Birman-maniacs

σωπα..κατι καναν σε αυτα τα μικρα Γιούλη...συμπεριφέρονται τα ιδια:hmm:καλα τωρα πήγε μέσα με την γκομενα..αλλου τρως αλλού πίνεις και αλλού κοιμασαι...:cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλέ ναι!!Σα νεσεσέρ...θα νομίζει κανεις ότι θα βγάλεις καμια πούδρα κανένα κραγιόν και συ θα τραβάς απ'την ουρά το χνουδωτο:blink::lol:
Γι'αυτο μου άρεσε γιατι δεν μοιάζει με γατοφόρο;):D
Ωραια ειναι...με γεια!!!!! :)ποσο πηγε το μαλλι? :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτή τη τσάντα παρήγγειλα για τα κοριτσάκια μου που τους αρέσουν οι τσάρκες!
Σας αρέσει? :redface:

Γιουλη που την πήρες?τέλεια...:)εμας δεν μας ειπες?χμμ:hmm:

σωπα..κατι καναν σε αυτα τα μικρα Γιούλη...συμπεριφέρονται τα ιδια:hmm:καλα τωρα πήγε μέσα με την γκομενα..αλλου τρως αλλού πίνεις και αλλού κοιμασαι...:cool:
Ετσι μπράβο! :up:
Μαρι μη μου πεις καμια μέρα ότι τα καλοβρήκαν και σας εχουν γραμμενους θα σε καρυδώσω! :P:lol:
Γιατι σε έχω ικανή να γκρινιάζεις και γι'αυτο! :P:lol::lol:

Γιουλη που την πήρες?τέλεια...:)εμας δεν μας ειπες?χμμ:hmm:
ειναι της Αννας απο τη Θεσ/νίκη!! Σας τα έχω στείλει προ πολλού!!! ;)
κι η Δανάη πήρε κρεβατάκι! :P;)

όχι δεν με πειράζει καθόλου...ο καλος μου διαμαρτύρεται γιατι δεν κοιμουνται μαζί μας , εγω μια χαρα ειμαι...αν και ο μικρος πάντα περνάει απο την αγκαλια μου το βράδυ!;)

εγω δεν το πηρα το Mail, Μονο με τα γατοδεντρα..ποσο εχει?:hmm:αν και τωρα εχω 2 τσαντες φτάνει πια.

Α!! ναι και μενα μου το εστειλε....δεν τα θυμαμαι και απεξω :( ενα μυαλο εχω η γυναικα!!

όχι δεν με πειράζει καθόλου...ο καλος μου διαμαρτύρεται γιατι δεν κοιμουνται μαζί μας , εγω μια χαρα ειμαι...αν και ο μικρος πάντα περνάει απο την αγκαλια μου το βράδυ!;)
Στην περιπτωση μας διαμρτυρομαι εγω, γιατι κοιμαται ο μπουχεσακος πανω στην κουβερτα μου - ειναι μονο απο τη πλευρα μου, ο Γιωργος ζεσταινεται- και δεν μπορω να τη τραβηξω,γιατι ειναι βαρυς, και κρυωνωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:(:(:(

εγω δεν το πηρα το Mail, Μονο με τα γατοδεντρα..ποσο εχει?:hmm:αν και τωρα εχω 2 τσαντες φτάνει πια.
:blink:ειχε πει θα το έστελνε σε όλους τους Birmaniacs...:hmm:
Σου τα έστειλα! :)

καλα δεν πειραζει....μαλλον θα μου διεφυγε...;)

Τη μουσικη την ακουω σε χαμηλη ενταση, ωστε να ακουω αυτους που με φωναζουν!!!!! χι χι :lol:
Σε αντίθεση με την γειτόνισα σου που ακούει τέρμα την μουσική γιανα την νιώθει ...Και στα ακουστικά και στο τουτου!!!:redface::D:happy:

θα της τα δώσω!! Δεν κάνω και τίποτε άλλο!! ολο στη κοιλίτσα τη φιλάω...και τη ζουλάω...και δε κάνει κιχ...πολύ καλο πλάσμα...σαν τον Ιωνάκο κι αυτή!!
Γερμανάκια παιδι μου!!!:DΕτσι ετσι!!!Τα γλυκούλια μου!!:rolleyes:
Γύρισα....κόλαση γίνεται στο κέντρο από άποψη κίνησης:/:.

Κατερινάκι δεν πιστεύω να παραεξηγήθηκες, μαζί δεν είμασταν που κάναμε πλάκα με αυτό;:)
Όσο για την τροφή δεν ξέρω κάνει να δώσω στην οκτακοσίων ετών για γατάκια:hmm:. Άσε που της δίνω και k/d αυτό το διάστημα γιατί έχει και λίγο τσιμπημένη κρεατινίνη. Ένα ένα τα λέω. Καλύτερα μήπως να σας πω τι δεν έχει;:lol:
Βρε Βάσια τι λές και συ; Μήπως τελικά να της δίνω το σιρόπι όταν βλέπω ότι δεν έχει πάει για δυο μέρες; Σας έπηξα στη σκ....λογία:redface:.
Αχ ναι Νεκταρία δεν προκειται να σου ξαναμιλήσω τώρα..Παρεξηγηθηκαααααααααα οουουουουουουουουουυο:lol:Αφου το ξέρω ότι ρωτάω μικροπράγματα...το κανω γιατί μου αρεσει να βελτιώνομαι!!:P:rolleyes:

Νεκταρια μου δεν νομίζω ότι ένα φάρμακο θα είναι καλύτερο απο τροφήη..Γιατί βαραινειπολύ τον οργανισμό μωρε..Και 9438509253 χρονών να είναι τόσα φαρμακα που έχει να πάρει κρίμα να το επιβαρύνουμε και με άλλο...:/:
Εμένα ο μεγαλύτερος ζήτουλας ειναι η Σεμέλη:blink:
Είναι στην ανάπτυξη το παιδί!!!:PΓια αυτό!!!:D:lol::rolleyes:

Καλησπέρα. Να πω και εγώ με την σειρά μου γλώσσα δεν βάλατε μέσα πια!!

Καλύτερα να μην νιώθω η μόνη πολύλογού της υπόθεσης. :rolleyes:

Καλησπέρα. Να πω και εγώ με την σειρά μου γλώσσα δεν βάλατε μέσα πια!!

Καλύτερα να μην νιώθω η μόνη πολύλογού της υπόθεσης. :rolleyes:
καλησπέρα!:up::up:

DSCN1279_174492.jpg

το ζευγος!

DSCN1280.jpg

Απιστευτη κοιλουμπα εχει ο δικος σου!!!!!!!!!!!!! :):lol::lol:

DSCN1282.jpg

μπορειτε να διακρίνετε την πατσοκοιλιά μας, και το πως ακουμπαει την κοπελα του..το κολιτσιδι!:)

Ξέρεις τι σκέφτομαι Βάσια???Αν με ζεσταίνουν τα κοντότριχα μου τόσο..εσυ πρέπει να σκας το βράδυ!!!!!:):lol:

Σαν αρνακι μοιαζει!!!!!!!!!! :lol: ασπρο και παχυ!! :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back