bunny
Περιβόητο μέλος
Ε,εντάξει καλό είναι δεν τρελαίνομαι κιόλας!Τα ιδια,ζεστη ζεστη και παλι ζεστη.Πως σου φαινεται το γυμνασιο;

Η μαμά μου είναι από το Βόλο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
Καλημέρα!Πώς πάει;![]()
Τι ζέστη καλέ; Εδω έβρεξε!

Έχετε δει ποτέ γατούλα να παίζει πιάνο;:cat:Εγώ ναι στο YOU TUBE αλλά δεν ξέρω πως να την ανεβάσω...
Προσπάθσα να εισάγω το URL με επισύναψη αλλά τίποτα.Τζίφος!
Βοήθεια! S.O.S!!!!
:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Αληθεια;Αρα την ξερεις την πολη μας.Ε,εντάξει καλό είναι δεν τρελαίνομαι κιόλας!
Η μαμά μου είναι από το Βόλο!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
Βέβαια!Αληθεια;Αρα την ξερεις την πολη μας.![]()
Έχω εκεί...παππού,γιαγιά,θείες,θείους,ξαδέλφια...

erefer
Διάσημο μέλος
Ετοιμοι είμαστεΚαλημερα βιρμανακια!
Όλα ετοιμα για τις μεγάλες αφίξεις;

Δεν μπορώ να πιστέψω οτι αύριο θα τον έχω

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

moukelis
Επιφανές μέλος
Πως αισθανεσαι αληθεια;Εγω τη μερα που ηταν να παραλαβω τον Σειριο ειχα ξυπνησει απο τις 6 απο την αγωνια.Ετοιμοι είμαστε
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
Πωω πωωωωω Βασίλη 1 μέρα ε????Ετοιμοι είμαστε
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
![]()

Ελα έφτασε η ώρα επιτέλους!!!Λοιπόν, εγώ την εβδομάδα που περίμενα τα γατιά μου είχα διαρκώς άγχος και αγωνία και όταν μπήκαν σπίτι ΕΤΡΕΜΑ από την χαρά μου...
ΟΛΑ τέλεια θα πάνε!!!!

erefer
Διάσημο μέλος
Να σου πώ την αλήθεια ευτυχώς που μετακομίζουμε και μου εχει φύγει η πίστη οποτε η κούραση υπερνικά την αγωνία, αλλιώς το μάτι θα 'ταν γαρίδα το βράδυ..Πως αισθανεσαι αληθεια;Εγω τη μερα που ηταν να παραλαβω τον Σειριο ειχα ξυπνησει απο τις 6 απο την αγωνια.![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
Η αλήθεια είναι ότι η κούραση της μετακόμισης όντως βοηθάει στην εξαντλητική χαλάρωση ε???Να σου πώ την αλήθεια ευτυχώς που μετακομίζουμε και μου εχει φύγει η πίστη οποτε η κούραση υπερνικά την αγωνία, αλλιώς το μάτι θα 'ταν γαρίδα το βράδυ..![]()

Το ξέρουμε πολύ καλά εμείς οι 3 αυτό!!!!
erefer
Διάσημο μέλος
Ειλικρινά δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα οτι αυριο απόγευμα θα τον έχω, με την μετάκόμιση πέρασε η τελευταία βδομάδα σφαίραΠωω πωωωωω Βασίλη 1 μέρα ε????Ελα έφτασε η ώρα επιτέλους!!!Λοιπόν, εγώ την εβδομάδα που περίμενα τα γατιά μου είχα διαρκώς άγχος και αγωνία και όταν μπήκαν σπίτι ΕΤΡΕΜΑ από την χαρά μου...
ΟΛΑ τέλεια θα πάνε!!!!
![]()

Ευτυχώς γιατί αλλιώς θα ήταν βασανιστικό

erefer
Διάσημο μέλος
Εχθές στη σκάλα μετάνιωσα την ώρα και την στιγμή που πήρα 50 ιντσών τηλεόραση, παραλίγο να πέσει, μας είχαν πέσει τα χέρια τοσα που μεταφέραμε.. ευτυχώς μένουμε στον πρώτο οροφοΗ αλήθεια είναι ότι η κούραση της μετακόμισης όντως βοηθάει στην εξαντλητική χαλάρωση ε???Το ξέρουμε πολύ καλά εμείς οι 3 αυτό!!!!
![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
Ax ασε κι εμένα το πλυντήριο ρούχων ήταν λίγο τραγικό..στις σκάλες το πήραν οι δικοί μου(4 μαντραχαλοι)και το ανέβασαν αλλά ΄κι εμείς στον πρώτο μένουμε χωρίς ασανσερ κλπ!!!Εχθές στη σκάλα μετάνιωσα την ώρα και την στιγμή που πήρα 50 ιντσών τηλεόραση, παραλίγο να πέσει, μας είχαν πέσει τα χέρια τοσα που μεταφέραμε.. ευτυχώς μένουμε στον πρώτο οροφο![]()
Πάντως μου άρεσε η μετακόμιση!!Εσείς εντάξει μπήκατε???Έχετε φτιάξει τα πάντα???
moukelis
Επιφανές μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
Η κούραση είναι πίκρα αλλά η μετακόμιση σαν μετακόμιση μου αρέσει ΠΑΡΑ πολύ!!!Ναι παιδια η μετακομιση ειναι μεγαλη πικρα...Ειναι η πέμπτη που έκανα,και δεν αντεχω στη σκεψη οτι θα πρεπει να ξανακανω...

erefer
Διάσημο μέλος
Εχουμε μεταφέρει ολα τα πράγματα και είναι έτοιμη η κουζίνα και το μπάνιοAx ασε κι εμένα το πλυντήριο ρούχων ήταν λίγο τραγικό..στις σκάλες το πήραν οι δικοί μου(4 μαντραχαλοι)και το ανέβασαν αλλά ΄κι εμείς στον πρώτο μένουμε χωρίς ασανσερ κλπ!!!Πάντως μου άρεσε η μετακόμιση!!Εσείς εντάξει μπήκατε???Έχετε φτιάξει τα πάντα???
![]()
Σήμερα θα βάλει η Κατερίνα τα ρούχα στη θέση τους και εγώ θα φτιάξω 3 έπιπλα που θέλουν συναρμολόγηση, μετά ενα καθάρισμα και έτοιμοι
erefer
Διάσημο μέλος
Αν μου έφερναν τα πράγματα ολα δεν θα είχα πρόβλημα να τα φτιάξω μετά στο ίδιο σπίτι, η μεταφορά είναι το σκότωμαΗ κούραση είναι πίκρα αλλά η μετακόμιση σαν μετακόμιση μου αρέσει ΠΑΡΑ πολύ!!!![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
Φαντάσου ότι τα έπιπλα μου τα μετέφεραν φίλοι και εταιρείες..και εγώ που πήρα βιβλία κλπ μου βγήκε η μέσηΑν μου έφερναν τα πράγματα ολα δεν θα είχα πρόβλημα να τα φτιάξω μετά στο ίδιο σπίτι, η μεταφορά είναι το σκότωμα![]()

erefer
Διάσημο μέλος
Φαντάσου ότι τα έπιπλα μου τα μετέφεραν φίλοι και εταιρείες..και εγώ που πήρα βιβλία κλπ μου βγήκε η μέση![]()

Πάντως οταν τα μεταφέρεις ολα νιώθεις ενα πρωτόγνωρο συναίσθημα ικανοποίησης

katerina10
Περιβόητο μέλος
ΚΑι ΤΡΕΛΗΣ κούρασης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΞΑΝΤΛΗΣΗΣ!!!
Πάντως οταν τα μεταφέρεις ολα νιώθεις ενα πρωτόγνωρο συναίσθημα ικανοποίησης![]()

bunny
Περιβόητο μέλος
Άντε τυχερούλη!Ετοιμοι είμαστε
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
![]()
Καλώς να τη δεχτείς τη χνουδωτή μπαλίτσα σου!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool