Birman-maniacs

:blink::blink::blink::blink::blink:Γιατι καλέ το γατάκι???:lol::lol::lol::lol:
Εκτός απ'τη Δανάη και τη Δώρα όλοι αυτό μου λέγανε... τι σου'κανε καλε το γατί?? :lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να κοιτάξετε λιγο παραπανω κύριε μου...:mad:Εγώ θα πάρω τα λιλά, τα μπλε και τα κρεμ..Τα υπόλοιπα με την άδεια μου...:PΟπότε μην πάρεις και πολύ μεγάλη σακούλα χωρίς λόγο...:P:P:P:P:lol::lol::lol::lol:
θα βγάλω και καρτέλα με χρωματολόγιο... όπως στα κομμωτήριο... μόνο που αντί για τρίχες από περουκες θα βάζω δείγματα χρωμάτων από γατογούνες...:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α... όλα κι όλα... θα έχουμε και παραρτήματα!!:cool:
Περιστέρι, Ν. Ηράκλειο, Δελφούς, Λαμία :lol:

Πάντως έχω ράματα για του γούνα σου Βασίλη! Βρήκα όνομα και σήμα και τη πρώτη σελίδα για την ιστοσελίδα:cool:... απομένει αυτός που θα μου τη φτάξει! :whistle::lol:
Εγώ δεν ξέρω κανέναν..:rolleyes::whistle::lol:

Γιατι κοροιδευεις;Κοιτα ποια εχω βρει μεχρι τωρα:Mousse,Truffles,Eclair,Nougat,Toffee,Fondue,Mocca,BonBon,Praline.Ολα εκτος απο το καραμελενιο ειναι σοκολατοονοματα!

Να κοιτάξετε λιγο παραπανω κύριε μου...:mad:Εγώ θα πάρω τα λιλά, τα μπλε και τα κρεμ..Τα υπόλοιπα με την άδεια μου...:PΟπότε μην πάρεις και πολύ μεγάλη σακούλα χωρίς λόγο...:P:P:P:P:lol::lol::lol::lol:
Με κλήρωση θα βρεθεί η λύση. Χαρτάκια που θα εχει το καθένα ενα χρώμα, δίκαια πράγματα..:lol:
Να φερω και εγω μια να βοηθησω??? :lol::lol:
Βεβαια φέρε και εσύ μία να είναι πιο ευρύχωρα:D

Εγώ δεν ξέρω κανέναν..:rolleyes::whistle::lol:
Ναι ε?? :P:lol:οχι μόνο θα μου τη φτιάξει, θα ανέχεται κι όλες μου τις παραξενιές... και θα μου την ανανεώνει κάθε εβδομάδα.... :Pκαι θα μου τη βάλει και στα εκτροφεία της ιστοσελίδας του www.birman.gr πάνω πάνω.... :P:lol:

Ελλαδαρα!! :up:

Γιατι κοροιδευεις;Κοιτα ποια εχω βρει μεχρι τωρα:Mousse,Truffles,Eclair,Nougat,Toffee,Fondue,Mocca,BonBon,Praline.Ολα εκτος απο το καραμελενιο ειναι σοκολατοονοματα!
Aυτά είναι ξένα και εύηχα:up:... η κοροδιάρα Κατερίνα μας το ξεφτύλισε με τους μπακλαβάδες και τους μαιντανούς...κατάλαβες? :mad::P:lol:

Ναί βρε ΄συ είναι ωραία ονόματα, κάτσε να σου πώ και μένα μερικά που μου ΄ρχονται: Παπαδοπούλου, Amaretti, ΙΟΝ...:lol::lol::lol:

Ναί βρε ΄συ είναι ωραία ονόματα, κάτσε να σου πώ και μένα μερικά που μου ΄ρχονται: Παπαδοπούλου, Amaretti, ΙΟΝ...:lol::lol::lol:
Ax... ναι!! Amaretti θα τη πω τη σοκολατίτσα μου γιατί είναι σα γκοφρετούλα με τις γραμμούλες της:up:
Καλέ Βασίλη γιατί νομίζεις θα τον πει Ιωνα η Βάσια από την ΙΟΝ το έβγαλαν. :lol:

Ναι ε?? :P:lol:οχι μόνο θα μου τη φτιάξει, θα ανέχεται κι όλες μου τις παραξενιές... και θα μου την ανανεώνει κάθε εβδομάδα.... :Pκαι θα μου τη βάλει και στα εκτροφεία της ιστοσελίδας του www.birman.gr πάνω πάνω.... :P:lol:

Ελλαδαρα!! :up:
Eφόσον εχεις καταλάβει οτι είσαι στην Ελλαδάρα, θέλω και το λαδωμα μου που είναι ενα Βιρμανάκι:D Επειδή όμως δεν χωράει σε φακελο(φακελάκι:D) το δέχομαι και σε γατοφόρο..:rolleyes::lol::lol::lol:

Βασιλη κι εσυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Δε ντρεπεσαι λιγακι;Που εγω δε σε κοροιδεψα καθολου για το EREFER;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Eφόσον εχεις καταλάβει οτι είσαι στην Ελλαδάρα, θέλω και το λαδωμα μου που είναι ενα Βιρμανάκι:D Επειδή όμως δεν χωράει σε φακελο(φακελάκι:D) το δέχομαι και σε γατοφόρο..:rolleyes::lol::lol::lol:

:blink:
Χμ.... :hmm:
:(
:/:
:mad:
ΤΟΝ EREFER ΠΙΣΩ ΓΡΗΓΟΡΑ!! :mad::mad::P:lol::lol::lol:

Ax... ναι!! Amaretti θα τη πω τη σοκολατίτσα μου γιατί είναι σα γκοφρετούλα με τις γραμμούλες της:up:
Καλέ Βασίλη γιατί νομίζεις θα τον πει Ιωνα η Βάσια από την ΙΟΝ το έβγαλαν. :lol:
Δηλαδή τον λένε Ίωνα Αμυγδάλου???:blink::lol:

Βασιλη κι εσυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Δε ντρεπεσαι λιγακι;Που εγω δε σε κοροιδεψα καθολου για το EREFER;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Αστον Δώρα... το παλιοβασίλη... που μου θέλει και φακελάκια...:mad::lol:
Δε βλέπεις που το erefer σήμαινει..... αλήθεια τι σημαίνει???? :hmm::P:P:lol:
Η στραμπουληγμένη σας γλωσσίτσα πως είναι?? :P:lol:

Δηλαδή τον λένε Ίωνα Αμυγδάλου???:blink::lol:
ΤΕΛΕΙΟ ΤΕΛΕΙΟ!! :up:
κοίτα ΜΑΤΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟ!!
KatzenSept.2008024.jpg

Τα κυκλώματα Δώρα με παρέσυραν..:(
Μπορείς αν θέλεις να με κοροϊδέψεις τώρα για το erefer να πάρεις το αίμα σου πίσω..

Αστον Δώρα... το παλιοβασίλη... που μου θέλει και φακελάκια...:mad::lol:
Δε βλέπεις που το erefer σήμαινει..... αλήθεια τι σημαίνει???? :hmm::P:P:lol:
Η στραμπουληγμένη σας γλωσσίτσα πως είναι?? :P:lol:
Τώρα χωρίς πλάκα, αν σου πώ οτι το έχει ψιλομάθει θα το πιστέψεις?:lol:
Της Κατερίνας της εχω σπάσει τα νεύρα επειδή του το λέω πολύ συχνά:lol::lol::lol:

Τώρα χωρίς πλάκα, αν σου πώ οτι το έχει ψιλομάθει θα το πιστέψεις?:lol:
Της Κατερίνας της εχω σπάσει τα νεύρα επειδή του το λέω πολύ συχνά:lol::lol::lol:
Nαι... ναι...μαθαίνουν γρήγορα!!:up:

Σήμερα έστειλα e mail στην Ινα... είπαμε να τα λέμε που και που και της είπα τη τρέλα που έχετε με τα μωρά...κλπ... :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back