Birman-maniacs

Και να υποθέσω οτι παρόλα αυτά σε πρήζει που δεν είναι όλα καθαρά ε?? Τυπικός Παρθένος. :P

Εγώ με Παρθένο άντρα δεν μπορώ να μπλέξω. Με τίποτα. Θα σκοτωνόμασταν. Είμαστε καθαροί αλλά καμιά φορά τσαπατσούληδες. Αλλά την δική μας ακαταστασία την ανεχόμαστε καθώτι στο μυαλό μας νομίζουμε οτι έχουμε την δικιά μας τάξη. Ε φαντάζεσαι 2 τέτοιοι μέσα σ'ενα σπίτι να μην αντέχει ο ένας την "τάξη" του άλλου? Α πα πα πα πα χειροσίμα θα γίνει. :lol::lol::lol:

Καλά ε, με έχεις στείλει! Τέτοια περιγραφή, ούτε συγκάτοικο να σε είχαμε! Μπας και σου στέλνει η γάτα μου τίποτα πληροφορίες???:lol::lol:

Ο τριτος παγκοσμιος πολεμος!!!!!! δεν εβαλες στη θεση του το σφουγγαρι ? :blink:ΜΠΟΥΜ!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

Άλλη μία συγκάτοικος! Βρε παιδιά, μπας και παίζω στο big brother και δεν το έχω καταλάβει? Οι περιγραφές σας με ανησυχούν!!!:lol::lol::lol:
Ειδικά αυτό για το σφουγγάρι!!!!!!!!!! :hmm::hmm::hmm:
Άλλη ατάκα που τσακίζει κόκκαλα: "Θα το χρειαστείς άλλο?" (για να το μαζέψει, γιατί αντικείμενο που δε χρησιμοποιήθηκε τα τελευταία 3 δευτερόλεπτα έχει μείνει πολύ εκτός θέσης!:lol:)
Αλλά από την άλλη... είναι τόσο ψυχούλες οι Παρθένοι κατά βάθος! Δε μπορείς να τους κρατήσεις κακία!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλά ε, με έχεις στείλει! Τέτοια περιγραφή, ούτε συγκάτοικο να σε είχαμε! Μπας και σου στέλνει η γάτα μου τίποτα πληροφορίες???:lol::lol:

Άλλη μία συγκάτοικος! Βρε παιδιά, μπας και παίζω στο big brother και δεν το έχω καταλάβει? Οι περιγραφές σας με ανησυχούν!!!:lol::lol::lol:
Άλλη ατάκα που τσακίζει κόκκαλα: "Θα το χρειαστείς άλλο?" (για να το μαζέψει, γιατί αντικείμενο που δε χρησιμοποιήθηκε τα τελευταία 3 δευτερόλεπτα έχει μείνει πολύ εκτός θέσης!:lol:)
Αλλά από την άλλη... είναι τόσο ψυχούλες οι Παρθένοι κατά βάθος! Δε μπορείς να τους κρατήσεις κακία!
:up::up: Ναι ναι και εγω τη λεω...αλλα πιο πολυ για πλυνω το πιατο,ή το φλυτζανι!! :blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ με Παρθένο άντρα δεν μπορώ να μπλέξω. Με τίποτα. Θα σκοτωνόμασταν.

Καλε τι λές:confused:...εγώ παρθένος, ο άντρας μου παρθένος, η αδελφή μου παρθένος....και η Ραίσα παρθένος:D.........μια χαρά ζούμε:P:lol::lol::lol:

Τα Χριστουγγενα θα ειμαι Βεροια, και ελεγα να περασω απο τη Νικολετα ...αν το κανονισουμε, μπορουμε να βρεθουμε και εμεις :up::up:

Ααααααααααα..........ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!:up::up::up::up::up:

Μήπως να πάρω την Γιούλη και να αναίβουμε κι εμέις επάνω???:hmm:

Μην το σκέφτεσαι ΚΑΘΟΛΟΥ........σας περιμένωωωωω!!!!:up::up::up:

:lol::lol::lol::lol: έχω πέσει κάτω από τα γέλια παιδιά!!!!:lol::lol::lol:

Καλά υδροχόοσ με παρθένο????????????Πωωωω πως αντέχεις μέσα σε αυτό το σώμα(το είπα και σε άλλον αυτό κα΄ποια στιγμή πρόσφατα)Τους λατρεύω τους υδροχόους είναι ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!!!Αυτό τα περικλείει όλα μα όλα!:lol:

Μήπως να πάρω την Γιούλη και να αναίβουμε κι εμέις επάνω???

Να την πάρεις και να έρθετε!! Αντε ακόμα εκεί είστε? :P

Άσε Κατερίνα με τον υδροχοο και τον παρθενο μεσα μου....έγινε μια μάχη για κάποια χρόνια (σαν τον πόλεμο της Τροίας ένα πράγμα) αλλά τελικά κάναν ανακωχή και τα βρήκαν και απλά συνηπάρχουν με τραγελαφικές πολλές φορές συνέπειες. :lol:

Ωραια!! οταν με το καλο ερθεις Ελλαδα - σε ποσες μερες ειπαμε ;) ?? - θα μιλησουμε για να ανταλλαξουμε τηλεφωνα κτλ..

25 και σήμεραααααα!! Θα μιλησουμε λίγες μέρες πριν φύγω απο αγγλία να σου δώσω τηλέφωνα γιατί ελλάδα δεν θα έχω ιντερνετ. :)

να με πάρεις!!!! :up:
Παω σπιτι γιατι το ανθρωπόπαιδο και τα γατόπαιδα είναι μόνα τους... :)

Να την πάρεις να την πάρεις κατερίνα και να έρθετεεεεε:D

" Όχι πες μου γιατί δεν έβαλες τα μεγάλα πιάτα πίσω στο στραγγιστίρι πιάτων και έβαλες τα μικρά!! Είναι λογική αυτή? Θα έπρεπε να μπαίνουν για να στεγνώσουν κατά σειρά μεγέθους μεγάλα και μετά μικρά (μην πω και σε κατηγορίες χρωμάτων μην μου χαλάνε την σύνθεση) απο πίσω προς τα μπρος!!! Μα τόσο δύσκολο πια ειναι?? Κοινή λογική!!! ":lol::lol: Είμαστε περίπτωση.
Αυτο με τη σειρα το κανω και εγω...δεν μπορω με τιποτα να το κοψω...τα στοιβαζω με σειρα μεγεθους, τακτοιημενα το ενα πισω απο το αλλο. :lol:
Θα εξολογηθω κατι για να δειτε τι τρελη που ειμαι με την ταξη....μπορω να κανω ωρες για να στολισω το χριστουγεννιατικο δεντρο :blink: και αυτο γιατι ειμαι τελειομανης, και θελω να δειχνει ΤΕΛΕΙΟ απο ολες τις πλευρες ..ετσι βαζω, βγαζω στολιδια μεχρι να τους βρω τη καταλληλη θεση :blink::lol:

Αντα εγώ για να καταλάβεις πόσο αλλοπρόσαλη είμαι μια φορά που ο πρώην μου μετακίνησε ένα dvd απο το ράφι και όταν το επέστρεψε εκεί το έβαλε σε άλλη θέση, εγώ έπαθα νευρικό κλονισμό και κάθησα στο πάτωμα και άρχισα να κλάιω. :blink::blink: Καλά φυσικά μετά απο λίγο σκέφτηκα "θενια τι κάνεις παιδί μου σύνελθε" και σηκώθηκα και του έκανα ΤΟ κυρηγμα για το οτι δεν επέστρεψε το dvd στην αρχική του θέση. Και ο άνθρωπος τα έχασε. Και λογικό είναι. Και μάλιστα για να φανταστεις τα dvd (για έναν άλλον άνθρωπο εκτός απο παρθένο) δεν είχαν κάποια λογική σειρά. Φαινόντουσαν σαν να είναι οπως να ναι βαλμένα. Ουτε αλφαβητικά ουτε τίποτα. Ελα μου όμως που είχαν σειρά. Ηταν τοποθετημένα με την σειρά που τα αγόρασα εγώ! :mad::mad: Και αυτός θα έπρεπε να το γνωρίζει αυτό και να έχει μάθει με πια σειρά μπαίνουν ώστε να μην κάνει λάθη! Και όχι φυσικά δεν ήταν πουθενά γραμμένο σε πια σειρά έπρεπε να μπουν εγώ απλά ήξερα στο μυαλό μου ποιο αγόρασα πρωτο δευτερο τριτο και πάει λέγοντας.....και αυτό για πάνω απο 200 dvd :lol::lol: Πως δεν με χώρισε ένας θεός το ξέρει....ω ναι....μετά απο όλα αυτά στο τέλος αντί να με παρατήσει αυτός τον χωρισα εγώ!!! Περιπτωσάρα παιδί μου με τα όλα μου.

:up::up: Ναι ναι και εγω τη λεω...αλλα πιο πολυ για πλυνω το πιατο,ή το φλυτζανι!! :blink:

Οκ, αν μου το επιβεβαιώσει και άλλος ένας Παρθένος ότι χρησιμοποιεί αυτή τη φράση, τότε θα το εκλάβω ως οιωνό! :hmm::hmm::hmm:
Είναι περασμένο στο γενετικό σας κώδικα και δε μπορείτε να κάνετε διαφορετικά! Σαν τις γάτες που θάβουν τα κακά τους ένα πράγμα!:lol::lol::lol:

Καλα αυτο οτι το καθε πραγμα εχει μια ''θεση'' ειναι το πιο λογικο πραγμα στο κοσμο..ελα ομως που μονο εμεις ξερουμε ποια ειναι αυτη η θεση....:lol:

To ξέρουμε,το ξέρουμε!:rolleyes::lol:

Τι είναι το aalyah;:hmm:

Το aaliyah και οχι το aalyah ήταν μια τραγουδιστρια rnb που σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστήχημα. To aalyah τώρα που έχω εγώ είναι κάτι προσωπικό απο το παρελθόν. :)

Καλά ε, με έχεις στείλει! Τέτοια περιγραφή, ούτε συγκάτοικο να σε είχαμε! Μπας και σου στέλνει η γάτα μου τίποτα πληροφορίες???:lol:

Άλλη μία συγκάτοικος! Βρε παιδιά, μπας και παίζω στο big brother και δεν το έχω καταλάβει? Οι περιγραφές σας με ανησυχούν!!!:lol:
Ειδικά αυτό για το σφουγγάρι!!!!!!!!!! :hmm:

Ε όχι είσαι υπερβολική....το αφήνουμε για τουλάχιστον 1 λεπτό πριν κάνουμε την ερώτηση....:P Εγώ πάντως δεν είμαι πλέον έτσι. Ο υδροχόος μέσα μου έχει χαλιναγωγήσει κατά πολύ την Παρθένο και τέτοιες υστερίες τις έχω κόψει. Να φανταστείς πλέον είμαι ικανή να αφήσω τα πιάτα απο το βράδυ άπλυτα ως το πρωί! Ε μην μου πείτε οτι δεν είναι κατόρθωμα αυτο!

Καλε τι λές:confused:...εγώ παρθένος, ο άντρας μου παρθένος, η αδελφή μου παρθένος....και η Ραίσα παρθένος:D.........μια χαρά ζούμε:P:lol:

Πλάκα κάνεις!!! :blink::blink:

Βρε μήπως τελικά να βρω και εγώ κάνα Παρθένο μπας και ταιριάξουμε? :hmm::hmm: Εγώ πίστευα θα σκοτωνόμασταν.... Αλλά ίσως τελικά βγάλουμε άκρη. Λοιπόν θα βάλω αγγελίες όταν έρθω ελλάδα. "Χαρίζετε γατάκι 4 μηνων εμβολιασμένο στειρωμένο και ζητήται άντρας ζώδιο παρθένος άνω τον 30". :lol::lol:

Οκ, αν μου το επιβεβαιώσει και άλλος ένας Παρθένος ότι χρησιμοποιεί αυτή τη φράση, τότε θα το εκλάβω ως οιωνό! :hmm::hmm::hmm:
Είναι περασμένο στο γενετικό σας κώδικα και δε μπορείτε να κάνετε διαφορετικά! Σαν τις γάτες που θάβουν τα κακά τους ένα πράγμα!:lol::lol::lol:
:whistle::whistle::whistle::lol::lol::lol::lol:

Ειναι στο dna μας!!!!!!!! :lol::lol::lol:

Είναι θέμα επιβίωσης. Αν δεν είχαμε και αυτό δεν θα μας ανεχόταν κανεις μα κανείς!!!! :lol::lol::lol:

Ηταν μια τραγουδιστρια...ηταν γιατι σκοτωθηκε σε ενα ατυχημα αεροπλανου.:(
Αααααα...:/: :(

Ήταν καλή τραγουδίστρια τουλάχιστον,ή καλά που σκοτώθηκε;:hmm::rolleyes:
(συγγνώμη για το black χιούμορ,προσπαθώ να το αποφεύγω...:/:)

Θενια και εγω το εχω καταφερει αυτο με τα πιατα ....βεβαια με το που μπαινω στο σπιτι μετα τη δουλεια ειναι το πρωτο πραγμα που κανω!!!!!!!!
Θα φτιαξουμε μια ομαδα υποστηριξης σαν τους ανωνυμους αλκοολικους...θα σηκωνομαστε και θα λεμε '' εχω 3 μερες που δεν εχω τακτοποιησει τιποτα '' και ολοι απο κατω θα χειροκροτατε!!!!!!:lol::lol:

Ήταν καλή τραγουδίστρια τουλάχιστον,ή καλά που σκότώθηκε;:hmm::rolleyes:
Ναι ηταν...μπορεις να μπεις στο διαδικτυο να δεις τα αλμπουμ της...:)

Το aaliyah και οχι το aalyah ήταν μια τραγουδιστρια rnb που σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστήχημα. To aalyah τώρα που έχω εγώ είναι κάτι προσωπικό απο το παρελθόν. :)
Ααααα...:eek:
Ζωή σε 'μας!:( (:lol::lol::lol::lol:)

Ε όχι είσαι υπερβολική....το αφήνουμε για τουλάχιστον 1 λεπτό πριν κάνουμε την ερώτηση....:P Εγώ πάντως δεν είμαι πλέον έτσι. Ο υδροχόος μέσα μου έχει χαλιναγωγήσει κατά πολύ την Παρθένο και τέτοιες υστερίες τις έχω κόψει. Να φανταστείς πλέον είμαι ικανή να αφήσω τα πιάτα απο το βράδυ άπλυτα ως το πρωί! Ε μην μου πείτε οτι δεν είναι κατόρθωμα αυτο!

Όχι απλώς κατόρθωμα. άθλος πες καλύτερα! Ένα ζήτω στον Υδροχόο!
Και η γάτα μου μάλλον Υδροχόος είναι... Μη δει κάτι τακτοποιημένο, τη χαλάει άσχημα!

Το πιάσαμε το υπονοούμενο!

Ειναι στο dna μας!!!!!!!! :lol::lol::lol:

Πάσο τότε!

Ήταν καλή τραγουδίστρια τουλάχιστον,ή καλά που σκότώθηκε;:hmm::rolleyes:

Ήταν καλή και νέα κοπέλα κι όλας και είναι κρίμα που σκοτώθηκε. :|

Θενια και εγω το εχω καταφερει αυτο με τα πιατα ....βεβαια με το που μπαινω στο σπιτι μετα τη δουλεια ειναι το πρωτο πραγμα που κανω!!!!!!!!
Θα φτιαξουμε μια ομαδα υποστηριξης σαν τους ανωνυμους αλκοολικους...θα σηκωνομαστε και θα λεμε '' εχω 3 μερες που δεν εχω τακτοποιησει τιποτα '' και ολοι απο κατω θα χειροκροτατε!!!!!!:lol::lol:

Ναι αυτό πράγματι μας χρειάζεται. Αλλά νομίζω οτι πιο έυκολα θα κόβαμε το αλκοολ αν ήμασταν αλκοολικοί παρά τις κακιές συνήθειες τις Παρθένου. :lol::lol::lol:

Θα κυλάμε στον βούρκο πολύ έυκολα :lol::lol:

Όχι απλώς κατόρθωμα. άθλος πες καλύτερα! Ένα ζήτω στον Υδροχόο!
Και η γάτα μου μάλλον Υδροχόος είναι... Μη δει κάτι τακτοποιημένο, τη χαλάει άσχημα!

Το πιάσαμε το υπονοούμενο!

Πάσο τότε!

Μ'εχει σώσει ο Υδροχόος σε πολλά θέματα πιστέυω ;)

Και ένα θα πω χωρίς παρεξήγηση αλλά επειδή είμαι παρθενος.....σε λυπάμαι! Που πρέπει να ανεχτείς τα κακά του παρθένου. Γιατι τα καλά μας δόξασει ο θεός είναι οκ. :P

Ναι ηταν...μπορεις να μπεις στο διαδικτυο να δεις τα αλμπουμ της...:)
Καλούτσικη είναι...:/: Τη βρήκα στο YouTube.;)

Aλλά προτιμώ και πάλι αυτό:
https://www.youtube.com/watch?v=uwIGZLjugKA
(σκάω γάιδαρο!:lol::lol::lol:)

Παρθένος!!!:lol::lol::lol:

1)Ήταν καλή και νέα κοπέλα κι όλας και είναι κρίμα που σκοτώθηκε. :|

2)Και ένα θα πω χωρίς παρεξήγηση αλλά επειδή είμαι παρθενος.....σε λυπάμαι! Που πρέπει να ανεχτείς τα κακά του παρθένου. Γιατι τα καλά μας δόξασει ο θεός είναι οκ. :P
1)Είστε συννενοημένες με την Άντα να μου λέτε τα ίδια;:hmm: :lol:

2)Ακριβώς!:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back