Birman-maniacs

αχ παιδια σας εχω ζαλισει΄, αλλα εχω κενό μέχρι τη στείρωση και δεν εχω τι να κάνω...
κι άλλες κι άλλες!!! :up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχ παιδια σας εχω ζαλισει΄, αλλα εχω κενό μέχρι τη στείρωση και δεν εχω τι να κάνω...
Καλέ δεν μας ζαλίζεις...Μας αποσυντονίζεις μονο!!!!!:PΑντε εγώ τώρα να ψάχνω για λύσεις σε βλάβες....:blink::blink::blink::)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

roosje.jpg
αυτος τωρα εχει κακοφατσα?
Classic Male Bundalofatsos point! :P:P:lol:

DSCN1004_thumb.jpg
και ξανα χερια ψηλα!κανω κινεζικο, αλλα οπως παντα υπερεβελα και εχω κανει για ενα λοχο...ελατε σας προσκαλω...:)
Η Αθηνά είναι μια κούκλα.Εδώ με τα χεράκια της ψηλά!!! Να τη χαίρεσαι Βασια:D

oχι απλά οι φωτό έχουν λάθος φωτισμό και τον δείχνουν πράγματι σκούρο.....
να'τος!:)

CIMG0539.JPG
Δεν παίζεται ο ΜΟΡΦΕΑΣ παιδί μου είναι μαγικός. Το βλέμμα του θυμίζει άνθρωπο.:up:

Μη στεναχωριέσαι Αντούλι...κι εγώ ακόμα δεν είναι σίγουρο αν θα παω... αλλά είμαι ενθουσιώδης... και θέλω να χαζεψω άπειρα όμορφα γατονάκια! :)
Τι ωραία παρεούλα πάντως θα κάναμε αν πηγαίναμε όλες μαζι. Τέλεια θα περνάγαμε. ΜΑΚΑΡΙ να μπορούσαμε... :lol:

Θένια αυτό που ζητάς σε Βιρμανάκι - Μόκα είναι πραγματικά δύσκολο να γίνει... το χρώμα σου λέγεται Cinnamon point και ειναι εξαιτερικά σπάνιο (μόνο η Δανάη μας βρίσκει τέτοια χρώματα γλυκών:up:)..σου αφιερώνω ωστόσο αυτό το μωρό που έχει το χρώμα που θες...
bookkitty00.gif
Βρε τι τέλειο είναι αυτό??

Εμένα μου άρεσε... ήταν πολύ γλυκό το υφάκι του... :)
Κι εμένα μου άρεσε το υφάκι του. Πεθαίνω είναι τσαντίλας κ τόσο μωρουλίνι...:):D

ΜΑΘΕΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΠΑΡΑΘΕΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!:(

και αυτη κοπελα. καπως ανδροφερνει φυσικα​

ΜΑΘΕΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΠΑΡΑΘΕΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!:(
πας στις απαντήσεις που θες να απαντήσεις και πατάς πολλ. παράθεση (γίνονται οι λέξεις πράσινες) σε όλες όμως... στη τελευταία δε, πατάς παράθεση και μετά σου εμφανίζονται στη σελίδα σου και κάνεις σχόλια...

καλε αυτος δεν ειναι αυτος ειναι θηλυκια:confused:
:blink::blink::lol::lol:
Βρε τη σερνίκω!!
Βάσια να σου πω να τρελαθείς? Βρήκα αρσενικό ταρταρούγο:blink:... περίμενε να σου βρω το site!

και αυτη κοπελα. καπως ανδροφερνει φυσικα​

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:Αλλά έχει τέλειο τρίχωμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!:up:

πας στις απαντήσεις που θες να απαντήσεις και πατάς πολλ. παράθεση (γίνονται οι λέξεις πράσινες) σε όλες όμως... στη τελευταία δε, πατάς παράθεση και μετά σου εμφανίζονται στη σελίδα σου και κάνεις σχόλια...
Ευχασριστώ αδερφούλα...εγώ πάαταγα σε όλα πολλαπλή παράθεση και μετά στο τελευταίο παραθεση και πολλ.παράθεση!!!!:DΜε ΕΣΩΣΕΣ!!!!!:):):):):happy::happy::happy:

Γιουλη ο Μαριος...χιχι

:blink::blink::lol::lol:
Βρε τη σερνίκω!!
Βάσια να σου πω να τρελαθείς? Βρήκα αρσενικό ταρταρούγο:blink:... περίμενε να σου βρω το site!
Να τος! :)
τα κάνει όλα και δεν ψεκάζει! :P:up::lol:

mikadoDSC_0537.jpg
Magic-Mikado von Achor seal TORTIE tabby point BOY!
born: 8. April 2008
Father: Int.Ch. Ginkgo von Achor, Mother: Int.Ch. Grafitti von Achor
Fifé-Pedigree
International animal passport, Microchip,
all vaccinations,
both testicles,
ferfekte white feet,
clear red tortie markings!

Available into a permanent good at home, none shipping!
Tortie Boys are NOT sterile! They have a "Klinefelter-Syndrom" with fewer sperm cells and less male hormones. Thus many tortie Boys never spray or cry. Some tortie Birmanboys already give, where are fathers of many kittens.
If you have serious, respectable interest, then please write what for a at home you offers and many more. Then I send more photos and informations.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:Αλλά έχει τέλειο τρίχωμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!:up:

Ευχασριστώ αδερφούλα...εγώ πάαταγα σε όλα πολλαπλή παράθεση και μετά στο τελευταίο παραθεση και πολλ.παράθεση!!!!:DΜε ΕΣΩΣΕΣ!!!!!:):):):):happy::happy::happy:
απ΄τις σπάνιες φορές που σώζω κάποιον γιατί απ΄αυτά είμαι χαζή... :redface:εσύ είσαι εξπέρ! :up:

Γιουλη ο Μαριος...χιχι
μωρέ όταν κι αν με το καλό κάνουμε τα μωρά έτσι θα τον στήνω να τον φωτογραφίζω... :up:

σας αφηνω....παω για το χειρουργειο...

Picture-113.jpg
κουκλινος?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back