Birman-maniacs

Κατσε βρε Βασια μου να δεις τι θα ειναι,μπορει να μην ειναι καν οιστρος,και να ειναι τα χαδια της οπως λες.Μπορει να μην την πιασει,αμα την πιασει βλεπεις...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απο 10 μηνων μπορει να ζευγαρωσει:up:

ότι μπορεί μπορεί απλά το θέμα είναι ότι το σπέρμα δεν είναι δυνατό σε μικρή ηλικία από κτηνίατρο το ξέρω !δεν ξέρω αν κάνω λάθος να με διορθώσει και η Βάσια!:hmm::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι περιπου στους 10 μήνες...εχουμε ακόμα...τοτε εχουν Libido και σπέρμα...γι αυτες τις φυλές μιλάμε, για τα πιο μικρόσωμα, όντως απο τους 6-7 μήνες ενηβώνονται τα αρσενικά..:)επισης τα αρσενικά δεν εχουν οιστρο, ειναι πάντα ετοιμα;)
Χαριτολογωντας το ειπα οτι εχουν οιστρο

Βασια σου λεω τουτο κοριτσι μου.Εχεις ζευγαρι και η θα υποστεις τις συνεπειες η καποια στιγμη θα τα χωρισεις.Ο αρσενικος πρωτος καταλαβαινει τον οιστρο και μετα εσυ.Δεν εχει σημασια που εισαι κτηνιατρος.Προφανως δεν θελεις η γατουλα σου να γεννα συνεχεια!!!Λογικο!!!Παντως ειναι προβλημα ο αρσενικος να ειναι ελευθερος....:/:
Νεκταρια αυτο γινεται γιατι εκκρινει αυτες τις φερομονες πριν τον οιστρο;
Κι εμας ο Σειριος μολις βρεθηκε με τη Μόιρα,μετα απο δυο μερες αρχισε τα...κολπα.Ηταν βεβαια κι εξι μηνων.Τους κρατουσα χωριστα γιατι ηταν μικρη η Μόιρα,και δεν ηταν και της ιδιας ρατσας,και μετα τον στειρωσα,αν και ειχαμε σκοπο να το κανουμε τα Χριστουγεννα.Παλι καλα να λες που ειναι μικρουλης ακομα...Εμας νιαουριζε η μικρη,τσουπ,να'σου την κανταδα κι αυτος.:/:

ότι μπορεί μπορεί απλά το θέμα είναι ότι το σπέρμα δεν είναι δυνατό σε μικρή ηλικία από κτηνίατρο το ξέρω !δεν ξέρω αν κάνω λάθος να με διορθώσει και η Βάσια!:hmm::hmm:
Αυτο να το πεις στη Νικολεττα,που αφησε τη Ραισα με τον Φιντελ το Πασχα και ξαφνικα αρχισε η Ραισα να φουσκωνει!:lol::lol::lol:

ο Ιωνας δεν καταλαβαινει τίποτα...απλα σε κάποιες φάσεις μυρίζει εκει που κάθεται η Αθηνα...δεν ειναι μικρος Νεκταρια μου να καταλαβαίνει είναι 5 μιση μηνών...:hmm:και σαφως δεν θα γεννα συνέχεια...η Αθηνά θα κάνει 1 το πολύ 2 γέννες..μετα θα στειρωθουν και τα 2...απλά θέλω να δω μωρα βιρμανάκια..Lita εχεις δίκιο το σπέρμα των μικρών σε ηλικία ζώων δεν εχει πολλά σπερματοζωάρια, γι αυτο μερικές φορές δεν ειναι γόνιμα..;)

Αυτο να το πεις στη Νικολεττα,που αφησε τη Ραισα με τον Φιντελ το Πασχα και ξαφνικα αρχισε η Ραισα να φουσκωνει!:lol::lol::lol:

αυτο εξαρτάται και απο το ζώο..και η Γιούλη αφησε τον Μορφέα με την Καλυψω το καλοκαίρι, και ο Μορφέας ήταν 10 μηνων και τιποτα δεν εγινε:lol:δεν βρήκε στοχο ο ερημος..

αν ήθελε να τα ζευγαρώσει μια χαρά της κάθισε η υπόθεση!:lol::lol:ίσως ισχύει για τα περσικά αυτό:hmm::hmm:δεν ξέρω! εμείς που είχαμε βρει γαμπρό στη Lita δεν ήξερε τι να της κάνει πάντως!:lol::lol::lol:

Χαριτολογωντας το ειπα οτι εχουν οιστρο

οκ, απλά γιατι μερικοί έτσι το αναφέρουν και με την ευκαιρία είπα να το διευκρινίσω;)μην νομιζεις οτι δεν με εχουν ρωτησει πολλοι αν τα αρσενικά εχουν οιστρο και σε ποιες εποχες..:happy:

αυτο εξαρτάται και απο το ζώο..και η Γιούλη αφησε τον Μορφέα με την Καλυψω το καλοκαίρι, και ο Μορφέας ήταν 10 μηνων και τιποτα δεν εγινε:lol:δεν βρήκε στοχο ο ερημος..
Ναι,κι απο τη ρατσα νομιζω,καποιες ωριμαζουν πιο νωρις και καποιες πιο αργα.Ας ελπισουμε οτι μια κι ο γαμβρος μας εχει αρχισει εδω και καιρο να ψεκαζει,και θα ειναι δεκα μηνων οταν ζευγαρωσουν,να βρει στοχο και να εχουμε μωρακια.

αν ήθελε να τα ζευγαρώσει μια χαρά της κάθισε η υπόθεση!:lol::lol:ίσως ισχύει για τα περσικά αυτό:hmm::hmm:δεν ξέρω! εμείς που είχαμε βρει γαμπρό στη Lita δεν ήξερε τι να της κάνει πάντως!:lol::lol::lol:
Τα περσικα εχω ακουσει οτι επισης ωριμαζουν καπως αργα...Τι να πω,μακαρι να τους ερθει ενας ομαδικος οιστρος και να βρεθουμε με πολλα μικρα ταυτοχρονα!:lol:

Τα περσικα εχω ακουσει οτι επισης ωριμαζουν καπως αργα...Τι να πω,μακαρι να τους ερθει ενας ομαδικος οιστρος και να βρεθουμε με πολλα μικρα ταυτοχρονα!:lol:

μακάρι δεν λες τίποτα το θέμα είναι ότι δύσκολα βρίσκεις Πέρση γαμπρό!να γεμίσει το σπίτι με χνουδομπαλίτσες !:up::up:

Γιατι δεν την αφηνεις να ζευγαρωσει με τον Ιωνα στον επομενο της οιστρο;
Τι είναι ο οίστρος;:hmm:(φαντάσου ασχετίλα!:blink:Άντε να γίνω κτηνίατρος έτσι!:lol:)

Νεκταρια αυτο γινεται γιατι εκκρινει αυτες τις φερομονες πριν τον οιστρο;
Κι εμας ο Σειριος μολις βρεθηκε με τη Μόιρα,μετα απο δυο μερες αρχισε τα...κολπα.Ηταν βεβαια κι εξι μηνων.Τους κρατουσα χωριστα γιατι ηταν μικρη η Μόιρα,και δεν ηταν και της ιδιας ρατσας,και μετα τον στειρωσα,αν και ειχαμε σκοπο να το κανουμε τα Χριστουγεννα.Παλι καλα να λες που ειναι μικρουλης ακομα...Εμας νιαουριζε η μικρη,τσουπ,να'σου την κανταδα κι αυτος.:/:
Μαλλον,αυτο που ξερω ομως τις πρωτες μερες δεν τον αφηνει η θηλυκια:hmm:

οκ, απλά γιατι μερικοί έτσι το αναφέρουν και με την ευκαιρία είπα να το διευκρινίσω;)μην νομιζεις οτι δεν με εχουν ρωτησει πολλοι αν τα αρσενικά εχουν οιστρο και σε ποιες εποχες..:happy:
Πολυ αστεια ερωτηση σου κανουν ,ενταξει οι ανθρωποι δεν ξερουν.....

Αργα....εως ποτε:hmm:

μακάρι δεν λες τίποτα το θέμα είναι ότι δύσκολα βρίσκεις Πέρση γαμπρό!να γεμίσει το σπίτι με χνουδομπαλίτσες !:up::up:
Εχω εναν που του τριβοταν η Αθηνα (περσικη τωρα ζει στη Βουλγαρια)και τιποτα,ακομα και μειν κουν τον ειχα ,αρκει να του ερχοταν η ορεξη.Οταν ηταν 2 μηνων τα γιορκι μου του ηρθε η επιθυμια να τη βολεψει:|Ε μετα τον στειρωσα :down:

Απο 10 μηνων μπορει να ζευγαρωσει:up:
Ναι,ε;:hmm: Τα κουνέλια (γενικά) από 8-9 μηνών!:blink: Και ενηληκιώνονται 4 μηνών!!!!:blink::blink::blink:Είναι μηχανισμός αυτοπροστασίας.Στη φύση έχουν πολλούς εχθρούς και πρέπει να αναπαράγονται γρήγορα.Μπορούν να γεννήσουν άνετα μέχρι και 8 φορές το χρόνο!!!!:blink::blink::blink:(δεν επιβιώνουν όλα τα μικρά);)

Εχω εναν που του τριβοταν η Αθηνα (περσικη τωρα ζει στη Βουλγαρια)και τιποτα,ακομα και μειν κουν τον ειχα ,αρκει να του ερχοταν η ορεξη.Οταν ηταν 2 μηνων τα γιορκι μου του ηρθε η επιθυμια να τη βολεψει:|Ε μετα τον στειρωσα :down:[/QUOTE]

αυτό είναι το δύσκολο όλοι είναι στειρωμένοι!αν και βρήκαμε από μια κοπέλα από το site έχει ο φίλος της άντε να δούμε !είναι η τελευταία της ευκαιρία μετά πάει για στείρωση !:P

Χριστινάκι οίστρος βασικά είναι τα σημεία που εμφανίζει ένας οργανισμός όταν ειναι σε γόνιμη φάση...δηλαδή ειναι το κύλιμα στο πάτωμα, το τρίξιμο, το στήσιμο όσον αφορά στις γάτες...και τότε λέμε η γάτα ειναι σε φάση οίστρου...ενοιστρη περίοδος είναι όλη η περιοδος αυτή οπου το ζώο μπορεί να γονιμοποιηθεί και οι ωοθήκες του παράγουν τα ωάρια, αυτα που θα ενωθούν με τα σπερματοζωάρια και θα φτιάξουν το εμβρυο..;)στο ειπα και με λίγο δόκιμόυς όρους έτσι ώστε να τα μαθαίνεις σωστα...αν θες να γίνεις και κτηνιατρος..:)

Καλημερα!! καλη εβδομαδα....:)

Γιουλη θες να στις ανεβασω;
Σε ευχαριστώ Δωράκι...θα τις ανεβάσω σε λίγο! ;):)
Σφουγκαρισμένα πλακάκια!:lol::lol::lol:
μπραβο:up: η νοικοκυρούλα το προσεξε:)
και επειδη οποιος μπλεξει με βιρμανακι δεν μπορει με ενα μονο,αυτο θα ειναι το επομενο!!!

Maart%202007%203.jpg
Θεικο!!! Εχω κι εγώ ένα που θα γίνει έτσι:cool::P:lol:
Γιατι δεν την αφηνεις να ζευγαρωσει με τον Ιωνα στον επομενο της οιστρο;
Βασάκο δεν ειναι κακή αυτη η ιδεα...μπορεις να κάνεις λιγο υπομονή και να ζευγαρώσει με το Ιωνάκι που το ξέρει και το αγαπά;)χωρις αυτο βέβαια να σημαινει ότι εχω καποια αντιρρηση για το Μορφέα;)...έχει και τα καλά του και το κακά του και το ένα και το άλλο...
Καλημερα!! καλη εβδομαδα....:)
Καλημέρα επίσης :)
Βλεπετε την υπογραφή μου??

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back