Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:05 Η Αντα έγραψε: #3.301 15-04-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σε αυτη τη φαση,κλεινεις την πορτα.Εγω τον παω στο διπλανο διαμερισμα οπου ειναι το σπιτι του!!! Click για ανάπτυξη... Και δεν αρχίζει τη γκρίνια? νιαου κ κρουτσ κρουτσ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.302 15-04-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και δεν αρχίζει τη γκρίνια? νιαου κ κρουτσ κρουτσ? Click για ανάπτυξη... Παντόφλα... και τέρμα... ε... όχι και να μας τη σπάνε και εκεί το άτιμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:06 Ο πυρροθριξ: #3.303 15-04-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι κάνεις καλέ?? Τι καιρό έχετε?? Click για ανάπτυξη... φυσαει τρομεραααααα χθες το βραδυ εβρεξε αλλα εφυγε η μουνταμαρα και εχουμε ηλιο και καθαρη ατμοσφαιρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:07 Ο πυρροθριξ: #3.304 15-04-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και δεν αρχίζει τη γκρίνια? νιαου κ κρουτσ κρουτσ? Click για ανάπτυξη... και να γρινιαζει εκει δεν τον ακουω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:08 Η Αντα έγραψε: #3.305 15-04-08 15:08 Να δεις πως κανει ο Αλφι οταν φευγει ο Γιώργος απο το σπίτι - φευγει νωρίτερα απο μενα ή το σαββατοκύριακο οταν παει για εφημερίδα- παει στο τελευταιο δωματιο που ειναι ακόμη αδειο ( εχει σημασία που το λεω) και αρχίζει ΝΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ βαρύ και παραπονεμένο...Το κατάλαβα οτι εχει αντίλαλο απο κει γιαυτο το κανει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.306 15-04-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: φυσαει τρομεραααααα χθες το βραδυ εβρεξε αλλα εφυγε η μουνταμαρα και εχουμε ηλιο και καθαρη ατμοσφαιρα!!!! Click για ανάπτυξη... Α... Το... ρήμα... γυσάει... βγαίνει από το συννηρημένο γυσάω - γυσώ!!?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:09 Η Αντα έγραψε: #3.307 15-04-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παντόφλα... και τέρμα... ε... όχι και να μας τη σπάνε και εκεί το άτιμα!! Click για ανάπτυξη... Εχω μονο δυο εγώ και δυο ο Γιώργος ...σύνολο 4. Οταν τελείωνουν τα πολεμοφόδια, ξανάρχονται!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:10 Ο πυρροθριξ: #3.308 15-04-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... Φωτεινή μου το σταμάτησαν... το παιδί σου και το γατί σου όπως το μάθεις... Ξέρω ότι τ'αγαπάει ο Μάριος αλλά δεν ανέχεται να μας κάνουν εκείνα ό,τι θέλουν... όπως να μας ξενυχτούν ή να μας ξυπνούν χωρίς λόγο...(ειδικά όταν το πιατάκι τους είναι γεμάτο...) η μόνη υπομονή που κάναμε ήταν στον οίστρο της Καλυψώς όπου το κακόμοιρο το ζωντανό δεν έφταιγε, ούτε έκανε κόλπα... Click για ανάπτυξη... συμφωνω και επαυξανω καιεγω με την φωνη τον εκπαιδευσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:10 Η Αντα έγραψε: #3.309 15-04-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... Το... ρήμα... γυσάει... βγαίνει από το συννηρημένο γυσάω - γυσώ!!?? Click για ανάπτυξη... Να'σαι καλα μου εφτιαξες τη διάθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:12 Η Αντα έγραψε: #3.310 15-04-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: συμφωνω και επαυξανω καιεγω με την φωνη τον εκπαιδευσα Click για ανάπτυξη... Ναι ναι κ εγώ συμφωνώ ...μια χαρα ΜΑΣ εκπαίδευσαν!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:13 Ο πυρροθριξ: #3.311 15-04-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... Το... ρήμα... γυσάει... βγαίνει από το συννηρημένο γυσάω - γυσώ!!?? Click για ανάπτυξη... :cry:το διορθωσα.....δεν φαινεται?????? ε τι να κανω αφου το φ ειναι διπλα στο γ...το πληκτρολογιο φταιει!!ή μαλλον φταιει ο οτε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.312 15-04-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: :cry:το διορθωσα.....δεν φαινεται?????? ε τι να κανω αφου το φ ειναι διπλα στο γ...το πληκτρολογιο φταιει!!ή μαλλον φταιει ο οτε!!! Click για ανάπτυξη... Σε πειράζω Πυρροθριξάκι μου γιατί είσαι η... γλωσσολόγος της παρέας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.313 15-04-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο αρραβωνιαστικος μου ειχε ταβερνα και ξερω οτι τα ζωα μεσα απαγορευονται.Και για το μαναβικο μαλλον αυτο θα ισχυει Click για ανάπτυξη... Α.... έχετε και ταβέρνα?? Γουστάρω!! Θα'ρθουμε για μεζέδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:19 Ο πυρροθριξ: #3.314 15-04-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ τον έχωσα σε μία σακούλα και τον ακούμπησα στη ζυγαριά μου... Click για ανάπτυξη... αν εβαζα τον δικο μου σε σακουλα....ακομα θα εψαχνα να δω που εχει κρυφτει απ'την τρομαρα!!! τελικα τον Μορφεακο ο,τι θες τον κανεις ε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.315 15-04-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν εβαζα τον δικο μου σε σακουλα....ακομα θα εψαχνα να δω που εχει κρυφτει απ'την τρομαρα!!! τελικα τον Μορφεακο ο,τι θες τον κανεις ε???? Click για ανάπτυξη... Ναι... μωρέ... μπουφάκος με τα όλα του... κόμπο τον δένεις και κάθεται...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:25 Η Αντα έγραψε: #3.316 15-04-08 15:25 Είναι πολυ φοβιτσιάρης? αφου είπες οτι φευγει απο τη ταρατσα και κανει βόλτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:26 Ο πυρροθριξ: #3.317 15-04-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α.... έχετε και ταβέρνα?? Γουστάρω!! Θα'ρθουμε για μεζέδες! Click για ανάπτυξη... αν δεις παραπανω θα δεις το ρημα 'ειχε' τουτεστιν αοριστος,δεν την εχει πια(ευτυχως γιατι ειναι πολυ παιδεμα!)αλλα την ειχε για πολλα χρονια και εχω δουλεψει και εγω εκει για 2 χρονια,δεν αντεξα παραπανω!!!! αλλα αν ειναι να ερθεις Δελφους για μεζεδες θα βαλω τον Δημοσθενη να σου φτιαξει!!!μαγειρευει πολυ καλα!!!εξου και τα 10 κιλα που σας ελεγα χθες οτι πηρα τον πωτο καιρο ππου μειναμε μαζι αχ,ειμαι πολυ τυχερη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:26 Η Αντα έγραψε: #3.318 15-04-08 15:26 Επειδή την προηγουμενη φορά τον είχε αναλάβει ο Βασίλης με τη Κατερίνα, εγω δεν τον χόρτασα...θελω να κανονίσεις ενα εχτρα ζουληγμα απο μενα, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:27 Η Αντα έγραψε: #3.319 15-04-08 15:27 εχω παράπονο..... σνιφ σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.320 15-04-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Είναι πολυ φοβιτσιάρης? αφου είπες οτι φευγει απο τη ταρατσα και κανει βόλτες... Click για ανάπτυξη... 'Άλλο να κόβει βόλτες στη ταράτσα κι άλλο όμως να τον κλείσεις στη σακούλα! Είναι αλανιάρης γάτος ο Μελανωράκος! Εμένα τρελαίνονται για σακούλες, βαλίτσες και ντουλάπες! Μόνο θέλει προσοχή να μη κλειστούν μέσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 164 165 166 167 168 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 166 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 166 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σε αυτη τη φαση,κλεινεις την πορτα.Εγω τον παω στο διπλανο διαμερισμα οπου ειναι το σπιτι του!!! Click για ανάπτυξη... Και δεν αρχίζει τη γκρίνια? νιαου κ κρουτσ κρουτσ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.302 15-04-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και δεν αρχίζει τη γκρίνια? νιαου κ κρουτσ κρουτσ? Click για ανάπτυξη... Παντόφλα... και τέρμα... ε... όχι και να μας τη σπάνε και εκεί το άτιμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:06 Ο πυρροθριξ: #3.303 15-04-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι κάνεις καλέ?? Τι καιρό έχετε?? Click για ανάπτυξη... φυσαει τρομεραααααα χθες το βραδυ εβρεξε αλλα εφυγε η μουνταμαρα και εχουμε ηλιο και καθαρη ατμοσφαιρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:07 Ο πυρροθριξ: #3.304 15-04-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και δεν αρχίζει τη γκρίνια? νιαου κ κρουτσ κρουτσ? Click για ανάπτυξη... και να γρινιαζει εκει δεν τον ακουω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:08 Η Αντα έγραψε: #3.305 15-04-08 15:08 Να δεις πως κανει ο Αλφι οταν φευγει ο Γιώργος απο το σπίτι - φευγει νωρίτερα απο μενα ή το σαββατοκύριακο οταν παει για εφημερίδα- παει στο τελευταιο δωματιο που ειναι ακόμη αδειο ( εχει σημασία που το λεω) και αρχίζει ΝΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ βαρύ και παραπονεμένο...Το κατάλαβα οτι εχει αντίλαλο απο κει γιαυτο το κανει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.306 15-04-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: φυσαει τρομεραααααα χθες το βραδυ εβρεξε αλλα εφυγε η μουνταμαρα και εχουμε ηλιο και καθαρη ατμοσφαιρα!!!! Click για ανάπτυξη... Α... Το... ρήμα... γυσάει... βγαίνει από το συννηρημένο γυσάω - γυσώ!!?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:09 Η Αντα έγραψε: #3.307 15-04-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παντόφλα... και τέρμα... ε... όχι και να μας τη σπάνε και εκεί το άτιμα!! Click για ανάπτυξη... Εχω μονο δυο εγώ και δυο ο Γιώργος ...σύνολο 4. Οταν τελείωνουν τα πολεμοφόδια, ξανάρχονται!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:10 Ο πυρροθριξ: #3.308 15-04-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... Φωτεινή μου το σταμάτησαν... το παιδί σου και το γατί σου όπως το μάθεις... Ξέρω ότι τ'αγαπάει ο Μάριος αλλά δεν ανέχεται να μας κάνουν εκείνα ό,τι θέλουν... όπως να μας ξενυχτούν ή να μας ξυπνούν χωρίς λόγο...(ειδικά όταν το πιατάκι τους είναι γεμάτο...) η μόνη υπομονή που κάναμε ήταν στον οίστρο της Καλυψώς όπου το κακόμοιρο το ζωντανό δεν έφταιγε, ούτε έκανε κόλπα... Click για ανάπτυξη... συμφωνω και επαυξανω καιεγω με την φωνη τον εκπαιδευσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:10 Η Αντα έγραψε: #3.309 15-04-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... Το... ρήμα... γυσάει... βγαίνει από το συννηρημένο γυσάω - γυσώ!!?? Click για ανάπτυξη... Να'σαι καλα μου εφτιαξες τη διάθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:12 Η Αντα έγραψε: #3.310 15-04-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: συμφωνω και επαυξανω καιεγω με την φωνη τον εκπαιδευσα Click για ανάπτυξη... Ναι ναι κ εγώ συμφωνώ ...μια χαρα ΜΑΣ εκπαίδευσαν!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:13 Ο πυρροθριξ: #3.311 15-04-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... Το... ρήμα... γυσάει... βγαίνει από το συννηρημένο γυσάω - γυσώ!!?? Click για ανάπτυξη... :cry:το διορθωσα.....δεν φαινεται?????? ε τι να κανω αφου το φ ειναι διπλα στο γ...το πληκτρολογιο φταιει!!ή μαλλον φταιει ο οτε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.312 15-04-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: :cry:το διορθωσα.....δεν φαινεται?????? ε τι να κανω αφου το φ ειναι διπλα στο γ...το πληκτρολογιο φταιει!!ή μαλλον φταιει ο οτε!!! Click για ανάπτυξη... Σε πειράζω Πυρροθριξάκι μου γιατί είσαι η... γλωσσολόγος της παρέας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.313 15-04-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο αρραβωνιαστικος μου ειχε ταβερνα και ξερω οτι τα ζωα μεσα απαγορευονται.Και για το μαναβικο μαλλον αυτο θα ισχυει Click για ανάπτυξη... Α.... έχετε και ταβέρνα?? Γουστάρω!! Θα'ρθουμε για μεζέδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:19 Ο πυρροθριξ: #3.314 15-04-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ τον έχωσα σε μία σακούλα και τον ακούμπησα στη ζυγαριά μου... Click για ανάπτυξη... αν εβαζα τον δικο μου σε σακουλα....ακομα θα εψαχνα να δω που εχει κρυφτει απ'την τρομαρα!!! τελικα τον Μορφεακο ο,τι θες τον κανεις ε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.315 15-04-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν εβαζα τον δικο μου σε σακουλα....ακομα θα εψαχνα να δω που εχει κρυφτει απ'την τρομαρα!!! τελικα τον Μορφεακο ο,τι θες τον κανεις ε???? Click για ανάπτυξη... Ναι... μωρέ... μπουφάκος με τα όλα του... κόμπο τον δένεις και κάθεται...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:25 Η Αντα έγραψε: #3.316 15-04-08 15:25 Είναι πολυ φοβιτσιάρης? αφου είπες οτι φευγει απο τη ταρατσα και κανει βόλτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:26 Ο πυρροθριξ: #3.317 15-04-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α.... έχετε και ταβέρνα?? Γουστάρω!! Θα'ρθουμε για μεζέδες! Click για ανάπτυξη... αν δεις παραπανω θα δεις το ρημα 'ειχε' τουτεστιν αοριστος,δεν την εχει πια(ευτυχως γιατι ειναι πολυ παιδεμα!)αλλα την ειχε για πολλα χρονια και εχω δουλεψει και εγω εκει για 2 χρονια,δεν αντεξα παραπανω!!!! αλλα αν ειναι να ερθεις Δελφους για μεζεδες θα βαλω τον Δημοσθενη να σου φτιαξει!!!μαγειρευει πολυ καλα!!!εξου και τα 10 κιλα που σας ελεγα χθες οτι πηρα τον πωτο καιρο ππου μειναμε μαζι αχ,ειμαι πολυ τυχερη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:26 Η Αντα έγραψε: #3.318 15-04-08 15:26 Επειδή την προηγουμενη φορά τον είχε αναλάβει ο Βασίλης με τη Κατερίνα, εγω δεν τον χόρτασα...θελω να κανονίσεις ενα εχτρα ζουληγμα απο μενα, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:27 Η Αντα έγραψε: #3.319 15-04-08 15:27 εχω παράπονο..... σνιφ σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.320 15-04-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Είναι πολυ φοβιτσιάρης? αφου είπες οτι φευγει απο τη ταρατσα και κανει βόλτες... Click για ανάπτυξη... 'Άλλο να κόβει βόλτες στη ταράτσα κι άλλο όμως να τον κλείσεις στη σακούλα! Είναι αλανιάρης γάτος ο Μελανωράκος! Εμένα τρελαίνονται για σακούλες, βαλίτσες και ντουλάπες! Μόνο θέλει προσοχή να μη κλειστούν μέσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 164 165 166 167 168 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 166 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 166 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και δεν αρχίζει τη γκρίνια? νιαου κ κρουτσ κρουτσ? Click για ανάπτυξη... Παντόφλα... και τέρμα... ε... όχι και να μας τη σπάνε και εκεί το άτιμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:06 Ο πυρροθριξ: #3.303 15-04-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι κάνεις καλέ?? Τι καιρό έχετε?? Click για ανάπτυξη... φυσαει τρομεραααααα χθες το βραδυ εβρεξε αλλα εφυγε η μουνταμαρα και εχουμε ηλιο και καθαρη ατμοσφαιρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:07 Ο πυρροθριξ: #3.304 15-04-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και δεν αρχίζει τη γκρίνια? νιαου κ κρουτσ κρουτσ? Click για ανάπτυξη... και να γρινιαζει εκει δεν τον ακουω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:08 Η Αντα έγραψε: #3.305 15-04-08 15:08 Να δεις πως κανει ο Αλφι οταν φευγει ο Γιώργος απο το σπίτι - φευγει νωρίτερα απο μενα ή το σαββατοκύριακο οταν παει για εφημερίδα- παει στο τελευταιο δωματιο που ειναι ακόμη αδειο ( εχει σημασία που το λεω) και αρχίζει ΝΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ βαρύ και παραπονεμένο...Το κατάλαβα οτι εχει αντίλαλο απο κει γιαυτο το κανει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.306 15-04-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: φυσαει τρομεραααααα χθες το βραδυ εβρεξε αλλα εφυγε η μουνταμαρα και εχουμε ηλιο και καθαρη ατμοσφαιρα!!!! Click για ανάπτυξη... Α... Το... ρήμα... γυσάει... βγαίνει από το συννηρημένο γυσάω - γυσώ!!?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:09 Η Αντα έγραψε: #3.307 15-04-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παντόφλα... και τέρμα... ε... όχι και να μας τη σπάνε και εκεί το άτιμα!! Click για ανάπτυξη... Εχω μονο δυο εγώ και δυο ο Γιώργος ...σύνολο 4. Οταν τελείωνουν τα πολεμοφόδια, ξανάρχονται!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:10 Ο πυρροθριξ: #3.308 15-04-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... Φωτεινή μου το σταμάτησαν... το παιδί σου και το γατί σου όπως το μάθεις... Ξέρω ότι τ'αγαπάει ο Μάριος αλλά δεν ανέχεται να μας κάνουν εκείνα ό,τι θέλουν... όπως να μας ξενυχτούν ή να μας ξυπνούν χωρίς λόγο...(ειδικά όταν το πιατάκι τους είναι γεμάτο...) η μόνη υπομονή που κάναμε ήταν στον οίστρο της Καλυψώς όπου το κακόμοιρο το ζωντανό δεν έφταιγε, ούτε έκανε κόλπα... Click για ανάπτυξη... συμφωνω και επαυξανω καιεγω με την φωνη τον εκπαιδευσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:10 Η Αντα έγραψε: #3.309 15-04-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... Το... ρήμα... γυσάει... βγαίνει από το συννηρημένο γυσάω - γυσώ!!?? Click για ανάπτυξη... Να'σαι καλα μου εφτιαξες τη διάθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:12 Η Αντα έγραψε: #3.310 15-04-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: συμφωνω και επαυξανω καιεγω με την φωνη τον εκπαιδευσα Click για ανάπτυξη... Ναι ναι κ εγώ συμφωνώ ...μια χαρα ΜΑΣ εκπαίδευσαν!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:13 Ο πυρροθριξ: #3.311 15-04-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... Το... ρήμα... γυσάει... βγαίνει από το συννηρημένο γυσάω - γυσώ!!?? Click για ανάπτυξη... :cry:το διορθωσα.....δεν φαινεται?????? ε τι να κανω αφου το φ ειναι διπλα στο γ...το πληκτρολογιο φταιει!!ή μαλλον φταιει ο οτε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.312 15-04-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: :cry:το διορθωσα.....δεν φαινεται?????? ε τι να κανω αφου το φ ειναι διπλα στο γ...το πληκτρολογιο φταιει!!ή μαλλον φταιει ο οτε!!! Click για ανάπτυξη... Σε πειράζω Πυρροθριξάκι μου γιατί είσαι η... γλωσσολόγος της παρέας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.313 15-04-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο αρραβωνιαστικος μου ειχε ταβερνα και ξερω οτι τα ζωα μεσα απαγορευονται.Και για το μαναβικο μαλλον αυτο θα ισχυει Click για ανάπτυξη... Α.... έχετε και ταβέρνα?? Γουστάρω!! Θα'ρθουμε για μεζέδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:19 Ο πυρροθριξ: #3.314 15-04-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ τον έχωσα σε μία σακούλα και τον ακούμπησα στη ζυγαριά μου... Click για ανάπτυξη... αν εβαζα τον δικο μου σε σακουλα....ακομα θα εψαχνα να δω που εχει κρυφτει απ'την τρομαρα!!! τελικα τον Μορφεακο ο,τι θες τον κανεις ε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.315 15-04-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν εβαζα τον δικο μου σε σακουλα....ακομα θα εψαχνα να δω που εχει κρυφτει απ'την τρομαρα!!! τελικα τον Μορφεακο ο,τι θες τον κανεις ε???? Click για ανάπτυξη... Ναι... μωρέ... μπουφάκος με τα όλα του... κόμπο τον δένεις και κάθεται...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:25 Η Αντα έγραψε: #3.316 15-04-08 15:25 Είναι πολυ φοβιτσιάρης? αφου είπες οτι φευγει απο τη ταρατσα και κανει βόλτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:26 Ο πυρροθριξ: #3.317 15-04-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α.... έχετε και ταβέρνα?? Γουστάρω!! Θα'ρθουμε για μεζέδες! Click για ανάπτυξη... αν δεις παραπανω θα δεις το ρημα 'ειχε' τουτεστιν αοριστος,δεν την εχει πια(ευτυχως γιατι ειναι πολυ παιδεμα!)αλλα την ειχε για πολλα χρονια και εχω δουλεψει και εγω εκει για 2 χρονια,δεν αντεξα παραπανω!!!! αλλα αν ειναι να ερθεις Δελφους για μεζεδες θα βαλω τον Δημοσθενη να σου φτιαξει!!!μαγειρευει πολυ καλα!!!εξου και τα 10 κιλα που σας ελεγα χθες οτι πηρα τον πωτο καιρο ππου μειναμε μαζι αχ,ειμαι πολυ τυχερη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:26 Η Αντα έγραψε: #3.318 15-04-08 15:26 Επειδή την προηγουμενη φορά τον είχε αναλάβει ο Βασίλης με τη Κατερίνα, εγω δεν τον χόρτασα...θελω να κανονίσεις ενα εχτρα ζουληγμα απο μενα, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:27 Η Αντα έγραψε: #3.319 15-04-08 15:27 εχω παράπονο..... σνιφ σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.320 15-04-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Είναι πολυ φοβιτσιάρης? αφου είπες οτι φευγει απο τη ταρατσα και κανει βόλτες... Click για ανάπτυξη... 'Άλλο να κόβει βόλτες στη ταράτσα κι άλλο όμως να τον κλείσεις στη σακούλα! Είναι αλανιάρης γάτος ο Μελανωράκος! Εμένα τρελαίνονται για σακούλες, βαλίτσες και ντουλάπες! Μόνο θέλει προσοχή να μη κλειστούν μέσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 164 165 166 167 168 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 166 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 166 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι κάνεις καλέ?? Τι καιρό έχετε?? Click για ανάπτυξη... φυσαει τρομεραααααα χθες το βραδυ εβρεξε αλλα εφυγε η μουνταμαρα και εχουμε ηλιο και καθαρη ατμοσφαιρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:07 Ο πυρροθριξ: #3.304 15-04-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και δεν αρχίζει τη γκρίνια? νιαου κ κρουτσ κρουτσ? Click για ανάπτυξη... και να γρινιαζει εκει δεν τον ακουω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:08 Η Αντα έγραψε: #3.305 15-04-08 15:08 Να δεις πως κανει ο Αλφι οταν φευγει ο Γιώργος απο το σπίτι - φευγει νωρίτερα απο μενα ή το σαββατοκύριακο οταν παει για εφημερίδα- παει στο τελευταιο δωματιο που ειναι ακόμη αδειο ( εχει σημασία που το λεω) και αρχίζει ΝΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ βαρύ και παραπονεμένο...Το κατάλαβα οτι εχει αντίλαλο απο κει γιαυτο το κανει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.306 15-04-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: φυσαει τρομεραααααα χθες το βραδυ εβρεξε αλλα εφυγε η μουνταμαρα και εχουμε ηλιο και καθαρη ατμοσφαιρα!!!! Click για ανάπτυξη... Α... Το... ρήμα... γυσάει... βγαίνει από το συννηρημένο γυσάω - γυσώ!!?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:09 Η Αντα έγραψε: #3.307 15-04-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παντόφλα... και τέρμα... ε... όχι και να μας τη σπάνε και εκεί το άτιμα!! Click για ανάπτυξη... Εχω μονο δυο εγώ και δυο ο Γιώργος ...σύνολο 4. Οταν τελείωνουν τα πολεμοφόδια, ξανάρχονται!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:10 Ο πυρροθριξ: #3.308 15-04-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... Φωτεινή μου το σταμάτησαν... το παιδί σου και το γατί σου όπως το μάθεις... Ξέρω ότι τ'αγαπάει ο Μάριος αλλά δεν ανέχεται να μας κάνουν εκείνα ό,τι θέλουν... όπως να μας ξενυχτούν ή να μας ξυπνούν χωρίς λόγο...(ειδικά όταν το πιατάκι τους είναι γεμάτο...) η μόνη υπομονή που κάναμε ήταν στον οίστρο της Καλυψώς όπου το κακόμοιρο το ζωντανό δεν έφταιγε, ούτε έκανε κόλπα... Click για ανάπτυξη... συμφωνω και επαυξανω καιεγω με την φωνη τον εκπαιδευσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:10 Η Αντα έγραψε: #3.309 15-04-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... Το... ρήμα... γυσάει... βγαίνει από το συννηρημένο γυσάω - γυσώ!!?? Click για ανάπτυξη... Να'σαι καλα μου εφτιαξες τη διάθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:12 Η Αντα έγραψε: #3.310 15-04-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: συμφωνω και επαυξανω καιεγω με την φωνη τον εκπαιδευσα Click για ανάπτυξη... Ναι ναι κ εγώ συμφωνώ ...μια χαρα ΜΑΣ εκπαίδευσαν!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:13 Ο πυρροθριξ: #3.311 15-04-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... Το... ρήμα... γυσάει... βγαίνει από το συννηρημένο γυσάω - γυσώ!!?? Click για ανάπτυξη... :cry:το διορθωσα.....δεν φαινεται?????? ε τι να κανω αφου το φ ειναι διπλα στο γ...το πληκτρολογιο φταιει!!ή μαλλον φταιει ο οτε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.312 15-04-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: :cry:το διορθωσα.....δεν φαινεται?????? ε τι να κανω αφου το φ ειναι διπλα στο γ...το πληκτρολογιο φταιει!!ή μαλλον φταιει ο οτε!!! Click για ανάπτυξη... Σε πειράζω Πυρροθριξάκι μου γιατί είσαι η... γλωσσολόγος της παρέας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.313 15-04-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο αρραβωνιαστικος μου ειχε ταβερνα και ξερω οτι τα ζωα μεσα απαγορευονται.Και για το μαναβικο μαλλον αυτο θα ισχυει Click για ανάπτυξη... Α.... έχετε και ταβέρνα?? Γουστάρω!! Θα'ρθουμε για μεζέδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:19 Ο πυρροθριξ: #3.314 15-04-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ τον έχωσα σε μία σακούλα και τον ακούμπησα στη ζυγαριά μου... Click για ανάπτυξη... αν εβαζα τον δικο μου σε σακουλα....ακομα θα εψαχνα να δω που εχει κρυφτει απ'την τρομαρα!!! τελικα τον Μορφεακο ο,τι θες τον κανεις ε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.315 15-04-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν εβαζα τον δικο μου σε σακουλα....ακομα θα εψαχνα να δω που εχει κρυφτει απ'την τρομαρα!!! τελικα τον Μορφεακο ο,τι θες τον κανεις ε???? Click για ανάπτυξη... Ναι... μωρέ... μπουφάκος με τα όλα του... κόμπο τον δένεις και κάθεται...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:25 Η Αντα έγραψε: #3.316 15-04-08 15:25 Είναι πολυ φοβιτσιάρης? αφου είπες οτι φευγει απο τη ταρατσα και κανει βόλτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:26 Ο πυρροθριξ: #3.317 15-04-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α.... έχετε και ταβέρνα?? Γουστάρω!! Θα'ρθουμε για μεζέδες! Click για ανάπτυξη... αν δεις παραπανω θα δεις το ρημα 'ειχε' τουτεστιν αοριστος,δεν την εχει πια(ευτυχως γιατι ειναι πολυ παιδεμα!)αλλα την ειχε για πολλα χρονια και εχω δουλεψει και εγω εκει για 2 χρονια,δεν αντεξα παραπανω!!!! αλλα αν ειναι να ερθεις Δελφους για μεζεδες θα βαλω τον Δημοσθενη να σου φτιαξει!!!μαγειρευει πολυ καλα!!!εξου και τα 10 κιλα που σας ελεγα χθες οτι πηρα τον πωτο καιρο ππου μειναμε μαζι αχ,ειμαι πολυ τυχερη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:26 Η Αντα έγραψε: #3.318 15-04-08 15:26 Επειδή την προηγουμενη φορά τον είχε αναλάβει ο Βασίλης με τη Κατερίνα, εγω δεν τον χόρτασα...θελω να κανονίσεις ενα εχτρα ζουληγμα απο μενα, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:27 Η Αντα έγραψε: #3.319 15-04-08 15:27 εχω παράπονο..... σνιφ σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.320 15-04-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Είναι πολυ φοβιτσιάρης? αφου είπες οτι φευγει απο τη ταρατσα και κανει βόλτες... Click για ανάπτυξη... 'Άλλο να κόβει βόλτες στη ταράτσα κι άλλο όμως να τον κλείσεις στη σακούλα! Είναι αλανιάρης γάτος ο Μελανωράκος! Εμένα τρελαίνονται για σακούλες, βαλίτσες και ντουλάπες! Μόνο θέλει προσοχή να μη κλειστούν μέσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 164 165 166 167 168 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 166 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 166 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και δεν αρχίζει τη γκρίνια? νιαου κ κρουτσ κρουτσ? Click για ανάπτυξη... και να γρινιαζει εκει δεν τον ακουω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:08 Η Αντα έγραψε: #3.305 15-04-08 15:08 Να δεις πως κανει ο Αλφι οταν φευγει ο Γιώργος απο το σπίτι - φευγει νωρίτερα απο μενα ή το σαββατοκύριακο οταν παει για εφημερίδα- παει στο τελευταιο δωματιο που ειναι ακόμη αδειο ( εχει σημασία που το λεω) και αρχίζει ΝΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ βαρύ και παραπονεμένο...Το κατάλαβα οτι εχει αντίλαλο απο κει γιαυτο το κανει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.306 15-04-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: φυσαει τρομεραααααα χθες το βραδυ εβρεξε αλλα εφυγε η μουνταμαρα και εχουμε ηλιο και καθαρη ατμοσφαιρα!!!! Click για ανάπτυξη... Α... Το... ρήμα... γυσάει... βγαίνει από το συννηρημένο γυσάω - γυσώ!!?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:09 Η Αντα έγραψε: #3.307 15-04-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παντόφλα... και τέρμα... ε... όχι και να μας τη σπάνε και εκεί το άτιμα!! Click για ανάπτυξη... Εχω μονο δυο εγώ και δυο ο Γιώργος ...σύνολο 4. Οταν τελείωνουν τα πολεμοφόδια, ξανάρχονται!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:10 Ο πυρροθριξ: #3.308 15-04-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... Φωτεινή μου το σταμάτησαν... το παιδί σου και το γατί σου όπως το μάθεις... Ξέρω ότι τ'αγαπάει ο Μάριος αλλά δεν ανέχεται να μας κάνουν εκείνα ό,τι θέλουν... όπως να μας ξενυχτούν ή να μας ξυπνούν χωρίς λόγο...(ειδικά όταν το πιατάκι τους είναι γεμάτο...) η μόνη υπομονή που κάναμε ήταν στον οίστρο της Καλυψώς όπου το κακόμοιρο το ζωντανό δεν έφταιγε, ούτε έκανε κόλπα... Click για ανάπτυξη... συμφωνω και επαυξανω καιεγω με την φωνη τον εκπαιδευσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:10 Η Αντα έγραψε: #3.309 15-04-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... Το... ρήμα... γυσάει... βγαίνει από το συννηρημένο γυσάω - γυσώ!!?? Click για ανάπτυξη... Να'σαι καλα μου εφτιαξες τη διάθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:12 Η Αντα έγραψε: #3.310 15-04-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: συμφωνω και επαυξανω καιεγω με την φωνη τον εκπαιδευσα Click για ανάπτυξη... Ναι ναι κ εγώ συμφωνώ ...μια χαρα ΜΑΣ εκπαίδευσαν!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:13 Ο πυρροθριξ: #3.311 15-04-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... Το... ρήμα... γυσάει... βγαίνει από το συννηρημένο γυσάω - γυσώ!!?? Click για ανάπτυξη... :cry:το διορθωσα.....δεν φαινεται?????? ε τι να κανω αφου το φ ειναι διπλα στο γ...το πληκτρολογιο φταιει!!ή μαλλον φταιει ο οτε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.312 15-04-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: :cry:το διορθωσα.....δεν φαινεται?????? ε τι να κανω αφου το φ ειναι διπλα στο γ...το πληκτρολογιο φταιει!!ή μαλλον φταιει ο οτε!!! Click για ανάπτυξη... Σε πειράζω Πυρροθριξάκι μου γιατί είσαι η... γλωσσολόγος της παρέας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.313 15-04-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο αρραβωνιαστικος μου ειχε ταβερνα και ξερω οτι τα ζωα μεσα απαγορευονται.Και για το μαναβικο μαλλον αυτο θα ισχυει Click για ανάπτυξη... Α.... έχετε και ταβέρνα?? Γουστάρω!! Θα'ρθουμε για μεζέδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:19 Ο πυρροθριξ: #3.314 15-04-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ τον έχωσα σε μία σακούλα και τον ακούμπησα στη ζυγαριά μου... Click για ανάπτυξη... αν εβαζα τον δικο μου σε σακουλα....ακομα θα εψαχνα να δω που εχει κρυφτει απ'την τρομαρα!!! τελικα τον Μορφεακο ο,τι θες τον κανεις ε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.315 15-04-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν εβαζα τον δικο μου σε σακουλα....ακομα θα εψαχνα να δω που εχει κρυφτει απ'την τρομαρα!!! τελικα τον Μορφεακο ο,τι θες τον κανεις ε???? Click για ανάπτυξη... Ναι... μωρέ... μπουφάκος με τα όλα του... κόμπο τον δένεις και κάθεται...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:25 Η Αντα έγραψε: #3.316 15-04-08 15:25 Είναι πολυ φοβιτσιάρης? αφου είπες οτι φευγει απο τη ταρατσα και κανει βόλτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:26 Ο πυρροθριξ: #3.317 15-04-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α.... έχετε και ταβέρνα?? Γουστάρω!! Θα'ρθουμε για μεζέδες! Click για ανάπτυξη... αν δεις παραπανω θα δεις το ρημα 'ειχε' τουτεστιν αοριστος,δεν την εχει πια(ευτυχως γιατι ειναι πολυ παιδεμα!)αλλα την ειχε για πολλα χρονια και εχω δουλεψει και εγω εκει για 2 χρονια,δεν αντεξα παραπανω!!!! αλλα αν ειναι να ερθεις Δελφους για μεζεδες θα βαλω τον Δημοσθενη να σου φτιαξει!!!μαγειρευει πολυ καλα!!!εξου και τα 10 κιλα που σας ελεγα χθες οτι πηρα τον πωτο καιρο ππου μειναμε μαζι αχ,ειμαι πολυ τυχερη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:26 Η Αντα έγραψε: #3.318 15-04-08 15:26 Επειδή την προηγουμενη φορά τον είχε αναλάβει ο Βασίλης με τη Κατερίνα, εγω δεν τον χόρτασα...θελω να κανονίσεις ενα εχτρα ζουληγμα απο μενα, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:27 Η Αντα έγραψε: #3.319 15-04-08 15:27 εχω παράπονο..... σνιφ σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.320 15-04-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Είναι πολυ φοβιτσιάρης? αφου είπες οτι φευγει απο τη ταρατσα και κανει βόλτες... Click για ανάπτυξη... 'Άλλο να κόβει βόλτες στη ταράτσα κι άλλο όμως να τον κλείσεις στη σακούλα! Είναι αλανιάρης γάτος ο Μελανωράκος! Εμένα τρελαίνονται για σακούλες, βαλίτσες και ντουλάπες! Μόνο θέλει προσοχή να μη κλειστούν μέσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 164 165 166 167 168 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 166 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 166 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να δεις πως κανει ο Αλφι οταν φευγει ο Γιώργος απο το σπίτι - φευγει νωρίτερα απο μενα ή το σαββατοκύριακο οταν παει για εφημερίδα- παει στο τελευταιο δωματιο που ειναι ακόμη αδειο ( εχει σημασία που το λεω) και αρχίζει ΝΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ βαρύ και παραπονεμένο...Το κατάλαβα οτι εχει αντίλαλο απο κει γιαυτο το κανει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.306 15-04-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: φυσαει τρομεραααααα χθες το βραδυ εβρεξε αλλα εφυγε η μουνταμαρα και εχουμε ηλιο και καθαρη ατμοσφαιρα!!!! Click για ανάπτυξη... Α... Το... ρήμα... γυσάει... βγαίνει από το συννηρημένο γυσάω - γυσώ!!?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:09 Η Αντα έγραψε: #3.307 15-04-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παντόφλα... και τέρμα... ε... όχι και να μας τη σπάνε και εκεί το άτιμα!! Click για ανάπτυξη... Εχω μονο δυο εγώ και δυο ο Γιώργος ...σύνολο 4. Οταν τελείωνουν τα πολεμοφόδια, ξανάρχονται!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:10 Ο πυρροθριξ: #3.308 15-04-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... Φωτεινή μου το σταμάτησαν... το παιδί σου και το γατί σου όπως το μάθεις... Ξέρω ότι τ'αγαπάει ο Μάριος αλλά δεν ανέχεται να μας κάνουν εκείνα ό,τι θέλουν... όπως να μας ξενυχτούν ή να μας ξυπνούν χωρίς λόγο...(ειδικά όταν το πιατάκι τους είναι γεμάτο...) η μόνη υπομονή που κάναμε ήταν στον οίστρο της Καλυψώς όπου το κακόμοιρο το ζωντανό δεν έφταιγε, ούτε έκανε κόλπα... Click για ανάπτυξη... συμφωνω και επαυξανω καιεγω με την φωνη τον εκπαιδευσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:10 Η Αντα έγραψε: #3.309 15-04-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... Το... ρήμα... γυσάει... βγαίνει από το συννηρημένο γυσάω - γυσώ!!?? Click για ανάπτυξη... Να'σαι καλα μου εφτιαξες τη διάθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:12 Η Αντα έγραψε: #3.310 15-04-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: συμφωνω και επαυξανω καιεγω με την φωνη τον εκπαιδευσα Click για ανάπτυξη... Ναι ναι κ εγώ συμφωνώ ...μια χαρα ΜΑΣ εκπαίδευσαν!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:13 Ο πυρροθριξ: #3.311 15-04-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... Το... ρήμα... γυσάει... βγαίνει από το συννηρημένο γυσάω - γυσώ!!?? Click για ανάπτυξη... :cry:το διορθωσα.....δεν φαινεται?????? ε τι να κανω αφου το φ ειναι διπλα στο γ...το πληκτρολογιο φταιει!!ή μαλλον φταιει ο οτε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.312 15-04-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: :cry:το διορθωσα.....δεν φαινεται?????? ε τι να κανω αφου το φ ειναι διπλα στο γ...το πληκτρολογιο φταιει!!ή μαλλον φταιει ο οτε!!! Click για ανάπτυξη... Σε πειράζω Πυρροθριξάκι μου γιατί είσαι η... γλωσσολόγος της παρέας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.313 15-04-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο αρραβωνιαστικος μου ειχε ταβερνα και ξερω οτι τα ζωα μεσα απαγορευονται.Και για το μαναβικο μαλλον αυτο θα ισχυει Click για ανάπτυξη... Α.... έχετε και ταβέρνα?? Γουστάρω!! Θα'ρθουμε για μεζέδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:19 Ο πυρροθριξ: #3.314 15-04-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ τον έχωσα σε μία σακούλα και τον ακούμπησα στη ζυγαριά μου... Click για ανάπτυξη... αν εβαζα τον δικο μου σε σακουλα....ακομα θα εψαχνα να δω που εχει κρυφτει απ'την τρομαρα!!! τελικα τον Μορφεακο ο,τι θες τον κανεις ε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.315 15-04-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν εβαζα τον δικο μου σε σακουλα....ακομα θα εψαχνα να δω που εχει κρυφτει απ'την τρομαρα!!! τελικα τον Μορφεακο ο,τι θες τον κανεις ε???? Click για ανάπτυξη... Ναι... μωρέ... μπουφάκος με τα όλα του... κόμπο τον δένεις και κάθεται...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:25 Η Αντα έγραψε: #3.316 15-04-08 15:25 Είναι πολυ φοβιτσιάρης? αφου είπες οτι φευγει απο τη ταρατσα και κανει βόλτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:26 Ο πυρροθριξ: #3.317 15-04-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α.... έχετε και ταβέρνα?? Γουστάρω!! Θα'ρθουμε για μεζέδες! Click για ανάπτυξη... αν δεις παραπανω θα δεις το ρημα 'ειχε' τουτεστιν αοριστος,δεν την εχει πια(ευτυχως γιατι ειναι πολυ παιδεμα!)αλλα την ειχε για πολλα χρονια και εχω δουλεψει και εγω εκει για 2 χρονια,δεν αντεξα παραπανω!!!! αλλα αν ειναι να ερθεις Δελφους για μεζεδες θα βαλω τον Δημοσθενη να σου φτιαξει!!!μαγειρευει πολυ καλα!!!εξου και τα 10 κιλα που σας ελεγα χθες οτι πηρα τον πωτο καιρο ππου μειναμε μαζι αχ,ειμαι πολυ τυχερη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:26 Η Αντα έγραψε: #3.318 15-04-08 15:26 Επειδή την προηγουμενη φορά τον είχε αναλάβει ο Βασίλης με τη Κατερίνα, εγω δεν τον χόρτασα...θελω να κανονίσεις ενα εχτρα ζουληγμα απο μενα, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:27 Η Αντα έγραψε: #3.319 15-04-08 15:27 εχω παράπονο..... σνιφ σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.320 15-04-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Είναι πολυ φοβιτσιάρης? αφου είπες οτι φευγει απο τη ταρατσα και κανει βόλτες... Click για ανάπτυξη... 'Άλλο να κόβει βόλτες στη ταράτσα κι άλλο όμως να τον κλείσεις στη σακούλα! Είναι αλανιάρης γάτος ο Μελανωράκος! Εμένα τρελαίνονται για σακούλες, βαλίτσες και ντουλάπες! Μόνο θέλει προσοχή να μη κλειστούν μέσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 164 165 166 167 168 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 166 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 166 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: φυσαει τρομεραααααα χθες το βραδυ εβρεξε αλλα εφυγε η μουνταμαρα και εχουμε ηλιο και καθαρη ατμοσφαιρα!!!! Click για ανάπτυξη... Α... Το... ρήμα... γυσάει... βγαίνει από το συννηρημένο γυσάω - γυσώ!!?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:09 Η Αντα έγραψε: #3.307 15-04-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παντόφλα... και τέρμα... ε... όχι και να μας τη σπάνε και εκεί το άτιμα!! Click για ανάπτυξη... Εχω μονο δυο εγώ και δυο ο Γιώργος ...σύνολο 4. Οταν τελείωνουν τα πολεμοφόδια, ξανάρχονται!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:10 Ο πυρροθριξ: #3.308 15-04-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... Φωτεινή μου το σταμάτησαν... το παιδί σου και το γατί σου όπως το μάθεις... Ξέρω ότι τ'αγαπάει ο Μάριος αλλά δεν ανέχεται να μας κάνουν εκείνα ό,τι θέλουν... όπως να μας ξενυχτούν ή να μας ξυπνούν χωρίς λόγο...(ειδικά όταν το πιατάκι τους είναι γεμάτο...) η μόνη υπομονή που κάναμε ήταν στον οίστρο της Καλυψώς όπου το κακόμοιρο το ζωντανό δεν έφταιγε, ούτε έκανε κόλπα... Click για ανάπτυξη... συμφωνω και επαυξανω καιεγω με την φωνη τον εκπαιδευσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:10 Η Αντα έγραψε: #3.309 15-04-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... Το... ρήμα... γυσάει... βγαίνει από το συννηρημένο γυσάω - γυσώ!!?? Click για ανάπτυξη... Να'σαι καλα μου εφτιαξες τη διάθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:12 Η Αντα έγραψε: #3.310 15-04-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: συμφωνω και επαυξανω καιεγω με την φωνη τον εκπαιδευσα Click για ανάπτυξη... Ναι ναι κ εγώ συμφωνώ ...μια χαρα ΜΑΣ εκπαίδευσαν!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:13 Ο πυρροθριξ: #3.311 15-04-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... Το... ρήμα... γυσάει... βγαίνει από το συννηρημένο γυσάω - γυσώ!!?? Click για ανάπτυξη... :cry:το διορθωσα.....δεν φαινεται?????? ε τι να κανω αφου το φ ειναι διπλα στο γ...το πληκτρολογιο φταιει!!ή μαλλον φταιει ο οτε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.312 15-04-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: :cry:το διορθωσα.....δεν φαινεται?????? ε τι να κανω αφου το φ ειναι διπλα στο γ...το πληκτρολογιο φταιει!!ή μαλλον φταιει ο οτε!!! Click για ανάπτυξη... Σε πειράζω Πυρροθριξάκι μου γιατί είσαι η... γλωσσολόγος της παρέας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.313 15-04-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο αρραβωνιαστικος μου ειχε ταβερνα και ξερω οτι τα ζωα μεσα απαγορευονται.Και για το μαναβικο μαλλον αυτο θα ισχυει Click για ανάπτυξη... Α.... έχετε και ταβέρνα?? Γουστάρω!! Θα'ρθουμε για μεζέδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:19 Ο πυρροθριξ: #3.314 15-04-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ τον έχωσα σε μία σακούλα και τον ακούμπησα στη ζυγαριά μου... Click για ανάπτυξη... αν εβαζα τον δικο μου σε σακουλα....ακομα θα εψαχνα να δω που εχει κρυφτει απ'την τρομαρα!!! τελικα τον Μορφεακο ο,τι θες τον κανεις ε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.315 15-04-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν εβαζα τον δικο μου σε σακουλα....ακομα θα εψαχνα να δω που εχει κρυφτει απ'την τρομαρα!!! τελικα τον Μορφεακο ο,τι θες τον κανεις ε???? Click για ανάπτυξη... Ναι... μωρέ... μπουφάκος με τα όλα του... κόμπο τον δένεις και κάθεται...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:25 Η Αντα έγραψε: #3.316 15-04-08 15:25 Είναι πολυ φοβιτσιάρης? αφου είπες οτι φευγει απο τη ταρατσα και κανει βόλτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:26 Ο πυρροθριξ: #3.317 15-04-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α.... έχετε και ταβέρνα?? Γουστάρω!! Θα'ρθουμε για μεζέδες! Click για ανάπτυξη... αν δεις παραπανω θα δεις το ρημα 'ειχε' τουτεστιν αοριστος,δεν την εχει πια(ευτυχως γιατι ειναι πολυ παιδεμα!)αλλα την ειχε για πολλα χρονια και εχω δουλεψει και εγω εκει για 2 χρονια,δεν αντεξα παραπανω!!!! αλλα αν ειναι να ερθεις Δελφους για μεζεδες θα βαλω τον Δημοσθενη να σου φτιαξει!!!μαγειρευει πολυ καλα!!!εξου και τα 10 κιλα που σας ελεγα χθες οτι πηρα τον πωτο καιρο ππου μειναμε μαζι αχ,ειμαι πολυ τυχερη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:26 Η Αντα έγραψε: #3.318 15-04-08 15:26 Επειδή την προηγουμενη φορά τον είχε αναλάβει ο Βασίλης με τη Κατερίνα, εγω δεν τον χόρτασα...θελω να κανονίσεις ενα εχτρα ζουληγμα απο μενα, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:27 Η Αντα έγραψε: #3.319 15-04-08 15:27 εχω παράπονο..... σνιφ σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.320 15-04-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Είναι πολυ φοβιτσιάρης? αφου είπες οτι φευγει απο τη ταρατσα και κανει βόλτες... Click για ανάπτυξη... 'Άλλο να κόβει βόλτες στη ταράτσα κι άλλο όμως να τον κλείσεις στη σακούλα! Είναι αλανιάρης γάτος ο Μελανωράκος! Εμένα τρελαίνονται για σακούλες, βαλίτσες και ντουλάπες! Μόνο θέλει προσοχή να μη κλειστούν μέσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 164 165 166 167 168 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 166 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 166 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παντόφλα... και τέρμα... ε... όχι και να μας τη σπάνε και εκεί το άτιμα!! Click για ανάπτυξη... Εχω μονο δυο εγώ και δυο ο Γιώργος ...σύνολο 4. Οταν τελείωνουν τα πολεμοφόδια, ξανάρχονται!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:10 Ο πυρροθριξ: #3.308 15-04-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... Φωτεινή μου το σταμάτησαν... το παιδί σου και το γατί σου όπως το μάθεις... Ξέρω ότι τ'αγαπάει ο Μάριος αλλά δεν ανέχεται να μας κάνουν εκείνα ό,τι θέλουν... όπως να μας ξενυχτούν ή να μας ξυπνούν χωρίς λόγο...(ειδικά όταν το πιατάκι τους είναι γεμάτο...) η μόνη υπομονή που κάναμε ήταν στον οίστρο της Καλυψώς όπου το κακόμοιρο το ζωντανό δεν έφταιγε, ούτε έκανε κόλπα... Click για ανάπτυξη... συμφωνω και επαυξανω καιεγω με την φωνη τον εκπαιδευσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:10 Η Αντα έγραψε: #3.309 15-04-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... Το... ρήμα... γυσάει... βγαίνει από το συννηρημένο γυσάω - γυσώ!!?? Click για ανάπτυξη... Να'σαι καλα μου εφτιαξες τη διάθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:12 Η Αντα έγραψε: #3.310 15-04-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: συμφωνω και επαυξανω καιεγω με την φωνη τον εκπαιδευσα Click για ανάπτυξη... Ναι ναι κ εγώ συμφωνώ ...μια χαρα ΜΑΣ εκπαίδευσαν!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:13 Ο πυρροθριξ: #3.311 15-04-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... Το... ρήμα... γυσάει... βγαίνει από το συννηρημένο γυσάω - γυσώ!!?? Click για ανάπτυξη... :cry:το διορθωσα.....δεν φαινεται?????? ε τι να κανω αφου το φ ειναι διπλα στο γ...το πληκτρολογιο φταιει!!ή μαλλον φταιει ο οτε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.312 15-04-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: :cry:το διορθωσα.....δεν φαινεται?????? ε τι να κανω αφου το φ ειναι διπλα στο γ...το πληκτρολογιο φταιει!!ή μαλλον φταιει ο οτε!!! Click για ανάπτυξη... Σε πειράζω Πυρροθριξάκι μου γιατί είσαι η... γλωσσολόγος της παρέας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.313 15-04-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο αρραβωνιαστικος μου ειχε ταβερνα και ξερω οτι τα ζωα μεσα απαγορευονται.Και για το μαναβικο μαλλον αυτο θα ισχυει Click για ανάπτυξη... Α.... έχετε και ταβέρνα?? Γουστάρω!! Θα'ρθουμε για μεζέδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:19 Ο πυρροθριξ: #3.314 15-04-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ τον έχωσα σε μία σακούλα και τον ακούμπησα στη ζυγαριά μου... Click για ανάπτυξη... αν εβαζα τον δικο μου σε σακουλα....ακομα θα εψαχνα να δω που εχει κρυφτει απ'την τρομαρα!!! τελικα τον Μορφεακο ο,τι θες τον κανεις ε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.315 15-04-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν εβαζα τον δικο μου σε σακουλα....ακομα θα εψαχνα να δω που εχει κρυφτει απ'την τρομαρα!!! τελικα τον Μορφεακο ο,τι θες τον κανεις ε???? Click για ανάπτυξη... Ναι... μωρέ... μπουφάκος με τα όλα του... κόμπο τον δένεις και κάθεται...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:25 Η Αντα έγραψε: #3.316 15-04-08 15:25 Είναι πολυ φοβιτσιάρης? αφου είπες οτι φευγει απο τη ταρατσα και κανει βόλτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:26 Ο πυρροθριξ: #3.317 15-04-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α.... έχετε και ταβέρνα?? Γουστάρω!! Θα'ρθουμε για μεζέδες! Click για ανάπτυξη... αν δεις παραπανω θα δεις το ρημα 'ειχε' τουτεστιν αοριστος,δεν την εχει πια(ευτυχως γιατι ειναι πολυ παιδεμα!)αλλα την ειχε για πολλα χρονια και εχω δουλεψει και εγω εκει για 2 χρονια,δεν αντεξα παραπανω!!!! αλλα αν ειναι να ερθεις Δελφους για μεζεδες θα βαλω τον Δημοσθενη να σου φτιαξει!!!μαγειρευει πολυ καλα!!!εξου και τα 10 κιλα που σας ελεγα χθες οτι πηρα τον πωτο καιρο ππου μειναμε μαζι αχ,ειμαι πολυ τυχερη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:26 Η Αντα έγραψε: #3.318 15-04-08 15:26 Επειδή την προηγουμενη φορά τον είχε αναλάβει ο Βασίλης με τη Κατερίνα, εγω δεν τον χόρτασα...θελω να κανονίσεις ενα εχτρα ζουληγμα απο μενα, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:27 Η Αντα έγραψε: #3.319 15-04-08 15:27 εχω παράπονο..... σνιφ σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.320 15-04-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Είναι πολυ φοβιτσιάρης? αφου είπες οτι φευγει απο τη ταρατσα και κανει βόλτες... Click για ανάπτυξη... 'Άλλο να κόβει βόλτες στη ταράτσα κι άλλο όμως να τον κλείσεις στη σακούλα! Είναι αλανιάρης γάτος ο Μελανωράκος! Εμένα τρελαίνονται για σακούλες, βαλίτσες και ντουλάπες! Μόνο θέλει προσοχή να μη κλειστούν μέσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 164 165 166 167 168 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 166 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 166 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... Φωτεινή μου το σταμάτησαν... το παιδί σου και το γατί σου όπως το μάθεις... Ξέρω ότι τ'αγαπάει ο Μάριος αλλά δεν ανέχεται να μας κάνουν εκείνα ό,τι θέλουν... όπως να μας ξενυχτούν ή να μας ξυπνούν χωρίς λόγο...(ειδικά όταν το πιατάκι τους είναι γεμάτο...) η μόνη υπομονή που κάναμε ήταν στον οίστρο της Καλυψώς όπου το κακόμοιρο το ζωντανό δεν έφταιγε, ούτε έκανε κόλπα... Click για ανάπτυξη... συμφωνω και επαυξανω καιεγω με την φωνη τον εκπαιδευσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:10 Η Αντα έγραψε: #3.309 15-04-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... Το... ρήμα... γυσάει... βγαίνει από το συννηρημένο γυσάω - γυσώ!!?? Click για ανάπτυξη... Να'σαι καλα μου εφτιαξες τη διάθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:12 Η Αντα έγραψε: #3.310 15-04-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: συμφωνω και επαυξανω καιεγω με την φωνη τον εκπαιδευσα Click για ανάπτυξη... Ναι ναι κ εγώ συμφωνώ ...μια χαρα ΜΑΣ εκπαίδευσαν!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:13 Ο πυρροθριξ: #3.311 15-04-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... Το... ρήμα... γυσάει... βγαίνει από το συννηρημένο γυσάω - γυσώ!!?? Click για ανάπτυξη... :cry:το διορθωσα.....δεν φαινεται?????? ε τι να κανω αφου το φ ειναι διπλα στο γ...το πληκτρολογιο φταιει!!ή μαλλον φταιει ο οτε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.312 15-04-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: :cry:το διορθωσα.....δεν φαινεται?????? ε τι να κανω αφου το φ ειναι διπλα στο γ...το πληκτρολογιο φταιει!!ή μαλλον φταιει ο οτε!!! Click για ανάπτυξη... Σε πειράζω Πυρροθριξάκι μου γιατί είσαι η... γλωσσολόγος της παρέας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.313 15-04-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο αρραβωνιαστικος μου ειχε ταβερνα και ξερω οτι τα ζωα μεσα απαγορευονται.Και για το μαναβικο μαλλον αυτο θα ισχυει Click για ανάπτυξη... Α.... έχετε και ταβέρνα?? Γουστάρω!! Θα'ρθουμε για μεζέδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:19 Ο πυρροθριξ: #3.314 15-04-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ τον έχωσα σε μία σακούλα και τον ακούμπησα στη ζυγαριά μου... Click για ανάπτυξη... αν εβαζα τον δικο μου σε σακουλα....ακομα θα εψαχνα να δω που εχει κρυφτει απ'την τρομαρα!!! τελικα τον Μορφεακο ο,τι θες τον κανεις ε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.315 15-04-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν εβαζα τον δικο μου σε σακουλα....ακομα θα εψαχνα να δω που εχει κρυφτει απ'την τρομαρα!!! τελικα τον Μορφεακο ο,τι θες τον κανεις ε???? Click για ανάπτυξη... Ναι... μωρέ... μπουφάκος με τα όλα του... κόμπο τον δένεις και κάθεται...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:25 Η Αντα έγραψε: #3.316 15-04-08 15:25 Είναι πολυ φοβιτσιάρης? αφου είπες οτι φευγει απο τη ταρατσα και κανει βόλτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:26 Ο πυρροθριξ: #3.317 15-04-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α.... έχετε και ταβέρνα?? Γουστάρω!! Θα'ρθουμε για μεζέδες! Click για ανάπτυξη... αν δεις παραπανω θα δεις το ρημα 'ειχε' τουτεστιν αοριστος,δεν την εχει πια(ευτυχως γιατι ειναι πολυ παιδεμα!)αλλα την ειχε για πολλα χρονια και εχω δουλεψει και εγω εκει για 2 χρονια,δεν αντεξα παραπανω!!!! αλλα αν ειναι να ερθεις Δελφους για μεζεδες θα βαλω τον Δημοσθενη να σου φτιαξει!!!μαγειρευει πολυ καλα!!!εξου και τα 10 κιλα που σας ελεγα χθες οτι πηρα τον πωτο καιρο ππου μειναμε μαζι αχ,ειμαι πολυ τυχερη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:26 Η Αντα έγραψε: #3.318 15-04-08 15:26 Επειδή την προηγουμενη φορά τον είχε αναλάβει ο Βασίλης με τη Κατερίνα, εγω δεν τον χόρτασα...θελω να κανονίσεις ενα εχτρα ζουληγμα απο μενα, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:27 Η Αντα έγραψε: #3.319 15-04-08 15:27 εχω παράπονο..... σνιφ σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.320 15-04-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Είναι πολυ φοβιτσιάρης? αφου είπες οτι φευγει απο τη ταρατσα και κανει βόλτες... Click για ανάπτυξη... 'Άλλο να κόβει βόλτες στη ταράτσα κι άλλο όμως να τον κλείσεις στη σακούλα! Είναι αλανιάρης γάτος ο Μελανωράκος! Εμένα τρελαίνονται για σακούλες, βαλίτσες και ντουλάπες! Μόνο θέλει προσοχή να μη κλειστούν μέσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 164 165 166 167 168 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 166 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 166 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... Το... ρήμα... γυσάει... βγαίνει από το συννηρημένο γυσάω - γυσώ!!?? Click για ανάπτυξη... Να'σαι καλα μου εφτιαξες τη διάθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:12 Η Αντα έγραψε: #3.310 15-04-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: συμφωνω και επαυξανω καιεγω με την φωνη τον εκπαιδευσα Click για ανάπτυξη... Ναι ναι κ εγώ συμφωνώ ...μια χαρα ΜΑΣ εκπαίδευσαν!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:13 Ο πυρροθριξ: #3.311 15-04-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... Το... ρήμα... γυσάει... βγαίνει από το συννηρημένο γυσάω - γυσώ!!?? Click για ανάπτυξη... :cry:το διορθωσα.....δεν φαινεται?????? ε τι να κανω αφου το φ ειναι διπλα στο γ...το πληκτρολογιο φταιει!!ή μαλλον φταιει ο οτε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.312 15-04-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: :cry:το διορθωσα.....δεν φαινεται?????? ε τι να κανω αφου το φ ειναι διπλα στο γ...το πληκτρολογιο φταιει!!ή μαλλον φταιει ο οτε!!! Click για ανάπτυξη... Σε πειράζω Πυρροθριξάκι μου γιατί είσαι η... γλωσσολόγος της παρέας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.313 15-04-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο αρραβωνιαστικος μου ειχε ταβερνα και ξερω οτι τα ζωα μεσα απαγορευονται.Και για το μαναβικο μαλλον αυτο θα ισχυει Click για ανάπτυξη... Α.... έχετε και ταβέρνα?? Γουστάρω!! Θα'ρθουμε για μεζέδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:19 Ο πυρροθριξ: #3.314 15-04-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ τον έχωσα σε μία σακούλα και τον ακούμπησα στη ζυγαριά μου... Click για ανάπτυξη... αν εβαζα τον δικο μου σε σακουλα....ακομα θα εψαχνα να δω που εχει κρυφτει απ'την τρομαρα!!! τελικα τον Μορφεακο ο,τι θες τον κανεις ε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.315 15-04-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν εβαζα τον δικο μου σε σακουλα....ακομα θα εψαχνα να δω που εχει κρυφτει απ'την τρομαρα!!! τελικα τον Μορφεακο ο,τι θες τον κανεις ε???? Click για ανάπτυξη... Ναι... μωρέ... μπουφάκος με τα όλα του... κόμπο τον δένεις και κάθεται...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:25 Η Αντα έγραψε: #3.316 15-04-08 15:25 Είναι πολυ φοβιτσιάρης? αφου είπες οτι φευγει απο τη ταρατσα και κανει βόλτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:26 Ο πυρροθριξ: #3.317 15-04-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α.... έχετε και ταβέρνα?? Γουστάρω!! Θα'ρθουμε για μεζέδες! Click για ανάπτυξη... αν δεις παραπανω θα δεις το ρημα 'ειχε' τουτεστιν αοριστος,δεν την εχει πια(ευτυχως γιατι ειναι πολυ παιδεμα!)αλλα την ειχε για πολλα χρονια και εχω δουλεψει και εγω εκει για 2 χρονια,δεν αντεξα παραπανω!!!! αλλα αν ειναι να ερθεις Δελφους για μεζεδες θα βαλω τον Δημοσθενη να σου φτιαξει!!!μαγειρευει πολυ καλα!!!εξου και τα 10 κιλα που σας ελεγα χθες οτι πηρα τον πωτο καιρο ππου μειναμε μαζι αχ,ειμαι πολυ τυχερη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:26 Η Αντα έγραψε: #3.318 15-04-08 15:26 Επειδή την προηγουμενη φορά τον είχε αναλάβει ο Βασίλης με τη Κατερίνα, εγω δεν τον χόρτασα...θελω να κανονίσεις ενα εχτρα ζουληγμα απο μενα, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:27 Η Αντα έγραψε: #3.319 15-04-08 15:27 εχω παράπονο..... σνιφ σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.320 15-04-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Είναι πολυ φοβιτσιάρης? αφου είπες οτι φευγει απο τη ταρατσα και κανει βόλτες... Click για ανάπτυξη... 'Άλλο να κόβει βόλτες στη ταράτσα κι άλλο όμως να τον κλείσεις στη σακούλα! Είναι αλανιάρης γάτος ο Μελανωράκος! Εμένα τρελαίνονται για σακούλες, βαλίτσες και ντουλάπες! Μόνο θέλει προσοχή να μη κλειστούν μέσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 164 165 166 167 168 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 166 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 166 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: συμφωνω και επαυξανω καιεγω με την φωνη τον εκπαιδευσα Click για ανάπτυξη... Ναι ναι κ εγώ συμφωνώ ...μια χαρα ΜΑΣ εκπαίδευσαν!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:13 Ο πυρροθριξ: #3.311 15-04-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... Το... ρήμα... γυσάει... βγαίνει από το συννηρημένο γυσάω - γυσώ!!?? Click για ανάπτυξη... :cry:το διορθωσα.....δεν φαινεται?????? ε τι να κανω αφου το φ ειναι διπλα στο γ...το πληκτρολογιο φταιει!!ή μαλλον φταιει ο οτε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.312 15-04-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: :cry:το διορθωσα.....δεν φαινεται?????? ε τι να κανω αφου το φ ειναι διπλα στο γ...το πληκτρολογιο φταιει!!ή μαλλον φταιει ο οτε!!! Click για ανάπτυξη... Σε πειράζω Πυρροθριξάκι μου γιατί είσαι η... γλωσσολόγος της παρέας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.313 15-04-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο αρραβωνιαστικος μου ειχε ταβερνα και ξερω οτι τα ζωα μεσα απαγορευονται.Και για το μαναβικο μαλλον αυτο θα ισχυει Click για ανάπτυξη... Α.... έχετε και ταβέρνα?? Γουστάρω!! Θα'ρθουμε για μεζέδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:19 Ο πυρροθριξ: #3.314 15-04-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ τον έχωσα σε μία σακούλα και τον ακούμπησα στη ζυγαριά μου... Click για ανάπτυξη... αν εβαζα τον δικο μου σε σακουλα....ακομα θα εψαχνα να δω που εχει κρυφτει απ'την τρομαρα!!! τελικα τον Μορφεακο ο,τι θες τον κανεις ε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.315 15-04-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν εβαζα τον δικο μου σε σακουλα....ακομα θα εψαχνα να δω που εχει κρυφτει απ'την τρομαρα!!! τελικα τον Μορφεακο ο,τι θες τον κανεις ε???? Click για ανάπτυξη... Ναι... μωρέ... μπουφάκος με τα όλα του... κόμπο τον δένεις και κάθεται...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:25 Η Αντα έγραψε: #3.316 15-04-08 15:25 Είναι πολυ φοβιτσιάρης? αφου είπες οτι φευγει απο τη ταρατσα και κανει βόλτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:26 Ο πυρροθριξ: #3.317 15-04-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α.... έχετε και ταβέρνα?? Γουστάρω!! Θα'ρθουμε για μεζέδες! Click για ανάπτυξη... αν δεις παραπανω θα δεις το ρημα 'ειχε' τουτεστιν αοριστος,δεν την εχει πια(ευτυχως γιατι ειναι πολυ παιδεμα!)αλλα την ειχε για πολλα χρονια και εχω δουλεψει και εγω εκει για 2 χρονια,δεν αντεξα παραπανω!!!! αλλα αν ειναι να ερθεις Δελφους για μεζεδες θα βαλω τον Δημοσθενη να σου φτιαξει!!!μαγειρευει πολυ καλα!!!εξου και τα 10 κιλα που σας ελεγα χθες οτι πηρα τον πωτο καιρο ππου μειναμε μαζι αχ,ειμαι πολυ τυχερη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:26 Η Αντα έγραψε: #3.318 15-04-08 15:26 Επειδή την προηγουμενη φορά τον είχε αναλάβει ο Βασίλης με τη Κατερίνα, εγω δεν τον χόρτασα...θελω να κανονίσεις ενα εχτρα ζουληγμα απο μενα, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:27 Η Αντα έγραψε: #3.319 15-04-08 15:27 εχω παράπονο..... σνιφ σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.320 15-04-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Είναι πολυ φοβιτσιάρης? αφου είπες οτι φευγει απο τη ταρατσα και κανει βόλτες... Click για ανάπτυξη... 'Άλλο να κόβει βόλτες στη ταράτσα κι άλλο όμως να τον κλείσεις στη σακούλα! Είναι αλανιάρης γάτος ο Μελανωράκος! Εμένα τρελαίνονται για σακούλες, βαλίτσες και ντουλάπες! Μόνο θέλει προσοχή να μη κλειστούν μέσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 164 165 166 167 168 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 166 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 166 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... Το... ρήμα... γυσάει... βγαίνει από το συννηρημένο γυσάω - γυσώ!!?? Click για ανάπτυξη... :cry:το διορθωσα.....δεν φαινεται?????? ε τι να κανω αφου το φ ειναι διπλα στο γ...το πληκτρολογιο φταιει!!ή μαλλον φταιει ο οτε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.312 15-04-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: :cry:το διορθωσα.....δεν φαινεται?????? ε τι να κανω αφου το φ ειναι διπλα στο γ...το πληκτρολογιο φταιει!!ή μαλλον φταιει ο οτε!!! Click για ανάπτυξη... Σε πειράζω Πυρροθριξάκι μου γιατί είσαι η... γλωσσολόγος της παρέας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.313 15-04-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο αρραβωνιαστικος μου ειχε ταβερνα και ξερω οτι τα ζωα μεσα απαγορευονται.Και για το μαναβικο μαλλον αυτο θα ισχυει Click για ανάπτυξη... Α.... έχετε και ταβέρνα?? Γουστάρω!! Θα'ρθουμε για μεζέδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:19 Ο πυρροθριξ: #3.314 15-04-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ τον έχωσα σε μία σακούλα και τον ακούμπησα στη ζυγαριά μου... Click για ανάπτυξη... αν εβαζα τον δικο μου σε σακουλα....ακομα θα εψαχνα να δω που εχει κρυφτει απ'την τρομαρα!!! τελικα τον Μορφεακο ο,τι θες τον κανεις ε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.315 15-04-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν εβαζα τον δικο μου σε σακουλα....ακομα θα εψαχνα να δω που εχει κρυφτει απ'την τρομαρα!!! τελικα τον Μορφεακο ο,τι θες τον κανεις ε???? Click για ανάπτυξη... Ναι... μωρέ... μπουφάκος με τα όλα του... κόμπο τον δένεις και κάθεται...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:25 Η Αντα έγραψε: #3.316 15-04-08 15:25 Είναι πολυ φοβιτσιάρης? αφου είπες οτι φευγει απο τη ταρατσα και κανει βόλτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:26 Ο πυρροθριξ: #3.317 15-04-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α.... έχετε και ταβέρνα?? Γουστάρω!! Θα'ρθουμε για μεζέδες! Click για ανάπτυξη... αν δεις παραπανω θα δεις το ρημα 'ειχε' τουτεστιν αοριστος,δεν την εχει πια(ευτυχως γιατι ειναι πολυ παιδεμα!)αλλα την ειχε για πολλα χρονια και εχω δουλεψει και εγω εκει για 2 χρονια,δεν αντεξα παραπανω!!!! αλλα αν ειναι να ερθεις Δελφους για μεζεδες θα βαλω τον Δημοσθενη να σου φτιαξει!!!μαγειρευει πολυ καλα!!!εξου και τα 10 κιλα που σας ελεγα χθες οτι πηρα τον πωτο καιρο ππου μειναμε μαζι αχ,ειμαι πολυ τυχερη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:26 Η Αντα έγραψε: #3.318 15-04-08 15:26 Επειδή την προηγουμενη φορά τον είχε αναλάβει ο Βασίλης με τη Κατερίνα, εγω δεν τον χόρτασα...θελω να κανονίσεις ενα εχτρα ζουληγμα απο μενα, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:27 Η Αντα έγραψε: #3.319 15-04-08 15:27 εχω παράπονο..... σνιφ σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.320 15-04-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Είναι πολυ φοβιτσιάρης? αφου είπες οτι φευγει απο τη ταρατσα και κανει βόλτες... Click για ανάπτυξη... 'Άλλο να κόβει βόλτες στη ταράτσα κι άλλο όμως να τον κλείσεις στη σακούλα! Είναι αλανιάρης γάτος ο Μελανωράκος! Εμένα τρελαίνονται για σακούλες, βαλίτσες και ντουλάπες! Μόνο θέλει προσοχή να μη κλειστούν μέσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 164 165 166 167 168 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 166 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 166 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: :cry:το διορθωσα.....δεν φαινεται?????? ε τι να κανω αφου το φ ειναι διπλα στο γ...το πληκτρολογιο φταιει!!ή μαλλον φταιει ο οτε!!! Click για ανάπτυξη... Σε πειράζω Πυρροθριξάκι μου γιατί είσαι η... γλωσσολόγος της παρέας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.313 15-04-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο αρραβωνιαστικος μου ειχε ταβερνα και ξερω οτι τα ζωα μεσα απαγορευονται.Και για το μαναβικο μαλλον αυτο θα ισχυει Click για ανάπτυξη... Α.... έχετε και ταβέρνα?? Γουστάρω!! Θα'ρθουμε για μεζέδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:19 Ο πυρροθριξ: #3.314 15-04-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ τον έχωσα σε μία σακούλα και τον ακούμπησα στη ζυγαριά μου... Click για ανάπτυξη... αν εβαζα τον δικο μου σε σακουλα....ακομα θα εψαχνα να δω που εχει κρυφτει απ'την τρομαρα!!! τελικα τον Μορφεακο ο,τι θες τον κανεις ε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.315 15-04-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν εβαζα τον δικο μου σε σακουλα....ακομα θα εψαχνα να δω που εχει κρυφτει απ'την τρομαρα!!! τελικα τον Μορφεακο ο,τι θες τον κανεις ε???? Click για ανάπτυξη... Ναι... μωρέ... μπουφάκος με τα όλα του... κόμπο τον δένεις και κάθεται...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:25 Η Αντα έγραψε: #3.316 15-04-08 15:25 Είναι πολυ φοβιτσιάρης? αφου είπες οτι φευγει απο τη ταρατσα και κανει βόλτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:26 Ο πυρροθριξ: #3.317 15-04-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α.... έχετε και ταβέρνα?? Γουστάρω!! Θα'ρθουμε για μεζέδες! Click για ανάπτυξη... αν δεις παραπανω θα δεις το ρημα 'ειχε' τουτεστιν αοριστος,δεν την εχει πια(ευτυχως γιατι ειναι πολυ παιδεμα!)αλλα την ειχε για πολλα χρονια και εχω δουλεψει και εγω εκει για 2 χρονια,δεν αντεξα παραπανω!!!! αλλα αν ειναι να ερθεις Δελφους για μεζεδες θα βαλω τον Δημοσθενη να σου φτιαξει!!!μαγειρευει πολυ καλα!!!εξου και τα 10 κιλα που σας ελεγα χθες οτι πηρα τον πωτο καιρο ππου μειναμε μαζι αχ,ειμαι πολυ τυχερη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:26 Η Αντα έγραψε: #3.318 15-04-08 15:26 Επειδή την προηγουμενη φορά τον είχε αναλάβει ο Βασίλης με τη Κατερίνα, εγω δεν τον χόρτασα...θελω να κανονίσεις ενα εχτρα ζουληγμα απο μενα, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:27 Η Αντα έγραψε: #3.319 15-04-08 15:27 εχω παράπονο..... σνιφ σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.320 15-04-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Είναι πολυ φοβιτσιάρης? αφου είπες οτι φευγει απο τη ταρατσα και κανει βόλτες... Click για ανάπτυξη... 'Άλλο να κόβει βόλτες στη ταράτσα κι άλλο όμως να τον κλείσεις στη σακούλα! Είναι αλανιάρης γάτος ο Μελανωράκος! Εμένα τρελαίνονται για σακούλες, βαλίτσες και ντουλάπες! Μόνο θέλει προσοχή να μη κλειστούν μέσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 164 165 166 167 168 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 166 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 166 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο αρραβωνιαστικος μου ειχε ταβερνα και ξερω οτι τα ζωα μεσα απαγορευονται.Και για το μαναβικο μαλλον αυτο θα ισχυει Click για ανάπτυξη... Α.... έχετε και ταβέρνα?? Γουστάρω!! Θα'ρθουμε για μεζέδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:19 Ο πυρροθριξ: #3.314 15-04-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ τον έχωσα σε μία σακούλα και τον ακούμπησα στη ζυγαριά μου... Click για ανάπτυξη... αν εβαζα τον δικο μου σε σακουλα....ακομα θα εψαχνα να δω που εχει κρυφτει απ'την τρομαρα!!! τελικα τον Μορφεακο ο,τι θες τον κανεις ε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.315 15-04-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν εβαζα τον δικο μου σε σακουλα....ακομα θα εψαχνα να δω που εχει κρυφτει απ'την τρομαρα!!! τελικα τον Μορφεακο ο,τι θες τον κανεις ε???? Click για ανάπτυξη... Ναι... μωρέ... μπουφάκος με τα όλα του... κόμπο τον δένεις και κάθεται...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:25 Η Αντα έγραψε: #3.316 15-04-08 15:25 Είναι πολυ φοβιτσιάρης? αφου είπες οτι φευγει απο τη ταρατσα και κανει βόλτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:26 Ο πυρροθριξ: #3.317 15-04-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α.... έχετε και ταβέρνα?? Γουστάρω!! Θα'ρθουμε για μεζέδες! Click για ανάπτυξη... αν δεις παραπανω θα δεις το ρημα 'ειχε' τουτεστιν αοριστος,δεν την εχει πια(ευτυχως γιατι ειναι πολυ παιδεμα!)αλλα την ειχε για πολλα χρονια και εχω δουλεψει και εγω εκει για 2 χρονια,δεν αντεξα παραπανω!!!! αλλα αν ειναι να ερθεις Δελφους για μεζεδες θα βαλω τον Δημοσθενη να σου φτιαξει!!!μαγειρευει πολυ καλα!!!εξου και τα 10 κιλα που σας ελεγα χθες οτι πηρα τον πωτο καιρο ππου μειναμε μαζι αχ,ειμαι πολυ τυχερη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:26 Η Αντα έγραψε: #3.318 15-04-08 15:26 Επειδή την προηγουμενη φορά τον είχε αναλάβει ο Βασίλης με τη Κατερίνα, εγω δεν τον χόρτασα...θελω να κανονίσεις ενα εχτρα ζουληγμα απο μενα, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:27 Η Αντα έγραψε: #3.319 15-04-08 15:27 εχω παράπονο..... σνιφ σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.320 15-04-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Είναι πολυ φοβιτσιάρης? αφου είπες οτι φευγει απο τη ταρατσα και κανει βόλτες... Click για ανάπτυξη... 'Άλλο να κόβει βόλτες στη ταράτσα κι άλλο όμως να τον κλείσεις στη σακούλα! Είναι αλανιάρης γάτος ο Μελανωράκος! Εμένα τρελαίνονται για σακούλες, βαλίτσες και ντουλάπες! Μόνο θέλει προσοχή να μη κλειστούν μέσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 164 165 166 167 168 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 166 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 166 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ τον έχωσα σε μία σακούλα και τον ακούμπησα στη ζυγαριά μου... Click για ανάπτυξη... αν εβαζα τον δικο μου σε σακουλα....ακομα θα εψαχνα να δω που εχει κρυφτει απ'την τρομαρα!!! τελικα τον Μορφεακο ο,τι θες τον κανεις ε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.315 15-04-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν εβαζα τον δικο μου σε σακουλα....ακομα θα εψαχνα να δω που εχει κρυφτει απ'την τρομαρα!!! τελικα τον Μορφεακο ο,τι θες τον κανεις ε???? Click για ανάπτυξη... Ναι... μωρέ... μπουφάκος με τα όλα του... κόμπο τον δένεις και κάθεται...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:25 Η Αντα έγραψε: #3.316 15-04-08 15:25 Είναι πολυ φοβιτσιάρης? αφου είπες οτι φευγει απο τη ταρατσα και κανει βόλτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:26 Ο πυρροθριξ: #3.317 15-04-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α.... έχετε και ταβέρνα?? Γουστάρω!! Θα'ρθουμε για μεζέδες! Click για ανάπτυξη... αν δεις παραπανω θα δεις το ρημα 'ειχε' τουτεστιν αοριστος,δεν την εχει πια(ευτυχως γιατι ειναι πολυ παιδεμα!)αλλα την ειχε για πολλα χρονια και εχω δουλεψει και εγω εκει για 2 χρονια,δεν αντεξα παραπανω!!!! αλλα αν ειναι να ερθεις Δελφους για μεζεδες θα βαλω τον Δημοσθενη να σου φτιαξει!!!μαγειρευει πολυ καλα!!!εξου και τα 10 κιλα που σας ελεγα χθες οτι πηρα τον πωτο καιρο ππου μειναμε μαζι αχ,ειμαι πολυ τυχερη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:26 Η Αντα έγραψε: #3.318 15-04-08 15:26 Επειδή την προηγουμενη φορά τον είχε αναλάβει ο Βασίλης με τη Κατερίνα, εγω δεν τον χόρτασα...θελω να κανονίσεις ενα εχτρα ζουληγμα απο μενα, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:27 Η Αντα έγραψε: #3.319 15-04-08 15:27 εχω παράπονο..... σνιφ σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.320 15-04-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Είναι πολυ φοβιτσιάρης? αφου είπες οτι φευγει απο τη ταρατσα και κανει βόλτες... Click για ανάπτυξη... 'Άλλο να κόβει βόλτες στη ταράτσα κι άλλο όμως να τον κλείσεις στη σακούλα! Είναι αλανιάρης γάτος ο Μελανωράκος! Εμένα τρελαίνονται για σακούλες, βαλίτσες και ντουλάπες! Μόνο θέλει προσοχή να μη κλειστούν μέσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 164 165 166 167 168 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 166 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 166 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν εβαζα τον δικο μου σε σακουλα....ακομα θα εψαχνα να δω που εχει κρυφτει απ'την τρομαρα!!! τελικα τον Μορφεακο ο,τι θες τον κανεις ε???? Click για ανάπτυξη... Ναι... μωρέ... μπουφάκος με τα όλα του... κόμπο τον δένεις και κάθεται...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:25 Η Αντα έγραψε: #3.316 15-04-08 15:25 Είναι πολυ φοβιτσιάρης? αφου είπες οτι φευγει απο τη ταρατσα και κανει βόλτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:26 Ο πυρροθριξ: #3.317 15-04-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α.... έχετε και ταβέρνα?? Γουστάρω!! Θα'ρθουμε για μεζέδες! Click για ανάπτυξη... αν δεις παραπανω θα δεις το ρημα 'ειχε' τουτεστιν αοριστος,δεν την εχει πια(ευτυχως γιατι ειναι πολυ παιδεμα!)αλλα την ειχε για πολλα χρονια και εχω δουλεψει και εγω εκει για 2 χρονια,δεν αντεξα παραπανω!!!! αλλα αν ειναι να ερθεις Δελφους για μεζεδες θα βαλω τον Δημοσθενη να σου φτιαξει!!!μαγειρευει πολυ καλα!!!εξου και τα 10 κιλα που σας ελεγα χθες οτι πηρα τον πωτο καιρο ππου μειναμε μαζι αχ,ειμαι πολυ τυχερη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:26 Η Αντα έγραψε: #3.318 15-04-08 15:26 Επειδή την προηγουμενη φορά τον είχε αναλάβει ο Βασίλης με τη Κατερίνα, εγω δεν τον χόρτασα...θελω να κανονίσεις ενα εχτρα ζουληγμα απο μενα, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:27 Η Αντα έγραψε: #3.319 15-04-08 15:27 εχω παράπονο..... σνιφ σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.320 15-04-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Είναι πολυ φοβιτσιάρης? αφου είπες οτι φευγει απο τη ταρατσα και κανει βόλτες... Click για ανάπτυξη... 'Άλλο να κόβει βόλτες στη ταράτσα κι άλλο όμως να τον κλείσεις στη σακούλα! Είναι αλανιάρης γάτος ο Μελανωράκος! Εμένα τρελαίνονται για σακούλες, βαλίτσες και ντουλάπες! Μόνο θέλει προσοχή να μη κλειστούν μέσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 164 165 166 167 168 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 166 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 166 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είναι πολυ φοβιτσιάρης? αφου είπες οτι φευγει απο τη ταρατσα και κανει βόλτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:26 Ο πυρροθριξ: #3.317 15-04-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α.... έχετε και ταβέρνα?? Γουστάρω!! Θα'ρθουμε για μεζέδες! Click για ανάπτυξη... αν δεις παραπανω θα δεις το ρημα 'ειχε' τουτεστιν αοριστος,δεν την εχει πια(ευτυχως γιατι ειναι πολυ παιδεμα!)αλλα την ειχε για πολλα χρονια και εχω δουλεψει και εγω εκει για 2 χρονια,δεν αντεξα παραπανω!!!! αλλα αν ειναι να ερθεις Δελφους για μεζεδες θα βαλω τον Δημοσθενη να σου φτιαξει!!!μαγειρευει πολυ καλα!!!εξου και τα 10 κιλα που σας ελεγα χθες οτι πηρα τον πωτο καιρο ππου μειναμε μαζι αχ,ειμαι πολυ τυχερη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:26 Η Αντα έγραψε: #3.318 15-04-08 15:26 Επειδή την προηγουμενη φορά τον είχε αναλάβει ο Βασίλης με τη Κατερίνα, εγω δεν τον χόρτασα...θελω να κανονίσεις ενα εχτρα ζουληγμα απο μενα, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:27 Η Αντα έγραψε: #3.319 15-04-08 15:27 εχω παράπονο..... σνιφ σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.320 15-04-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Είναι πολυ φοβιτσιάρης? αφου είπες οτι φευγει απο τη ταρατσα και κανει βόλτες... Click για ανάπτυξη... 'Άλλο να κόβει βόλτες στη ταράτσα κι άλλο όμως να τον κλείσεις στη σακούλα! Είναι αλανιάρης γάτος ο Μελανωράκος! Εμένα τρελαίνονται για σακούλες, βαλίτσες και ντουλάπες! Μόνο θέλει προσοχή να μη κλειστούν μέσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 164 165 166 167 168 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 166 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 166 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α.... έχετε και ταβέρνα?? Γουστάρω!! Θα'ρθουμε για μεζέδες! Click για ανάπτυξη... αν δεις παραπανω θα δεις το ρημα 'ειχε' τουτεστιν αοριστος,δεν την εχει πια(ευτυχως γιατι ειναι πολυ παιδεμα!)αλλα την ειχε για πολλα χρονια και εχω δουλεψει και εγω εκει για 2 χρονια,δεν αντεξα παραπανω!!!! αλλα αν ειναι να ερθεις Δελφους για μεζεδες θα βαλω τον Δημοσθενη να σου φτιαξει!!!μαγειρευει πολυ καλα!!!εξου και τα 10 κιλα που σας ελεγα χθες οτι πηρα τον πωτο καιρο ππου μειναμε μαζι αχ,ειμαι πολυ τυχερη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:26 Η Αντα έγραψε: #3.318 15-04-08 15:26 Επειδή την προηγουμενη φορά τον είχε αναλάβει ο Βασίλης με τη Κατερίνα, εγω δεν τον χόρτασα...θελω να κανονίσεις ενα εχτρα ζουληγμα απο μενα, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:27 Η Αντα έγραψε: #3.319 15-04-08 15:27 εχω παράπονο..... σνιφ σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.320 15-04-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Είναι πολυ φοβιτσιάρης? αφου είπες οτι φευγει απο τη ταρατσα και κανει βόλτες... Click για ανάπτυξη... 'Άλλο να κόβει βόλτες στη ταράτσα κι άλλο όμως να τον κλείσεις στη σακούλα! Είναι αλανιάρης γάτος ο Μελανωράκος! Εμένα τρελαίνονται για σακούλες, βαλίτσες και ντουλάπες! Μόνο θέλει προσοχή να μη κλειστούν μέσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 164 165 166 167 168 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 166 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 166 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Επειδή την προηγουμενη φορά τον είχε αναλάβει ο Βασίλης με τη Κατερίνα, εγω δεν τον χόρτασα...θελω να κανονίσεις ενα εχτρα ζουληγμα απο μενα, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:27 Η Αντα έγραψε: #3.319 15-04-08 15:27 εχω παράπονο..... σνιφ σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.320 15-04-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Είναι πολυ φοβιτσιάρης? αφου είπες οτι φευγει απο τη ταρατσα και κανει βόλτες... Click για ανάπτυξη... 'Άλλο να κόβει βόλτες στη ταράτσα κι άλλο όμως να τον κλείσεις στη σακούλα! Είναι αλανιάρης γάτος ο Μελανωράκος! Εμένα τρελαίνονται για σακούλες, βαλίτσες και ντουλάπες! Μόνο θέλει προσοχή να μη κλειστούν μέσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 164 165 166 167 168 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 166 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 166 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
εχω παράπονο..... σνιφ σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.320 15-04-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Είναι πολυ φοβιτσιάρης? αφου είπες οτι φευγει απο τη ταρατσα και κανει βόλτες... Click για ανάπτυξη... 'Άλλο να κόβει βόλτες στη ταράτσα κι άλλο όμως να τον κλείσεις στη σακούλα! Είναι αλανιάρης γάτος ο Μελανωράκος! Εμένα τρελαίνονται για σακούλες, βαλίτσες και ντουλάπες! Μόνο θέλει προσοχή να μη κλειστούν μέσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Είναι πολυ φοβιτσιάρης? αφου είπες οτι φευγει απο τη ταρατσα και κανει βόλτες... Click για ανάπτυξη... 'Άλλο να κόβει βόλτες στη ταράτσα κι άλλο όμως να τον κλείσεις στη σακούλα! Είναι αλανιάρης γάτος ο Μελανωράκος! Εμένα τρελαίνονται για σακούλες, βαλίτσες και ντουλάπες! Μόνο θέλει προσοχή να μη κλειστούν μέσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.