Birman-maniacs

Καλέ μιας και θα είμαστε συγχωριανές σε λίγες μέρες θα έρθω μια μέρα να τις δω τις κούκλες σου ;)

όποτε θέλεις με το καλό να γυρίσεις και θα σε περιμένουμε για καφέ!απλα σπίτι έχω μόνο τη Μίου η Lita μένει στο φίλο μου μόνιμα τώρα πια.:):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

όποτε θέλεις με το καλό να γυρίσεις και θα σε περιμένουμε για καφέ!απλα σπίτι έχω μόνο τη Μίου η Lita μένει στο φίλο μου μόνιμα τώρα πια.:):)

Ε καλά τι να κάνουμε. Θα γνωρίσω την Μίου και θα την ζουλήξω διπλά και για την Λίτα! :P

Πόσο είπαμε είναι η μικρή σου? Πότε υπολογίζεις να της έρθει οίστρος?

Και αν την την ζευγαρώσεις....σημαίνει οτι θα κάνουμε τον Μορφέα προσωρινά Θεσσαλονικιο?? Ουάου!! :blink::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ε καλά τι να κάνουμε. Θα γνωρίσω την Μίου και θα την ζουλήξω διπλά και για την Λίτα! :P

Πόσο είπαμε είναι η μικρή σου? Πότε υπολογίζεις να της έρθει οίστρος?

Και αν την την ζευγαρώσεις....σημαίνει οτι θα κάνουμε τον Μορφέα προσωρινά Θεσσαλονικιο?? Ουάου!! :blink::up:

είναι 7 μηνών τώρα και από ότι μου είπε και η Βάσια μπορεί και να πάνω στο χρόνο να της έρθει ο οίστρος! εάν το κανονίσουμε θα πρέπει η Μίου να είναι τουλάχιστον 1 1/2 χρονών

είναι 7 μηνών τώρα και από ότι μου είπε και η Βάσια μπορεί και να πάνω στο χρόνο να της έρθει ο οίστρος! εάν το κανονίσουμε θα πρέπει η Μίου να είναι τουλάχιστον 1 1/2 χρονών

Μάλιστα. Άρα έχετε χρόνο ακόμα. Μην αγχώνεστε :D

Θα δούμε πως θα πάνε τα πράγματα ως τότε.

Καμιά φωτό της κοπελίτσας σου έχεις να δούμε? :)

Μάλιστα. Άρα έχετε χρόνο ακόμα. Μην αγχώνεστε :D

Θα δούμε πως θα πάνε τα πράγματα ως τότε.

Καμιά φωτό της κοπελίτσας σου έχεις να δούμε? :)

έχουμε πολλές πολλές στο άλμπουμ της Lita αν δεν βαριέσαι δες μας εκεί ! γιατί δεν μπορώ να τις ανεβάσω από τα συνημμένα αρχεία!

έχουμε πολλές πολλές στο άλμπουμ της Lita αν δεν βαριέσαι δες μας εκεί ! γιατί δεν μπορώ να τις ανεβάσω από τα συνημμένα αρχεία!

Καλά είναι όνειρο και οι δυο σου οι κούκλες! Η Λίτα δε μωράκι εκεί που κοιμάται είναι το κάτι άλλο!!!

Καλά είναι όνειρο και οι δυο σου οι κούκλες! Η Λίτα δε μωράκι εκεί που κοιμάται είναι το κάτι άλλο!!!
ευχαριστούμε πολύ!εσύ πόσες γατούλες έχεις?τις πήρες μαζί σου Αγγλία?

ευχαριστούμε πολύ!εσύ πόσες γατούλες έχεις?τις πήρες μαζί σου Αγγλία?

Αχχ...τώρα δυστυχώς καμία.:(

Ο Φριξούλης μου πέθανε πριν 2 μήνες στις 6 Σεπτεμβρίου. Αν δεν βαριέσαι δες το θέμα του εδώ

Και όχι δεν τον πήρα Αγγλία γιατί οι γονείς μου ούτε κατά διάνοια δεν τον αποχωρίζονταν. Έχω μείνει άγατη εδώ και χρόνια (εδώ οι σπιτονοικοκύρηδες απαγορέυουν ζώα) αλλά μέχρι τώρα τουλάχιστον είχα τον Φριξο και όταν έρχόμουν ελλάδα ήμασταν συνέχεια μαζί και τον πρόσεχα εγώ. Ειδικά όταν οι δικοί μου φέυγαν για τίποτα εκδρομές ή διακοπές. Τώρα πλέον....είμαι εντελώς άγατη. :/:

Αλλά ελπίζω όχι για πολύ ακόμα. :)

Αχχ...τώρα δυστυχώς καμία.:(

Ο Φριξούλης μου πέθανε πριν 2 μήνες στις 6 Σεπτεμβρίου. Αν δεν βαριέσαι δες το θέμα του εδώ

Και όχι δεν τον πήρα Αγγλία γιατί οι γονείς μου ούτε κατά διάνοια δεν τον αποχωρίζονταν. Έχω μείνει άγατη εδώ και χρόνια (εδώ οι σπιτονοικοκύρηδες απαγορέυουν ζώα) αλλά μέχρι τώρα τουλάχιστον είχα τον Φριξο και όταν έρχόμουν ελλάδα ήμασταν συνέχεια μαζί και τον πρόσεχα εγώ. Ειδικά όταν οι δικοί μου φέυγαν για τίποτα εκδρομές ή διακοπές. Τώρα πλέον....είμαι εντελώς άγατη. :/:

Αλλά ελπίζω όχι για πολύ ακόμα. :)
λυπάμαι πολύ θα μπω να δω το θέμα του!:(εγώ δυστυχώς θα αργήσω λίγο να σου δώσω ελπίζω να βρεις σύντομα ένα ζουζούνι!

το διάβασα:(:cry::cry::cry::cry::cry:

Ναι....είναι λίγο κάπως η ιστορία...εγώ δεν μπορώ να την ξαναδιαβάσω. Την έγραψα και αυτό ήταν. Μόνο που την σκέφτομαι κλαίω.

Μην ανησυχείς και ζουζούνια για να πάρω υπάρχουν πολλά. Το "χαρίζονται" είναι γεματο. Και ήδη έχω συνεννοηθεί να πάρω ένα απο τα ζουζούνια απο εκεί πέρα. Ονομάζεται Ιριδα και είναι το γλυκούλι μου περίπου 3 χρονών και το έχουν σε κέντρο με ζώα και το φροντίζουν το καημένο αλλά νομίζω οτι της αξίζει ένα σπιτάκι και θα την πάρω εγώ. Άσε που είναι ένα σκέτο γιουβαρλάκι!!! Για φάγωμα!!! :)

Ναι....είναι λίγο κάπως η ιστορία...εγώ δεν μπορώ να την ξαναδιαβάσω. Την έγραψα και αυτό ήταν. Μόνο που την σκέφτομαι κλαίω.

Μην ανησυχείς και ζουζούνια για να πάρω υπάρχουν πολλά. Το "χαρίζονται" είναι γεματο. Και ήδη έχω συνεννοηθεί να πάρω ένα απο τα ζουζούνια απο εκεί πέρα. Ονομάζεται Ιριδα και είναι το γλυκούλι μου περίπου 3 χρονών και το έχουν σε κέντρο με ζώα και το φροντίζουν το καημένο αλλά νομίζω οτι της αξίζει ένα σπιτάκι και θα την πάρω εγώ. Άσε που είναι ένα σκέτο γιουβαρλάκι!!! Για φάγωμα!!! :)
με το καλό να πάρεις το ζουζούνι σου και να πάνε όλα καλά:)!θα πάω για ύπνο τώρα οπότε καληνύχτα και τα λέμε αύριο!

με το καλό να πάρεις το ζουζούνι σου και να πάνε όλα καλά:)!θα πάω για ύπνο τώρα οπότε καληνύχτα και τα λέμε αύριο!

Καλό σου βράδυ και φιλάκια στην ζουζούνα σου! Τα λέμε άυριο :)

DSCN1273.jpg
με τις καινουριες μας καρεκλες!
ουάου!!!Με γεια!!!:up:
αδυναμια μου εσυ!!!

βασια ειναι ακριβως το χρωμα του μικρου η ασπρη!!!
πολυ ωραιες ειναι με γεια!!!
ναι....θα ταιριαζαν και στο σπίτι της Δανάης:P:lol:
να τα και τα μπαλακια μας..:)
Τ Ε Λ Ε Ι Α!! Που εισαι Αντα!!:lol:
:lol: αυτή είναι η καλύτερη!
Συμφωνώ:up:
Όταν θα έχει οίστρους μάλλον θα κάνει "ΜορφεΑΑΑΟΥΥΥ ΜορφεΑΑΑΑΑΑΟΥΥΥΥΥΥ"
να σου πει η Καλυψώ που το κάνει τέλεια ;)
λες να κάνει έτσι?ποτέ δεν ξέρεις φαντάζεσαι να μην τον γουστάρει?
ειναι πολύ πιθανον μην το γελάτε;)
Έχει γούστο το κορίτσι γι'αυτό! Γάτος είναι αυτός που της βρήκες? :P:lol:

Πλάκα κάνω. Μάλλον έχει να κάνει με την χημεία. Δεν ταιριάζουν όλες με όλους. Αλλά υπέθετα οτι εφόσον δεν έχει και πολλές επιλογές....Τι να πω δεν ξέρω θα δέιξει. Αλλά τι να πω να μην θέλει τον Μορφέα? Που θα βρει άλλον τέτοιον κούκλο?

Ο δέυτερος που πήγατε στην Λιτα τόσο όμορφος ήταν καλέ και έτρεχε απο πίσω του? Λίγη αξιοπρέπεια πες της καλέ!! Μην μας σέρνουν και απ'τη μύτη!! :lol:
Συμφωνώ:/::P
Αντε να ξεκουραστεις Γιώτα μου....Καλο βράδυ... δεν σε προλαβα

ΓΛΩΣΣΑ ΔΕ ΒΑΛΑΤΕ ΠΑΛΙ:P:lol:

Ε Γιούλη μου τι είμαστε εδώ να κάνουμε? Να παίζουμε βουβό κινηματογράφο? :P

Καλώς την :)

Ε Γιούλη μου τι είμαστε εδώ να κάνουμε? Να παίζουμε βουβό κινηματογράφο? :P

Καλώς την :)
Καλως σε βρήκα...και καλο μου ύπνο...κλεινουν τα ματάκια μου....
εσύ?? Θα το ξενυχτήσεις??
Πως εισαι??

Καλως σε βρήκα...και καλο μου ύπνο...κλεινουν τα ματάκια μου....
εσύ?? Θα το ξενυχτήσεις??
Πως εισαι??

Να πας να πας να ξεκουραστείς. Εγώ είμαι λίιιγο καλύτερα δεν ξέρω όμως αν είμαι αρκετά καλά να πάω στην δουλειά άυριο. Δεν ξέρω.....να το επιχειρήσω? :hmm:

Εγώ ακόμα δεν κοιμάμαι γιατί κάνω δουλειά έχω μείνει πολύ πίσω.

Καλό σου βράδυ και όνειρα γλυκα! Θα τα πούμε άυριο :)

Να πας να πας να ξεκουραστείς. Εγώ είμαι λίιιγο καλύτερα δεν ξέρω όμως αν είμαι αρκετά καλά να πάω στην δουλειά άυριο. Δεν ξέρω.....να το επιχειρήσω? :hmm:

Εγώ ακόμα δεν κοιμάμαι γιατί κάνω δουλειά έχω μείνει πολύ πίσω.

Καλό σου βράδυ και όνειρα γλυκα! Θα τα πούμε άυριο :)
Καλή νύχτα καλή δύναμη και καλή συνέχεια:)

καλημέρα σας!:)είπατε πολλά βλέπω...

καλημέρα σας!:)είπατε πολλά βλέπω...
Kαλημέρα! :D
Ειμαι μόνη σαν την ανεμώνη, χωρίς τον boss!!! :cool::up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back