Birman-maniacs

Ωχ πουλακι μου,μονο με το δεντρο θα παιξουμε,με ο,τι θες εσυ καρδια μου!
Με την ουρά του κακού Μορφέα που όλο με μαλώνει:mad::(
Γεια σας βιρμανάκια. Να πω και εδώ την καλησπέρα μου! Εχω να σας δω μέρες! Πως είστε?
Γεια σου Θένια!! Μια χαρούλα είμαστε! Εσύ? Πότε επιστρέφεις??:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α Σεμελακι οτι θες,αλλα τον Μορφεα δεν θα τον πειραξουμε...Ειναι καλος μωρε,ετσι δειχνουν τα αγορακια οτι σε συμπαθουν,σε πειραζουν...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α Σεμελακι οτι θες,αλλα τον Μορφεα δεν θα τον πειραξουμε...Ειναι καλος μωρε,ετσι δειχνουν τα αγορακια οτι σε συμπαθουν,σε πειραζουν...
Θέλει να με μπουζουριάσει θειούλα μου...και είναι τεράστιος και τρομαχτικός...:(μίλα του κι εσύ σε παρακαλώ...θα σε ακούσει γιατί είσαι και δασκάλα:cool:
Καλά θα δει όταν θα με παρακαλάει και δεν θα του κάθομαι...:mad:

CIMG1822.JPG

Γεια σου Θένια!! Μια χαρούλα είμαστε! Εσύ? Πότε επιστρέφεις??:)

Ακόμα δεν έβγαλα εισητήριο με το ένα και με το άλλο....:redface:

Σύντομα όμως!!

Το Σεμελιώ βλέπω ξεθάρεψε για τα καλά!! Μα τι κούκλα που έχει γίνει. Αν και ο Μορφέας είναι ο αγαπημένος μου παρόλα αυτά και η Σεμελιώ δεν πάει πίσω!! Μια κούκλα!! :inlove:

Α Σεμελακι θα σε μαλωσω...Πρεπει να τον σεβεσαι τον Μορφεα,ειναι μεγαλυτερος και θελει απλα να σου δειξει τι επιτρεπεται και τι δεν επιτρεπεται να κανεις στο σπιτι.Αν τον αφησεις να σου δειξει,θα γινεται φιλοι.Αν οχι,θα κατσει πανω σου και θα σε κανει χαλκομανια!:lol:(ειδες πρεπει να εχω προβλημα,το γονιδιο της σοβαροτητας ειναι ανισχυρο...)
Ασε που...μεταξυ μας...Αμα ερθει εκεινη η ωρα θα του κατσεις μια χαρα.:P

Α Σεμελακι θα σε μαλωσω...Πρεπει να τον σεβεσαι τον Μορφεα,ειναι μεγαλυτερος και θελει απλα να σου δειξει τι επιτρεπεται και τι δεν επιτρεπεται να κανεις στο σπιτι.Αν τον αφησεις να σου δειξει,θα γινεται φιλοι.Αν οχι,θα κατσει πανω σου και θα σε κανει χαλκομανια!:lol:(ειδες πρεπει να εχω προβλημα,το γονιδιο της σοβαροτητας ειναι ανισχυρο...)
Ασε που...μεταξυ μας...Αμα ερθει εκεινη η ωρα θα του κατσεις μια χαρα.:P
α ρε Δώρα ξελιγώθηκα!:lol:Τι του λες του παιδιού?:lol:

Ε Γιουλη,μια απαντηση,δυο απαντησεις,στην τριτη μου βγαινει το γελοιο μου...Ποσο να συγκρατηθω η εκπαιδευτικος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:lol:

Ε Γιουλη,μια απαντηση,δυο απαντησεις,στην τριτη μου βγαινει το γελοιο μου...Ποσο να συγκρατηθω η εκπαιδευτικος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:lol:
:lol::lol::lol::lol:
μια απ΄τα ίδια...Σα τη Βασια που με το Μαρι και Μαρί που λέμε η μια στην άλλη είπε και μια φοιτήτριά της στη σχολή... Μαρι!:P:lol::lol:

Αμαν!Σοβαρα;Οχι ενταξει εγω συγκρατουμαι στην ταξη,δεν ακουγεται κιχ.

Ουφ!Γεια και απο μένα το χαμένο τελείως.Είχα έναν πελατη σήμερα που δεν ήξερε τι θα πει να κάνεις κλικ στον υπολογιστή..Πρώτη φορά στη ζωή του που έχει!!!:(:confused:Μιλάμε ζαλίστηκα..Όλο ερωτήσεις μου ήταν..που δεν μπορούσα να προβλέψω!!

Λοιπόν, έχω δύο πάρα πολύ σοβαρά θέματα προς συζήτηση..ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ:
1.Αντα πως θα πάμε στην Γιούλη κ Γιούλη τι ώρα να σου κουβαληθούμε αύριο!!
2.Πείτε μου γιατί δεν χορταίνουν τα σκασμένα μου και με το που σταματάνε να τρώνε ψάχνουν και για άλλο φαι!!!ΕΛΕΟΣ!!!!!Δεν με άφησαν να κοιμηθώ χθες ΟΛΗ μέρα!!Εμμμ νύχτα!

Ουφ!Γεια και απο μένα το χαμένο τελείως.Είχα έναν πελατη σήμερα που δεν ήξερε τι θα πει να κάνεις κλικ στον υπολογιστή..Πρώτη φορά στη ζωή του που έχει!!!:(:confused:Μιλάμε ζαλίστηκα..Όλο ερωτήσεις μου ήταν..που δεν μπορούσα να προβλέψω!!

Λοιπόν, έχω δύο πάρα πολύ σοβαρά θέματα προς συζήτηση..ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ:
2.Πείτε μου γιατί δεν χορταίνουν τα σκασμένα μου και με το που σταματάνε να τρώνε ψάχνουν και για άλλο φαι!!!ΕΛΕΟΣ!!!!!Δεν με άφησαν να κοιμηθώ χθες ΟΛΗ μέρα!!Εμμμ νύχτα!

Γεια σου Κατερινιώ! Για την πρώτη ερώτηση δεν μπορώ να βοηθήσω αλλά για την δέυτερη έχω να σου πώ οτι τα μωρά σου είναι στην ανάπτυξη γι'αυτό ζητάνε τόσο φαί. Είναι φυσιολογικό :D

Κατά τις 6 είναι καλα?:)

Καλησπερα Κατερινα!
Τους το βαζεις ολο το φαγητο μαζι;Αν το βαζεις σε μεριδες και τρωνε απο λιγο πιο πολλες φορες;

Γεια σου Κατερινιώ! Για την πρώτη ερώτηση δεν μπορώ να βοηθήσω αλλά για την δέυτερη έχω να σου πώ οτι τα μωρά σου είναι στην ανάπτυξη γι'αυτό ζητάνε τόσο φαί. Είναι φυσιολογικό :D
Θένια συγνώμη που δεν απαντησα νωριτερα..ειναι που μολις τώρα κάθισα επιτελους...Είναι στην ανάπτυξη και μάλιστα κλείσαμε μόλις τους 8 μήνες!!:up:.Φυσιολογικό ή όχι είναι ΣΠΑΣΤΙΚΟ γιατι κάθε δευτερόλεπτο μυρίζουν και μαζουλανε ότι βρουν επεδή πεινάνε!!!:mad::/:
Κατά τις 6 είναι καλα?:)
5 σχολάω, να μην πάω να φάω και κάτι και μέχρι να πάω και σπίτι εεεε θα πάει 6 γιατί σιγά μην φύγω 5 νταν!Τέσπα, εν ολιγοις, 7 και πάνω...!!!:PΤο πολύ πολύ να έρθω μόνη...ΑΝΤΑ ΤΙ ΛΕΣ????

Καλησπερα Κατερινα!
Τους το βαζεις ολο το φαγητο μαζι;Αν το βαζεις σε μεριδες και τρωνε απο λιγο πιο πολλες φορες;

Καλέ 2 φορές την ημέρα τους βάζω...35 και 35...Γμτ δεν λέει και πόσο πρέπει στην συσκευασία από πίσω της Ρογιαλ Κάνιν σε ποσότητες από το δοσομετρητή της Ρογιαλ κάνιν....:down::blink::/:Δώρα εσύ πόσο του βάζεις του Σείριου κάθε μέρα και σε ποια κατηγορία???:hmm:

Εγω του βαζω 5/8 στο ψηλο κυπελλακι,τη young male του δινω και πισω γραφει την αναλογια σε γραμμαρια και σε χαρακια του πλαστικου ποτηριου.Πλησιαζει τα τεσσερα κιλα και δεν εχει καθολου λιπος μας ειπε η γιατρος,οποτε και να θελει ενα χαρακι παραπανω καμια μερα αν πειναει πολυ μου ειπε να του το βαζω,αλλα σπανια το ζηταει.

5 σχολάω, να μην πάω να φάω και κάτι και μέχρι να πάω και σπίτι εεεε θα πάει 6 γιατί σιγά μην φύγω 5 νταν!Τέσπα, εν ολιγοις, 7 και πάνω...!!!:PΤο πολύ πολύ να έρθω μόνη...ΑΝΤΑ ΤΙ ΛΕΣ????
[/quote]
M'αρέσει που με ρωτάς κιόλας αδελφούλι...αφού ξέρεις τι ώρα τελικά θα έρθεις:P:lol:
Αντε σας περιμένω:up:...μίλα και με την Αντα:)

καλημέρα και απο μένα:)

το Αθηνιω έκανε εμβολιάκι και είναι κακοδιάθετο σήμερα, Κατερίνα καταλαβαίνω τι λες...ο μικρος απο τοτε που του έδωσα greenies όλο το ντουλάπι κοιτάει...:)

Καλημέρα! :)
Χθες ο Μορφέας μου κυνηγούσε τη μικρή:(...πάντως αυτό το κάνει συνήθως τα απογεύματα που είναι η ώρα παιχνιδιού με τη Καλυψώ...το πρωί και το μεσημέρι δεν το κάνει...θέλω να ελπίζω ότι είναι παιχνίδι κι όχι επίθεση...γιατί με τη Καλυψώ παίζουν άγρια κάθε μέρα εκείνη την ώρα...:/:
Ακόμα τη ψυχούλα τη βάζω μόνη της όταν λείπω...

Βασάκο περιμένω Greenies αλλά αρχές Γενάρη τώρα:)

δεν πειράζει Γιουλάκο μου...εχω ακόμα , ευχαριστώ...:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back