moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 16:03 Η moukelis έγραψε: #31.121 10-11-08 16:03 Βρε κοριτσια,θα τρελαθω.Πουλησαν ενα σιαμεζακι στον Μανο,ενα παιδι που μολις μπηκε στους σιαμεζομανεις,χωρις χαρτια,ανεμβολιαστο,χωρις τιποτα,140 ευρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 16:07 Η Αντα έγραψε: #31.122 10-11-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρε κοριτσια,θα τρελαθω.Πουλησαν ενα σιαμεζακι στον Μανο,ενα παιδι που μολις μπηκε στους σιαμεζομανεις,χωρις χαρτια,ανεμβολιαστο,χωρις τιποτα,140 ευρω! Click για ανάπτυξη... Ο Μανος τι ηλικια εχει? καλα τοσο πολυ καιγοταν που δεν μπορουσε να το ψαξει λιγο καλυτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 16:56 Η moukelis έγραψε: #31.123 10-11-08 16:56 Το ειδε λεει και το ερωτευτηκε...Σε κατι τετοια βασιζονται οι πετσοπαδες.Μα δεν ειναι εξωφρενικη τιμη για ενα ζωακι σε τετοια κατασταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 17:00 Η Αντα έγραψε: #31.124 10-11-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το ειδε λεει και το ερωτευτηκε...Σε κατι τετοια βασιζονται οι πετσοπαδες.Μα δεν ειναι εξωφρενικη τιμη για ενα ζωακι σε τετοια κατασταση; Click για ανάπτυξη... Ναι το διαβασα....θα πω ψεμματα οτι δεν εχω αγορασει απο πετ σοπ ζωακι...χαμστερ, ινδικο χοιριδιο, ψαρακια αλλα παντα μου πεθαναν πολυ γρηγορα και μεγαλωνοντας καταλαβα οτι μια μεριδα αυτου εχουν και τα πετ σοπ. Δεν θελω να ανοιξω εδω θεμα.....ευχομαι απλα να ειναι υγιεστατο το γατακι και να εχει μια ομορφη ζωη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #31.125 10-11-08 17:11 Ναι,σιγουρα,κι εμεις παιρνουμε ψαρακια...Δυστυχως δεν ειναι τοσο ευκολο να βρεις απο καποιο εκτροφειο ή απο υπευθυνο ιδιωτη οπως γινεται με τα γατακια και τα σκυλακια.Αλλα ειναι μεγαλη αδικια.Κι εγω ευχομαι να ειναι καλα το γατακι και να περασουν χρονια μαζι. Αχ ειδα ενα αποσπασμα απο την ταινια του Αμελινιου πριν λιγο και συγκινηθηκα...Θα παω να γραψω τα νεα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 18:43 Η Βάσια13859: #31.126 10-11-08 18:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε παιδιά μήπως ξέρετε να μου πείτε αν τα μουστάκια της γάτας ξαναμεγαλώνουν αν κοπούν? Τα μουστάκια της Σεμέλης μου φαίνονται μικρά και σαν κομένα... από φυσικά αίτια βέβαια... όχι ότι της τα έκοψε κάποιος...άραγε θα μεγαλώσουν? Ιδέα δεν έχω Ετσι κάπως είναι και του Ιωνα και του Erefer νομίζω... Click για ανάπτυξη... ναι και του Ίωνα είναι κομμένα, ποιος ξέρει τι καναν θα φάγαν τα μουστάκια τους στο ταξίδι θα ξαναβγουν Γιούλη μου, εμας ήδη μεγαλώνουν Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με τα δικά σου Χριστίνα και με της Αντας... η κατάληψη θα πρέπει να κρατήσει μέχρι το τέλος της χρονιάς... Φτιάξανε και 3 πανό... 1. Καλά Χριστούγεννα 2. Καλό Πάσχα 3. Καλό Καλοκαίρι Μωρέ θέλουν βρεγμένη σανίδα Click για ανάπτυξη... κρίμα τα τσαμένα...μαρι τι περίμενες απο παιδάκια Β.Π. Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και τωρα που βλεπω και τις τρεις φωτο στην υπογραφη σου, θελω να σου μην συγκρινεις το μηκος μουστακιων του Μορφεα και της Σεμελης με τη Καλυψω. Η Καλυψω εχει ασυνηθιστα μακρια μουστακια.... Click για ανάπτυξη... και το Αθηνιω έχει τεράστια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:44 Η bunny έγραψε: #31.127 10-11-08 20:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρε κοριτσια,θα τρελαθω.Πουλησαν ενα σιαμεζακι στον Μανο,ενα παιδι που μολις μπηκε στους σιαμεζομανεις,χωρις χαρτια,ανεμβολιαστο,χωρις τιποτα,140 ευρω! Click για ανάπτυξη... What;;;;;;!!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι το διαβασα....θα πω ψεμματα οτι δεν εχω αγορασει απο πετ σοπ ζωακι...χαμστερ, ινδικο χοιριδιο, ψαρακια αλλα παντα μου πεθαναν πολυ γρηγορα και μεγαλωνοντας καταλαβα οτι μια μεριδα αυτου εχουν και τα πετ σοπ. Δεν θελω να ανοιξω εδω θεμα.....ευχομαι απλα να ειναι υγιεστατο το γατακι και να εχει μια ομορφη ζωη. Click για ανάπτυξη... Ε,μη με στεναχωρείς τώρα! Και τον Έλβις από Pet Shop τον πήρα,αλλά τότε δεν ήξερα για εργοστάσια ζώων και τέτοια! ΜΗ ΜΟΥ ΤΟ ΧΤΥΠΑΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!:cry: Άλλωστε με τόση περιποίηση,ίσως ζήσει πρισσότερο...Ίσως να γίνει 5-6 χρονών!(τόσο ζουν κατά μέσο όρο τα κουνέλια!) Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,σιγουρα,κι εμεις παιρνουμε ψαρακια...Δυστυχως δεν ειναι τοσο ευκολο να βρεις απο καποιο εκτροφειο ή απο υπευθυνο ιδιωτη οπως γινεται με τα γατακια και τα σκυλακια.Αλλα ειναι μεγαλη αδικια.Κι εγω ευχομαι να ειναι καλα το γατακι και να περασουν χρονια μαζι. Αχ ειδα ενα αποσπασμα απο την ταινια του Αμελινιου πριν λιγο και συγκινηθηκα...Θα παω να γραψω τα νεα του. Click για ανάπτυξη... Μα να ψάχνεις να βρεις εκτροφέα ψαριών,ινδικών χοιριδίων,χάμστερ,κουνελιών,οδικών και εξωτικών πτηνών,παπαγάλων...!!!Δεν νομίζω να υπάρχουν στην υποανάπτυκτη σχετικά με τη ζωοφιλία χώρα μας! κρίμα τα τσαμένα...μαρι τι περίμενες απο παιδάκια Β.Π. και το Αθηνιω έχει τεράστια [/quote] Επιτέλους κάποιος μας υποστηρίζει! Άκου εκεί βρεγμένη σανίδα! Παιδιά το ξέρατε ότι το τρίχωμα των μαύρων γατών τις προστατεύει από κάποιες ασθένειες; Εγώ όχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:59 Η bunny έγραψε: #31.128 10-11-08 20:59 Σας συμπαθώ πολύ εσάς στο My Cat! Ποτέ δεν πίστεψα πως υπάρχουν τόσοι Ελληνες που αγαπάνε τα ζώα! Πριν ανακαλύψω το My Cat,ένιωθα παρήσακτος,εξωγήινος... Και τώρα βλέπω πως δεν είμαι η μόνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 23:16 Η staman2 έγραψε: #31.129 10-11-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι και του Ίωνα είναι κομμένα, ποιος ξέρει τι καναν θα φάγαν τα μουστάκια τους στο ταξίδι θα ξαναβγουν Γιούλη μου, εμας ήδη μεγαλώνουν και το Αθηνιω έχει τεράστια Click για ανάπτυξη... Βάσια μου, μήπως αλλάζουν μουστάκια όπως και δοντάκια? Λέω τώρα... Γιατί και του Σεβαχ κάποια από τα μουστάκια ήταν πριν λίγες μέρες λίγο ξετσουτσουριασμένα και κοντά και τώρα μάκρυναν πολύ!!. Φαντάστηκα πως αλλάζουν λοιπόν και μουστάκια όπως και δόντια. (και μήν γελάσεις που δεν ξέρω... χιιχιχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.130 11-11-08 08:38 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σας συμπαθώ πολύ εσάς στο My Cat! Ποτέ δεν πίστεψα πως υπάρχουν τόσοι Ελληνες που αγαπάνε τα ζώα! Πριν ανακαλύψω το My Cat,ένιωθα παρήσακτος,εξωγήινος... Και τώρα βλέπω πως δεν είμαι η μόνη! Click για ανάπτυξη... Aυτό το "τώρα ξέρω ότι δεν είμαι η μόνη "γατοπαλαβή" και γενικά τόσο ζωόφιλη" κι εγώ το αισθάνομαι πλέον λόγω του mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.131 11-11-08 08:43 Καλημέρα! Ο Μορφέας κι η Σεμέλη παίζαν το πρωί με το κυλινδρικό χαρτονάκι απ΄το χαρτί υγείας που τους έδωσε η μαμά...χωρίς χχχχχχ κι αγριάδες Το βράδυ πλέον κοιμούνται όλα μαζί, τα κορίτσια στα καλάθια τους κι ο Μορφέας από κάτω στα πλακάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:48 Η Βάσια13859: #31.132 11-11-08 08:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Βάσια μου, μήπως αλλάζουν μουστάκια όπως και δοντάκια? Λέω τώρα... Γιατί και του Σεβαχ κάποια από τα μουστάκια ήταν πριν λίγες μέρες λίγο ξετσουτσουριασμένα και κοντά και τώρα μάκρυναν πολύ!!. Φαντάστηκα πως αλλάζουν λοιπόν και μουστάκια όπως και δόντια. (και μήν γελάσεις που δεν ξέρω... χιιχιχι) Click για ανάπτυξη... τα δοντάκια τα αλλάζουν μία φόρα απο τους 4 μέχρι τους 6 μήνες, ενώ τα μουστάκια αλλάζουν συνεχως σαν τις τρίχες...οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:49 Η Βάσια13859: #31.133 11-11-08 08:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Ο Μορφέας κι η Σεμέλη παίζαν το πρωί με το κυλινδρικό χαρτονάκι απ΄το χαρτί υγείας που τους έδωσε η μαμά...χωρίς χχχχχχ κι αγριάδες Το βράδυ πλέον κοιμούνται όλα μαζί, τα κορίτσια στα καλάθια τους κι ο Μορφέας από κάτω στα πλακάκια Click για ανάπτυξη... μπραβο συμπεθεράκι...κι εμεις μια χαρα είμαστε, τρελό παιχνίδι, γίνονται και κουβάρι κάποια στιγμή αλλά μάλλον ειναι στα πλαίσια του παιχνιδιου..το βράδυ ο μικρός ειναι πάντα στα κεφάλια μας και η κόρη στα πόδια,η βρωμοποδαρούσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:54 Η moukelis έγραψε: #31.134 11-11-08 08:54 Καλημερα Βιρμανακια!Τι κανουν τα μικρα σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.135 11-11-08 08:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπραβο συμπεθεράκι...κι εμεις μια χαρα είμαστε, τρελό παιχνίδι, γίνονται και κουβάρι κάποια στιγμή αλλά μάλλον ειναι στα πλαίσια του παιχνιδιου..το βράδυ ο μικρός ειναι πάντα στα κεφάλια μας και η κόρη στα πόδια,η βρωμοποδαρούσα Click για ανάπτυξη... Mπράβο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.136 11-11-08 08:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα Βιρμανακια!Τι κανουν τα μικρα σας; Click για ανάπτυξη... Πολύ πολύ καλά! Σήμερα πήγα τουαλέτα και ήρθαν και τα τρία από κάτω και με κοιτούσαν και η Καλυψώ κλασικά στην αγκαλιάπαιδιά... μου φάνηκαν πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:58 Η moukelis έγραψε: #31.137 11-11-08 08:58 Ναι κι εμενα το κανουν αυτο Γιουλη...Πολλα ειναι τα τρια ε;Εσυ να τα ακους που σκεφτεσαι και για τεταρτο και για μωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η Βάσια13859: #31.138 11-11-08 09:02 μη με σπρωχνεις παιδί μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.139 11-11-08 09:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι κι εμενα το κανουν αυτο Γιουλη...Πολλα ειναι τα τρια ε;Εσυ να τα ακους που σκεφτεσαι και για τεταρτο και για μωρα! Click για ανάπτυξη... για μωρά δεν το συζητώ!! Αλλά το τέταρτο θα έρθει μόνο όταν και αν ολοκληρωθεί το αίθριο που σκέφτομαι... Κοίτα..τη μέρα που κοιμούνται και είναι χαλαρά δεν καταλαβαίνεις ότι έχεις ζώα στο σπίτι...αλλά απ'το βραδάκι και μετά, γίνεται πανικός...στα κυνηγητά, και στα άπειρα παιχνίδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η Βάσια13859: #31.140 11-11-08 09:02 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1555 1556 1557 1558 1559 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1557 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1557 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βρε κοριτσια,θα τρελαθω.Πουλησαν ενα σιαμεζακι στον Μανο,ενα παιδι που μολις μπηκε στους σιαμεζομανεις,χωρις χαρτια,ανεμβολιαστο,χωρις τιποτα,140 ευρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 16:07 Η Αντα έγραψε: #31.122 10-11-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρε κοριτσια,θα τρελαθω.Πουλησαν ενα σιαμεζακι στον Μανο,ενα παιδι που μολις μπηκε στους σιαμεζομανεις,χωρις χαρτια,ανεμβολιαστο,χωρις τιποτα,140 ευρω! Click για ανάπτυξη... Ο Μανος τι ηλικια εχει? καλα τοσο πολυ καιγοταν που δεν μπορουσε να το ψαξει λιγο καλυτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 16:56 Η moukelis έγραψε: #31.123 10-11-08 16:56 Το ειδε λεει και το ερωτευτηκε...Σε κατι τετοια βασιζονται οι πετσοπαδες.Μα δεν ειναι εξωφρενικη τιμη για ενα ζωακι σε τετοια κατασταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 17:00 Η Αντα έγραψε: #31.124 10-11-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το ειδε λεει και το ερωτευτηκε...Σε κατι τετοια βασιζονται οι πετσοπαδες.Μα δεν ειναι εξωφρενικη τιμη για ενα ζωακι σε τετοια κατασταση; Click για ανάπτυξη... Ναι το διαβασα....θα πω ψεμματα οτι δεν εχω αγορασει απο πετ σοπ ζωακι...χαμστερ, ινδικο χοιριδιο, ψαρακια αλλα παντα μου πεθαναν πολυ γρηγορα και μεγαλωνοντας καταλαβα οτι μια μεριδα αυτου εχουν και τα πετ σοπ. Δεν θελω να ανοιξω εδω θεμα.....ευχομαι απλα να ειναι υγιεστατο το γατακι και να εχει μια ομορφη ζωη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #31.125 10-11-08 17:11 Ναι,σιγουρα,κι εμεις παιρνουμε ψαρακια...Δυστυχως δεν ειναι τοσο ευκολο να βρεις απο καποιο εκτροφειο ή απο υπευθυνο ιδιωτη οπως γινεται με τα γατακια και τα σκυλακια.Αλλα ειναι μεγαλη αδικια.Κι εγω ευχομαι να ειναι καλα το γατακι και να περασουν χρονια μαζι. Αχ ειδα ενα αποσπασμα απο την ταινια του Αμελινιου πριν λιγο και συγκινηθηκα...Θα παω να γραψω τα νεα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 18:43 Η Βάσια13859: #31.126 10-11-08 18:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε παιδιά μήπως ξέρετε να μου πείτε αν τα μουστάκια της γάτας ξαναμεγαλώνουν αν κοπούν? Τα μουστάκια της Σεμέλης μου φαίνονται μικρά και σαν κομένα... από φυσικά αίτια βέβαια... όχι ότι της τα έκοψε κάποιος...άραγε θα μεγαλώσουν? Ιδέα δεν έχω Ετσι κάπως είναι και του Ιωνα και του Erefer νομίζω... Click για ανάπτυξη... ναι και του Ίωνα είναι κομμένα, ποιος ξέρει τι καναν θα φάγαν τα μουστάκια τους στο ταξίδι θα ξαναβγουν Γιούλη μου, εμας ήδη μεγαλώνουν Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με τα δικά σου Χριστίνα και με της Αντας... η κατάληψη θα πρέπει να κρατήσει μέχρι το τέλος της χρονιάς... Φτιάξανε και 3 πανό... 1. Καλά Χριστούγεννα 2. Καλό Πάσχα 3. Καλό Καλοκαίρι Μωρέ θέλουν βρεγμένη σανίδα Click για ανάπτυξη... κρίμα τα τσαμένα...μαρι τι περίμενες απο παιδάκια Β.Π. Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και τωρα που βλεπω και τις τρεις φωτο στην υπογραφη σου, θελω να σου μην συγκρινεις το μηκος μουστακιων του Μορφεα και της Σεμελης με τη Καλυψω. Η Καλυψω εχει ασυνηθιστα μακρια μουστακια.... Click για ανάπτυξη... και το Αθηνιω έχει τεράστια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:44 Η bunny έγραψε: #31.127 10-11-08 20:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρε κοριτσια,θα τρελαθω.Πουλησαν ενα σιαμεζακι στον Μανο,ενα παιδι που μολις μπηκε στους σιαμεζομανεις,χωρις χαρτια,ανεμβολιαστο,χωρις τιποτα,140 ευρω! Click για ανάπτυξη... What;;;;;;!!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι το διαβασα....θα πω ψεμματα οτι δεν εχω αγορασει απο πετ σοπ ζωακι...χαμστερ, ινδικο χοιριδιο, ψαρακια αλλα παντα μου πεθαναν πολυ γρηγορα και μεγαλωνοντας καταλαβα οτι μια μεριδα αυτου εχουν και τα πετ σοπ. Δεν θελω να ανοιξω εδω θεμα.....ευχομαι απλα να ειναι υγιεστατο το γατακι και να εχει μια ομορφη ζωη. Click για ανάπτυξη... Ε,μη με στεναχωρείς τώρα! Και τον Έλβις από Pet Shop τον πήρα,αλλά τότε δεν ήξερα για εργοστάσια ζώων και τέτοια! ΜΗ ΜΟΥ ΤΟ ΧΤΥΠΑΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!:cry: Άλλωστε με τόση περιποίηση,ίσως ζήσει πρισσότερο...Ίσως να γίνει 5-6 χρονών!(τόσο ζουν κατά μέσο όρο τα κουνέλια!) Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,σιγουρα,κι εμεις παιρνουμε ψαρακια...Δυστυχως δεν ειναι τοσο ευκολο να βρεις απο καποιο εκτροφειο ή απο υπευθυνο ιδιωτη οπως γινεται με τα γατακια και τα σκυλακια.Αλλα ειναι μεγαλη αδικια.Κι εγω ευχομαι να ειναι καλα το γατακι και να περασουν χρονια μαζι. Αχ ειδα ενα αποσπασμα απο την ταινια του Αμελινιου πριν λιγο και συγκινηθηκα...Θα παω να γραψω τα νεα του. Click για ανάπτυξη... Μα να ψάχνεις να βρεις εκτροφέα ψαριών,ινδικών χοιριδίων,χάμστερ,κουνελιών,οδικών και εξωτικών πτηνών,παπαγάλων...!!!Δεν νομίζω να υπάρχουν στην υποανάπτυκτη σχετικά με τη ζωοφιλία χώρα μας! κρίμα τα τσαμένα...μαρι τι περίμενες απο παιδάκια Β.Π. και το Αθηνιω έχει τεράστια [/quote] Επιτέλους κάποιος μας υποστηρίζει! Άκου εκεί βρεγμένη σανίδα! Παιδιά το ξέρατε ότι το τρίχωμα των μαύρων γατών τις προστατεύει από κάποιες ασθένειες; Εγώ όχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:59 Η bunny έγραψε: #31.128 10-11-08 20:59 Σας συμπαθώ πολύ εσάς στο My Cat! Ποτέ δεν πίστεψα πως υπάρχουν τόσοι Ελληνες που αγαπάνε τα ζώα! Πριν ανακαλύψω το My Cat,ένιωθα παρήσακτος,εξωγήινος... Και τώρα βλέπω πως δεν είμαι η μόνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 23:16 Η staman2 έγραψε: #31.129 10-11-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι και του Ίωνα είναι κομμένα, ποιος ξέρει τι καναν θα φάγαν τα μουστάκια τους στο ταξίδι θα ξαναβγουν Γιούλη μου, εμας ήδη μεγαλώνουν και το Αθηνιω έχει τεράστια Click για ανάπτυξη... Βάσια μου, μήπως αλλάζουν μουστάκια όπως και δοντάκια? Λέω τώρα... Γιατί και του Σεβαχ κάποια από τα μουστάκια ήταν πριν λίγες μέρες λίγο ξετσουτσουριασμένα και κοντά και τώρα μάκρυναν πολύ!!. Φαντάστηκα πως αλλάζουν λοιπόν και μουστάκια όπως και δόντια. (και μήν γελάσεις που δεν ξέρω... χιιχιχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.130 11-11-08 08:38 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σας συμπαθώ πολύ εσάς στο My Cat! Ποτέ δεν πίστεψα πως υπάρχουν τόσοι Ελληνες που αγαπάνε τα ζώα! Πριν ανακαλύψω το My Cat,ένιωθα παρήσακτος,εξωγήινος... Και τώρα βλέπω πως δεν είμαι η μόνη! Click για ανάπτυξη... Aυτό το "τώρα ξέρω ότι δεν είμαι η μόνη "γατοπαλαβή" και γενικά τόσο ζωόφιλη" κι εγώ το αισθάνομαι πλέον λόγω του mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.131 11-11-08 08:43 Καλημέρα! Ο Μορφέας κι η Σεμέλη παίζαν το πρωί με το κυλινδρικό χαρτονάκι απ΄το χαρτί υγείας που τους έδωσε η μαμά...χωρίς χχχχχχ κι αγριάδες Το βράδυ πλέον κοιμούνται όλα μαζί, τα κορίτσια στα καλάθια τους κι ο Μορφέας από κάτω στα πλακάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:48 Η Βάσια13859: #31.132 11-11-08 08:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Βάσια μου, μήπως αλλάζουν μουστάκια όπως και δοντάκια? Λέω τώρα... Γιατί και του Σεβαχ κάποια από τα μουστάκια ήταν πριν λίγες μέρες λίγο ξετσουτσουριασμένα και κοντά και τώρα μάκρυναν πολύ!!. Φαντάστηκα πως αλλάζουν λοιπόν και μουστάκια όπως και δόντια. (και μήν γελάσεις που δεν ξέρω... χιιχιχι) Click για ανάπτυξη... τα δοντάκια τα αλλάζουν μία φόρα απο τους 4 μέχρι τους 6 μήνες, ενώ τα μουστάκια αλλάζουν συνεχως σαν τις τρίχες...οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:49 Η Βάσια13859: #31.133 11-11-08 08:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Ο Μορφέας κι η Σεμέλη παίζαν το πρωί με το κυλινδρικό χαρτονάκι απ΄το χαρτί υγείας που τους έδωσε η μαμά...χωρίς χχχχχχ κι αγριάδες Το βράδυ πλέον κοιμούνται όλα μαζί, τα κορίτσια στα καλάθια τους κι ο Μορφέας από κάτω στα πλακάκια Click για ανάπτυξη... μπραβο συμπεθεράκι...κι εμεις μια χαρα είμαστε, τρελό παιχνίδι, γίνονται και κουβάρι κάποια στιγμή αλλά μάλλον ειναι στα πλαίσια του παιχνιδιου..το βράδυ ο μικρός ειναι πάντα στα κεφάλια μας και η κόρη στα πόδια,η βρωμοποδαρούσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:54 Η moukelis έγραψε: #31.134 11-11-08 08:54 Καλημερα Βιρμανακια!Τι κανουν τα μικρα σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.135 11-11-08 08:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπραβο συμπεθεράκι...κι εμεις μια χαρα είμαστε, τρελό παιχνίδι, γίνονται και κουβάρι κάποια στιγμή αλλά μάλλον ειναι στα πλαίσια του παιχνιδιου..το βράδυ ο μικρός ειναι πάντα στα κεφάλια μας και η κόρη στα πόδια,η βρωμοποδαρούσα Click για ανάπτυξη... Mπράβο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.136 11-11-08 08:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα Βιρμανακια!Τι κανουν τα μικρα σας; Click για ανάπτυξη... Πολύ πολύ καλά! Σήμερα πήγα τουαλέτα και ήρθαν και τα τρία από κάτω και με κοιτούσαν και η Καλυψώ κλασικά στην αγκαλιάπαιδιά... μου φάνηκαν πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:58 Η moukelis έγραψε: #31.137 11-11-08 08:58 Ναι κι εμενα το κανουν αυτο Γιουλη...Πολλα ειναι τα τρια ε;Εσυ να τα ακους που σκεφτεσαι και για τεταρτο και για μωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η Βάσια13859: #31.138 11-11-08 09:02 μη με σπρωχνεις παιδί μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.139 11-11-08 09:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι κι εμενα το κανουν αυτο Γιουλη...Πολλα ειναι τα τρια ε;Εσυ να τα ακους που σκεφτεσαι και για τεταρτο και για μωρα! Click για ανάπτυξη... για μωρά δεν το συζητώ!! Αλλά το τέταρτο θα έρθει μόνο όταν και αν ολοκληρωθεί το αίθριο που σκέφτομαι... Κοίτα..τη μέρα που κοιμούνται και είναι χαλαρά δεν καταλαβαίνεις ότι έχεις ζώα στο σπίτι...αλλά απ'το βραδάκι και μετά, γίνεται πανικός...στα κυνηγητά, και στα άπειρα παιχνίδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η Βάσια13859: #31.140 11-11-08 09:02 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1555 1556 1557 1558 1559 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1557 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1557 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρε κοριτσια,θα τρελαθω.Πουλησαν ενα σιαμεζακι στον Μανο,ενα παιδι που μολις μπηκε στους σιαμεζομανεις,χωρις χαρτια,ανεμβολιαστο,χωρις τιποτα,140 ευρω! Click για ανάπτυξη... Ο Μανος τι ηλικια εχει? καλα τοσο πολυ καιγοταν που δεν μπορουσε να το ψαξει λιγο καλυτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 16:56 Η moukelis έγραψε: #31.123 10-11-08 16:56 Το ειδε λεει και το ερωτευτηκε...Σε κατι τετοια βασιζονται οι πετσοπαδες.Μα δεν ειναι εξωφρενικη τιμη για ενα ζωακι σε τετοια κατασταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 17:00 Η Αντα έγραψε: #31.124 10-11-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το ειδε λεει και το ερωτευτηκε...Σε κατι τετοια βασιζονται οι πετσοπαδες.Μα δεν ειναι εξωφρενικη τιμη για ενα ζωακι σε τετοια κατασταση; Click για ανάπτυξη... Ναι το διαβασα....θα πω ψεμματα οτι δεν εχω αγορασει απο πετ σοπ ζωακι...χαμστερ, ινδικο χοιριδιο, ψαρακια αλλα παντα μου πεθαναν πολυ γρηγορα και μεγαλωνοντας καταλαβα οτι μια μεριδα αυτου εχουν και τα πετ σοπ. Δεν θελω να ανοιξω εδω θεμα.....ευχομαι απλα να ειναι υγιεστατο το γατακι και να εχει μια ομορφη ζωη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #31.125 10-11-08 17:11 Ναι,σιγουρα,κι εμεις παιρνουμε ψαρακια...Δυστυχως δεν ειναι τοσο ευκολο να βρεις απο καποιο εκτροφειο ή απο υπευθυνο ιδιωτη οπως γινεται με τα γατακια και τα σκυλακια.Αλλα ειναι μεγαλη αδικια.Κι εγω ευχομαι να ειναι καλα το γατακι και να περασουν χρονια μαζι. Αχ ειδα ενα αποσπασμα απο την ταινια του Αμελινιου πριν λιγο και συγκινηθηκα...Θα παω να γραψω τα νεα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 18:43 Η Βάσια13859: #31.126 10-11-08 18:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε παιδιά μήπως ξέρετε να μου πείτε αν τα μουστάκια της γάτας ξαναμεγαλώνουν αν κοπούν? Τα μουστάκια της Σεμέλης μου φαίνονται μικρά και σαν κομένα... από φυσικά αίτια βέβαια... όχι ότι της τα έκοψε κάποιος...άραγε θα μεγαλώσουν? Ιδέα δεν έχω Ετσι κάπως είναι και του Ιωνα και του Erefer νομίζω... Click για ανάπτυξη... ναι και του Ίωνα είναι κομμένα, ποιος ξέρει τι καναν θα φάγαν τα μουστάκια τους στο ταξίδι θα ξαναβγουν Γιούλη μου, εμας ήδη μεγαλώνουν Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με τα δικά σου Χριστίνα και με της Αντας... η κατάληψη θα πρέπει να κρατήσει μέχρι το τέλος της χρονιάς... Φτιάξανε και 3 πανό... 1. Καλά Χριστούγεννα 2. Καλό Πάσχα 3. Καλό Καλοκαίρι Μωρέ θέλουν βρεγμένη σανίδα Click για ανάπτυξη... κρίμα τα τσαμένα...μαρι τι περίμενες απο παιδάκια Β.Π. Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και τωρα που βλεπω και τις τρεις φωτο στην υπογραφη σου, θελω να σου μην συγκρινεις το μηκος μουστακιων του Μορφεα και της Σεμελης με τη Καλυψω. Η Καλυψω εχει ασυνηθιστα μακρια μουστακια.... Click για ανάπτυξη... και το Αθηνιω έχει τεράστια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:44 Η bunny έγραψε: #31.127 10-11-08 20:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρε κοριτσια,θα τρελαθω.Πουλησαν ενα σιαμεζακι στον Μανο,ενα παιδι που μολις μπηκε στους σιαμεζομανεις,χωρις χαρτια,ανεμβολιαστο,χωρις τιποτα,140 ευρω! Click για ανάπτυξη... What;;;;;;!!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι το διαβασα....θα πω ψεμματα οτι δεν εχω αγορασει απο πετ σοπ ζωακι...χαμστερ, ινδικο χοιριδιο, ψαρακια αλλα παντα μου πεθαναν πολυ γρηγορα και μεγαλωνοντας καταλαβα οτι μια μεριδα αυτου εχουν και τα πετ σοπ. Δεν θελω να ανοιξω εδω θεμα.....ευχομαι απλα να ειναι υγιεστατο το γατακι και να εχει μια ομορφη ζωη. Click για ανάπτυξη... Ε,μη με στεναχωρείς τώρα! Και τον Έλβις από Pet Shop τον πήρα,αλλά τότε δεν ήξερα για εργοστάσια ζώων και τέτοια! ΜΗ ΜΟΥ ΤΟ ΧΤΥΠΑΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!:cry: Άλλωστε με τόση περιποίηση,ίσως ζήσει πρισσότερο...Ίσως να γίνει 5-6 χρονών!(τόσο ζουν κατά μέσο όρο τα κουνέλια!) Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,σιγουρα,κι εμεις παιρνουμε ψαρακια...Δυστυχως δεν ειναι τοσο ευκολο να βρεις απο καποιο εκτροφειο ή απο υπευθυνο ιδιωτη οπως γινεται με τα γατακια και τα σκυλακια.Αλλα ειναι μεγαλη αδικια.Κι εγω ευχομαι να ειναι καλα το γατακι και να περασουν χρονια μαζι. Αχ ειδα ενα αποσπασμα απο την ταινια του Αμελινιου πριν λιγο και συγκινηθηκα...Θα παω να γραψω τα νεα του. Click για ανάπτυξη... Μα να ψάχνεις να βρεις εκτροφέα ψαριών,ινδικών χοιριδίων,χάμστερ,κουνελιών,οδικών και εξωτικών πτηνών,παπαγάλων...!!!Δεν νομίζω να υπάρχουν στην υποανάπτυκτη σχετικά με τη ζωοφιλία χώρα μας! κρίμα τα τσαμένα...μαρι τι περίμενες απο παιδάκια Β.Π. και το Αθηνιω έχει τεράστια [/quote] Επιτέλους κάποιος μας υποστηρίζει! Άκου εκεί βρεγμένη σανίδα! Παιδιά το ξέρατε ότι το τρίχωμα των μαύρων γατών τις προστατεύει από κάποιες ασθένειες; Εγώ όχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:59 Η bunny έγραψε: #31.128 10-11-08 20:59 Σας συμπαθώ πολύ εσάς στο My Cat! Ποτέ δεν πίστεψα πως υπάρχουν τόσοι Ελληνες που αγαπάνε τα ζώα! Πριν ανακαλύψω το My Cat,ένιωθα παρήσακτος,εξωγήινος... Και τώρα βλέπω πως δεν είμαι η μόνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 23:16 Η staman2 έγραψε: #31.129 10-11-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι και του Ίωνα είναι κομμένα, ποιος ξέρει τι καναν θα φάγαν τα μουστάκια τους στο ταξίδι θα ξαναβγουν Γιούλη μου, εμας ήδη μεγαλώνουν και το Αθηνιω έχει τεράστια Click για ανάπτυξη... Βάσια μου, μήπως αλλάζουν μουστάκια όπως και δοντάκια? Λέω τώρα... Γιατί και του Σεβαχ κάποια από τα μουστάκια ήταν πριν λίγες μέρες λίγο ξετσουτσουριασμένα και κοντά και τώρα μάκρυναν πολύ!!. Φαντάστηκα πως αλλάζουν λοιπόν και μουστάκια όπως και δόντια. (και μήν γελάσεις που δεν ξέρω... χιιχιχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.130 11-11-08 08:38 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σας συμπαθώ πολύ εσάς στο My Cat! Ποτέ δεν πίστεψα πως υπάρχουν τόσοι Ελληνες που αγαπάνε τα ζώα! Πριν ανακαλύψω το My Cat,ένιωθα παρήσακτος,εξωγήινος... Και τώρα βλέπω πως δεν είμαι η μόνη! Click για ανάπτυξη... Aυτό το "τώρα ξέρω ότι δεν είμαι η μόνη "γατοπαλαβή" και γενικά τόσο ζωόφιλη" κι εγώ το αισθάνομαι πλέον λόγω του mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.131 11-11-08 08:43 Καλημέρα! Ο Μορφέας κι η Σεμέλη παίζαν το πρωί με το κυλινδρικό χαρτονάκι απ΄το χαρτί υγείας που τους έδωσε η μαμά...χωρίς χχχχχχ κι αγριάδες Το βράδυ πλέον κοιμούνται όλα μαζί, τα κορίτσια στα καλάθια τους κι ο Μορφέας από κάτω στα πλακάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:48 Η Βάσια13859: #31.132 11-11-08 08:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Βάσια μου, μήπως αλλάζουν μουστάκια όπως και δοντάκια? Λέω τώρα... Γιατί και του Σεβαχ κάποια από τα μουστάκια ήταν πριν λίγες μέρες λίγο ξετσουτσουριασμένα και κοντά και τώρα μάκρυναν πολύ!!. Φαντάστηκα πως αλλάζουν λοιπόν και μουστάκια όπως και δόντια. (και μήν γελάσεις που δεν ξέρω... χιιχιχι) Click για ανάπτυξη... τα δοντάκια τα αλλάζουν μία φόρα απο τους 4 μέχρι τους 6 μήνες, ενώ τα μουστάκια αλλάζουν συνεχως σαν τις τρίχες...οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:49 Η Βάσια13859: #31.133 11-11-08 08:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Ο Μορφέας κι η Σεμέλη παίζαν το πρωί με το κυλινδρικό χαρτονάκι απ΄το χαρτί υγείας που τους έδωσε η μαμά...χωρίς χχχχχχ κι αγριάδες Το βράδυ πλέον κοιμούνται όλα μαζί, τα κορίτσια στα καλάθια τους κι ο Μορφέας από κάτω στα πλακάκια Click για ανάπτυξη... μπραβο συμπεθεράκι...κι εμεις μια χαρα είμαστε, τρελό παιχνίδι, γίνονται και κουβάρι κάποια στιγμή αλλά μάλλον ειναι στα πλαίσια του παιχνιδιου..το βράδυ ο μικρός ειναι πάντα στα κεφάλια μας και η κόρη στα πόδια,η βρωμοποδαρούσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:54 Η moukelis έγραψε: #31.134 11-11-08 08:54 Καλημερα Βιρμανακια!Τι κανουν τα μικρα σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.135 11-11-08 08:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπραβο συμπεθεράκι...κι εμεις μια χαρα είμαστε, τρελό παιχνίδι, γίνονται και κουβάρι κάποια στιγμή αλλά μάλλον ειναι στα πλαίσια του παιχνιδιου..το βράδυ ο μικρός ειναι πάντα στα κεφάλια μας και η κόρη στα πόδια,η βρωμοποδαρούσα Click για ανάπτυξη... Mπράβο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.136 11-11-08 08:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα Βιρμανακια!Τι κανουν τα μικρα σας; Click για ανάπτυξη... Πολύ πολύ καλά! Σήμερα πήγα τουαλέτα και ήρθαν και τα τρία από κάτω και με κοιτούσαν και η Καλυψώ κλασικά στην αγκαλιάπαιδιά... μου φάνηκαν πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:58 Η moukelis έγραψε: #31.137 11-11-08 08:58 Ναι κι εμενα το κανουν αυτο Γιουλη...Πολλα ειναι τα τρια ε;Εσυ να τα ακους που σκεφτεσαι και για τεταρτο και για μωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η Βάσια13859: #31.138 11-11-08 09:02 μη με σπρωχνεις παιδί μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.139 11-11-08 09:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι κι εμενα το κανουν αυτο Γιουλη...Πολλα ειναι τα τρια ε;Εσυ να τα ακους που σκεφτεσαι και για τεταρτο και για μωρα! Click για ανάπτυξη... για μωρά δεν το συζητώ!! Αλλά το τέταρτο θα έρθει μόνο όταν και αν ολοκληρωθεί το αίθριο που σκέφτομαι... Κοίτα..τη μέρα που κοιμούνται και είναι χαλαρά δεν καταλαβαίνεις ότι έχεις ζώα στο σπίτι...αλλά απ'το βραδάκι και μετά, γίνεται πανικός...στα κυνηγητά, και στα άπειρα παιχνίδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η Βάσια13859: #31.140 11-11-08 09:02 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1555 1556 1557 1558 1559 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1557 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1557 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το ειδε λεει και το ερωτευτηκε...Σε κατι τετοια βασιζονται οι πετσοπαδες.Μα δεν ειναι εξωφρενικη τιμη για ενα ζωακι σε τετοια κατασταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 17:00 Η Αντα έγραψε: #31.124 10-11-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το ειδε λεει και το ερωτευτηκε...Σε κατι τετοια βασιζονται οι πετσοπαδες.Μα δεν ειναι εξωφρενικη τιμη για ενα ζωακι σε τετοια κατασταση; Click για ανάπτυξη... Ναι το διαβασα....θα πω ψεμματα οτι δεν εχω αγορασει απο πετ σοπ ζωακι...χαμστερ, ινδικο χοιριδιο, ψαρακια αλλα παντα μου πεθαναν πολυ γρηγορα και μεγαλωνοντας καταλαβα οτι μια μεριδα αυτου εχουν και τα πετ σοπ. Δεν θελω να ανοιξω εδω θεμα.....ευχομαι απλα να ειναι υγιεστατο το γατακι και να εχει μια ομορφη ζωη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #31.125 10-11-08 17:11 Ναι,σιγουρα,κι εμεις παιρνουμε ψαρακια...Δυστυχως δεν ειναι τοσο ευκολο να βρεις απο καποιο εκτροφειο ή απο υπευθυνο ιδιωτη οπως γινεται με τα γατακια και τα σκυλακια.Αλλα ειναι μεγαλη αδικια.Κι εγω ευχομαι να ειναι καλα το γατακι και να περασουν χρονια μαζι. Αχ ειδα ενα αποσπασμα απο την ταινια του Αμελινιου πριν λιγο και συγκινηθηκα...Θα παω να γραψω τα νεα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 18:43 Η Βάσια13859: #31.126 10-11-08 18:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε παιδιά μήπως ξέρετε να μου πείτε αν τα μουστάκια της γάτας ξαναμεγαλώνουν αν κοπούν? Τα μουστάκια της Σεμέλης μου φαίνονται μικρά και σαν κομένα... από φυσικά αίτια βέβαια... όχι ότι της τα έκοψε κάποιος...άραγε θα μεγαλώσουν? Ιδέα δεν έχω Ετσι κάπως είναι και του Ιωνα και του Erefer νομίζω... Click για ανάπτυξη... ναι και του Ίωνα είναι κομμένα, ποιος ξέρει τι καναν θα φάγαν τα μουστάκια τους στο ταξίδι θα ξαναβγουν Γιούλη μου, εμας ήδη μεγαλώνουν Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με τα δικά σου Χριστίνα και με της Αντας... η κατάληψη θα πρέπει να κρατήσει μέχρι το τέλος της χρονιάς... Φτιάξανε και 3 πανό... 1. Καλά Χριστούγεννα 2. Καλό Πάσχα 3. Καλό Καλοκαίρι Μωρέ θέλουν βρεγμένη σανίδα Click για ανάπτυξη... κρίμα τα τσαμένα...μαρι τι περίμενες απο παιδάκια Β.Π. Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και τωρα που βλεπω και τις τρεις φωτο στην υπογραφη σου, θελω να σου μην συγκρινεις το μηκος μουστακιων του Μορφεα και της Σεμελης με τη Καλυψω. Η Καλυψω εχει ασυνηθιστα μακρια μουστακια.... Click για ανάπτυξη... και το Αθηνιω έχει τεράστια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:44 Η bunny έγραψε: #31.127 10-11-08 20:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρε κοριτσια,θα τρελαθω.Πουλησαν ενα σιαμεζακι στον Μανο,ενα παιδι που μολις μπηκε στους σιαμεζομανεις,χωρις χαρτια,ανεμβολιαστο,χωρις τιποτα,140 ευρω! Click για ανάπτυξη... What;;;;;;!!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι το διαβασα....θα πω ψεμματα οτι δεν εχω αγορασει απο πετ σοπ ζωακι...χαμστερ, ινδικο χοιριδιο, ψαρακια αλλα παντα μου πεθαναν πολυ γρηγορα και μεγαλωνοντας καταλαβα οτι μια μεριδα αυτου εχουν και τα πετ σοπ. Δεν θελω να ανοιξω εδω θεμα.....ευχομαι απλα να ειναι υγιεστατο το γατακι και να εχει μια ομορφη ζωη. Click για ανάπτυξη... Ε,μη με στεναχωρείς τώρα! Και τον Έλβις από Pet Shop τον πήρα,αλλά τότε δεν ήξερα για εργοστάσια ζώων και τέτοια! ΜΗ ΜΟΥ ΤΟ ΧΤΥΠΑΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!:cry: Άλλωστε με τόση περιποίηση,ίσως ζήσει πρισσότερο...Ίσως να γίνει 5-6 χρονών!(τόσο ζουν κατά μέσο όρο τα κουνέλια!) Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,σιγουρα,κι εμεις παιρνουμε ψαρακια...Δυστυχως δεν ειναι τοσο ευκολο να βρεις απο καποιο εκτροφειο ή απο υπευθυνο ιδιωτη οπως γινεται με τα γατακια και τα σκυλακια.Αλλα ειναι μεγαλη αδικια.Κι εγω ευχομαι να ειναι καλα το γατακι και να περασουν χρονια μαζι. Αχ ειδα ενα αποσπασμα απο την ταινια του Αμελινιου πριν λιγο και συγκινηθηκα...Θα παω να γραψω τα νεα του. Click για ανάπτυξη... Μα να ψάχνεις να βρεις εκτροφέα ψαριών,ινδικών χοιριδίων,χάμστερ,κουνελιών,οδικών και εξωτικών πτηνών,παπαγάλων...!!!Δεν νομίζω να υπάρχουν στην υποανάπτυκτη σχετικά με τη ζωοφιλία χώρα μας! κρίμα τα τσαμένα...μαρι τι περίμενες απο παιδάκια Β.Π. και το Αθηνιω έχει τεράστια [/quote] Επιτέλους κάποιος μας υποστηρίζει! Άκου εκεί βρεγμένη σανίδα! Παιδιά το ξέρατε ότι το τρίχωμα των μαύρων γατών τις προστατεύει από κάποιες ασθένειες; Εγώ όχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:59 Η bunny έγραψε: #31.128 10-11-08 20:59 Σας συμπαθώ πολύ εσάς στο My Cat! Ποτέ δεν πίστεψα πως υπάρχουν τόσοι Ελληνες που αγαπάνε τα ζώα! Πριν ανακαλύψω το My Cat,ένιωθα παρήσακτος,εξωγήινος... Και τώρα βλέπω πως δεν είμαι η μόνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 23:16 Η staman2 έγραψε: #31.129 10-11-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι και του Ίωνα είναι κομμένα, ποιος ξέρει τι καναν θα φάγαν τα μουστάκια τους στο ταξίδι θα ξαναβγουν Γιούλη μου, εμας ήδη μεγαλώνουν και το Αθηνιω έχει τεράστια Click για ανάπτυξη... Βάσια μου, μήπως αλλάζουν μουστάκια όπως και δοντάκια? Λέω τώρα... Γιατί και του Σεβαχ κάποια από τα μουστάκια ήταν πριν λίγες μέρες λίγο ξετσουτσουριασμένα και κοντά και τώρα μάκρυναν πολύ!!. Φαντάστηκα πως αλλάζουν λοιπόν και μουστάκια όπως και δόντια. (και μήν γελάσεις που δεν ξέρω... χιιχιχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.130 11-11-08 08:38 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σας συμπαθώ πολύ εσάς στο My Cat! Ποτέ δεν πίστεψα πως υπάρχουν τόσοι Ελληνες που αγαπάνε τα ζώα! Πριν ανακαλύψω το My Cat,ένιωθα παρήσακτος,εξωγήινος... Και τώρα βλέπω πως δεν είμαι η μόνη! Click για ανάπτυξη... Aυτό το "τώρα ξέρω ότι δεν είμαι η μόνη "γατοπαλαβή" και γενικά τόσο ζωόφιλη" κι εγώ το αισθάνομαι πλέον λόγω του mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.131 11-11-08 08:43 Καλημέρα! Ο Μορφέας κι η Σεμέλη παίζαν το πρωί με το κυλινδρικό χαρτονάκι απ΄το χαρτί υγείας που τους έδωσε η μαμά...χωρίς χχχχχχ κι αγριάδες Το βράδυ πλέον κοιμούνται όλα μαζί, τα κορίτσια στα καλάθια τους κι ο Μορφέας από κάτω στα πλακάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:48 Η Βάσια13859: #31.132 11-11-08 08:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Βάσια μου, μήπως αλλάζουν μουστάκια όπως και δοντάκια? Λέω τώρα... Γιατί και του Σεβαχ κάποια από τα μουστάκια ήταν πριν λίγες μέρες λίγο ξετσουτσουριασμένα και κοντά και τώρα μάκρυναν πολύ!!. Φαντάστηκα πως αλλάζουν λοιπόν και μουστάκια όπως και δόντια. (και μήν γελάσεις που δεν ξέρω... χιιχιχι) Click για ανάπτυξη... τα δοντάκια τα αλλάζουν μία φόρα απο τους 4 μέχρι τους 6 μήνες, ενώ τα μουστάκια αλλάζουν συνεχως σαν τις τρίχες...οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:49 Η Βάσια13859: #31.133 11-11-08 08:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Ο Μορφέας κι η Σεμέλη παίζαν το πρωί με το κυλινδρικό χαρτονάκι απ΄το χαρτί υγείας που τους έδωσε η μαμά...χωρίς χχχχχχ κι αγριάδες Το βράδυ πλέον κοιμούνται όλα μαζί, τα κορίτσια στα καλάθια τους κι ο Μορφέας από κάτω στα πλακάκια Click για ανάπτυξη... μπραβο συμπεθεράκι...κι εμεις μια χαρα είμαστε, τρελό παιχνίδι, γίνονται και κουβάρι κάποια στιγμή αλλά μάλλον ειναι στα πλαίσια του παιχνιδιου..το βράδυ ο μικρός ειναι πάντα στα κεφάλια μας και η κόρη στα πόδια,η βρωμοποδαρούσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:54 Η moukelis έγραψε: #31.134 11-11-08 08:54 Καλημερα Βιρμανακια!Τι κανουν τα μικρα σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.135 11-11-08 08:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπραβο συμπεθεράκι...κι εμεις μια χαρα είμαστε, τρελό παιχνίδι, γίνονται και κουβάρι κάποια στιγμή αλλά μάλλον ειναι στα πλαίσια του παιχνιδιου..το βράδυ ο μικρός ειναι πάντα στα κεφάλια μας και η κόρη στα πόδια,η βρωμοποδαρούσα Click για ανάπτυξη... Mπράβο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.136 11-11-08 08:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα Βιρμανακια!Τι κανουν τα μικρα σας; Click για ανάπτυξη... Πολύ πολύ καλά! Σήμερα πήγα τουαλέτα και ήρθαν και τα τρία από κάτω και με κοιτούσαν και η Καλυψώ κλασικά στην αγκαλιάπαιδιά... μου φάνηκαν πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:58 Η moukelis έγραψε: #31.137 11-11-08 08:58 Ναι κι εμενα το κανουν αυτο Γιουλη...Πολλα ειναι τα τρια ε;Εσυ να τα ακους που σκεφτεσαι και για τεταρτο και για μωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η Βάσια13859: #31.138 11-11-08 09:02 μη με σπρωχνεις παιδί μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.139 11-11-08 09:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι κι εμενα το κανουν αυτο Γιουλη...Πολλα ειναι τα τρια ε;Εσυ να τα ακους που σκεφτεσαι και για τεταρτο και για μωρα! Click για ανάπτυξη... για μωρά δεν το συζητώ!! Αλλά το τέταρτο θα έρθει μόνο όταν και αν ολοκληρωθεί το αίθριο που σκέφτομαι... Κοίτα..τη μέρα που κοιμούνται και είναι χαλαρά δεν καταλαβαίνεις ότι έχεις ζώα στο σπίτι...αλλά απ'το βραδάκι και μετά, γίνεται πανικός...στα κυνηγητά, και στα άπειρα παιχνίδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η Βάσια13859: #31.140 11-11-08 09:02 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1555 1556 1557 1558 1559 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1557 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1557 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το ειδε λεει και το ερωτευτηκε...Σε κατι τετοια βασιζονται οι πετσοπαδες.Μα δεν ειναι εξωφρενικη τιμη για ενα ζωακι σε τετοια κατασταση; Click για ανάπτυξη... Ναι το διαβασα....θα πω ψεμματα οτι δεν εχω αγορασει απο πετ σοπ ζωακι...χαμστερ, ινδικο χοιριδιο, ψαρακια αλλα παντα μου πεθαναν πολυ γρηγορα και μεγαλωνοντας καταλαβα οτι μια μεριδα αυτου εχουν και τα πετ σοπ. Δεν θελω να ανοιξω εδω θεμα.....ευχομαι απλα να ειναι υγιεστατο το γατακι και να εχει μια ομορφη ζωη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #31.125 10-11-08 17:11 Ναι,σιγουρα,κι εμεις παιρνουμε ψαρακια...Δυστυχως δεν ειναι τοσο ευκολο να βρεις απο καποιο εκτροφειο ή απο υπευθυνο ιδιωτη οπως γινεται με τα γατακια και τα σκυλακια.Αλλα ειναι μεγαλη αδικια.Κι εγω ευχομαι να ειναι καλα το γατακι και να περασουν χρονια μαζι. Αχ ειδα ενα αποσπασμα απο την ταινια του Αμελινιου πριν λιγο και συγκινηθηκα...Θα παω να γραψω τα νεα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 18:43 Η Βάσια13859: #31.126 10-11-08 18:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε παιδιά μήπως ξέρετε να μου πείτε αν τα μουστάκια της γάτας ξαναμεγαλώνουν αν κοπούν? Τα μουστάκια της Σεμέλης μου φαίνονται μικρά και σαν κομένα... από φυσικά αίτια βέβαια... όχι ότι της τα έκοψε κάποιος...άραγε θα μεγαλώσουν? Ιδέα δεν έχω Ετσι κάπως είναι και του Ιωνα και του Erefer νομίζω... Click για ανάπτυξη... ναι και του Ίωνα είναι κομμένα, ποιος ξέρει τι καναν θα φάγαν τα μουστάκια τους στο ταξίδι θα ξαναβγουν Γιούλη μου, εμας ήδη μεγαλώνουν Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με τα δικά σου Χριστίνα και με της Αντας... η κατάληψη θα πρέπει να κρατήσει μέχρι το τέλος της χρονιάς... Φτιάξανε και 3 πανό... 1. Καλά Χριστούγεννα 2. Καλό Πάσχα 3. Καλό Καλοκαίρι Μωρέ θέλουν βρεγμένη σανίδα Click για ανάπτυξη... κρίμα τα τσαμένα...μαρι τι περίμενες απο παιδάκια Β.Π. Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και τωρα που βλεπω και τις τρεις φωτο στην υπογραφη σου, θελω να σου μην συγκρινεις το μηκος μουστακιων του Μορφεα και της Σεμελης με τη Καλυψω. Η Καλυψω εχει ασυνηθιστα μακρια μουστακια.... Click για ανάπτυξη... και το Αθηνιω έχει τεράστια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:44 Η bunny έγραψε: #31.127 10-11-08 20:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρε κοριτσια,θα τρελαθω.Πουλησαν ενα σιαμεζακι στον Μανο,ενα παιδι που μολις μπηκε στους σιαμεζομανεις,χωρις χαρτια,ανεμβολιαστο,χωρις τιποτα,140 ευρω! Click για ανάπτυξη... What;;;;;;!!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι το διαβασα....θα πω ψεμματα οτι δεν εχω αγορασει απο πετ σοπ ζωακι...χαμστερ, ινδικο χοιριδιο, ψαρακια αλλα παντα μου πεθαναν πολυ γρηγορα και μεγαλωνοντας καταλαβα οτι μια μεριδα αυτου εχουν και τα πετ σοπ. Δεν θελω να ανοιξω εδω θεμα.....ευχομαι απλα να ειναι υγιεστατο το γατακι και να εχει μια ομορφη ζωη. Click για ανάπτυξη... Ε,μη με στεναχωρείς τώρα! Και τον Έλβις από Pet Shop τον πήρα,αλλά τότε δεν ήξερα για εργοστάσια ζώων και τέτοια! ΜΗ ΜΟΥ ΤΟ ΧΤΥΠΑΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!:cry: Άλλωστε με τόση περιποίηση,ίσως ζήσει πρισσότερο...Ίσως να γίνει 5-6 χρονών!(τόσο ζουν κατά μέσο όρο τα κουνέλια!) Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,σιγουρα,κι εμεις παιρνουμε ψαρακια...Δυστυχως δεν ειναι τοσο ευκολο να βρεις απο καποιο εκτροφειο ή απο υπευθυνο ιδιωτη οπως γινεται με τα γατακια και τα σκυλακια.Αλλα ειναι μεγαλη αδικια.Κι εγω ευχομαι να ειναι καλα το γατακι και να περασουν χρονια μαζι. Αχ ειδα ενα αποσπασμα απο την ταινια του Αμελινιου πριν λιγο και συγκινηθηκα...Θα παω να γραψω τα νεα του. Click για ανάπτυξη... Μα να ψάχνεις να βρεις εκτροφέα ψαριών,ινδικών χοιριδίων,χάμστερ,κουνελιών,οδικών και εξωτικών πτηνών,παπαγάλων...!!!Δεν νομίζω να υπάρχουν στην υποανάπτυκτη σχετικά με τη ζωοφιλία χώρα μας! κρίμα τα τσαμένα...μαρι τι περίμενες απο παιδάκια Β.Π. και το Αθηνιω έχει τεράστια [/quote] Επιτέλους κάποιος μας υποστηρίζει! Άκου εκεί βρεγμένη σανίδα! Παιδιά το ξέρατε ότι το τρίχωμα των μαύρων γατών τις προστατεύει από κάποιες ασθένειες; Εγώ όχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:59 Η bunny έγραψε: #31.128 10-11-08 20:59 Σας συμπαθώ πολύ εσάς στο My Cat! Ποτέ δεν πίστεψα πως υπάρχουν τόσοι Ελληνες που αγαπάνε τα ζώα! Πριν ανακαλύψω το My Cat,ένιωθα παρήσακτος,εξωγήινος... Και τώρα βλέπω πως δεν είμαι η μόνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 23:16 Η staman2 έγραψε: #31.129 10-11-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι και του Ίωνα είναι κομμένα, ποιος ξέρει τι καναν θα φάγαν τα μουστάκια τους στο ταξίδι θα ξαναβγουν Γιούλη μου, εμας ήδη μεγαλώνουν και το Αθηνιω έχει τεράστια Click για ανάπτυξη... Βάσια μου, μήπως αλλάζουν μουστάκια όπως και δοντάκια? Λέω τώρα... Γιατί και του Σεβαχ κάποια από τα μουστάκια ήταν πριν λίγες μέρες λίγο ξετσουτσουριασμένα και κοντά και τώρα μάκρυναν πολύ!!. Φαντάστηκα πως αλλάζουν λοιπόν και μουστάκια όπως και δόντια. (και μήν γελάσεις που δεν ξέρω... χιιχιχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.130 11-11-08 08:38 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σας συμπαθώ πολύ εσάς στο My Cat! Ποτέ δεν πίστεψα πως υπάρχουν τόσοι Ελληνες που αγαπάνε τα ζώα! Πριν ανακαλύψω το My Cat,ένιωθα παρήσακτος,εξωγήινος... Και τώρα βλέπω πως δεν είμαι η μόνη! Click για ανάπτυξη... Aυτό το "τώρα ξέρω ότι δεν είμαι η μόνη "γατοπαλαβή" και γενικά τόσο ζωόφιλη" κι εγώ το αισθάνομαι πλέον λόγω του mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.131 11-11-08 08:43 Καλημέρα! Ο Μορφέας κι η Σεμέλη παίζαν το πρωί με το κυλινδρικό χαρτονάκι απ΄το χαρτί υγείας που τους έδωσε η μαμά...χωρίς χχχχχχ κι αγριάδες Το βράδυ πλέον κοιμούνται όλα μαζί, τα κορίτσια στα καλάθια τους κι ο Μορφέας από κάτω στα πλακάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:48 Η Βάσια13859: #31.132 11-11-08 08:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Βάσια μου, μήπως αλλάζουν μουστάκια όπως και δοντάκια? Λέω τώρα... Γιατί και του Σεβαχ κάποια από τα μουστάκια ήταν πριν λίγες μέρες λίγο ξετσουτσουριασμένα και κοντά και τώρα μάκρυναν πολύ!!. Φαντάστηκα πως αλλάζουν λοιπόν και μουστάκια όπως και δόντια. (και μήν γελάσεις που δεν ξέρω... χιιχιχι) Click για ανάπτυξη... τα δοντάκια τα αλλάζουν μία φόρα απο τους 4 μέχρι τους 6 μήνες, ενώ τα μουστάκια αλλάζουν συνεχως σαν τις τρίχες...οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:49 Η Βάσια13859: #31.133 11-11-08 08:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Ο Μορφέας κι η Σεμέλη παίζαν το πρωί με το κυλινδρικό χαρτονάκι απ΄το χαρτί υγείας που τους έδωσε η μαμά...χωρίς χχχχχχ κι αγριάδες Το βράδυ πλέον κοιμούνται όλα μαζί, τα κορίτσια στα καλάθια τους κι ο Μορφέας από κάτω στα πλακάκια Click για ανάπτυξη... μπραβο συμπεθεράκι...κι εμεις μια χαρα είμαστε, τρελό παιχνίδι, γίνονται και κουβάρι κάποια στιγμή αλλά μάλλον ειναι στα πλαίσια του παιχνιδιου..το βράδυ ο μικρός ειναι πάντα στα κεφάλια μας και η κόρη στα πόδια,η βρωμοποδαρούσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:54 Η moukelis έγραψε: #31.134 11-11-08 08:54 Καλημερα Βιρμανακια!Τι κανουν τα μικρα σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.135 11-11-08 08:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπραβο συμπεθεράκι...κι εμεις μια χαρα είμαστε, τρελό παιχνίδι, γίνονται και κουβάρι κάποια στιγμή αλλά μάλλον ειναι στα πλαίσια του παιχνιδιου..το βράδυ ο μικρός ειναι πάντα στα κεφάλια μας και η κόρη στα πόδια,η βρωμοποδαρούσα Click για ανάπτυξη... Mπράβο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.136 11-11-08 08:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα Βιρμανακια!Τι κανουν τα μικρα σας; Click για ανάπτυξη... Πολύ πολύ καλά! Σήμερα πήγα τουαλέτα και ήρθαν και τα τρία από κάτω και με κοιτούσαν και η Καλυψώ κλασικά στην αγκαλιάπαιδιά... μου φάνηκαν πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:58 Η moukelis έγραψε: #31.137 11-11-08 08:58 Ναι κι εμενα το κανουν αυτο Γιουλη...Πολλα ειναι τα τρια ε;Εσυ να τα ακους που σκεφτεσαι και για τεταρτο και για μωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η Βάσια13859: #31.138 11-11-08 09:02 μη με σπρωχνεις παιδί μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.139 11-11-08 09:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι κι εμενα το κανουν αυτο Γιουλη...Πολλα ειναι τα τρια ε;Εσυ να τα ακους που σκεφτεσαι και για τεταρτο και για μωρα! Click για ανάπτυξη... για μωρά δεν το συζητώ!! Αλλά το τέταρτο θα έρθει μόνο όταν και αν ολοκληρωθεί το αίθριο που σκέφτομαι... Κοίτα..τη μέρα που κοιμούνται και είναι χαλαρά δεν καταλαβαίνεις ότι έχεις ζώα στο σπίτι...αλλά απ'το βραδάκι και μετά, γίνεται πανικός...στα κυνηγητά, και στα άπειρα παιχνίδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η Βάσια13859: #31.140 11-11-08 09:02 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1555 1556 1557 1558 1559 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1557 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1557 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι,σιγουρα,κι εμεις παιρνουμε ψαρακια...Δυστυχως δεν ειναι τοσο ευκολο να βρεις απο καποιο εκτροφειο ή απο υπευθυνο ιδιωτη οπως γινεται με τα γατακια και τα σκυλακια.Αλλα ειναι μεγαλη αδικια.Κι εγω ευχομαι να ειναι καλα το γατακι και να περασουν χρονια μαζι. Αχ ειδα ενα αποσπασμα απο την ταινια του Αμελινιου πριν λιγο και συγκινηθηκα...Θα παω να γραψω τα νεα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 18:43 Η Βάσια13859: #31.126 10-11-08 18:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε παιδιά μήπως ξέρετε να μου πείτε αν τα μουστάκια της γάτας ξαναμεγαλώνουν αν κοπούν? Τα μουστάκια της Σεμέλης μου φαίνονται μικρά και σαν κομένα... από φυσικά αίτια βέβαια... όχι ότι της τα έκοψε κάποιος...άραγε θα μεγαλώσουν? Ιδέα δεν έχω Ετσι κάπως είναι και του Ιωνα και του Erefer νομίζω... Click για ανάπτυξη... ναι και του Ίωνα είναι κομμένα, ποιος ξέρει τι καναν θα φάγαν τα μουστάκια τους στο ταξίδι θα ξαναβγουν Γιούλη μου, εμας ήδη μεγαλώνουν Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με τα δικά σου Χριστίνα και με της Αντας... η κατάληψη θα πρέπει να κρατήσει μέχρι το τέλος της χρονιάς... Φτιάξανε και 3 πανό... 1. Καλά Χριστούγεννα 2. Καλό Πάσχα 3. Καλό Καλοκαίρι Μωρέ θέλουν βρεγμένη σανίδα Click για ανάπτυξη... κρίμα τα τσαμένα...μαρι τι περίμενες απο παιδάκια Β.Π. Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και τωρα που βλεπω και τις τρεις φωτο στην υπογραφη σου, θελω να σου μην συγκρινεις το μηκος μουστακιων του Μορφεα και της Σεμελης με τη Καλυψω. Η Καλυψω εχει ασυνηθιστα μακρια μουστακια.... Click για ανάπτυξη... και το Αθηνιω έχει τεράστια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:44 Η bunny έγραψε: #31.127 10-11-08 20:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρε κοριτσια,θα τρελαθω.Πουλησαν ενα σιαμεζακι στον Μανο,ενα παιδι που μολις μπηκε στους σιαμεζομανεις,χωρις χαρτια,ανεμβολιαστο,χωρις τιποτα,140 ευρω! Click για ανάπτυξη... What;;;;;;!!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι το διαβασα....θα πω ψεμματα οτι δεν εχω αγορασει απο πετ σοπ ζωακι...χαμστερ, ινδικο χοιριδιο, ψαρακια αλλα παντα μου πεθαναν πολυ γρηγορα και μεγαλωνοντας καταλαβα οτι μια μεριδα αυτου εχουν και τα πετ σοπ. Δεν θελω να ανοιξω εδω θεμα.....ευχομαι απλα να ειναι υγιεστατο το γατακι και να εχει μια ομορφη ζωη. Click για ανάπτυξη... Ε,μη με στεναχωρείς τώρα! Και τον Έλβις από Pet Shop τον πήρα,αλλά τότε δεν ήξερα για εργοστάσια ζώων και τέτοια! ΜΗ ΜΟΥ ΤΟ ΧΤΥΠΑΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!:cry: Άλλωστε με τόση περιποίηση,ίσως ζήσει πρισσότερο...Ίσως να γίνει 5-6 χρονών!(τόσο ζουν κατά μέσο όρο τα κουνέλια!) Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,σιγουρα,κι εμεις παιρνουμε ψαρακια...Δυστυχως δεν ειναι τοσο ευκολο να βρεις απο καποιο εκτροφειο ή απο υπευθυνο ιδιωτη οπως γινεται με τα γατακια και τα σκυλακια.Αλλα ειναι μεγαλη αδικια.Κι εγω ευχομαι να ειναι καλα το γατακι και να περασουν χρονια μαζι. Αχ ειδα ενα αποσπασμα απο την ταινια του Αμελινιου πριν λιγο και συγκινηθηκα...Θα παω να γραψω τα νεα του. Click για ανάπτυξη... Μα να ψάχνεις να βρεις εκτροφέα ψαριών,ινδικών χοιριδίων,χάμστερ,κουνελιών,οδικών και εξωτικών πτηνών,παπαγάλων...!!!Δεν νομίζω να υπάρχουν στην υποανάπτυκτη σχετικά με τη ζωοφιλία χώρα μας! κρίμα τα τσαμένα...μαρι τι περίμενες απο παιδάκια Β.Π. και το Αθηνιω έχει τεράστια [/quote] Επιτέλους κάποιος μας υποστηρίζει! Άκου εκεί βρεγμένη σανίδα! Παιδιά το ξέρατε ότι το τρίχωμα των μαύρων γατών τις προστατεύει από κάποιες ασθένειες; Εγώ όχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:59 Η bunny έγραψε: #31.128 10-11-08 20:59 Σας συμπαθώ πολύ εσάς στο My Cat! Ποτέ δεν πίστεψα πως υπάρχουν τόσοι Ελληνες που αγαπάνε τα ζώα! Πριν ανακαλύψω το My Cat,ένιωθα παρήσακτος,εξωγήινος... Και τώρα βλέπω πως δεν είμαι η μόνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 23:16 Η staman2 έγραψε: #31.129 10-11-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι και του Ίωνα είναι κομμένα, ποιος ξέρει τι καναν θα φάγαν τα μουστάκια τους στο ταξίδι θα ξαναβγουν Γιούλη μου, εμας ήδη μεγαλώνουν και το Αθηνιω έχει τεράστια Click για ανάπτυξη... Βάσια μου, μήπως αλλάζουν μουστάκια όπως και δοντάκια? Λέω τώρα... Γιατί και του Σεβαχ κάποια από τα μουστάκια ήταν πριν λίγες μέρες λίγο ξετσουτσουριασμένα και κοντά και τώρα μάκρυναν πολύ!!. Φαντάστηκα πως αλλάζουν λοιπόν και μουστάκια όπως και δόντια. (και μήν γελάσεις που δεν ξέρω... χιιχιχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.130 11-11-08 08:38 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σας συμπαθώ πολύ εσάς στο My Cat! Ποτέ δεν πίστεψα πως υπάρχουν τόσοι Ελληνες που αγαπάνε τα ζώα! Πριν ανακαλύψω το My Cat,ένιωθα παρήσακτος,εξωγήινος... Και τώρα βλέπω πως δεν είμαι η μόνη! Click για ανάπτυξη... Aυτό το "τώρα ξέρω ότι δεν είμαι η μόνη "γατοπαλαβή" και γενικά τόσο ζωόφιλη" κι εγώ το αισθάνομαι πλέον λόγω του mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.131 11-11-08 08:43 Καλημέρα! Ο Μορφέας κι η Σεμέλη παίζαν το πρωί με το κυλινδρικό χαρτονάκι απ΄το χαρτί υγείας που τους έδωσε η μαμά...χωρίς χχχχχχ κι αγριάδες Το βράδυ πλέον κοιμούνται όλα μαζί, τα κορίτσια στα καλάθια τους κι ο Μορφέας από κάτω στα πλακάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:48 Η Βάσια13859: #31.132 11-11-08 08:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Βάσια μου, μήπως αλλάζουν μουστάκια όπως και δοντάκια? Λέω τώρα... Γιατί και του Σεβαχ κάποια από τα μουστάκια ήταν πριν λίγες μέρες λίγο ξετσουτσουριασμένα και κοντά και τώρα μάκρυναν πολύ!!. Φαντάστηκα πως αλλάζουν λοιπόν και μουστάκια όπως και δόντια. (και μήν γελάσεις που δεν ξέρω... χιιχιχι) Click για ανάπτυξη... τα δοντάκια τα αλλάζουν μία φόρα απο τους 4 μέχρι τους 6 μήνες, ενώ τα μουστάκια αλλάζουν συνεχως σαν τις τρίχες...οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:49 Η Βάσια13859: #31.133 11-11-08 08:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Ο Μορφέας κι η Σεμέλη παίζαν το πρωί με το κυλινδρικό χαρτονάκι απ΄το χαρτί υγείας που τους έδωσε η μαμά...χωρίς χχχχχχ κι αγριάδες Το βράδυ πλέον κοιμούνται όλα μαζί, τα κορίτσια στα καλάθια τους κι ο Μορφέας από κάτω στα πλακάκια Click για ανάπτυξη... μπραβο συμπεθεράκι...κι εμεις μια χαρα είμαστε, τρελό παιχνίδι, γίνονται και κουβάρι κάποια στιγμή αλλά μάλλον ειναι στα πλαίσια του παιχνιδιου..το βράδυ ο μικρός ειναι πάντα στα κεφάλια μας και η κόρη στα πόδια,η βρωμοποδαρούσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:54 Η moukelis έγραψε: #31.134 11-11-08 08:54 Καλημερα Βιρμανακια!Τι κανουν τα μικρα σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.135 11-11-08 08:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπραβο συμπεθεράκι...κι εμεις μια χαρα είμαστε, τρελό παιχνίδι, γίνονται και κουβάρι κάποια στιγμή αλλά μάλλον ειναι στα πλαίσια του παιχνιδιου..το βράδυ ο μικρός ειναι πάντα στα κεφάλια μας και η κόρη στα πόδια,η βρωμοποδαρούσα Click για ανάπτυξη... Mπράβο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.136 11-11-08 08:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα Βιρμανακια!Τι κανουν τα μικρα σας; Click για ανάπτυξη... Πολύ πολύ καλά! Σήμερα πήγα τουαλέτα και ήρθαν και τα τρία από κάτω και με κοιτούσαν και η Καλυψώ κλασικά στην αγκαλιάπαιδιά... μου φάνηκαν πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:58 Η moukelis έγραψε: #31.137 11-11-08 08:58 Ναι κι εμενα το κανουν αυτο Γιουλη...Πολλα ειναι τα τρια ε;Εσυ να τα ακους που σκεφτεσαι και για τεταρτο και για μωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η Βάσια13859: #31.138 11-11-08 09:02 μη με σπρωχνεις παιδί μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.139 11-11-08 09:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι κι εμενα το κανουν αυτο Γιουλη...Πολλα ειναι τα τρια ε;Εσυ να τα ακους που σκεφτεσαι και για τεταρτο και για μωρα! Click για ανάπτυξη... για μωρά δεν το συζητώ!! Αλλά το τέταρτο θα έρθει μόνο όταν και αν ολοκληρωθεί το αίθριο που σκέφτομαι... Κοίτα..τη μέρα που κοιμούνται και είναι χαλαρά δεν καταλαβαίνεις ότι έχεις ζώα στο σπίτι...αλλά απ'το βραδάκι και μετά, γίνεται πανικός...στα κυνηγητά, και στα άπειρα παιχνίδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η Βάσια13859: #31.140 11-11-08 09:02 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1555 1556 1557 1558 1559 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1557 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1557 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε παιδιά μήπως ξέρετε να μου πείτε αν τα μουστάκια της γάτας ξαναμεγαλώνουν αν κοπούν? Τα μουστάκια της Σεμέλης μου φαίνονται μικρά και σαν κομένα... από φυσικά αίτια βέβαια... όχι ότι της τα έκοψε κάποιος...άραγε θα μεγαλώσουν? Ιδέα δεν έχω Ετσι κάπως είναι και του Ιωνα και του Erefer νομίζω... Click για ανάπτυξη... ναι και του Ίωνα είναι κομμένα, ποιος ξέρει τι καναν θα φάγαν τα μουστάκια τους στο ταξίδι θα ξαναβγουν Γιούλη μου, εμας ήδη μεγαλώνουν Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με τα δικά σου Χριστίνα και με της Αντας... η κατάληψη θα πρέπει να κρατήσει μέχρι το τέλος της χρονιάς... Φτιάξανε και 3 πανό... 1. Καλά Χριστούγεννα 2. Καλό Πάσχα 3. Καλό Καλοκαίρι Μωρέ θέλουν βρεγμένη σανίδα Click για ανάπτυξη... κρίμα τα τσαμένα...μαρι τι περίμενες απο παιδάκια Β.Π. Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και τωρα που βλεπω και τις τρεις φωτο στην υπογραφη σου, θελω να σου μην συγκρινεις το μηκος μουστακιων του Μορφεα και της Σεμελης με τη Καλυψω. Η Καλυψω εχει ασυνηθιστα μακρια μουστακια.... Click για ανάπτυξη... και το Αθηνιω έχει τεράστια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:44 Η bunny έγραψε: #31.127 10-11-08 20:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρε κοριτσια,θα τρελαθω.Πουλησαν ενα σιαμεζακι στον Μανο,ενα παιδι που μολις μπηκε στους σιαμεζομανεις,χωρις χαρτια,ανεμβολιαστο,χωρις τιποτα,140 ευρω! Click για ανάπτυξη... What;;;;;;!!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι το διαβασα....θα πω ψεμματα οτι δεν εχω αγορασει απο πετ σοπ ζωακι...χαμστερ, ινδικο χοιριδιο, ψαρακια αλλα παντα μου πεθαναν πολυ γρηγορα και μεγαλωνοντας καταλαβα οτι μια μεριδα αυτου εχουν και τα πετ σοπ. Δεν θελω να ανοιξω εδω θεμα.....ευχομαι απλα να ειναι υγιεστατο το γατακι και να εχει μια ομορφη ζωη. Click για ανάπτυξη... Ε,μη με στεναχωρείς τώρα! Και τον Έλβις από Pet Shop τον πήρα,αλλά τότε δεν ήξερα για εργοστάσια ζώων και τέτοια! ΜΗ ΜΟΥ ΤΟ ΧΤΥΠΑΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!:cry: Άλλωστε με τόση περιποίηση,ίσως ζήσει πρισσότερο...Ίσως να γίνει 5-6 χρονών!(τόσο ζουν κατά μέσο όρο τα κουνέλια!) Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,σιγουρα,κι εμεις παιρνουμε ψαρακια...Δυστυχως δεν ειναι τοσο ευκολο να βρεις απο καποιο εκτροφειο ή απο υπευθυνο ιδιωτη οπως γινεται με τα γατακια και τα σκυλακια.Αλλα ειναι μεγαλη αδικια.Κι εγω ευχομαι να ειναι καλα το γατακι και να περασουν χρονια μαζι. Αχ ειδα ενα αποσπασμα απο την ταινια του Αμελινιου πριν λιγο και συγκινηθηκα...Θα παω να γραψω τα νεα του. Click για ανάπτυξη... Μα να ψάχνεις να βρεις εκτροφέα ψαριών,ινδικών χοιριδίων,χάμστερ,κουνελιών,οδικών και εξωτικών πτηνών,παπαγάλων...!!!Δεν νομίζω να υπάρχουν στην υποανάπτυκτη σχετικά με τη ζωοφιλία χώρα μας! κρίμα τα τσαμένα...μαρι τι περίμενες απο παιδάκια Β.Π. και το Αθηνιω έχει τεράστια [/quote] Επιτέλους κάποιος μας υποστηρίζει! Άκου εκεί βρεγμένη σανίδα! Παιδιά το ξέρατε ότι το τρίχωμα των μαύρων γατών τις προστατεύει από κάποιες ασθένειες; Εγώ όχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:59 Η bunny έγραψε: #31.128 10-11-08 20:59 Σας συμπαθώ πολύ εσάς στο My Cat! Ποτέ δεν πίστεψα πως υπάρχουν τόσοι Ελληνες που αγαπάνε τα ζώα! Πριν ανακαλύψω το My Cat,ένιωθα παρήσακτος,εξωγήινος... Και τώρα βλέπω πως δεν είμαι η μόνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 23:16 Η staman2 έγραψε: #31.129 10-11-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι και του Ίωνα είναι κομμένα, ποιος ξέρει τι καναν θα φάγαν τα μουστάκια τους στο ταξίδι θα ξαναβγουν Γιούλη μου, εμας ήδη μεγαλώνουν και το Αθηνιω έχει τεράστια Click για ανάπτυξη... Βάσια μου, μήπως αλλάζουν μουστάκια όπως και δοντάκια? Λέω τώρα... Γιατί και του Σεβαχ κάποια από τα μουστάκια ήταν πριν λίγες μέρες λίγο ξετσουτσουριασμένα και κοντά και τώρα μάκρυναν πολύ!!. Φαντάστηκα πως αλλάζουν λοιπόν και μουστάκια όπως και δόντια. (και μήν γελάσεις που δεν ξέρω... χιιχιχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.130 11-11-08 08:38 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σας συμπαθώ πολύ εσάς στο My Cat! Ποτέ δεν πίστεψα πως υπάρχουν τόσοι Ελληνες που αγαπάνε τα ζώα! Πριν ανακαλύψω το My Cat,ένιωθα παρήσακτος,εξωγήινος... Και τώρα βλέπω πως δεν είμαι η μόνη! Click για ανάπτυξη... Aυτό το "τώρα ξέρω ότι δεν είμαι η μόνη "γατοπαλαβή" και γενικά τόσο ζωόφιλη" κι εγώ το αισθάνομαι πλέον λόγω του mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.131 11-11-08 08:43 Καλημέρα! Ο Μορφέας κι η Σεμέλη παίζαν το πρωί με το κυλινδρικό χαρτονάκι απ΄το χαρτί υγείας που τους έδωσε η μαμά...χωρίς χχχχχχ κι αγριάδες Το βράδυ πλέον κοιμούνται όλα μαζί, τα κορίτσια στα καλάθια τους κι ο Μορφέας από κάτω στα πλακάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:48 Η Βάσια13859: #31.132 11-11-08 08:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Βάσια μου, μήπως αλλάζουν μουστάκια όπως και δοντάκια? Λέω τώρα... Γιατί και του Σεβαχ κάποια από τα μουστάκια ήταν πριν λίγες μέρες λίγο ξετσουτσουριασμένα και κοντά και τώρα μάκρυναν πολύ!!. Φαντάστηκα πως αλλάζουν λοιπόν και μουστάκια όπως και δόντια. (και μήν γελάσεις που δεν ξέρω... χιιχιχι) Click για ανάπτυξη... τα δοντάκια τα αλλάζουν μία φόρα απο τους 4 μέχρι τους 6 μήνες, ενώ τα μουστάκια αλλάζουν συνεχως σαν τις τρίχες...οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:49 Η Βάσια13859: #31.133 11-11-08 08:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Ο Μορφέας κι η Σεμέλη παίζαν το πρωί με το κυλινδρικό χαρτονάκι απ΄το χαρτί υγείας που τους έδωσε η μαμά...χωρίς χχχχχχ κι αγριάδες Το βράδυ πλέον κοιμούνται όλα μαζί, τα κορίτσια στα καλάθια τους κι ο Μορφέας από κάτω στα πλακάκια Click για ανάπτυξη... μπραβο συμπεθεράκι...κι εμεις μια χαρα είμαστε, τρελό παιχνίδι, γίνονται και κουβάρι κάποια στιγμή αλλά μάλλον ειναι στα πλαίσια του παιχνιδιου..το βράδυ ο μικρός ειναι πάντα στα κεφάλια μας και η κόρη στα πόδια,η βρωμοποδαρούσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:54 Η moukelis έγραψε: #31.134 11-11-08 08:54 Καλημερα Βιρμανακια!Τι κανουν τα μικρα σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.135 11-11-08 08:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπραβο συμπεθεράκι...κι εμεις μια χαρα είμαστε, τρελό παιχνίδι, γίνονται και κουβάρι κάποια στιγμή αλλά μάλλον ειναι στα πλαίσια του παιχνιδιου..το βράδυ ο μικρός ειναι πάντα στα κεφάλια μας και η κόρη στα πόδια,η βρωμοποδαρούσα Click για ανάπτυξη... Mπράβο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.136 11-11-08 08:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα Βιρμανακια!Τι κανουν τα μικρα σας; Click για ανάπτυξη... Πολύ πολύ καλά! Σήμερα πήγα τουαλέτα και ήρθαν και τα τρία από κάτω και με κοιτούσαν και η Καλυψώ κλασικά στην αγκαλιάπαιδιά... μου φάνηκαν πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:58 Η moukelis έγραψε: #31.137 11-11-08 08:58 Ναι κι εμενα το κανουν αυτο Γιουλη...Πολλα ειναι τα τρια ε;Εσυ να τα ακους που σκεφτεσαι και για τεταρτο και για μωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η Βάσια13859: #31.138 11-11-08 09:02 μη με σπρωχνεις παιδί μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.139 11-11-08 09:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι κι εμενα το κανουν αυτο Γιουλη...Πολλα ειναι τα τρια ε;Εσυ να τα ακους που σκεφτεσαι και για τεταρτο και για μωρα! Click για ανάπτυξη... για μωρά δεν το συζητώ!! Αλλά το τέταρτο θα έρθει μόνο όταν και αν ολοκληρωθεί το αίθριο που σκέφτομαι... Κοίτα..τη μέρα που κοιμούνται και είναι χαλαρά δεν καταλαβαίνεις ότι έχεις ζώα στο σπίτι...αλλά απ'το βραδάκι και μετά, γίνεται πανικός...στα κυνηγητά, και στα άπειρα παιχνίδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η Βάσια13859: #31.140 11-11-08 09:02 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1555 1556 1557 1558 1559 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1557 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1557 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρε κοριτσια,θα τρελαθω.Πουλησαν ενα σιαμεζακι στον Μανο,ενα παιδι που μολις μπηκε στους σιαμεζομανεις,χωρις χαρτια,ανεμβολιαστο,χωρις τιποτα,140 ευρω! Click για ανάπτυξη... What;;;;;;!!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι το διαβασα....θα πω ψεμματα οτι δεν εχω αγορασει απο πετ σοπ ζωακι...χαμστερ, ινδικο χοιριδιο, ψαρακια αλλα παντα μου πεθαναν πολυ γρηγορα και μεγαλωνοντας καταλαβα οτι μια μεριδα αυτου εχουν και τα πετ σοπ. Δεν θελω να ανοιξω εδω θεμα.....ευχομαι απλα να ειναι υγιεστατο το γατακι και να εχει μια ομορφη ζωη. Click για ανάπτυξη... Ε,μη με στεναχωρείς τώρα! Και τον Έλβις από Pet Shop τον πήρα,αλλά τότε δεν ήξερα για εργοστάσια ζώων και τέτοια! ΜΗ ΜΟΥ ΤΟ ΧΤΥΠΑΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!:cry: Άλλωστε με τόση περιποίηση,ίσως ζήσει πρισσότερο...Ίσως να γίνει 5-6 χρονών!(τόσο ζουν κατά μέσο όρο τα κουνέλια!) Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,σιγουρα,κι εμεις παιρνουμε ψαρακια...Δυστυχως δεν ειναι τοσο ευκολο να βρεις απο καποιο εκτροφειο ή απο υπευθυνο ιδιωτη οπως γινεται με τα γατακια και τα σκυλακια.Αλλα ειναι μεγαλη αδικια.Κι εγω ευχομαι να ειναι καλα το γατακι και να περασουν χρονια μαζι. Αχ ειδα ενα αποσπασμα απο την ταινια του Αμελινιου πριν λιγο και συγκινηθηκα...Θα παω να γραψω τα νεα του. Click για ανάπτυξη... Μα να ψάχνεις να βρεις εκτροφέα ψαριών,ινδικών χοιριδίων,χάμστερ,κουνελιών,οδικών και εξωτικών πτηνών,παπαγάλων...!!!Δεν νομίζω να υπάρχουν στην υποανάπτυκτη σχετικά με τη ζωοφιλία χώρα μας! κρίμα τα τσαμένα...μαρι τι περίμενες απο παιδάκια Β.Π. και το Αθηνιω έχει τεράστια [/quote] Επιτέλους κάποιος μας υποστηρίζει! Άκου εκεί βρεγμένη σανίδα! Παιδιά το ξέρατε ότι το τρίχωμα των μαύρων γατών τις προστατεύει από κάποιες ασθένειες; Εγώ όχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:59 Η bunny έγραψε: #31.128 10-11-08 20:59 Σας συμπαθώ πολύ εσάς στο My Cat! Ποτέ δεν πίστεψα πως υπάρχουν τόσοι Ελληνες που αγαπάνε τα ζώα! Πριν ανακαλύψω το My Cat,ένιωθα παρήσακτος,εξωγήινος... Και τώρα βλέπω πως δεν είμαι η μόνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 23:16 Η staman2 έγραψε: #31.129 10-11-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι και του Ίωνα είναι κομμένα, ποιος ξέρει τι καναν θα φάγαν τα μουστάκια τους στο ταξίδι θα ξαναβγουν Γιούλη μου, εμας ήδη μεγαλώνουν και το Αθηνιω έχει τεράστια Click για ανάπτυξη... Βάσια μου, μήπως αλλάζουν μουστάκια όπως και δοντάκια? Λέω τώρα... Γιατί και του Σεβαχ κάποια από τα μουστάκια ήταν πριν λίγες μέρες λίγο ξετσουτσουριασμένα και κοντά και τώρα μάκρυναν πολύ!!. Φαντάστηκα πως αλλάζουν λοιπόν και μουστάκια όπως και δόντια. (και μήν γελάσεις που δεν ξέρω... χιιχιχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.130 11-11-08 08:38 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σας συμπαθώ πολύ εσάς στο My Cat! Ποτέ δεν πίστεψα πως υπάρχουν τόσοι Ελληνες που αγαπάνε τα ζώα! Πριν ανακαλύψω το My Cat,ένιωθα παρήσακτος,εξωγήινος... Και τώρα βλέπω πως δεν είμαι η μόνη! Click για ανάπτυξη... Aυτό το "τώρα ξέρω ότι δεν είμαι η μόνη "γατοπαλαβή" και γενικά τόσο ζωόφιλη" κι εγώ το αισθάνομαι πλέον λόγω του mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.131 11-11-08 08:43 Καλημέρα! Ο Μορφέας κι η Σεμέλη παίζαν το πρωί με το κυλινδρικό χαρτονάκι απ΄το χαρτί υγείας που τους έδωσε η μαμά...χωρίς χχχχχχ κι αγριάδες Το βράδυ πλέον κοιμούνται όλα μαζί, τα κορίτσια στα καλάθια τους κι ο Μορφέας από κάτω στα πλακάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:48 Η Βάσια13859: #31.132 11-11-08 08:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Βάσια μου, μήπως αλλάζουν μουστάκια όπως και δοντάκια? Λέω τώρα... Γιατί και του Σεβαχ κάποια από τα μουστάκια ήταν πριν λίγες μέρες λίγο ξετσουτσουριασμένα και κοντά και τώρα μάκρυναν πολύ!!. Φαντάστηκα πως αλλάζουν λοιπόν και μουστάκια όπως και δόντια. (και μήν γελάσεις που δεν ξέρω... χιιχιχι) Click για ανάπτυξη... τα δοντάκια τα αλλάζουν μία φόρα απο τους 4 μέχρι τους 6 μήνες, ενώ τα μουστάκια αλλάζουν συνεχως σαν τις τρίχες...οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:49 Η Βάσια13859: #31.133 11-11-08 08:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Ο Μορφέας κι η Σεμέλη παίζαν το πρωί με το κυλινδρικό χαρτονάκι απ΄το χαρτί υγείας που τους έδωσε η μαμά...χωρίς χχχχχχ κι αγριάδες Το βράδυ πλέον κοιμούνται όλα μαζί, τα κορίτσια στα καλάθια τους κι ο Μορφέας από κάτω στα πλακάκια Click για ανάπτυξη... μπραβο συμπεθεράκι...κι εμεις μια χαρα είμαστε, τρελό παιχνίδι, γίνονται και κουβάρι κάποια στιγμή αλλά μάλλον ειναι στα πλαίσια του παιχνιδιου..το βράδυ ο μικρός ειναι πάντα στα κεφάλια μας και η κόρη στα πόδια,η βρωμοποδαρούσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:54 Η moukelis έγραψε: #31.134 11-11-08 08:54 Καλημερα Βιρμανακια!Τι κανουν τα μικρα σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.135 11-11-08 08:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπραβο συμπεθεράκι...κι εμεις μια χαρα είμαστε, τρελό παιχνίδι, γίνονται και κουβάρι κάποια στιγμή αλλά μάλλον ειναι στα πλαίσια του παιχνιδιου..το βράδυ ο μικρός ειναι πάντα στα κεφάλια μας και η κόρη στα πόδια,η βρωμοποδαρούσα Click για ανάπτυξη... Mπράβο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.136 11-11-08 08:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα Βιρμανακια!Τι κανουν τα μικρα σας; Click για ανάπτυξη... Πολύ πολύ καλά! Σήμερα πήγα τουαλέτα και ήρθαν και τα τρία από κάτω και με κοιτούσαν και η Καλυψώ κλασικά στην αγκαλιάπαιδιά... μου φάνηκαν πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:58 Η moukelis έγραψε: #31.137 11-11-08 08:58 Ναι κι εμενα το κανουν αυτο Γιουλη...Πολλα ειναι τα τρια ε;Εσυ να τα ακους που σκεφτεσαι και για τεταρτο και για μωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η Βάσια13859: #31.138 11-11-08 09:02 μη με σπρωχνεις παιδί μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.139 11-11-08 09:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι κι εμενα το κανουν αυτο Γιουλη...Πολλα ειναι τα τρια ε;Εσυ να τα ακους που σκεφτεσαι και για τεταρτο και για μωρα! Click για ανάπτυξη... για μωρά δεν το συζητώ!! Αλλά το τέταρτο θα έρθει μόνο όταν και αν ολοκληρωθεί το αίθριο που σκέφτομαι... Κοίτα..τη μέρα που κοιμούνται και είναι χαλαρά δεν καταλαβαίνεις ότι έχεις ζώα στο σπίτι...αλλά απ'το βραδάκι και μετά, γίνεται πανικός...στα κυνηγητά, και στα άπειρα παιχνίδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η Βάσια13859: #31.140 11-11-08 09:02 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1555 1556 1557 1558 1559 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1557 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1557 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σας συμπαθώ πολύ εσάς στο My Cat! Ποτέ δεν πίστεψα πως υπάρχουν τόσοι Ελληνες που αγαπάνε τα ζώα! Πριν ανακαλύψω το My Cat,ένιωθα παρήσακτος,εξωγήινος... Και τώρα βλέπω πως δεν είμαι η μόνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 23:16 Η staman2 έγραψε: #31.129 10-11-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι και του Ίωνα είναι κομμένα, ποιος ξέρει τι καναν θα φάγαν τα μουστάκια τους στο ταξίδι θα ξαναβγουν Γιούλη μου, εμας ήδη μεγαλώνουν και το Αθηνιω έχει τεράστια Click για ανάπτυξη... Βάσια μου, μήπως αλλάζουν μουστάκια όπως και δοντάκια? Λέω τώρα... Γιατί και του Σεβαχ κάποια από τα μουστάκια ήταν πριν λίγες μέρες λίγο ξετσουτσουριασμένα και κοντά και τώρα μάκρυναν πολύ!!. Φαντάστηκα πως αλλάζουν λοιπόν και μουστάκια όπως και δόντια. (και μήν γελάσεις που δεν ξέρω... χιιχιχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.130 11-11-08 08:38 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σας συμπαθώ πολύ εσάς στο My Cat! Ποτέ δεν πίστεψα πως υπάρχουν τόσοι Ελληνες που αγαπάνε τα ζώα! Πριν ανακαλύψω το My Cat,ένιωθα παρήσακτος,εξωγήινος... Και τώρα βλέπω πως δεν είμαι η μόνη! Click για ανάπτυξη... Aυτό το "τώρα ξέρω ότι δεν είμαι η μόνη "γατοπαλαβή" και γενικά τόσο ζωόφιλη" κι εγώ το αισθάνομαι πλέον λόγω του mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.131 11-11-08 08:43 Καλημέρα! Ο Μορφέας κι η Σεμέλη παίζαν το πρωί με το κυλινδρικό χαρτονάκι απ΄το χαρτί υγείας που τους έδωσε η μαμά...χωρίς χχχχχχ κι αγριάδες Το βράδυ πλέον κοιμούνται όλα μαζί, τα κορίτσια στα καλάθια τους κι ο Μορφέας από κάτω στα πλακάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:48 Η Βάσια13859: #31.132 11-11-08 08:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Βάσια μου, μήπως αλλάζουν μουστάκια όπως και δοντάκια? Λέω τώρα... Γιατί και του Σεβαχ κάποια από τα μουστάκια ήταν πριν λίγες μέρες λίγο ξετσουτσουριασμένα και κοντά και τώρα μάκρυναν πολύ!!. Φαντάστηκα πως αλλάζουν λοιπόν και μουστάκια όπως και δόντια. (και μήν γελάσεις που δεν ξέρω... χιιχιχι) Click για ανάπτυξη... τα δοντάκια τα αλλάζουν μία φόρα απο τους 4 μέχρι τους 6 μήνες, ενώ τα μουστάκια αλλάζουν συνεχως σαν τις τρίχες...οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:49 Η Βάσια13859: #31.133 11-11-08 08:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Ο Μορφέας κι η Σεμέλη παίζαν το πρωί με το κυλινδρικό χαρτονάκι απ΄το χαρτί υγείας που τους έδωσε η μαμά...χωρίς χχχχχχ κι αγριάδες Το βράδυ πλέον κοιμούνται όλα μαζί, τα κορίτσια στα καλάθια τους κι ο Μορφέας από κάτω στα πλακάκια Click για ανάπτυξη... μπραβο συμπεθεράκι...κι εμεις μια χαρα είμαστε, τρελό παιχνίδι, γίνονται και κουβάρι κάποια στιγμή αλλά μάλλον ειναι στα πλαίσια του παιχνιδιου..το βράδυ ο μικρός ειναι πάντα στα κεφάλια μας και η κόρη στα πόδια,η βρωμοποδαρούσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:54 Η moukelis έγραψε: #31.134 11-11-08 08:54 Καλημερα Βιρμανακια!Τι κανουν τα μικρα σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.135 11-11-08 08:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπραβο συμπεθεράκι...κι εμεις μια χαρα είμαστε, τρελό παιχνίδι, γίνονται και κουβάρι κάποια στιγμή αλλά μάλλον ειναι στα πλαίσια του παιχνιδιου..το βράδυ ο μικρός ειναι πάντα στα κεφάλια μας και η κόρη στα πόδια,η βρωμοποδαρούσα Click για ανάπτυξη... Mπράβο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.136 11-11-08 08:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα Βιρμανακια!Τι κανουν τα μικρα σας; Click για ανάπτυξη... Πολύ πολύ καλά! Σήμερα πήγα τουαλέτα και ήρθαν και τα τρία από κάτω και με κοιτούσαν και η Καλυψώ κλασικά στην αγκαλιάπαιδιά... μου φάνηκαν πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:58 Η moukelis έγραψε: #31.137 11-11-08 08:58 Ναι κι εμενα το κανουν αυτο Γιουλη...Πολλα ειναι τα τρια ε;Εσυ να τα ακους που σκεφτεσαι και για τεταρτο και για μωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η Βάσια13859: #31.138 11-11-08 09:02 μη με σπρωχνεις παιδί μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.139 11-11-08 09:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι κι εμενα το κανουν αυτο Γιουλη...Πολλα ειναι τα τρια ε;Εσυ να τα ακους που σκεφτεσαι και για τεταρτο και για μωρα! Click για ανάπτυξη... για μωρά δεν το συζητώ!! Αλλά το τέταρτο θα έρθει μόνο όταν και αν ολοκληρωθεί το αίθριο που σκέφτομαι... Κοίτα..τη μέρα που κοιμούνται και είναι χαλαρά δεν καταλαβαίνεις ότι έχεις ζώα στο σπίτι...αλλά απ'το βραδάκι και μετά, γίνεται πανικός...στα κυνηγητά, και στα άπειρα παιχνίδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η Βάσια13859: #31.140 11-11-08 09:02 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1555 1556 1557 1558 1559 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1557 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1557 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι και του Ίωνα είναι κομμένα, ποιος ξέρει τι καναν θα φάγαν τα μουστάκια τους στο ταξίδι θα ξαναβγουν Γιούλη μου, εμας ήδη μεγαλώνουν και το Αθηνιω έχει τεράστια Click για ανάπτυξη... Βάσια μου, μήπως αλλάζουν μουστάκια όπως και δοντάκια? Λέω τώρα... Γιατί και του Σεβαχ κάποια από τα μουστάκια ήταν πριν λίγες μέρες λίγο ξετσουτσουριασμένα και κοντά και τώρα μάκρυναν πολύ!!. Φαντάστηκα πως αλλάζουν λοιπόν και μουστάκια όπως και δόντια. (και μήν γελάσεις που δεν ξέρω... χιιχιχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.130 11-11-08 08:38 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σας συμπαθώ πολύ εσάς στο My Cat! Ποτέ δεν πίστεψα πως υπάρχουν τόσοι Ελληνες που αγαπάνε τα ζώα! Πριν ανακαλύψω το My Cat,ένιωθα παρήσακτος,εξωγήινος... Και τώρα βλέπω πως δεν είμαι η μόνη! Click για ανάπτυξη... Aυτό το "τώρα ξέρω ότι δεν είμαι η μόνη "γατοπαλαβή" και γενικά τόσο ζωόφιλη" κι εγώ το αισθάνομαι πλέον λόγω του mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.131 11-11-08 08:43 Καλημέρα! Ο Μορφέας κι η Σεμέλη παίζαν το πρωί με το κυλινδρικό χαρτονάκι απ΄το χαρτί υγείας που τους έδωσε η μαμά...χωρίς χχχχχχ κι αγριάδες Το βράδυ πλέον κοιμούνται όλα μαζί, τα κορίτσια στα καλάθια τους κι ο Μορφέας από κάτω στα πλακάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:48 Η Βάσια13859: #31.132 11-11-08 08:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Βάσια μου, μήπως αλλάζουν μουστάκια όπως και δοντάκια? Λέω τώρα... Γιατί και του Σεβαχ κάποια από τα μουστάκια ήταν πριν λίγες μέρες λίγο ξετσουτσουριασμένα και κοντά και τώρα μάκρυναν πολύ!!. Φαντάστηκα πως αλλάζουν λοιπόν και μουστάκια όπως και δόντια. (και μήν γελάσεις που δεν ξέρω... χιιχιχι) Click για ανάπτυξη... τα δοντάκια τα αλλάζουν μία φόρα απο τους 4 μέχρι τους 6 μήνες, ενώ τα μουστάκια αλλάζουν συνεχως σαν τις τρίχες...οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:49 Η Βάσια13859: #31.133 11-11-08 08:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Ο Μορφέας κι η Σεμέλη παίζαν το πρωί με το κυλινδρικό χαρτονάκι απ΄το χαρτί υγείας που τους έδωσε η μαμά...χωρίς χχχχχχ κι αγριάδες Το βράδυ πλέον κοιμούνται όλα μαζί, τα κορίτσια στα καλάθια τους κι ο Μορφέας από κάτω στα πλακάκια Click για ανάπτυξη... μπραβο συμπεθεράκι...κι εμεις μια χαρα είμαστε, τρελό παιχνίδι, γίνονται και κουβάρι κάποια στιγμή αλλά μάλλον ειναι στα πλαίσια του παιχνιδιου..το βράδυ ο μικρός ειναι πάντα στα κεφάλια μας και η κόρη στα πόδια,η βρωμοποδαρούσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:54 Η moukelis έγραψε: #31.134 11-11-08 08:54 Καλημερα Βιρμανακια!Τι κανουν τα μικρα σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.135 11-11-08 08:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπραβο συμπεθεράκι...κι εμεις μια χαρα είμαστε, τρελό παιχνίδι, γίνονται και κουβάρι κάποια στιγμή αλλά μάλλον ειναι στα πλαίσια του παιχνιδιου..το βράδυ ο μικρός ειναι πάντα στα κεφάλια μας και η κόρη στα πόδια,η βρωμοποδαρούσα Click για ανάπτυξη... Mπράβο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.136 11-11-08 08:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα Βιρμανακια!Τι κανουν τα μικρα σας; Click για ανάπτυξη... Πολύ πολύ καλά! Σήμερα πήγα τουαλέτα και ήρθαν και τα τρία από κάτω και με κοιτούσαν και η Καλυψώ κλασικά στην αγκαλιάπαιδιά... μου φάνηκαν πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:58 Η moukelis έγραψε: #31.137 11-11-08 08:58 Ναι κι εμενα το κανουν αυτο Γιουλη...Πολλα ειναι τα τρια ε;Εσυ να τα ακους που σκεφτεσαι και για τεταρτο και για μωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η Βάσια13859: #31.138 11-11-08 09:02 μη με σπρωχνεις παιδί μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.139 11-11-08 09:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι κι εμενα το κανουν αυτο Γιουλη...Πολλα ειναι τα τρια ε;Εσυ να τα ακους που σκεφτεσαι και για τεταρτο και για μωρα! Click για ανάπτυξη... για μωρά δεν το συζητώ!! Αλλά το τέταρτο θα έρθει μόνο όταν και αν ολοκληρωθεί το αίθριο που σκέφτομαι... Κοίτα..τη μέρα που κοιμούνται και είναι χαλαρά δεν καταλαβαίνεις ότι έχεις ζώα στο σπίτι...αλλά απ'το βραδάκι και μετά, γίνεται πανικός...στα κυνηγητά, και στα άπειρα παιχνίδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η Βάσια13859: #31.140 11-11-08 09:02 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1555 1556 1557 1558 1559 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1557 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1557 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σας συμπαθώ πολύ εσάς στο My Cat! Ποτέ δεν πίστεψα πως υπάρχουν τόσοι Ελληνες που αγαπάνε τα ζώα! Πριν ανακαλύψω το My Cat,ένιωθα παρήσακτος,εξωγήινος... Και τώρα βλέπω πως δεν είμαι η μόνη! Click για ανάπτυξη... Aυτό το "τώρα ξέρω ότι δεν είμαι η μόνη "γατοπαλαβή" και γενικά τόσο ζωόφιλη" κι εγώ το αισθάνομαι πλέον λόγω του mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.131 11-11-08 08:43 Καλημέρα! Ο Μορφέας κι η Σεμέλη παίζαν το πρωί με το κυλινδρικό χαρτονάκι απ΄το χαρτί υγείας που τους έδωσε η μαμά...χωρίς χχχχχχ κι αγριάδες Το βράδυ πλέον κοιμούνται όλα μαζί, τα κορίτσια στα καλάθια τους κι ο Μορφέας από κάτω στα πλακάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:48 Η Βάσια13859: #31.132 11-11-08 08:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Βάσια μου, μήπως αλλάζουν μουστάκια όπως και δοντάκια? Λέω τώρα... Γιατί και του Σεβαχ κάποια από τα μουστάκια ήταν πριν λίγες μέρες λίγο ξετσουτσουριασμένα και κοντά και τώρα μάκρυναν πολύ!!. Φαντάστηκα πως αλλάζουν λοιπόν και μουστάκια όπως και δόντια. (και μήν γελάσεις που δεν ξέρω... χιιχιχι) Click για ανάπτυξη... τα δοντάκια τα αλλάζουν μία φόρα απο τους 4 μέχρι τους 6 μήνες, ενώ τα μουστάκια αλλάζουν συνεχως σαν τις τρίχες...οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:49 Η Βάσια13859: #31.133 11-11-08 08:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Ο Μορφέας κι η Σεμέλη παίζαν το πρωί με το κυλινδρικό χαρτονάκι απ΄το χαρτί υγείας που τους έδωσε η μαμά...χωρίς χχχχχχ κι αγριάδες Το βράδυ πλέον κοιμούνται όλα μαζί, τα κορίτσια στα καλάθια τους κι ο Μορφέας από κάτω στα πλακάκια Click για ανάπτυξη... μπραβο συμπεθεράκι...κι εμεις μια χαρα είμαστε, τρελό παιχνίδι, γίνονται και κουβάρι κάποια στιγμή αλλά μάλλον ειναι στα πλαίσια του παιχνιδιου..το βράδυ ο μικρός ειναι πάντα στα κεφάλια μας και η κόρη στα πόδια,η βρωμοποδαρούσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:54 Η moukelis έγραψε: #31.134 11-11-08 08:54 Καλημερα Βιρμανακια!Τι κανουν τα μικρα σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.135 11-11-08 08:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπραβο συμπεθεράκι...κι εμεις μια χαρα είμαστε, τρελό παιχνίδι, γίνονται και κουβάρι κάποια στιγμή αλλά μάλλον ειναι στα πλαίσια του παιχνιδιου..το βράδυ ο μικρός ειναι πάντα στα κεφάλια μας και η κόρη στα πόδια,η βρωμοποδαρούσα Click για ανάπτυξη... Mπράβο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.136 11-11-08 08:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα Βιρμανακια!Τι κανουν τα μικρα σας; Click για ανάπτυξη... Πολύ πολύ καλά! Σήμερα πήγα τουαλέτα και ήρθαν και τα τρία από κάτω και με κοιτούσαν και η Καλυψώ κλασικά στην αγκαλιάπαιδιά... μου φάνηκαν πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:58 Η moukelis έγραψε: #31.137 11-11-08 08:58 Ναι κι εμενα το κανουν αυτο Γιουλη...Πολλα ειναι τα τρια ε;Εσυ να τα ακους που σκεφτεσαι και για τεταρτο και για μωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η Βάσια13859: #31.138 11-11-08 09:02 μη με σπρωχνεις παιδί μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.139 11-11-08 09:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι κι εμενα το κανουν αυτο Γιουλη...Πολλα ειναι τα τρια ε;Εσυ να τα ακους που σκεφτεσαι και για τεταρτο και για μωρα! Click για ανάπτυξη... για μωρά δεν το συζητώ!! Αλλά το τέταρτο θα έρθει μόνο όταν και αν ολοκληρωθεί το αίθριο που σκέφτομαι... Κοίτα..τη μέρα που κοιμούνται και είναι χαλαρά δεν καταλαβαίνεις ότι έχεις ζώα στο σπίτι...αλλά απ'το βραδάκι και μετά, γίνεται πανικός...στα κυνηγητά, και στα άπειρα παιχνίδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η Βάσια13859: #31.140 11-11-08 09:02 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1555 1556 1557 1558 1559 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1557 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1557 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα! Ο Μορφέας κι η Σεμέλη παίζαν το πρωί με το κυλινδρικό χαρτονάκι απ΄το χαρτί υγείας που τους έδωσε η μαμά...χωρίς χχχχχχ κι αγριάδες Το βράδυ πλέον κοιμούνται όλα μαζί, τα κορίτσια στα καλάθια τους κι ο Μορφέας από κάτω στα πλακάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:48 Η Βάσια13859: #31.132 11-11-08 08:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Βάσια μου, μήπως αλλάζουν μουστάκια όπως και δοντάκια? Λέω τώρα... Γιατί και του Σεβαχ κάποια από τα μουστάκια ήταν πριν λίγες μέρες λίγο ξετσουτσουριασμένα και κοντά και τώρα μάκρυναν πολύ!!. Φαντάστηκα πως αλλάζουν λοιπόν και μουστάκια όπως και δόντια. (και μήν γελάσεις που δεν ξέρω... χιιχιχι) Click για ανάπτυξη... τα δοντάκια τα αλλάζουν μία φόρα απο τους 4 μέχρι τους 6 μήνες, ενώ τα μουστάκια αλλάζουν συνεχως σαν τις τρίχες...οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:49 Η Βάσια13859: #31.133 11-11-08 08:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Ο Μορφέας κι η Σεμέλη παίζαν το πρωί με το κυλινδρικό χαρτονάκι απ΄το χαρτί υγείας που τους έδωσε η μαμά...χωρίς χχχχχχ κι αγριάδες Το βράδυ πλέον κοιμούνται όλα μαζί, τα κορίτσια στα καλάθια τους κι ο Μορφέας από κάτω στα πλακάκια Click για ανάπτυξη... μπραβο συμπεθεράκι...κι εμεις μια χαρα είμαστε, τρελό παιχνίδι, γίνονται και κουβάρι κάποια στιγμή αλλά μάλλον ειναι στα πλαίσια του παιχνιδιου..το βράδυ ο μικρός ειναι πάντα στα κεφάλια μας και η κόρη στα πόδια,η βρωμοποδαρούσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:54 Η moukelis έγραψε: #31.134 11-11-08 08:54 Καλημερα Βιρμανακια!Τι κανουν τα μικρα σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.135 11-11-08 08:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπραβο συμπεθεράκι...κι εμεις μια χαρα είμαστε, τρελό παιχνίδι, γίνονται και κουβάρι κάποια στιγμή αλλά μάλλον ειναι στα πλαίσια του παιχνιδιου..το βράδυ ο μικρός ειναι πάντα στα κεφάλια μας και η κόρη στα πόδια,η βρωμοποδαρούσα Click για ανάπτυξη... Mπράβο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.136 11-11-08 08:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα Βιρμανακια!Τι κανουν τα μικρα σας; Click για ανάπτυξη... Πολύ πολύ καλά! Σήμερα πήγα τουαλέτα και ήρθαν και τα τρία από κάτω και με κοιτούσαν και η Καλυψώ κλασικά στην αγκαλιάπαιδιά... μου φάνηκαν πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:58 Η moukelis έγραψε: #31.137 11-11-08 08:58 Ναι κι εμενα το κανουν αυτο Γιουλη...Πολλα ειναι τα τρια ε;Εσυ να τα ακους που σκεφτεσαι και για τεταρτο και για μωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η Βάσια13859: #31.138 11-11-08 09:02 μη με σπρωχνεις παιδί μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.139 11-11-08 09:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι κι εμενα το κανουν αυτο Γιουλη...Πολλα ειναι τα τρια ε;Εσυ να τα ακους που σκεφτεσαι και για τεταρτο και για μωρα! Click για ανάπτυξη... για μωρά δεν το συζητώ!! Αλλά το τέταρτο θα έρθει μόνο όταν και αν ολοκληρωθεί το αίθριο που σκέφτομαι... Κοίτα..τη μέρα που κοιμούνται και είναι χαλαρά δεν καταλαβαίνεις ότι έχεις ζώα στο σπίτι...αλλά απ'το βραδάκι και μετά, γίνεται πανικός...στα κυνηγητά, και στα άπειρα παιχνίδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η Βάσια13859: #31.140 11-11-08 09:02 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1555 1556 1557 1558 1559 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1557 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1557 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Βάσια μου, μήπως αλλάζουν μουστάκια όπως και δοντάκια? Λέω τώρα... Γιατί και του Σεβαχ κάποια από τα μουστάκια ήταν πριν λίγες μέρες λίγο ξετσουτσουριασμένα και κοντά και τώρα μάκρυναν πολύ!!. Φαντάστηκα πως αλλάζουν λοιπόν και μουστάκια όπως και δόντια. (και μήν γελάσεις που δεν ξέρω... χιιχιχι) Click για ανάπτυξη... τα δοντάκια τα αλλάζουν μία φόρα απο τους 4 μέχρι τους 6 μήνες, ενώ τα μουστάκια αλλάζουν συνεχως σαν τις τρίχες...οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:49 Η Βάσια13859: #31.133 11-11-08 08:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Ο Μορφέας κι η Σεμέλη παίζαν το πρωί με το κυλινδρικό χαρτονάκι απ΄το χαρτί υγείας που τους έδωσε η μαμά...χωρίς χχχχχχ κι αγριάδες Το βράδυ πλέον κοιμούνται όλα μαζί, τα κορίτσια στα καλάθια τους κι ο Μορφέας από κάτω στα πλακάκια Click για ανάπτυξη... μπραβο συμπεθεράκι...κι εμεις μια χαρα είμαστε, τρελό παιχνίδι, γίνονται και κουβάρι κάποια στιγμή αλλά μάλλον ειναι στα πλαίσια του παιχνιδιου..το βράδυ ο μικρός ειναι πάντα στα κεφάλια μας και η κόρη στα πόδια,η βρωμοποδαρούσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:54 Η moukelis έγραψε: #31.134 11-11-08 08:54 Καλημερα Βιρμανακια!Τι κανουν τα μικρα σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.135 11-11-08 08:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπραβο συμπεθεράκι...κι εμεις μια χαρα είμαστε, τρελό παιχνίδι, γίνονται και κουβάρι κάποια στιγμή αλλά μάλλον ειναι στα πλαίσια του παιχνιδιου..το βράδυ ο μικρός ειναι πάντα στα κεφάλια μας και η κόρη στα πόδια,η βρωμοποδαρούσα Click για ανάπτυξη... Mπράβο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.136 11-11-08 08:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα Βιρμανακια!Τι κανουν τα μικρα σας; Click για ανάπτυξη... Πολύ πολύ καλά! Σήμερα πήγα τουαλέτα και ήρθαν και τα τρία από κάτω και με κοιτούσαν και η Καλυψώ κλασικά στην αγκαλιάπαιδιά... μου φάνηκαν πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:58 Η moukelis έγραψε: #31.137 11-11-08 08:58 Ναι κι εμενα το κανουν αυτο Γιουλη...Πολλα ειναι τα τρια ε;Εσυ να τα ακους που σκεφτεσαι και για τεταρτο και για μωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η Βάσια13859: #31.138 11-11-08 09:02 μη με σπρωχνεις παιδί μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.139 11-11-08 09:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι κι εμενα το κανουν αυτο Γιουλη...Πολλα ειναι τα τρια ε;Εσυ να τα ακους που σκεφτεσαι και για τεταρτο και για μωρα! Click για ανάπτυξη... για μωρά δεν το συζητώ!! Αλλά το τέταρτο θα έρθει μόνο όταν και αν ολοκληρωθεί το αίθριο που σκέφτομαι... Κοίτα..τη μέρα που κοιμούνται και είναι χαλαρά δεν καταλαβαίνεις ότι έχεις ζώα στο σπίτι...αλλά απ'το βραδάκι και μετά, γίνεται πανικός...στα κυνηγητά, και στα άπειρα παιχνίδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η Βάσια13859: #31.140 11-11-08 09:02 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1555 1556 1557 1558 1559 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1557 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1557 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Ο Μορφέας κι η Σεμέλη παίζαν το πρωί με το κυλινδρικό χαρτονάκι απ΄το χαρτί υγείας που τους έδωσε η μαμά...χωρίς χχχχχχ κι αγριάδες Το βράδυ πλέον κοιμούνται όλα μαζί, τα κορίτσια στα καλάθια τους κι ο Μορφέας από κάτω στα πλακάκια Click για ανάπτυξη... μπραβο συμπεθεράκι...κι εμεις μια χαρα είμαστε, τρελό παιχνίδι, γίνονται και κουβάρι κάποια στιγμή αλλά μάλλον ειναι στα πλαίσια του παιχνιδιου..το βράδυ ο μικρός ειναι πάντα στα κεφάλια μας και η κόρη στα πόδια,η βρωμοποδαρούσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:54 Η moukelis έγραψε: #31.134 11-11-08 08:54 Καλημερα Βιρμανακια!Τι κανουν τα μικρα σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.135 11-11-08 08:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπραβο συμπεθεράκι...κι εμεις μια χαρα είμαστε, τρελό παιχνίδι, γίνονται και κουβάρι κάποια στιγμή αλλά μάλλον ειναι στα πλαίσια του παιχνιδιου..το βράδυ ο μικρός ειναι πάντα στα κεφάλια μας και η κόρη στα πόδια,η βρωμοποδαρούσα Click για ανάπτυξη... Mπράβο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.136 11-11-08 08:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα Βιρμανακια!Τι κανουν τα μικρα σας; Click για ανάπτυξη... Πολύ πολύ καλά! Σήμερα πήγα τουαλέτα και ήρθαν και τα τρία από κάτω και με κοιτούσαν και η Καλυψώ κλασικά στην αγκαλιάπαιδιά... μου φάνηκαν πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:58 Η moukelis έγραψε: #31.137 11-11-08 08:58 Ναι κι εμενα το κανουν αυτο Γιουλη...Πολλα ειναι τα τρια ε;Εσυ να τα ακους που σκεφτεσαι και για τεταρτο και για μωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η Βάσια13859: #31.138 11-11-08 09:02 μη με σπρωχνεις παιδί μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.139 11-11-08 09:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι κι εμενα το κανουν αυτο Γιουλη...Πολλα ειναι τα τρια ε;Εσυ να τα ακους που σκεφτεσαι και για τεταρτο και για μωρα! Click για ανάπτυξη... για μωρά δεν το συζητώ!! Αλλά το τέταρτο θα έρθει μόνο όταν και αν ολοκληρωθεί το αίθριο που σκέφτομαι... Κοίτα..τη μέρα που κοιμούνται και είναι χαλαρά δεν καταλαβαίνεις ότι έχεις ζώα στο σπίτι...αλλά απ'το βραδάκι και μετά, γίνεται πανικός...στα κυνηγητά, και στα άπειρα παιχνίδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η Βάσια13859: #31.140 11-11-08 09:02 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1555 1556 1557 1558 1559 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1557 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1557 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημερα Βιρμανακια!Τι κανουν τα μικρα σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.135 11-11-08 08:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπραβο συμπεθεράκι...κι εμεις μια χαρα είμαστε, τρελό παιχνίδι, γίνονται και κουβάρι κάποια στιγμή αλλά μάλλον ειναι στα πλαίσια του παιχνιδιου..το βράδυ ο μικρός ειναι πάντα στα κεφάλια μας και η κόρη στα πόδια,η βρωμοποδαρούσα Click για ανάπτυξη... Mπράβο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.136 11-11-08 08:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα Βιρμανακια!Τι κανουν τα μικρα σας; Click για ανάπτυξη... Πολύ πολύ καλά! Σήμερα πήγα τουαλέτα και ήρθαν και τα τρία από κάτω και με κοιτούσαν και η Καλυψώ κλασικά στην αγκαλιάπαιδιά... μου φάνηκαν πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:58 Η moukelis έγραψε: #31.137 11-11-08 08:58 Ναι κι εμενα το κανουν αυτο Γιουλη...Πολλα ειναι τα τρια ε;Εσυ να τα ακους που σκεφτεσαι και για τεταρτο και για μωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η Βάσια13859: #31.138 11-11-08 09:02 μη με σπρωχνεις παιδί μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.139 11-11-08 09:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι κι εμενα το κανουν αυτο Γιουλη...Πολλα ειναι τα τρια ε;Εσυ να τα ακους που σκεφτεσαι και για τεταρτο και για μωρα! Click για ανάπτυξη... για μωρά δεν το συζητώ!! Αλλά το τέταρτο θα έρθει μόνο όταν και αν ολοκληρωθεί το αίθριο που σκέφτομαι... Κοίτα..τη μέρα που κοιμούνται και είναι χαλαρά δεν καταλαβαίνεις ότι έχεις ζώα στο σπίτι...αλλά απ'το βραδάκι και μετά, γίνεται πανικός...στα κυνηγητά, και στα άπειρα παιχνίδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η Βάσια13859: #31.140 11-11-08 09:02 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1555 1556 1557 1558 1559 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1557 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1557 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπραβο συμπεθεράκι...κι εμεις μια χαρα είμαστε, τρελό παιχνίδι, γίνονται και κουβάρι κάποια στιγμή αλλά μάλλον ειναι στα πλαίσια του παιχνιδιου..το βράδυ ο μικρός ειναι πάντα στα κεφάλια μας και η κόρη στα πόδια,η βρωμοποδαρούσα Click για ανάπτυξη... Mπράβο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.136 11-11-08 08:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα Βιρμανακια!Τι κανουν τα μικρα σας; Click για ανάπτυξη... Πολύ πολύ καλά! Σήμερα πήγα τουαλέτα και ήρθαν και τα τρία από κάτω και με κοιτούσαν και η Καλυψώ κλασικά στην αγκαλιάπαιδιά... μου φάνηκαν πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:58 Η moukelis έγραψε: #31.137 11-11-08 08:58 Ναι κι εμενα το κανουν αυτο Γιουλη...Πολλα ειναι τα τρια ε;Εσυ να τα ακους που σκεφτεσαι και για τεταρτο και για μωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η Βάσια13859: #31.138 11-11-08 09:02 μη με σπρωχνεις παιδί μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.139 11-11-08 09:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι κι εμενα το κανουν αυτο Γιουλη...Πολλα ειναι τα τρια ε;Εσυ να τα ακους που σκεφτεσαι και για τεταρτο και για μωρα! Click για ανάπτυξη... για μωρά δεν το συζητώ!! Αλλά το τέταρτο θα έρθει μόνο όταν και αν ολοκληρωθεί το αίθριο που σκέφτομαι... Κοίτα..τη μέρα που κοιμούνται και είναι χαλαρά δεν καταλαβαίνεις ότι έχεις ζώα στο σπίτι...αλλά απ'το βραδάκι και μετά, γίνεται πανικός...στα κυνηγητά, και στα άπειρα παιχνίδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η Βάσια13859: #31.140 11-11-08 09:02 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1555 1556 1557 1558 1559 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1557 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1557 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα Βιρμανακια!Τι κανουν τα μικρα σας; Click για ανάπτυξη... Πολύ πολύ καλά! Σήμερα πήγα τουαλέτα και ήρθαν και τα τρία από κάτω και με κοιτούσαν και η Καλυψώ κλασικά στην αγκαλιάπαιδιά... μου φάνηκαν πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 08:58 Η moukelis έγραψε: #31.137 11-11-08 08:58 Ναι κι εμενα το κανουν αυτο Γιουλη...Πολλα ειναι τα τρια ε;Εσυ να τα ακους που σκεφτεσαι και για τεταρτο και για μωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η Βάσια13859: #31.138 11-11-08 09:02 μη με σπρωχνεις παιδί μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.139 11-11-08 09:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι κι εμενα το κανουν αυτο Γιουλη...Πολλα ειναι τα τρια ε;Εσυ να τα ακους που σκεφτεσαι και για τεταρτο και για μωρα! Click για ανάπτυξη... για μωρά δεν το συζητώ!! Αλλά το τέταρτο θα έρθει μόνο όταν και αν ολοκληρωθεί το αίθριο που σκέφτομαι... Κοίτα..τη μέρα που κοιμούνται και είναι χαλαρά δεν καταλαβαίνεις ότι έχεις ζώα στο σπίτι...αλλά απ'το βραδάκι και μετά, γίνεται πανικός...στα κυνηγητά, και στα άπειρα παιχνίδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η Βάσια13859: #31.140 11-11-08 09:02 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1555 1556 1557 1558 1559 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1557 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1557 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι κι εμενα το κανουν αυτο Γιουλη...Πολλα ειναι τα τρια ε;Εσυ να τα ακους που σκεφτεσαι και για τεταρτο και για μωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η Βάσια13859: #31.138 11-11-08 09:02 μη με σπρωχνεις παιδί μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.139 11-11-08 09:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι κι εμενα το κανουν αυτο Γιουλη...Πολλα ειναι τα τρια ε;Εσυ να τα ακους που σκεφτεσαι και για τεταρτο και για μωρα! Click για ανάπτυξη... για μωρά δεν το συζητώ!! Αλλά το τέταρτο θα έρθει μόνο όταν και αν ολοκληρωθεί το αίθριο που σκέφτομαι... Κοίτα..τη μέρα που κοιμούνται και είναι χαλαρά δεν καταλαβαίνεις ότι έχεις ζώα στο σπίτι...αλλά απ'το βραδάκι και μετά, γίνεται πανικός...στα κυνηγητά, και στα άπειρα παιχνίδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η Βάσια13859: #31.140 11-11-08 09:02 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1555 1556 1557 1558 1559 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1557 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1557 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μη με σπρωχνεις παιδί μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.139 11-11-08 09:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι κι εμενα το κανουν αυτο Γιουλη...Πολλα ειναι τα τρια ε;Εσυ να τα ακους που σκεφτεσαι και για τεταρτο και για μωρα! Click για ανάπτυξη... για μωρά δεν το συζητώ!! Αλλά το τέταρτο θα έρθει μόνο όταν και αν ολοκληρωθεί το αίθριο που σκέφτομαι... Κοίτα..τη μέρα που κοιμούνται και είναι χαλαρά δεν καταλαβαίνεις ότι έχεις ζώα στο σπίτι...αλλά απ'το βραδάκι και μετά, γίνεται πανικός...στα κυνηγητά, και στα άπειρα παιχνίδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η Βάσια13859: #31.140 11-11-08 09:02 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1555 1556 1557 1558 1559 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1557 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1557 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι κι εμενα το κανουν αυτο Γιουλη...Πολλα ειναι τα τρια ε;Εσυ να τα ακους που σκεφτεσαι και για τεταρτο και για μωρα! Click για ανάπτυξη... για μωρά δεν το συζητώ!! Αλλά το τέταρτο θα έρθει μόνο όταν και αν ολοκληρωθεί το αίθριο που σκέφτομαι... Κοίτα..τη μέρα που κοιμούνται και είναι χαλαρά δεν καταλαβαίνεις ότι έχεις ζώα στο σπίτι...αλλά απ'το βραδάκι και μετά, γίνεται πανικός...στα κυνηγητά, και στα άπειρα παιχνίδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η Βάσια13859: #31.140 11-11-08 09:02 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.