πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:40 Ο πυρροθριξ: #2.981 14-04-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: που ήσουν το Σαβ-Κυριακο?απουσίαέπρεπε να μπεις έστω για λίγο να κάνεις ένα κουκου! Click για ανάπτυξη... παιδια δεν προλαβαινα ουτε τουαλετα να παω.Κ..να και το σκεφτομουνα να παω!!!μιλαμε πολυ χαλια το σ/κ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.982 14-04-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδια δεν προλαβαινα ουτε τουαλετα να παω.Κ..να και το σκεφτομουνα να παω!!!μιλαμε πολυ χαλια το σ/κ Click για ανάπτυξη... Δε πειράζει... να έχεις πολλή δουλειά... να βγάζεις πολλά λεφτά... γιατί τα Βιρμανοέξοδα... πλησιάζουν...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:43 Ο πυρροθριξ: #2.983 14-04-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αγάλι αγάλι πιάνεται η μύγα πάνω εκεί, η Βάσια τρέχει να τη βρει κάνει γυμναστική!! Τρέχ' η Αθηνά χαρούμενη, τη μύγα καμακώνει κι η Βάσια μας περήφανη τη κόρη καμαρώνει! Πυρροθρίξ... μεσημέριασε! Click για ανάπτυξη... καλα.............το καλυτερο το εγραωε ο ερεφερ..........σελ292ή 296 αν θυμαμαι καλα!!!!!!!!!!πολυ γελιο!!!!!!!!!!!!!!!!!ειδες τι κανουν οι βοτκες????????ξεκινηστε να πινετε κι εσεις καμια!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:45 Ο πυρροθριξ: #2.984 14-04-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δε πειράζει... να έχεις πολλή δουλειά... να βγάζεις πολλά λεφτά... γιατί τα Βιρμανοέξοδα... πλησιάζουν...! Click για ανάπτυξη... αμ δεν εβγαζα,εδινα ηρθαν 18 κιβωτια πραγματα και επρεπε να γινει καταμετρηση,να μπουν τιμες και να μπουν στην θεση τους!!!!!!!!!!Φρικη!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:49 Ο πυρροθριξ: #2.985 14-04-08 15:49 Ερεφερινα καλως ηρθες και καλως μας βρηκες!!!!!!!!!!!! καλα γελασα πολυ με το ονομα.......Πως λεμε Γιωργος-Γιωργαινα,Παναγιωτης-Παναγιωταινα.....Ερεφερ-Ερεφερινα!!!ε,γιατι ερεφερωταινα δεν ειναι ευηχο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:50 Η Αντα έγραψε: #2.986 14-04-08 15:50 Γεια σου Δανάη!! δεν με πειράζει που τον λετε χονδρο - αφου ειναι..αχχ να διτε με τη μανία μου μασουλησε το δενδρολίβανο!! του εβαλα χορτο, αντε να μεγαλώσει γρηγορα γιατι θα μας φάει και εμας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:51 Ο πυρροθριξ: #2.987 14-04-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αφού ζητάτε τετράστροφο,δεν μπορώ να κάνω αλλιώς..και εδώ ολοκληρώνεται η ποιητική συλλογή Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι αγάλι και ο Moρφέας, μπαμπάς με το τσιγκέλι Η Αθηνά δεν "κάθεται", ούτε είναι σε νιρβάνα, στο τέλος όμως που θα πάει, θα τον φάει η ρουφιάνα! Ομως και συ Μορφέα μου, τα 'κανες όλα στάχτη, κι ας έχεις κάτι αρ****α να, τα ΄χεις απλώς για κράχτη! Click για ανάπτυξη... τα λογια ειναι περιτταααααααααααα...αααααααα.....ααααααααα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:51 Η Αντα έγραψε: #2.988 14-04-08 15:51 Ωραία πραγματάκια έλαβες? ποτε θα πάμε εκδρομή στους Δελφούςςςςςςς??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:53 Ο πυρροθριξ: #2.989 14-04-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Δανάη!! δεν με πειράζει που τον λετε χονδρο - αφου ειναι..αχχ να διτε με τη μανία μου μασουλησε το δενδρολίβανο!! του εβαλα χορτο, αντε να μεγαλώσει γρηγορα γιατι θα μας φάει και εμας! Click για ανάπτυξη... γεια σου Αντακο!!!!!!!μου λειψατε ολοι το σ/κ!!!!!!!!! τρωνε οι γατες δενρολιβανο???????να βαλω κι εγω????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:54 Ο πυρροθριξ: #2.990 14-04-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ωραία πραγματάκια έλαβες? ποτε θα πάμε εκδρομή στους Δελφούςςςςςςς??????? Click για ανάπτυξη... αν σας αρεσουν τα αγαλματακια ελατε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.991 14-04-08 15:55 Ωχ!... πρέπει να πίνω βότκες τώρα για να τον ξεπεράσω?? Εγω είμαι πρωινομεσημεριανή Birmaniac και εκείνος βραδυνός... κι έχει κι ένα κορίτσι να τον εμπνέει... αδικία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:56 Ο πυρροθριξ: #2.992 14-04-08 15:56 Γιουλακο και Φωτεινακο τωρα πρεπει να σκεφτειτε κατι πολυδυνατο για να περασετε τον Ερεφερακο!!!!!!!!!!!! Μηπως να πλακωνοσασταν στα νταικιρι για να σας ερθει η εμπνευση??????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:58 Η Αντα έγραψε: #2.993 14-04-08 15:58 Μπορειτε να μου πειτε τι σημαίνει αγουριδα?????/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:58 Ο πυρροθριξ: #2.994 14-04-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωχ!... πρέπει να πίνω βότκες τώρα για να τον ξεπεράσω?? Εγω είμαι πρωινομεσημεριανή Birmaniac και εκείνος βραδυνός... κι έχει κι ένα κορίτσι να τον εμπνέει... αδικία Click για ανάπτυξη... γιατι καλη μου?εσυ δεν εχεις τον καλο σου??????????κοιτα μην μπει στο σαιτ και δει τι λες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:58 Η Αντα έγραψε: #2.995 14-04-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γεια σου Αντακο!!!!!!!μου λειψατε ολοι το σ/κ!!!!!!!!! τρωνε οι γατες δενρολιβανο???????να βαλω κι εγω????????? Click για ανάπτυξη... οχι οι φυσιολογικές γάτες δεν τρωνε..μονο ο Αλφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:59 Ο πυρροθριξ: #2.996 14-04-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορειτε να μου πειτε τι σημαίνει αγουριδα?????/ Click για ανάπτυξη... ειναι αυτο που ειναι ακομη αγουρο δηλδεν εχει ωριμασει ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:01 Ο πυρροθριξ: #2.997 14-04-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωχ!... πρέπει να πίνω βότκες τώρα για να τον ξεπεράσω?? Εγω είμαι πρωινομεσημεριανή Birmaniac και εκείνος βραδυνός... κι έχει κι ένα κορίτσι να τον εμπνέει... αδικία Click για ανάπτυξη... αααααααααααααα..........τωρα που εχουν ξεχωριστο λογαριασμο θα ειναι χωριστα και τα ποιηματακια!!!!!!!!!!!αααααααα...ολα κι ολα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:02 Ο πυρροθριξ: #2.998 14-04-08 16:02 Παιδια στην Ζοριτσα που εχει προβλημα με τον Μαρκο απαντησε κανενας?εγω δεν ξερω τι μπορει να ειναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #2.999 14-04-08 16:04 τι εχει ο Μαρκος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.000 14-04-08 16:05 Αγάλι αγάλι ο erefer έφερε ereferina μαζί στιχάκια γράψανε μέσα σε μία νύχτα... Τ' αρχ....ια του Μορφέα μου που έμπνευση τους φέρνουν με το πιπί της Αθηνάς γατάκι πόσο θέλουν... Αγάλι αγάλι θε να ρθει κι αυτή η συνουσία στην αγκαλιά σας το γατί πα' η περιουσία! Θε να δουλέψετε σκληρά κι άλλα στιχάκια βρείτε γατάκι αν θελήσετε πρέπει να κουραστείτε!! Χικ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: που ήσουν το Σαβ-Κυριακο?απουσίαέπρεπε να μπεις έστω για λίγο να κάνεις ένα κουκου! Click για ανάπτυξη... παιδια δεν προλαβαινα ουτε τουαλετα να παω.Κ..να και το σκεφτομουνα να παω!!!μιλαμε πολυ χαλια το σ/κ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.982 14-04-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδια δεν προλαβαινα ουτε τουαλετα να παω.Κ..να και το σκεφτομουνα να παω!!!μιλαμε πολυ χαλια το σ/κ Click για ανάπτυξη... Δε πειράζει... να έχεις πολλή δουλειά... να βγάζεις πολλά λεφτά... γιατί τα Βιρμανοέξοδα... πλησιάζουν...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:43 Ο πυρροθριξ: #2.983 14-04-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αγάλι αγάλι πιάνεται η μύγα πάνω εκεί, η Βάσια τρέχει να τη βρει κάνει γυμναστική!! Τρέχ' η Αθηνά χαρούμενη, τη μύγα καμακώνει κι η Βάσια μας περήφανη τη κόρη καμαρώνει! Πυρροθρίξ... μεσημέριασε! Click για ανάπτυξη... καλα.............το καλυτερο το εγραωε ο ερεφερ..........σελ292ή 296 αν θυμαμαι καλα!!!!!!!!!!πολυ γελιο!!!!!!!!!!!!!!!!!ειδες τι κανουν οι βοτκες????????ξεκινηστε να πινετε κι εσεις καμια!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:45 Ο πυρροθριξ: #2.984 14-04-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δε πειράζει... να έχεις πολλή δουλειά... να βγάζεις πολλά λεφτά... γιατί τα Βιρμανοέξοδα... πλησιάζουν...! Click για ανάπτυξη... αμ δεν εβγαζα,εδινα ηρθαν 18 κιβωτια πραγματα και επρεπε να γινει καταμετρηση,να μπουν τιμες και να μπουν στην θεση τους!!!!!!!!!!Φρικη!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:49 Ο πυρροθριξ: #2.985 14-04-08 15:49 Ερεφερινα καλως ηρθες και καλως μας βρηκες!!!!!!!!!!!! καλα γελασα πολυ με το ονομα.......Πως λεμε Γιωργος-Γιωργαινα,Παναγιωτης-Παναγιωταινα.....Ερεφερ-Ερεφερινα!!!ε,γιατι ερεφερωταινα δεν ειναι ευηχο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:50 Η Αντα έγραψε: #2.986 14-04-08 15:50 Γεια σου Δανάη!! δεν με πειράζει που τον λετε χονδρο - αφου ειναι..αχχ να διτε με τη μανία μου μασουλησε το δενδρολίβανο!! του εβαλα χορτο, αντε να μεγαλώσει γρηγορα γιατι θα μας φάει και εμας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:51 Ο πυρροθριξ: #2.987 14-04-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αφού ζητάτε τετράστροφο,δεν μπορώ να κάνω αλλιώς..και εδώ ολοκληρώνεται η ποιητική συλλογή Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι αγάλι και ο Moρφέας, μπαμπάς με το τσιγκέλι Η Αθηνά δεν "κάθεται", ούτε είναι σε νιρβάνα, στο τέλος όμως που θα πάει, θα τον φάει η ρουφιάνα! Ομως και συ Μορφέα μου, τα 'κανες όλα στάχτη, κι ας έχεις κάτι αρ****α να, τα ΄χεις απλώς για κράχτη! Click για ανάπτυξη... τα λογια ειναι περιτταααααααααααα...αααααααα.....ααααααααα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:51 Η Αντα έγραψε: #2.988 14-04-08 15:51 Ωραία πραγματάκια έλαβες? ποτε θα πάμε εκδρομή στους Δελφούςςςςςςς??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:53 Ο πυρροθριξ: #2.989 14-04-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Δανάη!! δεν με πειράζει που τον λετε χονδρο - αφου ειναι..αχχ να διτε με τη μανία μου μασουλησε το δενδρολίβανο!! του εβαλα χορτο, αντε να μεγαλώσει γρηγορα γιατι θα μας φάει και εμας! Click για ανάπτυξη... γεια σου Αντακο!!!!!!!μου λειψατε ολοι το σ/κ!!!!!!!!! τρωνε οι γατες δενρολιβανο???????να βαλω κι εγω????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:54 Ο πυρροθριξ: #2.990 14-04-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ωραία πραγματάκια έλαβες? ποτε θα πάμε εκδρομή στους Δελφούςςςςςςς??????? Click για ανάπτυξη... αν σας αρεσουν τα αγαλματακια ελατε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.991 14-04-08 15:55 Ωχ!... πρέπει να πίνω βότκες τώρα για να τον ξεπεράσω?? Εγω είμαι πρωινομεσημεριανή Birmaniac και εκείνος βραδυνός... κι έχει κι ένα κορίτσι να τον εμπνέει... αδικία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:56 Ο πυρροθριξ: #2.992 14-04-08 15:56 Γιουλακο και Φωτεινακο τωρα πρεπει να σκεφτειτε κατι πολυδυνατο για να περασετε τον Ερεφερακο!!!!!!!!!!!! Μηπως να πλακωνοσασταν στα νταικιρι για να σας ερθει η εμπνευση??????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:58 Η Αντα έγραψε: #2.993 14-04-08 15:58 Μπορειτε να μου πειτε τι σημαίνει αγουριδα?????/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:58 Ο πυρροθριξ: #2.994 14-04-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωχ!... πρέπει να πίνω βότκες τώρα για να τον ξεπεράσω?? Εγω είμαι πρωινομεσημεριανή Birmaniac και εκείνος βραδυνός... κι έχει κι ένα κορίτσι να τον εμπνέει... αδικία Click για ανάπτυξη... γιατι καλη μου?εσυ δεν εχεις τον καλο σου??????????κοιτα μην μπει στο σαιτ και δει τι λες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:58 Η Αντα έγραψε: #2.995 14-04-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γεια σου Αντακο!!!!!!!μου λειψατε ολοι το σ/κ!!!!!!!!! τρωνε οι γατες δενρολιβανο???????να βαλω κι εγω????????? Click για ανάπτυξη... οχι οι φυσιολογικές γάτες δεν τρωνε..μονο ο Αλφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:59 Ο πυρροθριξ: #2.996 14-04-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορειτε να μου πειτε τι σημαίνει αγουριδα?????/ Click για ανάπτυξη... ειναι αυτο που ειναι ακομη αγουρο δηλδεν εχει ωριμασει ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:01 Ο πυρροθριξ: #2.997 14-04-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωχ!... πρέπει να πίνω βότκες τώρα για να τον ξεπεράσω?? Εγω είμαι πρωινομεσημεριανή Birmaniac και εκείνος βραδυνός... κι έχει κι ένα κορίτσι να τον εμπνέει... αδικία Click για ανάπτυξη... αααααααααααααα..........τωρα που εχουν ξεχωριστο λογαριασμο θα ειναι χωριστα και τα ποιηματακια!!!!!!!!!!!αααααααα...ολα κι ολα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:02 Ο πυρροθριξ: #2.998 14-04-08 16:02 Παιδια στην Ζοριτσα που εχει προβλημα με τον Μαρκο απαντησε κανενας?εγω δεν ξερω τι μπορει να ειναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #2.999 14-04-08 16:04 τι εχει ο Μαρκος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.000 14-04-08 16:05 Αγάλι αγάλι ο erefer έφερε ereferina μαζί στιχάκια γράψανε μέσα σε μία νύχτα... Τ' αρχ....ια του Μορφέα μου που έμπνευση τους φέρνουν με το πιπί της Αθηνάς γατάκι πόσο θέλουν... Αγάλι αγάλι θε να ρθει κι αυτή η συνουσία στην αγκαλιά σας το γατί πα' η περιουσία! Θε να δουλέψετε σκληρά κι άλλα στιχάκια βρείτε γατάκι αν θελήσετε πρέπει να κουραστείτε!! Χικ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδια δεν προλαβαινα ουτε τουαλετα να παω.Κ..να και το σκεφτομουνα να παω!!!μιλαμε πολυ χαλια το σ/κ Click για ανάπτυξη... Δε πειράζει... να έχεις πολλή δουλειά... να βγάζεις πολλά λεφτά... γιατί τα Βιρμανοέξοδα... πλησιάζουν...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:43 Ο πυρροθριξ: #2.983 14-04-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αγάλι αγάλι πιάνεται η μύγα πάνω εκεί, η Βάσια τρέχει να τη βρει κάνει γυμναστική!! Τρέχ' η Αθηνά χαρούμενη, τη μύγα καμακώνει κι η Βάσια μας περήφανη τη κόρη καμαρώνει! Πυρροθρίξ... μεσημέριασε! Click για ανάπτυξη... καλα.............το καλυτερο το εγραωε ο ερεφερ..........σελ292ή 296 αν θυμαμαι καλα!!!!!!!!!!πολυ γελιο!!!!!!!!!!!!!!!!!ειδες τι κανουν οι βοτκες????????ξεκινηστε να πινετε κι εσεις καμια!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:45 Ο πυρροθριξ: #2.984 14-04-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δε πειράζει... να έχεις πολλή δουλειά... να βγάζεις πολλά λεφτά... γιατί τα Βιρμανοέξοδα... πλησιάζουν...! Click για ανάπτυξη... αμ δεν εβγαζα,εδινα ηρθαν 18 κιβωτια πραγματα και επρεπε να γινει καταμετρηση,να μπουν τιμες και να μπουν στην θεση τους!!!!!!!!!!Φρικη!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:49 Ο πυρροθριξ: #2.985 14-04-08 15:49 Ερεφερινα καλως ηρθες και καλως μας βρηκες!!!!!!!!!!!! καλα γελασα πολυ με το ονομα.......Πως λεμε Γιωργος-Γιωργαινα,Παναγιωτης-Παναγιωταινα.....Ερεφερ-Ερεφερινα!!!ε,γιατι ερεφερωταινα δεν ειναι ευηχο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:50 Η Αντα έγραψε: #2.986 14-04-08 15:50 Γεια σου Δανάη!! δεν με πειράζει που τον λετε χονδρο - αφου ειναι..αχχ να διτε με τη μανία μου μασουλησε το δενδρολίβανο!! του εβαλα χορτο, αντε να μεγαλώσει γρηγορα γιατι θα μας φάει και εμας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:51 Ο πυρροθριξ: #2.987 14-04-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αφού ζητάτε τετράστροφο,δεν μπορώ να κάνω αλλιώς..και εδώ ολοκληρώνεται η ποιητική συλλογή Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι αγάλι και ο Moρφέας, μπαμπάς με το τσιγκέλι Η Αθηνά δεν "κάθεται", ούτε είναι σε νιρβάνα, στο τέλος όμως που θα πάει, θα τον φάει η ρουφιάνα! Ομως και συ Μορφέα μου, τα 'κανες όλα στάχτη, κι ας έχεις κάτι αρ****α να, τα ΄χεις απλώς για κράχτη! Click για ανάπτυξη... τα λογια ειναι περιτταααααααααααα...αααααααα.....ααααααααα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:51 Η Αντα έγραψε: #2.988 14-04-08 15:51 Ωραία πραγματάκια έλαβες? ποτε θα πάμε εκδρομή στους Δελφούςςςςςςς??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:53 Ο πυρροθριξ: #2.989 14-04-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Δανάη!! δεν με πειράζει που τον λετε χονδρο - αφου ειναι..αχχ να διτε με τη μανία μου μασουλησε το δενδρολίβανο!! του εβαλα χορτο, αντε να μεγαλώσει γρηγορα γιατι θα μας φάει και εμας! Click για ανάπτυξη... γεια σου Αντακο!!!!!!!μου λειψατε ολοι το σ/κ!!!!!!!!! τρωνε οι γατες δενρολιβανο???????να βαλω κι εγω????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:54 Ο πυρροθριξ: #2.990 14-04-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ωραία πραγματάκια έλαβες? ποτε θα πάμε εκδρομή στους Δελφούςςςςςςς??????? Click για ανάπτυξη... αν σας αρεσουν τα αγαλματακια ελατε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.991 14-04-08 15:55 Ωχ!... πρέπει να πίνω βότκες τώρα για να τον ξεπεράσω?? Εγω είμαι πρωινομεσημεριανή Birmaniac και εκείνος βραδυνός... κι έχει κι ένα κορίτσι να τον εμπνέει... αδικία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:56 Ο πυρροθριξ: #2.992 14-04-08 15:56 Γιουλακο και Φωτεινακο τωρα πρεπει να σκεφτειτε κατι πολυδυνατο για να περασετε τον Ερεφερακο!!!!!!!!!!!! Μηπως να πλακωνοσασταν στα νταικιρι για να σας ερθει η εμπνευση??????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:58 Η Αντα έγραψε: #2.993 14-04-08 15:58 Μπορειτε να μου πειτε τι σημαίνει αγουριδα?????/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:58 Ο πυρροθριξ: #2.994 14-04-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωχ!... πρέπει να πίνω βότκες τώρα για να τον ξεπεράσω?? Εγω είμαι πρωινομεσημεριανή Birmaniac και εκείνος βραδυνός... κι έχει κι ένα κορίτσι να τον εμπνέει... αδικία Click για ανάπτυξη... γιατι καλη μου?εσυ δεν εχεις τον καλο σου??????????κοιτα μην μπει στο σαιτ και δει τι λες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:58 Η Αντα έγραψε: #2.995 14-04-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γεια σου Αντακο!!!!!!!μου λειψατε ολοι το σ/κ!!!!!!!!! τρωνε οι γατες δενρολιβανο???????να βαλω κι εγω????????? Click για ανάπτυξη... οχι οι φυσιολογικές γάτες δεν τρωνε..μονο ο Αλφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:59 Ο πυρροθριξ: #2.996 14-04-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορειτε να μου πειτε τι σημαίνει αγουριδα?????/ Click για ανάπτυξη... ειναι αυτο που ειναι ακομη αγουρο δηλδεν εχει ωριμασει ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:01 Ο πυρροθριξ: #2.997 14-04-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωχ!... πρέπει να πίνω βότκες τώρα για να τον ξεπεράσω?? Εγω είμαι πρωινομεσημεριανή Birmaniac και εκείνος βραδυνός... κι έχει κι ένα κορίτσι να τον εμπνέει... αδικία Click για ανάπτυξη... αααααααααααααα..........τωρα που εχουν ξεχωριστο λογαριασμο θα ειναι χωριστα και τα ποιηματακια!!!!!!!!!!!αααααααα...ολα κι ολα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:02 Ο πυρροθριξ: #2.998 14-04-08 16:02 Παιδια στην Ζοριτσα που εχει προβλημα με τον Μαρκο απαντησε κανενας?εγω δεν ξερω τι μπορει να ειναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #2.999 14-04-08 16:04 τι εχει ο Μαρκος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.000 14-04-08 16:05 Αγάλι αγάλι ο erefer έφερε ereferina μαζί στιχάκια γράψανε μέσα σε μία νύχτα... Τ' αρχ....ια του Μορφέα μου που έμπνευση τους φέρνουν με το πιπί της Αθηνάς γατάκι πόσο θέλουν... Αγάλι αγάλι θε να ρθει κι αυτή η συνουσία στην αγκαλιά σας το γατί πα' η περιουσία! Θε να δουλέψετε σκληρά κι άλλα στιχάκια βρείτε γατάκι αν θελήσετε πρέπει να κουραστείτε!! Χικ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αγάλι αγάλι πιάνεται η μύγα πάνω εκεί, η Βάσια τρέχει να τη βρει κάνει γυμναστική!! Τρέχ' η Αθηνά χαρούμενη, τη μύγα καμακώνει κι η Βάσια μας περήφανη τη κόρη καμαρώνει! Πυρροθρίξ... μεσημέριασε! Click για ανάπτυξη... καλα.............το καλυτερο το εγραωε ο ερεφερ..........σελ292ή 296 αν θυμαμαι καλα!!!!!!!!!!πολυ γελιο!!!!!!!!!!!!!!!!!ειδες τι κανουν οι βοτκες????????ξεκινηστε να πινετε κι εσεις καμια!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:45 Ο πυρροθριξ: #2.984 14-04-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δε πειράζει... να έχεις πολλή δουλειά... να βγάζεις πολλά λεφτά... γιατί τα Βιρμανοέξοδα... πλησιάζουν...! Click για ανάπτυξη... αμ δεν εβγαζα,εδινα ηρθαν 18 κιβωτια πραγματα και επρεπε να γινει καταμετρηση,να μπουν τιμες και να μπουν στην θεση τους!!!!!!!!!!Φρικη!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:49 Ο πυρροθριξ: #2.985 14-04-08 15:49 Ερεφερινα καλως ηρθες και καλως μας βρηκες!!!!!!!!!!!! καλα γελασα πολυ με το ονομα.......Πως λεμε Γιωργος-Γιωργαινα,Παναγιωτης-Παναγιωταινα.....Ερεφερ-Ερεφερινα!!!ε,γιατι ερεφερωταινα δεν ειναι ευηχο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:50 Η Αντα έγραψε: #2.986 14-04-08 15:50 Γεια σου Δανάη!! δεν με πειράζει που τον λετε χονδρο - αφου ειναι..αχχ να διτε με τη μανία μου μασουλησε το δενδρολίβανο!! του εβαλα χορτο, αντε να μεγαλώσει γρηγορα γιατι θα μας φάει και εμας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:51 Ο πυρροθριξ: #2.987 14-04-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αφού ζητάτε τετράστροφο,δεν μπορώ να κάνω αλλιώς..και εδώ ολοκληρώνεται η ποιητική συλλογή Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι αγάλι και ο Moρφέας, μπαμπάς με το τσιγκέλι Η Αθηνά δεν "κάθεται", ούτε είναι σε νιρβάνα, στο τέλος όμως που θα πάει, θα τον φάει η ρουφιάνα! Ομως και συ Μορφέα μου, τα 'κανες όλα στάχτη, κι ας έχεις κάτι αρ****α να, τα ΄χεις απλώς για κράχτη! Click για ανάπτυξη... τα λογια ειναι περιτταααααααααααα...αααααααα.....ααααααααα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:51 Η Αντα έγραψε: #2.988 14-04-08 15:51 Ωραία πραγματάκια έλαβες? ποτε θα πάμε εκδρομή στους Δελφούςςςςςςς??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:53 Ο πυρροθριξ: #2.989 14-04-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Δανάη!! δεν με πειράζει που τον λετε χονδρο - αφου ειναι..αχχ να διτε με τη μανία μου μασουλησε το δενδρολίβανο!! του εβαλα χορτο, αντε να μεγαλώσει γρηγορα γιατι θα μας φάει και εμας! Click για ανάπτυξη... γεια σου Αντακο!!!!!!!μου λειψατε ολοι το σ/κ!!!!!!!!! τρωνε οι γατες δενρολιβανο???????να βαλω κι εγω????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:54 Ο πυρροθριξ: #2.990 14-04-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ωραία πραγματάκια έλαβες? ποτε θα πάμε εκδρομή στους Δελφούςςςςςςς??????? Click για ανάπτυξη... αν σας αρεσουν τα αγαλματακια ελατε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.991 14-04-08 15:55 Ωχ!... πρέπει να πίνω βότκες τώρα για να τον ξεπεράσω?? Εγω είμαι πρωινομεσημεριανή Birmaniac και εκείνος βραδυνός... κι έχει κι ένα κορίτσι να τον εμπνέει... αδικία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:56 Ο πυρροθριξ: #2.992 14-04-08 15:56 Γιουλακο και Φωτεινακο τωρα πρεπει να σκεφτειτε κατι πολυδυνατο για να περασετε τον Ερεφερακο!!!!!!!!!!!! Μηπως να πλακωνοσασταν στα νταικιρι για να σας ερθει η εμπνευση??????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:58 Η Αντα έγραψε: #2.993 14-04-08 15:58 Μπορειτε να μου πειτε τι σημαίνει αγουριδα?????/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:58 Ο πυρροθριξ: #2.994 14-04-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωχ!... πρέπει να πίνω βότκες τώρα για να τον ξεπεράσω?? Εγω είμαι πρωινομεσημεριανή Birmaniac και εκείνος βραδυνός... κι έχει κι ένα κορίτσι να τον εμπνέει... αδικία Click για ανάπτυξη... γιατι καλη μου?εσυ δεν εχεις τον καλο σου??????????κοιτα μην μπει στο σαιτ και δει τι λες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:58 Η Αντα έγραψε: #2.995 14-04-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γεια σου Αντακο!!!!!!!μου λειψατε ολοι το σ/κ!!!!!!!!! τρωνε οι γατες δενρολιβανο???????να βαλω κι εγω????????? Click για ανάπτυξη... οχι οι φυσιολογικές γάτες δεν τρωνε..μονο ο Αλφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:59 Ο πυρροθριξ: #2.996 14-04-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορειτε να μου πειτε τι σημαίνει αγουριδα?????/ Click για ανάπτυξη... ειναι αυτο που ειναι ακομη αγουρο δηλδεν εχει ωριμασει ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:01 Ο πυρροθριξ: #2.997 14-04-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωχ!... πρέπει να πίνω βότκες τώρα για να τον ξεπεράσω?? Εγω είμαι πρωινομεσημεριανή Birmaniac και εκείνος βραδυνός... κι έχει κι ένα κορίτσι να τον εμπνέει... αδικία Click για ανάπτυξη... αααααααααααααα..........τωρα που εχουν ξεχωριστο λογαριασμο θα ειναι χωριστα και τα ποιηματακια!!!!!!!!!!!αααααααα...ολα κι ολα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:02 Ο πυρροθριξ: #2.998 14-04-08 16:02 Παιδια στην Ζοριτσα που εχει προβλημα με τον Μαρκο απαντησε κανενας?εγω δεν ξερω τι μπορει να ειναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #2.999 14-04-08 16:04 τι εχει ο Μαρκος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.000 14-04-08 16:05 Αγάλι αγάλι ο erefer έφερε ereferina μαζί στιχάκια γράψανε μέσα σε μία νύχτα... Τ' αρχ....ια του Μορφέα μου που έμπνευση τους φέρνουν με το πιπί της Αθηνάς γατάκι πόσο θέλουν... Αγάλι αγάλι θε να ρθει κι αυτή η συνουσία στην αγκαλιά σας το γατί πα' η περιουσία! Θε να δουλέψετε σκληρά κι άλλα στιχάκια βρείτε γατάκι αν θελήσετε πρέπει να κουραστείτε!! Χικ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δε πειράζει... να έχεις πολλή δουλειά... να βγάζεις πολλά λεφτά... γιατί τα Βιρμανοέξοδα... πλησιάζουν...! Click για ανάπτυξη... αμ δεν εβγαζα,εδινα ηρθαν 18 κιβωτια πραγματα και επρεπε να γινει καταμετρηση,να μπουν τιμες και να μπουν στην θεση τους!!!!!!!!!!Φρικη!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:49 Ο πυρροθριξ: #2.985 14-04-08 15:49 Ερεφερινα καλως ηρθες και καλως μας βρηκες!!!!!!!!!!!! καλα γελασα πολυ με το ονομα.......Πως λεμε Γιωργος-Γιωργαινα,Παναγιωτης-Παναγιωταινα.....Ερεφερ-Ερεφερινα!!!ε,γιατι ερεφερωταινα δεν ειναι ευηχο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:50 Η Αντα έγραψε: #2.986 14-04-08 15:50 Γεια σου Δανάη!! δεν με πειράζει που τον λετε χονδρο - αφου ειναι..αχχ να διτε με τη μανία μου μασουλησε το δενδρολίβανο!! του εβαλα χορτο, αντε να μεγαλώσει γρηγορα γιατι θα μας φάει και εμας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:51 Ο πυρροθριξ: #2.987 14-04-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αφού ζητάτε τετράστροφο,δεν μπορώ να κάνω αλλιώς..και εδώ ολοκληρώνεται η ποιητική συλλογή Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι αγάλι και ο Moρφέας, μπαμπάς με το τσιγκέλι Η Αθηνά δεν "κάθεται", ούτε είναι σε νιρβάνα, στο τέλος όμως που θα πάει, θα τον φάει η ρουφιάνα! Ομως και συ Μορφέα μου, τα 'κανες όλα στάχτη, κι ας έχεις κάτι αρ****α να, τα ΄χεις απλώς για κράχτη! Click για ανάπτυξη... τα λογια ειναι περιτταααααααααααα...αααααααα.....ααααααααα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:51 Η Αντα έγραψε: #2.988 14-04-08 15:51 Ωραία πραγματάκια έλαβες? ποτε θα πάμε εκδρομή στους Δελφούςςςςςςς??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:53 Ο πυρροθριξ: #2.989 14-04-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Δανάη!! δεν με πειράζει που τον λετε χονδρο - αφου ειναι..αχχ να διτε με τη μανία μου μασουλησε το δενδρολίβανο!! του εβαλα χορτο, αντε να μεγαλώσει γρηγορα γιατι θα μας φάει και εμας! Click για ανάπτυξη... γεια σου Αντακο!!!!!!!μου λειψατε ολοι το σ/κ!!!!!!!!! τρωνε οι γατες δενρολιβανο???????να βαλω κι εγω????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:54 Ο πυρροθριξ: #2.990 14-04-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ωραία πραγματάκια έλαβες? ποτε θα πάμε εκδρομή στους Δελφούςςςςςςς??????? Click για ανάπτυξη... αν σας αρεσουν τα αγαλματακια ελατε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.991 14-04-08 15:55 Ωχ!... πρέπει να πίνω βότκες τώρα για να τον ξεπεράσω?? Εγω είμαι πρωινομεσημεριανή Birmaniac και εκείνος βραδυνός... κι έχει κι ένα κορίτσι να τον εμπνέει... αδικία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:56 Ο πυρροθριξ: #2.992 14-04-08 15:56 Γιουλακο και Φωτεινακο τωρα πρεπει να σκεφτειτε κατι πολυδυνατο για να περασετε τον Ερεφερακο!!!!!!!!!!!! Μηπως να πλακωνοσασταν στα νταικιρι για να σας ερθει η εμπνευση??????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:58 Η Αντα έγραψε: #2.993 14-04-08 15:58 Μπορειτε να μου πειτε τι σημαίνει αγουριδα?????/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:58 Ο πυρροθριξ: #2.994 14-04-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωχ!... πρέπει να πίνω βότκες τώρα για να τον ξεπεράσω?? Εγω είμαι πρωινομεσημεριανή Birmaniac και εκείνος βραδυνός... κι έχει κι ένα κορίτσι να τον εμπνέει... αδικία Click για ανάπτυξη... γιατι καλη μου?εσυ δεν εχεις τον καλο σου??????????κοιτα μην μπει στο σαιτ και δει τι λες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:58 Η Αντα έγραψε: #2.995 14-04-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γεια σου Αντακο!!!!!!!μου λειψατε ολοι το σ/κ!!!!!!!!! τρωνε οι γατες δενρολιβανο???????να βαλω κι εγω????????? Click για ανάπτυξη... οχι οι φυσιολογικές γάτες δεν τρωνε..μονο ο Αλφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:59 Ο πυρροθριξ: #2.996 14-04-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορειτε να μου πειτε τι σημαίνει αγουριδα?????/ Click για ανάπτυξη... ειναι αυτο που ειναι ακομη αγουρο δηλδεν εχει ωριμασει ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:01 Ο πυρροθριξ: #2.997 14-04-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωχ!... πρέπει να πίνω βότκες τώρα για να τον ξεπεράσω?? Εγω είμαι πρωινομεσημεριανή Birmaniac και εκείνος βραδυνός... κι έχει κι ένα κορίτσι να τον εμπνέει... αδικία Click για ανάπτυξη... αααααααααααααα..........τωρα που εχουν ξεχωριστο λογαριασμο θα ειναι χωριστα και τα ποιηματακια!!!!!!!!!!!αααααααα...ολα κι ολα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:02 Ο πυρροθριξ: #2.998 14-04-08 16:02 Παιδια στην Ζοριτσα που εχει προβλημα με τον Μαρκο απαντησε κανενας?εγω δεν ξερω τι μπορει να ειναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #2.999 14-04-08 16:04 τι εχει ο Μαρκος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.000 14-04-08 16:05 Αγάλι αγάλι ο erefer έφερε ereferina μαζί στιχάκια γράψανε μέσα σε μία νύχτα... Τ' αρχ....ια του Μορφέα μου που έμπνευση τους φέρνουν με το πιπί της Αθηνάς γατάκι πόσο θέλουν... Αγάλι αγάλι θε να ρθει κι αυτή η συνουσία στην αγκαλιά σας το γατί πα' η περιουσία! Θε να δουλέψετε σκληρά κι άλλα στιχάκια βρείτε γατάκι αν θελήσετε πρέπει να κουραστείτε!! Χικ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ερεφερινα καλως ηρθες και καλως μας βρηκες!!!!!!!!!!!! καλα γελασα πολυ με το ονομα.......Πως λεμε Γιωργος-Γιωργαινα,Παναγιωτης-Παναγιωταινα.....Ερεφερ-Ερεφερινα!!!ε,γιατι ερεφερωταινα δεν ειναι ευηχο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:50 Η Αντα έγραψε: #2.986 14-04-08 15:50 Γεια σου Δανάη!! δεν με πειράζει που τον λετε χονδρο - αφου ειναι..αχχ να διτε με τη μανία μου μασουλησε το δενδρολίβανο!! του εβαλα χορτο, αντε να μεγαλώσει γρηγορα γιατι θα μας φάει και εμας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:51 Ο πυρροθριξ: #2.987 14-04-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αφού ζητάτε τετράστροφο,δεν μπορώ να κάνω αλλιώς..και εδώ ολοκληρώνεται η ποιητική συλλογή Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι αγάλι και ο Moρφέας, μπαμπάς με το τσιγκέλι Η Αθηνά δεν "κάθεται", ούτε είναι σε νιρβάνα, στο τέλος όμως που θα πάει, θα τον φάει η ρουφιάνα! Ομως και συ Μορφέα μου, τα 'κανες όλα στάχτη, κι ας έχεις κάτι αρ****α να, τα ΄χεις απλώς για κράχτη! Click για ανάπτυξη... τα λογια ειναι περιτταααααααααααα...αααααααα.....ααααααααα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:51 Η Αντα έγραψε: #2.988 14-04-08 15:51 Ωραία πραγματάκια έλαβες? ποτε θα πάμε εκδρομή στους Δελφούςςςςςςς??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:53 Ο πυρροθριξ: #2.989 14-04-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Δανάη!! δεν με πειράζει που τον λετε χονδρο - αφου ειναι..αχχ να διτε με τη μανία μου μασουλησε το δενδρολίβανο!! του εβαλα χορτο, αντε να μεγαλώσει γρηγορα γιατι θα μας φάει και εμας! Click για ανάπτυξη... γεια σου Αντακο!!!!!!!μου λειψατε ολοι το σ/κ!!!!!!!!! τρωνε οι γατες δενρολιβανο???????να βαλω κι εγω????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:54 Ο πυρροθριξ: #2.990 14-04-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ωραία πραγματάκια έλαβες? ποτε θα πάμε εκδρομή στους Δελφούςςςςςςς??????? Click για ανάπτυξη... αν σας αρεσουν τα αγαλματακια ελατε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.991 14-04-08 15:55 Ωχ!... πρέπει να πίνω βότκες τώρα για να τον ξεπεράσω?? Εγω είμαι πρωινομεσημεριανή Birmaniac και εκείνος βραδυνός... κι έχει κι ένα κορίτσι να τον εμπνέει... αδικία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:56 Ο πυρροθριξ: #2.992 14-04-08 15:56 Γιουλακο και Φωτεινακο τωρα πρεπει να σκεφτειτε κατι πολυδυνατο για να περασετε τον Ερεφερακο!!!!!!!!!!!! Μηπως να πλακωνοσασταν στα νταικιρι για να σας ερθει η εμπνευση??????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:58 Η Αντα έγραψε: #2.993 14-04-08 15:58 Μπορειτε να μου πειτε τι σημαίνει αγουριδα?????/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:58 Ο πυρροθριξ: #2.994 14-04-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωχ!... πρέπει να πίνω βότκες τώρα για να τον ξεπεράσω?? Εγω είμαι πρωινομεσημεριανή Birmaniac και εκείνος βραδυνός... κι έχει κι ένα κορίτσι να τον εμπνέει... αδικία Click για ανάπτυξη... γιατι καλη μου?εσυ δεν εχεις τον καλο σου??????????κοιτα μην μπει στο σαιτ και δει τι λες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:58 Η Αντα έγραψε: #2.995 14-04-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γεια σου Αντακο!!!!!!!μου λειψατε ολοι το σ/κ!!!!!!!!! τρωνε οι γατες δενρολιβανο???????να βαλω κι εγω????????? Click για ανάπτυξη... οχι οι φυσιολογικές γάτες δεν τρωνε..μονο ο Αλφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:59 Ο πυρροθριξ: #2.996 14-04-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορειτε να μου πειτε τι σημαίνει αγουριδα?????/ Click για ανάπτυξη... ειναι αυτο που ειναι ακομη αγουρο δηλδεν εχει ωριμασει ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:01 Ο πυρροθριξ: #2.997 14-04-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωχ!... πρέπει να πίνω βότκες τώρα για να τον ξεπεράσω?? Εγω είμαι πρωινομεσημεριανή Birmaniac και εκείνος βραδυνός... κι έχει κι ένα κορίτσι να τον εμπνέει... αδικία Click για ανάπτυξη... αααααααααααααα..........τωρα που εχουν ξεχωριστο λογαριασμο θα ειναι χωριστα και τα ποιηματακια!!!!!!!!!!!αααααααα...ολα κι ολα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:02 Ο πυρροθριξ: #2.998 14-04-08 16:02 Παιδια στην Ζοριτσα που εχει προβλημα με τον Μαρκο απαντησε κανενας?εγω δεν ξερω τι μπορει να ειναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #2.999 14-04-08 16:04 τι εχει ο Μαρκος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.000 14-04-08 16:05 Αγάλι αγάλι ο erefer έφερε ereferina μαζί στιχάκια γράψανε μέσα σε μία νύχτα... Τ' αρχ....ια του Μορφέα μου που έμπνευση τους φέρνουν με το πιπί της Αθηνάς γατάκι πόσο θέλουν... Αγάλι αγάλι θε να ρθει κι αυτή η συνουσία στην αγκαλιά σας το γατί πα' η περιουσία! Θε να δουλέψετε σκληρά κι άλλα στιχάκια βρείτε γατάκι αν θελήσετε πρέπει να κουραστείτε!! Χικ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σου Δανάη!! δεν με πειράζει που τον λετε χονδρο - αφου ειναι..αχχ να διτε με τη μανία μου μασουλησε το δενδρολίβανο!! του εβαλα χορτο, αντε να μεγαλώσει γρηγορα γιατι θα μας φάει και εμας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:51 Ο πυρροθριξ: #2.987 14-04-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αφού ζητάτε τετράστροφο,δεν μπορώ να κάνω αλλιώς..και εδώ ολοκληρώνεται η ποιητική συλλογή Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι αγάλι και ο Moρφέας, μπαμπάς με το τσιγκέλι Η Αθηνά δεν "κάθεται", ούτε είναι σε νιρβάνα, στο τέλος όμως που θα πάει, θα τον φάει η ρουφιάνα! Ομως και συ Μορφέα μου, τα 'κανες όλα στάχτη, κι ας έχεις κάτι αρ****α να, τα ΄χεις απλώς για κράχτη! Click για ανάπτυξη... τα λογια ειναι περιτταααααααααααα...αααααααα.....ααααααααα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:51 Η Αντα έγραψε: #2.988 14-04-08 15:51 Ωραία πραγματάκια έλαβες? ποτε θα πάμε εκδρομή στους Δελφούςςςςςςς??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:53 Ο πυρροθριξ: #2.989 14-04-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Δανάη!! δεν με πειράζει που τον λετε χονδρο - αφου ειναι..αχχ να διτε με τη μανία μου μασουλησε το δενδρολίβανο!! του εβαλα χορτο, αντε να μεγαλώσει γρηγορα γιατι θα μας φάει και εμας! Click για ανάπτυξη... γεια σου Αντακο!!!!!!!μου λειψατε ολοι το σ/κ!!!!!!!!! τρωνε οι γατες δενρολιβανο???????να βαλω κι εγω????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:54 Ο πυρροθριξ: #2.990 14-04-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ωραία πραγματάκια έλαβες? ποτε θα πάμε εκδρομή στους Δελφούςςςςςςς??????? Click για ανάπτυξη... αν σας αρεσουν τα αγαλματακια ελατε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.991 14-04-08 15:55 Ωχ!... πρέπει να πίνω βότκες τώρα για να τον ξεπεράσω?? Εγω είμαι πρωινομεσημεριανή Birmaniac και εκείνος βραδυνός... κι έχει κι ένα κορίτσι να τον εμπνέει... αδικία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:56 Ο πυρροθριξ: #2.992 14-04-08 15:56 Γιουλακο και Φωτεινακο τωρα πρεπει να σκεφτειτε κατι πολυδυνατο για να περασετε τον Ερεφερακο!!!!!!!!!!!! Μηπως να πλακωνοσασταν στα νταικιρι για να σας ερθει η εμπνευση??????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:58 Η Αντα έγραψε: #2.993 14-04-08 15:58 Μπορειτε να μου πειτε τι σημαίνει αγουριδα?????/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:58 Ο πυρροθριξ: #2.994 14-04-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωχ!... πρέπει να πίνω βότκες τώρα για να τον ξεπεράσω?? Εγω είμαι πρωινομεσημεριανή Birmaniac και εκείνος βραδυνός... κι έχει κι ένα κορίτσι να τον εμπνέει... αδικία Click για ανάπτυξη... γιατι καλη μου?εσυ δεν εχεις τον καλο σου??????????κοιτα μην μπει στο σαιτ και δει τι λες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:58 Η Αντα έγραψε: #2.995 14-04-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γεια σου Αντακο!!!!!!!μου λειψατε ολοι το σ/κ!!!!!!!!! τρωνε οι γατες δενρολιβανο???????να βαλω κι εγω????????? Click για ανάπτυξη... οχι οι φυσιολογικές γάτες δεν τρωνε..μονο ο Αλφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:59 Ο πυρροθριξ: #2.996 14-04-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορειτε να μου πειτε τι σημαίνει αγουριδα?????/ Click για ανάπτυξη... ειναι αυτο που ειναι ακομη αγουρο δηλδεν εχει ωριμασει ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:01 Ο πυρροθριξ: #2.997 14-04-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωχ!... πρέπει να πίνω βότκες τώρα για να τον ξεπεράσω?? Εγω είμαι πρωινομεσημεριανή Birmaniac και εκείνος βραδυνός... κι έχει κι ένα κορίτσι να τον εμπνέει... αδικία Click για ανάπτυξη... αααααααααααααα..........τωρα που εχουν ξεχωριστο λογαριασμο θα ειναι χωριστα και τα ποιηματακια!!!!!!!!!!!αααααααα...ολα κι ολα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:02 Ο πυρροθριξ: #2.998 14-04-08 16:02 Παιδια στην Ζοριτσα που εχει προβλημα με τον Μαρκο απαντησε κανενας?εγω δεν ξερω τι μπορει να ειναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #2.999 14-04-08 16:04 τι εχει ο Μαρκος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.000 14-04-08 16:05 Αγάλι αγάλι ο erefer έφερε ereferina μαζί στιχάκια γράψανε μέσα σε μία νύχτα... Τ' αρχ....ια του Μορφέα μου που έμπνευση τους φέρνουν με το πιπί της Αθηνάς γατάκι πόσο θέλουν... Αγάλι αγάλι θε να ρθει κι αυτή η συνουσία στην αγκαλιά σας το γατί πα' η περιουσία! Θε να δουλέψετε σκληρά κι άλλα στιχάκια βρείτε γατάκι αν θελήσετε πρέπει να κουραστείτε!! Χικ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αφού ζητάτε τετράστροφο,δεν μπορώ να κάνω αλλιώς..και εδώ ολοκληρώνεται η ποιητική συλλογή Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι αγάλι και ο Moρφέας, μπαμπάς με το τσιγκέλι Η Αθηνά δεν "κάθεται", ούτε είναι σε νιρβάνα, στο τέλος όμως που θα πάει, θα τον φάει η ρουφιάνα! Ομως και συ Μορφέα μου, τα 'κανες όλα στάχτη, κι ας έχεις κάτι αρ****α να, τα ΄χεις απλώς για κράχτη! Click για ανάπτυξη... τα λογια ειναι περιτταααααααααααα...αααααααα.....ααααααααα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:51 Η Αντα έγραψε: #2.988 14-04-08 15:51 Ωραία πραγματάκια έλαβες? ποτε θα πάμε εκδρομή στους Δελφούςςςςςςς??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:53 Ο πυρροθριξ: #2.989 14-04-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Δανάη!! δεν με πειράζει που τον λετε χονδρο - αφου ειναι..αχχ να διτε με τη μανία μου μασουλησε το δενδρολίβανο!! του εβαλα χορτο, αντε να μεγαλώσει γρηγορα γιατι θα μας φάει και εμας! Click για ανάπτυξη... γεια σου Αντακο!!!!!!!μου λειψατε ολοι το σ/κ!!!!!!!!! τρωνε οι γατες δενρολιβανο???????να βαλω κι εγω????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:54 Ο πυρροθριξ: #2.990 14-04-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ωραία πραγματάκια έλαβες? ποτε θα πάμε εκδρομή στους Δελφούςςςςςςς??????? Click για ανάπτυξη... αν σας αρεσουν τα αγαλματακια ελατε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.991 14-04-08 15:55 Ωχ!... πρέπει να πίνω βότκες τώρα για να τον ξεπεράσω?? Εγω είμαι πρωινομεσημεριανή Birmaniac και εκείνος βραδυνός... κι έχει κι ένα κορίτσι να τον εμπνέει... αδικία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:56 Ο πυρροθριξ: #2.992 14-04-08 15:56 Γιουλακο και Φωτεινακο τωρα πρεπει να σκεφτειτε κατι πολυδυνατο για να περασετε τον Ερεφερακο!!!!!!!!!!!! Μηπως να πλακωνοσασταν στα νταικιρι για να σας ερθει η εμπνευση??????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:58 Η Αντα έγραψε: #2.993 14-04-08 15:58 Μπορειτε να μου πειτε τι σημαίνει αγουριδα?????/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:58 Ο πυρροθριξ: #2.994 14-04-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωχ!... πρέπει να πίνω βότκες τώρα για να τον ξεπεράσω?? Εγω είμαι πρωινομεσημεριανή Birmaniac και εκείνος βραδυνός... κι έχει κι ένα κορίτσι να τον εμπνέει... αδικία Click για ανάπτυξη... γιατι καλη μου?εσυ δεν εχεις τον καλο σου??????????κοιτα μην μπει στο σαιτ και δει τι λες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:58 Η Αντα έγραψε: #2.995 14-04-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γεια σου Αντακο!!!!!!!μου λειψατε ολοι το σ/κ!!!!!!!!! τρωνε οι γατες δενρολιβανο???????να βαλω κι εγω????????? Click για ανάπτυξη... οχι οι φυσιολογικές γάτες δεν τρωνε..μονο ο Αλφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:59 Ο πυρροθριξ: #2.996 14-04-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορειτε να μου πειτε τι σημαίνει αγουριδα?????/ Click για ανάπτυξη... ειναι αυτο που ειναι ακομη αγουρο δηλδεν εχει ωριμασει ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:01 Ο πυρροθριξ: #2.997 14-04-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωχ!... πρέπει να πίνω βότκες τώρα για να τον ξεπεράσω?? Εγω είμαι πρωινομεσημεριανή Birmaniac και εκείνος βραδυνός... κι έχει κι ένα κορίτσι να τον εμπνέει... αδικία Click για ανάπτυξη... αααααααααααααα..........τωρα που εχουν ξεχωριστο λογαριασμο θα ειναι χωριστα και τα ποιηματακια!!!!!!!!!!!αααααααα...ολα κι ολα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:02 Ο πυρροθριξ: #2.998 14-04-08 16:02 Παιδια στην Ζοριτσα που εχει προβλημα με τον Μαρκο απαντησε κανενας?εγω δεν ξερω τι μπορει να ειναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #2.999 14-04-08 16:04 τι εχει ο Μαρκος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.000 14-04-08 16:05 Αγάλι αγάλι ο erefer έφερε ereferina μαζί στιχάκια γράψανε μέσα σε μία νύχτα... Τ' αρχ....ια του Μορφέα μου που έμπνευση τους φέρνουν με το πιπί της Αθηνάς γατάκι πόσο θέλουν... Αγάλι αγάλι θε να ρθει κι αυτή η συνουσία στην αγκαλιά σας το γατί πα' η περιουσία! Θε να δουλέψετε σκληρά κι άλλα στιχάκια βρείτε γατάκι αν θελήσετε πρέπει να κουραστείτε!! Χικ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ωραία πραγματάκια έλαβες? ποτε θα πάμε εκδρομή στους Δελφούςςςςςςς??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:53 Ο πυρροθριξ: #2.989 14-04-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Δανάη!! δεν με πειράζει που τον λετε χονδρο - αφου ειναι..αχχ να διτε με τη μανία μου μασουλησε το δενδρολίβανο!! του εβαλα χορτο, αντε να μεγαλώσει γρηγορα γιατι θα μας φάει και εμας! Click για ανάπτυξη... γεια σου Αντακο!!!!!!!μου λειψατε ολοι το σ/κ!!!!!!!!! τρωνε οι γατες δενρολιβανο???????να βαλω κι εγω????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:54 Ο πυρροθριξ: #2.990 14-04-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ωραία πραγματάκια έλαβες? ποτε θα πάμε εκδρομή στους Δελφούςςςςςςς??????? Click για ανάπτυξη... αν σας αρεσουν τα αγαλματακια ελατε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.991 14-04-08 15:55 Ωχ!... πρέπει να πίνω βότκες τώρα για να τον ξεπεράσω?? Εγω είμαι πρωινομεσημεριανή Birmaniac και εκείνος βραδυνός... κι έχει κι ένα κορίτσι να τον εμπνέει... αδικία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:56 Ο πυρροθριξ: #2.992 14-04-08 15:56 Γιουλακο και Φωτεινακο τωρα πρεπει να σκεφτειτε κατι πολυδυνατο για να περασετε τον Ερεφερακο!!!!!!!!!!!! Μηπως να πλακωνοσασταν στα νταικιρι για να σας ερθει η εμπνευση??????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:58 Η Αντα έγραψε: #2.993 14-04-08 15:58 Μπορειτε να μου πειτε τι σημαίνει αγουριδα?????/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:58 Ο πυρροθριξ: #2.994 14-04-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωχ!... πρέπει να πίνω βότκες τώρα για να τον ξεπεράσω?? Εγω είμαι πρωινομεσημεριανή Birmaniac και εκείνος βραδυνός... κι έχει κι ένα κορίτσι να τον εμπνέει... αδικία Click για ανάπτυξη... γιατι καλη μου?εσυ δεν εχεις τον καλο σου??????????κοιτα μην μπει στο σαιτ και δει τι λες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:58 Η Αντα έγραψε: #2.995 14-04-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γεια σου Αντακο!!!!!!!μου λειψατε ολοι το σ/κ!!!!!!!!! τρωνε οι γατες δενρολιβανο???????να βαλω κι εγω????????? Click για ανάπτυξη... οχι οι φυσιολογικές γάτες δεν τρωνε..μονο ο Αλφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:59 Ο πυρροθριξ: #2.996 14-04-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορειτε να μου πειτε τι σημαίνει αγουριδα?????/ Click για ανάπτυξη... ειναι αυτο που ειναι ακομη αγουρο δηλδεν εχει ωριμασει ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:01 Ο πυρροθριξ: #2.997 14-04-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωχ!... πρέπει να πίνω βότκες τώρα για να τον ξεπεράσω?? Εγω είμαι πρωινομεσημεριανή Birmaniac και εκείνος βραδυνός... κι έχει κι ένα κορίτσι να τον εμπνέει... αδικία Click για ανάπτυξη... αααααααααααααα..........τωρα που εχουν ξεχωριστο λογαριασμο θα ειναι χωριστα και τα ποιηματακια!!!!!!!!!!!αααααααα...ολα κι ολα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:02 Ο πυρροθριξ: #2.998 14-04-08 16:02 Παιδια στην Ζοριτσα που εχει προβλημα με τον Μαρκο απαντησε κανενας?εγω δεν ξερω τι μπορει να ειναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #2.999 14-04-08 16:04 τι εχει ο Μαρκος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.000 14-04-08 16:05 Αγάλι αγάλι ο erefer έφερε ereferina μαζί στιχάκια γράψανε μέσα σε μία νύχτα... Τ' αρχ....ια του Μορφέα μου που έμπνευση τους φέρνουν με το πιπί της Αθηνάς γατάκι πόσο θέλουν... Αγάλι αγάλι θε να ρθει κι αυτή η συνουσία στην αγκαλιά σας το γατί πα' η περιουσία! Θε να δουλέψετε σκληρά κι άλλα στιχάκια βρείτε γατάκι αν θελήσετε πρέπει να κουραστείτε!! Χικ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Δανάη!! δεν με πειράζει που τον λετε χονδρο - αφου ειναι..αχχ να διτε με τη μανία μου μασουλησε το δενδρολίβανο!! του εβαλα χορτο, αντε να μεγαλώσει γρηγορα γιατι θα μας φάει και εμας! Click για ανάπτυξη... γεια σου Αντακο!!!!!!!μου λειψατε ολοι το σ/κ!!!!!!!!! τρωνε οι γατες δενρολιβανο???????να βαλω κι εγω????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:54 Ο πυρροθριξ: #2.990 14-04-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ωραία πραγματάκια έλαβες? ποτε θα πάμε εκδρομή στους Δελφούςςςςςςς??????? Click για ανάπτυξη... αν σας αρεσουν τα αγαλματακια ελατε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.991 14-04-08 15:55 Ωχ!... πρέπει να πίνω βότκες τώρα για να τον ξεπεράσω?? Εγω είμαι πρωινομεσημεριανή Birmaniac και εκείνος βραδυνός... κι έχει κι ένα κορίτσι να τον εμπνέει... αδικία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:56 Ο πυρροθριξ: #2.992 14-04-08 15:56 Γιουλακο και Φωτεινακο τωρα πρεπει να σκεφτειτε κατι πολυδυνατο για να περασετε τον Ερεφερακο!!!!!!!!!!!! Μηπως να πλακωνοσασταν στα νταικιρι για να σας ερθει η εμπνευση??????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:58 Η Αντα έγραψε: #2.993 14-04-08 15:58 Μπορειτε να μου πειτε τι σημαίνει αγουριδα?????/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:58 Ο πυρροθριξ: #2.994 14-04-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωχ!... πρέπει να πίνω βότκες τώρα για να τον ξεπεράσω?? Εγω είμαι πρωινομεσημεριανή Birmaniac και εκείνος βραδυνός... κι έχει κι ένα κορίτσι να τον εμπνέει... αδικία Click για ανάπτυξη... γιατι καλη μου?εσυ δεν εχεις τον καλο σου??????????κοιτα μην μπει στο σαιτ και δει τι λες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:58 Η Αντα έγραψε: #2.995 14-04-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γεια σου Αντακο!!!!!!!μου λειψατε ολοι το σ/κ!!!!!!!!! τρωνε οι γατες δενρολιβανο???????να βαλω κι εγω????????? Click για ανάπτυξη... οχι οι φυσιολογικές γάτες δεν τρωνε..μονο ο Αλφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:59 Ο πυρροθριξ: #2.996 14-04-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορειτε να μου πειτε τι σημαίνει αγουριδα?????/ Click για ανάπτυξη... ειναι αυτο που ειναι ακομη αγουρο δηλδεν εχει ωριμασει ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:01 Ο πυρροθριξ: #2.997 14-04-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωχ!... πρέπει να πίνω βότκες τώρα για να τον ξεπεράσω?? Εγω είμαι πρωινομεσημεριανή Birmaniac και εκείνος βραδυνός... κι έχει κι ένα κορίτσι να τον εμπνέει... αδικία Click για ανάπτυξη... αααααααααααααα..........τωρα που εχουν ξεχωριστο λογαριασμο θα ειναι χωριστα και τα ποιηματακια!!!!!!!!!!!αααααααα...ολα κι ολα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:02 Ο πυρροθριξ: #2.998 14-04-08 16:02 Παιδια στην Ζοριτσα που εχει προβλημα με τον Μαρκο απαντησε κανενας?εγω δεν ξερω τι μπορει να ειναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #2.999 14-04-08 16:04 τι εχει ο Μαρκος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.000 14-04-08 16:05 Αγάλι αγάλι ο erefer έφερε ereferina μαζί στιχάκια γράψανε μέσα σε μία νύχτα... Τ' αρχ....ια του Μορφέα μου που έμπνευση τους φέρνουν με το πιπί της Αθηνάς γατάκι πόσο θέλουν... Αγάλι αγάλι θε να ρθει κι αυτή η συνουσία στην αγκαλιά σας το γατί πα' η περιουσία! Θε να δουλέψετε σκληρά κι άλλα στιχάκια βρείτε γατάκι αν θελήσετε πρέπει να κουραστείτε!! Χικ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ωραία πραγματάκια έλαβες? ποτε θα πάμε εκδρομή στους Δελφούςςςςςςς??????? Click για ανάπτυξη... αν σας αρεσουν τα αγαλματακια ελατε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.991 14-04-08 15:55 Ωχ!... πρέπει να πίνω βότκες τώρα για να τον ξεπεράσω?? Εγω είμαι πρωινομεσημεριανή Birmaniac και εκείνος βραδυνός... κι έχει κι ένα κορίτσι να τον εμπνέει... αδικία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:56 Ο πυρροθριξ: #2.992 14-04-08 15:56 Γιουλακο και Φωτεινακο τωρα πρεπει να σκεφτειτε κατι πολυδυνατο για να περασετε τον Ερεφερακο!!!!!!!!!!!! Μηπως να πλακωνοσασταν στα νταικιρι για να σας ερθει η εμπνευση??????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:58 Η Αντα έγραψε: #2.993 14-04-08 15:58 Μπορειτε να μου πειτε τι σημαίνει αγουριδα?????/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:58 Ο πυρροθριξ: #2.994 14-04-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωχ!... πρέπει να πίνω βότκες τώρα για να τον ξεπεράσω?? Εγω είμαι πρωινομεσημεριανή Birmaniac και εκείνος βραδυνός... κι έχει κι ένα κορίτσι να τον εμπνέει... αδικία Click για ανάπτυξη... γιατι καλη μου?εσυ δεν εχεις τον καλο σου??????????κοιτα μην μπει στο σαιτ και δει τι λες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:58 Η Αντα έγραψε: #2.995 14-04-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γεια σου Αντακο!!!!!!!μου λειψατε ολοι το σ/κ!!!!!!!!! τρωνε οι γατες δενρολιβανο???????να βαλω κι εγω????????? Click για ανάπτυξη... οχι οι φυσιολογικές γάτες δεν τρωνε..μονο ο Αλφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:59 Ο πυρροθριξ: #2.996 14-04-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορειτε να μου πειτε τι σημαίνει αγουριδα?????/ Click για ανάπτυξη... ειναι αυτο που ειναι ακομη αγουρο δηλδεν εχει ωριμασει ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:01 Ο πυρροθριξ: #2.997 14-04-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωχ!... πρέπει να πίνω βότκες τώρα για να τον ξεπεράσω?? Εγω είμαι πρωινομεσημεριανή Birmaniac και εκείνος βραδυνός... κι έχει κι ένα κορίτσι να τον εμπνέει... αδικία Click για ανάπτυξη... αααααααααααααα..........τωρα που εχουν ξεχωριστο λογαριασμο θα ειναι χωριστα και τα ποιηματακια!!!!!!!!!!!αααααααα...ολα κι ολα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:02 Ο πυρροθριξ: #2.998 14-04-08 16:02 Παιδια στην Ζοριτσα που εχει προβλημα με τον Μαρκο απαντησε κανενας?εγω δεν ξερω τι μπορει να ειναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #2.999 14-04-08 16:04 τι εχει ο Μαρκος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.000 14-04-08 16:05 Αγάλι αγάλι ο erefer έφερε ereferina μαζί στιχάκια γράψανε μέσα σε μία νύχτα... Τ' αρχ....ια του Μορφέα μου που έμπνευση τους φέρνουν με το πιπί της Αθηνάς γατάκι πόσο θέλουν... Αγάλι αγάλι θε να ρθει κι αυτή η συνουσία στην αγκαλιά σας το γατί πα' η περιουσία! Θε να δουλέψετε σκληρά κι άλλα στιχάκια βρείτε γατάκι αν θελήσετε πρέπει να κουραστείτε!! Χικ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ωχ!... πρέπει να πίνω βότκες τώρα για να τον ξεπεράσω?? Εγω είμαι πρωινομεσημεριανή Birmaniac και εκείνος βραδυνός... κι έχει κι ένα κορίτσι να τον εμπνέει... αδικία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:56 Ο πυρροθριξ: #2.992 14-04-08 15:56 Γιουλακο και Φωτεινακο τωρα πρεπει να σκεφτειτε κατι πολυδυνατο για να περασετε τον Ερεφερακο!!!!!!!!!!!! Μηπως να πλακωνοσασταν στα νταικιρι για να σας ερθει η εμπνευση??????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:58 Η Αντα έγραψε: #2.993 14-04-08 15:58 Μπορειτε να μου πειτε τι σημαίνει αγουριδα?????/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:58 Ο πυρροθριξ: #2.994 14-04-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωχ!... πρέπει να πίνω βότκες τώρα για να τον ξεπεράσω?? Εγω είμαι πρωινομεσημεριανή Birmaniac και εκείνος βραδυνός... κι έχει κι ένα κορίτσι να τον εμπνέει... αδικία Click για ανάπτυξη... γιατι καλη μου?εσυ δεν εχεις τον καλο σου??????????κοιτα μην μπει στο σαιτ και δει τι λες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:58 Η Αντα έγραψε: #2.995 14-04-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γεια σου Αντακο!!!!!!!μου λειψατε ολοι το σ/κ!!!!!!!!! τρωνε οι γατες δενρολιβανο???????να βαλω κι εγω????????? Click για ανάπτυξη... οχι οι φυσιολογικές γάτες δεν τρωνε..μονο ο Αλφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:59 Ο πυρροθριξ: #2.996 14-04-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορειτε να μου πειτε τι σημαίνει αγουριδα?????/ Click για ανάπτυξη... ειναι αυτο που ειναι ακομη αγουρο δηλδεν εχει ωριμασει ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:01 Ο πυρροθριξ: #2.997 14-04-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωχ!... πρέπει να πίνω βότκες τώρα για να τον ξεπεράσω?? Εγω είμαι πρωινομεσημεριανή Birmaniac και εκείνος βραδυνός... κι έχει κι ένα κορίτσι να τον εμπνέει... αδικία Click για ανάπτυξη... αααααααααααααα..........τωρα που εχουν ξεχωριστο λογαριασμο θα ειναι χωριστα και τα ποιηματακια!!!!!!!!!!!αααααααα...ολα κι ολα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:02 Ο πυρροθριξ: #2.998 14-04-08 16:02 Παιδια στην Ζοριτσα που εχει προβλημα με τον Μαρκο απαντησε κανενας?εγω δεν ξερω τι μπορει να ειναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #2.999 14-04-08 16:04 τι εχει ο Μαρκος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.000 14-04-08 16:05 Αγάλι αγάλι ο erefer έφερε ereferina μαζί στιχάκια γράψανε μέσα σε μία νύχτα... Τ' αρχ....ια του Μορφέα μου που έμπνευση τους φέρνουν με το πιπί της Αθηνάς γατάκι πόσο θέλουν... Αγάλι αγάλι θε να ρθει κι αυτή η συνουσία στην αγκαλιά σας το γατί πα' η περιουσία! Θε να δουλέψετε σκληρά κι άλλα στιχάκια βρείτε γατάκι αν θελήσετε πρέπει να κουραστείτε!! Χικ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιουλακο και Φωτεινακο τωρα πρεπει να σκεφτειτε κατι πολυδυνατο για να περασετε τον Ερεφερακο!!!!!!!!!!!! Μηπως να πλακωνοσασταν στα νταικιρι για να σας ερθει η εμπνευση??????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:58 Η Αντα έγραψε: #2.993 14-04-08 15:58 Μπορειτε να μου πειτε τι σημαίνει αγουριδα?????/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:58 Ο πυρροθριξ: #2.994 14-04-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωχ!... πρέπει να πίνω βότκες τώρα για να τον ξεπεράσω?? Εγω είμαι πρωινομεσημεριανή Birmaniac και εκείνος βραδυνός... κι έχει κι ένα κορίτσι να τον εμπνέει... αδικία Click για ανάπτυξη... γιατι καλη μου?εσυ δεν εχεις τον καλο σου??????????κοιτα μην μπει στο σαιτ και δει τι λες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:58 Η Αντα έγραψε: #2.995 14-04-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γεια σου Αντακο!!!!!!!μου λειψατε ολοι το σ/κ!!!!!!!!! τρωνε οι γατες δενρολιβανο???????να βαλω κι εγω????????? Click για ανάπτυξη... οχι οι φυσιολογικές γάτες δεν τρωνε..μονο ο Αλφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:59 Ο πυρροθριξ: #2.996 14-04-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορειτε να μου πειτε τι σημαίνει αγουριδα?????/ Click για ανάπτυξη... ειναι αυτο που ειναι ακομη αγουρο δηλδεν εχει ωριμασει ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:01 Ο πυρροθριξ: #2.997 14-04-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωχ!... πρέπει να πίνω βότκες τώρα για να τον ξεπεράσω?? Εγω είμαι πρωινομεσημεριανή Birmaniac και εκείνος βραδυνός... κι έχει κι ένα κορίτσι να τον εμπνέει... αδικία Click για ανάπτυξη... αααααααααααααα..........τωρα που εχουν ξεχωριστο λογαριασμο θα ειναι χωριστα και τα ποιηματακια!!!!!!!!!!!αααααααα...ολα κι ολα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:02 Ο πυρροθριξ: #2.998 14-04-08 16:02 Παιδια στην Ζοριτσα που εχει προβλημα με τον Μαρκο απαντησε κανενας?εγω δεν ξερω τι μπορει να ειναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #2.999 14-04-08 16:04 τι εχει ο Μαρκος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.000 14-04-08 16:05 Αγάλι αγάλι ο erefer έφερε ereferina μαζί στιχάκια γράψανε μέσα σε μία νύχτα... Τ' αρχ....ια του Μορφέα μου που έμπνευση τους φέρνουν με το πιπί της Αθηνάς γατάκι πόσο θέλουν... Αγάλι αγάλι θε να ρθει κι αυτή η συνουσία στην αγκαλιά σας το γατί πα' η περιουσία! Θε να δουλέψετε σκληρά κι άλλα στιχάκια βρείτε γατάκι αν θελήσετε πρέπει να κουραστείτε!! Χικ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπορειτε να μου πειτε τι σημαίνει αγουριδα?????/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:58 Ο πυρροθριξ: #2.994 14-04-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωχ!... πρέπει να πίνω βότκες τώρα για να τον ξεπεράσω?? Εγω είμαι πρωινομεσημεριανή Birmaniac και εκείνος βραδυνός... κι έχει κι ένα κορίτσι να τον εμπνέει... αδικία Click για ανάπτυξη... γιατι καλη μου?εσυ δεν εχεις τον καλο σου??????????κοιτα μην μπει στο σαιτ και δει τι λες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:58 Η Αντα έγραψε: #2.995 14-04-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γεια σου Αντακο!!!!!!!μου λειψατε ολοι το σ/κ!!!!!!!!! τρωνε οι γατες δενρολιβανο???????να βαλω κι εγω????????? Click για ανάπτυξη... οχι οι φυσιολογικές γάτες δεν τρωνε..μονο ο Αλφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:59 Ο πυρροθριξ: #2.996 14-04-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορειτε να μου πειτε τι σημαίνει αγουριδα?????/ Click για ανάπτυξη... ειναι αυτο που ειναι ακομη αγουρο δηλδεν εχει ωριμασει ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:01 Ο πυρροθριξ: #2.997 14-04-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωχ!... πρέπει να πίνω βότκες τώρα για να τον ξεπεράσω?? Εγω είμαι πρωινομεσημεριανή Birmaniac και εκείνος βραδυνός... κι έχει κι ένα κορίτσι να τον εμπνέει... αδικία Click για ανάπτυξη... αααααααααααααα..........τωρα που εχουν ξεχωριστο λογαριασμο θα ειναι χωριστα και τα ποιηματακια!!!!!!!!!!!αααααααα...ολα κι ολα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:02 Ο πυρροθριξ: #2.998 14-04-08 16:02 Παιδια στην Ζοριτσα που εχει προβλημα με τον Μαρκο απαντησε κανενας?εγω δεν ξερω τι μπορει να ειναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #2.999 14-04-08 16:04 τι εχει ο Μαρκος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.000 14-04-08 16:05 Αγάλι αγάλι ο erefer έφερε ereferina μαζί στιχάκια γράψανε μέσα σε μία νύχτα... Τ' αρχ....ια του Μορφέα μου που έμπνευση τους φέρνουν με το πιπί της Αθηνάς γατάκι πόσο θέλουν... Αγάλι αγάλι θε να ρθει κι αυτή η συνουσία στην αγκαλιά σας το γατί πα' η περιουσία! Θε να δουλέψετε σκληρά κι άλλα στιχάκια βρείτε γατάκι αν θελήσετε πρέπει να κουραστείτε!! Χικ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωχ!... πρέπει να πίνω βότκες τώρα για να τον ξεπεράσω?? Εγω είμαι πρωινομεσημεριανή Birmaniac και εκείνος βραδυνός... κι έχει κι ένα κορίτσι να τον εμπνέει... αδικία Click για ανάπτυξη... γιατι καλη μου?εσυ δεν εχεις τον καλο σου??????????κοιτα μην μπει στο σαιτ και δει τι λες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:58 Η Αντα έγραψε: #2.995 14-04-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γεια σου Αντακο!!!!!!!μου λειψατε ολοι το σ/κ!!!!!!!!! τρωνε οι γατες δενρολιβανο???????να βαλω κι εγω????????? Click για ανάπτυξη... οχι οι φυσιολογικές γάτες δεν τρωνε..μονο ο Αλφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:59 Ο πυρροθριξ: #2.996 14-04-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορειτε να μου πειτε τι σημαίνει αγουριδα?????/ Click για ανάπτυξη... ειναι αυτο που ειναι ακομη αγουρο δηλδεν εχει ωριμασει ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:01 Ο πυρροθριξ: #2.997 14-04-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωχ!... πρέπει να πίνω βότκες τώρα για να τον ξεπεράσω?? Εγω είμαι πρωινομεσημεριανή Birmaniac και εκείνος βραδυνός... κι έχει κι ένα κορίτσι να τον εμπνέει... αδικία Click για ανάπτυξη... αααααααααααααα..........τωρα που εχουν ξεχωριστο λογαριασμο θα ειναι χωριστα και τα ποιηματακια!!!!!!!!!!!αααααααα...ολα κι ολα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:02 Ο πυρροθριξ: #2.998 14-04-08 16:02 Παιδια στην Ζοριτσα που εχει προβλημα με τον Μαρκο απαντησε κανενας?εγω δεν ξερω τι μπορει να ειναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #2.999 14-04-08 16:04 τι εχει ο Μαρκος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.000 14-04-08 16:05 Αγάλι αγάλι ο erefer έφερε ereferina μαζί στιχάκια γράψανε μέσα σε μία νύχτα... Τ' αρχ....ια του Μορφέα μου που έμπνευση τους φέρνουν με το πιπί της Αθηνάς γατάκι πόσο θέλουν... Αγάλι αγάλι θε να ρθει κι αυτή η συνουσία στην αγκαλιά σας το γατί πα' η περιουσία! Θε να δουλέψετε σκληρά κι άλλα στιχάκια βρείτε γατάκι αν θελήσετε πρέπει να κουραστείτε!! Χικ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γεια σου Αντακο!!!!!!!μου λειψατε ολοι το σ/κ!!!!!!!!! τρωνε οι γατες δενρολιβανο???????να βαλω κι εγω????????? Click για ανάπτυξη... οχι οι φυσιολογικές γάτες δεν τρωνε..μονο ο Αλφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 15:59 Ο πυρροθριξ: #2.996 14-04-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορειτε να μου πειτε τι σημαίνει αγουριδα?????/ Click για ανάπτυξη... ειναι αυτο που ειναι ακομη αγουρο δηλδεν εχει ωριμασει ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:01 Ο πυρροθριξ: #2.997 14-04-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωχ!... πρέπει να πίνω βότκες τώρα για να τον ξεπεράσω?? Εγω είμαι πρωινομεσημεριανή Birmaniac και εκείνος βραδυνός... κι έχει κι ένα κορίτσι να τον εμπνέει... αδικία Click για ανάπτυξη... αααααααααααααα..........τωρα που εχουν ξεχωριστο λογαριασμο θα ειναι χωριστα και τα ποιηματακια!!!!!!!!!!!αααααααα...ολα κι ολα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:02 Ο πυρροθριξ: #2.998 14-04-08 16:02 Παιδια στην Ζοριτσα που εχει προβλημα με τον Μαρκο απαντησε κανενας?εγω δεν ξερω τι μπορει να ειναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #2.999 14-04-08 16:04 τι εχει ο Μαρκος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.000 14-04-08 16:05 Αγάλι αγάλι ο erefer έφερε ereferina μαζί στιχάκια γράψανε μέσα σε μία νύχτα... Τ' αρχ....ια του Μορφέα μου που έμπνευση τους φέρνουν με το πιπί της Αθηνάς γατάκι πόσο θέλουν... Αγάλι αγάλι θε να ρθει κι αυτή η συνουσία στην αγκαλιά σας το γατί πα' η περιουσία! Θε να δουλέψετε σκληρά κι άλλα στιχάκια βρείτε γατάκι αν θελήσετε πρέπει να κουραστείτε!! Χικ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορειτε να μου πειτε τι σημαίνει αγουριδα?????/ Click για ανάπτυξη... ειναι αυτο που ειναι ακομη αγουρο δηλδεν εχει ωριμασει ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:01 Ο πυρροθριξ: #2.997 14-04-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωχ!... πρέπει να πίνω βότκες τώρα για να τον ξεπεράσω?? Εγω είμαι πρωινομεσημεριανή Birmaniac και εκείνος βραδυνός... κι έχει κι ένα κορίτσι να τον εμπνέει... αδικία Click για ανάπτυξη... αααααααααααααα..........τωρα που εχουν ξεχωριστο λογαριασμο θα ειναι χωριστα και τα ποιηματακια!!!!!!!!!!!αααααααα...ολα κι ολα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:02 Ο πυρροθριξ: #2.998 14-04-08 16:02 Παιδια στην Ζοριτσα που εχει προβλημα με τον Μαρκο απαντησε κανενας?εγω δεν ξερω τι μπορει να ειναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #2.999 14-04-08 16:04 τι εχει ο Μαρκος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.000 14-04-08 16:05 Αγάλι αγάλι ο erefer έφερε ereferina μαζί στιχάκια γράψανε μέσα σε μία νύχτα... Τ' αρχ....ια του Μορφέα μου που έμπνευση τους φέρνουν με το πιπί της Αθηνάς γατάκι πόσο θέλουν... Αγάλι αγάλι θε να ρθει κι αυτή η συνουσία στην αγκαλιά σας το γατί πα' η περιουσία! Θε να δουλέψετε σκληρά κι άλλα στιχάκια βρείτε γατάκι αν θελήσετε πρέπει να κουραστείτε!! Χικ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωχ!... πρέπει να πίνω βότκες τώρα για να τον ξεπεράσω?? Εγω είμαι πρωινομεσημεριανή Birmaniac και εκείνος βραδυνός... κι έχει κι ένα κορίτσι να τον εμπνέει... αδικία Click για ανάπτυξη... αααααααααααααα..........τωρα που εχουν ξεχωριστο λογαριασμο θα ειναι χωριστα και τα ποιηματακια!!!!!!!!!!!αααααααα...ολα κι ολα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:02 Ο πυρροθριξ: #2.998 14-04-08 16:02 Παιδια στην Ζοριτσα που εχει προβλημα με τον Μαρκο απαντησε κανενας?εγω δεν ξερω τι μπορει να ειναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #2.999 14-04-08 16:04 τι εχει ο Μαρκος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.000 14-04-08 16:05 Αγάλι αγάλι ο erefer έφερε ereferina μαζί στιχάκια γράψανε μέσα σε μία νύχτα... Τ' αρχ....ια του Μορφέα μου που έμπνευση τους φέρνουν με το πιπί της Αθηνάς γατάκι πόσο θέλουν... Αγάλι αγάλι θε να ρθει κι αυτή η συνουσία στην αγκαλιά σας το γατί πα' η περιουσία! Θε να δουλέψετε σκληρά κι άλλα στιχάκια βρείτε γατάκι αν θελήσετε πρέπει να κουραστείτε!! Χικ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδια στην Ζοριτσα που εχει προβλημα με τον Μαρκο απαντησε κανενας?εγω δεν ξερω τι μπορει να ειναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #2.999 14-04-08 16:04 τι εχει ο Μαρκος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.000 14-04-08 16:05 Αγάλι αγάλι ο erefer έφερε ereferina μαζί στιχάκια γράψανε μέσα σε μία νύχτα... Τ' αρχ....ια του Μορφέα μου που έμπνευση τους φέρνουν με το πιπί της Αθηνάς γατάκι πόσο θέλουν... Αγάλι αγάλι θε να ρθει κι αυτή η συνουσία στην αγκαλιά σας το γατί πα' η περιουσία! Θε να δουλέψετε σκληρά κι άλλα στιχάκια βρείτε γατάκι αν θελήσετε πρέπει να κουραστείτε!! Χικ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
τι εχει ο Μαρκος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.000 14-04-08 16:05 Αγάλι αγάλι ο erefer έφερε ereferina μαζί στιχάκια γράψανε μέσα σε μία νύχτα... Τ' αρχ....ια του Μορφέα μου που έμπνευση τους φέρνουν με το πιπί της Αθηνάς γατάκι πόσο θέλουν... Αγάλι αγάλι θε να ρθει κι αυτή η συνουσία στην αγκαλιά σας το γατί πα' η περιουσία! Θε να δουλέψετε σκληρά κι άλλα στιχάκια βρείτε γατάκι αν θελήσετε πρέπει να κουραστείτε!! Χικ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αγάλι αγάλι ο erefer έφερε ereferina μαζί στιχάκια γράψανε μέσα σε μία νύχτα... Τ' αρχ....ια του Μορφέα μου που έμπνευση τους φέρνουν με το πιπί της Αθηνάς γατάκι πόσο θέλουν... Αγάλι αγάλι θε να ρθει κι αυτή η συνουσία στην αγκαλιά σας το γατί πα' η περιουσία! Θε να δουλέψετε σκληρά κι άλλα στιχάκια βρείτε γατάκι αν θελήσετε πρέπει να κουραστείτε!! Χικ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.