Birman-maniacs

καλημέρα τι τέλειες φώτο,η Σεμέλη με άλλα δυο γατούλια !:lol::lol:
Καλημέρα Γιώτα...ναι... σας τα έκρυβα αυτά...:lol:
Τώρα έχω ένα registered εκτροφειο...:P:lol:
Ποτε μας έρχεσαι Αθηνα τελικα:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μια χαρα μέρα μου φαινεται...:hmm::)
Και τριτη ή πεμπτη θα παμε να σηκωσουμε το Kentia !!!!!!!!! xa xa :lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:(Καλημέρα...

Και τριτη ή πεμπτη θα παμε να σηκωσουμε το Kentia !!!!!!!!! xa xa :lol::lol:
Δεν θα μπορέσω να έρθω...αλλά τη Τετάρτη θα έρθω σπίτι σου:)
:(Καλημέρα...
Καλημέρα! :)τι συμβαινει Κατερίνα??:hmm:

Καλημέρα! :)τι συμβαινει Κατερίνα??:hmm:
Από που να αρχίσω????????????????:(:(Από την λογομαχία μου μέσα στο φορουμ και απο την συνεχή μου άχρηστη επιμονή, αφου κανείς μα κανείς δεν διάβαζε τι έλεγα και έλεγε το δικό του...???Η από το γεγονός ότι άφησα τον μαπα σπίτι κλειδωμένο άπό το Σαββατο το βράδυ στο μπάνιο και δεν τον πήρα καν χαμπάρι...????:(:(:(:(

Καλημέρα Γιώτα...ναι... σας τα έκρυβα αυτά...:lol:
Τώρα έχω ένα registered εκτροφειο...:P:lol:
Ποτε μας έρχεσαι Αθηνα τελικα:)
το Σαββατοκύριακο θα κατέβω Αθήνα!:up::up::up:επιτέλους !:up::up:

η γατούλα στη φώτο είναι στο μαξιλάρι είναι πάλι βιρμανίας ε?:lol::lol::lol:

Με ποιον λογομάχησες? αχχχ και εγω κλεινω τη Πισου καμια φορα σε καποιο δωματιο και την ακουω να νιαουριζει παραπονιαρικα '' νιαου βγαλε με απο δωωωωωωωωωωωωω''''!!!!!!!! :lol:

Από που να αρχίσω????????????????:(:(Από την λογομαχία μου μέσα στο φορουμ και απο την συνεχή μου άχρηστη επιμονή, αφου κανείς μα κανείς δεν διάβαζε τι έλεγα και έλεγε το δικό του...???Η από το γεγονός ότι άφησα τον μαπα σπίτι κλειδωμένο άπό το Σαββατο το βράδυ στο μπάνιο και δεν τον πήρα καν χαμπάρι...????:(:(:(:(
Μπορεί και να τα διάβαζαν απλά δεν έλεγαν να με καταλάβουν..Δεν έλεγαν να το πιστέψουν....:(:(:(:(:(:(

Ωχ τι λογομαχία Κατερινάκι μου; Τι έγινε.
Άσε Κατερινάκι και γω μια φορά αυτό έπαθα με το Σιντάκι μου το άφησα κλεισμένο σε ένα δωμάτιο από Σάββατο μεσημέρι μέχρι Κυριακή απόγευμα:down:. Η κακομοιρούλα τα είχε κάνει μέσα στο σπιτάκι της. Αλλά βρε μη στεναχωριέσαι συμβαίνουν αυτά.... και στις καλύτερες οικογένειες, άνθρωποι είμαστε. Να δεις ότι τώρα θα έισαι ακόμα πιο προσεκτική, εμένα το μάθημα μου έγινε πάθημα και διπλοτσεκάρω τα πάντα άν είναι να λείψω.

:blink:σε ποιο θέμα? Βάλτο μας να το διαβάσουμε?:/:
Καλά μωρέ δεν τον άφησες και μέρες...:hmm:ελα δε πειράζει... Τρομαξε και λέρωσε ε? :/:

το Σαββατοκύριακο θα κατέβω Αθήνα!:up::up::up:επιτέλους !:up::up:
Τέλεια!! :up:

Με ποιον λογομάχησες? αχχχ και εγω κλεινω τη Πισου καμια φορα σε καποιο δωματιο και την ακουω να νιαουριζει παραπονιαρικα '' νιαου βγαλε με απο δωωωωωωωωωωωωω''''!!!!!!!! :lol:
Με όλους στο φόρουμ που είπαν ότι τα επεισόδια στην Αθήνα γίνανε από αναρχικούς..Φωναζα όλη την Κυριακή ότι είναι Χουλιγκανσ και φεν θέλω να έχω σχέση μαζί τους και όλοι επιμένανε ότι τα επεισόδια τα κανανε αντιεξουσιαστές απλά επειδή τους ήρθε!!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!Τεσπα, δεν θέλω να σας βάλω μέσα στο κλίμα!:mad::mad::(:(

Το θέμα με τον Μάπα είναι ότι έφυγα Σαββατο βράδυ και τον άφησα στο μπανιο ως σήμερα το πρωί..ΚΑλά εννοείται τα έιχε κάνει στην μπανιέρα και τα μισα σαμπουαν ήταν στο πάτωμα..:(:(Σοκ το μωρο μου!!!Σοκ κι εγώ...:(:(

Μωρε Δωρα ειναι η Casio Exilim 7.2 mega pixels... δεν ειναι καμια σπουδαια μηχανη...αξιζει λες να πάρω τρίποδο? Ο,τι μου πεις...:)
Κοιτα,μπορεις να την βαζεις απλα καπου σταθερα.Τα μικρα τριποδα δεν με βολευουν προσωπικα,γιατι δε μου επιτρεπουν να τοποθετω τη μηχανη στο υψος που θελω.Αλλα αν τη βαζεις καπου σταθερα νομιζω δε χρειαζεται...Αλλιως προσπαθησε να εχεις οσο πιο σταθερο γινεται το χερι σου.Εχω βγαλει εκθεσιακη φωτογραφια νυχτα σε σοκακι χωρις τριποδο και με αναλογικη.;)Εχω ενα μεγαλο τριποδο,αλλα για την επαγγελματικη αναλογικη,για τη μικρη την ψηφιακη δεν εχω παρει.

Άσε Κατερινάκι και γω μια φορά αυτό έπαθα με το Σιντάκι μου το άφησα κλεισμένο σε ένα δωμάτιο από Σάββατο μεσημέρι μέχρι Κυριακή απόγευμα:down:. Η κακομοιρούλα τα είχε κάνει μέσα στο σπιτάκι της. Αλλά βρε μη στεναχωριέσαι συμβαίνουν αυτά.... και στις καλύτερες οικογένειες, άνθρωποι είμαστε. Να δεις ότι τώρα θα έισαι ακόμα πιο προσεκτική, εμένα το μάθημα μου έγινε πάθημα και διπλοτσεκάρω τα πάντα άν είναι να λείψω.
ο αδελφός μου παλια ειχε κλεισει καταλάθος τη Μιμή μας (μια παλια κεραμιδογατούλα μας) στο υπνοδωμάτιο της μητέρας μου για 4 μέρες...φυσικά χωρις νερο, φαγητο και τουαλέτα...:/:Αυτά συμβαινουν...αλλά πρέπει να ειμαστε προσεχτικοί:)

:blink:σε ποιο θέμα? Βάλτο μας να το διαβάσουμε?:/:
Καλά μωρέ δεν τον άφησες και μέρες...:hmm:ελα δε πειράζει... Τρομαξε και λέρωσε ε? :/:
Μου έρχεται να βάλω τα κλάμματα...αλλά όπως και να έχει παιδιά απλά ελπίζω να μην με παρεξηγήσετε κι εσείς..Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω την λογική των αλλων αλλά την δέχομαι..Πολύ επιθεση και εγώ επιτέθηκα επίσης...και γενικά πολυ ασχημο κλίμα ειδικα με την Ζοο που στην συνέχεια της έστειλα και προσωπικά συγνώμη..Δεν είμαι εγώ για τσακωμούς..πονάει η καρδούλα μου!!!:(:(Με είπαν και επαναστατη από το σπίτι και με πόνεσε περισσότερο!:(:(:(

Αυτό με τον Μάπα με ηρεμήσατε κάπως..:|αλλά όλο μα όλο αυτό που έγινε ήταν πολύ ασχημο..Ασε που οι αποκάτω δεν θα κοιμήθηκαν οι άνθρωποι..Δεν έχει καθόλου μονωση το σπίτι!!!!:(:(

Με όλους στο φόρουμ που είπαν ότι τα επεισόδια στην Αθήνα γίνανε από αναρχικούς..Φωναζα όλη την Κυριακή ότι είναι Χουλιγκανσ και φεν θέλω να έχω σχέση μαζί τους και όλοι επιμένανε ότι τα επεισόδια τα κανανε αντιεξουσιαστές απλά επειδή τους ήρθε!!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!Τεσπα, δεν θέλω να σας βάλω μέσα στο κλίμα!:mad::mad::(:(

Το θέμα με τον Μάπα είναι ότι έφυγα Σαββατο βράδυ και τον άφησα στο μπανιο ως σήμερα το πρωί..ΚΑλά εννοείται τα έιχε κάνει στην μπανιέρα και τα μισα σαμπουαν ήταν στο πάτωμα..:(:(Σοκ το μωρο μου!!!Σοκ κι εγώ...:(:(
Δεν υπάρχει λογος να συγχιζεσαι και να τσακώνεσαι πάντως...απ'τη στιγμή που κάποιος δεν συμφωνει...απλά λέγε τη γνώμη σου και τέλος...γιατι να τα παιρνεις μέσα σου? Δεν ειναι ανάγκη να πρέπει να πεισεις την αντιθετη γνώμη ...

Δεν υπάρχει λογος να συγχιζεσαι και να τσακώνεσαι πάντως...απ'τη στιγμή που κάποιος δεν συμφωνει...απλά λέγε τη γνώμη σου και τέλος...γιατι να τα παιρνεις μέσα σου? Δεν ειναι ανάγκη να πρέπει να πεισεις την αντιθετη γνώμη ...
μα δεν είναι ότι προσπαθούσα να τους πείσω..οκ στην αρχή..είναι σαν να κατηγορούν τους ανθρώπους μου ότι κάνουν πράγματα που δεν κάνουν και τους εξηγούσα ότι δεν κάνουν...ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ έκανα και θα συνεχίσω όταν πάω σπίτι γιατι γράφτηκα κι άλλα..

εδώ είναι το ποστ..αν είναι πολύ αρνητικό μην το διαβάσετε όλο ...:(ααα να πω ότι στην αρχή δεν ξέραμε τι πραγματικά είχε γίνει..γράφω και λίγες αρλουμπες..όσοι είδατε τηλεόραση θα το καταλάβετε..
https://www.mypetz.gr/threads/Προσοχή.223668/

Κατερινάκι μη μου συχγίζεσαι δεν προλαβαίνω να δω τι έγινε (θα έρθει σε λίγο κάποιος να μου κάνει κάποια πράγματα στον υπολογιστή) δεν αξίζει τον κόπο:). Συμφωνώ με τη Γιούλη.

Μου έρχεται να βάλω τα κλάμματα...αλλά όπως και να έχει παιδιά απλά ελπίζω να μην με παρεξηγήσετε κι εσείς..Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω την λογική των αλλων αλλά την δέχομαι..Πολύ επιθεση και εγώ επιτέθηκα επίσης...και γενικά πολυ ασχημο κλίμα ειδικα με την Ζοο που στην συνέχεια της έστειλα και προσωπικά συγνώμη..Δεν είμαι εγώ για τσακωμούς..πονάει η καρδούλα μου!!!:(:(Με είπαν και επαναστατη από το σπίτι και με πόνεσε περισσότερο!:(:(:(

Αυτό με τον Μάπα με ηρεμήσατε κάπως..:|αλλά όλο μα όλο αυτό που έγινε ήταν πολύ ασχημο..Ασε που οι αποκάτω δεν θα κοιμήθηκαν οι άνθρωποι..Δεν έχει καθόλου μονωση το σπίτι!!!!:(:(

μην στεναχωριέσαι συμβαίνουν αυτά όλοι έχουμε ((μαλώσει)) για κάποιο θέμα είναι το πιπέρι της συζήτησης!:happy::/:

Κατερινάκι μη μου συχγίζεσαι δεν προλαβαίνω να δω τι έγινε (θα έρθει σε λίγο κάποιος να μου κάνει κάποια πράγματα στον υπολογιστή) δεν αξίζει τον κόπο:). Συμφωνώ με τη Γιούλη.

μην στεναχωριέσαι συμβαίνουν αυτά όλοι έχουμε ((μαλώσει)) για κάποιο θέμα είναι το πιπέρι της συζήτησης!:happy::/:
:|Νιώθω ήδη καλύτερα αν και φοβάμαι ότι θα μαλώσω κι άλλο με όλους..και με εσας δεν θέλω, αλλά σας λέω υπερασπίζομαι τα πιστεύω μου μέχρι να πέσω κάτω..όπως επισης και όλους τους δικούς μου ανθρώπους και δεν δέχομαι όταν οι άλλοι είναι άδικοι και "λαθος" απέναντι σε όλα αυτα!Πιπέρι ή ταμπάσκο το συγκεκριμένο μας έκαψε όλους!!!!!!!!

Βρε Νεκταρία...Τι θα σου κάνει στον υπολογιστή δεν πιστεύω επι πληρωμή?????????????Εκτός αν είναι δουλειάς ο υπολογι΄στής...Εμένα τι με έχετε εδώ?????:blink:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back