Birman-maniacs

Οχι καλε!:lol:Σαν τις ινδιανικες σκηνες,λεγονται τίπι.Σαν πυραμιδες με ανοιγμα μπροστα.
Α!!!!!!! αληθεια της αρεσε? φωτογραφιες εχεις να δω?:):cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ξετρελαθηκαν σου λεω!Εχω απο την ημισκεπαστη μερικες,θες να σου βαλω μια;Εχω μια οικογενειακη...:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ξετρελαθηκαν σου λεω!Εχω απο την ημισκεπαστη μερικες,θες να σου βαλω μια;Εχω μια οικογενειακη...:P
Να μου βαλεις ...:up::up::up:

PA261408-1.jpg

Δεν εχουν πλακα;

ηρθα κι εγω!μια χαρα τα βρηκα τα παιδια...λιγο σταχτυ ηταν η ΑΘηνα σημερα,αλλα μια χαρα να κοιμουνται διαφορετικα:)

Δεν σου ειπα Γιουλη ποσο αρεσει στη Πισου να κοιμαται στη σκηνουλα της Proplan...μηπως να της παρω κανενα κρεβατακι κλειστο? :hmm:νομιζω οτι νιωθει ασφαλης εκει γι'αυτο της αρεσει.
Αλήθεια να της πάρεις μια σαν της Δώρας που είναι πολύ ωραια:up:

Λοιπον μια τετοια εχω σε κοκκινη - ηταν προικα του Αλφι !!!! :lol: Ουτε ο ενας μπαινει μεσα ουτε η δικια μου...:confused:

:Pσας ειπα χθες που ηρθε μια φίλη μου να δει τον μπομπιρ και εβγαλα κατι πιτσίνια και την πηρε απο πίσω, ολο χαζομάρες θέλει να τρώει, φυσικά δεν του έδωσα αλλά έγλυφε τα χέρια της κοπέλας:)γύφτος και ζήτουλας θα γινει, αχ Αθηνα κυριιιαααα

μπορειτε να μου πειτε τι εχουν πάθει με το τζάκι?:hmm:

:Pσας ειπα χθες που ηρθε μια φίλη μου να δει τον μπομπιρ και εβγαλα κατι πιτσίνια και την πηρε απο πίσω, ολο χαζομάρες θέλει να τρώει, φυσικά δεν του έδωσα αλλά έγλυφε τα χέρια της κοπέλας:)γύφτος και ζήτουλας θα γινει, αχ Αθηνα κυριιιαααα
Οι γάτες είναι όπως οι άνθρωποι...σκέψου τι τρώει ο Γιώργος και τι τρως εσύ...;)
μπορειτε να μου πειτε τι εχουν πάθει με το τζάκι?:hmm:
σταχτοπουτογατα!:lol:

καλε ειχα παρει να φαω το μπωλακια με τα λιγα πιτσινια και το αφησα πανω στην τραπεζαρια, πήγα να φτιαξω τη σάλτσα για τα μακαρονια, γυρναω και τι να δω?το μικρο να γλυφει το μπολ:blink:τα νευρα μου...θα γινει γυφτος και λιχουδης και χοντρος...και χωρις τροπους, αν ερχεται κοσμος θα πρεπει να τον μπαγλαρώνω:D

καλα εβαλα πλυντηριο και ερχεται μια βροχη......:(

Καλημέρα..ΒΑΣΙΑ!!!!Τέλεια η υπογραφή!!:PΚαλά έκανες!!Κάτι ξέρω εγώ ντε!!!;)

Λοιπον μια τετοια εχω σε κοκκινη - ηταν προικα του Αλφι !!!! :lol: Ουτε ο ενας μπαινει μεσα ουτε η δικια μου...:confused:
Αληθεια;Εμενα δε χρησιμοποιουσαν κανενα γατοκρεβατο μεχρι που πηραμε αυτο και μαλωνουν ποιο θα ξαπλωσει!

Καλημέρα..ΒΑΣΙΑ!!!!Τέλεια η υπογραφή!!:PΚαλά έκανες!!Κάτι ξέρω εγώ ντε!!!;)
Πες τα ρε Κατερίνα...μαζέψαμε κι εμείς υπογραφές και τη πείσαμε:lol:
Τι κάνετε?? πως πήγε η συνάντηση χθες?

καλε ειχα παρει να φαω το μπωλακια με τα λιγα πιτσινια και το αφησα πανω στην τραπεζαρια, πήγα να φτιαξω τη σάλτσα για τα μακαρονια, γυρναω και τι να δω?το μικρο να γλυφει το μπολ:blink:τα νευρα μου...θα γινει γυφτος και λιχουδης και χοντρος...και χωρις τροπους, αν ερχεται κοσμος θα πρεπει να τον μπαγλαρώνω:D
Και η Πισου γλυφει τα πιατα..χτες εγλυψε τη φασολαδα που ειχε μεινει, τις προαλλες το πουρε, το αυγο μελατο, τη μαγιονεζα........ασε δεν χρειαζομαι πλυντηριο πιατων εχω τη Πισου!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

Αληθεια;Εμενα δε χρησιμοποιουσαν κανενα γατοκρεβατο μεχρι που πηραμε αυτο και μαλωνουν ποιο θα ξαπλωσει!
Γιαυτο δεν ξερω τι να κανω...σε αυτη τη λεπτη σκηνουλα ξαπλωνουν και τα δυο, μια ο ενας μια η Πισου.....στο αλλο το ωραιο, που ειναι μεγαλο, μαλακό ...τιποτα ουτε για το μυρισουν δεν θελουν! :(:( μπορει να το βγαλω τωρα αν κρυωσει ο καιρος και να δω τις αντιδρασεις τους..:hmm:

Και η Πισου γλυφει τα πιατα..χτες εγλυψε τη φασολαδα που ειχε μεινει, τις προαλλες το πουρε, το αυγο μελατο, τη μαγιονεζα........ασε δεν χρειαζομαι πλυντηριο πιατων εχω τη Πισου!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

α εμενα δεν μου αρεσουν αυτα!και η κουζίνα είναι ενιαια με το σαλονι, παει πώς θα τον μαζεψω?:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back