ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Εχεις ακούσει Φιλανδικά?? Ίδια με τα Τουρκικα ειναι!Εμενα μου θυμιζουν γερμανικα,μαλλον φταιει η κοινη τους ριζα.![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
η φίλη μου η Τουρκάλα που συνεργάζομαι, είναι ξανθούλα γαλανομάτα!Δε με παιρνει να το παιξω τουρκαλα βρε Βασιλη,ειμαι κατασπρη,με ξανθα μαλλια και γαλανα ματια,πως να τους μπερδεψω;![]()

erefer
Διάσημο μέλος
Δώρα ξεκίνα τα μαθήματαη φίλη μου η Τουρκάλα που συνεργάζομαι, είναι ξανθούλα γαλανομάτα!![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Για σένα Αντούλα θα ξανάνοιγα τα παλιά μου βιβλία και θα καμαρώνω που θα έχω μια τόσο καλή μαθήτρια...φυτουλάκι! Θα σε ποτίζω κιόλας!Και μετα Γιουλη, θα με μαθεις και ιταλικα?ενα εχω μονο να πω, τα ρουμανικα, σαν λατινικη γλωσσα που ειναι, μοιαζουν πολυ με τα ιταλικα και υστερα με τα ισπανικα.
![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Και θα με τρωει ο Αλφι μετα......που εχει τη καινουρια συνηθεια να γλυφει τα μαλλια!!!!Για σένα Αντούλα θα ξανάνοιγα τα παλιά μου βιβλία και θα καμαρώνω που θα έχω μια τόσο καλή μαθήτρια...φυτουλάκι! Θα σε ποτίζω κιόλας!![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Και θα με τρωει ο Αλφι μετα......που εχει τη καινουρια συνηθεια να γλυφει τα μαλλια!!!!![]()

moukelis
Επιφανές μέλος

erefer
Διάσημο μέλος
Και την άλλη μέρα θα πάρεις και 2 καβάντζαΤο άλλο Σαββατο το βράδυ, θα φάω σε ένα πανέμορφο Γερμανικό εστιατόριο στο Aachen, μετά θα πάω σε συναυλία και το βράδυ θα κοιμηθώ με 10 Βιρμανάκια!!![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Σε ποια συναυλια??Το άλλο Σαββατο το βράδυ, θα φάω σε ένα πανέμορφο Γερμανικό εστιατόριο στο Aachen, μετά θα πάω σε συναυλία και το βράδυ θα κοιμηθώ με 10 Βιρμανάκια!!![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
πως κι έτσι??... Κρητικοπούλα δεν είναι?Λετε ε;Απλα εδω ειναι λιγο...ακραιοι οσον αφορα τα εθνικα ζητηματα.Οποτε δασκαλα τουρκικων αποκλειεται να βρω.Ξερω ομως καποια,γιατι η Μόιρα εχει μαθει καποιες εντολες στα τουρκικα.![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Σε ποια συναυλια??![]()
Αυτό μου γράφουν...
On the weekend you visit us, there is a big city-openair-event in Aachen- a lot of music-concerts with various bands plays in the city- for free
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Έχω οργανώσει σχέδιο δράσης!Και την άλλη μέρα θα πάρεις και 2 καβάντζα![]()

Ελπίζω να κάνει πολύ κρύο να γίνει πιστευτή η φουσκωμένη καμπαρντίνα μου!

katerina10
Περιβόητο μέλος
Τι θα θέλατε να ακούσετε???Μπορώ να ακούσω ένα κομμάτι και στο τσακ μπαμ να σου παίξω μελωδία στο πιανάκι(έχω ένα μικρό για 5χροναΓια λέγε για τη μουσική μ' ενδιαφέρει...

)Μόνο τη μελωδία δεν ξέρω συγχορδίες...!!!
Και στην φλογέρα και στην κιθάρα και όπου θες..!!!Λόγω αυτιού..Επίσης αν παίζει τραγούδι μόο η πρώτη του νότα καταλαβαίνω ποιο είναι
Καλά για καλλιτέχνες αμέσως σου λέω ποιος το τραγουδάει...Λίγο στη δική μου μουσική μπερδεύομαι.Η κολλητή μου όποτε θέλει ένα τραγουδι με παίρνει τηλ και μου το βάζει να το ακούσω!!!
Σημείωση :ΟΧΙ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!ΙΟΥ!!!!!!

katerina10
Περιβόητο μέλος
Καλέ ναι ...50??Οχι για συνταξη..Η δικια μου ήταν σχεδον 80!!!!Καλα καλα...ας σε πιστεψουμε οτι ειναι μονο 50.![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Απο ποιον να γινει πιστευτη? απο αυτους που θα σε υποδεχτουν μηπως στην επιστροφη? στο σπιτι?? εεε?Έχω οργανώσει σχέδιο δράσης!
Ελπίζω να κάνει πολύ κρύο να γίνει πιστευτή η φουσκωμένη καμπαρντίνα μου!![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
Γκιουλε γκιουλε...Γιατι καλέ να μην μάθεις..???Γεια!
Εγω θελω να μαθω τουρκικά,αλλα εδω που ειμαι ολοι το αντιμετωπιζουν σαν ανεκδοτο...

Να μάθεις δεν μου αρέσει σαν γλώσσα αλλά είναι χρησιμότατα!!!!
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Πραγματι στο εξωτερικο, οργανωνουν τετοιες συναυλιες σε ανοικτο χωρο, παρκα, πλατειες κτλ. Ειναι τελειες .......Αυτό μου γράφουν...
On the weekend you visit us, there is a big city-openair-event in Aachen- a lot of music-concerts with various bands plays in the city- for free

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool