Birman-maniacs

σημερα γιναμε 5 μηνων:cool:...αλλα τα κερακια μας η μαμα τα έχει βάλει στο φωτιστικο:P...που να τα σβησω η δολια?:/:

CIMG2322.JPG
:up:Χρόνια πολλά στο Σεμελάκι!!!!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αδερφούλα μου χρόνια πολλά στην ανιψιά μου. Να την χαιρόμαστε την κούκλα μας. Συγνώμη που εξαφανίστηκα αλλά πακέταρα. Εστειλα τις κούτες σήμερα προ 1,5 ώρας περίπου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χρονια πολλα Σεμελιω!!!!
αφιερωνω το κατωθεν επταστιχο:

Σεμελη,εισαι γλυκια σαν μελι
ο χρονος πολλα μωρα να φερει
να μοιαζουν σε σενα ω Σεμελη
ενα λιλα τιγρε την λιλαμελη
που η Δαναη Δελφους θα φερει
για να θυμαται ο Ερως την Σεμελη
ω Σεμελη που εισαι γλυκια σαν μελι!!!

Μ:τι εγινε ρε κοριτσια?θα αραξουμε για υπνο ή θα παμε για κανα καφε στο γατομπαλκονο?

Κ:εγω λεω να την πεσω...μου ηρθε μια νυστα!!!και μην ξεσηκωνεις την μικρη με καφεδες!!δεν κανει ακομα,ειναι στην αναπτυξη!!!

Σ:εγω κυριε Μορφεα πολυ θα ηθελα να πιω ενα καφεδακι μαζι σας,νομιζω ομως οτι η κυρια Καλυψω εχει δικιο!δεν ειναι της ηλικιας μου!!Νομιζω οτι θα κοιμηθω πλαι στην κυρια Καλυψω στην πολυ ομορφη σκηνη!!!παντως ευχαριστω για την προσκληση!!!

Μ:(μεσα απο τα δοντια του)τι μου τις κουβαλησες εδω αυτες ρε μανα?τα κοριτσια της παντοφλας!!!εμενα λενε Μορφεα, αυτες κοιμουνται!!!μηπως προκαλω υπνηλια?:hmm:ας φαω καμια κροκετα καθως το σκεφτομαι!!!
ΔΑΝΑΚΟ ΑΠΑΙΧΤΟ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ!!! Μακαρι ετσι να γινει και το ονομα του μωρου που θα παρεις φανταστικο:up:
καλα για το σκετσάκι δεν εχω λογια..απλα κατουρηθηκα:P:lol::lol:
:up:Χρόνια πολλά στο Σεμελάκι!!!!:up:
σε ευχαριστω Ευρωπη μου:)
Αδερφούλα μου χρόνια πολλά στην ανιψιά μου. Να την χαιρόμαστε την κούκλα μας. Συγνώμη που εξαφανίστηκα αλλά πακέταρα. Εστειλα τις κούτες σήμερα προ 1,5 ώρας περίπου.
μπραβο αδελφουλα...εισαι ηρωιδα:up::up:

Καλησπέρα!Μπήκα λίγο μήπως μου φτιαχτεί η διάθεση.Χαμός γίνεται,πάει η Ελλαδίτσα μας.Γιατί να τα κάνουν όλα αυτά;Καλά δεν ντρέπονται;Καλά και αυτοί οι γονείς δεν μαζεύουν τα παιδιά τους,δεν ανησυχούν για αυτά;Και αστυνόμος δεν έπρεπε να σηκώσει το όπλο του στον 15ντάχρονο και γενικά σε οποιοδίποτε άνθρωπο.Πάντως η βαβούρα και η καταστροφή δεν είναι λύση!!!

Δωρα ήρθε και ο Σειριος στα γενέθλιά μας! Μας τον εφερε το Χριστινάκι....
Μωρε τώρα μεταξυ μας δεν θεωρω γενέθλια το κλεισιμο του μήνα...αλλά στα κανονικά μας γενέθλια, θα το κάψουμε:P:up:
Δεν πειράζει!:happy: Κάθε μέρα είναι γιορτή!:D Τις στιγμές που ζούμε τώρα δε θα τις ξαναζήσουμε!:happy:
Γι' αυτό...
doggie_style.jpg

Όσο για τα κανονικά σας γεννέθλια...
Cat-Party-Poster-C12036082.jpeg

Και ακόμα περισσότερα...:up::up::up:

Καλησπέρα!Μπήκα λίγο μήπως μου φτιαχτεί η διάθεση.Χαμός γίνεται,πάει η Ελλαδίτσα μας.Γιατί να τα κάνουν όλα αυτά;Καλά δεν ντρέπονται;Καλά και αυτοί οι γονείς δεν μαζεύουν τα παιδιά τους,δεν ανησυχούν για αυτά;Και αστυνόμος δεν έπρεπε να σηκώσει το όπλο του στον 15ντάχρονο και γενικά σε οποιοδίποτε άνθρωπο.Πάντως η βαβούρα και η καταστροφή δεν είναι λύση!!!
Γεια σου Ευρώπη!:happy:

χρονια πολλα Σεμελιω!!!!
αφιερωνω το κατωθεν επταστιχο:

Σεμελη,εισαι γλυκια σαν μελι
ο χρονος πολλα μωρα να φερει
να μοιαζουν σε σενα ω Σεμελη
ενα λιλα τιγρε την λιλαμελη
που η Δαναη Δελφους θα φερει
για να θυμαται ο Ερως την Σεμελη
ω Σεμελη που εισαι γλυκια σαν μελι!!!

Μ:τι εγινε ρε κοριτσια?θα αραξουμε για υπνο ή θα παμε για κανα καφε στο γατομπαλκονο?

Κ:εγω λεω να την πεσω...μου ηρθε μια νυστα!!!και μην ξεσηκωνεις την μικρη με καφεδες!!δεν κανει ακομα,ειναι στην αναπτυξη!!!

Σ:εγω κυριε Μορφεα πολυ θα ηθελα να πιω ενα καφεδακι μαζι σας,νομιζω ομως οτι η κυρια Καλυψω εχει δικιο!δεν ειναι της ηλικιας μου!!Νομιζω οτι θα κοιμηθω πλαι στην κυρια Καλυψω στην πολυ ομορφη σκηνη!!!παντως ευχαριστω για την προσκληση!!!

Μ:(μεσα απο τα δοντια του)τι μου τις κουβαλησες εδω αυτες ρε μανα?τα κοριτσια της παντοφλας!!!εμενα λενε Μορφεα, αυτες κοιμουνται!!!μηπως προκαλω υπνηλια?:hmm:ας φαω καμια κροκετα καθως το σκεφτομαι!!!
Καλέ εσύ αδικείσαι!:blink:Είσαι ταλεντάρα!:up::up::up:

Καλημέρα Βιρμανάκια!:)
Γιούλη μου, έχουμε εξελίξεις με την Καλυψούλα?:hmm:

Καλημέρα Βιρμανάκια!:)
Γιούλη μου, έχουμε εξελίξεις με την Καλυψούλα?:hmm:
Κοιμαται κι ονειρευεται:P
...καλε φαντασιωσεις του Μορφέα ήταν...:P
Ο κακομοιρης τον πιανει κατι το βράδυ και φωναζει για λιγη ώρα...και μες τη νυχτα κάνει σιγανα νιαουρητα...
ο καημενος θελει κοριτσι...αλλα ξερω μωρε οτι η Καλυψουλα θα ζητησει απο το νεο έτος...
Εσεις??? :)

:)Καλημέρα σας....ειμαι για λιγο μεσα

σημερα γιναμε 5 μηνων:cool:...αλλα τα κερακια μας η μαμα τα έχει βάλει στο φωτιστικο:P...που να τα σβησω η δολια?:/:

CIMG2322.JPG

κουκλίτσα μου..τη ζουληξα χθες πολύ ώρα..:happy:

Αντα εγω θα είμαι Κηφισια αυριο απο νωρις...αν θες να ερθεις κατα τις 6 να παμε Κεντια?θα σε πάρω τηλ να κανονισουμε..;)να σου πω κι εγω θα ηθελα να βγουμε αλλά εχει κανονισει η Γιούλη με την Νεκταρία ήδη, οποτε η παρεα μετραει...:)σημερα δεν ξερω τι θα κάνω...με εχουν φάει και το Βορεια Προαστεια που ειστε ολες μαζεμένες...κατεβειτε και πιο κάτω...

:)Καλημέρα σας....ειμαι για λιγο μεσα
καλημερα Βασακο...πως εφτασες χθες?? Πως ειναι κατω τα πράγματα?

Αντα εγω θα είμαι Κηφισια αυριο απο νωρις...αν θες να ερθεις κατα τις 6 να παμε Κεντια?θα σε πάρω τηλ να κανονισουμε..;)να σου πω κι εγω θα ηθελα να βγουμε αλλά εχει κανονισει η Γιούλη με την Νεκταρία ήδη, οποτε η παρεα μετραει...:)σημερα δεν ξερω τι θα κάνω...με εχουν φάει και το Βορεια Προαστεια που ειστε ολες μαζεμένες...κατεβειτε και πιο κάτω...
κοριτσια...βγειτε εσεις στη Κηφισια...κι ερχομαστε και σας βρίσκουμε με τη Νεκταρια;)
Λες να σου'ρθω εγώ σήμερα Αθηνα Βασακο?
Εχουμε μια δουλεια το βραδάκι κάτω:)

μια χαρα...δεν ειχε κίνηση και εδω ειναι ησυχα γενικως...μηπως μπερδεύεσαι με την Αναστασία?σε αυτη ηταν ο χαμος..:hmm:

κοριτσια...βγειτε εσεις στη Κηφισια...κι ερχομαστε και σας βρίσκουμε με τη Νεκταρια;)
Λες να σου'ρθω εγώ σήμερα Αθηνα Βασακο?
Εχουμε μια δουλεια το βραδάκι κάτω:)

ελααααα.θα σε παω σε ενα ωραιο καφέ στου Παπαγου...μεσα στο δασακι:)τι ωρα λες?γιατι σήμερα εχω επισκεψη στη θεια μου..το βραδακι..;)

CIMG2322.JPG

τι φωτο ειναι αυτη????? :lol::lol:αχου μωρε!!!! να σε χαιρεται η μαμα σου κουκλι μου εσυ!!!!!:):):)

Κοιμαται κι ονειρευεται:P
...καλε φαντασιωσεις του Μορφέα ήταν...:P
Ο κακομοιρης τον πιανει κατι το βράδυ και φωναζει για λιγη ώρα...και μες τη νυχτα κάνει σιγανα νιαουρητα...
ο καημενος θελει κοριτσι...αλλα ξερω μωρε οτι η Καλυψουλα θα ζητησει απο το νεο έτος...
Εσεις??? :)

Βρε τον καημένο....με την φαντασία έμεινε:lol::lol:...τα ίδια μου έκανε και ο Φιντέλ πριν πάει Αθήνα;)
Εμείς δεν ξέρω....αυτή ηρέμησε αλλά αυτός ακόμα την μυρίζει και ανεβαίνει επάνω της.:confused:...λες να έχουμε κι εμείς γεννητούρια το Φλεβάρη:hmm:

προσοχή Νικολέτα μου...περιμενε τη λίγο...:(

προσοχή Νικολέτα μου...περιμενε τη λίγο...:(
Ναι μωρέ, ξέρω...όποτε τους βλέπω τους χωρίζω...:redface:;)
ένα μηνά δεν μπορούσε να περιμένει και αυτή:mad:...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back