Birman-maniacs

Μπα πιο έντονα απ τη γάτα μου δεν νομίζω, μιλάμε για τον godzilla
Καλά αφού επιμένεις...:P
Αυτό πρέπει να το δω.:lol::lol::lol:
Για βάλε μια φωτό να δούμε πως τα κάνει όλα καινούρια...:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εντάξει,βρείτε μου μια κουνελίτσα και κανονίστηκε!;)
:lol::lol::lol:
φανταζεσαι να τα βάλεις να γεννάνε και μετά αγγελια στο Mycat χαρίζονται 32 κουνελάκια???:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα!! καλη εβδομαδα.......Γιουλη πως εισαι? τωρα μαλλον ειναι η σειρα μου ..:( ειμαι συναχωμενη και γενικα αισθανομαι χαλια.

καλημερα μαμά!

CIMG1607.JPG
Τι μπαλιτσα ειναι αυτη?? :up::up:

Καλημερα!! καλη εβδομαδα.......Γιουλη πως εισαι? τωρα μαλλον ειναι η σειρα μου ..:( ειμαι συναχωμενη και γενικα αισθανομαι χαλια.
Kαλημέρα! Πέρασα το Σ/Κ με πολύ συνάχι και λίγο πυρετο... και λίγο βήχα... πολύς κόσμος πάντως είναι έτσι... περαστικά...:(
Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα:)

Εμαθα οτι ερχεται και ο Πλατωνας τη Παρασκευη....με το καλο να τον δεχτεις Θοδωρη!! :) Η Σεμελη ποτε θα ερθει??

Εμαθα οτι ερχεται και ο Πλατωνας τη Παρασκευη....με το καλο να τον δεχτεις Θοδωρη!! :) Η Σεμελη ποτε θα ερθει??
Στις 1 Νοεμβρίου πάω Γερμανία και στις 2 Νοεμβρίου θα την φέρω μαζί με τον Ιωνα της Βασιας. :)Την είδες στις φωτό?

Στις 1 Νοεμβρίου πάω Γερμανία και στις 2 Νοεμβρίου θα την φέρω μαζί με τον Ιωνα της Βασιας. :)Την είδες στις φωτό?
Αν εννοεις στο αβαταρ σου ναι.... :)

Κι αυτός είναι ο Fendy ο αδελφός της! :)

Fendy.jpg

Πολυ γλυκια φατσουλα η Σεμελη :inlove::inlove:....αλλα και ο αδελφος της δεν παει πισω.

Πως αντεδρασε ο Μαριος οταν ειδε την ''κορη''??

Πως αντεδρασε ο Μαριος οταν ειδε την ''κορη''??
Λοιπόν την κοίταζε σαν χάνος και δεν μιλούσε... (αυτό σημαίνει ότι του άρεσε...) όταν είδε όμως το μπαμπά της όπου του είπα ότι θα γίνει κι αυτή έτσι, μου είπε "χάλια είναι" :down: "δεν είναι σαν το Μορφέα" :blink:
Κόλλημα παιδί μου έχει μ'αυτόν το γάτο...σηκώνεται μες τη νύχτα και τον χαιδεύει... :blink::lol:

Λοιπόν την κοίταζε σαν χάνος και δεν μιλούσε... (αυτό σημαίνει ότι του άρεσε...) όταν είδε όμως το μπαμπά της όπου του είπα ότι θα γίνει κι αυτή έτσι, μου είπε "χάλια είναι" :down: "δεν είναι σαν το Μορφέα" :blink:
Κόλλημα παιδί μου έχει μ'αυτόν το γάτο...σηκώνεται μες τη νύχτα και τον χαιδεύει... :blink::lol:
Τι γλυκο....αχχ τωρα που κανει κρυο τα βραδια, και κουκουλωνομαι με τη κουβερτα τα χνουδωτα μου κοιμουνται μαζι μου στο καναπε:up::up:

Τι γλυκο....αχχ τωρα που κανει κρυο τα βραδια, και κουκουλωνομαι με τη κουβερτα τα χνουδωτα μου κοιμουνται μαζι μου στο καναπε:up::up:
είναι ωραία εποχή αυτή πράγματι... :up:χουχουλιάρικη... κι όταν έχεις και καφεδάκι μπροστά σου... και κανένα βιβλιαράκι....και τα χνουδωτά στην αγκαλιά να χώνονται να μην σε αφήνουν να διαβάσεις είναι τέλεια!! :up::up:

πως είναι το κρύωμά σου? Τι συμπτώματα έχεις? :hmm:
Αντε να του πεις να την κάνεις νωρίς!

πως είναι το κρύωμά σου? Τι συμπτώματα έχεις? :hmm:
Αντε να του πεις να την κάνεις νωρίς!
Εδω γελαμε!! :/::/: Ειμαι συναχωμενη και λιγο ζεστη...δεν ειμαι να παω σπιτι, αλλα δεν θελω να γινω χειροτερα :(

είναι ωραία εποχή αυτή πράγματι... :up:χουχουλιάρικη... κι όταν έχεις και καφεδάκι μπροστά σου... και κανένα βιβλιαράκι....και τα χνουδωτά στην αγκαλιά να χώνονται να μην σε αφήνουν να διαβάσεις είναι τέλεια!! :up::up:
Και τωρα ειναι και τα δυο απο τη πλευρα μου...οχι οπως περσι δεξια και αριστερα μου...ο Αλφι κοιμαται με τη Πισου για μαξιλαρι!! :lol::lol:

Και τωρα ειναι και τα δυο απο τη πλευρα μου...οχι οπως περσι δεξια και αριστερα μου...ο Αλφι κοιμαται με τη Πισου για μαξιλαρι!! :lol::lol:

:up::up:τέλειο αυτό!
Τα δικά μου ποτέ δεν κοιμούνται αγκαλίτσα... πάντα σε απόσταση...:/:μόνο μικρούλης ο Μορφέας που την ζύμωνε στη κοιλίτσα σαν να ήταν μάνα του...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back