Birman-maniacs

Καλά το τελευταίο ποιημα του erefer ειναι εντελώς ακατάλληλο!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μόνο το κατούρημα ??? για την αλλη προσωπικη στιγμη τι έχεις να πεις?? που εκει που εχεις παραδοθεί στα χερια του συντρόφου σου ερχονται κ σου μυρίζουν τον κωλο ? ή κατι αλλο ....:redface: Τελοσπα μετά εξαφανίζονται...και ξανάρχονται για αλλο σνιφαρισμα μολις τελειωνουν τα αχ βαχ

:lol::lol::lol::lol: Κι εσύ, μανάρι μου, ανοιχτή την αφήνεις την πόρτα; Εμ, τα θέλει ο κ... σου κι εσένα:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι την αφήνω γιατι γρατσουνανε τη πόρτα...που να συγκεντρωθείς μετα!!

Καλά το αλλο? εκει που εχεις παραδοθεί στην απόλυτη ''απολαυση'' , βρίσκεις με το πόδι σου κάτι μαλακό, χνουδωτό, ζεστό στην ακρη του κραβατιού. Ναι ειναι η Πισου η οποία καθεται σε μια γωνίτσα με γυρισμένη τη πλάτη προς εμας!:redface:

Ναι ειναι η Πισου η οποία καθεται σε μια γωνίτσα με γυρισμένη τη πλάτη προς εμας!:redface:

Πού να αντέξει τα αίσχη η γατούλα! Εμ, γίνονται τέτοια πράγματα μπροστά στο παιδί;:lol::lol::lol:

Χμμ....μπορει κ αν της αρέσει να παιρνει μάτι...ο Αλφι κρύβεται κάτω απο το τραπεζι του σαλονιού!!χι χι

Ναι την αφήνω γιατι γρατσουνανε τη πόρτα...που να συγκεντρωθείς μετα!!

Μπορείς να κλείνεις την πόρτα της κρεβατοκάμαρας και την πόρτα ενός άλλου δωματίου όπου θα έχεις κλείσει τις γάτες. Έτσι θα γρατσουνάνε αυτή την πόρτα και όχι του δωματίου σας. Νομίζω ότι ο ήχος θα είναι ελαχιστοποιημένος έτσι;)

Καλημέρα!!

Λοιπόν έχουμε ξεφύγει εντελώς! Μία ο erefer με τα σέξυ ποιηματάκια του, μία η Άντα με το... πρόβλημα - γατομπανιστήρι....
Παρόλ'αυτά... γουστάρω να είμαστε άνετοι και να τα μοιραζόμαστε όλα...! :lol::lol:
Άντα μου γιατί δεν ανοίγεις θέμα "γατομπανιστήρι.... και πως το αντιμετωπίζετε..." :lol::lol:
Πλάκα κάνω...! :lol:

Λοιπόν το φαγητό μου έγινε λουκούμι...! Πατάτες με μανιτάρια στο φούρνο... το έκανα στη λαδόκολλα και ο δικός μου έφαγε 2 πιάτα... εγώ μισό όμως... και βέβαια κάθε μέρα 1 ώρα περπάτημα...

Αν ήξερες τι βαρυφωνάρα εχει ο Αλφι ...

Καλημέρα Γιούλη...μανιτάρια πλευρώτους έβαλες?

Καλημέρα!!

Λοιπόν έχουμε ξεφύγει εντελώς! Μία ο erefer με τα σέξυ ποιηματάκια του, μία η Άντα με το... πρόβλημα - γατομπανιστήρι....
Παρόλ'αυτά... γουστάρω να είμαστε άνετοι και να τα μοιραζόμαστε όλα...! :lol::lol:
Άντα μου γιατί δεν ανοίγεις θέμα "γατομπανιστήρι.... και πως το αντιμετωπίζετε..." :lol::lol:
Πλάκα κάνω...! :lol:

Λοιπόν το φαγητό μου έγινε λουκούμι...! Πατάτες με μανιτάρια στο φούρνο... το έκανα στη λαδόκολλα και ο δικός μου έφαγε 2 πιάτα... εγώ μισό όμως... και βέβαια κάθε μέρα 1 ώρα περπάτημα...

είδα ότι αργούσες να μπεις Γιούλη και νόμιζα ότι το φαγητο κάτι παρενέργεια είχε:lol::lol:

Χμμ....μπορει κ αν της αρέσει να παιρνει μάτι...ο Αλφι κρύβεται κάτω απο το τραπεζι του σαλονιού!!χι χι

φαντάσου τι γίνεται για να κρύβεται το ζωντανο!Άντα δεν μας τα λες καλα:lol:

Σιγά μωρέ ...τι να γίνεται?? δεν κρεμιόμαστε κ απο το πολύφωτο!!!!!!!!

Τώρα που το σκέφτομαι...πρέπει να βάλω φωτιστικά !!??:hmm: χι χι

Λοιπόν το φαγητό μου έγινε λουκούμι...! Πατάτες με μανιτάρια στο φούρνο... το έκανα στη λαδόκολλα.

Θα μας δώσεις τη συνταγή;:)

είδα ότι αργούσες να μπεις Γιούλη και νόμιζα ότι το φαγητο κάτι παρενέργεια είχε:lol::lol:

Είχε... είχε...:redface:κι έπεσε και πολύ παντόφλα έξω από τη κρεβατοκάμαρα! :lol:

Έβαλα μανιτάρια portobello τα άσπρα στο κεσεδάκι... τα έκοψα χοντρά κομμάτια όμως και γίναν καλύτερα από τις πατάτες.
Εβαλα στη λαδόκολα και: λάδι, λίγο μαργαρίνη, θυμάρι,μαιντανό, αλάτι, πιπέρι, άσπρο κρασί, και μουστάρδα! :P

Yami yami for the tammy!!

Είχε... είχε...:redface:κι έπεσε και πολύ παντόφλα έξω από τη κρεβατοκάμαρα! :lol:

Έβαλα μανιτάρια portobello τα άσπρα στο κεσεδάκι... τα έκοψα χοντρά κομμάτια όμως και γίναν καλύτερα από τις πατάτες.
Εβαλα στη λαδόκολα και: λάδι, λίγο μαργαρίνη, θυμάρι,μαιντανό, αλάτι, πιπέρι, άσπρο κρασί, και μουστάρδα! :P

2 ώρες σιγοψήθηκε στους 180 βαθμούς κλειστό και μισή ώρα στο γκριλ από πάνω για να πάρει χρώμα!

xi xi ετσι ακριβώς!!!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back