Birman-maniacs

Kαλημέρα! :)

Η Σεμέλη μου κοιμήθηκε χθες στο δωμάτιο του Χρήστου...
Δεν έχει φάει σχεδόν καθόλου τη ταίζω στο στόμα κροκετάκια..έχει πιει λίγο μόνο νεράκι...
Αν δεν φάει και σήμερα θα της δώσω λίγη κονσέρβα...
Σήμερα θα τη σεργιανίσω στο υπόλοιπο σπίτι...
Δεν νιαουρίζει καθόλου...Δεν ζητά ποτέ τίποτα ακόμα και για πολλή ώρα να μένει μόνη της στο δωμάτιο...μόνο αγκαλίτσες και χαιδεμα στο κεφαλάκι θέλει...σήμερα άκουσα ένα αχνό και πολύ απαλό νιαούρισμα...:blink:
Αχου μωρε το μωρακι...τα εχει χαμενα...θα συνηθησει που θα παει...:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχου μωρε το μωρακι...τα εχει χαμενα...θα συνηθησει που θα παει...:/:
Καλημέρα Ζόριτσα...ναι μωρέ η γλυκιά μου...ειναι τόσο χαδιάρα και απαλούλα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα Γιουλη!
Μην ανησυχεις,και η Μόιρα δεν ειχε φαει τις δυο πρωτες μερες.Σημερα που θα ειναι πεινασμενη ζεστανε λιγη κονσερβουλα και θα φαει.Πρεπει να ειναι πολυ γαληνια εικονα...Δωσε της ενα φιλακι κι απο μενα στη μουσουδα...

Τα μάτια του Μάρκου είναι σαν τις καραμέλες Oh' mammy!
Να τα φας σου'ρχεται! :lol:

Καλημερα Γιουλη!
Μην ανησυχεις,και η Μόιρα δεν ειχε φαει τις δυο πρωτες μερες.Σημερα που θα ειναι πεινασμενη ζεστανε λιγη κονσερβουλα και θα φαει.Πρεπει να ειναι πολυ γαληνια εικονα...Δωσε της ενα φιλακι κι απο μενα στη μουσουδα...
Καλημέρα Δωράκι...να τη ζεστάνω λες ε? Αλλά μετά δεν θέλω να τη συνηθίσει...μετά θα προσαρμοστεί λες στη ξηρά τροφή?

Τα μάτια του Μάρκου είναι σαν τις καραμέλες Oh' mammy!
Να τα φας σου'ρχεται! :lol:
:lol::lol::lol:
Εγω δεν θα της εδεινα κονσερβα...τις δινεις τις κονσερβες?καννα δυο φορες που του εδωσα εγινε χαλια ο Μαρκο...συν τα κακακια του...ασε σου λεω.Δεν ξερω στα δικα σου αλλα στο μακρυτριχο δικο μου φερνει χαλια αποτελεσματα...καλυτερα λιγο κοτοπουλακι η τονο;)

:lol::lol::lol:
Εγω δεν θα της εδεινα κονσερβα...τις δινεις τις κονσερβες?καννα δυο φορες που του εδωσα εγινε χαλια ο Μαρκο...συν τα κακακια του...ασε σου λεω.Δεν ξερω στα δικα σου αλλα στο μακρυτριχο δικο μου φερνει χαλια αποτελεσματα...καλυτερα λιγο κοτοπουλακι η τονο;)
Το ξέρω μωρέ δεν τους δίνω κονσέρβα μόνο ξηρά τροφή αλλά για να πάρει λίγο μπρος η μικρή που δεν τρώει τίποτα το λέω...

Το ξέρω μωρέ δεν τους δίνω κονσέρβα μόνο ξηρά τροφή αλλά για να πάρει λίγο μπρος η μικρή που δεν τρώει τίποτα το λέω...
αμα την ξεμοναχιασεις απο τα αλλα...και εσυ μαζι σε ενα δωματιο?Και με ξηρη που ετρωγε μεχρι τωρα πιστευω να αρχισει σημερα να τρωει...:hmm:

καλημέρα, δώσε της Γιούλη κονσέρβα, αλλά να ξέρεις ότι μπορει να τρώει μόνο τέτοια μετα...αφου τρώει μπορεις να περιμένεις...;)μην τη στρεσαρεις πολυ, αστην σε ένα δωμάτιο μία μέρα, σιγά σιγά...

καλημέρα, δώσε της Γιούλη κονσέρβα, αλλά να ξέρεις ότι μπορει να τρώει μόνο τέτοια μετα...αφου τρώει μπορεις να περιμένεις...;)μην τη στρεσαρεις πολυ, αστην σε ένα δωμάτιο μία μέρα, σιγά σιγά...
Καλημερα Βασια:)

Οκ... έστειλα και στις Catalineς γράμμα...
Εσείς πως είστε? Πως / που κοιμηθήκατε?:)

κι εδω τα χου πάνε σύννεφο, πάντως ο μικρος τρώει πίνει και η Αθηνα άρχισε τη δίαιτα:(και αμα τον αφήσεις κάτω κανει ενα νιαου περιεργο

Οκ... έστειλα και στις Catalineς γράμμα...
Εσείς πως είστε? Πως / που κοιμηθήκατε?:)

εγω με την Αθηνα, ο μικρός με τη φίλη μου όπου όλη νύχτα την έγλυφε, καλα ο μικρος μας έχει ρίξει με τα νάζια και τις γαλιφιές....:)η Αθηνά ζηλεύει, αν πάει στο γατόδεντρο ή το μικρο ονυχοδρόμιο τρέχει σαν τρελη κατα πάνω του:(

κι εδω τα χου πάνε σύννεφο, πάντως ο μικρος τρώει πίνει και η Αθηνα άρχισε τη δίαιτα:(και αμα τον αφήσεις κάτω κανει ενα νιαου περιεργο
Εεεεεεεε...λογικο ειναι ,ζηλευει τωρα...ειναι σαν τα παιδια...αλλα θα μαθουν μαζι,δεν μπορουν να κανουν και αλλιως:/:

Oι Cataliνες μου έγραψαν την ιστορία της ζωής τους πάω να διαβάσω...πάντως πραγματικά νοιάζονται για τις γάτες τους...​

Oι Cataliνες μου έγραψαν την ιστορία της ζωής τους πάω να διαβάσω...πάντως πραγματικά νοιάζονται για τις γάτες τους...​
Πολύ ενθαρυντικό το γράμμα τους! :)
Βάσια για σένα;)

Let her run with the other two and do not make you sorrows.
The cats manage all theirselfes;-)
Also please tell this Vasia.
Athena and Xander will manage that;-)
There is noo cat(and we really had difficult cats) who do absolutely not arrange.
You just have to keep strong nerves and let them theirselve do and they get friends very soonJ
Vasia has not be in sorrow.
Athena&Xander will do that;-)))soon I get pics of both hugging and lieing together;-)

εμένα πάντως που τους έγραψα απο χθες με γραψαν κανονικα..:(:/:

Πολύ ενθαρυντικό το γράμμα τους! :)
Βάσια για σένα;)

Let her run with the other two and do not make you sorrows.
The cats manage all theirselfes;-)
Also please tell this Vasia.
Athena and Xander will manage that;-)
There is noo cat(and we really had difficult cats) who do absolutely not arrange.
You just have to keep strong nerves and let them theirselve do and they get friends very soonJ
Vasia has not be in sorrow.
Athena&Xander will do that;-)))soon I get pics of both hugging and lieing together;-)
Αυτο λεω και εγω και ας μην εχω εκτροφειο...:up:θα τα βρουν τα παιδακια σας...λιγη υπομονη...:)

ο Ίωνας πάντως τρώει, πίνει και χ..ζει παντου...απο όλα τα πίατα και σε όλες τις λεκάνες...:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back