Birman-maniacs

Μου αρεσαν πολυ και οι φωτο που μου εστειλες Γιουλη...αυτο θα πει ερωτας κεραυνοβολος!!:redface: λες να του αρεσε που ηλεκτριζοταν η πατουσιτσα του???????? :hmm::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μου αρεσαν πολυ και οι φωτο που μου εστειλες Γιουλη...αυτο θα πει ερωτας κεραυνοβολος!!:redface: λες να του αρεσε που ηλεκτριζοταν η πατουσιτσα του???????? :hmm::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Bρήκες γατόδεντρο?

Bρήκες γατόδεντρο?
Τελικα δεν πηγα στο πετ στοπ τη Παρασκευη. Ολο και πιο πολυ σκεφτομαι να παρω ενα σαν το δικο σου, και αν ειναι να παρω και μια φωλιτσα ξεχωριστα.....;). Αλλα ξερεις γιατι το λειβανιζω τοσο πολυ, γιατι δεν μου περισσευουν, αρα και το επομενο που θα παρω θα ειναι και το τελευταιο. Δεν θα κανω και συλλογη στο κατω κατω :blink::blink::blink:

Τελικα δεν πηγα στο πετ στοπ τη Παρασκευη. Ολο και πιο πολυ σκεφτομαι να παρω ενα σαν το δικο σου, και αν ειναι να παρω και μια φωλιτσα ξεχωριστα.....;). Αλλα ξερεις γιατι το λειβανιζω τοσο πολυ, γιατι δεν μου περισσευουν, αρα και το επομενο που θα παρω θα ειναι και το τελευταιο. Δεν θα κανω και συλλογη στο κατω κατω :blink::blink::blink:
Ειναι πολύ καλό και θα σε βολέψει πιστεύω... άλλωστε ο Αλφι θα αρχίσει τα κουλουριάσματα τώρα με το κρύο... είδες και το Μορφέα? :)

Τον ειδα - αναμεσα στα βιβλια!!;) μελετηρο γατι..

Τον ειδα - αναμεσα στα βιβλια!!;) μελετηρο γατι..
Οταν έχεις χρόνο τράβα και τον Άλφι με την Pisu σε νέες περιπέτειες...:lol: μας έχουν λείψει... :(

Καινουρια συνηθεια του Αλφι....να κοιμαται οχι πια με το κεφαλι στο μαξιλαρι μου, αλλα πανω στο μαξιλαρι μου!! ξυπνησα τη Κυριακη με τον Αλφι πανω απο το κεφαλι μου, σαν φωτοστεφανο !!!!!

Οταν έχεις χρόνο τράβα και τον Άλφι με την Pisu σε νέες περιπέτειες...:lol: μας έχουν λείψει... :(
Αυτο το κανω ετσι και αλλιως....οτι μου φαινεται αξιολατρευτο και γουτσου γουτσου το βγαζω φωτογραφια, το θεμα ειναι που να βρω χρόνο να τις ανεβάσω ?? :(

Καινουρια συνηθεια του Αλφι....να κοιμαται οχι πια με το κεφαλι στο μαξιλαρι μου, αλλα πανω στο μαξιλαρι μου!! ξυπνησα τη Κυριακη με τον Αλφι πανω απο το κεφαλι μου, σαν φωτοστεφανο !!!!!
:lol::lol::lol:

Αυτο το κανω ετσι και αλλιως....οτι μου φαινεται αξιολατρευτο και γουτσου γουτσου το βγαζω φωτογραφια, το θεμα ειναι που να βρω χρόνο να τις ανεβάσω ?? :(
καλά! Οταν μπορέσεις βάλτες να χαζεύουμε τα γούτσου γούτσου:)

Οταν πάω Γερμανία χαζεύω την "Thun" είναι καταστήματα με είδη για το σπίτι πολύ γλυκούλια αλλά πανακριβούλια...:(να το site της για οφθαλμόλουτρο αλλά είναι στα ιταλικά! :)

https://www.thun.it/regalo/it/prodotti_autunno_2008/classici/animali/animali.php

Καλημέρα παρα 3 λεπτα...!!!Τι κάνουμε..Χρόνια και ζαμάνια!:)

Μωρέ εσύ καλά τα λες...έλα που είναι όμως χελώνος!!! :blink::blink:
Μάλιστα είναι ένας ταρταρούγος:lol::lol:
mikadoDSC_0537.jpg
Magic-Mikado von Achor seal TORTIE tabby point BOY!
born: 8. April 2008
Father: Int.Ch. Ginkgo von Achor, Mother: Int.Ch. Grafitti von Achor
Fifé-Pedigree
International animal passport, Microchip,
all vaccinations,
both testicles,
ferfekte white feet,
clear red tortie markings!

Available into a permanent good at home, none shipping!
Tortie Boys are NOT sterile! They have a "Klinefelter-Syndrom" with fewer sperm cells and less male hormones. Thus many tortie Boys never spray or cry. Some tortie Birmanboys already give, where are fathers of many kittens.
If you have serious, respectable interest, then please write what for a at home you offers and many more. Then I send more photos and informations.
ποτε δεν θα φανταζομουν οτι υπαρχουν ταρταρουγι αρσενικα..

Είναι πανέμορφος ο γατούλης σου. Να τον χαίρεσαι!!!!:up:
σ'ευχαριστω πολυ!!!το χαιρομαι τοσο πολυ που εχω αρχισει και καταπινω τριχες...:lol::lol::lol:

Γιουλάκο μου σας θαυμάζω στους birmaniacs γιατί πάντα έχετε κάτι να πείτε κ είστε σε εγρήγορση διαρκώς.!!! Μπράβο παιδιά. Ναι ναι να το φέρεις στον Μάριο απαλά απαλά τώρα που του λείπεις και είναι ταξίδι....:lol:
Δανάη τί τέλειο μωρό είναι αυτό!!! Πραγματικά μοιάζει μεγάλος αλλά είμαι σίγουρη πως ξεγελά η τρίχα. Ετσι κ εμένα η Νάλα. Φαίνεται μεγάλη στις φωτογραφίες κ είναι μια σταλίτσα...
σ'ευχαριστω πολυ!!!ναι ειναι το γουναρικο που μπερδευει..:P

το απόλυτα τέλειο πρόσωπο της βιρμανικής...σ' αυτή τη γάτα ξεχνώ αν είναι seal ή Blu ή tabby... Και χάνομαι στον ωκεανό των ματιώ της....έχει το τέλειο πρόσωπο!! και το τέλειο βλέμμα...
amygroen7.JPG
πολυ ευγενικη γατα!!!!!φαινεται απο το βλεμμα!!!

Πραγματικά σας αγαπάμε πολύ όλα τα βιρμανάκια γι αυτό κ σας αφιερώνουμε μια φωτογραφία μας. Βέβαια λείπουν 2 μέλη από την γατοσκυλοοικογένεια...προς το παρόν. Ο Τίμυ που είναι πολύ σνομπ στις φωτο κ η Νάλα που ξεφυγε... ΑΛλά επιφυλασσόμεθα.:)
ειναι ολα κουκλια!!!!!Ειδικα η Νελα ομως;)

εκανα αμαν να τις δω με την αργη συνδεση, αλλα αξιζε κουκλος!καλημερα σε ολους, Αντα ευχαριστω για τα greenies!:)
σ'ευχαριστω Βασακοοοοοο:kiss::kiss::kiss:

19bweb.jpg

9453bweb.jpg

τι καλα που ειναι!!!!

μα αυτο καταλαβα κι εγω!!!;):P:lol:
Αστα αυτά μαρί και καν'κανά μωρό... αντε χειμώνας έρχεται!! Ολο τηλεόραση θα βλέπετε?? Prison Break και Lost και χαζά:P:lol::lol:

ενα μπλε ή λιλα ταμπακο
που θα μου βγαλει το Γιουλακο
θα το πηγαινω περιπατακο
και σε Βασακο και σε Αντακο και σε Γιουλακο!!!!:lol::lol::lol::lol:

Εχεις βγάλει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ φωτό το παιδι και βάζεις τους χαζοχάρακες από κάτω... το μωρό μου και ο Ερωτας μου είναι 3 ετών 2 μήνών, 4 ημερών 5 ωρών και 23 δευτερολέπτων!! :P:lol:
Βγάλτα τα μωρά στην φόρα να τα θαυμάζουμε...
Αυτά έλεγα και στη Βάσια το πρωί και έφριξε:lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back