Birman-maniacs

Πως ειναι κατι παιδάκια που οπου πανε, εχουν κ τη κουβερτούλα τους μαζί? ετσι και αυτά..οπου ειναι η κουβερτα, κ αυτα μαζι!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τι καλουλια που ειναι..................να τα χαιρεσαι κουκλα μου!!!!
αντε και στα δικα μας!!!
Ευχαριστώ Δανάη!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πάντως δεν έχει τη φοβερή ζέστη!κατι σαν κουφόβραση είναι, έχει και υγρασία!
ναι ακριβως!!αλλα εδω εχει και ζεστη!εξω, οχι μεσα στα σπιτια.Μεσα θες να φορας το κατιτι σου

Εντάξει και εγω παραπονιέμαι που αφήνουν τρίχα, αλλα δεν θα εφτανα στο σημείο να τα εδινα ...ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ .

Ευχαριστώ Δανάη!!:)
τι ευχαριστεις καλε?την αληθεια λεω!!!
μα καλα,ποση τριχα μπορει να αφηνε το κακομοιρο?μου φαινεται καποιοι νομιζουν οτι οι γατες δεν μαδανε!!!

:Dε να πούμε την αλήθεια ψιλοχοντρομαδάνε, και είναι και μακριά η τρίχα, αλλά ο Γιώργος που τη φιλάει συνεχεια όλο τρίχα τρώει, αλλα το ευχαριστιέται!

ειδικα αυτην την εποχη νομιζω ειναι στα φορτε τους.Να φανταστειτε τον χτενιζω καθε μερα-και ειναι κοντοτριχος ετσι?-και παλι τον χαιδευω μετα και μου μενουν οι τριχες στο χερι!!!ασε που νομιζω οτι σαν να εχει αγριεψει η τρχα του εδω και 1-2 μερες!
Σημερα του καθαρισα τα σπιτακια του κουβερτες πετσετες το ποση τριχα εβγαλα....τι να πω!!!αλλα η παρεα του δεν συγκρινεται!να τον εδινα επειδη μαδαει?ουτε λογος!!!Τι να κανουμε?υπαρχουν τα υπερ και τα κατα!εμεις δεν μαδαμε?αι στο καλο συγχυστικα!!!:mad:

ναι καλα!ξέρεις πόση τρίχα δικιά μου έχει φάει η Αθηνά?ασε έχω δει στα κακάκια της.ειδικά αν λούζομαι με ένα σαμπουαν που της αρέσει έρχεται και με γλύφει στα μαλλιά!

και ποσο ηταν οταν πηρες τον Αλφι Αντα?
Το Αντα απο Ανδρομαχη?ηθελα καιρο να σε ρωτησω!

ναι καλα!ξέρεις πόση τρίχα δικιά μου έχει φάει η Αθηνά?ασε έχω δει στα κακάκια της.ειδικά αν λούζομαι με ένα σαμπουαν που της αρέσει έρχεται και με γλύφει στα μαλλιά!
απιστευτο???????

μπήκε και ο erefer απ΄ ότι είδα!

:Dε να πούμε την αλήθεια ψιλοχοντρομαδάνε, και είναι και μακριά η τρίχα, αλλά ο Γιώργος που τη φιλάει συνεχεια όλο τρίχα τρώει, αλλα το ευχαριστιέται!
ελα μωρε!οι περσικες τι να πουνε τοτε?γατα που δεν μαδαει ειναι η Ρεξ κορνουαλης αν θυμαμαι καλα!την εχεις δει πως ειναι?:mpliaks:

Δανάη κι εσύ κουκλίτσα είσαι, είδαμε την φωτο που έστειλες!χαρούμενη φάτσα που λέει και η Γιούλη, όλες οι τρελές με τις γάτες έτσι είναι!λόγια της συμπεθέρας, ΑΑΑΑ σοφά λόγια

ελα μωρε!οι περσικες τι να πουνε τοτε?γατα που δεν μαδαει ειναι η Ρεξ κορνουαλης αν θυμαμαι καλα!την εχεις δει πως ειναι?:mpliaks:

ναι και οι περσικές το ίδιο είναι, άσε που αυτές έχουν και τους κόμπους:down:

Erefeeeeeeeer....!!! Που είσαι??
Εδω έχουμε εξελίξεις!!!! :lol:
Καλά έχουμε τέτοιες εξελίξεις και ούτε μια ενημέρωση?Βάσια θέλω εξηγήσεις:DΠως τη βλέπεις,πάει για οίστρο?

Γεια σου ερεφερακο!!!:hello:
κατσε τωρα μεχρι να διαβασει τι εχουμε γραψει.....

καλα της έφερα χτες ένα ποντίκι και το έχει καου πάει, δεν το βρήσκω με τίποτα έχω φάει τον τόπο!

Καλά έχουμε τέτοιες εξελίξεις και ούτε μια ενημέρωση?Βάσια θέλω εξηγήσεις:DΠως τη βλέπεις,πάει για οίστρο?

δεν ξερω ρε παιδιά, θα σκίσω τα πτυχία μου με αυτή τη γάτα!μια δειχνει να θέλει μια όχι, λίγο τρίβεται αλλά ούτε φωναζει, ουτε της κόπηκε η όρεξη (σε λίγο θα παιρνουμε 10 κιλα φαι) και λιγο υγρο βλέπω το πιπι της!τι να πω:hmm::mad:

Τον Αλφι τον πηρα πριν απο ενα μηνα περιπου απο την κυρια αυτη, και ειναι 3 χρονων...ειναι πολυ παιχνιδιαρης !! αφου τον κοιτάει η δική μου με υφος ''μα καλά παλι τρεχει σαν τρελό ?'' ''λιγο σοβαροτης δεν βλάπτει! ;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back