Birman-maniacs

ααα!!!νομιζα οτι θα κατσεις μερες!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπα..που τετοια τύχη....:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

https://elfyourself.jibjab.com/

'ένα ωραιο site...Να κανετε τον εαυτό σας καλικατζαράκι..ή το γατί σας:)

εγω έκανα τον Ίων..χαχα..:P

πολυ γελασα!!!!δικια μου δεν μπορω να βρω!!!κι εγω την Luna εκανα.....:lol::lol::lol:

καλο ε?;)καληνύχτα σας αφήνω....

Σε ευχαριστώ Χριστίνα μου!!!
Καλημέρα!!:)
Παρακαλώ!:happy:

Ξέχασα να σας πω ότι πριν από λίγο καιρό,πήγαμε το Σίμπα στον κτηνίατρο.:)
Του έκοψε τα δόντια που είχαν φυτρώσει από πάνω και είπε ότι αυτό είναι πολύ σύνηθες στα κουνέλια.Στο σπίτι του λιμάραμε τα δόντια για μερικές μέρες με αποστειρομένη μεταλική λίμα και τώρα μπορεί να τρώει μια χαρά!:happy:

Τους έχω πάρει και κουνελομπισκότα!:D :lol: :rolleyes: :happy: :P

Δεν είμαι φάτσα??
Τι λέτε??;)

CIMG2010.JPG

Είσαι,είσαι!:up:
Στο κουβερτάκι μου:)

CIMG2064.JPG
Αυτό το κουβερτάκι σου το δώσανε από το εκτροφείο;:hmm:

CIMG2069.JPG

καθαρό πατουσάκι....:P
Τι γλυκούλι που είναι!:inlove:
CIMG2066.JPG

Βγήκε λίγος ήλιος... πάω να πλύνω το γατομπάλκονο και θα επανέλθω με καρέ καρέ στιγμιότυπα...της παθιασμένης σχέσης Μορφέα - Σεμέλης;)
Για να δούμε...:hmm:
ακυρο...σκοτείνιασε πάλι...αναβάλλεται το πλύσιμο για αύριο...:/:

κοιτάξτε το μοχθηρό του βλέμα!!:P
Πω,πω...:eek:
Θέλει απεγνωσμένα να την ξεμαλλιάσει!:blink:
(Θα τη σκίσει τη γάτα!:P :lol::lol::lol:)

ναι...τη συνηθίζει σιγά σιγά...

Εδώ διεκδικούν το παιχνίδι με το φτερό κι η Σεμέλη τον κατατροπώνει με ένα χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ:blink::P:lol:
Μορφέας-Σεμέλη (Αγώνας φτερού):
0 - 1

:lol::lol::lol:

Σας ευχαριστώ ολες για τα καλά σας λόγια φιλενάδες!!!:up:

Να και ο επιβλέπων απο τη ταράτσα της πολυκατοικίας:lol:
Δεν ξέρω αν είναι ομορφη ή άσχημη αλλά τοσο καλοκάγαθο και εύκολο πλάσμα δεν είχα ποτέ μου...εινι η αδυναμια μου...
Τα άλλα ρίχνουν τώρα μέσα τούφες κι αυτή μου γλύφει το λαιμο κρεμασμένη σα το μαιμουδάκι πάνω μου...:)
Ο Έλβις προτιμά τη μύτη,τα μαλλιά και την πυτηρίδα!:rolleyes: :lol:

Α, και η Καλυψούλα είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!!!!:inlove::inlove::inlove:

εδώ φαινεται η διαφορά της γούνας της με το Μορφέα...
Πρόσεχε μη σου την κάνουν γιακά!:P :lol:
(έχει υπέρωχο τρίχωμα!:up:)

DSCN1220.jpg
γεια σας και απο εμας....όλοι με λένε ξινη αλλά μόνο η μαμα μου με αγαπάει...
Ποιος το λέει ξινό το γατάκι σου;:(

DSCN1209.jpg

στον ηλιο λιαζόμαστε και ηρεμουμε...φυσικά προχθες...
Τον έχουμε κι εμείς αυτό το δράκο!:up:

Καληνύχτα!:)

Παρακαλώ!:happy:

Ξέχασα να σας πω ότι πριν από λίγο καιρό,πήγαμε το Σίμπα στον κτηνίατρο.:)
Του έκοψε τα δόντια που είχαν φυτρώσει από πάνω και είπε ότι αυτό είναι πολύ σύνηθες στα κουνέλια.Στο σπίτι του λιμάραμε τα δόντια για μερικές μέρες με αποστειρομένη μεταλική λίμα και τώρα μπορεί να τρώει μια χαρά!:happy:

Τους έχω πάρει και κουνελομπισκότα!:D :lol: :rolleyes: :happy: :P
Χριστινα σου εχω πει οτι τρελαινομαι να ακουω τις ιστοριες του Ελβις και ολα αυτα που κάνετε γι'άυτον??:up:
Μπράβο σας!!
Επισης να σου πω οτι η πονηροφατσα στο avatar σου μου θυμιζει το Σεμελάκι....:)
Είσαι,είσαι!:up:

Αυτό το κουβερτάκι σου το δώσανε από το εκτροφείο;:hmm:
ναι....εχει και ο Ιωνας και ο Μορφεας!!;)ειναι δωρακι απο τον εκτροφέα!

καλημέρα...:)εμεις το κουβερτάκι δεν το εχουμε πάρει ακόμα..:(

καλημέρα...:)εμεις το κουβερτάκι δεν το εχουμε πάρει ακόμα..:(
Καλημέρα! :)
Το εχουν στείλει...και την άλλη φορά που μου ειχαν στειλει το pedigree του Μορφεα που ειχε μια διορθωση, καθυστέρησε εδω...στα ΕΛΤΑ:/:

Καλημερα!
Γιουλη μηπως μάθαμε τίποτα νεότερο για την κουκουλίτσα της γατοφορου;Ξερεις,αυτης της κυριας που φτιαχνει και τα κουβερτακια του εκτροφειου.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back