Birman-maniacs

καλημερα...σημερα περιμενουμε τα πεθερικα μας, δηλαδη η Αθηνα, γι αυτο εχουμε αρχισει ηδη τη γκρινια, πρωι πρωι...:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τι torbie μαρι...tortie δεν τα λεμε?:)
tortie ειναι η ταρταρουγα
torbie ειναι η ταρταρουγα tabby;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημερα...σημερα περιμενουμε τα πεθερικα μας, δηλαδη η Αθηνα, γι αυτο εχουμε αρχισει ηδη τη γκρινια, πρωι πρωι...:lol:
θα δει τον Μαριο και θα της κοπει,μην σκας!!!:lol::lol::lol:

Θοδωρη ολα καλα?πως περασε η πρωτη σας νυχτα?:)

Θοδωρη ολα καλα?πως περασε η πρωτη σας νυχτα?:)

Καλα ηταν μονο που δεν κοιμηθηκα πολυ γιατι εκανε συνεχεια βολτες πανω στο κρεβατι:down:

Καλα ηταν μονο που δεν κοιμηθηκα πολυ γιατι εκανε συνεχεια βολτες πανω στο κρεβατι:down:
δεν τον επαιρνες μια αγκαλια?ειναι λογικο να ειναι ανησυχος το πρωτο βραδυ!υπομονη!!!σημερα πως ειναι?
βαλε μας και καμια φωτο να δουμε!!!
με την αλλεργια οκ?

Καλήμερα! Τι κάνετε? :DΕγώ δίνω την τελευταία ενότητα του ecdl σήμερα και φοβάμαι μην δεν το περάσω! (δεν μπορώ να κάνω πρακτικά γιατί δεν έχω το κανονικό πρόγραμμα στον υπολογιστή) Και επειδή ίδρωσε το αυτακι μου στην προοπτική να μην περάσω, στρώθηκα στο διάβασμα ενός.. λογοτεχνικού βιβλίου φαντασίας (οτι νανε:P) Ακούγοντας την μουσική συλλογή illusions (που την συνιστώ ανεπιφύλακτα! Είναι φοβερά κομμάτια άκρος χαλαρωτικά!!!:inlove:).

Καλήμερα! Τι κάνετε? :DΕγώ δίνω την τελευταία ενότητα του ecdl σήμερα και φοβάμαι μην δεν το περάσω! (δεν μπορώ να κάνω πρακτικά γιατί δεν έχω το κανονικό πρόγραμμα στον υπολογιστή) Και επειδή ίδρωσε το αυτακι μου στην προοπτική να μην περάσω, στρώθηκα στο διάβασμα ενός.. λογοτεχνικού βιβλίου φαντασίας (οτι νανε:P) Ακούγοντας την μουσική συλλογή illusions (που την συνιστώ ανεπιφύλακτα! Είναι φοβερά κομμάτια άκρος χαλαρωτικά!!!:inlove:).
χαιρομαι που εισαι τοσο χαλαρη,εγω συνηθως σε εξετασεις παθαινω απο το αγχος!!!και φυσικα δεν διαβαζα αλλα αντι αλλων!!:P

zoe1.jpg
zoe2.jpg

Zoe02.jpg
Zoe03.jpg

η Λιλουκω,που ελεγε και η Καρεζη

καλησπερα και εδω!!!απ'οτι βλεπω την βασικη ζημια εσυ την κανεις!!!
οπου παω βλεπω photos απο υπεροχα μαμουνια!!!και εσυ τα βαζεις.......
τρελα με εχει πιασει μεσημεριατικα!!!!φτου φτου φτου!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Χαιρετε και απο μενα! Τι κανουμε?

Θοδωρη τι κανει ο Πλατωνας?

Γεια σας βιρμανακια!
Τι κανουν τα χνουδωτα σας;

καλησπερα...ειμαστε με τη συμπεθερα μαζι....:)

Ω,τους χαιρετισμους μου!:)

Ειναι λιγο δυκολο να τον μετρησω:/:

Θα κοιμηθει καπου μεσα στο σπιτι τωρα οσο για την αλλεργια μου δεν εχω καποιο συμπτωμα ως τωρα:hmm:

Ζηλεύωωω:(:(....φιλάκια πολλά.:)

ελατε οποτε θελετε;)

Ω,τους χαιρετισμους μου!:)
φιλάκια κοριτσια! η συμπεθέρα έχει ένα super designατο σπίτι!!!:up:
με καταπληκτική θέα:up:
και το αθηνιώ το βούτηξα με το ζόρι μου εκανε και χχχχχ και κουχ κουχ!! Λογικό μωρέ της μυρίζω μορφέα και Καλυψω!!
ειναι μια κουκλίτσα με υπέροχο μακρυ τριχωμα που έχει παραδοθεί στην αγκαλιά του μπαμπά της την ώρα που τη χτενίζει!!

καλησπερα και εδω!!!απ'οτι βλεπω την βασικη ζημια εσυ την κανεις!!!
οπου παω βλεπω photos απο υπεροχα μαμουνια!!!και εσυ τα βαζεις.......
τρελα με εχει πιασει μεσημεριατικα!!!!φτου φτου φτου!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Για περισσότερα καρδιακά,μπες εδώ!::up:
https://www.mypetz.gr/posts/5418378/
Κitty-maniacs!:happy:

Άντε,φεύγω τώρα,μη με πιάσουνε!:P
:hello:

θοδωρηηηη εξαφανιστικες!!!!:)
εχεις χαζεψει με το μικρο σου ε?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back