ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
κατάλαβες πως γίνεται?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
βέβαια αν το δεις εκπαιδευτικά, μπορεί να σας κάνουμε και καλό... να μεγαλώσετε πριν την ώρα σας!ΚΑι λέμε πράγματα που δεν θα έπρεπε να ακουν τα ανήλικα βιρμανακια!!!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
ΚΑλε μην της λες τέτοια..δεν θα καταφέρεις κάτι καλό...Μερικές φορές παραξεφεύγουμε!!!!!!!!!!!!βέβαια αν το δεις εκπαιδευτικά, μπορεί να σας κάνουμε και καλό... να μεγαλώσετε πριν την ώρα σας!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Πράγματι...ΚΑλε μην της λες τέτοια..δεν θα καταφέρεις κάτι καλό...Μερικές φορές παραξεφεύγουμε!!!!!!!!!!!!![]()

bunny
Περιβόητο μέλος
Σκέφτομαι να γράψω κάτι για την εκπεδευση της γάτας...βέβαια αν το δεις εκπαιδευτικά, μπορεί να σας κάνουμε και καλό... να μεγαλώσετε πριν την ώρα σας!![]()

Πάντως δε λέτε τίποτα κακό.Αν ακούγατε μόνο τι λενε και κάνουν τα παιδιά στα σχολεία θαείχατε φρικάρει από πρώτο χερι.

Εμένα πάντως μου αρέσει πολύ η παρέα σας.

katerina10
Περιβόητο μέλος
Σκέφτομαι να γράψω κάτι για την εκπεδευση της γάτας...
Πάντως δε λέτε τίποτα κακό.Αν ακούγατε μόνο τι λενε και κάνουν τα παιδιά στα σχολεία θαείχατε φρικάρει από πρώτο χερι.![]()

ΝΑι η νεολαία τούτη την εποχή είναι λίγο παραβγαλμένη για την ηλικία της...εγώ τα χάνω μερικές φορές..
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Nαι... να γράψεις...θα είναι κάτι δικό σου, ή το έχεις βρει από κάπου? Δες επίσης αν κάποιος έχει γράψει κάτι ανάλογο...Σκέφτομαι να γράψω κάτι για την εκπεδευση της γάτας...
Πάντως δε λέτε τίποτα κακό.Αν ακούγατε μόνο τι λενε και κάνουν τα παιδιά στα σχολεία θαείχατε φρικάρει από πρώτο χερι.
Εμένα πάντως μου αρέσει πολύ η παρέα σας.![]()
Κι εμάς μας αρέσει η παρέα σου!!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ναι...πάντα η καινούργια γενιά "ξεφεύγει" σε σχέση με τη προηγούμενηΝΑι η νεολαία τούτη την εποχή είναι λίγο παραβγαλμένη για την ηλικία της...εγώ τα χάνω μερικές φορές..
![]()

geo_ttc
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Καλά εσύ??Γράφτηκες?Να 'μαι κι εγω!! Τι κανετε;

katerina10
Περιβόητο μέλος
Εντάξει δεν είναι πάντα κακό αυτό...Αλλά έχει και τα μείον του και τα πλιν...!!!Ναι...πάντα η καινούργια γενιά "ξεφεύγει" σε σχέση με τη προηγούμενη![]()

Ουφ τελείωσα τον υπολογιστή αυτόν!!!Τώρα θα πιάσω άλλο μία ώρα έμεινε Γιούλη μου...
erefer
Διάσημο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
κι εγώ εδώ, δεν έχω ιδέα σήμερα τι ώρα θα φύγω...Εντάξει δεν είναι πάντα κακό αυτό...Αλλά έχει και τα μείον του και τα πλιν...!!!Ουφ τελείωσα τον υπολογιστή αυτόν!!!Τώρα θα πιάσω άλλο μία ώρα έμεινε Γιούλη μου...
![]()
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μπα.. μπα... μπααααααΚαλησπέρα!![]()

erefer
Διάσημο μέλος
Γιούλη μπαμπά φωνάζεις? Δεν κατάλαβαΜπα.. μπα... μπαααααα![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Γιούλη μπαμπά φωνάζεις? Δεν κατάλαβα![]()

Και βέβαια... το παιδί σου απ'το εξωτερικό δεν έρχεται?
Ασε... η δική μου η προκομένη το Νοέμβρη θα μου έρθει... 
έμεινε σε κάτι μαθήματα και θα ξαναδώσει! 
erefer
Διάσημο μέλος
Αφού είναι δύσκολα τα Γερμανικά..Και βέβαια... το παιδί σου απ'το εξωτερικό δεν έρχεται?
Ασε... η δική μου η προκομένη το Νοέμβρη θα μου έρθει...
έμεινε σε κάτι μαθήματα και θα ξαναδώσει!
![]()

Δεν μπορώ να το πιστέψω οτι σε 4 μέρες θα είναι εδώ

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ναι!Αφού είναι δύσκολα τα Γερμανικά..
Δεν μπορώ να το πιστέψω οτι σε 4 μέρες θα είναι εδώ![]()

Τι θα του μαγειρέψει η Κατερίνα? Το αγαπημένο του φαγητό??

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Φυλάξτε καλά το μπαλκόνι σας!!

erefer
Διάσημο μέλος
Δεν ξέρω, πάντως πιστεύω θα θέλει η πρώτη λιχουδιά που θα φάει σε αυτό το σπίτι να είναι καλή, οπότε βλέπω να του δίνει κανα gourmet diamondΝαι!
Τι θα του μαγειρέψει η Κατερίνα? Το αγαπημένο του φαγητό??![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool