Birman-maniacs

Μπρρρ Εγώ δεν τολμάω να πιάσω μια! (Ήχο βάλει τον φίλο μου να μου φτιάξει βιογραφικό αλλά δεν έχω βρει κάτι ακόμα... τώρα με το ecdl πιστεύω θα είναι πιο εύκολο.)
ετσι ειναι!!! τα εφοδια βοηθουν!!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

[FONT=Comic Sans MS, cursive]Το ελπίζω αλλά θέλει πολύ δουλεία..:/: Και αυτοί οι άνθρωποι, όλες εμφανίσιμες τις θέλουν στην δουλεία, ούτε στα καλλιστεία δλδ...:P[/FONT]

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γεια σας...:)

Ουφ..ΔΕν γίνεται διάλογος έτσι αφου έχουμε διαφορετικά γουστα!!!:lol:
μα δεν κάνω διάλογο...συμπέρασμα απλά έβγαλα.. Κουκλος!!:lol:

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Overactivity of the glands at the base of the tail is often known as 'stud tail'. It has been suggested that activity of the supracaudal organ around the base of the tail depends on testosterone (the male hormone). Stud tail is most common in entire males, but, despite its name, is also seen in neuters and females. [/FONT]​

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]αυτο ειναι που λένε οι εκτροφεις ότι η ουρά γίνεται λιπαρή...όπως βλέπετε είναι σε όλα τα αρσενικά,δεν είναι μόνο των βιρμανικων, και μπορει να βρεθει και σε στειρωμένα και σε θηλυκά.[/FONT]​
κι ο Μορφούλης μου έχει stud λιπαρή tail... είναι ένας ολοκληρωμένος άντρας πια...:P
Great care is necessary in all instances, and normal practice is to mate a maiden queen with an experienced stud, or a mature and experienced queen with a young stud. It is not advisable to put two inexperienced cats together.

καταλαβες Γιούλη...στα ελεγα εγώ, πρέπει να βρουμε κανα εμπειρο να ξεπετάξει καμια γάτα γιατι αν περιμενουμε τους μπούληδες που εχουμε....
μα έχουμε κι εμείς "λιπαρή" ουρά...είμαστε έμπειροι πια.. τι διάολο τόσες δοκιμές κάναμε...:lol:

αυτο με το να σκανε σαν τα καρπουζια κατω και γενικως να χτυπανε κατα το παιχνιδι το εχουν ολα τα βιρμανικα...απο ισορροπία αστα να πάνε...:lol:
πράγματι....:hmm:αν κρίνεις τις τούμπες που έχουν φάει απ'το μπαλκόνι...:(
θα τα καταφερουν μωρε,που θα παει?θα τους οδηγησει η φυση!!!
αυτή περιμένω κι εγώ...φύση φύση για άπειρο γ....!!:lol:
Γέλιο έχει οταν του κρύβω το σχοινί που κυνηγάει κάνει ουρνιάου με ερωτηματικό και ακουμπάει τα μπροστά πόδια στην ντουλάπα:lol:
Εχουν πολύ γέλιο τα νιαουρίσματα του:D
:lol:
Βασάκο πάλι δεν βρήκες δόλιο μου κανέναν...
καληνύχτα παιδάκια!!:)

καλημέρα!ελπιζω σήμερα να βρω κάποιον:)Γιουλακι τι κανεις παιδι μου στις 1 μεσα?τσακα τσουκα που λεει και ο Μαριος:D

καλημέρα!ελπιζω σήμερα να βρω κάποιον:)Γιουλακι τι κανεις παιδι μου στις 1 μεσα?τσακα τσουκα που λεει και ο Μαριος:D
Καλημέρα Βασάκο!! :)
Εδώ θα είμαι χαλαρή σήμερα!! :up:
Είχαμε κήρυγμα παιδιού χθες και το ξενυχτήσαμε...:/:

Καλημέρα Βασάκο!! :)
Εδώ θα είμαι χαλαρή σήμερα!! :up:
Είχαμε κήρυγμα παιδιού χθες και το ξενυχτήσαμε...:/:

εγω θα βγω για λιγο...για ενα γρηγορο καφεδακι...αλλά δεν θα αργήσω;)

του τα χωσες κι αλλο του μικρού?:(

εγω θα βγω για λιγο...για ενα γρηγορο καφεδακι...αλλά δεν θα αργήσω;)
Εξω για καφέ?? Καλέ πως το'παθες?? :hmm::P:lol:

Εξω για καφέ?? Καλέ πως το'παθες?? :hmm::P:lol:

εμ...τι να κάνω!:redface:βασικά παραιτείται ένας συνάδελφος και φίλος του Γιώργου, πάει Αθήνα, τον κατάφερε η γυναίκα του (αχ αλι απο εμας) και πάμε για τα τελευταία καφεδάκια βλέπεις...σήμερα θα το ανακοινώσει και στον προιστάμενο και θέλω να ακούσω το μπαμ απο το πεσιμο...ναι δεν τον πάμε τον προσταμενο:mad:

εμ...τι να κάνω!:redface:βασικά παραιτείται ένας συνάδελφος και φίλος του Γιώργου, πάει Αθήνα, τον κατάφερε η γυναίκα του (αχ αλι απο εμας) και πάμε για τα τελευταία καφεδάκια βλέπεις...σήμερα θα το ανακοινώσει και στον προιστάμενο και θέλω να ακούσω το μπαμ απο το πεσιμο...ναι δεν τον πάμε τον προσταμενο:mad:
εσείς να καθήσετε εκεί που κάθεστε γιατί ζείτε στο παράδεισο....και κάτω απ΄τα φώτα του κάστρου! :up:

Γιουλάκο σημερα θα εγκαινιάσω και τη γάστρα...θα το κλείσω το καπακι;)

DSCN1029_thumb.jpg
αχ ποσο μου αρεσει να με χτενιζουν...:)

DSCN1031_thumb.jpg
και αλλη μία...

DSCN1033_thumb.jpg
πρου πρου πρου....μπαμπα...

DSCN1034_thumb.jpg
και μια ολοσωμη...παρατηρήστε ποδαράκι πίσω...

DSCN1035_thumb.jpg
ο φίλος μου το καγκουρώ...είναι από την Αυστραλία...

DSCN1039.jpg
ειμαστε τρελο παρεακι...:)καλα πάλι μόνη μου τα λέω...

Γιουλάκο σημερα θα εγκαινιάσω και τη γάστρα...θα το κλείσω το καπακι;)
Μπράβο Βασάκο!! :up::lol:
Καλά το Αθηνιώ παραδίνεται απόλυτα στο μπαμπά ε?? κι αυτός λιώνει!:inlove:
βρε εδώ ο Μαριος κι έχει αδυναμία στο Μορφέα!! :hmm:
Μιλάμε για τρελά χαιδέματα το βράδυ!! :)
Σου είπα με τα λαστιχάκια στη κουζίνα που τα βάω στο πόμολο στο ντουλάπι της κουζίνας και πάει πάντα κρυφά και τα πετάει κάτω? Τον έπιασα στα πράσα και ξαφνιάστηκε και με κοίταγε σα χαζό... είναι η μοναδική πονηριά του αυτή του κακομοίρη...ο Μαριος μου λέει θα του τα δέσω κόμπο να τον δυσκολέψω να δούμε τι θα κάνει!:lol:

DSCN1039.jpg
ειμαστε τρελο παρεακι...:)καλα πάλι μόνη μου τα λέω...
οχι είμαι κι αλλά ξελιγώθηκα με το ύφος της Αθηνάς! :lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back