ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.641 10-12-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ε ναι χωρίς φωνούλες δεν μπορεί !έχει δει ένα κορδόνι από την κουρτίνα και κάθεται από κάτω και μιλάει και προσπαθεί να το πιάσει!είναι είναι πολύ τέρας ! Click για ανάπτυξη... πω πω τέλεια ειναι οταν κανουν ετσιεμενα ειναι μουγκά τα δικά μου οταν παιζουν... μονο ο Μορφεας γκαριζει όταν τον πιανουν οι ορεξεις του και η Σεμέλη οταν πειναει...η Καλυψω μούγκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:05 Η aalyah έγραψε: #33.642 10-12-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ενταξει ξεκαθαρισατε τις αδελφικές μας σχέσεις? Λοιπον ειμαστε 3 αδελφες...οπως λεμε 3 χάρητες... Αλλά απο άλλες μητερες και οι 3 γιατι ο μπαμπας μας ήταν ζωηρούλης Click για ανάπτυξη... Ε μα τι άλλο.....δεν υπάρχει θεέ μου δεν υπάρχει Αρχική Δημοσίευση από Lita: ε ναι χωρίς φωνούλες δεν μπορεί !έχει δει ένα κορδόνι από την κουρτίνα και κάθεται από κάτω και μιλάει και προσπαθεί να το πιάσει!είναι είναι πολύ τέρας ! Click για ανάπτυξη... Καλέ οι φωνούλες είναι όλα τα λεφτά!!!! Αχου την ζουζούνα μου!!! Πως αντέχεις και δεν την ζουλάς! Ειλικρινά πως αντέχεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.643 10-12-08 15:07 Ας λήξουμε το θεμα με τις αδελφες...γιατι με πληγωνει... βλέπετε εκεινες πήραν πιο μεγάλη προικα απο μένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:08 Η Lita έγραψε: #33.644 10-12-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πω πω τέλεια ειναι οταν κανουν ετσιεμενα ειναι μουγκά τα δικά μου οταν παιζουν... μονο ο Μορφεας γκαριζει όταν τον πιανουν οι ορεξεις του και η Σεμέλη οταν πειναει...η Καλυψω μούγκα Click για ανάπτυξη... εμένα πάλι δεν σταματάει και ποτέ ! όταν παίζει όταν πεινάει μέχρι και όταν θα πάει τουαλέτα πρέπει να το πει! τώρα ανέβηκε στο γραφείο και με κοιτάει ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:12 Η aalyah έγραψε: #33.645 10-12-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ας λήξουμε το θεμα με τις αδελφες...γιατι με πληγωνει... βλέπετε εκεινες πήραν πιο μεγάλη προικα απο μένα... Click για ανάπτυξη... Ε είσαι απίστευτη..... Αρχική Δημοσίευση από Lita: εμένα πάλι δεν σταματάει και ποτέ ! όταν παίζει όταν πεινάει μέχρι και όταν θα πάει τουαλέτα πρέπει να το πει! τώρα ανέβηκε στο γραφείο και με κοιτάει ! Click για ανάπτυξη... Ομιλητικότατο το ζουζούνι σου. Δεν χάιρεσαι? Εμείς είχαμε γάτα στο σπίτι και ήταν η γάτα φάντασμα. Εβλεπες κάτι να κινέιται στον χώρο και δεν ήσουν σίγουρη ότι το είδες... Επίσης ήταν πολύ καλός για διακοσμητικό. Διαγωνιζόταν με τον εαυτό του για ρεκόρ ακινησίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:17 Η Lita έγραψε: #33.646 10-12-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε είσαι απίστευτη..... Ομιλητικότατο το ζουζούνι σου. Δεν χάιρεσαι? Εμείς είχαμε γάτα στο σπίτι και ήταν η γάτα φάντασμα. Εβλεπες κάτι να κινέιται στον χώρο και δεν ήσουν σίγουρη ότι το είδες... Επίσης ήταν πολύ καλός για διακοσμητικό. Διαγωνιζόταν με τον εαυτό του για ρεκόρ ακινησίας. Click για ανάπτυξη... α δεν έχω παράπονο μου αρέσει που είναι ομιλητική! να μην ήταν τόσο εκδικητική θα ήθελα αλλά και πάλι δεν πειράζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:20 Η aalyah έγραψε: #33.647 10-12-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Lita: α δεν έχω παράπονο μου αρέσει που είναι ομιλητική! να μην ήταν τόσο εκδικητική θα ήθελα αλλά και πάλι δεν πειράζει! Click για ανάπτυξη... Είναι και εκδικιτική? Ωχ....πως θα το πάρει που θα της φέρεις την χνουδόμπαλα σπίτι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:23 Η Lita έγραψε: #33.648 10-12-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Είναι και εκδικιτική? Ωχ....πως θα το πάρει που θα της φέρεις την χνουδόμπαλα σπίτι ? Click για ανάπτυξη... πιστεύω θα μου τα σπάσει όλα στη χειρότερη περίπτωση να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να σκέφτομαι αρνητικά θα περιμένω να δω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:27 Η aalyah έγραψε: #33.649 10-12-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Lita: πιστεύω θα μου τα σπάσει όλα στη χειρότερη περίπτωση να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να σκέφτομαι αρνητικά θα περιμένω να δω! Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ ίσως την δεχτεί κανονικά την μικρή ποτέ δεν ξέρεις! Εγώ ελπίζω να πάνε όλα καλά! Θα έρθεις 21 του μηνός στο σπίτι της Ραίσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.650 10-12-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε είσαι απίστευτη..... Ομιλητικότατο το ζουζούνι σου. Δεν χάιρεσαι? Εμείς είχαμε γάτα στο σπίτι και ήταν η γάτα φάντασμα. Εβλεπες κάτι να κινέιται στον χώρο και δεν ήσουν σίγουρη ότι το είδες... Επίσης ήταν πολύ καλός για διακοσμητικό. Διαγωνιζόταν με τον εαυτό του για ρεκόρ ακινησίας. Click για ανάπτυξη... ρε συ Θενια...κοφτο...σας ειπα οτι με ενοχλει... Αρχική Δημοσίευση από Lita: πιστεύω θα μου τα σπάσει όλα στη χειρότερη περίπτωση να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να σκέφτομαι αρνητικά θα περιμένω να δω! Click για ανάπτυξη... μπράβο Γιώτα! Θα σε συμβουλευουμε κι εμεις...θα σου στειλω και ωραια άρθρα αν χρειαστει...τι να κάνω έγινα εξπερ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Η Lita έγραψε: #33.651 10-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι μωρέ ίσως την δεχτεί κανονικά την μικρή ποτέ δεν ξέρεις! Εγώ ελπίζω να πάνε όλα καλά! Θα έρθεις 21 του μηνός στο σπίτι της Ραίσα? Click για ανάπτυξη... έχει κάνει γενική πρόσκληση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.652 10-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Είναι και εκδικιτική? Ωχ....πως θα το πάρει που θα της φέρεις την χνουδόμπαλα σπίτι ? Click για ανάπτυξη... Χθες Γιωτα ξαναπηγαμε στη Sabi...και τα μικρα μωρα ειναι πανέμορφα! Η Βασια χάζεψε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:30 Η moukelis έγραψε: #33.653 10-12-08 15:30 Kι εμενα μιλανε τα χαζα οταν παιζουν.Βασικα δεν ειναι νιαουρισμα αυτο που κανουν,αλλα κατι σαν μουρμουρητο...Πολυ γελιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.654 10-12-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι μωρέ ίσως την δεχτεί κανονικά την μικρή ποτέ δεν ξέρεις! Εγώ ελπίζω να πάνε όλα καλά! Θα έρθεις 21 του μηνός στο σπίτι της Ραίσα? Click για ανάπτυξη... καλέ αυτα τα λένε εγκαιρως...να κλεισω εισιτήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:31 Η Lita έγραψε: #33.655 10-12-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Γειά σου .Χαριτωμένα είναι τα ψαράκια σου Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ πολύ !σήμερα είχα και μία απώλεια χωρίς λόγο!πέθανε το αρσενικό μου αγγελόψαρο και μάλλον ή το σκότωσε το θηλυκό ή επειδή το απέφευγε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.656 10-12-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Kι εμενα μιλανε τα χαζα οταν παιζουν.Βασικα δεν ειναι νιαουρισμα αυτο που κανουν,αλλα κατι σαν μουρμουρητο...Πολυ γελιο! Click για ανάπτυξη... ειναι πολυ ωραια να κάνουν ήχους...ειστε τυχερες... Μουρμουριζε και ο μεγάλος σήμερα πολύ ωρα μες τη νυχτα...αχ...τι θα τον κάνω το καημένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:33 Η gatouni έγραψε: #33.657 10-12-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Kι εμενα μιλανε τα χαζα οταν παιζουν.Βασικα δεν ειναι νιαουρισμα αυτο που κανουν,αλλα κατι σαν μουρμουρητο...Πολυ γελιο! Click για ανάπτυξη... Και μένα να δεις πως μιλααααει. Παρέα δεύτερο γατί μπορεί να μην έχει αλλά μιλάει. Καθε πρωί....από τις 6 πολλές φορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Η Lita έγραψε: #33.658 10-12-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χθες Γιωτα ξαναπηγαμε στη Sabi...και τα μικρα μωρα ειναι πανέμορφα! Η Βασια χάζεψε Click για ανάπτυξη... το διάβασα στο τσιντσιλά maniacs !εννοείται οτι θα σε συμβουλευτώ όταν πάρω την χνουδομπαλίτσα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η gatouni έγραψε: #33.659 10-12-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι πολυ ωραια να κάνουν ήχους...ειστε τυχερες... Μουρμουριζε και ο μεγάλος σήμερα πολύ ωρα μες τη νυχτα...αχ...τι θα τον κάνω το καημένο... Click για ανάπτυξη... Ναι τι να σου πω τετοια ΤΥΧΗ εγώ στη ζωή μου δεν την περίμενα... ΓΙατί μουρμούριζε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η aalyah έγραψε: #33.660 10-12-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Lita: έχει κάνει γενική πρόσκληση? Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι! Μπες στο mycat Θεσσαλονίκης να δεις Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χθες Γιωτα ξαναπηγαμε στη Sabi...και τα μικρα μωρα ειναι πανέμορφα! Η Βασια χάζεψε Click για ανάπτυξη... Εδώ εγώ τα είδα απο φωτό και χάζεψα η Βάσια δεν θα χάζευε που τα είδε και απο κοντά? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλέ αυτα τα λένε εγκαιρως...να κλεισω εισιτήριο Click για ανάπτυξη... Προλαβαίνεις προλαβαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1681 1682 1683 1684 1685 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1683 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1683 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: ε ναι χωρίς φωνούλες δεν μπορεί !έχει δει ένα κορδόνι από την κουρτίνα και κάθεται από κάτω και μιλάει και προσπαθεί να το πιάσει!είναι είναι πολύ τέρας ! Click για ανάπτυξη... πω πω τέλεια ειναι οταν κανουν ετσιεμενα ειναι μουγκά τα δικά μου οταν παιζουν... μονο ο Μορφεας γκαριζει όταν τον πιανουν οι ορεξεις του και η Σεμέλη οταν πειναει...η Καλυψω μούγκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:05 Η aalyah έγραψε: #33.642 10-12-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ενταξει ξεκαθαρισατε τις αδελφικές μας σχέσεις? Λοιπον ειμαστε 3 αδελφες...οπως λεμε 3 χάρητες... Αλλά απο άλλες μητερες και οι 3 γιατι ο μπαμπας μας ήταν ζωηρούλης Click για ανάπτυξη... Ε μα τι άλλο.....δεν υπάρχει θεέ μου δεν υπάρχει Αρχική Δημοσίευση από Lita: ε ναι χωρίς φωνούλες δεν μπορεί !έχει δει ένα κορδόνι από την κουρτίνα και κάθεται από κάτω και μιλάει και προσπαθεί να το πιάσει!είναι είναι πολύ τέρας ! Click για ανάπτυξη... Καλέ οι φωνούλες είναι όλα τα λεφτά!!!! Αχου την ζουζούνα μου!!! Πως αντέχεις και δεν την ζουλάς! Ειλικρινά πως αντέχεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.643 10-12-08 15:07 Ας λήξουμε το θεμα με τις αδελφες...γιατι με πληγωνει... βλέπετε εκεινες πήραν πιο μεγάλη προικα απο μένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:08 Η Lita έγραψε: #33.644 10-12-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πω πω τέλεια ειναι οταν κανουν ετσιεμενα ειναι μουγκά τα δικά μου οταν παιζουν... μονο ο Μορφεας γκαριζει όταν τον πιανουν οι ορεξεις του και η Σεμέλη οταν πειναει...η Καλυψω μούγκα Click για ανάπτυξη... εμένα πάλι δεν σταματάει και ποτέ ! όταν παίζει όταν πεινάει μέχρι και όταν θα πάει τουαλέτα πρέπει να το πει! τώρα ανέβηκε στο γραφείο και με κοιτάει ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:12 Η aalyah έγραψε: #33.645 10-12-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ας λήξουμε το θεμα με τις αδελφες...γιατι με πληγωνει... βλέπετε εκεινες πήραν πιο μεγάλη προικα απο μένα... Click για ανάπτυξη... Ε είσαι απίστευτη..... Αρχική Δημοσίευση από Lita: εμένα πάλι δεν σταματάει και ποτέ ! όταν παίζει όταν πεινάει μέχρι και όταν θα πάει τουαλέτα πρέπει να το πει! τώρα ανέβηκε στο γραφείο και με κοιτάει ! Click για ανάπτυξη... Ομιλητικότατο το ζουζούνι σου. Δεν χάιρεσαι? Εμείς είχαμε γάτα στο σπίτι και ήταν η γάτα φάντασμα. Εβλεπες κάτι να κινέιται στον χώρο και δεν ήσουν σίγουρη ότι το είδες... Επίσης ήταν πολύ καλός για διακοσμητικό. Διαγωνιζόταν με τον εαυτό του για ρεκόρ ακινησίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:17 Η Lita έγραψε: #33.646 10-12-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε είσαι απίστευτη..... Ομιλητικότατο το ζουζούνι σου. Δεν χάιρεσαι? Εμείς είχαμε γάτα στο σπίτι και ήταν η γάτα φάντασμα. Εβλεπες κάτι να κινέιται στον χώρο και δεν ήσουν σίγουρη ότι το είδες... Επίσης ήταν πολύ καλός για διακοσμητικό. Διαγωνιζόταν με τον εαυτό του για ρεκόρ ακινησίας. Click για ανάπτυξη... α δεν έχω παράπονο μου αρέσει που είναι ομιλητική! να μην ήταν τόσο εκδικητική θα ήθελα αλλά και πάλι δεν πειράζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:20 Η aalyah έγραψε: #33.647 10-12-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Lita: α δεν έχω παράπονο μου αρέσει που είναι ομιλητική! να μην ήταν τόσο εκδικητική θα ήθελα αλλά και πάλι δεν πειράζει! Click για ανάπτυξη... Είναι και εκδικιτική? Ωχ....πως θα το πάρει που θα της φέρεις την χνουδόμπαλα σπίτι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:23 Η Lita έγραψε: #33.648 10-12-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Είναι και εκδικιτική? Ωχ....πως θα το πάρει που θα της φέρεις την χνουδόμπαλα σπίτι ? Click για ανάπτυξη... πιστεύω θα μου τα σπάσει όλα στη χειρότερη περίπτωση να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να σκέφτομαι αρνητικά θα περιμένω να δω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:27 Η aalyah έγραψε: #33.649 10-12-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Lita: πιστεύω θα μου τα σπάσει όλα στη χειρότερη περίπτωση να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να σκέφτομαι αρνητικά θα περιμένω να δω! Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ ίσως την δεχτεί κανονικά την μικρή ποτέ δεν ξέρεις! Εγώ ελπίζω να πάνε όλα καλά! Θα έρθεις 21 του μηνός στο σπίτι της Ραίσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.650 10-12-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε είσαι απίστευτη..... Ομιλητικότατο το ζουζούνι σου. Δεν χάιρεσαι? Εμείς είχαμε γάτα στο σπίτι και ήταν η γάτα φάντασμα. Εβλεπες κάτι να κινέιται στον χώρο και δεν ήσουν σίγουρη ότι το είδες... Επίσης ήταν πολύ καλός για διακοσμητικό. Διαγωνιζόταν με τον εαυτό του για ρεκόρ ακινησίας. Click για ανάπτυξη... ρε συ Θενια...κοφτο...σας ειπα οτι με ενοχλει... Αρχική Δημοσίευση από Lita: πιστεύω θα μου τα σπάσει όλα στη χειρότερη περίπτωση να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να σκέφτομαι αρνητικά θα περιμένω να δω! Click για ανάπτυξη... μπράβο Γιώτα! Θα σε συμβουλευουμε κι εμεις...θα σου στειλω και ωραια άρθρα αν χρειαστει...τι να κάνω έγινα εξπερ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Η Lita έγραψε: #33.651 10-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι μωρέ ίσως την δεχτεί κανονικά την μικρή ποτέ δεν ξέρεις! Εγώ ελπίζω να πάνε όλα καλά! Θα έρθεις 21 του μηνός στο σπίτι της Ραίσα? Click για ανάπτυξη... έχει κάνει γενική πρόσκληση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.652 10-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Είναι και εκδικιτική? Ωχ....πως θα το πάρει που θα της φέρεις την χνουδόμπαλα σπίτι ? Click για ανάπτυξη... Χθες Γιωτα ξαναπηγαμε στη Sabi...και τα μικρα μωρα ειναι πανέμορφα! Η Βασια χάζεψε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:30 Η moukelis έγραψε: #33.653 10-12-08 15:30 Kι εμενα μιλανε τα χαζα οταν παιζουν.Βασικα δεν ειναι νιαουρισμα αυτο που κανουν,αλλα κατι σαν μουρμουρητο...Πολυ γελιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.654 10-12-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι μωρέ ίσως την δεχτεί κανονικά την μικρή ποτέ δεν ξέρεις! Εγώ ελπίζω να πάνε όλα καλά! Θα έρθεις 21 του μηνός στο σπίτι της Ραίσα? Click για ανάπτυξη... καλέ αυτα τα λένε εγκαιρως...να κλεισω εισιτήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:31 Η Lita έγραψε: #33.655 10-12-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Γειά σου .Χαριτωμένα είναι τα ψαράκια σου Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ πολύ !σήμερα είχα και μία απώλεια χωρίς λόγο!πέθανε το αρσενικό μου αγγελόψαρο και μάλλον ή το σκότωσε το θηλυκό ή επειδή το απέφευγε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.656 10-12-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Kι εμενα μιλανε τα χαζα οταν παιζουν.Βασικα δεν ειναι νιαουρισμα αυτο που κανουν,αλλα κατι σαν μουρμουρητο...Πολυ γελιο! Click για ανάπτυξη... ειναι πολυ ωραια να κάνουν ήχους...ειστε τυχερες... Μουρμουριζε και ο μεγάλος σήμερα πολύ ωρα μες τη νυχτα...αχ...τι θα τον κάνω το καημένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:33 Η gatouni έγραψε: #33.657 10-12-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Kι εμενα μιλανε τα χαζα οταν παιζουν.Βασικα δεν ειναι νιαουρισμα αυτο που κανουν,αλλα κατι σαν μουρμουρητο...Πολυ γελιο! Click για ανάπτυξη... Και μένα να δεις πως μιλααααει. Παρέα δεύτερο γατί μπορεί να μην έχει αλλά μιλάει. Καθε πρωί....από τις 6 πολλές φορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Η Lita έγραψε: #33.658 10-12-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χθες Γιωτα ξαναπηγαμε στη Sabi...και τα μικρα μωρα ειναι πανέμορφα! Η Βασια χάζεψε Click για ανάπτυξη... το διάβασα στο τσιντσιλά maniacs !εννοείται οτι θα σε συμβουλευτώ όταν πάρω την χνουδομπαλίτσα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η gatouni έγραψε: #33.659 10-12-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι πολυ ωραια να κάνουν ήχους...ειστε τυχερες... Μουρμουριζε και ο μεγάλος σήμερα πολύ ωρα μες τη νυχτα...αχ...τι θα τον κάνω το καημένο... Click για ανάπτυξη... Ναι τι να σου πω τετοια ΤΥΧΗ εγώ στη ζωή μου δεν την περίμενα... ΓΙατί μουρμούριζε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η aalyah έγραψε: #33.660 10-12-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Lita: έχει κάνει γενική πρόσκληση? Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι! Μπες στο mycat Θεσσαλονίκης να δεις Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χθες Γιωτα ξαναπηγαμε στη Sabi...και τα μικρα μωρα ειναι πανέμορφα! Η Βασια χάζεψε Click για ανάπτυξη... Εδώ εγώ τα είδα απο φωτό και χάζεψα η Βάσια δεν θα χάζευε που τα είδε και απο κοντά? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλέ αυτα τα λένε εγκαιρως...να κλεισω εισιτήριο Click για ανάπτυξη... Προλαβαίνεις προλαβαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1681 1682 1683 1684 1685 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1683 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1683 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ενταξει ξεκαθαρισατε τις αδελφικές μας σχέσεις? Λοιπον ειμαστε 3 αδελφες...οπως λεμε 3 χάρητες... Αλλά απο άλλες μητερες και οι 3 γιατι ο μπαμπας μας ήταν ζωηρούλης Click για ανάπτυξη... Ε μα τι άλλο.....δεν υπάρχει θεέ μου δεν υπάρχει Αρχική Δημοσίευση από Lita: ε ναι χωρίς φωνούλες δεν μπορεί !έχει δει ένα κορδόνι από την κουρτίνα και κάθεται από κάτω και μιλάει και προσπαθεί να το πιάσει!είναι είναι πολύ τέρας ! Click για ανάπτυξη... Καλέ οι φωνούλες είναι όλα τα λεφτά!!!! Αχου την ζουζούνα μου!!! Πως αντέχεις και δεν την ζουλάς! Ειλικρινά πως αντέχεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.643 10-12-08 15:07 Ας λήξουμε το θεμα με τις αδελφες...γιατι με πληγωνει... βλέπετε εκεινες πήραν πιο μεγάλη προικα απο μένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:08 Η Lita έγραψε: #33.644 10-12-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πω πω τέλεια ειναι οταν κανουν ετσιεμενα ειναι μουγκά τα δικά μου οταν παιζουν... μονο ο Μορφεας γκαριζει όταν τον πιανουν οι ορεξεις του και η Σεμέλη οταν πειναει...η Καλυψω μούγκα Click για ανάπτυξη... εμένα πάλι δεν σταματάει και ποτέ ! όταν παίζει όταν πεινάει μέχρι και όταν θα πάει τουαλέτα πρέπει να το πει! τώρα ανέβηκε στο γραφείο και με κοιτάει ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:12 Η aalyah έγραψε: #33.645 10-12-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ας λήξουμε το θεμα με τις αδελφες...γιατι με πληγωνει... βλέπετε εκεινες πήραν πιο μεγάλη προικα απο μένα... Click για ανάπτυξη... Ε είσαι απίστευτη..... Αρχική Δημοσίευση από Lita: εμένα πάλι δεν σταματάει και ποτέ ! όταν παίζει όταν πεινάει μέχρι και όταν θα πάει τουαλέτα πρέπει να το πει! τώρα ανέβηκε στο γραφείο και με κοιτάει ! Click για ανάπτυξη... Ομιλητικότατο το ζουζούνι σου. Δεν χάιρεσαι? Εμείς είχαμε γάτα στο σπίτι και ήταν η γάτα φάντασμα. Εβλεπες κάτι να κινέιται στον χώρο και δεν ήσουν σίγουρη ότι το είδες... Επίσης ήταν πολύ καλός για διακοσμητικό. Διαγωνιζόταν με τον εαυτό του για ρεκόρ ακινησίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:17 Η Lita έγραψε: #33.646 10-12-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε είσαι απίστευτη..... Ομιλητικότατο το ζουζούνι σου. Δεν χάιρεσαι? Εμείς είχαμε γάτα στο σπίτι και ήταν η γάτα φάντασμα. Εβλεπες κάτι να κινέιται στον χώρο και δεν ήσουν σίγουρη ότι το είδες... Επίσης ήταν πολύ καλός για διακοσμητικό. Διαγωνιζόταν με τον εαυτό του για ρεκόρ ακινησίας. Click για ανάπτυξη... α δεν έχω παράπονο μου αρέσει που είναι ομιλητική! να μην ήταν τόσο εκδικητική θα ήθελα αλλά και πάλι δεν πειράζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:20 Η aalyah έγραψε: #33.647 10-12-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Lita: α δεν έχω παράπονο μου αρέσει που είναι ομιλητική! να μην ήταν τόσο εκδικητική θα ήθελα αλλά και πάλι δεν πειράζει! Click για ανάπτυξη... Είναι και εκδικιτική? Ωχ....πως θα το πάρει που θα της φέρεις την χνουδόμπαλα σπίτι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:23 Η Lita έγραψε: #33.648 10-12-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Είναι και εκδικιτική? Ωχ....πως θα το πάρει που θα της φέρεις την χνουδόμπαλα σπίτι ? Click για ανάπτυξη... πιστεύω θα μου τα σπάσει όλα στη χειρότερη περίπτωση να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να σκέφτομαι αρνητικά θα περιμένω να δω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:27 Η aalyah έγραψε: #33.649 10-12-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Lita: πιστεύω θα μου τα σπάσει όλα στη χειρότερη περίπτωση να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να σκέφτομαι αρνητικά θα περιμένω να δω! Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ ίσως την δεχτεί κανονικά την μικρή ποτέ δεν ξέρεις! Εγώ ελπίζω να πάνε όλα καλά! Θα έρθεις 21 του μηνός στο σπίτι της Ραίσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.650 10-12-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε είσαι απίστευτη..... Ομιλητικότατο το ζουζούνι σου. Δεν χάιρεσαι? Εμείς είχαμε γάτα στο σπίτι και ήταν η γάτα φάντασμα. Εβλεπες κάτι να κινέιται στον χώρο και δεν ήσουν σίγουρη ότι το είδες... Επίσης ήταν πολύ καλός για διακοσμητικό. Διαγωνιζόταν με τον εαυτό του για ρεκόρ ακινησίας. Click για ανάπτυξη... ρε συ Θενια...κοφτο...σας ειπα οτι με ενοχλει... Αρχική Δημοσίευση από Lita: πιστεύω θα μου τα σπάσει όλα στη χειρότερη περίπτωση να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να σκέφτομαι αρνητικά θα περιμένω να δω! Click για ανάπτυξη... μπράβο Γιώτα! Θα σε συμβουλευουμε κι εμεις...θα σου στειλω και ωραια άρθρα αν χρειαστει...τι να κάνω έγινα εξπερ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Η Lita έγραψε: #33.651 10-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι μωρέ ίσως την δεχτεί κανονικά την μικρή ποτέ δεν ξέρεις! Εγώ ελπίζω να πάνε όλα καλά! Θα έρθεις 21 του μηνός στο σπίτι της Ραίσα? Click για ανάπτυξη... έχει κάνει γενική πρόσκληση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.652 10-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Είναι και εκδικιτική? Ωχ....πως θα το πάρει που θα της φέρεις την χνουδόμπαλα σπίτι ? Click για ανάπτυξη... Χθες Γιωτα ξαναπηγαμε στη Sabi...και τα μικρα μωρα ειναι πανέμορφα! Η Βασια χάζεψε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:30 Η moukelis έγραψε: #33.653 10-12-08 15:30 Kι εμενα μιλανε τα χαζα οταν παιζουν.Βασικα δεν ειναι νιαουρισμα αυτο που κανουν,αλλα κατι σαν μουρμουρητο...Πολυ γελιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.654 10-12-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι μωρέ ίσως την δεχτεί κανονικά την μικρή ποτέ δεν ξέρεις! Εγώ ελπίζω να πάνε όλα καλά! Θα έρθεις 21 του μηνός στο σπίτι της Ραίσα? Click για ανάπτυξη... καλέ αυτα τα λένε εγκαιρως...να κλεισω εισιτήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:31 Η Lita έγραψε: #33.655 10-12-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Γειά σου .Χαριτωμένα είναι τα ψαράκια σου Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ πολύ !σήμερα είχα και μία απώλεια χωρίς λόγο!πέθανε το αρσενικό μου αγγελόψαρο και μάλλον ή το σκότωσε το θηλυκό ή επειδή το απέφευγε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.656 10-12-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Kι εμενα μιλανε τα χαζα οταν παιζουν.Βασικα δεν ειναι νιαουρισμα αυτο που κανουν,αλλα κατι σαν μουρμουρητο...Πολυ γελιο! Click για ανάπτυξη... ειναι πολυ ωραια να κάνουν ήχους...ειστε τυχερες... Μουρμουριζε και ο μεγάλος σήμερα πολύ ωρα μες τη νυχτα...αχ...τι θα τον κάνω το καημένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:33 Η gatouni έγραψε: #33.657 10-12-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Kι εμενα μιλανε τα χαζα οταν παιζουν.Βασικα δεν ειναι νιαουρισμα αυτο που κανουν,αλλα κατι σαν μουρμουρητο...Πολυ γελιο! Click για ανάπτυξη... Και μένα να δεις πως μιλααααει. Παρέα δεύτερο γατί μπορεί να μην έχει αλλά μιλάει. Καθε πρωί....από τις 6 πολλές φορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Η Lita έγραψε: #33.658 10-12-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χθες Γιωτα ξαναπηγαμε στη Sabi...και τα μικρα μωρα ειναι πανέμορφα! Η Βασια χάζεψε Click για ανάπτυξη... το διάβασα στο τσιντσιλά maniacs !εννοείται οτι θα σε συμβουλευτώ όταν πάρω την χνουδομπαλίτσα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η gatouni έγραψε: #33.659 10-12-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι πολυ ωραια να κάνουν ήχους...ειστε τυχερες... Μουρμουριζε και ο μεγάλος σήμερα πολύ ωρα μες τη νυχτα...αχ...τι θα τον κάνω το καημένο... Click για ανάπτυξη... Ναι τι να σου πω τετοια ΤΥΧΗ εγώ στη ζωή μου δεν την περίμενα... ΓΙατί μουρμούριζε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η aalyah έγραψε: #33.660 10-12-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Lita: έχει κάνει γενική πρόσκληση? Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι! Μπες στο mycat Θεσσαλονίκης να δεις Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χθες Γιωτα ξαναπηγαμε στη Sabi...και τα μικρα μωρα ειναι πανέμορφα! Η Βασια χάζεψε Click για ανάπτυξη... Εδώ εγώ τα είδα απο φωτό και χάζεψα η Βάσια δεν θα χάζευε που τα είδε και απο κοντά? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλέ αυτα τα λένε εγκαιρως...να κλεισω εισιτήριο Click για ανάπτυξη... Προλαβαίνεις προλαβαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1681 1682 1683 1684 1685 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1683 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1683 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ας λήξουμε το θεμα με τις αδελφες...γιατι με πληγωνει... βλέπετε εκεινες πήραν πιο μεγάλη προικα απο μένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:08 Η Lita έγραψε: #33.644 10-12-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πω πω τέλεια ειναι οταν κανουν ετσιεμενα ειναι μουγκά τα δικά μου οταν παιζουν... μονο ο Μορφεας γκαριζει όταν τον πιανουν οι ορεξεις του και η Σεμέλη οταν πειναει...η Καλυψω μούγκα Click για ανάπτυξη... εμένα πάλι δεν σταματάει και ποτέ ! όταν παίζει όταν πεινάει μέχρι και όταν θα πάει τουαλέτα πρέπει να το πει! τώρα ανέβηκε στο γραφείο και με κοιτάει ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:12 Η aalyah έγραψε: #33.645 10-12-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ας λήξουμε το θεμα με τις αδελφες...γιατι με πληγωνει... βλέπετε εκεινες πήραν πιο μεγάλη προικα απο μένα... Click για ανάπτυξη... Ε είσαι απίστευτη..... Αρχική Δημοσίευση από Lita: εμένα πάλι δεν σταματάει και ποτέ ! όταν παίζει όταν πεινάει μέχρι και όταν θα πάει τουαλέτα πρέπει να το πει! τώρα ανέβηκε στο γραφείο και με κοιτάει ! Click για ανάπτυξη... Ομιλητικότατο το ζουζούνι σου. Δεν χάιρεσαι? Εμείς είχαμε γάτα στο σπίτι και ήταν η γάτα φάντασμα. Εβλεπες κάτι να κινέιται στον χώρο και δεν ήσουν σίγουρη ότι το είδες... Επίσης ήταν πολύ καλός για διακοσμητικό. Διαγωνιζόταν με τον εαυτό του για ρεκόρ ακινησίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:17 Η Lita έγραψε: #33.646 10-12-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε είσαι απίστευτη..... Ομιλητικότατο το ζουζούνι σου. Δεν χάιρεσαι? Εμείς είχαμε γάτα στο σπίτι και ήταν η γάτα φάντασμα. Εβλεπες κάτι να κινέιται στον χώρο και δεν ήσουν σίγουρη ότι το είδες... Επίσης ήταν πολύ καλός για διακοσμητικό. Διαγωνιζόταν με τον εαυτό του για ρεκόρ ακινησίας. Click για ανάπτυξη... α δεν έχω παράπονο μου αρέσει που είναι ομιλητική! να μην ήταν τόσο εκδικητική θα ήθελα αλλά και πάλι δεν πειράζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:20 Η aalyah έγραψε: #33.647 10-12-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Lita: α δεν έχω παράπονο μου αρέσει που είναι ομιλητική! να μην ήταν τόσο εκδικητική θα ήθελα αλλά και πάλι δεν πειράζει! Click για ανάπτυξη... Είναι και εκδικιτική? Ωχ....πως θα το πάρει που θα της φέρεις την χνουδόμπαλα σπίτι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:23 Η Lita έγραψε: #33.648 10-12-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Είναι και εκδικιτική? Ωχ....πως θα το πάρει που θα της φέρεις την χνουδόμπαλα σπίτι ? Click για ανάπτυξη... πιστεύω θα μου τα σπάσει όλα στη χειρότερη περίπτωση να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να σκέφτομαι αρνητικά θα περιμένω να δω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:27 Η aalyah έγραψε: #33.649 10-12-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Lita: πιστεύω θα μου τα σπάσει όλα στη χειρότερη περίπτωση να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να σκέφτομαι αρνητικά θα περιμένω να δω! Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ ίσως την δεχτεί κανονικά την μικρή ποτέ δεν ξέρεις! Εγώ ελπίζω να πάνε όλα καλά! Θα έρθεις 21 του μηνός στο σπίτι της Ραίσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.650 10-12-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε είσαι απίστευτη..... Ομιλητικότατο το ζουζούνι σου. Δεν χάιρεσαι? Εμείς είχαμε γάτα στο σπίτι και ήταν η γάτα φάντασμα. Εβλεπες κάτι να κινέιται στον χώρο και δεν ήσουν σίγουρη ότι το είδες... Επίσης ήταν πολύ καλός για διακοσμητικό. Διαγωνιζόταν με τον εαυτό του για ρεκόρ ακινησίας. Click για ανάπτυξη... ρε συ Θενια...κοφτο...σας ειπα οτι με ενοχλει... Αρχική Δημοσίευση από Lita: πιστεύω θα μου τα σπάσει όλα στη χειρότερη περίπτωση να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να σκέφτομαι αρνητικά θα περιμένω να δω! Click για ανάπτυξη... μπράβο Γιώτα! Θα σε συμβουλευουμε κι εμεις...θα σου στειλω και ωραια άρθρα αν χρειαστει...τι να κάνω έγινα εξπερ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Η Lita έγραψε: #33.651 10-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι μωρέ ίσως την δεχτεί κανονικά την μικρή ποτέ δεν ξέρεις! Εγώ ελπίζω να πάνε όλα καλά! Θα έρθεις 21 του μηνός στο σπίτι της Ραίσα? Click για ανάπτυξη... έχει κάνει γενική πρόσκληση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.652 10-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Είναι και εκδικιτική? Ωχ....πως θα το πάρει που θα της φέρεις την χνουδόμπαλα σπίτι ? Click για ανάπτυξη... Χθες Γιωτα ξαναπηγαμε στη Sabi...και τα μικρα μωρα ειναι πανέμορφα! Η Βασια χάζεψε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:30 Η moukelis έγραψε: #33.653 10-12-08 15:30 Kι εμενα μιλανε τα χαζα οταν παιζουν.Βασικα δεν ειναι νιαουρισμα αυτο που κανουν,αλλα κατι σαν μουρμουρητο...Πολυ γελιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.654 10-12-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι μωρέ ίσως την δεχτεί κανονικά την μικρή ποτέ δεν ξέρεις! Εγώ ελπίζω να πάνε όλα καλά! Θα έρθεις 21 του μηνός στο σπίτι της Ραίσα? Click για ανάπτυξη... καλέ αυτα τα λένε εγκαιρως...να κλεισω εισιτήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:31 Η Lita έγραψε: #33.655 10-12-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Γειά σου .Χαριτωμένα είναι τα ψαράκια σου Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ πολύ !σήμερα είχα και μία απώλεια χωρίς λόγο!πέθανε το αρσενικό μου αγγελόψαρο και μάλλον ή το σκότωσε το θηλυκό ή επειδή το απέφευγε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.656 10-12-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Kι εμενα μιλανε τα χαζα οταν παιζουν.Βασικα δεν ειναι νιαουρισμα αυτο που κανουν,αλλα κατι σαν μουρμουρητο...Πολυ γελιο! Click για ανάπτυξη... ειναι πολυ ωραια να κάνουν ήχους...ειστε τυχερες... Μουρμουριζε και ο μεγάλος σήμερα πολύ ωρα μες τη νυχτα...αχ...τι θα τον κάνω το καημένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:33 Η gatouni έγραψε: #33.657 10-12-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Kι εμενα μιλανε τα χαζα οταν παιζουν.Βασικα δεν ειναι νιαουρισμα αυτο που κανουν,αλλα κατι σαν μουρμουρητο...Πολυ γελιο! Click για ανάπτυξη... Και μένα να δεις πως μιλααααει. Παρέα δεύτερο γατί μπορεί να μην έχει αλλά μιλάει. Καθε πρωί....από τις 6 πολλές φορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Η Lita έγραψε: #33.658 10-12-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χθες Γιωτα ξαναπηγαμε στη Sabi...και τα μικρα μωρα ειναι πανέμορφα! Η Βασια χάζεψε Click για ανάπτυξη... το διάβασα στο τσιντσιλά maniacs !εννοείται οτι θα σε συμβουλευτώ όταν πάρω την χνουδομπαλίτσα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η gatouni έγραψε: #33.659 10-12-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι πολυ ωραια να κάνουν ήχους...ειστε τυχερες... Μουρμουριζε και ο μεγάλος σήμερα πολύ ωρα μες τη νυχτα...αχ...τι θα τον κάνω το καημένο... Click για ανάπτυξη... Ναι τι να σου πω τετοια ΤΥΧΗ εγώ στη ζωή μου δεν την περίμενα... ΓΙατί μουρμούριζε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η aalyah έγραψε: #33.660 10-12-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Lita: έχει κάνει γενική πρόσκληση? Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι! Μπες στο mycat Θεσσαλονίκης να δεις Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χθες Γιωτα ξαναπηγαμε στη Sabi...και τα μικρα μωρα ειναι πανέμορφα! Η Βασια χάζεψε Click για ανάπτυξη... Εδώ εγώ τα είδα απο φωτό και χάζεψα η Βάσια δεν θα χάζευε που τα είδε και απο κοντά? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλέ αυτα τα λένε εγκαιρως...να κλεισω εισιτήριο Click για ανάπτυξη... Προλαβαίνεις προλαβαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1681 1682 1683 1684 1685 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1683 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1683 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πω πω τέλεια ειναι οταν κανουν ετσιεμενα ειναι μουγκά τα δικά μου οταν παιζουν... μονο ο Μορφεας γκαριζει όταν τον πιανουν οι ορεξεις του και η Σεμέλη οταν πειναει...η Καλυψω μούγκα Click για ανάπτυξη... εμένα πάλι δεν σταματάει και ποτέ ! όταν παίζει όταν πεινάει μέχρι και όταν θα πάει τουαλέτα πρέπει να το πει! τώρα ανέβηκε στο γραφείο και με κοιτάει ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:12 Η aalyah έγραψε: #33.645 10-12-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ας λήξουμε το θεμα με τις αδελφες...γιατι με πληγωνει... βλέπετε εκεινες πήραν πιο μεγάλη προικα απο μένα... Click για ανάπτυξη... Ε είσαι απίστευτη..... Αρχική Δημοσίευση από Lita: εμένα πάλι δεν σταματάει και ποτέ ! όταν παίζει όταν πεινάει μέχρι και όταν θα πάει τουαλέτα πρέπει να το πει! τώρα ανέβηκε στο γραφείο και με κοιτάει ! Click για ανάπτυξη... Ομιλητικότατο το ζουζούνι σου. Δεν χάιρεσαι? Εμείς είχαμε γάτα στο σπίτι και ήταν η γάτα φάντασμα. Εβλεπες κάτι να κινέιται στον χώρο και δεν ήσουν σίγουρη ότι το είδες... Επίσης ήταν πολύ καλός για διακοσμητικό. Διαγωνιζόταν με τον εαυτό του για ρεκόρ ακινησίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:17 Η Lita έγραψε: #33.646 10-12-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε είσαι απίστευτη..... Ομιλητικότατο το ζουζούνι σου. Δεν χάιρεσαι? Εμείς είχαμε γάτα στο σπίτι και ήταν η γάτα φάντασμα. Εβλεπες κάτι να κινέιται στον χώρο και δεν ήσουν σίγουρη ότι το είδες... Επίσης ήταν πολύ καλός για διακοσμητικό. Διαγωνιζόταν με τον εαυτό του για ρεκόρ ακινησίας. Click για ανάπτυξη... α δεν έχω παράπονο μου αρέσει που είναι ομιλητική! να μην ήταν τόσο εκδικητική θα ήθελα αλλά και πάλι δεν πειράζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:20 Η aalyah έγραψε: #33.647 10-12-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Lita: α δεν έχω παράπονο μου αρέσει που είναι ομιλητική! να μην ήταν τόσο εκδικητική θα ήθελα αλλά και πάλι δεν πειράζει! Click για ανάπτυξη... Είναι και εκδικιτική? Ωχ....πως θα το πάρει που θα της φέρεις την χνουδόμπαλα σπίτι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:23 Η Lita έγραψε: #33.648 10-12-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Είναι και εκδικιτική? Ωχ....πως θα το πάρει που θα της φέρεις την χνουδόμπαλα σπίτι ? Click για ανάπτυξη... πιστεύω θα μου τα σπάσει όλα στη χειρότερη περίπτωση να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να σκέφτομαι αρνητικά θα περιμένω να δω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:27 Η aalyah έγραψε: #33.649 10-12-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Lita: πιστεύω θα μου τα σπάσει όλα στη χειρότερη περίπτωση να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να σκέφτομαι αρνητικά θα περιμένω να δω! Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ ίσως την δεχτεί κανονικά την μικρή ποτέ δεν ξέρεις! Εγώ ελπίζω να πάνε όλα καλά! Θα έρθεις 21 του μηνός στο σπίτι της Ραίσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.650 10-12-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε είσαι απίστευτη..... Ομιλητικότατο το ζουζούνι σου. Δεν χάιρεσαι? Εμείς είχαμε γάτα στο σπίτι και ήταν η γάτα φάντασμα. Εβλεπες κάτι να κινέιται στον χώρο και δεν ήσουν σίγουρη ότι το είδες... Επίσης ήταν πολύ καλός για διακοσμητικό. Διαγωνιζόταν με τον εαυτό του για ρεκόρ ακινησίας. Click για ανάπτυξη... ρε συ Θενια...κοφτο...σας ειπα οτι με ενοχλει... Αρχική Δημοσίευση από Lita: πιστεύω θα μου τα σπάσει όλα στη χειρότερη περίπτωση να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να σκέφτομαι αρνητικά θα περιμένω να δω! Click για ανάπτυξη... μπράβο Γιώτα! Θα σε συμβουλευουμε κι εμεις...θα σου στειλω και ωραια άρθρα αν χρειαστει...τι να κάνω έγινα εξπερ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Η Lita έγραψε: #33.651 10-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι μωρέ ίσως την δεχτεί κανονικά την μικρή ποτέ δεν ξέρεις! Εγώ ελπίζω να πάνε όλα καλά! Θα έρθεις 21 του μηνός στο σπίτι της Ραίσα? Click για ανάπτυξη... έχει κάνει γενική πρόσκληση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.652 10-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Είναι και εκδικιτική? Ωχ....πως θα το πάρει που θα της φέρεις την χνουδόμπαλα σπίτι ? Click για ανάπτυξη... Χθες Γιωτα ξαναπηγαμε στη Sabi...και τα μικρα μωρα ειναι πανέμορφα! Η Βασια χάζεψε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:30 Η moukelis έγραψε: #33.653 10-12-08 15:30 Kι εμενα μιλανε τα χαζα οταν παιζουν.Βασικα δεν ειναι νιαουρισμα αυτο που κανουν,αλλα κατι σαν μουρμουρητο...Πολυ γελιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.654 10-12-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι μωρέ ίσως την δεχτεί κανονικά την μικρή ποτέ δεν ξέρεις! Εγώ ελπίζω να πάνε όλα καλά! Θα έρθεις 21 του μηνός στο σπίτι της Ραίσα? Click για ανάπτυξη... καλέ αυτα τα λένε εγκαιρως...να κλεισω εισιτήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:31 Η Lita έγραψε: #33.655 10-12-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Γειά σου .Χαριτωμένα είναι τα ψαράκια σου Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ πολύ !σήμερα είχα και μία απώλεια χωρίς λόγο!πέθανε το αρσενικό μου αγγελόψαρο και μάλλον ή το σκότωσε το θηλυκό ή επειδή το απέφευγε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.656 10-12-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Kι εμενα μιλανε τα χαζα οταν παιζουν.Βασικα δεν ειναι νιαουρισμα αυτο που κανουν,αλλα κατι σαν μουρμουρητο...Πολυ γελιο! Click για ανάπτυξη... ειναι πολυ ωραια να κάνουν ήχους...ειστε τυχερες... Μουρμουριζε και ο μεγάλος σήμερα πολύ ωρα μες τη νυχτα...αχ...τι θα τον κάνω το καημένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:33 Η gatouni έγραψε: #33.657 10-12-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Kι εμενα μιλανε τα χαζα οταν παιζουν.Βασικα δεν ειναι νιαουρισμα αυτο που κανουν,αλλα κατι σαν μουρμουρητο...Πολυ γελιο! Click για ανάπτυξη... Και μένα να δεις πως μιλααααει. Παρέα δεύτερο γατί μπορεί να μην έχει αλλά μιλάει. Καθε πρωί....από τις 6 πολλές φορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Η Lita έγραψε: #33.658 10-12-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χθες Γιωτα ξαναπηγαμε στη Sabi...και τα μικρα μωρα ειναι πανέμορφα! Η Βασια χάζεψε Click για ανάπτυξη... το διάβασα στο τσιντσιλά maniacs !εννοείται οτι θα σε συμβουλευτώ όταν πάρω την χνουδομπαλίτσα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η gatouni έγραψε: #33.659 10-12-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι πολυ ωραια να κάνουν ήχους...ειστε τυχερες... Μουρμουριζε και ο μεγάλος σήμερα πολύ ωρα μες τη νυχτα...αχ...τι θα τον κάνω το καημένο... Click για ανάπτυξη... Ναι τι να σου πω τετοια ΤΥΧΗ εγώ στη ζωή μου δεν την περίμενα... ΓΙατί μουρμούριζε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η aalyah έγραψε: #33.660 10-12-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Lita: έχει κάνει γενική πρόσκληση? Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι! Μπες στο mycat Θεσσαλονίκης να δεις Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χθες Γιωτα ξαναπηγαμε στη Sabi...και τα μικρα μωρα ειναι πανέμορφα! Η Βασια χάζεψε Click για ανάπτυξη... Εδώ εγώ τα είδα απο φωτό και χάζεψα η Βάσια δεν θα χάζευε που τα είδε και απο κοντά? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλέ αυτα τα λένε εγκαιρως...να κλεισω εισιτήριο Click για ανάπτυξη... Προλαβαίνεις προλαβαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1681 1682 1683 1684 1685 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1683 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1683 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ας λήξουμε το θεμα με τις αδελφες...γιατι με πληγωνει... βλέπετε εκεινες πήραν πιο μεγάλη προικα απο μένα... Click για ανάπτυξη... Ε είσαι απίστευτη..... Αρχική Δημοσίευση από Lita: εμένα πάλι δεν σταματάει και ποτέ ! όταν παίζει όταν πεινάει μέχρι και όταν θα πάει τουαλέτα πρέπει να το πει! τώρα ανέβηκε στο γραφείο και με κοιτάει ! Click για ανάπτυξη... Ομιλητικότατο το ζουζούνι σου. Δεν χάιρεσαι? Εμείς είχαμε γάτα στο σπίτι και ήταν η γάτα φάντασμα. Εβλεπες κάτι να κινέιται στον χώρο και δεν ήσουν σίγουρη ότι το είδες... Επίσης ήταν πολύ καλός για διακοσμητικό. Διαγωνιζόταν με τον εαυτό του για ρεκόρ ακινησίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:17 Η Lita έγραψε: #33.646 10-12-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε είσαι απίστευτη..... Ομιλητικότατο το ζουζούνι σου. Δεν χάιρεσαι? Εμείς είχαμε γάτα στο σπίτι και ήταν η γάτα φάντασμα. Εβλεπες κάτι να κινέιται στον χώρο και δεν ήσουν σίγουρη ότι το είδες... Επίσης ήταν πολύ καλός για διακοσμητικό. Διαγωνιζόταν με τον εαυτό του για ρεκόρ ακινησίας. Click για ανάπτυξη... α δεν έχω παράπονο μου αρέσει που είναι ομιλητική! να μην ήταν τόσο εκδικητική θα ήθελα αλλά και πάλι δεν πειράζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:20 Η aalyah έγραψε: #33.647 10-12-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Lita: α δεν έχω παράπονο μου αρέσει που είναι ομιλητική! να μην ήταν τόσο εκδικητική θα ήθελα αλλά και πάλι δεν πειράζει! Click για ανάπτυξη... Είναι και εκδικιτική? Ωχ....πως θα το πάρει που θα της φέρεις την χνουδόμπαλα σπίτι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:23 Η Lita έγραψε: #33.648 10-12-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Είναι και εκδικιτική? Ωχ....πως θα το πάρει που θα της φέρεις την χνουδόμπαλα σπίτι ? Click για ανάπτυξη... πιστεύω θα μου τα σπάσει όλα στη χειρότερη περίπτωση να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να σκέφτομαι αρνητικά θα περιμένω να δω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:27 Η aalyah έγραψε: #33.649 10-12-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Lita: πιστεύω θα μου τα σπάσει όλα στη χειρότερη περίπτωση να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να σκέφτομαι αρνητικά θα περιμένω να δω! Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ ίσως την δεχτεί κανονικά την μικρή ποτέ δεν ξέρεις! Εγώ ελπίζω να πάνε όλα καλά! Θα έρθεις 21 του μηνός στο σπίτι της Ραίσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.650 10-12-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε είσαι απίστευτη..... Ομιλητικότατο το ζουζούνι σου. Δεν χάιρεσαι? Εμείς είχαμε γάτα στο σπίτι και ήταν η γάτα φάντασμα. Εβλεπες κάτι να κινέιται στον χώρο και δεν ήσουν σίγουρη ότι το είδες... Επίσης ήταν πολύ καλός για διακοσμητικό. Διαγωνιζόταν με τον εαυτό του για ρεκόρ ακινησίας. Click για ανάπτυξη... ρε συ Θενια...κοφτο...σας ειπα οτι με ενοχλει... Αρχική Δημοσίευση από Lita: πιστεύω θα μου τα σπάσει όλα στη χειρότερη περίπτωση να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να σκέφτομαι αρνητικά θα περιμένω να δω! Click για ανάπτυξη... μπράβο Γιώτα! Θα σε συμβουλευουμε κι εμεις...θα σου στειλω και ωραια άρθρα αν χρειαστει...τι να κάνω έγινα εξπερ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Η Lita έγραψε: #33.651 10-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι μωρέ ίσως την δεχτεί κανονικά την μικρή ποτέ δεν ξέρεις! Εγώ ελπίζω να πάνε όλα καλά! Θα έρθεις 21 του μηνός στο σπίτι της Ραίσα? Click για ανάπτυξη... έχει κάνει γενική πρόσκληση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.652 10-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Είναι και εκδικιτική? Ωχ....πως θα το πάρει που θα της φέρεις την χνουδόμπαλα σπίτι ? Click για ανάπτυξη... Χθες Γιωτα ξαναπηγαμε στη Sabi...και τα μικρα μωρα ειναι πανέμορφα! Η Βασια χάζεψε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:30 Η moukelis έγραψε: #33.653 10-12-08 15:30 Kι εμενα μιλανε τα χαζα οταν παιζουν.Βασικα δεν ειναι νιαουρισμα αυτο που κανουν,αλλα κατι σαν μουρμουρητο...Πολυ γελιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.654 10-12-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι μωρέ ίσως την δεχτεί κανονικά την μικρή ποτέ δεν ξέρεις! Εγώ ελπίζω να πάνε όλα καλά! Θα έρθεις 21 του μηνός στο σπίτι της Ραίσα? Click για ανάπτυξη... καλέ αυτα τα λένε εγκαιρως...να κλεισω εισιτήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:31 Η Lita έγραψε: #33.655 10-12-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Γειά σου .Χαριτωμένα είναι τα ψαράκια σου Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ πολύ !σήμερα είχα και μία απώλεια χωρίς λόγο!πέθανε το αρσενικό μου αγγελόψαρο και μάλλον ή το σκότωσε το θηλυκό ή επειδή το απέφευγε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.656 10-12-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Kι εμενα μιλανε τα χαζα οταν παιζουν.Βασικα δεν ειναι νιαουρισμα αυτο που κανουν,αλλα κατι σαν μουρμουρητο...Πολυ γελιο! Click για ανάπτυξη... ειναι πολυ ωραια να κάνουν ήχους...ειστε τυχερες... Μουρμουριζε και ο μεγάλος σήμερα πολύ ωρα μες τη νυχτα...αχ...τι θα τον κάνω το καημένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:33 Η gatouni έγραψε: #33.657 10-12-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Kι εμενα μιλανε τα χαζα οταν παιζουν.Βασικα δεν ειναι νιαουρισμα αυτο που κανουν,αλλα κατι σαν μουρμουρητο...Πολυ γελιο! Click για ανάπτυξη... Και μένα να δεις πως μιλααααει. Παρέα δεύτερο γατί μπορεί να μην έχει αλλά μιλάει. Καθε πρωί....από τις 6 πολλές φορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Η Lita έγραψε: #33.658 10-12-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χθες Γιωτα ξαναπηγαμε στη Sabi...και τα μικρα μωρα ειναι πανέμορφα! Η Βασια χάζεψε Click για ανάπτυξη... το διάβασα στο τσιντσιλά maniacs !εννοείται οτι θα σε συμβουλευτώ όταν πάρω την χνουδομπαλίτσα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η gatouni έγραψε: #33.659 10-12-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι πολυ ωραια να κάνουν ήχους...ειστε τυχερες... Μουρμουριζε και ο μεγάλος σήμερα πολύ ωρα μες τη νυχτα...αχ...τι θα τον κάνω το καημένο... Click για ανάπτυξη... Ναι τι να σου πω τετοια ΤΥΧΗ εγώ στη ζωή μου δεν την περίμενα... ΓΙατί μουρμούριζε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η aalyah έγραψε: #33.660 10-12-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Lita: έχει κάνει γενική πρόσκληση? Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι! Μπες στο mycat Θεσσαλονίκης να δεις Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χθες Γιωτα ξαναπηγαμε στη Sabi...και τα μικρα μωρα ειναι πανέμορφα! Η Βασια χάζεψε Click για ανάπτυξη... Εδώ εγώ τα είδα απο φωτό και χάζεψα η Βάσια δεν θα χάζευε που τα είδε και απο κοντά? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλέ αυτα τα λένε εγκαιρως...να κλεισω εισιτήριο Click για ανάπτυξη... Προλαβαίνεις προλαβαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1681 1682 1683 1684 1685 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1683 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1683 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε είσαι απίστευτη..... Ομιλητικότατο το ζουζούνι σου. Δεν χάιρεσαι? Εμείς είχαμε γάτα στο σπίτι και ήταν η γάτα φάντασμα. Εβλεπες κάτι να κινέιται στον χώρο και δεν ήσουν σίγουρη ότι το είδες... Επίσης ήταν πολύ καλός για διακοσμητικό. Διαγωνιζόταν με τον εαυτό του για ρεκόρ ακινησίας. Click για ανάπτυξη... α δεν έχω παράπονο μου αρέσει που είναι ομιλητική! να μην ήταν τόσο εκδικητική θα ήθελα αλλά και πάλι δεν πειράζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:20 Η aalyah έγραψε: #33.647 10-12-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Lita: α δεν έχω παράπονο μου αρέσει που είναι ομιλητική! να μην ήταν τόσο εκδικητική θα ήθελα αλλά και πάλι δεν πειράζει! Click για ανάπτυξη... Είναι και εκδικιτική? Ωχ....πως θα το πάρει που θα της φέρεις την χνουδόμπαλα σπίτι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:23 Η Lita έγραψε: #33.648 10-12-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Είναι και εκδικιτική? Ωχ....πως θα το πάρει που θα της φέρεις την χνουδόμπαλα σπίτι ? Click για ανάπτυξη... πιστεύω θα μου τα σπάσει όλα στη χειρότερη περίπτωση να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να σκέφτομαι αρνητικά θα περιμένω να δω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:27 Η aalyah έγραψε: #33.649 10-12-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Lita: πιστεύω θα μου τα σπάσει όλα στη χειρότερη περίπτωση να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να σκέφτομαι αρνητικά θα περιμένω να δω! Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ ίσως την δεχτεί κανονικά την μικρή ποτέ δεν ξέρεις! Εγώ ελπίζω να πάνε όλα καλά! Θα έρθεις 21 του μηνός στο σπίτι της Ραίσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.650 10-12-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε είσαι απίστευτη..... Ομιλητικότατο το ζουζούνι σου. Δεν χάιρεσαι? Εμείς είχαμε γάτα στο σπίτι και ήταν η γάτα φάντασμα. Εβλεπες κάτι να κινέιται στον χώρο και δεν ήσουν σίγουρη ότι το είδες... Επίσης ήταν πολύ καλός για διακοσμητικό. Διαγωνιζόταν με τον εαυτό του για ρεκόρ ακινησίας. Click για ανάπτυξη... ρε συ Θενια...κοφτο...σας ειπα οτι με ενοχλει... Αρχική Δημοσίευση από Lita: πιστεύω θα μου τα σπάσει όλα στη χειρότερη περίπτωση να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να σκέφτομαι αρνητικά θα περιμένω να δω! Click για ανάπτυξη... μπράβο Γιώτα! Θα σε συμβουλευουμε κι εμεις...θα σου στειλω και ωραια άρθρα αν χρειαστει...τι να κάνω έγινα εξπερ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Η Lita έγραψε: #33.651 10-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι μωρέ ίσως την δεχτεί κανονικά την μικρή ποτέ δεν ξέρεις! Εγώ ελπίζω να πάνε όλα καλά! Θα έρθεις 21 του μηνός στο σπίτι της Ραίσα? Click για ανάπτυξη... έχει κάνει γενική πρόσκληση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.652 10-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Είναι και εκδικιτική? Ωχ....πως θα το πάρει που θα της φέρεις την χνουδόμπαλα σπίτι ? Click για ανάπτυξη... Χθες Γιωτα ξαναπηγαμε στη Sabi...και τα μικρα μωρα ειναι πανέμορφα! Η Βασια χάζεψε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:30 Η moukelis έγραψε: #33.653 10-12-08 15:30 Kι εμενα μιλανε τα χαζα οταν παιζουν.Βασικα δεν ειναι νιαουρισμα αυτο που κανουν,αλλα κατι σαν μουρμουρητο...Πολυ γελιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.654 10-12-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι μωρέ ίσως την δεχτεί κανονικά την μικρή ποτέ δεν ξέρεις! Εγώ ελπίζω να πάνε όλα καλά! Θα έρθεις 21 του μηνός στο σπίτι της Ραίσα? Click για ανάπτυξη... καλέ αυτα τα λένε εγκαιρως...να κλεισω εισιτήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:31 Η Lita έγραψε: #33.655 10-12-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Γειά σου .Χαριτωμένα είναι τα ψαράκια σου Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ πολύ !σήμερα είχα και μία απώλεια χωρίς λόγο!πέθανε το αρσενικό μου αγγελόψαρο και μάλλον ή το σκότωσε το θηλυκό ή επειδή το απέφευγε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.656 10-12-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Kι εμενα μιλανε τα χαζα οταν παιζουν.Βασικα δεν ειναι νιαουρισμα αυτο που κανουν,αλλα κατι σαν μουρμουρητο...Πολυ γελιο! Click για ανάπτυξη... ειναι πολυ ωραια να κάνουν ήχους...ειστε τυχερες... Μουρμουριζε και ο μεγάλος σήμερα πολύ ωρα μες τη νυχτα...αχ...τι θα τον κάνω το καημένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:33 Η gatouni έγραψε: #33.657 10-12-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Kι εμενα μιλανε τα χαζα οταν παιζουν.Βασικα δεν ειναι νιαουρισμα αυτο που κανουν,αλλα κατι σαν μουρμουρητο...Πολυ γελιο! Click για ανάπτυξη... Και μένα να δεις πως μιλααααει. Παρέα δεύτερο γατί μπορεί να μην έχει αλλά μιλάει. Καθε πρωί....από τις 6 πολλές φορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Η Lita έγραψε: #33.658 10-12-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χθες Γιωτα ξαναπηγαμε στη Sabi...και τα μικρα μωρα ειναι πανέμορφα! Η Βασια χάζεψε Click για ανάπτυξη... το διάβασα στο τσιντσιλά maniacs !εννοείται οτι θα σε συμβουλευτώ όταν πάρω την χνουδομπαλίτσα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η gatouni έγραψε: #33.659 10-12-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι πολυ ωραια να κάνουν ήχους...ειστε τυχερες... Μουρμουριζε και ο μεγάλος σήμερα πολύ ωρα μες τη νυχτα...αχ...τι θα τον κάνω το καημένο... Click για ανάπτυξη... Ναι τι να σου πω τετοια ΤΥΧΗ εγώ στη ζωή μου δεν την περίμενα... ΓΙατί μουρμούριζε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η aalyah έγραψε: #33.660 10-12-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Lita: έχει κάνει γενική πρόσκληση? Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι! Μπες στο mycat Θεσσαλονίκης να δεις Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χθες Γιωτα ξαναπηγαμε στη Sabi...και τα μικρα μωρα ειναι πανέμορφα! Η Βασια χάζεψε Click για ανάπτυξη... Εδώ εγώ τα είδα απο φωτό και χάζεψα η Βάσια δεν θα χάζευε που τα είδε και απο κοντά? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλέ αυτα τα λένε εγκαιρως...να κλεισω εισιτήριο Click για ανάπτυξη... Προλαβαίνεις προλαβαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1681 1682 1683 1684 1685 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1683 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1683 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: α δεν έχω παράπονο μου αρέσει που είναι ομιλητική! να μην ήταν τόσο εκδικητική θα ήθελα αλλά και πάλι δεν πειράζει! Click για ανάπτυξη... Είναι και εκδικιτική? Ωχ....πως θα το πάρει που θα της φέρεις την χνουδόμπαλα σπίτι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:23 Η Lita έγραψε: #33.648 10-12-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Είναι και εκδικιτική? Ωχ....πως θα το πάρει που θα της φέρεις την χνουδόμπαλα σπίτι ? Click για ανάπτυξη... πιστεύω θα μου τα σπάσει όλα στη χειρότερη περίπτωση να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να σκέφτομαι αρνητικά θα περιμένω να δω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:27 Η aalyah έγραψε: #33.649 10-12-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Lita: πιστεύω θα μου τα σπάσει όλα στη χειρότερη περίπτωση να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να σκέφτομαι αρνητικά θα περιμένω να δω! Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ ίσως την δεχτεί κανονικά την μικρή ποτέ δεν ξέρεις! Εγώ ελπίζω να πάνε όλα καλά! Θα έρθεις 21 του μηνός στο σπίτι της Ραίσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.650 10-12-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε είσαι απίστευτη..... Ομιλητικότατο το ζουζούνι σου. Δεν χάιρεσαι? Εμείς είχαμε γάτα στο σπίτι και ήταν η γάτα φάντασμα. Εβλεπες κάτι να κινέιται στον χώρο και δεν ήσουν σίγουρη ότι το είδες... Επίσης ήταν πολύ καλός για διακοσμητικό. Διαγωνιζόταν με τον εαυτό του για ρεκόρ ακινησίας. Click για ανάπτυξη... ρε συ Θενια...κοφτο...σας ειπα οτι με ενοχλει... Αρχική Δημοσίευση από Lita: πιστεύω θα μου τα σπάσει όλα στη χειρότερη περίπτωση να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να σκέφτομαι αρνητικά θα περιμένω να δω! Click για ανάπτυξη... μπράβο Γιώτα! Θα σε συμβουλευουμε κι εμεις...θα σου στειλω και ωραια άρθρα αν χρειαστει...τι να κάνω έγινα εξπερ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Η Lita έγραψε: #33.651 10-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι μωρέ ίσως την δεχτεί κανονικά την μικρή ποτέ δεν ξέρεις! Εγώ ελπίζω να πάνε όλα καλά! Θα έρθεις 21 του μηνός στο σπίτι της Ραίσα? Click για ανάπτυξη... έχει κάνει γενική πρόσκληση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.652 10-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Είναι και εκδικιτική? Ωχ....πως θα το πάρει που θα της φέρεις την χνουδόμπαλα σπίτι ? Click για ανάπτυξη... Χθες Γιωτα ξαναπηγαμε στη Sabi...και τα μικρα μωρα ειναι πανέμορφα! Η Βασια χάζεψε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:30 Η moukelis έγραψε: #33.653 10-12-08 15:30 Kι εμενα μιλανε τα χαζα οταν παιζουν.Βασικα δεν ειναι νιαουρισμα αυτο που κανουν,αλλα κατι σαν μουρμουρητο...Πολυ γελιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.654 10-12-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι μωρέ ίσως την δεχτεί κανονικά την μικρή ποτέ δεν ξέρεις! Εγώ ελπίζω να πάνε όλα καλά! Θα έρθεις 21 του μηνός στο σπίτι της Ραίσα? Click για ανάπτυξη... καλέ αυτα τα λένε εγκαιρως...να κλεισω εισιτήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:31 Η Lita έγραψε: #33.655 10-12-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Γειά σου .Χαριτωμένα είναι τα ψαράκια σου Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ πολύ !σήμερα είχα και μία απώλεια χωρίς λόγο!πέθανε το αρσενικό μου αγγελόψαρο και μάλλον ή το σκότωσε το θηλυκό ή επειδή το απέφευγε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.656 10-12-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Kι εμενα μιλανε τα χαζα οταν παιζουν.Βασικα δεν ειναι νιαουρισμα αυτο που κανουν,αλλα κατι σαν μουρμουρητο...Πολυ γελιο! Click για ανάπτυξη... ειναι πολυ ωραια να κάνουν ήχους...ειστε τυχερες... Μουρμουριζε και ο μεγάλος σήμερα πολύ ωρα μες τη νυχτα...αχ...τι θα τον κάνω το καημένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:33 Η gatouni έγραψε: #33.657 10-12-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Kι εμενα μιλανε τα χαζα οταν παιζουν.Βασικα δεν ειναι νιαουρισμα αυτο που κανουν,αλλα κατι σαν μουρμουρητο...Πολυ γελιο! Click για ανάπτυξη... Και μένα να δεις πως μιλααααει. Παρέα δεύτερο γατί μπορεί να μην έχει αλλά μιλάει. Καθε πρωί....από τις 6 πολλές φορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Η Lita έγραψε: #33.658 10-12-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χθες Γιωτα ξαναπηγαμε στη Sabi...και τα μικρα μωρα ειναι πανέμορφα! Η Βασια χάζεψε Click για ανάπτυξη... το διάβασα στο τσιντσιλά maniacs !εννοείται οτι θα σε συμβουλευτώ όταν πάρω την χνουδομπαλίτσα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η gatouni έγραψε: #33.659 10-12-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι πολυ ωραια να κάνουν ήχους...ειστε τυχερες... Μουρμουριζε και ο μεγάλος σήμερα πολύ ωρα μες τη νυχτα...αχ...τι θα τον κάνω το καημένο... Click για ανάπτυξη... Ναι τι να σου πω τετοια ΤΥΧΗ εγώ στη ζωή μου δεν την περίμενα... ΓΙατί μουρμούριζε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η aalyah έγραψε: #33.660 10-12-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Lita: έχει κάνει γενική πρόσκληση? Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι! Μπες στο mycat Θεσσαλονίκης να δεις Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χθες Γιωτα ξαναπηγαμε στη Sabi...και τα μικρα μωρα ειναι πανέμορφα! Η Βασια χάζεψε Click για ανάπτυξη... Εδώ εγώ τα είδα απο φωτό και χάζεψα η Βάσια δεν θα χάζευε που τα είδε και απο κοντά? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλέ αυτα τα λένε εγκαιρως...να κλεισω εισιτήριο Click για ανάπτυξη... Προλαβαίνεις προλαβαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1681 1682 1683 1684 1685 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1683 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1683 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Είναι και εκδικιτική? Ωχ....πως θα το πάρει που θα της φέρεις την χνουδόμπαλα σπίτι ? Click για ανάπτυξη... πιστεύω θα μου τα σπάσει όλα στη χειρότερη περίπτωση να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να σκέφτομαι αρνητικά θα περιμένω να δω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:27 Η aalyah έγραψε: #33.649 10-12-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Lita: πιστεύω θα μου τα σπάσει όλα στη χειρότερη περίπτωση να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να σκέφτομαι αρνητικά θα περιμένω να δω! Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ ίσως την δεχτεί κανονικά την μικρή ποτέ δεν ξέρεις! Εγώ ελπίζω να πάνε όλα καλά! Θα έρθεις 21 του μηνός στο σπίτι της Ραίσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.650 10-12-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε είσαι απίστευτη..... Ομιλητικότατο το ζουζούνι σου. Δεν χάιρεσαι? Εμείς είχαμε γάτα στο σπίτι και ήταν η γάτα φάντασμα. Εβλεπες κάτι να κινέιται στον χώρο και δεν ήσουν σίγουρη ότι το είδες... Επίσης ήταν πολύ καλός για διακοσμητικό. Διαγωνιζόταν με τον εαυτό του για ρεκόρ ακινησίας. Click για ανάπτυξη... ρε συ Θενια...κοφτο...σας ειπα οτι με ενοχλει... Αρχική Δημοσίευση από Lita: πιστεύω θα μου τα σπάσει όλα στη χειρότερη περίπτωση να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να σκέφτομαι αρνητικά θα περιμένω να δω! Click για ανάπτυξη... μπράβο Γιώτα! Θα σε συμβουλευουμε κι εμεις...θα σου στειλω και ωραια άρθρα αν χρειαστει...τι να κάνω έγινα εξπερ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Η Lita έγραψε: #33.651 10-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι μωρέ ίσως την δεχτεί κανονικά την μικρή ποτέ δεν ξέρεις! Εγώ ελπίζω να πάνε όλα καλά! Θα έρθεις 21 του μηνός στο σπίτι της Ραίσα? Click για ανάπτυξη... έχει κάνει γενική πρόσκληση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.652 10-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Είναι και εκδικιτική? Ωχ....πως θα το πάρει που θα της φέρεις την χνουδόμπαλα σπίτι ? Click για ανάπτυξη... Χθες Γιωτα ξαναπηγαμε στη Sabi...και τα μικρα μωρα ειναι πανέμορφα! Η Βασια χάζεψε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:30 Η moukelis έγραψε: #33.653 10-12-08 15:30 Kι εμενα μιλανε τα χαζα οταν παιζουν.Βασικα δεν ειναι νιαουρισμα αυτο που κανουν,αλλα κατι σαν μουρμουρητο...Πολυ γελιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.654 10-12-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι μωρέ ίσως την δεχτεί κανονικά την μικρή ποτέ δεν ξέρεις! Εγώ ελπίζω να πάνε όλα καλά! Θα έρθεις 21 του μηνός στο σπίτι της Ραίσα? Click για ανάπτυξη... καλέ αυτα τα λένε εγκαιρως...να κλεισω εισιτήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:31 Η Lita έγραψε: #33.655 10-12-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Γειά σου .Χαριτωμένα είναι τα ψαράκια σου Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ πολύ !σήμερα είχα και μία απώλεια χωρίς λόγο!πέθανε το αρσενικό μου αγγελόψαρο και μάλλον ή το σκότωσε το θηλυκό ή επειδή το απέφευγε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.656 10-12-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Kι εμενα μιλανε τα χαζα οταν παιζουν.Βασικα δεν ειναι νιαουρισμα αυτο που κανουν,αλλα κατι σαν μουρμουρητο...Πολυ γελιο! Click για ανάπτυξη... ειναι πολυ ωραια να κάνουν ήχους...ειστε τυχερες... Μουρμουριζε και ο μεγάλος σήμερα πολύ ωρα μες τη νυχτα...αχ...τι θα τον κάνω το καημένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:33 Η gatouni έγραψε: #33.657 10-12-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Kι εμενα μιλανε τα χαζα οταν παιζουν.Βασικα δεν ειναι νιαουρισμα αυτο που κανουν,αλλα κατι σαν μουρμουρητο...Πολυ γελιο! Click για ανάπτυξη... Και μένα να δεις πως μιλααααει. Παρέα δεύτερο γατί μπορεί να μην έχει αλλά μιλάει. Καθε πρωί....από τις 6 πολλές φορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Η Lita έγραψε: #33.658 10-12-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χθες Γιωτα ξαναπηγαμε στη Sabi...και τα μικρα μωρα ειναι πανέμορφα! Η Βασια χάζεψε Click για ανάπτυξη... το διάβασα στο τσιντσιλά maniacs !εννοείται οτι θα σε συμβουλευτώ όταν πάρω την χνουδομπαλίτσα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η gatouni έγραψε: #33.659 10-12-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι πολυ ωραια να κάνουν ήχους...ειστε τυχερες... Μουρμουριζε και ο μεγάλος σήμερα πολύ ωρα μες τη νυχτα...αχ...τι θα τον κάνω το καημένο... Click για ανάπτυξη... Ναι τι να σου πω τετοια ΤΥΧΗ εγώ στη ζωή μου δεν την περίμενα... ΓΙατί μουρμούριζε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η aalyah έγραψε: #33.660 10-12-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Lita: έχει κάνει γενική πρόσκληση? Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι! Μπες στο mycat Θεσσαλονίκης να δεις Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χθες Γιωτα ξαναπηγαμε στη Sabi...και τα μικρα μωρα ειναι πανέμορφα! Η Βασια χάζεψε Click για ανάπτυξη... Εδώ εγώ τα είδα απο φωτό και χάζεψα η Βάσια δεν θα χάζευε που τα είδε και απο κοντά? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλέ αυτα τα λένε εγκαιρως...να κλεισω εισιτήριο Click για ανάπτυξη... Προλαβαίνεις προλαβαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1681 1682 1683 1684 1685 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1683 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1683 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: πιστεύω θα μου τα σπάσει όλα στη χειρότερη περίπτωση να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να σκέφτομαι αρνητικά θα περιμένω να δω! Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ ίσως την δεχτεί κανονικά την μικρή ποτέ δεν ξέρεις! Εγώ ελπίζω να πάνε όλα καλά! Θα έρθεις 21 του μηνός στο σπίτι της Ραίσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.650 10-12-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε είσαι απίστευτη..... Ομιλητικότατο το ζουζούνι σου. Δεν χάιρεσαι? Εμείς είχαμε γάτα στο σπίτι και ήταν η γάτα φάντασμα. Εβλεπες κάτι να κινέιται στον χώρο και δεν ήσουν σίγουρη ότι το είδες... Επίσης ήταν πολύ καλός για διακοσμητικό. Διαγωνιζόταν με τον εαυτό του για ρεκόρ ακινησίας. Click για ανάπτυξη... ρε συ Θενια...κοφτο...σας ειπα οτι με ενοχλει... Αρχική Δημοσίευση από Lita: πιστεύω θα μου τα σπάσει όλα στη χειρότερη περίπτωση να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να σκέφτομαι αρνητικά θα περιμένω να δω! Click για ανάπτυξη... μπράβο Γιώτα! Θα σε συμβουλευουμε κι εμεις...θα σου στειλω και ωραια άρθρα αν χρειαστει...τι να κάνω έγινα εξπερ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Η Lita έγραψε: #33.651 10-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι μωρέ ίσως την δεχτεί κανονικά την μικρή ποτέ δεν ξέρεις! Εγώ ελπίζω να πάνε όλα καλά! Θα έρθεις 21 του μηνός στο σπίτι της Ραίσα? Click για ανάπτυξη... έχει κάνει γενική πρόσκληση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.652 10-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Είναι και εκδικιτική? Ωχ....πως θα το πάρει που θα της φέρεις την χνουδόμπαλα σπίτι ? Click για ανάπτυξη... Χθες Γιωτα ξαναπηγαμε στη Sabi...και τα μικρα μωρα ειναι πανέμορφα! Η Βασια χάζεψε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:30 Η moukelis έγραψε: #33.653 10-12-08 15:30 Kι εμενα μιλανε τα χαζα οταν παιζουν.Βασικα δεν ειναι νιαουρισμα αυτο που κανουν,αλλα κατι σαν μουρμουρητο...Πολυ γελιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.654 10-12-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι μωρέ ίσως την δεχτεί κανονικά την μικρή ποτέ δεν ξέρεις! Εγώ ελπίζω να πάνε όλα καλά! Θα έρθεις 21 του μηνός στο σπίτι της Ραίσα? Click για ανάπτυξη... καλέ αυτα τα λένε εγκαιρως...να κλεισω εισιτήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:31 Η Lita έγραψε: #33.655 10-12-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Γειά σου .Χαριτωμένα είναι τα ψαράκια σου Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ πολύ !σήμερα είχα και μία απώλεια χωρίς λόγο!πέθανε το αρσενικό μου αγγελόψαρο και μάλλον ή το σκότωσε το θηλυκό ή επειδή το απέφευγε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.656 10-12-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Kι εμενα μιλανε τα χαζα οταν παιζουν.Βασικα δεν ειναι νιαουρισμα αυτο που κανουν,αλλα κατι σαν μουρμουρητο...Πολυ γελιο! Click για ανάπτυξη... ειναι πολυ ωραια να κάνουν ήχους...ειστε τυχερες... Μουρμουριζε και ο μεγάλος σήμερα πολύ ωρα μες τη νυχτα...αχ...τι θα τον κάνω το καημένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:33 Η gatouni έγραψε: #33.657 10-12-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Kι εμενα μιλανε τα χαζα οταν παιζουν.Βασικα δεν ειναι νιαουρισμα αυτο που κανουν,αλλα κατι σαν μουρμουρητο...Πολυ γελιο! Click για ανάπτυξη... Και μένα να δεις πως μιλααααει. Παρέα δεύτερο γατί μπορεί να μην έχει αλλά μιλάει. Καθε πρωί....από τις 6 πολλές φορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Η Lita έγραψε: #33.658 10-12-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χθες Γιωτα ξαναπηγαμε στη Sabi...και τα μικρα μωρα ειναι πανέμορφα! Η Βασια χάζεψε Click για ανάπτυξη... το διάβασα στο τσιντσιλά maniacs !εννοείται οτι θα σε συμβουλευτώ όταν πάρω την χνουδομπαλίτσα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η gatouni έγραψε: #33.659 10-12-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι πολυ ωραια να κάνουν ήχους...ειστε τυχερες... Μουρμουριζε και ο μεγάλος σήμερα πολύ ωρα μες τη νυχτα...αχ...τι θα τον κάνω το καημένο... Click για ανάπτυξη... Ναι τι να σου πω τετοια ΤΥΧΗ εγώ στη ζωή μου δεν την περίμενα... ΓΙατί μουρμούριζε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η aalyah έγραψε: #33.660 10-12-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Lita: έχει κάνει γενική πρόσκληση? Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι! Μπες στο mycat Θεσσαλονίκης να δεις Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χθες Γιωτα ξαναπηγαμε στη Sabi...και τα μικρα μωρα ειναι πανέμορφα! Η Βασια χάζεψε Click για ανάπτυξη... Εδώ εγώ τα είδα απο φωτό και χάζεψα η Βάσια δεν θα χάζευε που τα είδε και απο κοντά? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλέ αυτα τα λένε εγκαιρως...να κλεισω εισιτήριο Click για ανάπτυξη... Προλαβαίνεις προλαβαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1681 1682 1683 1684 1685 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1683 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1683 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε είσαι απίστευτη..... Ομιλητικότατο το ζουζούνι σου. Δεν χάιρεσαι? Εμείς είχαμε γάτα στο σπίτι και ήταν η γάτα φάντασμα. Εβλεπες κάτι να κινέιται στον χώρο και δεν ήσουν σίγουρη ότι το είδες... Επίσης ήταν πολύ καλός για διακοσμητικό. Διαγωνιζόταν με τον εαυτό του για ρεκόρ ακινησίας. Click για ανάπτυξη... ρε συ Θενια...κοφτο...σας ειπα οτι με ενοχλει... Αρχική Δημοσίευση από Lita: πιστεύω θα μου τα σπάσει όλα στη χειρότερη περίπτωση να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να σκέφτομαι αρνητικά θα περιμένω να δω! Click για ανάπτυξη... μπράβο Γιώτα! Θα σε συμβουλευουμε κι εμεις...θα σου στειλω και ωραια άρθρα αν χρειαστει...τι να κάνω έγινα εξπερ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Η Lita έγραψε: #33.651 10-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι μωρέ ίσως την δεχτεί κανονικά την μικρή ποτέ δεν ξέρεις! Εγώ ελπίζω να πάνε όλα καλά! Θα έρθεις 21 του μηνός στο σπίτι της Ραίσα? Click για ανάπτυξη... έχει κάνει γενική πρόσκληση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.652 10-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Είναι και εκδικιτική? Ωχ....πως θα το πάρει που θα της φέρεις την χνουδόμπαλα σπίτι ? Click για ανάπτυξη... Χθες Γιωτα ξαναπηγαμε στη Sabi...και τα μικρα μωρα ειναι πανέμορφα! Η Βασια χάζεψε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:30 Η moukelis έγραψε: #33.653 10-12-08 15:30 Kι εμενα μιλανε τα χαζα οταν παιζουν.Βασικα δεν ειναι νιαουρισμα αυτο που κανουν,αλλα κατι σαν μουρμουρητο...Πολυ γελιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.654 10-12-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι μωρέ ίσως την δεχτεί κανονικά την μικρή ποτέ δεν ξέρεις! Εγώ ελπίζω να πάνε όλα καλά! Θα έρθεις 21 του μηνός στο σπίτι της Ραίσα? Click για ανάπτυξη... καλέ αυτα τα λένε εγκαιρως...να κλεισω εισιτήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:31 Η Lita έγραψε: #33.655 10-12-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Γειά σου .Χαριτωμένα είναι τα ψαράκια σου Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ πολύ !σήμερα είχα και μία απώλεια χωρίς λόγο!πέθανε το αρσενικό μου αγγελόψαρο και μάλλον ή το σκότωσε το θηλυκό ή επειδή το απέφευγε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.656 10-12-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Kι εμενα μιλανε τα χαζα οταν παιζουν.Βασικα δεν ειναι νιαουρισμα αυτο που κανουν,αλλα κατι σαν μουρμουρητο...Πολυ γελιο! Click για ανάπτυξη... ειναι πολυ ωραια να κάνουν ήχους...ειστε τυχερες... Μουρμουριζε και ο μεγάλος σήμερα πολύ ωρα μες τη νυχτα...αχ...τι θα τον κάνω το καημένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:33 Η gatouni έγραψε: #33.657 10-12-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Kι εμενα μιλανε τα χαζα οταν παιζουν.Βασικα δεν ειναι νιαουρισμα αυτο που κανουν,αλλα κατι σαν μουρμουρητο...Πολυ γελιο! Click για ανάπτυξη... Και μένα να δεις πως μιλααααει. Παρέα δεύτερο γατί μπορεί να μην έχει αλλά μιλάει. Καθε πρωί....από τις 6 πολλές φορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Η Lita έγραψε: #33.658 10-12-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χθες Γιωτα ξαναπηγαμε στη Sabi...και τα μικρα μωρα ειναι πανέμορφα! Η Βασια χάζεψε Click για ανάπτυξη... το διάβασα στο τσιντσιλά maniacs !εννοείται οτι θα σε συμβουλευτώ όταν πάρω την χνουδομπαλίτσα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η gatouni έγραψε: #33.659 10-12-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι πολυ ωραια να κάνουν ήχους...ειστε τυχερες... Μουρμουριζε και ο μεγάλος σήμερα πολύ ωρα μες τη νυχτα...αχ...τι θα τον κάνω το καημένο... Click για ανάπτυξη... Ναι τι να σου πω τετοια ΤΥΧΗ εγώ στη ζωή μου δεν την περίμενα... ΓΙατί μουρμούριζε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η aalyah έγραψε: #33.660 10-12-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Lita: έχει κάνει γενική πρόσκληση? Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι! Μπες στο mycat Θεσσαλονίκης να δεις Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χθες Γιωτα ξαναπηγαμε στη Sabi...και τα μικρα μωρα ειναι πανέμορφα! Η Βασια χάζεψε Click για ανάπτυξη... Εδώ εγώ τα είδα απο φωτό και χάζεψα η Βάσια δεν θα χάζευε που τα είδε και απο κοντά? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλέ αυτα τα λένε εγκαιρως...να κλεισω εισιτήριο Click για ανάπτυξη... Προλαβαίνεις προλαβαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1681 1682 1683 1684 1685 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1683 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1683 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι μωρέ ίσως την δεχτεί κανονικά την μικρή ποτέ δεν ξέρεις! Εγώ ελπίζω να πάνε όλα καλά! Θα έρθεις 21 του μηνός στο σπίτι της Ραίσα? Click για ανάπτυξη... έχει κάνει γενική πρόσκληση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.652 10-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Είναι και εκδικιτική? Ωχ....πως θα το πάρει που θα της φέρεις την χνουδόμπαλα σπίτι ? Click για ανάπτυξη... Χθες Γιωτα ξαναπηγαμε στη Sabi...και τα μικρα μωρα ειναι πανέμορφα! Η Βασια χάζεψε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:30 Η moukelis έγραψε: #33.653 10-12-08 15:30 Kι εμενα μιλανε τα χαζα οταν παιζουν.Βασικα δεν ειναι νιαουρισμα αυτο που κανουν,αλλα κατι σαν μουρμουρητο...Πολυ γελιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.654 10-12-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι μωρέ ίσως την δεχτεί κανονικά την μικρή ποτέ δεν ξέρεις! Εγώ ελπίζω να πάνε όλα καλά! Θα έρθεις 21 του μηνός στο σπίτι της Ραίσα? Click για ανάπτυξη... καλέ αυτα τα λένε εγκαιρως...να κλεισω εισιτήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:31 Η Lita έγραψε: #33.655 10-12-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Γειά σου .Χαριτωμένα είναι τα ψαράκια σου Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ πολύ !σήμερα είχα και μία απώλεια χωρίς λόγο!πέθανε το αρσενικό μου αγγελόψαρο και μάλλον ή το σκότωσε το θηλυκό ή επειδή το απέφευγε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.656 10-12-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Kι εμενα μιλανε τα χαζα οταν παιζουν.Βασικα δεν ειναι νιαουρισμα αυτο που κανουν,αλλα κατι σαν μουρμουρητο...Πολυ γελιο! Click για ανάπτυξη... ειναι πολυ ωραια να κάνουν ήχους...ειστε τυχερες... Μουρμουριζε και ο μεγάλος σήμερα πολύ ωρα μες τη νυχτα...αχ...τι θα τον κάνω το καημένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:33 Η gatouni έγραψε: #33.657 10-12-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Kι εμενα μιλανε τα χαζα οταν παιζουν.Βασικα δεν ειναι νιαουρισμα αυτο που κανουν,αλλα κατι σαν μουρμουρητο...Πολυ γελιο! Click για ανάπτυξη... Και μένα να δεις πως μιλααααει. Παρέα δεύτερο γατί μπορεί να μην έχει αλλά μιλάει. Καθε πρωί....από τις 6 πολλές φορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Η Lita έγραψε: #33.658 10-12-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χθες Γιωτα ξαναπηγαμε στη Sabi...και τα μικρα μωρα ειναι πανέμορφα! Η Βασια χάζεψε Click για ανάπτυξη... το διάβασα στο τσιντσιλά maniacs !εννοείται οτι θα σε συμβουλευτώ όταν πάρω την χνουδομπαλίτσα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η gatouni έγραψε: #33.659 10-12-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι πολυ ωραια να κάνουν ήχους...ειστε τυχερες... Μουρμουριζε και ο μεγάλος σήμερα πολύ ωρα μες τη νυχτα...αχ...τι θα τον κάνω το καημένο... Click για ανάπτυξη... Ναι τι να σου πω τετοια ΤΥΧΗ εγώ στη ζωή μου δεν την περίμενα... ΓΙατί μουρμούριζε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η aalyah έγραψε: #33.660 10-12-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Lita: έχει κάνει γενική πρόσκληση? Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι! Μπες στο mycat Θεσσαλονίκης να δεις Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χθες Γιωτα ξαναπηγαμε στη Sabi...και τα μικρα μωρα ειναι πανέμορφα! Η Βασια χάζεψε Click για ανάπτυξη... Εδώ εγώ τα είδα απο φωτό και χάζεψα η Βάσια δεν θα χάζευε που τα είδε και απο κοντά? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλέ αυτα τα λένε εγκαιρως...να κλεισω εισιτήριο Click για ανάπτυξη... Προλαβαίνεις προλαβαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1681 1682 1683 1684 1685 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1683 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1683 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Είναι και εκδικιτική? Ωχ....πως θα το πάρει που θα της φέρεις την χνουδόμπαλα σπίτι ? Click για ανάπτυξη... Χθες Γιωτα ξαναπηγαμε στη Sabi...και τα μικρα μωρα ειναι πανέμορφα! Η Βασια χάζεψε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:30 Η moukelis έγραψε: #33.653 10-12-08 15:30 Kι εμενα μιλανε τα χαζα οταν παιζουν.Βασικα δεν ειναι νιαουρισμα αυτο που κανουν,αλλα κατι σαν μουρμουρητο...Πολυ γελιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.654 10-12-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι μωρέ ίσως την δεχτεί κανονικά την μικρή ποτέ δεν ξέρεις! Εγώ ελπίζω να πάνε όλα καλά! Θα έρθεις 21 του μηνός στο σπίτι της Ραίσα? Click για ανάπτυξη... καλέ αυτα τα λένε εγκαιρως...να κλεισω εισιτήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:31 Η Lita έγραψε: #33.655 10-12-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Γειά σου .Χαριτωμένα είναι τα ψαράκια σου Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ πολύ !σήμερα είχα και μία απώλεια χωρίς λόγο!πέθανε το αρσενικό μου αγγελόψαρο και μάλλον ή το σκότωσε το θηλυκό ή επειδή το απέφευγε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.656 10-12-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Kι εμενα μιλανε τα χαζα οταν παιζουν.Βασικα δεν ειναι νιαουρισμα αυτο που κανουν,αλλα κατι σαν μουρμουρητο...Πολυ γελιο! Click για ανάπτυξη... ειναι πολυ ωραια να κάνουν ήχους...ειστε τυχερες... Μουρμουριζε και ο μεγάλος σήμερα πολύ ωρα μες τη νυχτα...αχ...τι θα τον κάνω το καημένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:33 Η gatouni έγραψε: #33.657 10-12-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Kι εμενα μιλανε τα χαζα οταν παιζουν.Βασικα δεν ειναι νιαουρισμα αυτο που κανουν,αλλα κατι σαν μουρμουρητο...Πολυ γελιο! Click για ανάπτυξη... Και μένα να δεις πως μιλααααει. Παρέα δεύτερο γατί μπορεί να μην έχει αλλά μιλάει. Καθε πρωί....από τις 6 πολλές φορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Η Lita έγραψε: #33.658 10-12-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χθες Γιωτα ξαναπηγαμε στη Sabi...και τα μικρα μωρα ειναι πανέμορφα! Η Βασια χάζεψε Click για ανάπτυξη... το διάβασα στο τσιντσιλά maniacs !εννοείται οτι θα σε συμβουλευτώ όταν πάρω την χνουδομπαλίτσα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η gatouni έγραψε: #33.659 10-12-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι πολυ ωραια να κάνουν ήχους...ειστε τυχερες... Μουρμουριζε και ο μεγάλος σήμερα πολύ ωρα μες τη νυχτα...αχ...τι θα τον κάνω το καημένο... Click για ανάπτυξη... Ναι τι να σου πω τετοια ΤΥΧΗ εγώ στη ζωή μου δεν την περίμενα... ΓΙατί μουρμούριζε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η aalyah έγραψε: #33.660 10-12-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Lita: έχει κάνει γενική πρόσκληση? Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι! Μπες στο mycat Θεσσαλονίκης να δεις Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χθες Γιωτα ξαναπηγαμε στη Sabi...και τα μικρα μωρα ειναι πανέμορφα! Η Βασια χάζεψε Click για ανάπτυξη... Εδώ εγώ τα είδα απο φωτό και χάζεψα η Βάσια δεν θα χάζευε που τα είδε και απο κοντά? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλέ αυτα τα λένε εγκαιρως...να κλεισω εισιτήριο Click για ανάπτυξη... Προλαβαίνεις προλαβαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1681 1682 1683 1684 1685 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1683 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1683 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kι εμενα μιλανε τα χαζα οταν παιζουν.Βασικα δεν ειναι νιαουρισμα αυτο που κανουν,αλλα κατι σαν μουρμουρητο...Πολυ γελιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.654 10-12-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι μωρέ ίσως την δεχτεί κανονικά την μικρή ποτέ δεν ξέρεις! Εγώ ελπίζω να πάνε όλα καλά! Θα έρθεις 21 του μηνός στο σπίτι της Ραίσα? Click για ανάπτυξη... καλέ αυτα τα λένε εγκαιρως...να κλεισω εισιτήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:31 Η Lita έγραψε: #33.655 10-12-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Γειά σου .Χαριτωμένα είναι τα ψαράκια σου Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ πολύ !σήμερα είχα και μία απώλεια χωρίς λόγο!πέθανε το αρσενικό μου αγγελόψαρο και μάλλον ή το σκότωσε το θηλυκό ή επειδή το απέφευγε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.656 10-12-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Kι εμενα μιλανε τα χαζα οταν παιζουν.Βασικα δεν ειναι νιαουρισμα αυτο που κανουν,αλλα κατι σαν μουρμουρητο...Πολυ γελιο! Click για ανάπτυξη... ειναι πολυ ωραια να κάνουν ήχους...ειστε τυχερες... Μουρμουριζε και ο μεγάλος σήμερα πολύ ωρα μες τη νυχτα...αχ...τι θα τον κάνω το καημένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:33 Η gatouni έγραψε: #33.657 10-12-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Kι εμενα μιλανε τα χαζα οταν παιζουν.Βασικα δεν ειναι νιαουρισμα αυτο που κανουν,αλλα κατι σαν μουρμουρητο...Πολυ γελιο! Click για ανάπτυξη... Και μένα να δεις πως μιλααααει. Παρέα δεύτερο γατί μπορεί να μην έχει αλλά μιλάει. Καθε πρωί....από τις 6 πολλές φορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Η Lita έγραψε: #33.658 10-12-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χθες Γιωτα ξαναπηγαμε στη Sabi...και τα μικρα μωρα ειναι πανέμορφα! Η Βασια χάζεψε Click για ανάπτυξη... το διάβασα στο τσιντσιλά maniacs !εννοείται οτι θα σε συμβουλευτώ όταν πάρω την χνουδομπαλίτσα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η gatouni έγραψε: #33.659 10-12-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι πολυ ωραια να κάνουν ήχους...ειστε τυχερες... Μουρμουριζε και ο μεγάλος σήμερα πολύ ωρα μες τη νυχτα...αχ...τι θα τον κάνω το καημένο... Click για ανάπτυξη... Ναι τι να σου πω τετοια ΤΥΧΗ εγώ στη ζωή μου δεν την περίμενα... ΓΙατί μουρμούριζε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η aalyah έγραψε: #33.660 10-12-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Lita: έχει κάνει γενική πρόσκληση? Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι! Μπες στο mycat Θεσσαλονίκης να δεις Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χθες Γιωτα ξαναπηγαμε στη Sabi...και τα μικρα μωρα ειναι πανέμορφα! Η Βασια χάζεψε Click για ανάπτυξη... Εδώ εγώ τα είδα απο φωτό και χάζεψα η Βάσια δεν θα χάζευε που τα είδε και απο κοντά? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλέ αυτα τα λένε εγκαιρως...να κλεισω εισιτήριο Click για ανάπτυξη... Προλαβαίνεις προλαβαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1681 1682 1683 1684 1685 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1683 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1683 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι μωρέ ίσως την δεχτεί κανονικά την μικρή ποτέ δεν ξέρεις! Εγώ ελπίζω να πάνε όλα καλά! Θα έρθεις 21 του μηνός στο σπίτι της Ραίσα? Click για ανάπτυξη... καλέ αυτα τα λένε εγκαιρως...να κλεισω εισιτήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:31 Η Lita έγραψε: #33.655 10-12-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Γειά σου .Χαριτωμένα είναι τα ψαράκια σου Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ πολύ !σήμερα είχα και μία απώλεια χωρίς λόγο!πέθανε το αρσενικό μου αγγελόψαρο και μάλλον ή το σκότωσε το θηλυκό ή επειδή το απέφευγε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.656 10-12-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Kι εμενα μιλανε τα χαζα οταν παιζουν.Βασικα δεν ειναι νιαουρισμα αυτο που κανουν,αλλα κατι σαν μουρμουρητο...Πολυ γελιο! Click για ανάπτυξη... ειναι πολυ ωραια να κάνουν ήχους...ειστε τυχερες... Μουρμουριζε και ο μεγάλος σήμερα πολύ ωρα μες τη νυχτα...αχ...τι θα τον κάνω το καημένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:33 Η gatouni έγραψε: #33.657 10-12-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Kι εμενα μιλανε τα χαζα οταν παιζουν.Βασικα δεν ειναι νιαουρισμα αυτο που κανουν,αλλα κατι σαν μουρμουρητο...Πολυ γελιο! Click για ανάπτυξη... Και μένα να δεις πως μιλααααει. Παρέα δεύτερο γατί μπορεί να μην έχει αλλά μιλάει. Καθε πρωί....από τις 6 πολλές φορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Η Lita έγραψε: #33.658 10-12-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χθες Γιωτα ξαναπηγαμε στη Sabi...και τα μικρα μωρα ειναι πανέμορφα! Η Βασια χάζεψε Click για ανάπτυξη... το διάβασα στο τσιντσιλά maniacs !εννοείται οτι θα σε συμβουλευτώ όταν πάρω την χνουδομπαλίτσα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η gatouni έγραψε: #33.659 10-12-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι πολυ ωραια να κάνουν ήχους...ειστε τυχερες... Μουρμουριζε και ο μεγάλος σήμερα πολύ ωρα μες τη νυχτα...αχ...τι θα τον κάνω το καημένο... Click για ανάπτυξη... Ναι τι να σου πω τετοια ΤΥΧΗ εγώ στη ζωή μου δεν την περίμενα... ΓΙατί μουρμούριζε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η aalyah έγραψε: #33.660 10-12-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Lita: έχει κάνει γενική πρόσκληση? Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι! Μπες στο mycat Θεσσαλονίκης να δεις Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χθες Γιωτα ξαναπηγαμε στη Sabi...και τα μικρα μωρα ειναι πανέμορφα! Η Βασια χάζεψε Click για ανάπτυξη... Εδώ εγώ τα είδα απο φωτό και χάζεψα η Βάσια δεν θα χάζευε που τα είδε και απο κοντά? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλέ αυτα τα λένε εγκαιρως...να κλεισω εισιτήριο Click για ανάπτυξη... Προλαβαίνεις προλαβαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1681 1682 1683 1684 1685 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1683 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1683 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από catspy: Γειά σου .Χαριτωμένα είναι τα ψαράκια σου Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ πολύ !σήμερα είχα και μία απώλεια χωρίς λόγο!πέθανε το αρσενικό μου αγγελόψαρο και μάλλον ή το σκότωσε το θηλυκό ή επειδή το απέφευγε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.656 10-12-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Kι εμενα μιλανε τα χαζα οταν παιζουν.Βασικα δεν ειναι νιαουρισμα αυτο που κανουν,αλλα κατι σαν μουρμουρητο...Πολυ γελιο! Click για ανάπτυξη... ειναι πολυ ωραια να κάνουν ήχους...ειστε τυχερες... Μουρμουριζε και ο μεγάλος σήμερα πολύ ωρα μες τη νυχτα...αχ...τι θα τον κάνω το καημένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:33 Η gatouni έγραψε: #33.657 10-12-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Kι εμενα μιλανε τα χαζα οταν παιζουν.Βασικα δεν ειναι νιαουρισμα αυτο που κανουν,αλλα κατι σαν μουρμουρητο...Πολυ γελιο! Click για ανάπτυξη... Και μένα να δεις πως μιλααααει. Παρέα δεύτερο γατί μπορεί να μην έχει αλλά μιλάει. Καθε πρωί....από τις 6 πολλές φορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Η Lita έγραψε: #33.658 10-12-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χθες Γιωτα ξαναπηγαμε στη Sabi...και τα μικρα μωρα ειναι πανέμορφα! Η Βασια χάζεψε Click για ανάπτυξη... το διάβασα στο τσιντσιλά maniacs !εννοείται οτι θα σε συμβουλευτώ όταν πάρω την χνουδομπαλίτσα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η gatouni έγραψε: #33.659 10-12-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι πολυ ωραια να κάνουν ήχους...ειστε τυχερες... Μουρμουριζε και ο μεγάλος σήμερα πολύ ωρα μες τη νυχτα...αχ...τι θα τον κάνω το καημένο... Click για ανάπτυξη... Ναι τι να σου πω τετοια ΤΥΧΗ εγώ στη ζωή μου δεν την περίμενα... ΓΙατί μουρμούριζε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η aalyah έγραψε: #33.660 10-12-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Lita: έχει κάνει γενική πρόσκληση? Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι! Μπες στο mycat Θεσσαλονίκης να δεις Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χθες Γιωτα ξαναπηγαμε στη Sabi...και τα μικρα μωρα ειναι πανέμορφα! Η Βασια χάζεψε Click για ανάπτυξη... Εδώ εγώ τα είδα απο φωτό και χάζεψα η Βάσια δεν θα χάζευε που τα είδε και απο κοντά? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλέ αυτα τα λένε εγκαιρως...να κλεισω εισιτήριο Click για ανάπτυξη... Προλαβαίνεις προλαβαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1681 1682 1683 1684 1685 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1683 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1683 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Kι εμενα μιλανε τα χαζα οταν παιζουν.Βασικα δεν ειναι νιαουρισμα αυτο που κανουν,αλλα κατι σαν μουρμουρητο...Πολυ γελιο! Click για ανάπτυξη... ειναι πολυ ωραια να κάνουν ήχους...ειστε τυχερες... Μουρμουριζε και ο μεγάλος σήμερα πολύ ωρα μες τη νυχτα...αχ...τι θα τον κάνω το καημένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:33 Η gatouni έγραψε: #33.657 10-12-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Kι εμενα μιλανε τα χαζα οταν παιζουν.Βασικα δεν ειναι νιαουρισμα αυτο που κανουν,αλλα κατι σαν μουρμουρητο...Πολυ γελιο! Click για ανάπτυξη... Και μένα να δεις πως μιλααααει. Παρέα δεύτερο γατί μπορεί να μην έχει αλλά μιλάει. Καθε πρωί....από τις 6 πολλές φορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Η Lita έγραψε: #33.658 10-12-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χθες Γιωτα ξαναπηγαμε στη Sabi...και τα μικρα μωρα ειναι πανέμορφα! Η Βασια χάζεψε Click για ανάπτυξη... το διάβασα στο τσιντσιλά maniacs !εννοείται οτι θα σε συμβουλευτώ όταν πάρω την χνουδομπαλίτσα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η gatouni έγραψε: #33.659 10-12-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι πολυ ωραια να κάνουν ήχους...ειστε τυχερες... Μουρμουριζε και ο μεγάλος σήμερα πολύ ωρα μες τη νυχτα...αχ...τι θα τον κάνω το καημένο... Click για ανάπτυξη... Ναι τι να σου πω τετοια ΤΥΧΗ εγώ στη ζωή μου δεν την περίμενα... ΓΙατί μουρμούριζε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η aalyah έγραψε: #33.660 10-12-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Lita: έχει κάνει γενική πρόσκληση? Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι! Μπες στο mycat Θεσσαλονίκης να δεις Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χθες Γιωτα ξαναπηγαμε στη Sabi...και τα μικρα μωρα ειναι πανέμορφα! Η Βασια χάζεψε Click για ανάπτυξη... Εδώ εγώ τα είδα απο φωτό και χάζεψα η Βάσια δεν θα χάζευε που τα είδε και απο κοντά? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλέ αυτα τα λένε εγκαιρως...να κλεισω εισιτήριο Click για ανάπτυξη... Προλαβαίνεις προλαβαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1681 1682 1683 1684 1685 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1683 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1683 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Kι εμενα μιλανε τα χαζα οταν παιζουν.Βασικα δεν ειναι νιαουρισμα αυτο που κανουν,αλλα κατι σαν μουρμουρητο...Πολυ γελιο! Click για ανάπτυξη... Και μένα να δεις πως μιλααααει. Παρέα δεύτερο γατί μπορεί να μην έχει αλλά μιλάει. Καθε πρωί....από τις 6 πολλές φορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Η Lita έγραψε: #33.658 10-12-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χθες Γιωτα ξαναπηγαμε στη Sabi...και τα μικρα μωρα ειναι πανέμορφα! Η Βασια χάζεψε Click για ανάπτυξη... το διάβασα στο τσιντσιλά maniacs !εννοείται οτι θα σε συμβουλευτώ όταν πάρω την χνουδομπαλίτσα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η gatouni έγραψε: #33.659 10-12-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι πολυ ωραια να κάνουν ήχους...ειστε τυχερες... Μουρμουριζε και ο μεγάλος σήμερα πολύ ωρα μες τη νυχτα...αχ...τι θα τον κάνω το καημένο... Click για ανάπτυξη... Ναι τι να σου πω τετοια ΤΥΧΗ εγώ στη ζωή μου δεν την περίμενα... ΓΙατί μουρμούριζε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η aalyah έγραψε: #33.660 10-12-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Lita: έχει κάνει γενική πρόσκληση? Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι! Μπες στο mycat Θεσσαλονίκης να δεις Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χθες Γιωτα ξαναπηγαμε στη Sabi...και τα μικρα μωρα ειναι πανέμορφα! Η Βασια χάζεψε Click για ανάπτυξη... Εδώ εγώ τα είδα απο φωτό και χάζεψα η Βάσια δεν θα χάζευε που τα είδε και απο κοντά? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλέ αυτα τα λένε εγκαιρως...να κλεισω εισιτήριο Click για ανάπτυξη... Προλαβαίνεις προλαβαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1681 1682 1683 1684 1685 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1683 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1683 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χθες Γιωτα ξαναπηγαμε στη Sabi...και τα μικρα μωρα ειναι πανέμορφα! Η Βασια χάζεψε Click για ανάπτυξη... το διάβασα στο τσιντσιλά maniacs !εννοείται οτι θα σε συμβουλευτώ όταν πάρω την χνουδομπαλίτσα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η gatouni έγραψε: #33.659 10-12-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι πολυ ωραια να κάνουν ήχους...ειστε τυχερες... Μουρμουριζε και ο μεγάλος σήμερα πολύ ωρα μες τη νυχτα...αχ...τι θα τον κάνω το καημένο... Click για ανάπτυξη... Ναι τι να σου πω τετοια ΤΥΧΗ εγώ στη ζωή μου δεν την περίμενα... ΓΙατί μουρμούριζε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η aalyah έγραψε: #33.660 10-12-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Lita: έχει κάνει γενική πρόσκληση? Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι! Μπες στο mycat Θεσσαλονίκης να δεις Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χθες Γιωτα ξαναπηγαμε στη Sabi...και τα μικρα μωρα ειναι πανέμορφα! Η Βασια χάζεψε Click για ανάπτυξη... Εδώ εγώ τα είδα απο φωτό και χάζεψα η Βάσια δεν θα χάζευε που τα είδε και απο κοντά? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλέ αυτα τα λένε εγκαιρως...να κλεισω εισιτήριο Click για ανάπτυξη... Προλαβαίνεις προλαβαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1681 1682 1683 1684 1685 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1683 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1683 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι πολυ ωραια να κάνουν ήχους...ειστε τυχερες... Μουρμουριζε και ο μεγάλος σήμερα πολύ ωρα μες τη νυχτα...αχ...τι θα τον κάνω το καημένο... Click για ανάπτυξη... Ναι τι να σου πω τετοια ΤΥΧΗ εγώ στη ζωή μου δεν την περίμενα... ΓΙατί μουρμούριζε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η aalyah έγραψε: #33.660 10-12-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Lita: έχει κάνει γενική πρόσκληση? Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι! Μπες στο mycat Θεσσαλονίκης να δεις Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χθες Γιωτα ξαναπηγαμε στη Sabi...και τα μικρα μωρα ειναι πανέμορφα! Η Βασια χάζεψε Click για ανάπτυξη... Εδώ εγώ τα είδα απο φωτό και χάζεψα η Βάσια δεν θα χάζευε που τα είδε και απο κοντά? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλέ αυτα τα λένε εγκαιρως...να κλεισω εισιτήριο Click για ανάπτυξη... Προλαβαίνεις προλαβαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Lita: έχει κάνει γενική πρόσκληση? Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι! Μπες στο mycat Θεσσαλονίκης να δεις Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χθες Γιωτα ξαναπηγαμε στη Sabi...και τα μικρα μωρα ειναι πανέμορφα! Η Βασια χάζεψε Click για ανάπτυξη... Εδώ εγώ τα είδα απο φωτό και χάζεψα η Βάσια δεν θα χάζευε που τα είδε και απο κοντά? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλέ αυτα τα λένε εγκαιρως...να κλεισω εισιτήριο Click για ανάπτυξη... Προλαβαίνεις προλαβαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.