Birman-maniacs

Eγω θα φοβομουν να κανω μυτουλες με τον Πλατωνα μην γινει τιποτα και χασω κανα ματι...
Μην ακουσω οτι θα το φοβασαι, θα του δινεις πολλα πολλα φιλακια...πρεπει να του δειξεις ποιος ειναι το ''αφεντικο'' :up:. Βεβαια μετα θα παρει εκεινος τα ηνια, και θα ειναι ο κυριαρχος του σπιτιου, αλλα για 2 δευτερολεπτα εσυ θα εισαι το αφεντικο!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Από αρσενικό δεν θα πάθεις τίποτα μη φοβάσαι!!! ;)
Απο θηλυκια ομως?? καλα μου λεει η γυναικα που εχω στο σπιτι να με βοηθαει στις δουλειες..''την προηγουμενη φορα, που ηθελα να σκουπισω τα ντουλαπια - εκει πανω που καθεται η Πισου - φοβομουν παρα πολυ..με κοιτουσε με ενα αγριο βλεμμα, και φοβομουν πολυ, αλλα τι να κανω? επρεπε να καθαρισω!!!!!''':blink::blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απο θηλυκια ομως?? καλα μου λεει η γυναικα που εχω στο σπιτι να με βοηθαει στις δουλειες..''την προηγουμενη φορα, που ηθελα να σκουπισω τα ντουλαπια - εκει πανω που καθεται η Πισου - φοβομουν παρα πολυ..με κοιτουσε με ενα αγριο βλεμμα, και φοβομουν πολυ, αλλα τι να κανω? επρεπε να καθαρισω!!!!!''':blink::blink:
Νομίζω ότι η Pisu φοβόταν πιο πολύ τη κυρία...είναι άκακο πλασματάκι... αλλά το βλέμα τους αγριεύει όταν φοβούνται...

Νομίζω ότι η Pisu φοβόταν πιο πολύ τη κυρία...είναι άκακο πλασματάκι... αλλά το βλέμα τους αγριεύει όταν φοβούνται...
Δεν την μπορει καθολου ...οταν τη βλεπει αμεσως ανεβαινει ψηλα στο ντουλαπι και δεν κατεβαινει ουτε στον Γιωργο. Μονο οταν ερχομαι εγω στο σπιτι, εχει θαρρος και ερχεται σε μενα.:)

τακτοποιώ το γραφείο μου σιγά σιγά και μοιράζω τις εκκρεμότητές μου...
Τι ώρα φεύγετε Άντα??

Δεν την μπορει καθολου ...οταν τη βλεπει αμεσως ανεβαινει ψηλα στο ντουλαπι και δεν κατεβαινει ουτε στον Γιωργο. Μονο οταν ερχομαι εγω στο σπιτι, εχει θαρρος και ερχεται σε μενα.:)

ισως νοιώθει απειλή που καθαρίζει και ασχολείται με τα πράγματά σας... βάζει σκούπα, κάνει φασαρία κλπ...
Κάποτε η μποξερίνα μου ενώ ήταν με όλους φιλική γαύγιζε μόνο το ταχυδρόμο επειδή χαρχάλευε το γραμματοκιβώτιό μας!:lol:

Δεν εχω να μοιρασω εκκρεμοτητες...εξαλλου θα παρω τον υπολογιστη μαζι μου - ασχολιαστο :down: . Υπολογιζω να φυγω κατα τις 5.30. Να ερθει να με παρει και ο Γιωργος. Το βραδυ εχουμε παραλαβει απο το λιμανι τα ''ηλιοκαμενα' ξαδελφια.:lol:

ισως νοιώθει απειλή που καθαρίζει και ασχολείται με τα πράγματά σας... βάζει σκούπα, κάνει φασαρία κλπ...
Κάποτε η μποξερίνα μου ενώ ήταν με όλους φιλική γαύγιζε μόνο το ταχυδρόμο επειδή χαρχάλευε το γραμματοκιβώτιό μας!:lol:
Και εγω αυτο πιστευω μεχρι και ο Αλφι δεν αντεχει τη σκουπα και βρισκει απο νωρις μερος να κρυφτει....:lol:

Ετσι κρυβεται ;)

Γιατι με βλεπεις??

Δεν ξερω αν σας το εχω πει αλλα εχω αλλεργια στις γατες........

Πλακα μου κανεις??? :(

Πλακα μου κανεις??? :(

Οχι αληθεια,αλλα μου αρεσουν τοσο πολυ οι γατες που το παρεβλεψα...

Οχι αληθεια,αλλα μου αρεσουν τοσο πολυ οι γατες που το παρεβλεψα...
Πες μου τώρα και μένα ότι μας κάνεις πλάκα!:/:

Και εγω αυτο πιστευω μεχρι και ο Αλφι δεν αντεχει τη σκουπα και βρισκει απο νωρις μερος να κρυφτει....:lol:
Και μένα όπου φύγει φύγει!!! :lol:

10 9 8 7 6 5 4 3 2 1
Φεύγω!:up::up:
Θα μπω κι απ΄το σπίτι! :)

Καλα αν εχεις αλλεργια, θα πεθανεις στο φτερνισμα και θα τρεχει η μυτη σου , τα ματια σου...για μενα ειναι σοβαρο, αν δεν κανεις πλακα..:hmm:

10 9 8 7 6 5 4 3 2 1
Φεύγω!:up::up:
Θα μπω κι απ΄το σπίτι! :)
Καλα να περασεις Γιουλη μου!!!!!!! να μου φερεις ενα καρχαρια!! :lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back