Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:45 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.941 22-08-08 17:45 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θοδωρή μια που μενεις κέντρο μήπω είσαι κοντά στην Λεωφ.Αθηνών??? Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω καμια Λεωφ.Αθηνων μηπως εννοεις καποια αλλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:47 Ο πυρροθριξ: #22.942 22-08-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aπο το γραφείο έφυγα...τώρα είμαι σπίτι! Οι διακοπές ξεκίνησαν! Click για ανάπτυξη... ειπα κι εγω!!!!τι καθεται και κανει στο γραφειο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.943 22-08-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δεν ξερω θα παω σε ενα γιατρο να μου πει στα σιγουρα... Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς αγόρι μου, μόλις σε δει ο Πλάτωνας, θα σου κάνει ένα βρυχηθμό και θα τρομάξεις τόσο πολύ, που θα σου φύγει αμέσως και η αλλεργία και η μαγκιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:48 Ο πυρροθριξ: #22.944 22-08-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σήμερα μίλησα με τη στρουμφίτα! Η Αθηνά φωνάζει πολύ και τη μέρα! Τους έχει πεθάνει Καλά μου λέει... τι θα κάνεις μαρί στη Πάτμο?? Είναι λέει ερημονήσικαι που να της έλεγα ότι θα πάμε στο Μαράθι που είναι δίπλα και δεν το'χει ούτε ο χάρτης! Εκείνο βέβαια που δεν της είπα είναι ότι στο Μαράθι πάνε όλοι οι VIPS! Click για ανάπτυξη... αμα της ελεγες οτι πανε οι vips θα της αρεσε!!!!ξερεις τι ψωναρα ειναι αυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:50 Ο πυρροθριξ: #22.945 22-08-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μην ανησυχείς αγόρι μου, μόλις σε δει ο Πλάτωνας, θα σου κάνει ένα βρυχηθμό και θα τρομάξεις τόσο πολύ, που θα σου φύγει αμέσως και η αλλεργία και η μαγκιά! Click για ανάπτυξη... καλα,πλακα πλακα τον εδειξα στην αδερφη μου χθες και μου λεει τι γατακι ρε συ?αυτος εχει κεφαλι γατας!!!! δικιο εχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:50 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.946 22-08-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μην ανησυχείς αγόρι μου, μόλις σε δει ο Πλάτωνας, θα σου κάνει ένα βρυχηθμό και θα τρομάξεις τόσο πολύ, που θα σου φύγει αμέσως και η αλλεργία και η μαγκιά! Click για ανάπτυξη... Η αλλεργια παιζει να μου φυγει αλλα η μαγκια οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.947 22-08-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αμα της ελεγες οτι πανε οι vips θα της αρεσε!!!!ξερεις τι ψωναρα ειναι αυτη? Click για ανάπτυξη... Αμ πως δεν ξέρω?? Ακου έχω μία φίλη που μόλις επέστρεψε από τη Νίσυρο... μας είχε καλέσει να πάμε κι εμείς...το ερωτεύτηκε το μέρος... πήγε στο σπίτι που αγόρασε ο καλός της... του χρόνου θα πάμε κι εμείς... παιδί μου η κοπέλα έπαθε πλάκα σε λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:52 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.948 22-08-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα,πλακα πλακα τον εδειξα στην αδερφη μου χθες και μου λεει τι γατακι ρε συ?αυτος εχει κεφαλι γατας!!!! δικιο εχει Click για ανάπτυξη... Αφου σας το'πα,αρκουδα θα μου ερθει οχι γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:53 Ο πυρροθριξ: #22.949 22-08-08 17:53 της εδειξα τον μπαμπα του Πλατωνα δεν τρελαθηκε(red tabby). Αυτη φευγει για αγγλια αυριο και σκεφτομαι να της πω να μου φερει κανενα ωραιο μπωλακι για τον Ερωτα?φοβαμαι μην με κραξει κιολας..να της πω να μου φερει μια χτενα?βαλτε φωτο να δω τι χτενα πρεπει να παρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.950 22-08-08 17:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα,πλακα πλακα τον εδειξα στην αδερφη μου χθες και μου λεει τι γατακι ρε συ?αυτος εχει κεφαλι γατας!!!! δικιο εχει Click για ανάπτυξη... μ'αρέσει που η Δανάη περνάει όλες τις γάτες μπροστά απ'το έμπειρο μάτι της "αδελφής" για να πάρει γνώμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.951 22-08-08 17:54 Πχ σε αυτη την εικονα το κεφαλι του φαινεται φυσιολογικο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:54 Ο πυρροθριξ: #22.952 22-08-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αμ πως δεν ξέρω?? Ακου έχω μία φίλη που μόλις επέστρεψε από τη Νίσυρο... μας είχε καλέσει να πάμε κι εμείς...το ερωτεύτηκε το μέρος... πήγε στο σπίτι που αγόρασε ο καλός της... του χρόνου θα πάμε κι εμείς... παιδί μου η κοπέλα έπαθε πλάκα σε λέω Click για ανάπτυξη... αληθεια?πολυ χαιρομαι!!!!!εχει ο καλος της σπιτι στη Νισυρο ?απο κει ειναι?θα τον ξερουμε σιγουρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:56 Ο πυρροθριξ: #22.953 22-08-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μ'αρέσει που η Δανάη περνάει όλες τις γάτες μπροστά απ'το έμπειρο μάτι της "αδελφής" για να πάρει γνώμη Click για ανάπτυξη... τα εισαγωγικα στο "εμπειρο" επρεπε να ειναι,γιατι η αδερφη μου δεν εχει ιδεα απο γατες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.954 22-08-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αληθεια?πολυ χαιρομαι!!!!!εχει ο καλος της σπιτι στη Νισυρο ?απο κει ειναι?θα τον ξερουμε σιγουρα!!! Click για ανάπτυξη... Οχι... μόλις αγόρασε σπίτι και είναι ηθοποιός και μάλιστα γνωστός....εγώ δεν είμαι ψωνάρα όμως να σας λέω τα κονέ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:57 Ο πυρροθριξ: #22.955 22-08-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πχ σε αυτη την εικονα το κεφαλι του φαινεται φυσιολογικο: Click για ανάπτυξη... βρε δεν τον ειπαμε κεφαλα,μεγαλοσωμο τον ειπαμε!!!!καλο ειναι αυτο,τι ηθελες?βιρμανιας tea cup σαν τον δικο μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.956 22-08-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πχ σε αυτη την εικονα το κεφαλι του φαινεται φυσιολογικο: Click για ανάπτυξη... φαίνεται ένα φυσιολογικό κεφάλι ενός γάτου παλαιστή sumo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.957 22-08-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε δεν τον ειπαμε κεφαλα,μεγαλοσωμο τον ειπαμε!!!!καλο ειναι αυτο,τι ηθελες?βιρμανιας tea cup σαν τον δικο μου? Click για ανάπτυξη... πάψε εσύ μαρίτο'φαγες το παιδί σου...μόνο μη ξεχάσεις να βάζεις χαρτοπετσετούλες στις κλειδαρότρυπες να μη στη κοπανήσει από εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:02 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.958 22-08-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε δεν τον ειπαμε κεφαλα,μεγαλοσωμο τον ειπαμε!!!!καλο ειναι αυτο,τι ηθελες?βιρμανιας tea cup σαν τον δικο μου? Click για ανάπτυξη... O δικος σου ειπαμε ειναι minimi,θα βλεπει ποντικια και θα τρεχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:03 Ο πυρροθριξ: #22.959 22-08-08 18:03 εμενα μου αρεσει γιατι μου θυμιζει το μελανωρινο μου στο προσωπακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:04 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.960 22-08-08 18:04 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμενα μου αρεσει γιατι μου θυμιζει το μελανωρινο μου στο προσωπακι... Click για ανάπτυξη... Μιας που εχουμε παθει πλακα ολοι μας,να την ρωτησω αν τον πουλαει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1146 1147 1148 1149 1150 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1148 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1148 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θοδωρή μια που μενεις κέντρο μήπω είσαι κοντά στην Λεωφ.Αθηνών??? Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω καμια Λεωφ.Αθηνων μηπως εννοεις καποια αλλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:47 Ο πυρροθριξ: #22.942 22-08-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aπο το γραφείο έφυγα...τώρα είμαι σπίτι! Οι διακοπές ξεκίνησαν! Click για ανάπτυξη... ειπα κι εγω!!!!τι καθεται και κανει στο γραφειο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.943 22-08-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δεν ξερω θα παω σε ενα γιατρο να μου πει στα σιγουρα... Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς αγόρι μου, μόλις σε δει ο Πλάτωνας, θα σου κάνει ένα βρυχηθμό και θα τρομάξεις τόσο πολύ, που θα σου φύγει αμέσως και η αλλεργία και η μαγκιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:48 Ο πυρροθριξ: #22.944 22-08-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σήμερα μίλησα με τη στρουμφίτα! Η Αθηνά φωνάζει πολύ και τη μέρα! Τους έχει πεθάνει Καλά μου λέει... τι θα κάνεις μαρί στη Πάτμο?? Είναι λέει ερημονήσικαι που να της έλεγα ότι θα πάμε στο Μαράθι που είναι δίπλα και δεν το'χει ούτε ο χάρτης! Εκείνο βέβαια που δεν της είπα είναι ότι στο Μαράθι πάνε όλοι οι VIPS! Click για ανάπτυξη... αμα της ελεγες οτι πανε οι vips θα της αρεσε!!!!ξερεις τι ψωναρα ειναι αυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:50 Ο πυρροθριξ: #22.945 22-08-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μην ανησυχείς αγόρι μου, μόλις σε δει ο Πλάτωνας, θα σου κάνει ένα βρυχηθμό και θα τρομάξεις τόσο πολύ, που θα σου φύγει αμέσως και η αλλεργία και η μαγκιά! Click για ανάπτυξη... καλα,πλακα πλακα τον εδειξα στην αδερφη μου χθες και μου λεει τι γατακι ρε συ?αυτος εχει κεφαλι γατας!!!! δικιο εχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:50 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.946 22-08-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μην ανησυχείς αγόρι μου, μόλις σε δει ο Πλάτωνας, θα σου κάνει ένα βρυχηθμό και θα τρομάξεις τόσο πολύ, που θα σου φύγει αμέσως και η αλλεργία και η μαγκιά! Click για ανάπτυξη... Η αλλεργια παιζει να μου φυγει αλλα η μαγκια οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.947 22-08-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αμα της ελεγες οτι πανε οι vips θα της αρεσε!!!!ξερεις τι ψωναρα ειναι αυτη? Click για ανάπτυξη... Αμ πως δεν ξέρω?? Ακου έχω μία φίλη που μόλις επέστρεψε από τη Νίσυρο... μας είχε καλέσει να πάμε κι εμείς...το ερωτεύτηκε το μέρος... πήγε στο σπίτι που αγόρασε ο καλός της... του χρόνου θα πάμε κι εμείς... παιδί μου η κοπέλα έπαθε πλάκα σε λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:52 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.948 22-08-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα,πλακα πλακα τον εδειξα στην αδερφη μου χθες και μου λεει τι γατακι ρε συ?αυτος εχει κεφαλι γατας!!!! δικιο εχει Click για ανάπτυξη... Αφου σας το'πα,αρκουδα θα μου ερθει οχι γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:53 Ο πυρροθριξ: #22.949 22-08-08 17:53 της εδειξα τον μπαμπα του Πλατωνα δεν τρελαθηκε(red tabby). Αυτη φευγει για αγγλια αυριο και σκεφτομαι να της πω να μου φερει κανενα ωραιο μπωλακι για τον Ερωτα?φοβαμαι μην με κραξει κιολας..να της πω να μου φερει μια χτενα?βαλτε φωτο να δω τι χτενα πρεπει να παρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.950 22-08-08 17:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα,πλακα πλακα τον εδειξα στην αδερφη μου χθες και μου λεει τι γατακι ρε συ?αυτος εχει κεφαλι γατας!!!! δικιο εχει Click για ανάπτυξη... μ'αρέσει που η Δανάη περνάει όλες τις γάτες μπροστά απ'το έμπειρο μάτι της "αδελφής" για να πάρει γνώμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.951 22-08-08 17:54 Πχ σε αυτη την εικονα το κεφαλι του φαινεται φυσιολογικο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:54 Ο πυρροθριξ: #22.952 22-08-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αμ πως δεν ξέρω?? Ακου έχω μία φίλη που μόλις επέστρεψε από τη Νίσυρο... μας είχε καλέσει να πάμε κι εμείς...το ερωτεύτηκε το μέρος... πήγε στο σπίτι που αγόρασε ο καλός της... του χρόνου θα πάμε κι εμείς... παιδί μου η κοπέλα έπαθε πλάκα σε λέω Click για ανάπτυξη... αληθεια?πολυ χαιρομαι!!!!!εχει ο καλος της σπιτι στη Νισυρο ?απο κει ειναι?θα τον ξερουμε σιγουρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:56 Ο πυρροθριξ: #22.953 22-08-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μ'αρέσει που η Δανάη περνάει όλες τις γάτες μπροστά απ'το έμπειρο μάτι της "αδελφής" για να πάρει γνώμη Click για ανάπτυξη... τα εισαγωγικα στο "εμπειρο" επρεπε να ειναι,γιατι η αδερφη μου δεν εχει ιδεα απο γατες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.954 22-08-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αληθεια?πολυ χαιρομαι!!!!!εχει ο καλος της σπιτι στη Νισυρο ?απο κει ειναι?θα τον ξερουμε σιγουρα!!! Click για ανάπτυξη... Οχι... μόλις αγόρασε σπίτι και είναι ηθοποιός και μάλιστα γνωστός....εγώ δεν είμαι ψωνάρα όμως να σας λέω τα κονέ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:57 Ο πυρροθριξ: #22.955 22-08-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πχ σε αυτη την εικονα το κεφαλι του φαινεται φυσιολογικο: Click για ανάπτυξη... βρε δεν τον ειπαμε κεφαλα,μεγαλοσωμο τον ειπαμε!!!!καλο ειναι αυτο,τι ηθελες?βιρμανιας tea cup σαν τον δικο μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.956 22-08-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πχ σε αυτη την εικονα το κεφαλι του φαινεται φυσιολογικο: Click για ανάπτυξη... φαίνεται ένα φυσιολογικό κεφάλι ενός γάτου παλαιστή sumo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.957 22-08-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε δεν τον ειπαμε κεφαλα,μεγαλοσωμο τον ειπαμε!!!!καλο ειναι αυτο,τι ηθελες?βιρμανιας tea cup σαν τον δικο μου? Click για ανάπτυξη... πάψε εσύ μαρίτο'φαγες το παιδί σου...μόνο μη ξεχάσεις να βάζεις χαρτοπετσετούλες στις κλειδαρότρυπες να μη στη κοπανήσει από εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:02 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.958 22-08-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε δεν τον ειπαμε κεφαλα,μεγαλοσωμο τον ειπαμε!!!!καλο ειναι αυτο,τι ηθελες?βιρμανιας tea cup σαν τον δικο μου? Click για ανάπτυξη... O δικος σου ειπαμε ειναι minimi,θα βλεπει ποντικια και θα τρεχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:03 Ο πυρροθριξ: #22.959 22-08-08 18:03 εμενα μου αρεσει γιατι μου θυμιζει το μελανωρινο μου στο προσωπακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:04 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.960 22-08-08 18:04 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμενα μου αρεσει γιατι μου θυμιζει το μελανωρινο μου στο προσωπακι... Click για ανάπτυξη... Μιας που εχουμε παθει πλακα ολοι μας,να την ρωτησω αν τον πουλαει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1146 1147 1148 1149 1150 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1148 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1148 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aπο το γραφείο έφυγα...τώρα είμαι σπίτι! Οι διακοπές ξεκίνησαν! Click για ανάπτυξη... ειπα κι εγω!!!!τι καθεται και κανει στο γραφειο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.943 22-08-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δεν ξερω θα παω σε ενα γιατρο να μου πει στα σιγουρα... Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς αγόρι μου, μόλις σε δει ο Πλάτωνας, θα σου κάνει ένα βρυχηθμό και θα τρομάξεις τόσο πολύ, που θα σου φύγει αμέσως και η αλλεργία και η μαγκιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:48 Ο πυρροθριξ: #22.944 22-08-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σήμερα μίλησα με τη στρουμφίτα! Η Αθηνά φωνάζει πολύ και τη μέρα! Τους έχει πεθάνει Καλά μου λέει... τι θα κάνεις μαρί στη Πάτμο?? Είναι λέει ερημονήσικαι που να της έλεγα ότι θα πάμε στο Μαράθι που είναι δίπλα και δεν το'χει ούτε ο χάρτης! Εκείνο βέβαια που δεν της είπα είναι ότι στο Μαράθι πάνε όλοι οι VIPS! Click για ανάπτυξη... αμα της ελεγες οτι πανε οι vips θα της αρεσε!!!!ξερεις τι ψωναρα ειναι αυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:50 Ο πυρροθριξ: #22.945 22-08-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μην ανησυχείς αγόρι μου, μόλις σε δει ο Πλάτωνας, θα σου κάνει ένα βρυχηθμό και θα τρομάξεις τόσο πολύ, που θα σου φύγει αμέσως και η αλλεργία και η μαγκιά! Click για ανάπτυξη... καλα,πλακα πλακα τον εδειξα στην αδερφη μου χθες και μου λεει τι γατακι ρε συ?αυτος εχει κεφαλι γατας!!!! δικιο εχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:50 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.946 22-08-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μην ανησυχείς αγόρι μου, μόλις σε δει ο Πλάτωνας, θα σου κάνει ένα βρυχηθμό και θα τρομάξεις τόσο πολύ, που θα σου φύγει αμέσως και η αλλεργία και η μαγκιά! Click για ανάπτυξη... Η αλλεργια παιζει να μου φυγει αλλα η μαγκια οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.947 22-08-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αμα της ελεγες οτι πανε οι vips θα της αρεσε!!!!ξερεις τι ψωναρα ειναι αυτη? Click για ανάπτυξη... Αμ πως δεν ξέρω?? Ακου έχω μία φίλη που μόλις επέστρεψε από τη Νίσυρο... μας είχε καλέσει να πάμε κι εμείς...το ερωτεύτηκε το μέρος... πήγε στο σπίτι που αγόρασε ο καλός της... του χρόνου θα πάμε κι εμείς... παιδί μου η κοπέλα έπαθε πλάκα σε λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:52 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.948 22-08-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα,πλακα πλακα τον εδειξα στην αδερφη μου χθες και μου λεει τι γατακι ρε συ?αυτος εχει κεφαλι γατας!!!! δικιο εχει Click για ανάπτυξη... Αφου σας το'πα,αρκουδα θα μου ερθει οχι γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:53 Ο πυρροθριξ: #22.949 22-08-08 17:53 της εδειξα τον μπαμπα του Πλατωνα δεν τρελαθηκε(red tabby). Αυτη φευγει για αγγλια αυριο και σκεφτομαι να της πω να μου φερει κανενα ωραιο μπωλακι για τον Ερωτα?φοβαμαι μην με κραξει κιολας..να της πω να μου φερει μια χτενα?βαλτε φωτο να δω τι χτενα πρεπει να παρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.950 22-08-08 17:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα,πλακα πλακα τον εδειξα στην αδερφη μου χθες και μου λεει τι γατακι ρε συ?αυτος εχει κεφαλι γατας!!!! δικιο εχει Click για ανάπτυξη... μ'αρέσει που η Δανάη περνάει όλες τις γάτες μπροστά απ'το έμπειρο μάτι της "αδελφής" για να πάρει γνώμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.951 22-08-08 17:54 Πχ σε αυτη την εικονα το κεφαλι του φαινεται φυσιολογικο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:54 Ο πυρροθριξ: #22.952 22-08-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αμ πως δεν ξέρω?? Ακου έχω μία φίλη που μόλις επέστρεψε από τη Νίσυρο... μας είχε καλέσει να πάμε κι εμείς...το ερωτεύτηκε το μέρος... πήγε στο σπίτι που αγόρασε ο καλός της... του χρόνου θα πάμε κι εμείς... παιδί μου η κοπέλα έπαθε πλάκα σε λέω Click για ανάπτυξη... αληθεια?πολυ χαιρομαι!!!!!εχει ο καλος της σπιτι στη Νισυρο ?απο κει ειναι?θα τον ξερουμε σιγουρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:56 Ο πυρροθριξ: #22.953 22-08-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μ'αρέσει που η Δανάη περνάει όλες τις γάτες μπροστά απ'το έμπειρο μάτι της "αδελφής" για να πάρει γνώμη Click για ανάπτυξη... τα εισαγωγικα στο "εμπειρο" επρεπε να ειναι,γιατι η αδερφη μου δεν εχει ιδεα απο γατες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.954 22-08-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αληθεια?πολυ χαιρομαι!!!!!εχει ο καλος της σπιτι στη Νισυρο ?απο κει ειναι?θα τον ξερουμε σιγουρα!!! Click για ανάπτυξη... Οχι... μόλις αγόρασε σπίτι και είναι ηθοποιός και μάλιστα γνωστός....εγώ δεν είμαι ψωνάρα όμως να σας λέω τα κονέ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:57 Ο πυρροθριξ: #22.955 22-08-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πχ σε αυτη την εικονα το κεφαλι του φαινεται φυσιολογικο: Click για ανάπτυξη... βρε δεν τον ειπαμε κεφαλα,μεγαλοσωμο τον ειπαμε!!!!καλο ειναι αυτο,τι ηθελες?βιρμανιας tea cup σαν τον δικο μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.956 22-08-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πχ σε αυτη την εικονα το κεφαλι του φαινεται φυσιολογικο: Click για ανάπτυξη... φαίνεται ένα φυσιολογικό κεφάλι ενός γάτου παλαιστή sumo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.957 22-08-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε δεν τον ειπαμε κεφαλα,μεγαλοσωμο τον ειπαμε!!!!καλο ειναι αυτο,τι ηθελες?βιρμανιας tea cup σαν τον δικο μου? Click για ανάπτυξη... πάψε εσύ μαρίτο'φαγες το παιδί σου...μόνο μη ξεχάσεις να βάζεις χαρτοπετσετούλες στις κλειδαρότρυπες να μη στη κοπανήσει από εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:02 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.958 22-08-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε δεν τον ειπαμε κεφαλα,μεγαλοσωμο τον ειπαμε!!!!καλο ειναι αυτο,τι ηθελες?βιρμανιας tea cup σαν τον δικο μου? Click για ανάπτυξη... O δικος σου ειπαμε ειναι minimi,θα βλεπει ποντικια και θα τρεχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:03 Ο πυρροθριξ: #22.959 22-08-08 18:03 εμενα μου αρεσει γιατι μου θυμιζει το μελανωρινο μου στο προσωπακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:04 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.960 22-08-08 18:04 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμενα μου αρεσει γιατι μου θυμιζει το μελανωρινο μου στο προσωπακι... Click για ανάπτυξη... Μιας που εχουμε παθει πλακα ολοι μας,να την ρωτησω αν τον πουλαει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1146 1147 1148 1149 1150 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1148 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1148 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δεν ξερω θα παω σε ενα γιατρο να μου πει στα σιγουρα... Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς αγόρι μου, μόλις σε δει ο Πλάτωνας, θα σου κάνει ένα βρυχηθμό και θα τρομάξεις τόσο πολύ, που θα σου φύγει αμέσως και η αλλεργία και η μαγκιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:48 Ο πυρροθριξ: #22.944 22-08-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σήμερα μίλησα με τη στρουμφίτα! Η Αθηνά φωνάζει πολύ και τη μέρα! Τους έχει πεθάνει Καλά μου λέει... τι θα κάνεις μαρί στη Πάτμο?? Είναι λέει ερημονήσικαι που να της έλεγα ότι θα πάμε στο Μαράθι που είναι δίπλα και δεν το'χει ούτε ο χάρτης! Εκείνο βέβαια που δεν της είπα είναι ότι στο Μαράθι πάνε όλοι οι VIPS! Click για ανάπτυξη... αμα της ελεγες οτι πανε οι vips θα της αρεσε!!!!ξερεις τι ψωναρα ειναι αυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:50 Ο πυρροθριξ: #22.945 22-08-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μην ανησυχείς αγόρι μου, μόλις σε δει ο Πλάτωνας, θα σου κάνει ένα βρυχηθμό και θα τρομάξεις τόσο πολύ, που θα σου φύγει αμέσως και η αλλεργία και η μαγκιά! Click για ανάπτυξη... καλα,πλακα πλακα τον εδειξα στην αδερφη μου χθες και μου λεει τι γατακι ρε συ?αυτος εχει κεφαλι γατας!!!! δικιο εχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:50 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.946 22-08-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μην ανησυχείς αγόρι μου, μόλις σε δει ο Πλάτωνας, θα σου κάνει ένα βρυχηθμό και θα τρομάξεις τόσο πολύ, που θα σου φύγει αμέσως και η αλλεργία και η μαγκιά! Click για ανάπτυξη... Η αλλεργια παιζει να μου φυγει αλλα η μαγκια οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.947 22-08-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αμα της ελεγες οτι πανε οι vips θα της αρεσε!!!!ξερεις τι ψωναρα ειναι αυτη? Click για ανάπτυξη... Αμ πως δεν ξέρω?? Ακου έχω μία φίλη που μόλις επέστρεψε από τη Νίσυρο... μας είχε καλέσει να πάμε κι εμείς...το ερωτεύτηκε το μέρος... πήγε στο σπίτι που αγόρασε ο καλός της... του χρόνου θα πάμε κι εμείς... παιδί μου η κοπέλα έπαθε πλάκα σε λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:52 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.948 22-08-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα,πλακα πλακα τον εδειξα στην αδερφη μου χθες και μου λεει τι γατακι ρε συ?αυτος εχει κεφαλι γατας!!!! δικιο εχει Click για ανάπτυξη... Αφου σας το'πα,αρκουδα θα μου ερθει οχι γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:53 Ο πυρροθριξ: #22.949 22-08-08 17:53 της εδειξα τον μπαμπα του Πλατωνα δεν τρελαθηκε(red tabby). Αυτη φευγει για αγγλια αυριο και σκεφτομαι να της πω να μου φερει κανενα ωραιο μπωλακι για τον Ερωτα?φοβαμαι μην με κραξει κιολας..να της πω να μου φερει μια χτενα?βαλτε φωτο να δω τι χτενα πρεπει να παρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.950 22-08-08 17:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα,πλακα πλακα τον εδειξα στην αδερφη μου χθες και μου λεει τι γατακι ρε συ?αυτος εχει κεφαλι γατας!!!! δικιο εχει Click για ανάπτυξη... μ'αρέσει που η Δανάη περνάει όλες τις γάτες μπροστά απ'το έμπειρο μάτι της "αδελφής" για να πάρει γνώμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.951 22-08-08 17:54 Πχ σε αυτη την εικονα το κεφαλι του φαινεται φυσιολογικο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:54 Ο πυρροθριξ: #22.952 22-08-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αμ πως δεν ξέρω?? Ακου έχω μία φίλη που μόλις επέστρεψε από τη Νίσυρο... μας είχε καλέσει να πάμε κι εμείς...το ερωτεύτηκε το μέρος... πήγε στο σπίτι που αγόρασε ο καλός της... του χρόνου θα πάμε κι εμείς... παιδί μου η κοπέλα έπαθε πλάκα σε λέω Click για ανάπτυξη... αληθεια?πολυ χαιρομαι!!!!!εχει ο καλος της σπιτι στη Νισυρο ?απο κει ειναι?θα τον ξερουμε σιγουρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:56 Ο πυρροθριξ: #22.953 22-08-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μ'αρέσει που η Δανάη περνάει όλες τις γάτες μπροστά απ'το έμπειρο μάτι της "αδελφής" για να πάρει γνώμη Click για ανάπτυξη... τα εισαγωγικα στο "εμπειρο" επρεπε να ειναι,γιατι η αδερφη μου δεν εχει ιδεα απο γατες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.954 22-08-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αληθεια?πολυ χαιρομαι!!!!!εχει ο καλος της σπιτι στη Νισυρο ?απο κει ειναι?θα τον ξερουμε σιγουρα!!! Click για ανάπτυξη... Οχι... μόλις αγόρασε σπίτι και είναι ηθοποιός και μάλιστα γνωστός....εγώ δεν είμαι ψωνάρα όμως να σας λέω τα κονέ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:57 Ο πυρροθριξ: #22.955 22-08-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πχ σε αυτη την εικονα το κεφαλι του φαινεται φυσιολογικο: Click για ανάπτυξη... βρε δεν τον ειπαμε κεφαλα,μεγαλοσωμο τον ειπαμε!!!!καλο ειναι αυτο,τι ηθελες?βιρμανιας tea cup σαν τον δικο μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.956 22-08-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πχ σε αυτη την εικονα το κεφαλι του φαινεται φυσιολογικο: Click για ανάπτυξη... φαίνεται ένα φυσιολογικό κεφάλι ενός γάτου παλαιστή sumo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.957 22-08-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε δεν τον ειπαμε κεφαλα,μεγαλοσωμο τον ειπαμε!!!!καλο ειναι αυτο,τι ηθελες?βιρμανιας tea cup σαν τον δικο μου? Click για ανάπτυξη... πάψε εσύ μαρίτο'φαγες το παιδί σου...μόνο μη ξεχάσεις να βάζεις χαρτοπετσετούλες στις κλειδαρότρυπες να μη στη κοπανήσει από εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:02 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.958 22-08-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε δεν τον ειπαμε κεφαλα,μεγαλοσωμο τον ειπαμε!!!!καλο ειναι αυτο,τι ηθελες?βιρμανιας tea cup σαν τον δικο μου? Click για ανάπτυξη... O δικος σου ειπαμε ειναι minimi,θα βλεπει ποντικια και θα τρεχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:03 Ο πυρροθριξ: #22.959 22-08-08 18:03 εμενα μου αρεσει γιατι μου θυμιζει το μελανωρινο μου στο προσωπακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:04 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.960 22-08-08 18:04 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμενα μου αρεσει γιατι μου θυμιζει το μελανωρινο μου στο προσωπακι... Click για ανάπτυξη... Μιας που εχουμε παθει πλακα ολοι μας,να την ρωτησω αν τον πουλαει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1146 1147 1148 1149 1150 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1148 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1148 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σήμερα μίλησα με τη στρουμφίτα! Η Αθηνά φωνάζει πολύ και τη μέρα! Τους έχει πεθάνει Καλά μου λέει... τι θα κάνεις μαρί στη Πάτμο?? Είναι λέει ερημονήσικαι που να της έλεγα ότι θα πάμε στο Μαράθι που είναι δίπλα και δεν το'χει ούτε ο χάρτης! Εκείνο βέβαια που δεν της είπα είναι ότι στο Μαράθι πάνε όλοι οι VIPS! Click για ανάπτυξη... αμα της ελεγες οτι πανε οι vips θα της αρεσε!!!!ξερεις τι ψωναρα ειναι αυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:50 Ο πυρροθριξ: #22.945 22-08-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μην ανησυχείς αγόρι μου, μόλις σε δει ο Πλάτωνας, θα σου κάνει ένα βρυχηθμό και θα τρομάξεις τόσο πολύ, που θα σου φύγει αμέσως και η αλλεργία και η μαγκιά! Click για ανάπτυξη... καλα,πλακα πλακα τον εδειξα στην αδερφη μου χθες και μου λεει τι γατακι ρε συ?αυτος εχει κεφαλι γατας!!!! δικιο εχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:50 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.946 22-08-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μην ανησυχείς αγόρι μου, μόλις σε δει ο Πλάτωνας, θα σου κάνει ένα βρυχηθμό και θα τρομάξεις τόσο πολύ, που θα σου φύγει αμέσως και η αλλεργία και η μαγκιά! Click για ανάπτυξη... Η αλλεργια παιζει να μου φυγει αλλα η μαγκια οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.947 22-08-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αμα της ελεγες οτι πανε οι vips θα της αρεσε!!!!ξερεις τι ψωναρα ειναι αυτη? Click για ανάπτυξη... Αμ πως δεν ξέρω?? Ακου έχω μία φίλη που μόλις επέστρεψε από τη Νίσυρο... μας είχε καλέσει να πάμε κι εμείς...το ερωτεύτηκε το μέρος... πήγε στο σπίτι που αγόρασε ο καλός της... του χρόνου θα πάμε κι εμείς... παιδί μου η κοπέλα έπαθε πλάκα σε λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:52 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.948 22-08-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα,πλακα πλακα τον εδειξα στην αδερφη μου χθες και μου λεει τι γατακι ρε συ?αυτος εχει κεφαλι γατας!!!! δικιο εχει Click για ανάπτυξη... Αφου σας το'πα,αρκουδα θα μου ερθει οχι γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:53 Ο πυρροθριξ: #22.949 22-08-08 17:53 της εδειξα τον μπαμπα του Πλατωνα δεν τρελαθηκε(red tabby). Αυτη φευγει για αγγλια αυριο και σκεφτομαι να της πω να μου φερει κανενα ωραιο μπωλακι για τον Ερωτα?φοβαμαι μην με κραξει κιολας..να της πω να μου φερει μια χτενα?βαλτε φωτο να δω τι χτενα πρεπει να παρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.950 22-08-08 17:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα,πλακα πλακα τον εδειξα στην αδερφη μου χθες και μου λεει τι γατακι ρε συ?αυτος εχει κεφαλι γατας!!!! δικιο εχει Click για ανάπτυξη... μ'αρέσει που η Δανάη περνάει όλες τις γάτες μπροστά απ'το έμπειρο μάτι της "αδελφής" για να πάρει γνώμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.951 22-08-08 17:54 Πχ σε αυτη την εικονα το κεφαλι του φαινεται φυσιολογικο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:54 Ο πυρροθριξ: #22.952 22-08-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αμ πως δεν ξέρω?? Ακου έχω μία φίλη που μόλις επέστρεψε από τη Νίσυρο... μας είχε καλέσει να πάμε κι εμείς...το ερωτεύτηκε το μέρος... πήγε στο σπίτι που αγόρασε ο καλός της... του χρόνου θα πάμε κι εμείς... παιδί μου η κοπέλα έπαθε πλάκα σε λέω Click για ανάπτυξη... αληθεια?πολυ χαιρομαι!!!!!εχει ο καλος της σπιτι στη Νισυρο ?απο κει ειναι?θα τον ξερουμε σιγουρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:56 Ο πυρροθριξ: #22.953 22-08-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μ'αρέσει που η Δανάη περνάει όλες τις γάτες μπροστά απ'το έμπειρο μάτι της "αδελφής" για να πάρει γνώμη Click για ανάπτυξη... τα εισαγωγικα στο "εμπειρο" επρεπε να ειναι,γιατι η αδερφη μου δεν εχει ιδεα απο γατες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.954 22-08-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αληθεια?πολυ χαιρομαι!!!!!εχει ο καλος της σπιτι στη Νισυρο ?απο κει ειναι?θα τον ξερουμε σιγουρα!!! Click για ανάπτυξη... Οχι... μόλις αγόρασε σπίτι και είναι ηθοποιός και μάλιστα γνωστός....εγώ δεν είμαι ψωνάρα όμως να σας λέω τα κονέ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:57 Ο πυρροθριξ: #22.955 22-08-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πχ σε αυτη την εικονα το κεφαλι του φαινεται φυσιολογικο: Click για ανάπτυξη... βρε δεν τον ειπαμε κεφαλα,μεγαλοσωμο τον ειπαμε!!!!καλο ειναι αυτο,τι ηθελες?βιρμανιας tea cup σαν τον δικο μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.956 22-08-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πχ σε αυτη την εικονα το κεφαλι του φαινεται φυσιολογικο: Click για ανάπτυξη... φαίνεται ένα φυσιολογικό κεφάλι ενός γάτου παλαιστή sumo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.957 22-08-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε δεν τον ειπαμε κεφαλα,μεγαλοσωμο τον ειπαμε!!!!καλο ειναι αυτο,τι ηθελες?βιρμανιας tea cup σαν τον δικο μου? Click για ανάπτυξη... πάψε εσύ μαρίτο'φαγες το παιδί σου...μόνο μη ξεχάσεις να βάζεις χαρτοπετσετούλες στις κλειδαρότρυπες να μη στη κοπανήσει από εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:02 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.958 22-08-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε δεν τον ειπαμε κεφαλα,μεγαλοσωμο τον ειπαμε!!!!καλο ειναι αυτο,τι ηθελες?βιρμανιας tea cup σαν τον δικο μου? Click για ανάπτυξη... O δικος σου ειπαμε ειναι minimi,θα βλεπει ποντικια και θα τρεχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:03 Ο πυρροθριξ: #22.959 22-08-08 18:03 εμενα μου αρεσει γιατι μου θυμιζει το μελανωρινο μου στο προσωπακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:04 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.960 22-08-08 18:04 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμενα μου αρεσει γιατι μου θυμιζει το μελανωρινο μου στο προσωπακι... Click για ανάπτυξη... Μιας που εχουμε παθει πλακα ολοι μας,να την ρωτησω αν τον πουλαει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1146 1147 1148 1149 1150 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1148 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1148 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μην ανησυχείς αγόρι μου, μόλις σε δει ο Πλάτωνας, θα σου κάνει ένα βρυχηθμό και θα τρομάξεις τόσο πολύ, που θα σου φύγει αμέσως και η αλλεργία και η μαγκιά! Click για ανάπτυξη... καλα,πλακα πλακα τον εδειξα στην αδερφη μου χθες και μου λεει τι γατακι ρε συ?αυτος εχει κεφαλι γατας!!!! δικιο εχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:50 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.946 22-08-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μην ανησυχείς αγόρι μου, μόλις σε δει ο Πλάτωνας, θα σου κάνει ένα βρυχηθμό και θα τρομάξεις τόσο πολύ, που θα σου φύγει αμέσως και η αλλεργία και η μαγκιά! Click για ανάπτυξη... Η αλλεργια παιζει να μου φυγει αλλα η μαγκια οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.947 22-08-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αμα της ελεγες οτι πανε οι vips θα της αρεσε!!!!ξερεις τι ψωναρα ειναι αυτη? Click για ανάπτυξη... Αμ πως δεν ξέρω?? Ακου έχω μία φίλη που μόλις επέστρεψε από τη Νίσυρο... μας είχε καλέσει να πάμε κι εμείς...το ερωτεύτηκε το μέρος... πήγε στο σπίτι που αγόρασε ο καλός της... του χρόνου θα πάμε κι εμείς... παιδί μου η κοπέλα έπαθε πλάκα σε λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:52 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.948 22-08-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα,πλακα πλακα τον εδειξα στην αδερφη μου χθες και μου λεει τι γατακι ρε συ?αυτος εχει κεφαλι γατας!!!! δικιο εχει Click για ανάπτυξη... Αφου σας το'πα,αρκουδα θα μου ερθει οχι γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:53 Ο πυρροθριξ: #22.949 22-08-08 17:53 της εδειξα τον μπαμπα του Πλατωνα δεν τρελαθηκε(red tabby). Αυτη φευγει για αγγλια αυριο και σκεφτομαι να της πω να μου φερει κανενα ωραιο μπωλακι για τον Ερωτα?φοβαμαι μην με κραξει κιολας..να της πω να μου φερει μια χτενα?βαλτε φωτο να δω τι χτενα πρεπει να παρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.950 22-08-08 17:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα,πλακα πλακα τον εδειξα στην αδερφη μου χθες και μου λεει τι γατακι ρε συ?αυτος εχει κεφαλι γατας!!!! δικιο εχει Click για ανάπτυξη... μ'αρέσει που η Δανάη περνάει όλες τις γάτες μπροστά απ'το έμπειρο μάτι της "αδελφής" για να πάρει γνώμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.951 22-08-08 17:54 Πχ σε αυτη την εικονα το κεφαλι του φαινεται φυσιολογικο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:54 Ο πυρροθριξ: #22.952 22-08-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αμ πως δεν ξέρω?? Ακου έχω μία φίλη που μόλις επέστρεψε από τη Νίσυρο... μας είχε καλέσει να πάμε κι εμείς...το ερωτεύτηκε το μέρος... πήγε στο σπίτι που αγόρασε ο καλός της... του χρόνου θα πάμε κι εμείς... παιδί μου η κοπέλα έπαθε πλάκα σε λέω Click για ανάπτυξη... αληθεια?πολυ χαιρομαι!!!!!εχει ο καλος της σπιτι στη Νισυρο ?απο κει ειναι?θα τον ξερουμε σιγουρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:56 Ο πυρροθριξ: #22.953 22-08-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μ'αρέσει που η Δανάη περνάει όλες τις γάτες μπροστά απ'το έμπειρο μάτι της "αδελφής" για να πάρει γνώμη Click για ανάπτυξη... τα εισαγωγικα στο "εμπειρο" επρεπε να ειναι,γιατι η αδερφη μου δεν εχει ιδεα απο γατες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.954 22-08-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αληθεια?πολυ χαιρομαι!!!!!εχει ο καλος της σπιτι στη Νισυρο ?απο κει ειναι?θα τον ξερουμε σιγουρα!!! Click για ανάπτυξη... Οχι... μόλις αγόρασε σπίτι και είναι ηθοποιός και μάλιστα γνωστός....εγώ δεν είμαι ψωνάρα όμως να σας λέω τα κονέ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:57 Ο πυρροθριξ: #22.955 22-08-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πχ σε αυτη την εικονα το κεφαλι του φαινεται φυσιολογικο: Click για ανάπτυξη... βρε δεν τον ειπαμε κεφαλα,μεγαλοσωμο τον ειπαμε!!!!καλο ειναι αυτο,τι ηθελες?βιρμανιας tea cup σαν τον δικο μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.956 22-08-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πχ σε αυτη την εικονα το κεφαλι του φαινεται φυσιολογικο: Click για ανάπτυξη... φαίνεται ένα φυσιολογικό κεφάλι ενός γάτου παλαιστή sumo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.957 22-08-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε δεν τον ειπαμε κεφαλα,μεγαλοσωμο τον ειπαμε!!!!καλο ειναι αυτο,τι ηθελες?βιρμανιας tea cup σαν τον δικο μου? Click για ανάπτυξη... πάψε εσύ μαρίτο'φαγες το παιδί σου...μόνο μη ξεχάσεις να βάζεις χαρτοπετσετούλες στις κλειδαρότρυπες να μη στη κοπανήσει από εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:02 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.958 22-08-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε δεν τον ειπαμε κεφαλα,μεγαλοσωμο τον ειπαμε!!!!καλο ειναι αυτο,τι ηθελες?βιρμανιας tea cup σαν τον δικο μου? Click για ανάπτυξη... O δικος σου ειπαμε ειναι minimi,θα βλεπει ποντικια και θα τρεχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:03 Ο πυρροθριξ: #22.959 22-08-08 18:03 εμενα μου αρεσει γιατι μου θυμιζει το μελανωρινο μου στο προσωπακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:04 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.960 22-08-08 18:04 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμενα μου αρεσει γιατι μου θυμιζει το μελανωρινο μου στο προσωπακι... Click για ανάπτυξη... Μιας που εχουμε παθει πλακα ολοι μας,να την ρωτησω αν τον πουλαει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1146 1147 1148 1149 1150 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1148 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1148 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μην ανησυχείς αγόρι μου, μόλις σε δει ο Πλάτωνας, θα σου κάνει ένα βρυχηθμό και θα τρομάξεις τόσο πολύ, που θα σου φύγει αμέσως και η αλλεργία και η μαγκιά! Click για ανάπτυξη... Η αλλεργια παιζει να μου φυγει αλλα η μαγκια οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.947 22-08-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αμα της ελεγες οτι πανε οι vips θα της αρεσε!!!!ξερεις τι ψωναρα ειναι αυτη? Click για ανάπτυξη... Αμ πως δεν ξέρω?? Ακου έχω μία φίλη που μόλις επέστρεψε από τη Νίσυρο... μας είχε καλέσει να πάμε κι εμείς...το ερωτεύτηκε το μέρος... πήγε στο σπίτι που αγόρασε ο καλός της... του χρόνου θα πάμε κι εμείς... παιδί μου η κοπέλα έπαθε πλάκα σε λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:52 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.948 22-08-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα,πλακα πλακα τον εδειξα στην αδερφη μου χθες και μου λεει τι γατακι ρε συ?αυτος εχει κεφαλι γατας!!!! δικιο εχει Click για ανάπτυξη... Αφου σας το'πα,αρκουδα θα μου ερθει οχι γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:53 Ο πυρροθριξ: #22.949 22-08-08 17:53 της εδειξα τον μπαμπα του Πλατωνα δεν τρελαθηκε(red tabby). Αυτη φευγει για αγγλια αυριο και σκεφτομαι να της πω να μου φερει κανενα ωραιο μπωλακι για τον Ερωτα?φοβαμαι μην με κραξει κιολας..να της πω να μου φερει μια χτενα?βαλτε φωτο να δω τι χτενα πρεπει να παρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.950 22-08-08 17:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα,πλακα πλακα τον εδειξα στην αδερφη μου χθες και μου λεει τι γατακι ρε συ?αυτος εχει κεφαλι γατας!!!! δικιο εχει Click για ανάπτυξη... μ'αρέσει που η Δανάη περνάει όλες τις γάτες μπροστά απ'το έμπειρο μάτι της "αδελφής" για να πάρει γνώμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.951 22-08-08 17:54 Πχ σε αυτη την εικονα το κεφαλι του φαινεται φυσιολογικο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:54 Ο πυρροθριξ: #22.952 22-08-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αμ πως δεν ξέρω?? Ακου έχω μία φίλη που μόλις επέστρεψε από τη Νίσυρο... μας είχε καλέσει να πάμε κι εμείς...το ερωτεύτηκε το μέρος... πήγε στο σπίτι που αγόρασε ο καλός της... του χρόνου θα πάμε κι εμείς... παιδί μου η κοπέλα έπαθε πλάκα σε λέω Click για ανάπτυξη... αληθεια?πολυ χαιρομαι!!!!!εχει ο καλος της σπιτι στη Νισυρο ?απο κει ειναι?θα τον ξερουμε σιγουρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:56 Ο πυρροθριξ: #22.953 22-08-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μ'αρέσει που η Δανάη περνάει όλες τις γάτες μπροστά απ'το έμπειρο μάτι της "αδελφής" για να πάρει γνώμη Click για ανάπτυξη... τα εισαγωγικα στο "εμπειρο" επρεπε να ειναι,γιατι η αδερφη μου δεν εχει ιδεα απο γατες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.954 22-08-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αληθεια?πολυ χαιρομαι!!!!!εχει ο καλος της σπιτι στη Νισυρο ?απο κει ειναι?θα τον ξερουμε σιγουρα!!! Click για ανάπτυξη... Οχι... μόλις αγόρασε σπίτι και είναι ηθοποιός και μάλιστα γνωστός....εγώ δεν είμαι ψωνάρα όμως να σας λέω τα κονέ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:57 Ο πυρροθριξ: #22.955 22-08-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πχ σε αυτη την εικονα το κεφαλι του φαινεται φυσιολογικο: Click για ανάπτυξη... βρε δεν τον ειπαμε κεφαλα,μεγαλοσωμο τον ειπαμε!!!!καλο ειναι αυτο,τι ηθελες?βιρμανιας tea cup σαν τον δικο μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.956 22-08-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πχ σε αυτη την εικονα το κεφαλι του φαινεται φυσιολογικο: Click για ανάπτυξη... φαίνεται ένα φυσιολογικό κεφάλι ενός γάτου παλαιστή sumo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.957 22-08-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε δεν τον ειπαμε κεφαλα,μεγαλοσωμο τον ειπαμε!!!!καλο ειναι αυτο,τι ηθελες?βιρμανιας tea cup σαν τον δικο μου? Click για ανάπτυξη... πάψε εσύ μαρίτο'φαγες το παιδί σου...μόνο μη ξεχάσεις να βάζεις χαρτοπετσετούλες στις κλειδαρότρυπες να μη στη κοπανήσει από εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:02 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.958 22-08-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε δεν τον ειπαμε κεφαλα,μεγαλοσωμο τον ειπαμε!!!!καλο ειναι αυτο,τι ηθελες?βιρμανιας tea cup σαν τον δικο μου? Click για ανάπτυξη... O δικος σου ειπαμε ειναι minimi,θα βλεπει ποντικια και θα τρεχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:03 Ο πυρροθριξ: #22.959 22-08-08 18:03 εμενα μου αρεσει γιατι μου θυμιζει το μελανωρινο μου στο προσωπακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:04 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.960 22-08-08 18:04 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμενα μου αρεσει γιατι μου θυμιζει το μελανωρινο μου στο προσωπακι... Click για ανάπτυξη... Μιας που εχουμε παθει πλακα ολοι μας,να την ρωτησω αν τον πουλαει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1146 1147 1148 1149 1150 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1148 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1148 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αμα της ελεγες οτι πανε οι vips θα της αρεσε!!!!ξερεις τι ψωναρα ειναι αυτη? Click για ανάπτυξη... Αμ πως δεν ξέρω?? Ακου έχω μία φίλη που μόλις επέστρεψε από τη Νίσυρο... μας είχε καλέσει να πάμε κι εμείς...το ερωτεύτηκε το μέρος... πήγε στο σπίτι που αγόρασε ο καλός της... του χρόνου θα πάμε κι εμείς... παιδί μου η κοπέλα έπαθε πλάκα σε λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:52 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.948 22-08-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα,πλακα πλακα τον εδειξα στην αδερφη μου χθες και μου λεει τι γατακι ρε συ?αυτος εχει κεφαλι γατας!!!! δικιο εχει Click για ανάπτυξη... Αφου σας το'πα,αρκουδα θα μου ερθει οχι γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:53 Ο πυρροθριξ: #22.949 22-08-08 17:53 της εδειξα τον μπαμπα του Πλατωνα δεν τρελαθηκε(red tabby). Αυτη φευγει για αγγλια αυριο και σκεφτομαι να της πω να μου φερει κανενα ωραιο μπωλακι για τον Ερωτα?φοβαμαι μην με κραξει κιολας..να της πω να μου φερει μια χτενα?βαλτε φωτο να δω τι χτενα πρεπει να παρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.950 22-08-08 17:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα,πλακα πλακα τον εδειξα στην αδερφη μου χθες και μου λεει τι γατακι ρε συ?αυτος εχει κεφαλι γατας!!!! δικιο εχει Click για ανάπτυξη... μ'αρέσει που η Δανάη περνάει όλες τις γάτες μπροστά απ'το έμπειρο μάτι της "αδελφής" για να πάρει γνώμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.951 22-08-08 17:54 Πχ σε αυτη την εικονα το κεφαλι του φαινεται φυσιολογικο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:54 Ο πυρροθριξ: #22.952 22-08-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αμ πως δεν ξέρω?? Ακου έχω μία φίλη που μόλις επέστρεψε από τη Νίσυρο... μας είχε καλέσει να πάμε κι εμείς...το ερωτεύτηκε το μέρος... πήγε στο σπίτι που αγόρασε ο καλός της... του χρόνου θα πάμε κι εμείς... παιδί μου η κοπέλα έπαθε πλάκα σε λέω Click για ανάπτυξη... αληθεια?πολυ χαιρομαι!!!!!εχει ο καλος της σπιτι στη Νισυρο ?απο κει ειναι?θα τον ξερουμε σιγουρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:56 Ο πυρροθριξ: #22.953 22-08-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μ'αρέσει που η Δανάη περνάει όλες τις γάτες μπροστά απ'το έμπειρο μάτι της "αδελφής" για να πάρει γνώμη Click για ανάπτυξη... τα εισαγωγικα στο "εμπειρο" επρεπε να ειναι,γιατι η αδερφη μου δεν εχει ιδεα απο γατες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.954 22-08-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αληθεια?πολυ χαιρομαι!!!!!εχει ο καλος της σπιτι στη Νισυρο ?απο κει ειναι?θα τον ξερουμε σιγουρα!!! Click για ανάπτυξη... Οχι... μόλις αγόρασε σπίτι και είναι ηθοποιός και μάλιστα γνωστός....εγώ δεν είμαι ψωνάρα όμως να σας λέω τα κονέ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:57 Ο πυρροθριξ: #22.955 22-08-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πχ σε αυτη την εικονα το κεφαλι του φαινεται φυσιολογικο: Click για ανάπτυξη... βρε δεν τον ειπαμε κεφαλα,μεγαλοσωμο τον ειπαμε!!!!καλο ειναι αυτο,τι ηθελες?βιρμανιας tea cup σαν τον δικο μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.956 22-08-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πχ σε αυτη την εικονα το κεφαλι του φαινεται φυσιολογικο: Click για ανάπτυξη... φαίνεται ένα φυσιολογικό κεφάλι ενός γάτου παλαιστή sumo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.957 22-08-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε δεν τον ειπαμε κεφαλα,μεγαλοσωμο τον ειπαμε!!!!καλο ειναι αυτο,τι ηθελες?βιρμανιας tea cup σαν τον δικο μου? Click για ανάπτυξη... πάψε εσύ μαρίτο'φαγες το παιδί σου...μόνο μη ξεχάσεις να βάζεις χαρτοπετσετούλες στις κλειδαρότρυπες να μη στη κοπανήσει από εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:02 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.958 22-08-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε δεν τον ειπαμε κεφαλα,μεγαλοσωμο τον ειπαμε!!!!καλο ειναι αυτο,τι ηθελες?βιρμανιας tea cup σαν τον δικο μου? Click για ανάπτυξη... O δικος σου ειπαμε ειναι minimi,θα βλεπει ποντικια και θα τρεχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:03 Ο πυρροθριξ: #22.959 22-08-08 18:03 εμενα μου αρεσει γιατι μου θυμιζει το μελανωρινο μου στο προσωπακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:04 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.960 22-08-08 18:04 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμενα μου αρεσει γιατι μου θυμιζει το μελανωρινο μου στο προσωπακι... Click για ανάπτυξη... Μιας που εχουμε παθει πλακα ολοι μας,να την ρωτησω αν τον πουλαει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1146 1147 1148 1149 1150 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1148 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1148 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα,πλακα πλακα τον εδειξα στην αδερφη μου χθες και μου λεει τι γατακι ρε συ?αυτος εχει κεφαλι γατας!!!! δικιο εχει Click για ανάπτυξη... Αφου σας το'πα,αρκουδα θα μου ερθει οχι γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:53 Ο πυρροθριξ: #22.949 22-08-08 17:53 της εδειξα τον μπαμπα του Πλατωνα δεν τρελαθηκε(red tabby). Αυτη φευγει για αγγλια αυριο και σκεφτομαι να της πω να μου φερει κανενα ωραιο μπωλακι για τον Ερωτα?φοβαμαι μην με κραξει κιολας..να της πω να μου φερει μια χτενα?βαλτε φωτο να δω τι χτενα πρεπει να παρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.950 22-08-08 17:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα,πλακα πλακα τον εδειξα στην αδερφη μου χθες και μου λεει τι γατακι ρε συ?αυτος εχει κεφαλι γατας!!!! δικιο εχει Click για ανάπτυξη... μ'αρέσει που η Δανάη περνάει όλες τις γάτες μπροστά απ'το έμπειρο μάτι της "αδελφής" για να πάρει γνώμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.951 22-08-08 17:54 Πχ σε αυτη την εικονα το κεφαλι του φαινεται φυσιολογικο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:54 Ο πυρροθριξ: #22.952 22-08-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αμ πως δεν ξέρω?? Ακου έχω μία φίλη που μόλις επέστρεψε από τη Νίσυρο... μας είχε καλέσει να πάμε κι εμείς...το ερωτεύτηκε το μέρος... πήγε στο σπίτι που αγόρασε ο καλός της... του χρόνου θα πάμε κι εμείς... παιδί μου η κοπέλα έπαθε πλάκα σε λέω Click για ανάπτυξη... αληθεια?πολυ χαιρομαι!!!!!εχει ο καλος της σπιτι στη Νισυρο ?απο κει ειναι?θα τον ξερουμε σιγουρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:56 Ο πυρροθριξ: #22.953 22-08-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μ'αρέσει που η Δανάη περνάει όλες τις γάτες μπροστά απ'το έμπειρο μάτι της "αδελφής" για να πάρει γνώμη Click για ανάπτυξη... τα εισαγωγικα στο "εμπειρο" επρεπε να ειναι,γιατι η αδερφη μου δεν εχει ιδεα απο γατες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.954 22-08-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αληθεια?πολυ χαιρομαι!!!!!εχει ο καλος της σπιτι στη Νισυρο ?απο κει ειναι?θα τον ξερουμε σιγουρα!!! Click για ανάπτυξη... Οχι... μόλις αγόρασε σπίτι και είναι ηθοποιός και μάλιστα γνωστός....εγώ δεν είμαι ψωνάρα όμως να σας λέω τα κονέ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:57 Ο πυρροθριξ: #22.955 22-08-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πχ σε αυτη την εικονα το κεφαλι του φαινεται φυσιολογικο: Click για ανάπτυξη... βρε δεν τον ειπαμε κεφαλα,μεγαλοσωμο τον ειπαμε!!!!καλο ειναι αυτο,τι ηθελες?βιρμανιας tea cup σαν τον δικο μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.956 22-08-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πχ σε αυτη την εικονα το κεφαλι του φαινεται φυσιολογικο: Click για ανάπτυξη... φαίνεται ένα φυσιολογικό κεφάλι ενός γάτου παλαιστή sumo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.957 22-08-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε δεν τον ειπαμε κεφαλα,μεγαλοσωμο τον ειπαμε!!!!καλο ειναι αυτο,τι ηθελες?βιρμανιας tea cup σαν τον δικο μου? Click για ανάπτυξη... πάψε εσύ μαρίτο'φαγες το παιδί σου...μόνο μη ξεχάσεις να βάζεις χαρτοπετσετούλες στις κλειδαρότρυπες να μη στη κοπανήσει από εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:02 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.958 22-08-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε δεν τον ειπαμε κεφαλα,μεγαλοσωμο τον ειπαμε!!!!καλο ειναι αυτο,τι ηθελες?βιρμανιας tea cup σαν τον δικο μου? Click για ανάπτυξη... O δικος σου ειπαμε ειναι minimi,θα βλεπει ποντικια και θα τρεχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:03 Ο πυρροθριξ: #22.959 22-08-08 18:03 εμενα μου αρεσει γιατι μου θυμιζει το μελανωρινο μου στο προσωπακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:04 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.960 22-08-08 18:04 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμενα μου αρεσει γιατι μου θυμιζει το μελανωρινο μου στο προσωπακι... Click για ανάπτυξη... Μιας που εχουμε παθει πλακα ολοι μας,να την ρωτησω αν τον πουλαει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1146 1147 1148 1149 1150 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1148 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1148 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
της εδειξα τον μπαμπα του Πλατωνα δεν τρελαθηκε(red tabby). Αυτη φευγει για αγγλια αυριο και σκεφτομαι να της πω να μου φερει κανενα ωραιο μπωλακι για τον Ερωτα?φοβαμαι μην με κραξει κιολας..να της πω να μου φερει μια χτενα?βαλτε φωτο να δω τι χτενα πρεπει να παρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.950 22-08-08 17:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα,πλακα πλακα τον εδειξα στην αδερφη μου χθες και μου λεει τι γατακι ρε συ?αυτος εχει κεφαλι γατας!!!! δικιο εχει Click για ανάπτυξη... μ'αρέσει που η Δανάη περνάει όλες τις γάτες μπροστά απ'το έμπειρο μάτι της "αδελφής" για να πάρει γνώμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.951 22-08-08 17:54 Πχ σε αυτη την εικονα το κεφαλι του φαινεται φυσιολογικο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:54 Ο πυρροθριξ: #22.952 22-08-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αμ πως δεν ξέρω?? Ακου έχω μία φίλη που μόλις επέστρεψε από τη Νίσυρο... μας είχε καλέσει να πάμε κι εμείς...το ερωτεύτηκε το μέρος... πήγε στο σπίτι που αγόρασε ο καλός της... του χρόνου θα πάμε κι εμείς... παιδί μου η κοπέλα έπαθε πλάκα σε λέω Click για ανάπτυξη... αληθεια?πολυ χαιρομαι!!!!!εχει ο καλος της σπιτι στη Νισυρο ?απο κει ειναι?θα τον ξερουμε σιγουρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:56 Ο πυρροθριξ: #22.953 22-08-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μ'αρέσει που η Δανάη περνάει όλες τις γάτες μπροστά απ'το έμπειρο μάτι της "αδελφής" για να πάρει γνώμη Click για ανάπτυξη... τα εισαγωγικα στο "εμπειρο" επρεπε να ειναι,γιατι η αδερφη μου δεν εχει ιδεα απο γατες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.954 22-08-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αληθεια?πολυ χαιρομαι!!!!!εχει ο καλος της σπιτι στη Νισυρο ?απο κει ειναι?θα τον ξερουμε σιγουρα!!! Click για ανάπτυξη... Οχι... μόλις αγόρασε σπίτι και είναι ηθοποιός και μάλιστα γνωστός....εγώ δεν είμαι ψωνάρα όμως να σας λέω τα κονέ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:57 Ο πυρροθριξ: #22.955 22-08-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πχ σε αυτη την εικονα το κεφαλι του φαινεται φυσιολογικο: Click για ανάπτυξη... βρε δεν τον ειπαμε κεφαλα,μεγαλοσωμο τον ειπαμε!!!!καλο ειναι αυτο,τι ηθελες?βιρμανιας tea cup σαν τον δικο μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.956 22-08-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πχ σε αυτη την εικονα το κεφαλι του φαινεται φυσιολογικο: Click για ανάπτυξη... φαίνεται ένα φυσιολογικό κεφάλι ενός γάτου παλαιστή sumo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.957 22-08-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε δεν τον ειπαμε κεφαλα,μεγαλοσωμο τον ειπαμε!!!!καλο ειναι αυτο,τι ηθελες?βιρμανιας tea cup σαν τον δικο μου? Click για ανάπτυξη... πάψε εσύ μαρίτο'φαγες το παιδί σου...μόνο μη ξεχάσεις να βάζεις χαρτοπετσετούλες στις κλειδαρότρυπες να μη στη κοπανήσει από εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:02 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.958 22-08-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε δεν τον ειπαμε κεφαλα,μεγαλοσωμο τον ειπαμε!!!!καλο ειναι αυτο,τι ηθελες?βιρμανιας tea cup σαν τον δικο μου? Click για ανάπτυξη... O δικος σου ειπαμε ειναι minimi,θα βλεπει ποντικια και θα τρεχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:03 Ο πυρροθριξ: #22.959 22-08-08 18:03 εμενα μου αρεσει γιατι μου θυμιζει το μελανωρινο μου στο προσωπακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:04 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.960 22-08-08 18:04 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμενα μου αρεσει γιατι μου θυμιζει το μελανωρινο μου στο προσωπακι... Click για ανάπτυξη... Μιας που εχουμε παθει πλακα ολοι μας,να την ρωτησω αν τον πουλαει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1146 1147 1148 1149 1150 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1148 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1148 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα,πλακα πλακα τον εδειξα στην αδερφη μου χθες και μου λεει τι γατακι ρε συ?αυτος εχει κεφαλι γατας!!!! δικιο εχει Click για ανάπτυξη... μ'αρέσει που η Δανάη περνάει όλες τις γάτες μπροστά απ'το έμπειρο μάτι της "αδελφής" για να πάρει γνώμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.951 22-08-08 17:54 Πχ σε αυτη την εικονα το κεφαλι του φαινεται φυσιολογικο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:54 Ο πυρροθριξ: #22.952 22-08-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αμ πως δεν ξέρω?? Ακου έχω μία φίλη που μόλις επέστρεψε από τη Νίσυρο... μας είχε καλέσει να πάμε κι εμείς...το ερωτεύτηκε το μέρος... πήγε στο σπίτι που αγόρασε ο καλός της... του χρόνου θα πάμε κι εμείς... παιδί μου η κοπέλα έπαθε πλάκα σε λέω Click για ανάπτυξη... αληθεια?πολυ χαιρομαι!!!!!εχει ο καλος της σπιτι στη Νισυρο ?απο κει ειναι?θα τον ξερουμε σιγουρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:56 Ο πυρροθριξ: #22.953 22-08-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μ'αρέσει που η Δανάη περνάει όλες τις γάτες μπροστά απ'το έμπειρο μάτι της "αδελφής" για να πάρει γνώμη Click για ανάπτυξη... τα εισαγωγικα στο "εμπειρο" επρεπε να ειναι,γιατι η αδερφη μου δεν εχει ιδεα απο γατες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.954 22-08-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αληθεια?πολυ χαιρομαι!!!!!εχει ο καλος της σπιτι στη Νισυρο ?απο κει ειναι?θα τον ξερουμε σιγουρα!!! Click για ανάπτυξη... Οχι... μόλις αγόρασε σπίτι και είναι ηθοποιός και μάλιστα γνωστός....εγώ δεν είμαι ψωνάρα όμως να σας λέω τα κονέ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:57 Ο πυρροθριξ: #22.955 22-08-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πχ σε αυτη την εικονα το κεφαλι του φαινεται φυσιολογικο: Click για ανάπτυξη... βρε δεν τον ειπαμε κεφαλα,μεγαλοσωμο τον ειπαμε!!!!καλο ειναι αυτο,τι ηθελες?βιρμανιας tea cup σαν τον δικο μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.956 22-08-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πχ σε αυτη την εικονα το κεφαλι του φαινεται φυσιολογικο: Click για ανάπτυξη... φαίνεται ένα φυσιολογικό κεφάλι ενός γάτου παλαιστή sumo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.957 22-08-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε δεν τον ειπαμε κεφαλα,μεγαλοσωμο τον ειπαμε!!!!καλο ειναι αυτο,τι ηθελες?βιρμανιας tea cup σαν τον δικο μου? Click για ανάπτυξη... πάψε εσύ μαρίτο'φαγες το παιδί σου...μόνο μη ξεχάσεις να βάζεις χαρτοπετσετούλες στις κλειδαρότρυπες να μη στη κοπανήσει από εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:02 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.958 22-08-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε δεν τον ειπαμε κεφαλα,μεγαλοσωμο τον ειπαμε!!!!καλο ειναι αυτο,τι ηθελες?βιρμανιας tea cup σαν τον δικο μου? Click για ανάπτυξη... O δικος σου ειπαμε ειναι minimi,θα βλεπει ποντικια και θα τρεχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:03 Ο πυρροθριξ: #22.959 22-08-08 18:03 εμενα μου αρεσει γιατι μου θυμιζει το μελανωρινο μου στο προσωπακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:04 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.960 22-08-08 18:04 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμενα μου αρεσει γιατι μου θυμιζει το μελανωρινο μου στο προσωπακι... Click για ανάπτυξη... Μιας που εχουμε παθει πλακα ολοι μας,να την ρωτησω αν τον πουλαει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1146 1147 1148 1149 1150 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1148 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1148 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πχ σε αυτη την εικονα το κεφαλι του φαινεται φυσιολογικο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:54 Ο πυρροθριξ: #22.952 22-08-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αμ πως δεν ξέρω?? Ακου έχω μία φίλη που μόλις επέστρεψε από τη Νίσυρο... μας είχε καλέσει να πάμε κι εμείς...το ερωτεύτηκε το μέρος... πήγε στο σπίτι που αγόρασε ο καλός της... του χρόνου θα πάμε κι εμείς... παιδί μου η κοπέλα έπαθε πλάκα σε λέω Click για ανάπτυξη... αληθεια?πολυ χαιρομαι!!!!!εχει ο καλος της σπιτι στη Νισυρο ?απο κει ειναι?θα τον ξερουμε σιγουρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:56 Ο πυρροθριξ: #22.953 22-08-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μ'αρέσει που η Δανάη περνάει όλες τις γάτες μπροστά απ'το έμπειρο μάτι της "αδελφής" για να πάρει γνώμη Click για ανάπτυξη... τα εισαγωγικα στο "εμπειρο" επρεπε να ειναι,γιατι η αδερφη μου δεν εχει ιδεα απο γατες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.954 22-08-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αληθεια?πολυ χαιρομαι!!!!!εχει ο καλος της σπιτι στη Νισυρο ?απο κει ειναι?θα τον ξερουμε σιγουρα!!! Click για ανάπτυξη... Οχι... μόλις αγόρασε σπίτι και είναι ηθοποιός και μάλιστα γνωστός....εγώ δεν είμαι ψωνάρα όμως να σας λέω τα κονέ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:57 Ο πυρροθριξ: #22.955 22-08-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πχ σε αυτη την εικονα το κεφαλι του φαινεται φυσιολογικο: Click για ανάπτυξη... βρε δεν τον ειπαμε κεφαλα,μεγαλοσωμο τον ειπαμε!!!!καλο ειναι αυτο,τι ηθελες?βιρμανιας tea cup σαν τον δικο μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.956 22-08-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πχ σε αυτη την εικονα το κεφαλι του φαινεται φυσιολογικο: Click για ανάπτυξη... φαίνεται ένα φυσιολογικό κεφάλι ενός γάτου παλαιστή sumo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.957 22-08-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε δεν τον ειπαμε κεφαλα,μεγαλοσωμο τον ειπαμε!!!!καλο ειναι αυτο,τι ηθελες?βιρμανιας tea cup σαν τον δικο μου? Click για ανάπτυξη... πάψε εσύ μαρίτο'φαγες το παιδί σου...μόνο μη ξεχάσεις να βάζεις χαρτοπετσετούλες στις κλειδαρότρυπες να μη στη κοπανήσει από εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:02 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.958 22-08-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε δεν τον ειπαμε κεφαλα,μεγαλοσωμο τον ειπαμε!!!!καλο ειναι αυτο,τι ηθελες?βιρμανιας tea cup σαν τον δικο μου? Click για ανάπτυξη... O δικος σου ειπαμε ειναι minimi,θα βλεπει ποντικια και θα τρεχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:03 Ο πυρροθριξ: #22.959 22-08-08 18:03 εμενα μου αρεσει γιατι μου θυμιζει το μελανωρινο μου στο προσωπακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:04 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.960 22-08-08 18:04 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμενα μου αρεσει γιατι μου θυμιζει το μελανωρινο μου στο προσωπακι... Click για ανάπτυξη... Μιας που εχουμε παθει πλακα ολοι μας,να την ρωτησω αν τον πουλαει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1146 1147 1148 1149 1150 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1148 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1148 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αμ πως δεν ξέρω?? Ακου έχω μία φίλη που μόλις επέστρεψε από τη Νίσυρο... μας είχε καλέσει να πάμε κι εμείς...το ερωτεύτηκε το μέρος... πήγε στο σπίτι που αγόρασε ο καλός της... του χρόνου θα πάμε κι εμείς... παιδί μου η κοπέλα έπαθε πλάκα σε λέω Click για ανάπτυξη... αληθεια?πολυ χαιρομαι!!!!!εχει ο καλος της σπιτι στη Νισυρο ?απο κει ειναι?θα τον ξερουμε σιγουρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:56 Ο πυρροθριξ: #22.953 22-08-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μ'αρέσει που η Δανάη περνάει όλες τις γάτες μπροστά απ'το έμπειρο μάτι της "αδελφής" για να πάρει γνώμη Click για ανάπτυξη... τα εισαγωγικα στο "εμπειρο" επρεπε να ειναι,γιατι η αδερφη μου δεν εχει ιδεα απο γατες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.954 22-08-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αληθεια?πολυ χαιρομαι!!!!!εχει ο καλος της σπιτι στη Νισυρο ?απο κει ειναι?θα τον ξερουμε σιγουρα!!! Click για ανάπτυξη... Οχι... μόλις αγόρασε σπίτι και είναι ηθοποιός και μάλιστα γνωστός....εγώ δεν είμαι ψωνάρα όμως να σας λέω τα κονέ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:57 Ο πυρροθριξ: #22.955 22-08-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πχ σε αυτη την εικονα το κεφαλι του φαινεται φυσιολογικο: Click για ανάπτυξη... βρε δεν τον ειπαμε κεφαλα,μεγαλοσωμο τον ειπαμε!!!!καλο ειναι αυτο,τι ηθελες?βιρμανιας tea cup σαν τον δικο μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.956 22-08-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πχ σε αυτη την εικονα το κεφαλι του φαινεται φυσιολογικο: Click για ανάπτυξη... φαίνεται ένα φυσιολογικό κεφάλι ενός γάτου παλαιστή sumo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.957 22-08-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε δεν τον ειπαμε κεφαλα,μεγαλοσωμο τον ειπαμε!!!!καλο ειναι αυτο,τι ηθελες?βιρμανιας tea cup σαν τον δικο μου? Click για ανάπτυξη... πάψε εσύ μαρίτο'φαγες το παιδί σου...μόνο μη ξεχάσεις να βάζεις χαρτοπετσετούλες στις κλειδαρότρυπες να μη στη κοπανήσει από εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:02 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.958 22-08-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε δεν τον ειπαμε κεφαλα,μεγαλοσωμο τον ειπαμε!!!!καλο ειναι αυτο,τι ηθελες?βιρμανιας tea cup σαν τον δικο μου? Click για ανάπτυξη... O δικος σου ειπαμε ειναι minimi,θα βλεπει ποντικια και θα τρεχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:03 Ο πυρροθριξ: #22.959 22-08-08 18:03 εμενα μου αρεσει γιατι μου θυμιζει το μελανωρινο μου στο προσωπακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:04 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.960 22-08-08 18:04 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμενα μου αρεσει γιατι μου θυμιζει το μελανωρινο μου στο προσωπακι... Click για ανάπτυξη... Μιας που εχουμε παθει πλακα ολοι μας,να την ρωτησω αν τον πουλαει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1146 1147 1148 1149 1150 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1148 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1148 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μ'αρέσει που η Δανάη περνάει όλες τις γάτες μπροστά απ'το έμπειρο μάτι της "αδελφής" για να πάρει γνώμη Click για ανάπτυξη... τα εισαγωγικα στο "εμπειρο" επρεπε να ειναι,γιατι η αδερφη μου δεν εχει ιδεα απο γατες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.954 22-08-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αληθεια?πολυ χαιρομαι!!!!!εχει ο καλος της σπιτι στη Νισυρο ?απο κει ειναι?θα τον ξερουμε σιγουρα!!! Click για ανάπτυξη... Οχι... μόλις αγόρασε σπίτι και είναι ηθοποιός και μάλιστα γνωστός....εγώ δεν είμαι ψωνάρα όμως να σας λέω τα κονέ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:57 Ο πυρροθριξ: #22.955 22-08-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πχ σε αυτη την εικονα το κεφαλι του φαινεται φυσιολογικο: Click για ανάπτυξη... βρε δεν τον ειπαμε κεφαλα,μεγαλοσωμο τον ειπαμε!!!!καλο ειναι αυτο,τι ηθελες?βιρμανιας tea cup σαν τον δικο μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.956 22-08-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πχ σε αυτη την εικονα το κεφαλι του φαινεται φυσιολογικο: Click για ανάπτυξη... φαίνεται ένα φυσιολογικό κεφάλι ενός γάτου παλαιστή sumo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.957 22-08-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε δεν τον ειπαμε κεφαλα,μεγαλοσωμο τον ειπαμε!!!!καλο ειναι αυτο,τι ηθελες?βιρμανιας tea cup σαν τον δικο μου? Click για ανάπτυξη... πάψε εσύ μαρίτο'φαγες το παιδί σου...μόνο μη ξεχάσεις να βάζεις χαρτοπετσετούλες στις κλειδαρότρυπες να μη στη κοπανήσει από εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:02 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.958 22-08-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε δεν τον ειπαμε κεφαλα,μεγαλοσωμο τον ειπαμε!!!!καλο ειναι αυτο,τι ηθελες?βιρμανιας tea cup σαν τον δικο μου? Click για ανάπτυξη... O δικος σου ειπαμε ειναι minimi,θα βλεπει ποντικια και θα τρεχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:03 Ο πυρροθριξ: #22.959 22-08-08 18:03 εμενα μου αρεσει γιατι μου θυμιζει το μελανωρινο μου στο προσωπακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:04 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.960 22-08-08 18:04 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμενα μου αρεσει γιατι μου θυμιζει το μελανωρινο μου στο προσωπακι... Click για ανάπτυξη... Μιας που εχουμε παθει πλακα ολοι μας,να την ρωτησω αν τον πουλαει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1146 1147 1148 1149 1150 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1148 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1148 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αληθεια?πολυ χαιρομαι!!!!!εχει ο καλος της σπιτι στη Νισυρο ?απο κει ειναι?θα τον ξερουμε σιγουρα!!! Click για ανάπτυξη... Οχι... μόλις αγόρασε σπίτι και είναι ηθοποιός και μάλιστα γνωστός....εγώ δεν είμαι ψωνάρα όμως να σας λέω τα κονέ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:57 Ο πυρροθριξ: #22.955 22-08-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πχ σε αυτη την εικονα το κεφαλι του φαινεται φυσιολογικο: Click για ανάπτυξη... βρε δεν τον ειπαμε κεφαλα,μεγαλοσωμο τον ειπαμε!!!!καλο ειναι αυτο,τι ηθελες?βιρμανιας tea cup σαν τον δικο μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.956 22-08-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πχ σε αυτη την εικονα το κεφαλι του φαινεται φυσιολογικο: Click για ανάπτυξη... φαίνεται ένα φυσιολογικό κεφάλι ενός γάτου παλαιστή sumo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.957 22-08-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε δεν τον ειπαμε κεφαλα,μεγαλοσωμο τον ειπαμε!!!!καλο ειναι αυτο,τι ηθελες?βιρμανιας tea cup σαν τον δικο μου? Click για ανάπτυξη... πάψε εσύ μαρίτο'φαγες το παιδί σου...μόνο μη ξεχάσεις να βάζεις χαρτοπετσετούλες στις κλειδαρότρυπες να μη στη κοπανήσει από εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:02 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.958 22-08-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε δεν τον ειπαμε κεφαλα,μεγαλοσωμο τον ειπαμε!!!!καλο ειναι αυτο,τι ηθελες?βιρμανιας tea cup σαν τον δικο μου? Click για ανάπτυξη... O δικος σου ειπαμε ειναι minimi,θα βλεπει ποντικια και θα τρεχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:03 Ο πυρροθριξ: #22.959 22-08-08 18:03 εμενα μου αρεσει γιατι μου θυμιζει το μελανωρινο μου στο προσωπακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:04 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.960 22-08-08 18:04 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμενα μου αρεσει γιατι μου θυμιζει το μελανωρινο μου στο προσωπακι... Click για ανάπτυξη... Μιας που εχουμε παθει πλακα ολοι μας,να την ρωτησω αν τον πουλαει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1146 1147 1148 1149 1150 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1148 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1148 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πχ σε αυτη την εικονα το κεφαλι του φαινεται φυσιολογικο: Click για ανάπτυξη... βρε δεν τον ειπαμε κεφαλα,μεγαλοσωμο τον ειπαμε!!!!καλο ειναι αυτο,τι ηθελες?βιρμανιας tea cup σαν τον δικο μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.956 22-08-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πχ σε αυτη την εικονα το κεφαλι του φαινεται φυσιολογικο: Click για ανάπτυξη... φαίνεται ένα φυσιολογικό κεφάλι ενός γάτου παλαιστή sumo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.957 22-08-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε δεν τον ειπαμε κεφαλα,μεγαλοσωμο τον ειπαμε!!!!καλο ειναι αυτο,τι ηθελες?βιρμανιας tea cup σαν τον δικο μου? Click για ανάπτυξη... πάψε εσύ μαρίτο'φαγες το παιδί σου...μόνο μη ξεχάσεις να βάζεις χαρτοπετσετούλες στις κλειδαρότρυπες να μη στη κοπανήσει από εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:02 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.958 22-08-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε δεν τον ειπαμε κεφαλα,μεγαλοσωμο τον ειπαμε!!!!καλο ειναι αυτο,τι ηθελες?βιρμανιας tea cup σαν τον δικο μου? Click για ανάπτυξη... O δικος σου ειπαμε ειναι minimi,θα βλεπει ποντικια και θα τρεχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:03 Ο πυρροθριξ: #22.959 22-08-08 18:03 εμενα μου αρεσει γιατι μου θυμιζει το μελανωρινο μου στο προσωπακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:04 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.960 22-08-08 18:04 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμενα μου αρεσει γιατι μου θυμιζει το μελανωρινο μου στο προσωπακι... Click για ανάπτυξη... Μιας που εχουμε παθει πλακα ολοι μας,να την ρωτησω αν τον πουλαει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1146 1147 1148 1149 1150 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1148 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1148 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πχ σε αυτη την εικονα το κεφαλι του φαινεται φυσιολογικο: Click για ανάπτυξη... φαίνεται ένα φυσιολογικό κεφάλι ενός γάτου παλαιστή sumo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.957 22-08-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε δεν τον ειπαμε κεφαλα,μεγαλοσωμο τον ειπαμε!!!!καλο ειναι αυτο,τι ηθελες?βιρμανιας tea cup σαν τον δικο μου? Click για ανάπτυξη... πάψε εσύ μαρίτο'φαγες το παιδί σου...μόνο μη ξεχάσεις να βάζεις χαρτοπετσετούλες στις κλειδαρότρυπες να μη στη κοπανήσει από εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:02 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.958 22-08-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε δεν τον ειπαμε κεφαλα,μεγαλοσωμο τον ειπαμε!!!!καλο ειναι αυτο,τι ηθελες?βιρμανιας tea cup σαν τον δικο μου? Click για ανάπτυξη... O δικος σου ειπαμε ειναι minimi,θα βλεπει ποντικια και θα τρεχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:03 Ο πυρροθριξ: #22.959 22-08-08 18:03 εμενα μου αρεσει γιατι μου θυμιζει το μελανωρινο μου στο προσωπακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:04 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.960 22-08-08 18:04 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμενα μου αρεσει γιατι μου θυμιζει το μελανωρινο μου στο προσωπακι... Click για ανάπτυξη... Μιας που εχουμε παθει πλακα ολοι μας,να την ρωτησω αν τον πουλαει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1146 1147 1148 1149 1150 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1148 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1148 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε δεν τον ειπαμε κεφαλα,μεγαλοσωμο τον ειπαμε!!!!καλο ειναι αυτο,τι ηθελες?βιρμανιας tea cup σαν τον δικο μου? Click για ανάπτυξη... πάψε εσύ μαρίτο'φαγες το παιδί σου...μόνο μη ξεχάσεις να βάζεις χαρτοπετσετούλες στις κλειδαρότρυπες να μη στη κοπανήσει από εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:02 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.958 22-08-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε δεν τον ειπαμε κεφαλα,μεγαλοσωμο τον ειπαμε!!!!καλο ειναι αυτο,τι ηθελες?βιρμανιας tea cup σαν τον δικο μου? Click για ανάπτυξη... O δικος σου ειπαμε ειναι minimi,θα βλεπει ποντικια και θα τρεχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:03 Ο πυρροθριξ: #22.959 22-08-08 18:03 εμενα μου αρεσει γιατι μου θυμιζει το μελανωρινο μου στο προσωπακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:04 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.960 22-08-08 18:04 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμενα μου αρεσει γιατι μου θυμιζει το μελανωρινο μου στο προσωπακι... Click για ανάπτυξη... Μιας που εχουμε παθει πλακα ολοι μας,να την ρωτησω αν τον πουλαει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1146 1147 1148 1149 1150 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1148 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1148 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε δεν τον ειπαμε κεφαλα,μεγαλοσωμο τον ειπαμε!!!!καλο ειναι αυτο,τι ηθελες?βιρμανιας tea cup σαν τον δικο μου? Click για ανάπτυξη... O δικος σου ειπαμε ειναι minimi,θα βλεπει ποντικια και θα τρεχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:03 Ο πυρροθριξ: #22.959 22-08-08 18:03 εμενα μου αρεσει γιατι μου θυμιζει το μελανωρινο μου στο προσωπακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:04 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.960 22-08-08 18:04 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμενα μου αρεσει γιατι μου θυμιζει το μελανωρινο μου στο προσωπακι... Click για ανάπτυξη... Μιας που εχουμε παθει πλακα ολοι μας,να την ρωτησω αν τον πουλαει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1146 1147 1148 1149 1150 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1148 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1148 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
εμενα μου αρεσει γιατι μου θυμιζει το μελανωρινο μου στο προσωπακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:04 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.960 22-08-08 18:04 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμενα μου αρεσει γιατι μου θυμιζει το μελανωρινο μου στο προσωπακι... Click για ανάπτυξη... Μιας που εχουμε παθει πλακα ολοι μας,να την ρωτησω αν τον πουλαει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμενα μου αρεσει γιατι μου θυμιζει το μελανωρινο μου στο προσωπακι... Click για ανάπτυξη... Μιας που εχουμε παθει πλακα ολοι μας,να την ρωτησω αν τον πουλαει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.