ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.541 30-09-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Γιατι καλέ το γατάκι??? Click για ανάπτυξη... Εκτός απ'τη Δανάη και τη Δώρα όλοι αυτό μου λέγανε... τι σου'κανε καλε το γατί?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.542 30-09-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Να κοιτάξετε λιγο παραπανω κύριε μου...Εγώ θα πάρω τα λιλά, τα μπλε και τα κρεμ..Τα υπόλοιπα με την άδεια μου...Οπότε μην πάρεις και πολύ μεγάλη σακούλα χωρίς λόγο... Click για ανάπτυξη... θα βγάλω και καρτέλα με χρωματολόγιο... όπως στα κομμωτήριο... μόνο που αντί για τρίχες από περουκες θα βάζω δείγματα χρωμάτων από γατογούνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:09 Ο erefer έγραψε: #26.543 30-09-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... όλα κι όλα... θα έχουμε και παραρτήματα!! Περιστέρι, Ν. Ηράκλειο, Δελφούς, Λαμία Πάντως έχω ράματα για του γούνα σου Βασίλη! Βρήκα όνομα και σήμα και τη πρώτη σελίδα για την ιστοσελίδα... απομένει αυτός που θα μου τη φτάξει! Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν ξέρω κανέναν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:12 Η moukelis έγραψε: #26.544 30-09-08 16:12 Γιατι κοροιδευεις;Κοιτα ποια εχω βρει μεχρι τωρα:Mousse,Truffles,Eclair,Nougat,Toffee,Fondue,Mocca,BonBon,Praline.Ολα εκτος απο το καραμελενιο ειναι σοκολατοονοματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:12 Ο erefer έγραψε: #26.545 30-09-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Να κοιτάξετε λιγο παραπανω κύριε μου...Εγώ θα πάρω τα λιλά, τα μπλε και τα κρεμ..Τα υπόλοιπα με την άδεια μου...Οπότε μην πάρεις και πολύ μεγάλη σακούλα χωρίς λόγο... Click για ανάπτυξη... Με κλήρωση θα βρεθεί η λύση. Χαρτάκια που θα εχει το καθένα ενα χρώμα, δίκαια πράγματα.. Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να φερω και εγω μια να βοηθησω??? Click για ανάπτυξη... Βεβαια φέρε και εσύ μία να είναι πιο ευρύχωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.546 30-09-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ δεν ξέρω κανέναν.. Click για ανάπτυξη... Ναι ε?? οχι μόνο θα μου τη φτιάξει, θα ανέχεται κι όλες μου τις παραξενιές... και θα μου την ανανεώνει κάθε εβδομάδα.... και θα μου τη βάλει και στα εκτροφεία της ιστοσελίδας του www.birman.gr πάνω πάνω.... Ελλαδαρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.547 30-09-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιατι κοροιδευεις;Κοιτα ποια εχω βρει μεχρι τωρα:Mousse,Truffles,Eclair,Nougat,Toffee,Fondue,Mocca,BonBon,Praline.Ολα εκτος απο το καραμελενιο ειναι σοκολατοονοματα! Click για ανάπτυξη... Aυτά είναι ξένα και εύηχα... η κοροδιάρα Κατερίνα μας το ξεφτύλισε με τους μπακλαβάδες και τους μαιντανούς...κατάλαβες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:14 Ο erefer έγραψε: #26.548 30-09-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιατι κοροιδευεις;Κοιτα ποια εχω βρει μεχρι τωρα:Mousse,Truffles,Eclair,Nougat,Toffee,Fondue,Mocca,BonBon,Praline.Ολα εκτος απο το καραμελενιο ειναι σοκολατοονοματα! Click για ανάπτυξη... Ναί βρε ΄συ είναι ωραία ονόματα, κάτσε να σου πώ και μένα μερικά που μου ΄ρχονται: Παπαδοπούλου, Amaretti, ΙΟΝ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.549 30-09-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί βρε ΄συ είναι ωραία ονόματα, κάτσε να σου πώ και μένα μερικά που μου ΄ρχονται: Παπαδοπούλου, Amaretti, ΙΟΝ... Click για ανάπτυξη... Ax... ναι!! Amaretti θα τη πω τη σοκολατίτσα μου γιατί είναι σα γκοφρετούλα με τις γραμμούλες της Καλέ Βασίλη γιατί νομίζεις θα τον πει Ιωνα η Βάσια από την ΙΟΝ το έβγαλαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:17 Ο erefer έγραψε: #26.550 30-09-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι ε?? οχι μόνο θα μου τη φτιάξει, θα ανέχεται κι όλες μου τις παραξενιές... και θα μου την ανανεώνει κάθε εβδομάδα.... και θα μου τη βάλει και στα εκτροφεία της ιστοσελίδας του www.birman.gr πάνω πάνω.... Ελλαδαρα!! Click για ανάπτυξη... Eφόσον εχεις καταλάβει οτι είσαι στην Ελλαδάρα, θέλω και το λαδωμα μου που είναι ενα Βιρμανάκι Επειδή όμως δεν χωράει σε φακελο(φακελάκι) το δέχομαι και σε γατοφόρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:19 Η moukelis έγραψε: #26.551 30-09-08 16:19 Βασιλη κι εσυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Δε ντρεπεσαι λιγακι;Που εγω δε σε κοροιδεψα καθολου για το EREFER;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.552 30-09-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Eφόσον εχεις καταλάβει οτι είσαι στην Ελλαδάρα, θέλω και το λαδωμα μου που είναι ενα Βιρμανάκι Επειδή όμως δεν χωράει σε φακελο(φακελάκι) το δέχομαι και σε γατοφόρο.. Click για ανάπτυξη... Χμ.... ΤΟΝ EREFER ΠΙΣΩ ΓΡΗΓΟΡΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:19 Ο erefer έγραψε: #26.553 30-09-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ax... ναι!! Amaretti θα τη πω τη σοκολατίτσα μου γιατί είναι σα γκοφρετούλα με τις γραμμούλες της Καλέ Βασίλη γιατί νομίζεις θα τον πει Ιωνα η Βάσια από την ΙΟΝ το έβγαλαν. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή τον λένε Ίωνα Αμυγδάλου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:20 Ο erefer έγραψε: #26.554 30-09-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χμ.... ΤΟΝ EREFER ΠΙΣΩ ΓΡΗΓΟΡΑ!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.555 30-09-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασιλη κι εσυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Δε ντρεπεσαι λιγακι;Που εγω δε σε κοροιδεψα καθολου για το EREFER;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Αστον Δώρα... το παλιοβασίλη... που μου θέλει και φακελάκια... Δε βλέπεις που το erefer σήμαινει..... αλήθεια τι σημαίνει???? Η στραμπουληγμένη σας γλωσσίτσα πως είναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.556 30-09-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δηλαδή τον λένε Ίωνα Αμυγδάλου??? Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ ΤΕΛΕΙΟ!! κοίτα ΜΑΤΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:25 Ο erefer έγραψε: #26.557 30-09-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασιλη κι εσυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Δε ντρεπεσαι λιγακι;Που εγω δε σε κοροιδεψα καθολου για το EREFER;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Τα κυκλώματα Δώρα με παρέσυραν.. Μπορείς αν θέλεις να με κοροϊδέψεις τώρα για το erefer να πάρεις το αίμα σου πίσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:27 Ο erefer έγραψε: #26.558 30-09-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αστον Δώρα... το παλιοβασίλη... που μου θέλει και φακελάκια... Δε βλέπεις που το erefer σήμαινει..... αλήθεια τι σημαίνει???? Η στραμπουληγμένη σας γλωσσίτσα πως είναι?? Click για ανάπτυξη... Τώρα χωρίς πλάκα, αν σου πώ οτι το έχει ψιλομάθει θα το πιστέψεις? Της Κατερίνας της εχω σπάσει τα νεύρα επειδή του το λέω πολύ συχνά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.559 30-09-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τώρα χωρίς πλάκα, αν σου πώ οτι το έχει ψιλομάθει θα το πιστέψεις? Της Κατερίνας της εχω σπάσει τα νεύρα επειδή του το λέω πολύ συχνά Click για ανάπτυξη... Nαι... ναι...μαθαίνουν γρήγορα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.560 30-09-08 16:30 Σήμερα έστειλα e mail στην Ινα... είπαμε να τα λέμε που και που και της είπα τη τρέλα που έχετε με τα μωρά...κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1326 1327 1328 1329 1330 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1328 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1328 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Γιατι καλέ το γατάκι??? Click για ανάπτυξη... Εκτός απ'τη Δανάη και τη Δώρα όλοι αυτό μου λέγανε... τι σου'κανε καλε το γατί?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.542 30-09-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Να κοιτάξετε λιγο παραπανω κύριε μου...Εγώ θα πάρω τα λιλά, τα μπλε και τα κρεμ..Τα υπόλοιπα με την άδεια μου...Οπότε μην πάρεις και πολύ μεγάλη σακούλα χωρίς λόγο... Click για ανάπτυξη... θα βγάλω και καρτέλα με χρωματολόγιο... όπως στα κομμωτήριο... μόνο που αντί για τρίχες από περουκες θα βάζω δείγματα χρωμάτων από γατογούνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:09 Ο erefer έγραψε: #26.543 30-09-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... όλα κι όλα... θα έχουμε και παραρτήματα!! Περιστέρι, Ν. Ηράκλειο, Δελφούς, Λαμία Πάντως έχω ράματα για του γούνα σου Βασίλη! Βρήκα όνομα και σήμα και τη πρώτη σελίδα για την ιστοσελίδα... απομένει αυτός που θα μου τη φτάξει! Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν ξέρω κανέναν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:12 Η moukelis έγραψε: #26.544 30-09-08 16:12 Γιατι κοροιδευεις;Κοιτα ποια εχω βρει μεχρι τωρα:Mousse,Truffles,Eclair,Nougat,Toffee,Fondue,Mocca,BonBon,Praline.Ολα εκτος απο το καραμελενιο ειναι σοκολατοονοματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:12 Ο erefer έγραψε: #26.545 30-09-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Να κοιτάξετε λιγο παραπανω κύριε μου...Εγώ θα πάρω τα λιλά, τα μπλε και τα κρεμ..Τα υπόλοιπα με την άδεια μου...Οπότε μην πάρεις και πολύ μεγάλη σακούλα χωρίς λόγο... Click για ανάπτυξη... Με κλήρωση θα βρεθεί η λύση. Χαρτάκια που θα εχει το καθένα ενα χρώμα, δίκαια πράγματα.. Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να φερω και εγω μια να βοηθησω??? Click για ανάπτυξη... Βεβαια φέρε και εσύ μία να είναι πιο ευρύχωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.546 30-09-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ δεν ξέρω κανέναν.. Click για ανάπτυξη... Ναι ε?? οχι μόνο θα μου τη φτιάξει, θα ανέχεται κι όλες μου τις παραξενιές... και θα μου την ανανεώνει κάθε εβδομάδα.... και θα μου τη βάλει και στα εκτροφεία της ιστοσελίδας του www.birman.gr πάνω πάνω.... Ελλαδαρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.547 30-09-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιατι κοροιδευεις;Κοιτα ποια εχω βρει μεχρι τωρα:Mousse,Truffles,Eclair,Nougat,Toffee,Fondue,Mocca,BonBon,Praline.Ολα εκτος απο το καραμελενιο ειναι σοκολατοονοματα! Click για ανάπτυξη... Aυτά είναι ξένα και εύηχα... η κοροδιάρα Κατερίνα μας το ξεφτύλισε με τους μπακλαβάδες και τους μαιντανούς...κατάλαβες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:14 Ο erefer έγραψε: #26.548 30-09-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιατι κοροιδευεις;Κοιτα ποια εχω βρει μεχρι τωρα:Mousse,Truffles,Eclair,Nougat,Toffee,Fondue,Mocca,BonBon,Praline.Ολα εκτος απο το καραμελενιο ειναι σοκολατοονοματα! Click για ανάπτυξη... Ναί βρε ΄συ είναι ωραία ονόματα, κάτσε να σου πώ και μένα μερικά που μου ΄ρχονται: Παπαδοπούλου, Amaretti, ΙΟΝ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.549 30-09-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί βρε ΄συ είναι ωραία ονόματα, κάτσε να σου πώ και μένα μερικά που μου ΄ρχονται: Παπαδοπούλου, Amaretti, ΙΟΝ... Click για ανάπτυξη... Ax... ναι!! Amaretti θα τη πω τη σοκολατίτσα μου γιατί είναι σα γκοφρετούλα με τις γραμμούλες της Καλέ Βασίλη γιατί νομίζεις θα τον πει Ιωνα η Βάσια από την ΙΟΝ το έβγαλαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:17 Ο erefer έγραψε: #26.550 30-09-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι ε?? οχι μόνο θα μου τη φτιάξει, θα ανέχεται κι όλες μου τις παραξενιές... και θα μου την ανανεώνει κάθε εβδομάδα.... και θα μου τη βάλει και στα εκτροφεία της ιστοσελίδας του www.birman.gr πάνω πάνω.... Ελλαδαρα!! Click για ανάπτυξη... Eφόσον εχεις καταλάβει οτι είσαι στην Ελλαδάρα, θέλω και το λαδωμα μου που είναι ενα Βιρμανάκι Επειδή όμως δεν χωράει σε φακελο(φακελάκι) το δέχομαι και σε γατοφόρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:19 Η moukelis έγραψε: #26.551 30-09-08 16:19 Βασιλη κι εσυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Δε ντρεπεσαι λιγακι;Που εγω δε σε κοροιδεψα καθολου για το EREFER;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.552 30-09-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Eφόσον εχεις καταλάβει οτι είσαι στην Ελλαδάρα, θέλω και το λαδωμα μου που είναι ενα Βιρμανάκι Επειδή όμως δεν χωράει σε φακελο(φακελάκι) το δέχομαι και σε γατοφόρο.. Click για ανάπτυξη... Χμ.... ΤΟΝ EREFER ΠΙΣΩ ΓΡΗΓΟΡΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:19 Ο erefer έγραψε: #26.553 30-09-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ax... ναι!! Amaretti θα τη πω τη σοκολατίτσα μου γιατί είναι σα γκοφρετούλα με τις γραμμούλες της Καλέ Βασίλη γιατί νομίζεις θα τον πει Ιωνα η Βάσια από την ΙΟΝ το έβγαλαν. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή τον λένε Ίωνα Αμυγδάλου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:20 Ο erefer έγραψε: #26.554 30-09-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χμ.... ΤΟΝ EREFER ΠΙΣΩ ΓΡΗΓΟΡΑ!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.555 30-09-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασιλη κι εσυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Δε ντρεπεσαι λιγακι;Που εγω δε σε κοροιδεψα καθολου για το EREFER;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Αστον Δώρα... το παλιοβασίλη... που μου θέλει και φακελάκια... Δε βλέπεις που το erefer σήμαινει..... αλήθεια τι σημαίνει???? Η στραμπουληγμένη σας γλωσσίτσα πως είναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.556 30-09-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δηλαδή τον λένε Ίωνα Αμυγδάλου??? Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ ΤΕΛΕΙΟ!! κοίτα ΜΑΤΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:25 Ο erefer έγραψε: #26.557 30-09-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασιλη κι εσυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Δε ντρεπεσαι λιγακι;Που εγω δε σε κοροιδεψα καθολου για το EREFER;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Τα κυκλώματα Δώρα με παρέσυραν.. Μπορείς αν θέλεις να με κοροϊδέψεις τώρα για το erefer να πάρεις το αίμα σου πίσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:27 Ο erefer έγραψε: #26.558 30-09-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αστον Δώρα... το παλιοβασίλη... που μου θέλει και φακελάκια... Δε βλέπεις που το erefer σήμαινει..... αλήθεια τι σημαίνει???? Η στραμπουληγμένη σας γλωσσίτσα πως είναι?? Click για ανάπτυξη... Τώρα χωρίς πλάκα, αν σου πώ οτι το έχει ψιλομάθει θα το πιστέψεις? Της Κατερίνας της εχω σπάσει τα νεύρα επειδή του το λέω πολύ συχνά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.559 30-09-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τώρα χωρίς πλάκα, αν σου πώ οτι το έχει ψιλομάθει θα το πιστέψεις? Της Κατερίνας της εχω σπάσει τα νεύρα επειδή του το λέω πολύ συχνά Click για ανάπτυξη... Nαι... ναι...μαθαίνουν γρήγορα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.560 30-09-08 16:30 Σήμερα έστειλα e mail στην Ινα... είπαμε να τα λέμε που και που και της είπα τη τρέλα που έχετε με τα μωρά...κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1326 1327 1328 1329 1330 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1328 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1328 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Να κοιτάξετε λιγο παραπανω κύριε μου...Εγώ θα πάρω τα λιλά, τα μπλε και τα κρεμ..Τα υπόλοιπα με την άδεια μου...Οπότε μην πάρεις και πολύ μεγάλη σακούλα χωρίς λόγο... Click για ανάπτυξη... θα βγάλω και καρτέλα με χρωματολόγιο... όπως στα κομμωτήριο... μόνο που αντί για τρίχες από περουκες θα βάζω δείγματα χρωμάτων από γατογούνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:09 Ο erefer έγραψε: #26.543 30-09-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... όλα κι όλα... θα έχουμε και παραρτήματα!! Περιστέρι, Ν. Ηράκλειο, Δελφούς, Λαμία Πάντως έχω ράματα για του γούνα σου Βασίλη! Βρήκα όνομα και σήμα και τη πρώτη σελίδα για την ιστοσελίδα... απομένει αυτός που θα μου τη φτάξει! Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν ξέρω κανέναν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:12 Η moukelis έγραψε: #26.544 30-09-08 16:12 Γιατι κοροιδευεις;Κοιτα ποια εχω βρει μεχρι τωρα:Mousse,Truffles,Eclair,Nougat,Toffee,Fondue,Mocca,BonBon,Praline.Ολα εκτος απο το καραμελενιο ειναι σοκολατοονοματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:12 Ο erefer έγραψε: #26.545 30-09-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Να κοιτάξετε λιγο παραπανω κύριε μου...Εγώ θα πάρω τα λιλά, τα μπλε και τα κρεμ..Τα υπόλοιπα με την άδεια μου...Οπότε μην πάρεις και πολύ μεγάλη σακούλα χωρίς λόγο... Click για ανάπτυξη... Με κλήρωση θα βρεθεί η λύση. Χαρτάκια που θα εχει το καθένα ενα χρώμα, δίκαια πράγματα.. Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να φερω και εγω μια να βοηθησω??? Click για ανάπτυξη... Βεβαια φέρε και εσύ μία να είναι πιο ευρύχωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.546 30-09-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ δεν ξέρω κανέναν.. Click για ανάπτυξη... Ναι ε?? οχι μόνο θα μου τη φτιάξει, θα ανέχεται κι όλες μου τις παραξενιές... και θα μου την ανανεώνει κάθε εβδομάδα.... και θα μου τη βάλει και στα εκτροφεία της ιστοσελίδας του www.birman.gr πάνω πάνω.... Ελλαδαρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.547 30-09-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιατι κοροιδευεις;Κοιτα ποια εχω βρει μεχρι τωρα:Mousse,Truffles,Eclair,Nougat,Toffee,Fondue,Mocca,BonBon,Praline.Ολα εκτος απο το καραμελενιο ειναι σοκολατοονοματα! Click για ανάπτυξη... Aυτά είναι ξένα και εύηχα... η κοροδιάρα Κατερίνα μας το ξεφτύλισε με τους μπακλαβάδες και τους μαιντανούς...κατάλαβες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:14 Ο erefer έγραψε: #26.548 30-09-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιατι κοροιδευεις;Κοιτα ποια εχω βρει μεχρι τωρα:Mousse,Truffles,Eclair,Nougat,Toffee,Fondue,Mocca,BonBon,Praline.Ολα εκτος απο το καραμελενιο ειναι σοκολατοονοματα! Click για ανάπτυξη... Ναί βρε ΄συ είναι ωραία ονόματα, κάτσε να σου πώ και μένα μερικά που μου ΄ρχονται: Παπαδοπούλου, Amaretti, ΙΟΝ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.549 30-09-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί βρε ΄συ είναι ωραία ονόματα, κάτσε να σου πώ και μένα μερικά που μου ΄ρχονται: Παπαδοπούλου, Amaretti, ΙΟΝ... Click για ανάπτυξη... Ax... ναι!! Amaretti θα τη πω τη σοκολατίτσα μου γιατί είναι σα γκοφρετούλα με τις γραμμούλες της Καλέ Βασίλη γιατί νομίζεις θα τον πει Ιωνα η Βάσια από την ΙΟΝ το έβγαλαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:17 Ο erefer έγραψε: #26.550 30-09-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι ε?? οχι μόνο θα μου τη φτιάξει, θα ανέχεται κι όλες μου τις παραξενιές... και θα μου την ανανεώνει κάθε εβδομάδα.... και θα μου τη βάλει και στα εκτροφεία της ιστοσελίδας του www.birman.gr πάνω πάνω.... Ελλαδαρα!! Click για ανάπτυξη... Eφόσον εχεις καταλάβει οτι είσαι στην Ελλαδάρα, θέλω και το λαδωμα μου που είναι ενα Βιρμανάκι Επειδή όμως δεν χωράει σε φακελο(φακελάκι) το δέχομαι και σε γατοφόρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:19 Η moukelis έγραψε: #26.551 30-09-08 16:19 Βασιλη κι εσυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Δε ντρεπεσαι λιγακι;Που εγω δε σε κοροιδεψα καθολου για το EREFER;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.552 30-09-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Eφόσον εχεις καταλάβει οτι είσαι στην Ελλαδάρα, θέλω και το λαδωμα μου που είναι ενα Βιρμανάκι Επειδή όμως δεν χωράει σε φακελο(φακελάκι) το δέχομαι και σε γατοφόρο.. Click για ανάπτυξη... Χμ.... ΤΟΝ EREFER ΠΙΣΩ ΓΡΗΓΟΡΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:19 Ο erefer έγραψε: #26.553 30-09-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ax... ναι!! Amaretti θα τη πω τη σοκολατίτσα μου γιατί είναι σα γκοφρετούλα με τις γραμμούλες της Καλέ Βασίλη γιατί νομίζεις θα τον πει Ιωνα η Βάσια από την ΙΟΝ το έβγαλαν. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή τον λένε Ίωνα Αμυγδάλου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:20 Ο erefer έγραψε: #26.554 30-09-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χμ.... ΤΟΝ EREFER ΠΙΣΩ ΓΡΗΓΟΡΑ!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.555 30-09-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασιλη κι εσυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Δε ντρεπεσαι λιγακι;Που εγω δε σε κοροιδεψα καθολου για το EREFER;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Αστον Δώρα... το παλιοβασίλη... που μου θέλει και φακελάκια... Δε βλέπεις που το erefer σήμαινει..... αλήθεια τι σημαίνει???? Η στραμπουληγμένη σας γλωσσίτσα πως είναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.556 30-09-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δηλαδή τον λένε Ίωνα Αμυγδάλου??? Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ ΤΕΛΕΙΟ!! κοίτα ΜΑΤΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:25 Ο erefer έγραψε: #26.557 30-09-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασιλη κι εσυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Δε ντρεπεσαι λιγακι;Που εγω δε σε κοροιδεψα καθολου για το EREFER;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Τα κυκλώματα Δώρα με παρέσυραν.. Μπορείς αν θέλεις να με κοροϊδέψεις τώρα για το erefer να πάρεις το αίμα σου πίσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:27 Ο erefer έγραψε: #26.558 30-09-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αστον Δώρα... το παλιοβασίλη... που μου θέλει και φακελάκια... Δε βλέπεις που το erefer σήμαινει..... αλήθεια τι σημαίνει???? Η στραμπουληγμένη σας γλωσσίτσα πως είναι?? Click για ανάπτυξη... Τώρα χωρίς πλάκα, αν σου πώ οτι το έχει ψιλομάθει θα το πιστέψεις? Της Κατερίνας της εχω σπάσει τα νεύρα επειδή του το λέω πολύ συχνά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.559 30-09-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τώρα χωρίς πλάκα, αν σου πώ οτι το έχει ψιλομάθει θα το πιστέψεις? Της Κατερίνας της εχω σπάσει τα νεύρα επειδή του το λέω πολύ συχνά Click για ανάπτυξη... Nαι... ναι...μαθαίνουν γρήγορα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.560 30-09-08 16:30 Σήμερα έστειλα e mail στην Ινα... είπαμε να τα λέμε που και που και της είπα τη τρέλα που έχετε με τα μωρά...κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1326 1327 1328 1329 1330 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1328 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1328 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... όλα κι όλα... θα έχουμε και παραρτήματα!! Περιστέρι, Ν. Ηράκλειο, Δελφούς, Λαμία Πάντως έχω ράματα για του γούνα σου Βασίλη! Βρήκα όνομα και σήμα και τη πρώτη σελίδα για την ιστοσελίδα... απομένει αυτός που θα μου τη φτάξει! Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν ξέρω κανέναν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:12 Η moukelis έγραψε: #26.544 30-09-08 16:12 Γιατι κοροιδευεις;Κοιτα ποια εχω βρει μεχρι τωρα:Mousse,Truffles,Eclair,Nougat,Toffee,Fondue,Mocca,BonBon,Praline.Ολα εκτος απο το καραμελενιο ειναι σοκολατοονοματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:12 Ο erefer έγραψε: #26.545 30-09-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Να κοιτάξετε λιγο παραπανω κύριε μου...Εγώ θα πάρω τα λιλά, τα μπλε και τα κρεμ..Τα υπόλοιπα με την άδεια μου...Οπότε μην πάρεις και πολύ μεγάλη σακούλα χωρίς λόγο... Click για ανάπτυξη... Με κλήρωση θα βρεθεί η λύση. Χαρτάκια που θα εχει το καθένα ενα χρώμα, δίκαια πράγματα.. Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να φερω και εγω μια να βοηθησω??? Click για ανάπτυξη... Βεβαια φέρε και εσύ μία να είναι πιο ευρύχωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.546 30-09-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ δεν ξέρω κανέναν.. Click για ανάπτυξη... Ναι ε?? οχι μόνο θα μου τη φτιάξει, θα ανέχεται κι όλες μου τις παραξενιές... και θα μου την ανανεώνει κάθε εβδομάδα.... και θα μου τη βάλει και στα εκτροφεία της ιστοσελίδας του www.birman.gr πάνω πάνω.... Ελλαδαρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.547 30-09-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιατι κοροιδευεις;Κοιτα ποια εχω βρει μεχρι τωρα:Mousse,Truffles,Eclair,Nougat,Toffee,Fondue,Mocca,BonBon,Praline.Ολα εκτος απο το καραμελενιο ειναι σοκολατοονοματα! Click για ανάπτυξη... Aυτά είναι ξένα και εύηχα... η κοροδιάρα Κατερίνα μας το ξεφτύλισε με τους μπακλαβάδες και τους μαιντανούς...κατάλαβες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:14 Ο erefer έγραψε: #26.548 30-09-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιατι κοροιδευεις;Κοιτα ποια εχω βρει μεχρι τωρα:Mousse,Truffles,Eclair,Nougat,Toffee,Fondue,Mocca,BonBon,Praline.Ολα εκτος απο το καραμελενιο ειναι σοκολατοονοματα! Click για ανάπτυξη... Ναί βρε ΄συ είναι ωραία ονόματα, κάτσε να σου πώ και μένα μερικά που μου ΄ρχονται: Παπαδοπούλου, Amaretti, ΙΟΝ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.549 30-09-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί βρε ΄συ είναι ωραία ονόματα, κάτσε να σου πώ και μένα μερικά που μου ΄ρχονται: Παπαδοπούλου, Amaretti, ΙΟΝ... Click για ανάπτυξη... Ax... ναι!! Amaretti θα τη πω τη σοκολατίτσα μου γιατί είναι σα γκοφρετούλα με τις γραμμούλες της Καλέ Βασίλη γιατί νομίζεις θα τον πει Ιωνα η Βάσια από την ΙΟΝ το έβγαλαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:17 Ο erefer έγραψε: #26.550 30-09-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι ε?? οχι μόνο θα μου τη φτιάξει, θα ανέχεται κι όλες μου τις παραξενιές... και θα μου την ανανεώνει κάθε εβδομάδα.... και θα μου τη βάλει και στα εκτροφεία της ιστοσελίδας του www.birman.gr πάνω πάνω.... Ελλαδαρα!! Click για ανάπτυξη... Eφόσον εχεις καταλάβει οτι είσαι στην Ελλαδάρα, θέλω και το λαδωμα μου που είναι ενα Βιρμανάκι Επειδή όμως δεν χωράει σε φακελο(φακελάκι) το δέχομαι και σε γατοφόρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:19 Η moukelis έγραψε: #26.551 30-09-08 16:19 Βασιλη κι εσυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Δε ντρεπεσαι λιγακι;Που εγω δε σε κοροιδεψα καθολου για το EREFER;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.552 30-09-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Eφόσον εχεις καταλάβει οτι είσαι στην Ελλαδάρα, θέλω και το λαδωμα μου που είναι ενα Βιρμανάκι Επειδή όμως δεν χωράει σε φακελο(φακελάκι) το δέχομαι και σε γατοφόρο.. Click για ανάπτυξη... Χμ.... ΤΟΝ EREFER ΠΙΣΩ ΓΡΗΓΟΡΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:19 Ο erefer έγραψε: #26.553 30-09-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ax... ναι!! Amaretti θα τη πω τη σοκολατίτσα μου γιατί είναι σα γκοφρετούλα με τις γραμμούλες της Καλέ Βασίλη γιατί νομίζεις θα τον πει Ιωνα η Βάσια από την ΙΟΝ το έβγαλαν. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή τον λένε Ίωνα Αμυγδάλου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:20 Ο erefer έγραψε: #26.554 30-09-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χμ.... ΤΟΝ EREFER ΠΙΣΩ ΓΡΗΓΟΡΑ!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.555 30-09-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασιλη κι εσυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Δε ντρεπεσαι λιγακι;Που εγω δε σε κοροιδεψα καθολου για το EREFER;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Αστον Δώρα... το παλιοβασίλη... που μου θέλει και φακελάκια... Δε βλέπεις που το erefer σήμαινει..... αλήθεια τι σημαίνει???? Η στραμπουληγμένη σας γλωσσίτσα πως είναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.556 30-09-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δηλαδή τον λένε Ίωνα Αμυγδάλου??? Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ ΤΕΛΕΙΟ!! κοίτα ΜΑΤΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:25 Ο erefer έγραψε: #26.557 30-09-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασιλη κι εσυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Δε ντρεπεσαι λιγακι;Που εγω δε σε κοροιδεψα καθολου για το EREFER;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Τα κυκλώματα Δώρα με παρέσυραν.. Μπορείς αν θέλεις να με κοροϊδέψεις τώρα για το erefer να πάρεις το αίμα σου πίσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:27 Ο erefer έγραψε: #26.558 30-09-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αστον Δώρα... το παλιοβασίλη... που μου θέλει και φακελάκια... Δε βλέπεις που το erefer σήμαινει..... αλήθεια τι σημαίνει???? Η στραμπουληγμένη σας γλωσσίτσα πως είναι?? Click για ανάπτυξη... Τώρα χωρίς πλάκα, αν σου πώ οτι το έχει ψιλομάθει θα το πιστέψεις? Της Κατερίνας της εχω σπάσει τα νεύρα επειδή του το λέω πολύ συχνά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.559 30-09-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τώρα χωρίς πλάκα, αν σου πώ οτι το έχει ψιλομάθει θα το πιστέψεις? Της Κατερίνας της εχω σπάσει τα νεύρα επειδή του το λέω πολύ συχνά Click για ανάπτυξη... Nαι... ναι...μαθαίνουν γρήγορα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.560 30-09-08 16:30 Σήμερα έστειλα e mail στην Ινα... είπαμε να τα λέμε που και που και της είπα τη τρέλα που έχετε με τα μωρά...κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1326 1327 1328 1329 1330 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1328 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1328 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιατι κοροιδευεις;Κοιτα ποια εχω βρει μεχρι τωρα:Mousse,Truffles,Eclair,Nougat,Toffee,Fondue,Mocca,BonBon,Praline.Ολα εκτος απο το καραμελενιο ειναι σοκολατοονοματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:12 Ο erefer έγραψε: #26.545 30-09-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Να κοιτάξετε λιγο παραπανω κύριε μου...Εγώ θα πάρω τα λιλά, τα μπλε και τα κρεμ..Τα υπόλοιπα με την άδεια μου...Οπότε μην πάρεις και πολύ μεγάλη σακούλα χωρίς λόγο... Click για ανάπτυξη... Με κλήρωση θα βρεθεί η λύση. Χαρτάκια που θα εχει το καθένα ενα χρώμα, δίκαια πράγματα.. Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να φερω και εγω μια να βοηθησω??? Click για ανάπτυξη... Βεβαια φέρε και εσύ μία να είναι πιο ευρύχωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.546 30-09-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ δεν ξέρω κανέναν.. Click για ανάπτυξη... Ναι ε?? οχι μόνο θα μου τη φτιάξει, θα ανέχεται κι όλες μου τις παραξενιές... και θα μου την ανανεώνει κάθε εβδομάδα.... και θα μου τη βάλει και στα εκτροφεία της ιστοσελίδας του www.birman.gr πάνω πάνω.... Ελλαδαρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.547 30-09-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιατι κοροιδευεις;Κοιτα ποια εχω βρει μεχρι τωρα:Mousse,Truffles,Eclair,Nougat,Toffee,Fondue,Mocca,BonBon,Praline.Ολα εκτος απο το καραμελενιο ειναι σοκολατοονοματα! Click για ανάπτυξη... Aυτά είναι ξένα και εύηχα... η κοροδιάρα Κατερίνα μας το ξεφτύλισε με τους μπακλαβάδες και τους μαιντανούς...κατάλαβες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:14 Ο erefer έγραψε: #26.548 30-09-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιατι κοροιδευεις;Κοιτα ποια εχω βρει μεχρι τωρα:Mousse,Truffles,Eclair,Nougat,Toffee,Fondue,Mocca,BonBon,Praline.Ολα εκτος απο το καραμελενιο ειναι σοκολατοονοματα! Click για ανάπτυξη... Ναί βρε ΄συ είναι ωραία ονόματα, κάτσε να σου πώ και μένα μερικά που μου ΄ρχονται: Παπαδοπούλου, Amaretti, ΙΟΝ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.549 30-09-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί βρε ΄συ είναι ωραία ονόματα, κάτσε να σου πώ και μένα μερικά που μου ΄ρχονται: Παπαδοπούλου, Amaretti, ΙΟΝ... Click για ανάπτυξη... Ax... ναι!! Amaretti θα τη πω τη σοκολατίτσα μου γιατί είναι σα γκοφρετούλα με τις γραμμούλες της Καλέ Βασίλη γιατί νομίζεις θα τον πει Ιωνα η Βάσια από την ΙΟΝ το έβγαλαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:17 Ο erefer έγραψε: #26.550 30-09-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι ε?? οχι μόνο θα μου τη φτιάξει, θα ανέχεται κι όλες μου τις παραξενιές... και θα μου την ανανεώνει κάθε εβδομάδα.... και θα μου τη βάλει και στα εκτροφεία της ιστοσελίδας του www.birman.gr πάνω πάνω.... Ελλαδαρα!! Click για ανάπτυξη... Eφόσον εχεις καταλάβει οτι είσαι στην Ελλαδάρα, θέλω και το λαδωμα μου που είναι ενα Βιρμανάκι Επειδή όμως δεν χωράει σε φακελο(φακελάκι) το δέχομαι και σε γατοφόρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:19 Η moukelis έγραψε: #26.551 30-09-08 16:19 Βασιλη κι εσυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Δε ντρεπεσαι λιγακι;Που εγω δε σε κοροιδεψα καθολου για το EREFER;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.552 30-09-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Eφόσον εχεις καταλάβει οτι είσαι στην Ελλαδάρα, θέλω και το λαδωμα μου που είναι ενα Βιρμανάκι Επειδή όμως δεν χωράει σε φακελο(φακελάκι) το δέχομαι και σε γατοφόρο.. Click για ανάπτυξη... Χμ.... ΤΟΝ EREFER ΠΙΣΩ ΓΡΗΓΟΡΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:19 Ο erefer έγραψε: #26.553 30-09-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ax... ναι!! Amaretti θα τη πω τη σοκολατίτσα μου γιατί είναι σα γκοφρετούλα με τις γραμμούλες της Καλέ Βασίλη γιατί νομίζεις θα τον πει Ιωνα η Βάσια από την ΙΟΝ το έβγαλαν. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή τον λένε Ίωνα Αμυγδάλου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:20 Ο erefer έγραψε: #26.554 30-09-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χμ.... ΤΟΝ EREFER ΠΙΣΩ ΓΡΗΓΟΡΑ!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.555 30-09-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασιλη κι εσυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Δε ντρεπεσαι λιγακι;Που εγω δε σε κοροιδεψα καθολου για το EREFER;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Αστον Δώρα... το παλιοβασίλη... που μου θέλει και φακελάκια... Δε βλέπεις που το erefer σήμαινει..... αλήθεια τι σημαίνει???? Η στραμπουληγμένη σας γλωσσίτσα πως είναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.556 30-09-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δηλαδή τον λένε Ίωνα Αμυγδάλου??? Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ ΤΕΛΕΙΟ!! κοίτα ΜΑΤΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:25 Ο erefer έγραψε: #26.557 30-09-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασιλη κι εσυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Δε ντρεπεσαι λιγακι;Που εγω δε σε κοροιδεψα καθολου για το EREFER;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Τα κυκλώματα Δώρα με παρέσυραν.. Μπορείς αν θέλεις να με κοροϊδέψεις τώρα για το erefer να πάρεις το αίμα σου πίσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:27 Ο erefer έγραψε: #26.558 30-09-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αστον Δώρα... το παλιοβασίλη... που μου θέλει και φακελάκια... Δε βλέπεις που το erefer σήμαινει..... αλήθεια τι σημαίνει???? Η στραμπουληγμένη σας γλωσσίτσα πως είναι?? Click για ανάπτυξη... Τώρα χωρίς πλάκα, αν σου πώ οτι το έχει ψιλομάθει θα το πιστέψεις? Της Κατερίνας της εχω σπάσει τα νεύρα επειδή του το λέω πολύ συχνά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.559 30-09-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τώρα χωρίς πλάκα, αν σου πώ οτι το έχει ψιλομάθει θα το πιστέψεις? Της Κατερίνας της εχω σπάσει τα νεύρα επειδή του το λέω πολύ συχνά Click για ανάπτυξη... Nαι... ναι...μαθαίνουν γρήγορα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.560 30-09-08 16:30 Σήμερα έστειλα e mail στην Ινα... είπαμε να τα λέμε που και που και της είπα τη τρέλα που έχετε με τα μωρά...κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1326 1327 1328 1329 1330 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1328 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1328 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Να κοιτάξετε λιγο παραπανω κύριε μου...Εγώ θα πάρω τα λιλά, τα μπλε και τα κρεμ..Τα υπόλοιπα με την άδεια μου...Οπότε μην πάρεις και πολύ μεγάλη σακούλα χωρίς λόγο... Click για ανάπτυξη... Με κλήρωση θα βρεθεί η λύση. Χαρτάκια που θα εχει το καθένα ενα χρώμα, δίκαια πράγματα.. Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να φερω και εγω μια να βοηθησω??? Click για ανάπτυξη... Βεβαια φέρε και εσύ μία να είναι πιο ευρύχωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.546 30-09-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ δεν ξέρω κανέναν.. Click για ανάπτυξη... Ναι ε?? οχι μόνο θα μου τη φτιάξει, θα ανέχεται κι όλες μου τις παραξενιές... και θα μου την ανανεώνει κάθε εβδομάδα.... και θα μου τη βάλει και στα εκτροφεία της ιστοσελίδας του www.birman.gr πάνω πάνω.... Ελλαδαρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.547 30-09-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιατι κοροιδευεις;Κοιτα ποια εχω βρει μεχρι τωρα:Mousse,Truffles,Eclair,Nougat,Toffee,Fondue,Mocca,BonBon,Praline.Ολα εκτος απο το καραμελενιο ειναι σοκολατοονοματα! Click για ανάπτυξη... Aυτά είναι ξένα και εύηχα... η κοροδιάρα Κατερίνα μας το ξεφτύλισε με τους μπακλαβάδες και τους μαιντανούς...κατάλαβες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:14 Ο erefer έγραψε: #26.548 30-09-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιατι κοροιδευεις;Κοιτα ποια εχω βρει μεχρι τωρα:Mousse,Truffles,Eclair,Nougat,Toffee,Fondue,Mocca,BonBon,Praline.Ολα εκτος απο το καραμελενιο ειναι σοκολατοονοματα! Click για ανάπτυξη... Ναί βρε ΄συ είναι ωραία ονόματα, κάτσε να σου πώ και μένα μερικά που μου ΄ρχονται: Παπαδοπούλου, Amaretti, ΙΟΝ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.549 30-09-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί βρε ΄συ είναι ωραία ονόματα, κάτσε να σου πώ και μένα μερικά που μου ΄ρχονται: Παπαδοπούλου, Amaretti, ΙΟΝ... Click για ανάπτυξη... Ax... ναι!! Amaretti θα τη πω τη σοκολατίτσα μου γιατί είναι σα γκοφρετούλα με τις γραμμούλες της Καλέ Βασίλη γιατί νομίζεις θα τον πει Ιωνα η Βάσια από την ΙΟΝ το έβγαλαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:17 Ο erefer έγραψε: #26.550 30-09-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι ε?? οχι μόνο θα μου τη φτιάξει, θα ανέχεται κι όλες μου τις παραξενιές... και θα μου την ανανεώνει κάθε εβδομάδα.... και θα μου τη βάλει και στα εκτροφεία της ιστοσελίδας του www.birman.gr πάνω πάνω.... Ελλαδαρα!! Click για ανάπτυξη... Eφόσον εχεις καταλάβει οτι είσαι στην Ελλαδάρα, θέλω και το λαδωμα μου που είναι ενα Βιρμανάκι Επειδή όμως δεν χωράει σε φακελο(φακελάκι) το δέχομαι και σε γατοφόρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:19 Η moukelis έγραψε: #26.551 30-09-08 16:19 Βασιλη κι εσυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Δε ντρεπεσαι λιγακι;Που εγω δε σε κοροιδεψα καθολου για το EREFER;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.552 30-09-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Eφόσον εχεις καταλάβει οτι είσαι στην Ελλαδάρα, θέλω και το λαδωμα μου που είναι ενα Βιρμανάκι Επειδή όμως δεν χωράει σε φακελο(φακελάκι) το δέχομαι και σε γατοφόρο.. Click για ανάπτυξη... Χμ.... ΤΟΝ EREFER ΠΙΣΩ ΓΡΗΓΟΡΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:19 Ο erefer έγραψε: #26.553 30-09-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ax... ναι!! Amaretti θα τη πω τη σοκολατίτσα μου γιατί είναι σα γκοφρετούλα με τις γραμμούλες της Καλέ Βασίλη γιατί νομίζεις θα τον πει Ιωνα η Βάσια από την ΙΟΝ το έβγαλαν. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή τον λένε Ίωνα Αμυγδάλου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:20 Ο erefer έγραψε: #26.554 30-09-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χμ.... ΤΟΝ EREFER ΠΙΣΩ ΓΡΗΓΟΡΑ!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.555 30-09-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασιλη κι εσυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Δε ντρεπεσαι λιγακι;Που εγω δε σε κοροιδεψα καθολου για το EREFER;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Αστον Δώρα... το παλιοβασίλη... που μου θέλει και φακελάκια... Δε βλέπεις που το erefer σήμαινει..... αλήθεια τι σημαίνει???? Η στραμπουληγμένη σας γλωσσίτσα πως είναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.556 30-09-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δηλαδή τον λένε Ίωνα Αμυγδάλου??? Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ ΤΕΛΕΙΟ!! κοίτα ΜΑΤΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:25 Ο erefer έγραψε: #26.557 30-09-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασιλη κι εσυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Δε ντρεπεσαι λιγακι;Που εγω δε σε κοροιδεψα καθολου για το EREFER;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Τα κυκλώματα Δώρα με παρέσυραν.. Μπορείς αν θέλεις να με κοροϊδέψεις τώρα για το erefer να πάρεις το αίμα σου πίσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:27 Ο erefer έγραψε: #26.558 30-09-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αστον Δώρα... το παλιοβασίλη... που μου θέλει και φακελάκια... Δε βλέπεις που το erefer σήμαινει..... αλήθεια τι σημαίνει???? Η στραμπουληγμένη σας γλωσσίτσα πως είναι?? Click για ανάπτυξη... Τώρα χωρίς πλάκα, αν σου πώ οτι το έχει ψιλομάθει θα το πιστέψεις? Της Κατερίνας της εχω σπάσει τα νεύρα επειδή του το λέω πολύ συχνά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.559 30-09-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τώρα χωρίς πλάκα, αν σου πώ οτι το έχει ψιλομάθει θα το πιστέψεις? Της Κατερίνας της εχω σπάσει τα νεύρα επειδή του το λέω πολύ συχνά Click για ανάπτυξη... Nαι... ναι...μαθαίνουν γρήγορα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.560 30-09-08 16:30 Σήμερα έστειλα e mail στην Ινα... είπαμε να τα λέμε που και που και της είπα τη τρέλα που έχετε με τα μωρά...κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1326 1327 1328 1329 1330 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1328 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1328 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ δεν ξέρω κανέναν.. Click για ανάπτυξη... Ναι ε?? οχι μόνο θα μου τη φτιάξει, θα ανέχεται κι όλες μου τις παραξενιές... και θα μου την ανανεώνει κάθε εβδομάδα.... και θα μου τη βάλει και στα εκτροφεία της ιστοσελίδας του www.birman.gr πάνω πάνω.... Ελλαδαρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.547 30-09-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιατι κοροιδευεις;Κοιτα ποια εχω βρει μεχρι τωρα:Mousse,Truffles,Eclair,Nougat,Toffee,Fondue,Mocca,BonBon,Praline.Ολα εκτος απο το καραμελενιο ειναι σοκολατοονοματα! Click για ανάπτυξη... Aυτά είναι ξένα και εύηχα... η κοροδιάρα Κατερίνα μας το ξεφτύλισε με τους μπακλαβάδες και τους μαιντανούς...κατάλαβες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:14 Ο erefer έγραψε: #26.548 30-09-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιατι κοροιδευεις;Κοιτα ποια εχω βρει μεχρι τωρα:Mousse,Truffles,Eclair,Nougat,Toffee,Fondue,Mocca,BonBon,Praline.Ολα εκτος απο το καραμελενιο ειναι σοκολατοονοματα! Click για ανάπτυξη... Ναί βρε ΄συ είναι ωραία ονόματα, κάτσε να σου πώ και μένα μερικά που μου ΄ρχονται: Παπαδοπούλου, Amaretti, ΙΟΝ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.549 30-09-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί βρε ΄συ είναι ωραία ονόματα, κάτσε να σου πώ και μένα μερικά που μου ΄ρχονται: Παπαδοπούλου, Amaretti, ΙΟΝ... Click για ανάπτυξη... Ax... ναι!! Amaretti θα τη πω τη σοκολατίτσα μου γιατί είναι σα γκοφρετούλα με τις γραμμούλες της Καλέ Βασίλη γιατί νομίζεις θα τον πει Ιωνα η Βάσια από την ΙΟΝ το έβγαλαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:17 Ο erefer έγραψε: #26.550 30-09-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι ε?? οχι μόνο θα μου τη φτιάξει, θα ανέχεται κι όλες μου τις παραξενιές... και θα μου την ανανεώνει κάθε εβδομάδα.... και θα μου τη βάλει και στα εκτροφεία της ιστοσελίδας του www.birman.gr πάνω πάνω.... Ελλαδαρα!! Click για ανάπτυξη... Eφόσον εχεις καταλάβει οτι είσαι στην Ελλαδάρα, θέλω και το λαδωμα μου που είναι ενα Βιρμανάκι Επειδή όμως δεν χωράει σε φακελο(φακελάκι) το δέχομαι και σε γατοφόρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:19 Η moukelis έγραψε: #26.551 30-09-08 16:19 Βασιλη κι εσυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Δε ντρεπεσαι λιγακι;Που εγω δε σε κοροιδεψα καθολου για το EREFER;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.552 30-09-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Eφόσον εχεις καταλάβει οτι είσαι στην Ελλαδάρα, θέλω και το λαδωμα μου που είναι ενα Βιρμανάκι Επειδή όμως δεν χωράει σε φακελο(φακελάκι) το δέχομαι και σε γατοφόρο.. Click για ανάπτυξη... Χμ.... ΤΟΝ EREFER ΠΙΣΩ ΓΡΗΓΟΡΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:19 Ο erefer έγραψε: #26.553 30-09-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ax... ναι!! Amaretti θα τη πω τη σοκολατίτσα μου γιατί είναι σα γκοφρετούλα με τις γραμμούλες της Καλέ Βασίλη γιατί νομίζεις θα τον πει Ιωνα η Βάσια από την ΙΟΝ το έβγαλαν. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή τον λένε Ίωνα Αμυγδάλου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:20 Ο erefer έγραψε: #26.554 30-09-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χμ.... ΤΟΝ EREFER ΠΙΣΩ ΓΡΗΓΟΡΑ!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.555 30-09-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασιλη κι εσυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Δε ντρεπεσαι λιγακι;Που εγω δε σε κοροιδεψα καθολου για το EREFER;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Αστον Δώρα... το παλιοβασίλη... που μου θέλει και φακελάκια... Δε βλέπεις που το erefer σήμαινει..... αλήθεια τι σημαίνει???? Η στραμπουληγμένη σας γλωσσίτσα πως είναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.556 30-09-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δηλαδή τον λένε Ίωνα Αμυγδάλου??? Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ ΤΕΛΕΙΟ!! κοίτα ΜΑΤΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:25 Ο erefer έγραψε: #26.557 30-09-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασιλη κι εσυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Δε ντρεπεσαι λιγακι;Που εγω δε σε κοροιδεψα καθολου για το EREFER;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Τα κυκλώματα Δώρα με παρέσυραν.. Μπορείς αν θέλεις να με κοροϊδέψεις τώρα για το erefer να πάρεις το αίμα σου πίσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:27 Ο erefer έγραψε: #26.558 30-09-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αστον Δώρα... το παλιοβασίλη... που μου θέλει και φακελάκια... Δε βλέπεις που το erefer σήμαινει..... αλήθεια τι σημαίνει???? Η στραμπουληγμένη σας γλωσσίτσα πως είναι?? Click για ανάπτυξη... Τώρα χωρίς πλάκα, αν σου πώ οτι το έχει ψιλομάθει θα το πιστέψεις? Της Κατερίνας της εχω σπάσει τα νεύρα επειδή του το λέω πολύ συχνά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.559 30-09-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τώρα χωρίς πλάκα, αν σου πώ οτι το έχει ψιλομάθει θα το πιστέψεις? Της Κατερίνας της εχω σπάσει τα νεύρα επειδή του το λέω πολύ συχνά Click για ανάπτυξη... Nαι... ναι...μαθαίνουν γρήγορα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.560 30-09-08 16:30 Σήμερα έστειλα e mail στην Ινα... είπαμε να τα λέμε που και που και της είπα τη τρέλα που έχετε με τα μωρά...κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1326 1327 1328 1329 1330 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1328 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1328 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιατι κοροιδευεις;Κοιτα ποια εχω βρει μεχρι τωρα:Mousse,Truffles,Eclair,Nougat,Toffee,Fondue,Mocca,BonBon,Praline.Ολα εκτος απο το καραμελενιο ειναι σοκολατοονοματα! Click για ανάπτυξη... Aυτά είναι ξένα και εύηχα... η κοροδιάρα Κατερίνα μας το ξεφτύλισε με τους μπακλαβάδες και τους μαιντανούς...κατάλαβες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:14 Ο erefer έγραψε: #26.548 30-09-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιατι κοροιδευεις;Κοιτα ποια εχω βρει μεχρι τωρα:Mousse,Truffles,Eclair,Nougat,Toffee,Fondue,Mocca,BonBon,Praline.Ολα εκτος απο το καραμελενιο ειναι σοκολατοονοματα! Click για ανάπτυξη... Ναί βρε ΄συ είναι ωραία ονόματα, κάτσε να σου πώ και μένα μερικά που μου ΄ρχονται: Παπαδοπούλου, Amaretti, ΙΟΝ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.549 30-09-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί βρε ΄συ είναι ωραία ονόματα, κάτσε να σου πώ και μένα μερικά που μου ΄ρχονται: Παπαδοπούλου, Amaretti, ΙΟΝ... Click για ανάπτυξη... Ax... ναι!! Amaretti θα τη πω τη σοκολατίτσα μου γιατί είναι σα γκοφρετούλα με τις γραμμούλες της Καλέ Βασίλη γιατί νομίζεις θα τον πει Ιωνα η Βάσια από την ΙΟΝ το έβγαλαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:17 Ο erefer έγραψε: #26.550 30-09-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι ε?? οχι μόνο θα μου τη φτιάξει, θα ανέχεται κι όλες μου τις παραξενιές... και θα μου την ανανεώνει κάθε εβδομάδα.... και θα μου τη βάλει και στα εκτροφεία της ιστοσελίδας του www.birman.gr πάνω πάνω.... Ελλαδαρα!! Click για ανάπτυξη... Eφόσον εχεις καταλάβει οτι είσαι στην Ελλαδάρα, θέλω και το λαδωμα μου που είναι ενα Βιρμανάκι Επειδή όμως δεν χωράει σε φακελο(φακελάκι) το δέχομαι και σε γατοφόρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:19 Η moukelis έγραψε: #26.551 30-09-08 16:19 Βασιλη κι εσυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Δε ντρεπεσαι λιγακι;Που εγω δε σε κοροιδεψα καθολου για το EREFER;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.552 30-09-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Eφόσον εχεις καταλάβει οτι είσαι στην Ελλαδάρα, θέλω και το λαδωμα μου που είναι ενα Βιρμανάκι Επειδή όμως δεν χωράει σε φακελο(φακελάκι) το δέχομαι και σε γατοφόρο.. Click για ανάπτυξη... Χμ.... ΤΟΝ EREFER ΠΙΣΩ ΓΡΗΓΟΡΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:19 Ο erefer έγραψε: #26.553 30-09-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ax... ναι!! Amaretti θα τη πω τη σοκολατίτσα μου γιατί είναι σα γκοφρετούλα με τις γραμμούλες της Καλέ Βασίλη γιατί νομίζεις θα τον πει Ιωνα η Βάσια από την ΙΟΝ το έβγαλαν. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή τον λένε Ίωνα Αμυγδάλου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:20 Ο erefer έγραψε: #26.554 30-09-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χμ.... ΤΟΝ EREFER ΠΙΣΩ ΓΡΗΓΟΡΑ!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.555 30-09-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασιλη κι εσυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Δε ντρεπεσαι λιγακι;Που εγω δε σε κοροιδεψα καθολου για το EREFER;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Αστον Δώρα... το παλιοβασίλη... που μου θέλει και φακελάκια... Δε βλέπεις που το erefer σήμαινει..... αλήθεια τι σημαίνει???? Η στραμπουληγμένη σας γλωσσίτσα πως είναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.556 30-09-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δηλαδή τον λένε Ίωνα Αμυγδάλου??? Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ ΤΕΛΕΙΟ!! κοίτα ΜΑΤΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:25 Ο erefer έγραψε: #26.557 30-09-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασιλη κι εσυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Δε ντρεπεσαι λιγακι;Που εγω δε σε κοροιδεψα καθολου για το EREFER;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Τα κυκλώματα Δώρα με παρέσυραν.. Μπορείς αν θέλεις να με κοροϊδέψεις τώρα για το erefer να πάρεις το αίμα σου πίσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:27 Ο erefer έγραψε: #26.558 30-09-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αστον Δώρα... το παλιοβασίλη... που μου θέλει και φακελάκια... Δε βλέπεις που το erefer σήμαινει..... αλήθεια τι σημαίνει???? Η στραμπουληγμένη σας γλωσσίτσα πως είναι?? Click για ανάπτυξη... Τώρα χωρίς πλάκα, αν σου πώ οτι το έχει ψιλομάθει θα το πιστέψεις? Της Κατερίνας της εχω σπάσει τα νεύρα επειδή του το λέω πολύ συχνά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.559 30-09-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τώρα χωρίς πλάκα, αν σου πώ οτι το έχει ψιλομάθει θα το πιστέψεις? Της Κατερίνας της εχω σπάσει τα νεύρα επειδή του το λέω πολύ συχνά Click για ανάπτυξη... Nαι... ναι...μαθαίνουν γρήγορα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.560 30-09-08 16:30 Σήμερα έστειλα e mail στην Ινα... είπαμε να τα λέμε που και που και της είπα τη τρέλα που έχετε με τα μωρά...κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1326 1327 1328 1329 1330 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1328 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1328 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιατι κοροιδευεις;Κοιτα ποια εχω βρει μεχρι τωρα:Mousse,Truffles,Eclair,Nougat,Toffee,Fondue,Mocca,BonBon,Praline.Ολα εκτος απο το καραμελενιο ειναι σοκολατοονοματα! Click για ανάπτυξη... Ναί βρε ΄συ είναι ωραία ονόματα, κάτσε να σου πώ και μένα μερικά που μου ΄ρχονται: Παπαδοπούλου, Amaretti, ΙΟΝ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.549 30-09-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί βρε ΄συ είναι ωραία ονόματα, κάτσε να σου πώ και μένα μερικά που μου ΄ρχονται: Παπαδοπούλου, Amaretti, ΙΟΝ... Click για ανάπτυξη... Ax... ναι!! Amaretti θα τη πω τη σοκολατίτσα μου γιατί είναι σα γκοφρετούλα με τις γραμμούλες της Καλέ Βασίλη γιατί νομίζεις θα τον πει Ιωνα η Βάσια από την ΙΟΝ το έβγαλαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:17 Ο erefer έγραψε: #26.550 30-09-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι ε?? οχι μόνο θα μου τη φτιάξει, θα ανέχεται κι όλες μου τις παραξενιές... και θα μου την ανανεώνει κάθε εβδομάδα.... και θα μου τη βάλει και στα εκτροφεία της ιστοσελίδας του www.birman.gr πάνω πάνω.... Ελλαδαρα!! Click για ανάπτυξη... Eφόσον εχεις καταλάβει οτι είσαι στην Ελλαδάρα, θέλω και το λαδωμα μου που είναι ενα Βιρμανάκι Επειδή όμως δεν χωράει σε φακελο(φακελάκι) το δέχομαι και σε γατοφόρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:19 Η moukelis έγραψε: #26.551 30-09-08 16:19 Βασιλη κι εσυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Δε ντρεπεσαι λιγακι;Που εγω δε σε κοροιδεψα καθολου για το EREFER;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.552 30-09-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Eφόσον εχεις καταλάβει οτι είσαι στην Ελλαδάρα, θέλω και το λαδωμα μου που είναι ενα Βιρμανάκι Επειδή όμως δεν χωράει σε φακελο(φακελάκι) το δέχομαι και σε γατοφόρο.. Click για ανάπτυξη... Χμ.... ΤΟΝ EREFER ΠΙΣΩ ΓΡΗΓΟΡΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:19 Ο erefer έγραψε: #26.553 30-09-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ax... ναι!! Amaretti θα τη πω τη σοκολατίτσα μου γιατί είναι σα γκοφρετούλα με τις γραμμούλες της Καλέ Βασίλη γιατί νομίζεις θα τον πει Ιωνα η Βάσια από την ΙΟΝ το έβγαλαν. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή τον λένε Ίωνα Αμυγδάλου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:20 Ο erefer έγραψε: #26.554 30-09-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χμ.... ΤΟΝ EREFER ΠΙΣΩ ΓΡΗΓΟΡΑ!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.555 30-09-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασιλη κι εσυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Δε ντρεπεσαι λιγακι;Που εγω δε σε κοροιδεψα καθολου για το EREFER;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Αστον Δώρα... το παλιοβασίλη... που μου θέλει και φακελάκια... Δε βλέπεις που το erefer σήμαινει..... αλήθεια τι σημαίνει???? Η στραμπουληγμένη σας γλωσσίτσα πως είναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.556 30-09-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δηλαδή τον λένε Ίωνα Αμυγδάλου??? Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ ΤΕΛΕΙΟ!! κοίτα ΜΑΤΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:25 Ο erefer έγραψε: #26.557 30-09-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασιλη κι εσυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Δε ντρεπεσαι λιγακι;Που εγω δε σε κοροιδεψα καθολου για το EREFER;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Τα κυκλώματα Δώρα με παρέσυραν.. Μπορείς αν θέλεις να με κοροϊδέψεις τώρα για το erefer να πάρεις το αίμα σου πίσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:27 Ο erefer έγραψε: #26.558 30-09-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αστον Δώρα... το παλιοβασίλη... που μου θέλει και φακελάκια... Δε βλέπεις που το erefer σήμαινει..... αλήθεια τι σημαίνει???? Η στραμπουληγμένη σας γλωσσίτσα πως είναι?? Click για ανάπτυξη... Τώρα χωρίς πλάκα, αν σου πώ οτι το έχει ψιλομάθει θα το πιστέψεις? Της Κατερίνας της εχω σπάσει τα νεύρα επειδή του το λέω πολύ συχνά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.559 30-09-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τώρα χωρίς πλάκα, αν σου πώ οτι το έχει ψιλομάθει θα το πιστέψεις? Της Κατερίνας της εχω σπάσει τα νεύρα επειδή του το λέω πολύ συχνά Click για ανάπτυξη... Nαι... ναι...μαθαίνουν γρήγορα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.560 30-09-08 16:30 Σήμερα έστειλα e mail στην Ινα... είπαμε να τα λέμε που και που και της είπα τη τρέλα που έχετε με τα μωρά...κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1326 1327 1328 1329 1330 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1328 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1328 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί βρε ΄συ είναι ωραία ονόματα, κάτσε να σου πώ και μένα μερικά που μου ΄ρχονται: Παπαδοπούλου, Amaretti, ΙΟΝ... Click για ανάπτυξη... Ax... ναι!! Amaretti θα τη πω τη σοκολατίτσα μου γιατί είναι σα γκοφρετούλα με τις γραμμούλες της Καλέ Βασίλη γιατί νομίζεις θα τον πει Ιωνα η Βάσια από την ΙΟΝ το έβγαλαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:17 Ο erefer έγραψε: #26.550 30-09-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι ε?? οχι μόνο θα μου τη φτιάξει, θα ανέχεται κι όλες μου τις παραξενιές... και θα μου την ανανεώνει κάθε εβδομάδα.... και θα μου τη βάλει και στα εκτροφεία της ιστοσελίδας του www.birman.gr πάνω πάνω.... Ελλαδαρα!! Click για ανάπτυξη... Eφόσον εχεις καταλάβει οτι είσαι στην Ελλαδάρα, θέλω και το λαδωμα μου που είναι ενα Βιρμανάκι Επειδή όμως δεν χωράει σε φακελο(φακελάκι) το δέχομαι και σε γατοφόρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:19 Η moukelis έγραψε: #26.551 30-09-08 16:19 Βασιλη κι εσυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Δε ντρεπεσαι λιγακι;Που εγω δε σε κοροιδεψα καθολου για το EREFER;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.552 30-09-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Eφόσον εχεις καταλάβει οτι είσαι στην Ελλαδάρα, θέλω και το λαδωμα μου που είναι ενα Βιρμανάκι Επειδή όμως δεν χωράει σε φακελο(φακελάκι) το δέχομαι και σε γατοφόρο.. Click για ανάπτυξη... Χμ.... ΤΟΝ EREFER ΠΙΣΩ ΓΡΗΓΟΡΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:19 Ο erefer έγραψε: #26.553 30-09-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ax... ναι!! Amaretti θα τη πω τη σοκολατίτσα μου γιατί είναι σα γκοφρετούλα με τις γραμμούλες της Καλέ Βασίλη γιατί νομίζεις θα τον πει Ιωνα η Βάσια από την ΙΟΝ το έβγαλαν. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή τον λένε Ίωνα Αμυγδάλου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:20 Ο erefer έγραψε: #26.554 30-09-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χμ.... ΤΟΝ EREFER ΠΙΣΩ ΓΡΗΓΟΡΑ!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.555 30-09-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασιλη κι εσυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Δε ντρεπεσαι λιγακι;Που εγω δε σε κοροιδεψα καθολου για το EREFER;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Αστον Δώρα... το παλιοβασίλη... που μου θέλει και φακελάκια... Δε βλέπεις που το erefer σήμαινει..... αλήθεια τι σημαίνει???? Η στραμπουληγμένη σας γλωσσίτσα πως είναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.556 30-09-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δηλαδή τον λένε Ίωνα Αμυγδάλου??? Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ ΤΕΛΕΙΟ!! κοίτα ΜΑΤΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:25 Ο erefer έγραψε: #26.557 30-09-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασιλη κι εσυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Δε ντρεπεσαι λιγακι;Που εγω δε σε κοροιδεψα καθολου για το EREFER;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Τα κυκλώματα Δώρα με παρέσυραν.. Μπορείς αν θέλεις να με κοροϊδέψεις τώρα για το erefer να πάρεις το αίμα σου πίσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:27 Ο erefer έγραψε: #26.558 30-09-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αστον Δώρα... το παλιοβασίλη... που μου θέλει και φακελάκια... Δε βλέπεις που το erefer σήμαινει..... αλήθεια τι σημαίνει???? Η στραμπουληγμένη σας γλωσσίτσα πως είναι?? Click για ανάπτυξη... Τώρα χωρίς πλάκα, αν σου πώ οτι το έχει ψιλομάθει θα το πιστέψεις? Της Κατερίνας της εχω σπάσει τα νεύρα επειδή του το λέω πολύ συχνά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.559 30-09-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τώρα χωρίς πλάκα, αν σου πώ οτι το έχει ψιλομάθει θα το πιστέψεις? Της Κατερίνας της εχω σπάσει τα νεύρα επειδή του το λέω πολύ συχνά Click για ανάπτυξη... Nαι... ναι...μαθαίνουν γρήγορα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.560 30-09-08 16:30 Σήμερα έστειλα e mail στην Ινα... είπαμε να τα λέμε που και που και της είπα τη τρέλα που έχετε με τα μωρά...κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1326 1327 1328 1329 1330 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1328 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1328 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι ε?? οχι μόνο θα μου τη φτιάξει, θα ανέχεται κι όλες μου τις παραξενιές... και θα μου την ανανεώνει κάθε εβδομάδα.... και θα μου τη βάλει και στα εκτροφεία της ιστοσελίδας του www.birman.gr πάνω πάνω.... Ελλαδαρα!! Click για ανάπτυξη... Eφόσον εχεις καταλάβει οτι είσαι στην Ελλαδάρα, θέλω και το λαδωμα μου που είναι ενα Βιρμανάκι Επειδή όμως δεν χωράει σε φακελο(φακελάκι) το δέχομαι και σε γατοφόρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:19 Η moukelis έγραψε: #26.551 30-09-08 16:19 Βασιλη κι εσυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Δε ντρεπεσαι λιγακι;Που εγω δε σε κοροιδεψα καθολου για το EREFER;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.552 30-09-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Eφόσον εχεις καταλάβει οτι είσαι στην Ελλαδάρα, θέλω και το λαδωμα μου που είναι ενα Βιρμανάκι Επειδή όμως δεν χωράει σε φακελο(φακελάκι) το δέχομαι και σε γατοφόρο.. Click για ανάπτυξη... Χμ.... ΤΟΝ EREFER ΠΙΣΩ ΓΡΗΓΟΡΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:19 Ο erefer έγραψε: #26.553 30-09-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ax... ναι!! Amaretti θα τη πω τη σοκολατίτσα μου γιατί είναι σα γκοφρετούλα με τις γραμμούλες της Καλέ Βασίλη γιατί νομίζεις θα τον πει Ιωνα η Βάσια από την ΙΟΝ το έβγαλαν. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή τον λένε Ίωνα Αμυγδάλου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:20 Ο erefer έγραψε: #26.554 30-09-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χμ.... ΤΟΝ EREFER ΠΙΣΩ ΓΡΗΓΟΡΑ!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.555 30-09-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασιλη κι εσυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Δε ντρεπεσαι λιγακι;Που εγω δε σε κοροιδεψα καθολου για το EREFER;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Αστον Δώρα... το παλιοβασίλη... που μου θέλει και φακελάκια... Δε βλέπεις που το erefer σήμαινει..... αλήθεια τι σημαίνει???? Η στραμπουληγμένη σας γλωσσίτσα πως είναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.556 30-09-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δηλαδή τον λένε Ίωνα Αμυγδάλου??? Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ ΤΕΛΕΙΟ!! κοίτα ΜΑΤΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:25 Ο erefer έγραψε: #26.557 30-09-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασιλη κι εσυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Δε ντρεπεσαι λιγακι;Που εγω δε σε κοροιδεψα καθολου για το EREFER;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Τα κυκλώματα Δώρα με παρέσυραν.. Μπορείς αν θέλεις να με κοροϊδέψεις τώρα για το erefer να πάρεις το αίμα σου πίσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:27 Ο erefer έγραψε: #26.558 30-09-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αστον Δώρα... το παλιοβασίλη... που μου θέλει και φακελάκια... Δε βλέπεις που το erefer σήμαινει..... αλήθεια τι σημαίνει???? Η στραμπουληγμένη σας γλωσσίτσα πως είναι?? Click για ανάπτυξη... Τώρα χωρίς πλάκα, αν σου πώ οτι το έχει ψιλομάθει θα το πιστέψεις? Της Κατερίνας της εχω σπάσει τα νεύρα επειδή του το λέω πολύ συχνά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.559 30-09-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τώρα χωρίς πλάκα, αν σου πώ οτι το έχει ψιλομάθει θα το πιστέψεις? Της Κατερίνας της εχω σπάσει τα νεύρα επειδή του το λέω πολύ συχνά Click για ανάπτυξη... Nαι... ναι...μαθαίνουν γρήγορα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.560 30-09-08 16:30 Σήμερα έστειλα e mail στην Ινα... είπαμε να τα λέμε που και που και της είπα τη τρέλα που έχετε με τα μωρά...κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1326 1327 1328 1329 1330 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1328 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1328 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βασιλη κι εσυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Δε ντρεπεσαι λιγακι;Που εγω δε σε κοροιδεψα καθολου για το EREFER;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.552 30-09-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Eφόσον εχεις καταλάβει οτι είσαι στην Ελλαδάρα, θέλω και το λαδωμα μου που είναι ενα Βιρμανάκι Επειδή όμως δεν χωράει σε φακελο(φακελάκι) το δέχομαι και σε γατοφόρο.. Click για ανάπτυξη... Χμ.... ΤΟΝ EREFER ΠΙΣΩ ΓΡΗΓΟΡΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:19 Ο erefer έγραψε: #26.553 30-09-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ax... ναι!! Amaretti θα τη πω τη σοκολατίτσα μου γιατί είναι σα γκοφρετούλα με τις γραμμούλες της Καλέ Βασίλη γιατί νομίζεις θα τον πει Ιωνα η Βάσια από την ΙΟΝ το έβγαλαν. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή τον λένε Ίωνα Αμυγδάλου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:20 Ο erefer έγραψε: #26.554 30-09-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χμ.... ΤΟΝ EREFER ΠΙΣΩ ΓΡΗΓΟΡΑ!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.555 30-09-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασιλη κι εσυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Δε ντρεπεσαι λιγακι;Που εγω δε σε κοροιδεψα καθολου για το EREFER;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Αστον Δώρα... το παλιοβασίλη... που μου θέλει και φακελάκια... Δε βλέπεις που το erefer σήμαινει..... αλήθεια τι σημαίνει???? Η στραμπουληγμένη σας γλωσσίτσα πως είναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.556 30-09-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δηλαδή τον λένε Ίωνα Αμυγδάλου??? Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ ΤΕΛΕΙΟ!! κοίτα ΜΑΤΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:25 Ο erefer έγραψε: #26.557 30-09-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασιλη κι εσυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Δε ντρεπεσαι λιγακι;Που εγω δε σε κοροιδεψα καθολου για το EREFER;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Τα κυκλώματα Δώρα με παρέσυραν.. Μπορείς αν θέλεις να με κοροϊδέψεις τώρα για το erefer να πάρεις το αίμα σου πίσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:27 Ο erefer έγραψε: #26.558 30-09-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αστον Δώρα... το παλιοβασίλη... που μου θέλει και φακελάκια... Δε βλέπεις που το erefer σήμαινει..... αλήθεια τι σημαίνει???? Η στραμπουληγμένη σας γλωσσίτσα πως είναι?? Click για ανάπτυξη... Τώρα χωρίς πλάκα, αν σου πώ οτι το έχει ψιλομάθει θα το πιστέψεις? Της Κατερίνας της εχω σπάσει τα νεύρα επειδή του το λέω πολύ συχνά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.559 30-09-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τώρα χωρίς πλάκα, αν σου πώ οτι το έχει ψιλομάθει θα το πιστέψεις? Της Κατερίνας της εχω σπάσει τα νεύρα επειδή του το λέω πολύ συχνά Click για ανάπτυξη... Nαι... ναι...μαθαίνουν γρήγορα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.560 30-09-08 16:30 Σήμερα έστειλα e mail στην Ινα... είπαμε να τα λέμε που και που και της είπα τη τρέλα που έχετε με τα μωρά...κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1326 1327 1328 1329 1330 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1328 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1328 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Eφόσον εχεις καταλάβει οτι είσαι στην Ελλαδάρα, θέλω και το λαδωμα μου που είναι ενα Βιρμανάκι Επειδή όμως δεν χωράει σε φακελο(φακελάκι) το δέχομαι και σε γατοφόρο.. Click για ανάπτυξη... Χμ.... ΤΟΝ EREFER ΠΙΣΩ ΓΡΗΓΟΡΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:19 Ο erefer έγραψε: #26.553 30-09-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ax... ναι!! Amaretti θα τη πω τη σοκολατίτσα μου γιατί είναι σα γκοφρετούλα με τις γραμμούλες της Καλέ Βασίλη γιατί νομίζεις θα τον πει Ιωνα η Βάσια από την ΙΟΝ το έβγαλαν. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή τον λένε Ίωνα Αμυγδάλου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:20 Ο erefer έγραψε: #26.554 30-09-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χμ.... ΤΟΝ EREFER ΠΙΣΩ ΓΡΗΓΟΡΑ!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.555 30-09-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασιλη κι εσυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Δε ντρεπεσαι λιγακι;Που εγω δε σε κοροιδεψα καθολου για το EREFER;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Αστον Δώρα... το παλιοβασίλη... που μου θέλει και φακελάκια... Δε βλέπεις που το erefer σήμαινει..... αλήθεια τι σημαίνει???? Η στραμπουληγμένη σας γλωσσίτσα πως είναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.556 30-09-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δηλαδή τον λένε Ίωνα Αμυγδάλου??? Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ ΤΕΛΕΙΟ!! κοίτα ΜΑΤΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:25 Ο erefer έγραψε: #26.557 30-09-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασιλη κι εσυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Δε ντρεπεσαι λιγακι;Που εγω δε σε κοροιδεψα καθολου για το EREFER;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Τα κυκλώματα Δώρα με παρέσυραν.. Μπορείς αν θέλεις να με κοροϊδέψεις τώρα για το erefer να πάρεις το αίμα σου πίσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:27 Ο erefer έγραψε: #26.558 30-09-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αστον Δώρα... το παλιοβασίλη... που μου θέλει και φακελάκια... Δε βλέπεις που το erefer σήμαινει..... αλήθεια τι σημαίνει???? Η στραμπουληγμένη σας γλωσσίτσα πως είναι?? Click για ανάπτυξη... Τώρα χωρίς πλάκα, αν σου πώ οτι το έχει ψιλομάθει θα το πιστέψεις? Της Κατερίνας της εχω σπάσει τα νεύρα επειδή του το λέω πολύ συχνά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.559 30-09-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τώρα χωρίς πλάκα, αν σου πώ οτι το έχει ψιλομάθει θα το πιστέψεις? Της Κατερίνας της εχω σπάσει τα νεύρα επειδή του το λέω πολύ συχνά Click για ανάπτυξη... Nαι... ναι...μαθαίνουν γρήγορα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.560 30-09-08 16:30 Σήμερα έστειλα e mail στην Ινα... είπαμε να τα λέμε που και που και της είπα τη τρέλα που έχετε με τα μωρά...κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1326 1327 1328 1329 1330 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1328 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1328 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ax... ναι!! Amaretti θα τη πω τη σοκολατίτσα μου γιατί είναι σα γκοφρετούλα με τις γραμμούλες της Καλέ Βασίλη γιατί νομίζεις θα τον πει Ιωνα η Βάσια από την ΙΟΝ το έβγαλαν. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή τον λένε Ίωνα Αμυγδάλου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:20 Ο erefer έγραψε: #26.554 30-09-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χμ.... ΤΟΝ EREFER ΠΙΣΩ ΓΡΗΓΟΡΑ!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.555 30-09-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασιλη κι εσυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Δε ντρεπεσαι λιγακι;Που εγω δε σε κοροιδεψα καθολου για το EREFER;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Αστον Δώρα... το παλιοβασίλη... που μου θέλει και φακελάκια... Δε βλέπεις που το erefer σήμαινει..... αλήθεια τι σημαίνει???? Η στραμπουληγμένη σας γλωσσίτσα πως είναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.556 30-09-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δηλαδή τον λένε Ίωνα Αμυγδάλου??? Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ ΤΕΛΕΙΟ!! κοίτα ΜΑΤΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:25 Ο erefer έγραψε: #26.557 30-09-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασιλη κι εσυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Δε ντρεπεσαι λιγακι;Που εγω δε σε κοροιδεψα καθολου για το EREFER;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Τα κυκλώματα Δώρα με παρέσυραν.. Μπορείς αν θέλεις να με κοροϊδέψεις τώρα για το erefer να πάρεις το αίμα σου πίσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:27 Ο erefer έγραψε: #26.558 30-09-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αστον Δώρα... το παλιοβασίλη... που μου θέλει και φακελάκια... Δε βλέπεις που το erefer σήμαινει..... αλήθεια τι σημαίνει???? Η στραμπουληγμένη σας γλωσσίτσα πως είναι?? Click για ανάπτυξη... Τώρα χωρίς πλάκα, αν σου πώ οτι το έχει ψιλομάθει θα το πιστέψεις? Της Κατερίνας της εχω σπάσει τα νεύρα επειδή του το λέω πολύ συχνά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.559 30-09-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τώρα χωρίς πλάκα, αν σου πώ οτι το έχει ψιλομάθει θα το πιστέψεις? Της Κατερίνας της εχω σπάσει τα νεύρα επειδή του το λέω πολύ συχνά Click για ανάπτυξη... Nαι... ναι...μαθαίνουν γρήγορα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.560 30-09-08 16:30 Σήμερα έστειλα e mail στην Ινα... είπαμε να τα λέμε που και που και της είπα τη τρέλα που έχετε με τα μωρά...κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1326 1327 1328 1329 1330 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1328 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1328 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χμ.... ΤΟΝ EREFER ΠΙΣΩ ΓΡΗΓΟΡΑ!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.555 30-09-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασιλη κι εσυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Δε ντρεπεσαι λιγακι;Που εγω δε σε κοροιδεψα καθολου για το EREFER;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Αστον Δώρα... το παλιοβασίλη... που μου θέλει και φακελάκια... Δε βλέπεις που το erefer σήμαινει..... αλήθεια τι σημαίνει???? Η στραμπουληγμένη σας γλωσσίτσα πως είναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.556 30-09-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δηλαδή τον λένε Ίωνα Αμυγδάλου??? Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ ΤΕΛΕΙΟ!! κοίτα ΜΑΤΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:25 Ο erefer έγραψε: #26.557 30-09-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασιλη κι εσυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Δε ντρεπεσαι λιγακι;Που εγω δε σε κοροιδεψα καθολου για το EREFER;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Τα κυκλώματα Δώρα με παρέσυραν.. Μπορείς αν θέλεις να με κοροϊδέψεις τώρα για το erefer να πάρεις το αίμα σου πίσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:27 Ο erefer έγραψε: #26.558 30-09-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αστον Δώρα... το παλιοβασίλη... που μου θέλει και φακελάκια... Δε βλέπεις που το erefer σήμαινει..... αλήθεια τι σημαίνει???? Η στραμπουληγμένη σας γλωσσίτσα πως είναι?? Click για ανάπτυξη... Τώρα χωρίς πλάκα, αν σου πώ οτι το έχει ψιλομάθει θα το πιστέψεις? Της Κατερίνας της εχω σπάσει τα νεύρα επειδή του το λέω πολύ συχνά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.559 30-09-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τώρα χωρίς πλάκα, αν σου πώ οτι το έχει ψιλομάθει θα το πιστέψεις? Της Κατερίνας της εχω σπάσει τα νεύρα επειδή του το λέω πολύ συχνά Click για ανάπτυξη... Nαι... ναι...μαθαίνουν γρήγορα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.560 30-09-08 16:30 Σήμερα έστειλα e mail στην Ινα... είπαμε να τα λέμε που και που και της είπα τη τρέλα που έχετε με τα μωρά...κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1326 1327 1328 1329 1330 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1328 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1328 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασιλη κι εσυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Δε ντρεπεσαι λιγακι;Που εγω δε σε κοροιδεψα καθολου για το EREFER;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Αστον Δώρα... το παλιοβασίλη... που μου θέλει και φακελάκια... Δε βλέπεις που το erefer σήμαινει..... αλήθεια τι σημαίνει???? Η στραμπουληγμένη σας γλωσσίτσα πως είναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.556 30-09-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δηλαδή τον λένε Ίωνα Αμυγδάλου??? Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ ΤΕΛΕΙΟ!! κοίτα ΜΑΤΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:25 Ο erefer έγραψε: #26.557 30-09-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασιλη κι εσυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Δε ντρεπεσαι λιγακι;Που εγω δε σε κοροιδεψα καθολου για το EREFER;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Τα κυκλώματα Δώρα με παρέσυραν.. Μπορείς αν θέλεις να με κοροϊδέψεις τώρα για το erefer να πάρεις το αίμα σου πίσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:27 Ο erefer έγραψε: #26.558 30-09-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αστον Δώρα... το παλιοβασίλη... που μου θέλει και φακελάκια... Δε βλέπεις που το erefer σήμαινει..... αλήθεια τι σημαίνει???? Η στραμπουληγμένη σας γλωσσίτσα πως είναι?? Click για ανάπτυξη... Τώρα χωρίς πλάκα, αν σου πώ οτι το έχει ψιλομάθει θα το πιστέψεις? Της Κατερίνας της εχω σπάσει τα νεύρα επειδή του το λέω πολύ συχνά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.559 30-09-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τώρα χωρίς πλάκα, αν σου πώ οτι το έχει ψιλομάθει θα το πιστέψεις? Της Κατερίνας της εχω σπάσει τα νεύρα επειδή του το λέω πολύ συχνά Click για ανάπτυξη... Nαι... ναι...μαθαίνουν γρήγορα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.560 30-09-08 16:30 Σήμερα έστειλα e mail στην Ινα... είπαμε να τα λέμε που και που και της είπα τη τρέλα που έχετε με τα μωρά...κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1326 1327 1328 1329 1330 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1328 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1328 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δηλαδή τον λένε Ίωνα Αμυγδάλου??? Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ ΤΕΛΕΙΟ!! κοίτα ΜΑΤΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:25 Ο erefer έγραψε: #26.557 30-09-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασιλη κι εσυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Δε ντρεπεσαι λιγακι;Που εγω δε σε κοροιδεψα καθολου για το EREFER;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Τα κυκλώματα Δώρα με παρέσυραν.. Μπορείς αν θέλεις να με κοροϊδέψεις τώρα για το erefer να πάρεις το αίμα σου πίσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:27 Ο erefer έγραψε: #26.558 30-09-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αστον Δώρα... το παλιοβασίλη... που μου θέλει και φακελάκια... Δε βλέπεις που το erefer σήμαινει..... αλήθεια τι σημαίνει???? Η στραμπουληγμένη σας γλωσσίτσα πως είναι?? Click για ανάπτυξη... Τώρα χωρίς πλάκα, αν σου πώ οτι το έχει ψιλομάθει θα το πιστέψεις? Της Κατερίνας της εχω σπάσει τα νεύρα επειδή του το λέω πολύ συχνά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.559 30-09-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τώρα χωρίς πλάκα, αν σου πώ οτι το έχει ψιλομάθει θα το πιστέψεις? Της Κατερίνας της εχω σπάσει τα νεύρα επειδή του το λέω πολύ συχνά Click για ανάπτυξη... Nαι... ναι...μαθαίνουν γρήγορα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.560 30-09-08 16:30 Σήμερα έστειλα e mail στην Ινα... είπαμε να τα λέμε που και που και της είπα τη τρέλα που έχετε με τα μωρά...κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1326 1327 1328 1329 1330 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1328 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1328 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασιλη κι εσυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Δε ντρεπεσαι λιγακι;Που εγω δε σε κοροιδεψα καθολου για το EREFER;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Τα κυκλώματα Δώρα με παρέσυραν.. Μπορείς αν θέλεις να με κοροϊδέψεις τώρα για το erefer να πάρεις το αίμα σου πίσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:27 Ο erefer έγραψε: #26.558 30-09-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αστον Δώρα... το παλιοβασίλη... που μου θέλει και φακελάκια... Δε βλέπεις που το erefer σήμαινει..... αλήθεια τι σημαίνει???? Η στραμπουληγμένη σας γλωσσίτσα πως είναι?? Click για ανάπτυξη... Τώρα χωρίς πλάκα, αν σου πώ οτι το έχει ψιλομάθει θα το πιστέψεις? Της Κατερίνας της εχω σπάσει τα νεύρα επειδή του το λέω πολύ συχνά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.559 30-09-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τώρα χωρίς πλάκα, αν σου πώ οτι το έχει ψιλομάθει θα το πιστέψεις? Της Κατερίνας της εχω σπάσει τα νεύρα επειδή του το λέω πολύ συχνά Click για ανάπτυξη... Nαι... ναι...μαθαίνουν γρήγορα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.560 30-09-08 16:30 Σήμερα έστειλα e mail στην Ινα... είπαμε να τα λέμε που και που και της είπα τη τρέλα που έχετε με τα μωρά...κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1326 1327 1328 1329 1330 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1328 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1328 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αστον Δώρα... το παλιοβασίλη... που μου θέλει και φακελάκια... Δε βλέπεις που το erefer σήμαινει..... αλήθεια τι σημαίνει???? Η στραμπουληγμένη σας γλωσσίτσα πως είναι?? Click για ανάπτυξη... Τώρα χωρίς πλάκα, αν σου πώ οτι το έχει ψιλομάθει θα το πιστέψεις? Της Κατερίνας της εχω σπάσει τα νεύρα επειδή του το λέω πολύ συχνά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.559 30-09-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τώρα χωρίς πλάκα, αν σου πώ οτι το έχει ψιλομάθει θα το πιστέψεις? Της Κατερίνας της εχω σπάσει τα νεύρα επειδή του το λέω πολύ συχνά Click για ανάπτυξη... Nαι... ναι...μαθαίνουν γρήγορα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.560 30-09-08 16:30 Σήμερα έστειλα e mail στην Ινα... είπαμε να τα λέμε που και που και της είπα τη τρέλα που έχετε με τα μωρά...κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1326 1327 1328 1329 1330 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1328 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1328 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τώρα χωρίς πλάκα, αν σου πώ οτι το έχει ψιλομάθει θα το πιστέψεις? Της Κατερίνας της εχω σπάσει τα νεύρα επειδή του το λέω πολύ συχνά Click για ανάπτυξη... Nαι... ναι...μαθαίνουν γρήγορα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.560 30-09-08 16:30 Σήμερα έστειλα e mail στην Ινα... είπαμε να τα λέμε που και που και της είπα τη τρέλα που έχετε με τα μωρά...κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σήμερα έστειλα e mail στην Ινα... είπαμε να τα λέμε που και που και της είπα τη τρέλα που έχετε με τα μωρά...κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.