Birman-maniacs

Πω πω...Να το προσεχεις το αγορακι μας Γιουλη...Ειναι θησαυρος,και πανεμορφος,το ξερεις οτι ειναι η αδυναμια μου.Περαστικα του και προσοχη σττα μπαλκονια.Ξερω τι τρομαρα πηρες,θυμασαι τοτε που επεσε ο Σειριος;:(
πωωωως δεν το θυμάμαι??? Με κάθε λεπτομέρεια...:(
Ζοριτσα έχουν το δικό τους γατομπάλκονο απόλυτα προσστατευμένο αυτό απ'το οποίο έπεσε είναι το άλλο μας μπαλκόνι...όπου τους επιτρέπουμε με αυστηρό έλεγχο τη πρόσβαση...τώρα πια απαγορεύεται αυστηρά...:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ βρε Γιούλη μου τι έπαθες κι εσύ..Πάλι καλά που τον είδατε εγκαιρα!!!Πάω στη συνάντηση από ότι κατάλαβα δεν θα έρθεις ε????ΣΝΙΦ!!!!
Κατερινάκι μου είχα διάφορα οικογενειακά που δεν άλλαζαν...:/:θα μας τα πεις εσύ τα νεα όμως!! Εχουμε εκπρόσωπο!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχ κοριτσακι μου λαχταρα που πηρες!!!!!!ομως τελος καλο,ολα καλα!!!
Μορφεα Ζεις Εσυ Μας Οδηγεις!!!!!!!!!!!!!!!!!:up::up::up:

καινουριες φωτο!!!

Συνημμένα

• 26092008057.jpg
    26092008057.jpg
    21,4 KB · Εμφανίσεις: 22
  • 27092008062.jpg
    27092008062.jpg
    48,9 KB · Εμφανίσεις: 23
  • 27092008063.jpg
    27092008063.jpg
    22,3 KB · Εμφανίσεις: 21

Συνημμένα

• 28092008064.jpg
    28092008064.jpg
    36,9 KB · Εμφανίσεις: 20
  • 28092008067.jpg
    28092008067.jpg
    35 KB · Εμφανίσεις: 27
  • 28092008069.jpg
    28092008069.jpg
    35,1 KB · Εμφανίσεις: 22
το καλωδιο ακομα το ψαχνουμε...

Συνημμένα

• 28092008070.jpg
    28092008070.jpg
    35,5 KB · Εμφανίσεις: 25
  • 28092008071.jpg
    28092008071.jpg
    27,1 KB · Εμφανίσεις: 24
τα αφτια του ειναι πολυ μικροτερα απ'οσο φαινεται στις φωτογραφιες..δεν ξερω γιατι βγαινει ετσι..να παω να κανω παρεα στον Αντρε?:hmm::hmm::hmm:

Τι γλυκος...Εχει και φιλοσοφημενο υφος!

Τι γλυκος...Εχει και φιλοσοφημενο υφος!
ναι,τον ειδες?εχει πολλη πλακα..παει και κοιμαται μεσα στο ραφι με τα βιβλια μου γι'αυτο:P

ειδες ματι?μπλε-ωκεανι!!!!
(ειμαι χαζομαμα το ξερω):P:P:P

ειδες ματι?μπλε-ωκεανι!!!!
(ειμαι χαζομαμα το ξερω):P:P:P
καλησπέρα!!
δανάκο μου... τι πλάσμα είν'αυτός ο γιος σου?? Σου'πα ότι το ονομα του του πάει γάντι... και μην ακους κανένα... το όνομα του ζωου μας και του παιδιού μας είναι καθαρά προσωπική μας υπόθεση...;)
Να δεις οι δικοί μου με το Καλυψώ αλλα και με το Μορφέα τι μου σούρανε:P:lol:
Συμφωνώ με τη Δώρα ότι έχει ύφος το παιδί σου...:)

καλησπέρα!!
δανάκο μου... τι πλάσμα είν'αυτός ο γιος σου?? Σου'πα ότι το ονομα του του πάει γάντι... και μην ακους κανένα... το όνομα του ζωου μας και του παιδιού μας είναι καθαρά προσωπική μας υπόθεση...;)
Να δεις οι δικοί μου με το Καλυψώ αλλα και με το Μορφέα τι μου σούρανε:P:lol:
Συμφωνώ με τη Δώρα ότι έχει ύφος το παιδί σου...:)
να'σαι καλα για τα καλα σου λογια!!!:)
τι κανει το Μορφεακι μας?

το Καλυψω και το Μορφεας αλλα και το Σεμελη ειναι υπεροχα ονοματα...μην ακους κανενα;)

Εδω εχει πολυ κρυο...μου φαινεται θα αρχησω να τρωω σοκολατες...(τις εχω συνδυασει με το κρυο):P

καλά είναι η ψυχουλα...(που λέει και μια ψυχή)...:)
σα να μην έγινε τίποτα!! Κοιμάται στο γούνινο σπιτάκι τους:)

Εδω εχει πολυ κρυο...μου φαινεται θα αρχησω να τρωω σοκολατες...(τις εχω συνδυασει με το κρυο):P
πιάσε μια ΙΟΝ αμυγδάλου!!:lol:

καλά είναι η ψυχουλα...(που λέει και μια ψυχή)...:)
σα να μην έγινε τίποτα!! Κοιμάται στο γούνινο σπιτάκι τους:)
αχου το μωρε το καλο μου!!!!

πιάσε μια ΙΟΝ αμυγδάλου!!:lol:
ωραια ειναι αυτη η σοκολατα:D
που εισαι ρε Βασια επιτελους?:(παλιο-οτε:mad:

Σκηνικό:
Mέσα στο σπίτι σας θαλπωρή και ζέστη, εσείς καθισμένοι οκλαδόν να παίζετε με το Δημοσθένη και τον Ερωτα και τα παιχνίδια του κι έξω στη παγωνιά ο Μελάνωρ να σας κοιτά με θλιμένο βλέμα παγωμένος ενώ εσείς δεν τον έχετε πάρει χαμπαρι:(
Και τότε κάνει ο Μελάνωρ ένα Νιαουουουουου γεμάτο θλίψη, τον ακούει ο Ερωτας και πάει και γτατζουνάει τη πόρτα, εσείς ανοίγετε παραξενεμένοι και απ'έξω βλέπετε το Μελάνωρα παγωμένο και δυστηχή... ο μικρός Ερωτας τον πλησιάζει και τον γλύφει απαλά στη μουσουδίτσα... ο Μελανωρίνος τότε με μικρά διστακτικά βήματα μπαίνει στο σπίτι... και σε πολύ λίγη ώρα αφού έφαγε και ήπιε παίζετε όλοι μονιασμένοι κι αγαπημένοι ενώ απ΄έξω οι πρώτες νιφάδες του χιονιού αρχίζουν να πέφτουν
:lol::lol::lol::lol:

Σκηνικό:
Mέσα στο σπίτι σας θαλπωρή και ζέστη, εσείς καθισμένοι οκλαδόν να παίζεται με το Δημοσθένη και τον Ερωτα και τα παιχνίδια του κι έξω στη παγωνιά ο Μελάνωρ να σας κοιτά με θλιμένο βλέμα παγωμένος ενώ εσείς δεν τον έχετε πάρει χαμπαρι:(
Και τότε κάνει ο Μελάνωρ ένα Νιαουουουουου γεμάτο θλίψη, τον ακούει ο Ερωτας και πάει και γτατζουνάει τη πόρτα, εσείς ανοίγετε παραξενεμένοι και απ'έξω βλέπετε το Μελάνωρα παγωμένο και δυστηχή... ο μικρός Ερωτας τον πλησιάζει και τον γλύφει απαλά στη μουσουδίτσα... ο Μελανωρίνος τότε με μικρά διστακτικά βήματα μπαίνει στο σπίτι... και σε πολύ λίγη ώρα αφού έφαγε και ήπιε παίζετε όλοι μονιασμένοι κι αγαπημένοι ενώ απ΄έξω οι πρώτες νιφάδες του χιονιού αρχίζουν να πέφτουν
:lol::lol::lol::lol:
φωσκολιαδα!!!!!:lol::lol::lol::lol:
ελπιζω να μην μας πιασει ο χειμωνας μεχρι να τα βρουν...θα παθου κρισ..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back