Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Τωρα που το ξανασκεφτομαι..και τα γατακια σου θελουν να παρουν μερικα γραμμαρια.Ααααααααααα οκ τοτε!!!Ελα καλέ θα με δεις..είμαι γενικά μικροκαμομένη!!!
Πλάκα έχω πάντως για 25 δεν με κάνεις!!!!
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
τώρα τι σχέση έχει η κατασκήνωση?Σαν κατασκήνωση δηλαδή?????Εμείς πηγαιναμε κατασκήνωση και εσείς ταξίδια????ΔΕΝ ΠΑΙΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Καλα εκανα και εκοψα τον ΟΤΕ! εβαλα Forthnet. Ελπιζω αυτοι να μην εχουν καμια ομαδα ποδοσφαιρουΕμεις γιατι δεν τα ξέρουμε αυτά????????????????????????
![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος

erefer
Διάσημο μέλος
Αυτοί θα έχουν ταξίδια στις ΜαλδίβεςΚαλα εκανα και εκοψα τον ΟΤΕ! εβαλα Forthnet. Ελπιζω αυτοι να μην εχουν καμια ομαδα ποδοσφαιρου![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Μονο οι μεταγραφες θα μας κοστισουν ο κουκος αηδονι. Ασε που θελουν και νεα ''εμφανιση'' καθε χρονο!!Αυτοί θα έχουν ταξίδια στις Μαλδίβες![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Καλα εκανα και εκοψα τον ΟΤΕ! εβαλα Forthnet. Ελπιζω αυτοι να μην εχουν καμια ομαδα ποδοσφαιρου![]()
Ολες οι ιδιωτικές εταιρίες τα σκάνε στον ΟΤΕ! Ολες!! Και νομικά και τις γραμμές που παίρνουν, ο ΟΤΕ τους τις δίνει!

Δηλ. αν κάνει η Forthnet χορωδία θα την κόψεις κι αυτή?

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αυτό το ταξείδι το έχασα... πήγαν μόνο οι γονείς μου...Αυτοί θα έχουν ταξίδια στις Μαλδίβες![]()

erefer
Διάσημο μέλος
Εγω πάντως αν ακούσω τίποτα για χορωδία θα τη κόψω και θα μιλάω με walkie-talkieΟλες οι ιδιωτικές εταιρίες τα σκάνε στον ΟΤΕ! Ολες!! Και νομικά και τις γραμμές που παίρνουν, ο ΟΤΕ τους τις δίνει!
Δηλ. αν κάνει η Forthnet χορωδία θα την κόψεις κι αυτή?![]()

erefer
Διάσημο μέλος
Σοβαρά μιλάς τώρα?αυτό το ταξείδι το έχασα... πήγαν μόνο οι γονείς μου...![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
ναι είμαι μια παραπονιάρα!!!Αν δεν έχω και κάτι να παραπονιέμαι...Βρε γκρινιάρα και παραπονιάρα γυναίκα... κάποια στιγμή θα μικροδείχνεις και θα καμαρώνεις θα δεις... κι όταν γίνεις και μανούλα θα κάνεις και καμπύλες και θα δείχνεις και μικρούλα και θα σε μούρλια!!
![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
Εμενα γιατί μου φαίνονται παχουλα????Τωρα που το ξανασκεφτομαι..και τα γατακια σου θελουν να παρουν μερικα γραμμαρια.![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ναι... στα υπερατλαντικά δεν πήγαινα...π.χ. δεν πήγα στη Ν.Υ. όταν μπήκε ο ΟΤΕ στο χρηματιστήριο της Νεας Υορκης και κάνανε συναυλία εκεί...Σοβαρά μιλάς τώρα?![]()
katerina10
Περιβόητο μέλος
Και καλά παρέα παιδάκια διασκέδαση και ψυχαγωγία!!!τώρα τι σχέση έχει η κατασκήνωση?![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Ναι θα την κοψωΟλες οι ιδιωτικές εταιρίες τα σκάνε στον ΟΤΕ! Ολες!! Και νομικά και τις γραμμές που παίρνουν, ο ΟΤΕ τους τις δίνει!
Δηλ. αν κάνει η Forthnet χορωδία θα την κόψεις κι αυτή?![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Μα κοιτα στη φωτογραφια που εχεις στο αβαταρ...μιση μεριδα ειναι το καθενα!!Εμενα γιατί μου φαίνονται παχουλα????![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
αυτό το ταξείδι το έχασα... πήγαν μόνο οι γονείς μου...![]()

Πλάκα κανεις!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
τα ξέρω μωρέ από πρώτο χέρι... απ΄τον βρωμό ΟΤΕ περνάνε όλα...Ναι θα την κοψω. Θα βγαινω στα μπαλκονια και θα φωναζω!! παντως δεν συνφωνω με αυτο που λες.....υπαρχουν εταιρειες που εβαλαν και δικη τους οπτικη ινα .
![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
Ναι... στα υπερατλαντικά δεν πήγαινα...π.χ. δεν πήγα στη Ν.Υ. όταν μπήκε ο ΟΤΕ στο χρηματιστήριο της Νεας Υορκης και κάνανε συναυλία εκεί...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καλέ είναι μικρά σε ηλικία... μήπως τα συγκρίνεις με τον Αλφι??Μα κοιτα στη φωτογραφια που εχεις στο αβαταρ...μιση μεριδα ειναι το καθενα!!![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool