bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 20:04 Η bunny έγραψε: #34.841 11-01-09 20:04 Τι φατσούλα είναι αυτή;! Αυτό υποτείθεται ότι είναι...Karate Birman; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 20:43 Η catspy έγραψε: #34.842 11-01-09 20:43 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αχ,αυτό το γατί είναι πολύ φάτσα! Θέλω να το ζουλήξω! Παιδιά έχω πάρει 2 γατοημερολόγια! Φωτό Ιανουαρίου: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Και το κακό νέο: Στον Υμητό,λίγο πιο πέρα απ' τα καμμένα,εκεί που πάνε τα πουλιά και ξαναφτιάχουν τις φωλιές τους,κάθε 2 μέτρα έχει κυνηγούς! Κάθε σούρουπο γίνεται η τρελή σφαγή... Κι όταν τους ρώτησα πώς γίνεται να τους αρέσει να σκοτώνουν,τι μου είπαν; ''Εμείς ερχόμαστε εδώ να ξεδώσουμε λίγο!'' Μα πώς μπορούν να ευχαριστιούνται με το θάνατο ενός πουλιού; Πρέπει να είναι ψυχασθενείς. Πήγαμε στο Δασαρχείο,φωνάξαμε την Αστυνομία,αλλά τίποτα. Το βρίσκω βάρβαρο αυτό. Click για ανάπτυξη... Αχ Χριστίνα σήμερα στην κοινωνίαν δεν βρίσκεις άκρη!!!!!Μα πως έχουμε καταντήσει έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 20:47 Η bunny έγραψε: #34.843 11-01-09 20:47 Γεια σου! Καιρό έχουμε να τα πούμε! Τι νέα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 21:39 Η bunny έγραψε: #34.844 11-01-09 21:39 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αχ Χριστίνα σήμερα στην κοινωνίαν δεν βρίσκεις άκρη!!!!!Μα πως έχουμε καταντήσει έτσι? Click για ανάπτυξη... Έχεις απόλυτο δίκιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 08:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.845 12-01-09 08:55 Kαλημερα και καλη εβδομαδα! Ο Versacce μπαμπας της Σεμελης που σκουρηνε κι ομορφηνε κι αλλο... Ο πιο γλυκος, ομορφος κι αγαθος Βιρμανος κατα τη γνωμη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:29 Η elvenstar: #34.846 12-01-09 14:29 Γιουλη σου το έγραψα κ στους Βρετανούς ο μπαμπάς είναι Τ Ε Λ Ε Ι Ο Σ!!!!! και παρατηρώντας τις φωτογραφίες μπαμπά κ κόρης παρατήρηση ότι αν παχύνει λίγο η Σεμέλη θα είναι ίδια ο μπαμπάς της Αλήθεια ποιος τον έχει αυτόν τον κούκλο τον Βερσάζε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.847 12-01-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιουλη σου το έγραψα κ στους Βρετανούς ο μπαμπάς είναι Τ Ε Λ Ε Ι Ο Σ!!!!! και παρατηρώντας τις φωτογραφίες μπαμπά κ κόρης παρατήρηση ότι αν παχύνει λίγο η Σεμέλη θα είναι ίδια ο μπαμπάς της Αλήθεια ποιος τον έχει αυτόν τον κούκλο τον Βερσάζε; Click για ανάπτυξη... ειναι επιβητορας στο εκτροφειο απο το οποιο την πηρα... Στη γεννα "F" θα δεις τη Σεμελη (Faraya) και στη γεννα "B" θα δεις το Μορφεα (Barishu) https://www.catalis-heilige-birma.de/ Παντως ο Versacce εχει αγαθοβιολικο βλεμμα...ενω η Σεμελη εχει το βλεμα της μαμας της...πονηρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:55 Η staman2 έγραψε: #34.848 12-01-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα και καλη εβδομαδα! Ο Versacce μπαμπας της Σεμελης που σκουρηνε κι ομορφηνε κι αλλο... Ο πιο γλυκος, ομορφος κι αγαθος Βιρμανος κατα τη γνωμη μου... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι επιβητορας στο εκτροφειο απο το οποιο την πηρα... Στη γεννα "F" θα δεις τη Σεμελη (Faraya) και στη γεννα "B" θα δεις το Μορφεα (Barishu) https://www.catalis-heilige-birma.de/ Παντως ο Versacce εχει αγαθοβιολικο βλεμμα...ενω η Σεμελη εχει το βλεμα της μαμας της...πονηρο... Click για ανάπτυξη... Γιουλη μου καλημέρα! Πραγματικά είναι τέλειος βιρμανός ο μπαμπάς της Σεμέλης σου. Κι όπως λέει κι η 'Ελενα θα γίνει το Σεμελάκι σου ιδιο όταν μεγαλώσει! Πάντως το βλέμμα του πατέρα της είναι και θα παραμείνει σαν μωρου!!! Και η Σεμέλη σου είναι ακριβώς ίδια ιδιώς αυτο φαίνεται στη φωτό που είναι πάνω στο χαλάκι. Να μου τα φιλήσεις τα μωρά σου. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 16:37 Η elvenstar: #34.849 12-01-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι επιβητορας στο εκτροφειο απο το οποιο την πηρα... Στη γεννα "F" θα δεις τη Σεμελη (Faraya) και στη γεννα "B" θα δεις το Μορφεα (Barishu) https://www.catalis-heilige-birma.de/ Παντως ο Versacce εχει αγαθοβιολικο βλεμμα...ενω η Σεμελη εχει το βλεμα της μαμας της...πονηρο... Click για ανάπτυξη... Ε είναι κ κορίτσι η Σεμέλη μην το ξεχνάς Λοιπόν πάω να δω τα μωρά σου στο εκτροφείο. Ο μπαμπάς πάντως είναι θεϊκός γάτος μπουνταλάς ξεμπουνταλάς είναι πανέμορφος άμα τον κάνει retired θα γίνει σκοτωμός νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 19:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.850 12-01-09 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε είναι κ κορίτσι η Σεμέλη μην το ξεχνάς Λοιπόν πάω να δω τα μωρά σου στο εκτροφείο. Ο μπαμπάς πάντως είναι θεϊκός γάτος μπουνταλάς ξεμπουνταλάς είναι πανέμορφος άμα τον κάνει retired θα γίνει σκοτωμός νομίζω Click για ανάπτυξη... εγω εχω παθει ψυχωση με αυτο το γατο...οταν τον εφεραν απο την Αυστραλια το εβαλα σκοπο να παρω μια κορη σαν αυτον. Τα ξημερωματα που ειχαν τη γεννα ημασταν On line στο Msn... ε ρε χαρα μετα απο μια εβδομαδα οταν βγηκε και το χρωμα της μικρης...παρτυ εκανα και να φανταστεις οτι και τις δυο φορε που πηγα Γερμανια δεν καταφερα να παω στο εκτροφειο τους...μου τα εφεραν και τα δυο, Μορφεα και Σεμελη στο σπιτι της φιλης μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 20:50 Η avtwvia έγραψε: #34.851 12-01-09 20:50 Kαι επειδη σας το ειχα ταξει το βιρμανικο κουνελι φωτογραφηθηκε μονο τουανφας προφιλ αλλα και με ολη την οικογενεια αδερφη,πατερας,βιρμανη,μητερα,αδερφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 21:21 Η elvenstar: #34.852 12-01-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω εχω παθει ψυχωση με αυτο το γατο...οταν τον εφεραν απο την Αυστραλια το εβαλα σκοπο να παρω μια κορη σαν αυτον. Τα ξημερωματα που ειχαν τη γεννα ημασταν On line στο Msn... ε ρε χαρα μετα απο μια εβδομαδα οταν βγηκε και το χρωμα της μικρης...παρτυ εκανα και να φανταστεις οτι και τις δυο φορε που πηγα Γερμανια δεν καταφερα να παω στο εκτροφειο τους...μου τα εφεραν και τα δυο, Μορφεα και Σεμελη στο σπιτι της φιλης μου... Click για ανάπτυξη... Είναι λογικό που έπαθες ψύχωση κ εγώ που τον είδα τρελάθηκα. Περίμενες on line να γεννηθεί; Σαν τους πατεράδες που περιμένουν έξω από το μαιευτήριο είσαι πολύ τυχερή τελικά που βγήκε ένα γατάκι όπως το ήθελες εγώ λέω αν μεγαλώσει λίγο κ παχύνει θα γίνει ίδια ο μπαμπάς του μοιάζει πάρα πολύ.Να ξαναπάς κ να τον δεις ή μπορεί κ να τον βρεις σε έκθεση Πάντως αν τον αποσύρουν λέω να αρχίσεις να συνηθίζεις την ιδέα του 4ου γατιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:28 Η bunny έγραψε: #34.853 12-01-09 23:28 Γεια σας! Τι νέα; Εμείς περιμένουμε το πράσινο φως(αν το πάρουμε) από τη μαμά της κοπέλας με την κουνελίτσα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα και καλη εβδομαδα! Ο Versacce μπαμπας της Σεμελης που σκουρηνε κι ομορφηνε κι αλλο... Ο πιο γλυκος, ομορφος κι αγαθος Βιρμανος κατα τη γνωμη μου... Click για ανάπτυξη... Και κατά τη δική μου! Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Kαι επειδη σας το ειχα ταξει το βιρμανικο κουνελι φωτογραφηθηκε μονο τουανφας προφιλ αλλα και με ολη την οικογενεια αδερφη,πατερας,βιρμανη,μητερα,αδερφη Click για ανάπτυξη... Τέλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 10:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.854 13-01-09 10:04 Καλημερα! Νεκρα απο τους Birmans παλι σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:04 Η Raisa έγραψε: #34.855 13-01-09 11:04 Καλημέρα Γιουλάκι....είμαι εγώ εδώ Τι έκανες τελικά με τα ράφια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.856 13-01-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Γιουλάκι....είμαι εγώ εδώ Τι έκανες τελικά με τα ράφια? Click για ανάπτυξη... καλημερα Νικολετακι! Ακομα τιποτα...θα κανω συντομα ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:11 Η Raisa έγραψε: #34.857 13-01-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημερα Νικολετακι! Ακομα τιποτα...θα κανω συντομα ομως Click για ανάπτυξη... Ο Μάριος το ξέρει??? Θα είναι πολύ όμορφα πάντως αν το κάνεις....και επάνω να βάλεις μαξιλαράκια με χρατς χρατς για να μην πέφτουν όλη την ώρα...βάλε μια λωρίδα χρατς στον τοίχο και μια στα μαξιλάρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.858 13-01-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ο Μάριος το ξέρει??? Θα είναι πολύ όμορφα πάντως αν το κάνεις....και επάνω να βάλεις μαξιλαράκια με χρατς χρατς για να μην πέφτουν όλη την ώρα...βάλε μια λωρίδα χρατς στον τοίχο και μια στα μαξιλάρια Click για ανάπτυξη... καλε πολυ εξυπνο αυτο με το χρατςκι εγω σκεφτομουν πως να κολησω το μοκετακι τελικα δεν ειμαι καθολου πρακτικος ανθρωπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:23 Η Raisa έγραψε: #34.859 13-01-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε πολυ εξυπνο αυτο με το χρατςκι εγω σκεφτομουν πως να κολησω το μοκετακι τελικα δεν ειμαι καθολου πρακτικος ανθρωπος Click για ανάπτυξη... Από πρακτική τίποτε άλλο Το ίδιο μπορείς να κάνεις και πάνω στο πεζούλι....να είναι στα μαλακά τα μωρά...αν θέλεις πάλι μοκέτα στα ράφια πάλι με χρατς χρατς να την κάνεις...έτσι θα μπορείς να την πλένεις όποτε θέλεις...καλό εεε??? Το Σεμελάκι τι κάνει? Άρχισε να φαίνεται το τάμπυ περισσότερο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:47 Η elvenstar: #34.860 13-01-09 11:47 Καλημέρα κορίτσια, φτιάχνεται ραφάκια ε; πήρα κ εγώ μοκέτα θα στρώσετε στα ραφάκια; δεν είναι κάπως σκληρή για να ντύσετε το ραφάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1741 1742 1743 1744 1745 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1743 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1743 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι φατσούλα είναι αυτή;! Αυτό υποτείθεται ότι είναι...Karate Birman; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 20:43 Η catspy έγραψε: #34.842 11-01-09 20:43 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αχ,αυτό το γατί είναι πολύ φάτσα! Θέλω να το ζουλήξω! Παιδιά έχω πάρει 2 γατοημερολόγια! Φωτό Ιανουαρίου: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Και το κακό νέο: Στον Υμητό,λίγο πιο πέρα απ' τα καμμένα,εκεί που πάνε τα πουλιά και ξαναφτιάχουν τις φωλιές τους,κάθε 2 μέτρα έχει κυνηγούς! Κάθε σούρουπο γίνεται η τρελή σφαγή... Κι όταν τους ρώτησα πώς γίνεται να τους αρέσει να σκοτώνουν,τι μου είπαν; ''Εμείς ερχόμαστε εδώ να ξεδώσουμε λίγο!'' Μα πώς μπορούν να ευχαριστιούνται με το θάνατο ενός πουλιού; Πρέπει να είναι ψυχασθενείς. Πήγαμε στο Δασαρχείο,φωνάξαμε την Αστυνομία,αλλά τίποτα. Το βρίσκω βάρβαρο αυτό. Click για ανάπτυξη... Αχ Χριστίνα σήμερα στην κοινωνίαν δεν βρίσκεις άκρη!!!!!Μα πως έχουμε καταντήσει έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 20:47 Η bunny έγραψε: #34.843 11-01-09 20:47 Γεια σου! Καιρό έχουμε να τα πούμε! Τι νέα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 21:39 Η bunny έγραψε: #34.844 11-01-09 21:39 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αχ Χριστίνα σήμερα στην κοινωνίαν δεν βρίσκεις άκρη!!!!!Μα πως έχουμε καταντήσει έτσι? Click για ανάπτυξη... Έχεις απόλυτο δίκιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 08:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.845 12-01-09 08:55 Kαλημερα και καλη εβδομαδα! Ο Versacce μπαμπας της Σεμελης που σκουρηνε κι ομορφηνε κι αλλο... Ο πιο γλυκος, ομορφος κι αγαθος Βιρμανος κατα τη γνωμη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:29 Η elvenstar: #34.846 12-01-09 14:29 Γιουλη σου το έγραψα κ στους Βρετανούς ο μπαμπάς είναι Τ Ε Λ Ε Ι Ο Σ!!!!! και παρατηρώντας τις φωτογραφίες μπαμπά κ κόρης παρατήρηση ότι αν παχύνει λίγο η Σεμέλη θα είναι ίδια ο μπαμπάς της Αλήθεια ποιος τον έχει αυτόν τον κούκλο τον Βερσάζε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.847 12-01-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιουλη σου το έγραψα κ στους Βρετανούς ο μπαμπάς είναι Τ Ε Λ Ε Ι Ο Σ!!!!! και παρατηρώντας τις φωτογραφίες μπαμπά κ κόρης παρατήρηση ότι αν παχύνει λίγο η Σεμέλη θα είναι ίδια ο μπαμπάς της Αλήθεια ποιος τον έχει αυτόν τον κούκλο τον Βερσάζε; Click για ανάπτυξη... ειναι επιβητορας στο εκτροφειο απο το οποιο την πηρα... Στη γεννα "F" θα δεις τη Σεμελη (Faraya) και στη γεννα "B" θα δεις το Μορφεα (Barishu) https://www.catalis-heilige-birma.de/ Παντως ο Versacce εχει αγαθοβιολικο βλεμμα...ενω η Σεμελη εχει το βλεμα της μαμας της...πονηρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:55 Η staman2 έγραψε: #34.848 12-01-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα και καλη εβδομαδα! Ο Versacce μπαμπας της Σεμελης που σκουρηνε κι ομορφηνε κι αλλο... Ο πιο γλυκος, ομορφος κι αγαθος Βιρμανος κατα τη γνωμη μου... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι επιβητορας στο εκτροφειο απο το οποιο την πηρα... Στη γεννα "F" θα δεις τη Σεμελη (Faraya) και στη γεννα "B" θα δεις το Μορφεα (Barishu) https://www.catalis-heilige-birma.de/ Παντως ο Versacce εχει αγαθοβιολικο βλεμμα...ενω η Σεμελη εχει το βλεμα της μαμας της...πονηρο... Click για ανάπτυξη... Γιουλη μου καλημέρα! Πραγματικά είναι τέλειος βιρμανός ο μπαμπάς της Σεμέλης σου. Κι όπως λέει κι η 'Ελενα θα γίνει το Σεμελάκι σου ιδιο όταν μεγαλώσει! Πάντως το βλέμμα του πατέρα της είναι και θα παραμείνει σαν μωρου!!! Και η Σεμέλη σου είναι ακριβώς ίδια ιδιώς αυτο φαίνεται στη φωτό που είναι πάνω στο χαλάκι. Να μου τα φιλήσεις τα μωρά σου. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 16:37 Η elvenstar: #34.849 12-01-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι επιβητορας στο εκτροφειο απο το οποιο την πηρα... Στη γεννα "F" θα δεις τη Σεμελη (Faraya) και στη γεννα "B" θα δεις το Μορφεα (Barishu) https://www.catalis-heilige-birma.de/ Παντως ο Versacce εχει αγαθοβιολικο βλεμμα...ενω η Σεμελη εχει το βλεμα της μαμας της...πονηρο... Click για ανάπτυξη... Ε είναι κ κορίτσι η Σεμέλη μην το ξεχνάς Λοιπόν πάω να δω τα μωρά σου στο εκτροφείο. Ο μπαμπάς πάντως είναι θεϊκός γάτος μπουνταλάς ξεμπουνταλάς είναι πανέμορφος άμα τον κάνει retired θα γίνει σκοτωμός νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 19:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.850 12-01-09 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε είναι κ κορίτσι η Σεμέλη μην το ξεχνάς Λοιπόν πάω να δω τα μωρά σου στο εκτροφείο. Ο μπαμπάς πάντως είναι θεϊκός γάτος μπουνταλάς ξεμπουνταλάς είναι πανέμορφος άμα τον κάνει retired θα γίνει σκοτωμός νομίζω Click για ανάπτυξη... εγω εχω παθει ψυχωση με αυτο το γατο...οταν τον εφεραν απο την Αυστραλια το εβαλα σκοπο να παρω μια κορη σαν αυτον. Τα ξημερωματα που ειχαν τη γεννα ημασταν On line στο Msn... ε ρε χαρα μετα απο μια εβδομαδα οταν βγηκε και το χρωμα της μικρης...παρτυ εκανα και να φανταστεις οτι και τις δυο φορε που πηγα Γερμανια δεν καταφερα να παω στο εκτροφειο τους...μου τα εφεραν και τα δυο, Μορφεα και Σεμελη στο σπιτι της φιλης μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 20:50 Η avtwvia έγραψε: #34.851 12-01-09 20:50 Kαι επειδη σας το ειχα ταξει το βιρμανικο κουνελι φωτογραφηθηκε μονο τουανφας προφιλ αλλα και με ολη την οικογενεια αδερφη,πατερας,βιρμανη,μητερα,αδερφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 21:21 Η elvenstar: #34.852 12-01-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω εχω παθει ψυχωση με αυτο το γατο...οταν τον εφεραν απο την Αυστραλια το εβαλα σκοπο να παρω μια κορη σαν αυτον. Τα ξημερωματα που ειχαν τη γεννα ημασταν On line στο Msn... ε ρε χαρα μετα απο μια εβδομαδα οταν βγηκε και το χρωμα της μικρης...παρτυ εκανα και να φανταστεις οτι και τις δυο φορε που πηγα Γερμανια δεν καταφερα να παω στο εκτροφειο τους...μου τα εφεραν και τα δυο, Μορφεα και Σεμελη στο σπιτι της φιλης μου... Click για ανάπτυξη... Είναι λογικό που έπαθες ψύχωση κ εγώ που τον είδα τρελάθηκα. Περίμενες on line να γεννηθεί; Σαν τους πατεράδες που περιμένουν έξω από το μαιευτήριο είσαι πολύ τυχερή τελικά που βγήκε ένα γατάκι όπως το ήθελες εγώ λέω αν μεγαλώσει λίγο κ παχύνει θα γίνει ίδια ο μπαμπάς του μοιάζει πάρα πολύ.Να ξαναπάς κ να τον δεις ή μπορεί κ να τον βρεις σε έκθεση Πάντως αν τον αποσύρουν λέω να αρχίσεις να συνηθίζεις την ιδέα του 4ου γατιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:28 Η bunny έγραψε: #34.853 12-01-09 23:28 Γεια σας! Τι νέα; Εμείς περιμένουμε το πράσινο φως(αν το πάρουμε) από τη μαμά της κοπέλας με την κουνελίτσα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα και καλη εβδομαδα! Ο Versacce μπαμπας της Σεμελης που σκουρηνε κι ομορφηνε κι αλλο... Ο πιο γλυκος, ομορφος κι αγαθος Βιρμανος κατα τη γνωμη μου... Click για ανάπτυξη... Και κατά τη δική μου! Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Kαι επειδη σας το ειχα ταξει το βιρμανικο κουνελι φωτογραφηθηκε μονο τουανφας προφιλ αλλα και με ολη την οικογενεια αδερφη,πατερας,βιρμανη,μητερα,αδερφη Click για ανάπτυξη... Τέλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 10:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.854 13-01-09 10:04 Καλημερα! Νεκρα απο τους Birmans παλι σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:04 Η Raisa έγραψε: #34.855 13-01-09 11:04 Καλημέρα Γιουλάκι....είμαι εγώ εδώ Τι έκανες τελικά με τα ράφια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.856 13-01-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Γιουλάκι....είμαι εγώ εδώ Τι έκανες τελικά με τα ράφια? Click για ανάπτυξη... καλημερα Νικολετακι! Ακομα τιποτα...θα κανω συντομα ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:11 Η Raisa έγραψε: #34.857 13-01-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημερα Νικολετακι! Ακομα τιποτα...θα κανω συντομα ομως Click για ανάπτυξη... Ο Μάριος το ξέρει??? Θα είναι πολύ όμορφα πάντως αν το κάνεις....και επάνω να βάλεις μαξιλαράκια με χρατς χρατς για να μην πέφτουν όλη την ώρα...βάλε μια λωρίδα χρατς στον τοίχο και μια στα μαξιλάρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.858 13-01-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ο Μάριος το ξέρει??? Θα είναι πολύ όμορφα πάντως αν το κάνεις....και επάνω να βάλεις μαξιλαράκια με χρατς χρατς για να μην πέφτουν όλη την ώρα...βάλε μια λωρίδα χρατς στον τοίχο και μια στα μαξιλάρια Click για ανάπτυξη... καλε πολυ εξυπνο αυτο με το χρατςκι εγω σκεφτομουν πως να κολησω το μοκετακι τελικα δεν ειμαι καθολου πρακτικος ανθρωπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:23 Η Raisa έγραψε: #34.859 13-01-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε πολυ εξυπνο αυτο με το χρατςκι εγω σκεφτομουν πως να κολησω το μοκετακι τελικα δεν ειμαι καθολου πρακτικος ανθρωπος Click για ανάπτυξη... Από πρακτική τίποτε άλλο Το ίδιο μπορείς να κάνεις και πάνω στο πεζούλι....να είναι στα μαλακά τα μωρά...αν θέλεις πάλι μοκέτα στα ράφια πάλι με χρατς χρατς να την κάνεις...έτσι θα μπορείς να την πλένεις όποτε θέλεις...καλό εεε??? Το Σεμελάκι τι κάνει? Άρχισε να φαίνεται το τάμπυ περισσότερο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:47 Η elvenstar: #34.860 13-01-09 11:47 Καλημέρα κορίτσια, φτιάχνεται ραφάκια ε; πήρα κ εγώ μοκέτα θα στρώσετε στα ραφάκια; δεν είναι κάπως σκληρή για να ντύσετε το ραφάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1741 1742 1743 1744 1745 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1743 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1743 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αχ,αυτό το γατί είναι πολύ φάτσα! Θέλω να το ζουλήξω! Παιδιά έχω πάρει 2 γατοημερολόγια! Φωτό Ιανουαρίου: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Και το κακό νέο: Στον Υμητό,λίγο πιο πέρα απ' τα καμμένα,εκεί που πάνε τα πουλιά και ξαναφτιάχουν τις φωλιές τους,κάθε 2 μέτρα έχει κυνηγούς! Κάθε σούρουπο γίνεται η τρελή σφαγή... Κι όταν τους ρώτησα πώς γίνεται να τους αρέσει να σκοτώνουν,τι μου είπαν; ''Εμείς ερχόμαστε εδώ να ξεδώσουμε λίγο!'' Μα πώς μπορούν να ευχαριστιούνται με το θάνατο ενός πουλιού; Πρέπει να είναι ψυχασθενείς. Πήγαμε στο Δασαρχείο,φωνάξαμε την Αστυνομία,αλλά τίποτα. Το βρίσκω βάρβαρο αυτό. Click για ανάπτυξη... Αχ Χριστίνα σήμερα στην κοινωνίαν δεν βρίσκεις άκρη!!!!!Μα πως έχουμε καταντήσει έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 20:47 Η bunny έγραψε: #34.843 11-01-09 20:47 Γεια σου! Καιρό έχουμε να τα πούμε! Τι νέα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 21:39 Η bunny έγραψε: #34.844 11-01-09 21:39 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αχ Χριστίνα σήμερα στην κοινωνίαν δεν βρίσκεις άκρη!!!!!Μα πως έχουμε καταντήσει έτσι? Click για ανάπτυξη... Έχεις απόλυτο δίκιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 08:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.845 12-01-09 08:55 Kαλημερα και καλη εβδομαδα! Ο Versacce μπαμπας της Σεμελης που σκουρηνε κι ομορφηνε κι αλλο... Ο πιο γλυκος, ομορφος κι αγαθος Βιρμανος κατα τη γνωμη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:29 Η elvenstar: #34.846 12-01-09 14:29 Γιουλη σου το έγραψα κ στους Βρετανούς ο μπαμπάς είναι Τ Ε Λ Ε Ι Ο Σ!!!!! και παρατηρώντας τις φωτογραφίες μπαμπά κ κόρης παρατήρηση ότι αν παχύνει λίγο η Σεμέλη θα είναι ίδια ο μπαμπάς της Αλήθεια ποιος τον έχει αυτόν τον κούκλο τον Βερσάζε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.847 12-01-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιουλη σου το έγραψα κ στους Βρετανούς ο μπαμπάς είναι Τ Ε Λ Ε Ι Ο Σ!!!!! και παρατηρώντας τις φωτογραφίες μπαμπά κ κόρης παρατήρηση ότι αν παχύνει λίγο η Σεμέλη θα είναι ίδια ο μπαμπάς της Αλήθεια ποιος τον έχει αυτόν τον κούκλο τον Βερσάζε; Click για ανάπτυξη... ειναι επιβητορας στο εκτροφειο απο το οποιο την πηρα... Στη γεννα "F" θα δεις τη Σεμελη (Faraya) και στη γεννα "B" θα δεις το Μορφεα (Barishu) https://www.catalis-heilige-birma.de/ Παντως ο Versacce εχει αγαθοβιολικο βλεμμα...ενω η Σεμελη εχει το βλεμα της μαμας της...πονηρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:55 Η staman2 έγραψε: #34.848 12-01-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα και καλη εβδομαδα! Ο Versacce μπαμπας της Σεμελης που σκουρηνε κι ομορφηνε κι αλλο... Ο πιο γλυκος, ομορφος κι αγαθος Βιρμανος κατα τη γνωμη μου... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι επιβητορας στο εκτροφειο απο το οποιο την πηρα... Στη γεννα "F" θα δεις τη Σεμελη (Faraya) και στη γεννα "B" θα δεις το Μορφεα (Barishu) https://www.catalis-heilige-birma.de/ Παντως ο Versacce εχει αγαθοβιολικο βλεμμα...ενω η Σεμελη εχει το βλεμα της μαμας της...πονηρο... Click για ανάπτυξη... Γιουλη μου καλημέρα! Πραγματικά είναι τέλειος βιρμανός ο μπαμπάς της Σεμέλης σου. Κι όπως λέει κι η 'Ελενα θα γίνει το Σεμελάκι σου ιδιο όταν μεγαλώσει! Πάντως το βλέμμα του πατέρα της είναι και θα παραμείνει σαν μωρου!!! Και η Σεμέλη σου είναι ακριβώς ίδια ιδιώς αυτο φαίνεται στη φωτό που είναι πάνω στο χαλάκι. Να μου τα φιλήσεις τα μωρά σου. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 16:37 Η elvenstar: #34.849 12-01-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι επιβητορας στο εκτροφειο απο το οποιο την πηρα... Στη γεννα "F" θα δεις τη Σεμελη (Faraya) και στη γεννα "B" θα δεις το Μορφεα (Barishu) https://www.catalis-heilige-birma.de/ Παντως ο Versacce εχει αγαθοβιολικο βλεμμα...ενω η Σεμελη εχει το βλεμα της μαμας της...πονηρο... Click για ανάπτυξη... Ε είναι κ κορίτσι η Σεμέλη μην το ξεχνάς Λοιπόν πάω να δω τα μωρά σου στο εκτροφείο. Ο μπαμπάς πάντως είναι θεϊκός γάτος μπουνταλάς ξεμπουνταλάς είναι πανέμορφος άμα τον κάνει retired θα γίνει σκοτωμός νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 19:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.850 12-01-09 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε είναι κ κορίτσι η Σεμέλη μην το ξεχνάς Λοιπόν πάω να δω τα μωρά σου στο εκτροφείο. Ο μπαμπάς πάντως είναι θεϊκός γάτος μπουνταλάς ξεμπουνταλάς είναι πανέμορφος άμα τον κάνει retired θα γίνει σκοτωμός νομίζω Click για ανάπτυξη... εγω εχω παθει ψυχωση με αυτο το γατο...οταν τον εφεραν απο την Αυστραλια το εβαλα σκοπο να παρω μια κορη σαν αυτον. Τα ξημερωματα που ειχαν τη γεννα ημασταν On line στο Msn... ε ρε χαρα μετα απο μια εβδομαδα οταν βγηκε και το χρωμα της μικρης...παρτυ εκανα και να φανταστεις οτι και τις δυο φορε που πηγα Γερμανια δεν καταφερα να παω στο εκτροφειο τους...μου τα εφεραν και τα δυο, Μορφεα και Σεμελη στο σπιτι της φιλης μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 20:50 Η avtwvia έγραψε: #34.851 12-01-09 20:50 Kαι επειδη σας το ειχα ταξει το βιρμανικο κουνελι φωτογραφηθηκε μονο τουανφας προφιλ αλλα και με ολη την οικογενεια αδερφη,πατερας,βιρμανη,μητερα,αδερφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 21:21 Η elvenstar: #34.852 12-01-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω εχω παθει ψυχωση με αυτο το γατο...οταν τον εφεραν απο την Αυστραλια το εβαλα σκοπο να παρω μια κορη σαν αυτον. Τα ξημερωματα που ειχαν τη γεννα ημασταν On line στο Msn... ε ρε χαρα μετα απο μια εβδομαδα οταν βγηκε και το χρωμα της μικρης...παρτυ εκανα και να φανταστεις οτι και τις δυο φορε που πηγα Γερμανια δεν καταφερα να παω στο εκτροφειο τους...μου τα εφεραν και τα δυο, Μορφεα και Σεμελη στο σπιτι της φιλης μου... Click για ανάπτυξη... Είναι λογικό που έπαθες ψύχωση κ εγώ που τον είδα τρελάθηκα. Περίμενες on line να γεννηθεί; Σαν τους πατεράδες που περιμένουν έξω από το μαιευτήριο είσαι πολύ τυχερή τελικά που βγήκε ένα γατάκι όπως το ήθελες εγώ λέω αν μεγαλώσει λίγο κ παχύνει θα γίνει ίδια ο μπαμπάς του μοιάζει πάρα πολύ.Να ξαναπάς κ να τον δεις ή μπορεί κ να τον βρεις σε έκθεση Πάντως αν τον αποσύρουν λέω να αρχίσεις να συνηθίζεις την ιδέα του 4ου γατιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:28 Η bunny έγραψε: #34.853 12-01-09 23:28 Γεια σας! Τι νέα; Εμείς περιμένουμε το πράσινο φως(αν το πάρουμε) από τη μαμά της κοπέλας με την κουνελίτσα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα και καλη εβδομαδα! Ο Versacce μπαμπας της Σεμελης που σκουρηνε κι ομορφηνε κι αλλο... Ο πιο γλυκος, ομορφος κι αγαθος Βιρμανος κατα τη γνωμη μου... Click για ανάπτυξη... Και κατά τη δική μου! Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Kαι επειδη σας το ειχα ταξει το βιρμανικο κουνελι φωτογραφηθηκε μονο τουανφας προφιλ αλλα και με ολη την οικογενεια αδερφη,πατερας,βιρμανη,μητερα,αδερφη Click για ανάπτυξη... Τέλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 10:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.854 13-01-09 10:04 Καλημερα! Νεκρα απο τους Birmans παλι σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:04 Η Raisa έγραψε: #34.855 13-01-09 11:04 Καλημέρα Γιουλάκι....είμαι εγώ εδώ Τι έκανες τελικά με τα ράφια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.856 13-01-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Γιουλάκι....είμαι εγώ εδώ Τι έκανες τελικά με τα ράφια? Click για ανάπτυξη... καλημερα Νικολετακι! Ακομα τιποτα...θα κανω συντομα ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:11 Η Raisa έγραψε: #34.857 13-01-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημερα Νικολετακι! Ακομα τιποτα...θα κανω συντομα ομως Click για ανάπτυξη... Ο Μάριος το ξέρει??? Θα είναι πολύ όμορφα πάντως αν το κάνεις....και επάνω να βάλεις μαξιλαράκια με χρατς χρατς για να μην πέφτουν όλη την ώρα...βάλε μια λωρίδα χρατς στον τοίχο και μια στα μαξιλάρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.858 13-01-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ο Μάριος το ξέρει??? Θα είναι πολύ όμορφα πάντως αν το κάνεις....και επάνω να βάλεις μαξιλαράκια με χρατς χρατς για να μην πέφτουν όλη την ώρα...βάλε μια λωρίδα χρατς στον τοίχο και μια στα μαξιλάρια Click για ανάπτυξη... καλε πολυ εξυπνο αυτο με το χρατςκι εγω σκεφτομουν πως να κολησω το μοκετακι τελικα δεν ειμαι καθολου πρακτικος ανθρωπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:23 Η Raisa έγραψε: #34.859 13-01-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε πολυ εξυπνο αυτο με το χρατςκι εγω σκεφτομουν πως να κολησω το μοκετακι τελικα δεν ειμαι καθολου πρακτικος ανθρωπος Click για ανάπτυξη... Από πρακτική τίποτε άλλο Το ίδιο μπορείς να κάνεις και πάνω στο πεζούλι....να είναι στα μαλακά τα μωρά...αν θέλεις πάλι μοκέτα στα ράφια πάλι με χρατς χρατς να την κάνεις...έτσι θα μπορείς να την πλένεις όποτε θέλεις...καλό εεε??? Το Σεμελάκι τι κάνει? Άρχισε να φαίνεται το τάμπυ περισσότερο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:47 Η elvenstar: #34.860 13-01-09 11:47 Καλημέρα κορίτσια, φτιάχνεται ραφάκια ε; πήρα κ εγώ μοκέτα θα στρώσετε στα ραφάκια; δεν είναι κάπως σκληρή για να ντύσετε το ραφάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1741 1742 1743 1744 1745 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1743 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1743 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σου! Καιρό έχουμε να τα πούμε! Τι νέα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 21:39 Η bunny έγραψε: #34.844 11-01-09 21:39 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αχ Χριστίνα σήμερα στην κοινωνίαν δεν βρίσκεις άκρη!!!!!Μα πως έχουμε καταντήσει έτσι? Click για ανάπτυξη... Έχεις απόλυτο δίκιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 08:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.845 12-01-09 08:55 Kαλημερα και καλη εβδομαδα! Ο Versacce μπαμπας της Σεμελης που σκουρηνε κι ομορφηνε κι αλλο... Ο πιο γλυκος, ομορφος κι αγαθος Βιρμανος κατα τη γνωμη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:29 Η elvenstar: #34.846 12-01-09 14:29 Γιουλη σου το έγραψα κ στους Βρετανούς ο μπαμπάς είναι Τ Ε Λ Ε Ι Ο Σ!!!!! και παρατηρώντας τις φωτογραφίες μπαμπά κ κόρης παρατήρηση ότι αν παχύνει λίγο η Σεμέλη θα είναι ίδια ο μπαμπάς της Αλήθεια ποιος τον έχει αυτόν τον κούκλο τον Βερσάζε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.847 12-01-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιουλη σου το έγραψα κ στους Βρετανούς ο μπαμπάς είναι Τ Ε Λ Ε Ι Ο Σ!!!!! και παρατηρώντας τις φωτογραφίες μπαμπά κ κόρης παρατήρηση ότι αν παχύνει λίγο η Σεμέλη θα είναι ίδια ο μπαμπάς της Αλήθεια ποιος τον έχει αυτόν τον κούκλο τον Βερσάζε; Click για ανάπτυξη... ειναι επιβητορας στο εκτροφειο απο το οποιο την πηρα... Στη γεννα "F" θα δεις τη Σεμελη (Faraya) και στη γεννα "B" θα δεις το Μορφεα (Barishu) https://www.catalis-heilige-birma.de/ Παντως ο Versacce εχει αγαθοβιολικο βλεμμα...ενω η Σεμελη εχει το βλεμα της μαμας της...πονηρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:55 Η staman2 έγραψε: #34.848 12-01-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα και καλη εβδομαδα! Ο Versacce μπαμπας της Σεμελης που σκουρηνε κι ομορφηνε κι αλλο... Ο πιο γλυκος, ομορφος κι αγαθος Βιρμανος κατα τη γνωμη μου... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι επιβητορας στο εκτροφειο απο το οποιο την πηρα... Στη γεννα "F" θα δεις τη Σεμελη (Faraya) και στη γεννα "B" θα δεις το Μορφεα (Barishu) https://www.catalis-heilige-birma.de/ Παντως ο Versacce εχει αγαθοβιολικο βλεμμα...ενω η Σεμελη εχει το βλεμα της μαμας της...πονηρο... Click για ανάπτυξη... Γιουλη μου καλημέρα! Πραγματικά είναι τέλειος βιρμανός ο μπαμπάς της Σεμέλης σου. Κι όπως λέει κι η 'Ελενα θα γίνει το Σεμελάκι σου ιδιο όταν μεγαλώσει! Πάντως το βλέμμα του πατέρα της είναι και θα παραμείνει σαν μωρου!!! Και η Σεμέλη σου είναι ακριβώς ίδια ιδιώς αυτο φαίνεται στη φωτό που είναι πάνω στο χαλάκι. Να μου τα φιλήσεις τα μωρά σου. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 16:37 Η elvenstar: #34.849 12-01-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι επιβητορας στο εκτροφειο απο το οποιο την πηρα... Στη γεννα "F" θα δεις τη Σεμελη (Faraya) και στη γεννα "B" θα δεις το Μορφεα (Barishu) https://www.catalis-heilige-birma.de/ Παντως ο Versacce εχει αγαθοβιολικο βλεμμα...ενω η Σεμελη εχει το βλεμα της μαμας της...πονηρο... Click για ανάπτυξη... Ε είναι κ κορίτσι η Σεμέλη μην το ξεχνάς Λοιπόν πάω να δω τα μωρά σου στο εκτροφείο. Ο μπαμπάς πάντως είναι θεϊκός γάτος μπουνταλάς ξεμπουνταλάς είναι πανέμορφος άμα τον κάνει retired θα γίνει σκοτωμός νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 19:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.850 12-01-09 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε είναι κ κορίτσι η Σεμέλη μην το ξεχνάς Λοιπόν πάω να δω τα μωρά σου στο εκτροφείο. Ο μπαμπάς πάντως είναι θεϊκός γάτος μπουνταλάς ξεμπουνταλάς είναι πανέμορφος άμα τον κάνει retired θα γίνει σκοτωμός νομίζω Click για ανάπτυξη... εγω εχω παθει ψυχωση με αυτο το γατο...οταν τον εφεραν απο την Αυστραλια το εβαλα σκοπο να παρω μια κορη σαν αυτον. Τα ξημερωματα που ειχαν τη γεννα ημασταν On line στο Msn... ε ρε χαρα μετα απο μια εβδομαδα οταν βγηκε και το χρωμα της μικρης...παρτυ εκανα και να φανταστεις οτι και τις δυο φορε που πηγα Γερμανια δεν καταφερα να παω στο εκτροφειο τους...μου τα εφεραν και τα δυο, Μορφεα και Σεμελη στο σπιτι της φιλης μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 20:50 Η avtwvia έγραψε: #34.851 12-01-09 20:50 Kαι επειδη σας το ειχα ταξει το βιρμανικο κουνελι φωτογραφηθηκε μονο τουανφας προφιλ αλλα και με ολη την οικογενεια αδερφη,πατερας,βιρμανη,μητερα,αδερφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 21:21 Η elvenstar: #34.852 12-01-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω εχω παθει ψυχωση με αυτο το γατο...οταν τον εφεραν απο την Αυστραλια το εβαλα σκοπο να παρω μια κορη σαν αυτον. Τα ξημερωματα που ειχαν τη γεννα ημασταν On line στο Msn... ε ρε χαρα μετα απο μια εβδομαδα οταν βγηκε και το χρωμα της μικρης...παρτυ εκανα και να φανταστεις οτι και τις δυο φορε που πηγα Γερμανια δεν καταφερα να παω στο εκτροφειο τους...μου τα εφεραν και τα δυο, Μορφεα και Σεμελη στο σπιτι της φιλης μου... Click για ανάπτυξη... Είναι λογικό που έπαθες ψύχωση κ εγώ που τον είδα τρελάθηκα. Περίμενες on line να γεννηθεί; Σαν τους πατεράδες που περιμένουν έξω από το μαιευτήριο είσαι πολύ τυχερή τελικά που βγήκε ένα γατάκι όπως το ήθελες εγώ λέω αν μεγαλώσει λίγο κ παχύνει θα γίνει ίδια ο μπαμπάς του μοιάζει πάρα πολύ.Να ξαναπάς κ να τον δεις ή μπορεί κ να τον βρεις σε έκθεση Πάντως αν τον αποσύρουν λέω να αρχίσεις να συνηθίζεις την ιδέα του 4ου γατιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:28 Η bunny έγραψε: #34.853 12-01-09 23:28 Γεια σας! Τι νέα; Εμείς περιμένουμε το πράσινο φως(αν το πάρουμε) από τη μαμά της κοπέλας με την κουνελίτσα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα και καλη εβδομαδα! Ο Versacce μπαμπας της Σεμελης που σκουρηνε κι ομορφηνε κι αλλο... Ο πιο γλυκος, ομορφος κι αγαθος Βιρμανος κατα τη γνωμη μου... Click για ανάπτυξη... Και κατά τη δική μου! Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Kαι επειδη σας το ειχα ταξει το βιρμανικο κουνελι φωτογραφηθηκε μονο τουανφας προφιλ αλλα και με ολη την οικογενεια αδερφη,πατερας,βιρμανη,μητερα,αδερφη Click για ανάπτυξη... Τέλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 10:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.854 13-01-09 10:04 Καλημερα! Νεκρα απο τους Birmans παλι σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:04 Η Raisa έγραψε: #34.855 13-01-09 11:04 Καλημέρα Γιουλάκι....είμαι εγώ εδώ Τι έκανες τελικά με τα ράφια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.856 13-01-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Γιουλάκι....είμαι εγώ εδώ Τι έκανες τελικά με τα ράφια? Click για ανάπτυξη... καλημερα Νικολετακι! Ακομα τιποτα...θα κανω συντομα ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:11 Η Raisa έγραψε: #34.857 13-01-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημερα Νικολετακι! Ακομα τιποτα...θα κανω συντομα ομως Click για ανάπτυξη... Ο Μάριος το ξέρει??? Θα είναι πολύ όμορφα πάντως αν το κάνεις....και επάνω να βάλεις μαξιλαράκια με χρατς χρατς για να μην πέφτουν όλη την ώρα...βάλε μια λωρίδα χρατς στον τοίχο και μια στα μαξιλάρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.858 13-01-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ο Μάριος το ξέρει??? Θα είναι πολύ όμορφα πάντως αν το κάνεις....και επάνω να βάλεις μαξιλαράκια με χρατς χρατς για να μην πέφτουν όλη την ώρα...βάλε μια λωρίδα χρατς στον τοίχο και μια στα μαξιλάρια Click για ανάπτυξη... καλε πολυ εξυπνο αυτο με το χρατςκι εγω σκεφτομουν πως να κολησω το μοκετακι τελικα δεν ειμαι καθολου πρακτικος ανθρωπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:23 Η Raisa έγραψε: #34.859 13-01-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε πολυ εξυπνο αυτο με το χρατςκι εγω σκεφτομουν πως να κολησω το μοκετακι τελικα δεν ειμαι καθολου πρακτικος ανθρωπος Click για ανάπτυξη... Από πρακτική τίποτε άλλο Το ίδιο μπορείς να κάνεις και πάνω στο πεζούλι....να είναι στα μαλακά τα μωρά...αν θέλεις πάλι μοκέτα στα ράφια πάλι με χρατς χρατς να την κάνεις...έτσι θα μπορείς να την πλένεις όποτε θέλεις...καλό εεε??? Το Σεμελάκι τι κάνει? Άρχισε να φαίνεται το τάμπυ περισσότερο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:47 Η elvenstar: #34.860 13-01-09 11:47 Καλημέρα κορίτσια, φτιάχνεται ραφάκια ε; πήρα κ εγώ μοκέτα θα στρώσετε στα ραφάκια; δεν είναι κάπως σκληρή για να ντύσετε το ραφάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1741 1742 1743 1744 1745 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1743 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1743 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αχ Χριστίνα σήμερα στην κοινωνίαν δεν βρίσκεις άκρη!!!!!Μα πως έχουμε καταντήσει έτσι? Click για ανάπτυξη... Έχεις απόλυτο δίκιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 08:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.845 12-01-09 08:55 Kαλημερα και καλη εβδομαδα! Ο Versacce μπαμπας της Σεμελης που σκουρηνε κι ομορφηνε κι αλλο... Ο πιο γλυκος, ομορφος κι αγαθος Βιρμανος κατα τη γνωμη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:29 Η elvenstar: #34.846 12-01-09 14:29 Γιουλη σου το έγραψα κ στους Βρετανούς ο μπαμπάς είναι Τ Ε Λ Ε Ι Ο Σ!!!!! και παρατηρώντας τις φωτογραφίες μπαμπά κ κόρης παρατήρηση ότι αν παχύνει λίγο η Σεμέλη θα είναι ίδια ο μπαμπάς της Αλήθεια ποιος τον έχει αυτόν τον κούκλο τον Βερσάζε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.847 12-01-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιουλη σου το έγραψα κ στους Βρετανούς ο μπαμπάς είναι Τ Ε Λ Ε Ι Ο Σ!!!!! και παρατηρώντας τις φωτογραφίες μπαμπά κ κόρης παρατήρηση ότι αν παχύνει λίγο η Σεμέλη θα είναι ίδια ο μπαμπάς της Αλήθεια ποιος τον έχει αυτόν τον κούκλο τον Βερσάζε; Click για ανάπτυξη... ειναι επιβητορας στο εκτροφειο απο το οποιο την πηρα... Στη γεννα "F" θα δεις τη Σεμελη (Faraya) και στη γεννα "B" θα δεις το Μορφεα (Barishu) https://www.catalis-heilige-birma.de/ Παντως ο Versacce εχει αγαθοβιολικο βλεμμα...ενω η Σεμελη εχει το βλεμα της μαμας της...πονηρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:55 Η staman2 έγραψε: #34.848 12-01-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα και καλη εβδομαδα! Ο Versacce μπαμπας της Σεμελης που σκουρηνε κι ομορφηνε κι αλλο... Ο πιο γλυκος, ομορφος κι αγαθος Βιρμανος κατα τη γνωμη μου... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι επιβητορας στο εκτροφειο απο το οποιο την πηρα... Στη γεννα "F" θα δεις τη Σεμελη (Faraya) και στη γεννα "B" θα δεις το Μορφεα (Barishu) https://www.catalis-heilige-birma.de/ Παντως ο Versacce εχει αγαθοβιολικο βλεμμα...ενω η Σεμελη εχει το βλεμα της μαμας της...πονηρο... Click για ανάπτυξη... Γιουλη μου καλημέρα! Πραγματικά είναι τέλειος βιρμανός ο μπαμπάς της Σεμέλης σου. Κι όπως λέει κι η 'Ελενα θα γίνει το Σεμελάκι σου ιδιο όταν μεγαλώσει! Πάντως το βλέμμα του πατέρα της είναι και θα παραμείνει σαν μωρου!!! Και η Σεμέλη σου είναι ακριβώς ίδια ιδιώς αυτο φαίνεται στη φωτό που είναι πάνω στο χαλάκι. Να μου τα φιλήσεις τα μωρά σου. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 16:37 Η elvenstar: #34.849 12-01-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι επιβητορας στο εκτροφειο απο το οποιο την πηρα... Στη γεννα "F" θα δεις τη Σεμελη (Faraya) και στη γεννα "B" θα δεις το Μορφεα (Barishu) https://www.catalis-heilige-birma.de/ Παντως ο Versacce εχει αγαθοβιολικο βλεμμα...ενω η Σεμελη εχει το βλεμα της μαμας της...πονηρο... Click για ανάπτυξη... Ε είναι κ κορίτσι η Σεμέλη μην το ξεχνάς Λοιπόν πάω να δω τα μωρά σου στο εκτροφείο. Ο μπαμπάς πάντως είναι θεϊκός γάτος μπουνταλάς ξεμπουνταλάς είναι πανέμορφος άμα τον κάνει retired θα γίνει σκοτωμός νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 19:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.850 12-01-09 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε είναι κ κορίτσι η Σεμέλη μην το ξεχνάς Λοιπόν πάω να δω τα μωρά σου στο εκτροφείο. Ο μπαμπάς πάντως είναι θεϊκός γάτος μπουνταλάς ξεμπουνταλάς είναι πανέμορφος άμα τον κάνει retired θα γίνει σκοτωμός νομίζω Click για ανάπτυξη... εγω εχω παθει ψυχωση με αυτο το γατο...οταν τον εφεραν απο την Αυστραλια το εβαλα σκοπο να παρω μια κορη σαν αυτον. Τα ξημερωματα που ειχαν τη γεννα ημασταν On line στο Msn... ε ρε χαρα μετα απο μια εβδομαδα οταν βγηκε και το χρωμα της μικρης...παρτυ εκανα και να φανταστεις οτι και τις δυο φορε που πηγα Γερμανια δεν καταφερα να παω στο εκτροφειο τους...μου τα εφεραν και τα δυο, Μορφεα και Σεμελη στο σπιτι της φιλης μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 20:50 Η avtwvia έγραψε: #34.851 12-01-09 20:50 Kαι επειδη σας το ειχα ταξει το βιρμανικο κουνελι φωτογραφηθηκε μονο τουανφας προφιλ αλλα και με ολη την οικογενεια αδερφη,πατερας,βιρμανη,μητερα,αδερφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 21:21 Η elvenstar: #34.852 12-01-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω εχω παθει ψυχωση με αυτο το γατο...οταν τον εφεραν απο την Αυστραλια το εβαλα σκοπο να παρω μια κορη σαν αυτον. Τα ξημερωματα που ειχαν τη γεννα ημασταν On line στο Msn... ε ρε χαρα μετα απο μια εβδομαδα οταν βγηκε και το χρωμα της μικρης...παρτυ εκανα και να φανταστεις οτι και τις δυο φορε που πηγα Γερμανια δεν καταφερα να παω στο εκτροφειο τους...μου τα εφεραν και τα δυο, Μορφεα και Σεμελη στο σπιτι της φιλης μου... Click για ανάπτυξη... Είναι λογικό που έπαθες ψύχωση κ εγώ που τον είδα τρελάθηκα. Περίμενες on line να γεννηθεί; Σαν τους πατεράδες που περιμένουν έξω από το μαιευτήριο είσαι πολύ τυχερή τελικά που βγήκε ένα γατάκι όπως το ήθελες εγώ λέω αν μεγαλώσει λίγο κ παχύνει θα γίνει ίδια ο μπαμπάς του μοιάζει πάρα πολύ.Να ξαναπάς κ να τον δεις ή μπορεί κ να τον βρεις σε έκθεση Πάντως αν τον αποσύρουν λέω να αρχίσεις να συνηθίζεις την ιδέα του 4ου γατιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:28 Η bunny έγραψε: #34.853 12-01-09 23:28 Γεια σας! Τι νέα; Εμείς περιμένουμε το πράσινο φως(αν το πάρουμε) από τη μαμά της κοπέλας με την κουνελίτσα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα και καλη εβδομαδα! Ο Versacce μπαμπας της Σεμελης που σκουρηνε κι ομορφηνε κι αλλο... Ο πιο γλυκος, ομορφος κι αγαθος Βιρμανος κατα τη γνωμη μου... Click για ανάπτυξη... Και κατά τη δική μου! Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Kαι επειδη σας το ειχα ταξει το βιρμανικο κουνελι φωτογραφηθηκε μονο τουανφας προφιλ αλλα και με ολη την οικογενεια αδερφη,πατερας,βιρμανη,μητερα,αδερφη Click για ανάπτυξη... Τέλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 10:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.854 13-01-09 10:04 Καλημερα! Νεκρα απο τους Birmans παλι σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:04 Η Raisa έγραψε: #34.855 13-01-09 11:04 Καλημέρα Γιουλάκι....είμαι εγώ εδώ Τι έκανες τελικά με τα ράφια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.856 13-01-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Γιουλάκι....είμαι εγώ εδώ Τι έκανες τελικά με τα ράφια? Click για ανάπτυξη... καλημερα Νικολετακι! Ακομα τιποτα...θα κανω συντομα ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:11 Η Raisa έγραψε: #34.857 13-01-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημερα Νικολετακι! Ακομα τιποτα...θα κανω συντομα ομως Click για ανάπτυξη... Ο Μάριος το ξέρει??? Θα είναι πολύ όμορφα πάντως αν το κάνεις....και επάνω να βάλεις μαξιλαράκια με χρατς χρατς για να μην πέφτουν όλη την ώρα...βάλε μια λωρίδα χρατς στον τοίχο και μια στα μαξιλάρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.858 13-01-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ο Μάριος το ξέρει??? Θα είναι πολύ όμορφα πάντως αν το κάνεις....και επάνω να βάλεις μαξιλαράκια με χρατς χρατς για να μην πέφτουν όλη την ώρα...βάλε μια λωρίδα χρατς στον τοίχο και μια στα μαξιλάρια Click για ανάπτυξη... καλε πολυ εξυπνο αυτο με το χρατςκι εγω σκεφτομουν πως να κολησω το μοκετακι τελικα δεν ειμαι καθολου πρακτικος ανθρωπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:23 Η Raisa έγραψε: #34.859 13-01-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε πολυ εξυπνο αυτο με το χρατςκι εγω σκεφτομουν πως να κολησω το μοκετακι τελικα δεν ειμαι καθολου πρακτικος ανθρωπος Click για ανάπτυξη... Από πρακτική τίποτε άλλο Το ίδιο μπορείς να κάνεις και πάνω στο πεζούλι....να είναι στα μαλακά τα μωρά...αν θέλεις πάλι μοκέτα στα ράφια πάλι με χρατς χρατς να την κάνεις...έτσι θα μπορείς να την πλένεις όποτε θέλεις...καλό εεε??? Το Σεμελάκι τι κάνει? Άρχισε να φαίνεται το τάμπυ περισσότερο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:47 Η elvenstar: #34.860 13-01-09 11:47 Καλημέρα κορίτσια, φτιάχνεται ραφάκια ε; πήρα κ εγώ μοκέτα θα στρώσετε στα ραφάκια; δεν είναι κάπως σκληρή για να ντύσετε το ραφάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1741 1742 1743 1744 1745 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1743 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1743 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Kαλημερα και καλη εβδομαδα! Ο Versacce μπαμπας της Σεμελης που σκουρηνε κι ομορφηνε κι αλλο... Ο πιο γλυκος, ομορφος κι αγαθος Βιρμανος κατα τη γνωμη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:29 Η elvenstar: #34.846 12-01-09 14:29 Γιουλη σου το έγραψα κ στους Βρετανούς ο μπαμπάς είναι Τ Ε Λ Ε Ι Ο Σ!!!!! και παρατηρώντας τις φωτογραφίες μπαμπά κ κόρης παρατήρηση ότι αν παχύνει λίγο η Σεμέλη θα είναι ίδια ο μπαμπάς της Αλήθεια ποιος τον έχει αυτόν τον κούκλο τον Βερσάζε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.847 12-01-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιουλη σου το έγραψα κ στους Βρετανούς ο μπαμπάς είναι Τ Ε Λ Ε Ι Ο Σ!!!!! και παρατηρώντας τις φωτογραφίες μπαμπά κ κόρης παρατήρηση ότι αν παχύνει λίγο η Σεμέλη θα είναι ίδια ο μπαμπάς της Αλήθεια ποιος τον έχει αυτόν τον κούκλο τον Βερσάζε; Click για ανάπτυξη... ειναι επιβητορας στο εκτροφειο απο το οποιο την πηρα... Στη γεννα "F" θα δεις τη Σεμελη (Faraya) και στη γεννα "B" θα δεις το Μορφεα (Barishu) https://www.catalis-heilige-birma.de/ Παντως ο Versacce εχει αγαθοβιολικο βλεμμα...ενω η Σεμελη εχει το βλεμα της μαμας της...πονηρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:55 Η staman2 έγραψε: #34.848 12-01-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα και καλη εβδομαδα! Ο Versacce μπαμπας της Σεμελης που σκουρηνε κι ομορφηνε κι αλλο... Ο πιο γλυκος, ομορφος κι αγαθος Βιρμανος κατα τη γνωμη μου... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι επιβητορας στο εκτροφειο απο το οποιο την πηρα... Στη γεννα "F" θα δεις τη Σεμελη (Faraya) και στη γεννα "B" θα δεις το Μορφεα (Barishu) https://www.catalis-heilige-birma.de/ Παντως ο Versacce εχει αγαθοβιολικο βλεμμα...ενω η Σεμελη εχει το βλεμα της μαμας της...πονηρο... Click για ανάπτυξη... Γιουλη μου καλημέρα! Πραγματικά είναι τέλειος βιρμανός ο μπαμπάς της Σεμέλης σου. Κι όπως λέει κι η 'Ελενα θα γίνει το Σεμελάκι σου ιδιο όταν μεγαλώσει! Πάντως το βλέμμα του πατέρα της είναι και θα παραμείνει σαν μωρου!!! Και η Σεμέλη σου είναι ακριβώς ίδια ιδιώς αυτο φαίνεται στη φωτό που είναι πάνω στο χαλάκι. Να μου τα φιλήσεις τα μωρά σου. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 16:37 Η elvenstar: #34.849 12-01-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι επιβητορας στο εκτροφειο απο το οποιο την πηρα... Στη γεννα "F" θα δεις τη Σεμελη (Faraya) και στη γεννα "B" θα δεις το Μορφεα (Barishu) https://www.catalis-heilige-birma.de/ Παντως ο Versacce εχει αγαθοβιολικο βλεμμα...ενω η Σεμελη εχει το βλεμα της μαμας της...πονηρο... Click για ανάπτυξη... Ε είναι κ κορίτσι η Σεμέλη μην το ξεχνάς Λοιπόν πάω να δω τα μωρά σου στο εκτροφείο. Ο μπαμπάς πάντως είναι θεϊκός γάτος μπουνταλάς ξεμπουνταλάς είναι πανέμορφος άμα τον κάνει retired θα γίνει σκοτωμός νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 19:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.850 12-01-09 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε είναι κ κορίτσι η Σεμέλη μην το ξεχνάς Λοιπόν πάω να δω τα μωρά σου στο εκτροφείο. Ο μπαμπάς πάντως είναι θεϊκός γάτος μπουνταλάς ξεμπουνταλάς είναι πανέμορφος άμα τον κάνει retired θα γίνει σκοτωμός νομίζω Click για ανάπτυξη... εγω εχω παθει ψυχωση με αυτο το γατο...οταν τον εφεραν απο την Αυστραλια το εβαλα σκοπο να παρω μια κορη σαν αυτον. Τα ξημερωματα που ειχαν τη γεννα ημασταν On line στο Msn... ε ρε χαρα μετα απο μια εβδομαδα οταν βγηκε και το χρωμα της μικρης...παρτυ εκανα και να φανταστεις οτι και τις δυο φορε που πηγα Γερμανια δεν καταφερα να παω στο εκτροφειο τους...μου τα εφεραν και τα δυο, Μορφεα και Σεμελη στο σπιτι της φιλης μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 20:50 Η avtwvia έγραψε: #34.851 12-01-09 20:50 Kαι επειδη σας το ειχα ταξει το βιρμανικο κουνελι φωτογραφηθηκε μονο τουανφας προφιλ αλλα και με ολη την οικογενεια αδερφη,πατερας,βιρμανη,μητερα,αδερφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 21:21 Η elvenstar: #34.852 12-01-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω εχω παθει ψυχωση με αυτο το γατο...οταν τον εφεραν απο την Αυστραλια το εβαλα σκοπο να παρω μια κορη σαν αυτον. Τα ξημερωματα που ειχαν τη γεννα ημασταν On line στο Msn... ε ρε χαρα μετα απο μια εβδομαδα οταν βγηκε και το χρωμα της μικρης...παρτυ εκανα και να φανταστεις οτι και τις δυο φορε που πηγα Γερμανια δεν καταφερα να παω στο εκτροφειο τους...μου τα εφεραν και τα δυο, Μορφεα και Σεμελη στο σπιτι της φιλης μου... Click για ανάπτυξη... Είναι λογικό που έπαθες ψύχωση κ εγώ που τον είδα τρελάθηκα. Περίμενες on line να γεννηθεί; Σαν τους πατεράδες που περιμένουν έξω από το μαιευτήριο είσαι πολύ τυχερή τελικά που βγήκε ένα γατάκι όπως το ήθελες εγώ λέω αν μεγαλώσει λίγο κ παχύνει θα γίνει ίδια ο μπαμπάς του μοιάζει πάρα πολύ.Να ξαναπάς κ να τον δεις ή μπορεί κ να τον βρεις σε έκθεση Πάντως αν τον αποσύρουν λέω να αρχίσεις να συνηθίζεις την ιδέα του 4ου γατιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:28 Η bunny έγραψε: #34.853 12-01-09 23:28 Γεια σας! Τι νέα; Εμείς περιμένουμε το πράσινο φως(αν το πάρουμε) από τη μαμά της κοπέλας με την κουνελίτσα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα και καλη εβδομαδα! Ο Versacce μπαμπας της Σεμελης που σκουρηνε κι ομορφηνε κι αλλο... Ο πιο γλυκος, ομορφος κι αγαθος Βιρμανος κατα τη γνωμη μου... Click για ανάπτυξη... Και κατά τη δική μου! Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Kαι επειδη σας το ειχα ταξει το βιρμανικο κουνελι φωτογραφηθηκε μονο τουανφας προφιλ αλλα και με ολη την οικογενεια αδερφη,πατερας,βιρμανη,μητερα,αδερφη Click για ανάπτυξη... Τέλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 10:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.854 13-01-09 10:04 Καλημερα! Νεκρα απο τους Birmans παλι σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:04 Η Raisa έγραψε: #34.855 13-01-09 11:04 Καλημέρα Γιουλάκι....είμαι εγώ εδώ Τι έκανες τελικά με τα ράφια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.856 13-01-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Γιουλάκι....είμαι εγώ εδώ Τι έκανες τελικά με τα ράφια? Click για ανάπτυξη... καλημερα Νικολετακι! Ακομα τιποτα...θα κανω συντομα ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:11 Η Raisa έγραψε: #34.857 13-01-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημερα Νικολετακι! Ακομα τιποτα...θα κανω συντομα ομως Click για ανάπτυξη... Ο Μάριος το ξέρει??? Θα είναι πολύ όμορφα πάντως αν το κάνεις....και επάνω να βάλεις μαξιλαράκια με χρατς χρατς για να μην πέφτουν όλη την ώρα...βάλε μια λωρίδα χρατς στον τοίχο και μια στα μαξιλάρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.858 13-01-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ο Μάριος το ξέρει??? Θα είναι πολύ όμορφα πάντως αν το κάνεις....και επάνω να βάλεις μαξιλαράκια με χρατς χρατς για να μην πέφτουν όλη την ώρα...βάλε μια λωρίδα χρατς στον τοίχο και μια στα μαξιλάρια Click για ανάπτυξη... καλε πολυ εξυπνο αυτο με το χρατςκι εγω σκεφτομουν πως να κολησω το μοκετακι τελικα δεν ειμαι καθολου πρακτικος ανθρωπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:23 Η Raisa έγραψε: #34.859 13-01-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε πολυ εξυπνο αυτο με το χρατςκι εγω σκεφτομουν πως να κολησω το μοκετακι τελικα δεν ειμαι καθολου πρακτικος ανθρωπος Click για ανάπτυξη... Από πρακτική τίποτε άλλο Το ίδιο μπορείς να κάνεις και πάνω στο πεζούλι....να είναι στα μαλακά τα μωρά...αν θέλεις πάλι μοκέτα στα ράφια πάλι με χρατς χρατς να την κάνεις...έτσι θα μπορείς να την πλένεις όποτε θέλεις...καλό εεε??? Το Σεμελάκι τι κάνει? Άρχισε να φαίνεται το τάμπυ περισσότερο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:47 Η elvenstar: #34.860 13-01-09 11:47 Καλημέρα κορίτσια, φτιάχνεται ραφάκια ε; πήρα κ εγώ μοκέτα θα στρώσετε στα ραφάκια; δεν είναι κάπως σκληρή για να ντύσετε το ραφάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1741 1742 1743 1744 1745 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1743 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1743 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιουλη σου το έγραψα κ στους Βρετανούς ο μπαμπάς είναι Τ Ε Λ Ε Ι Ο Σ!!!!! και παρατηρώντας τις φωτογραφίες μπαμπά κ κόρης παρατήρηση ότι αν παχύνει λίγο η Σεμέλη θα είναι ίδια ο μπαμπάς της Αλήθεια ποιος τον έχει αυτόν τον κούκλο τον Βερσάζε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.847 12-01-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιουλη σου το έγραψα κ στους Βρετανούς ο μπαμπάς είναι Τ Ε Λ Ε Ι Ο Σ!!!!! και παρατηρώντας τις φωτογραφίες μπαμπά κ κόρης παρατήρηση ότι αν παχύνει λίγο η Σεμέλη θα είναι ίδια ο μπαμπάς της Αλήθεια ποιος τον έχει αυτόν τον κούκλο τον Βερσάζε; Click για ανάπτυξη... ειναι επιβητορας στο εκτροφειο απο το οποιο την πηρα... Στη γεννα "F" θα δεις τη Σεμελη (Faraya) και στη γεννα "B" θα δεις το Μορφεα (Barishu) https://www.catalis-heilige-birma.de/ Παντως ο Versacce εχει αγαθοβιολικο βλεμμα...ενω η Σεμελη εχει το βλεμα της μαμας της...πονηρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:55 Η staman2 έγραψε: #34.848 12-01-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα και καλη εβδομαδα! Ο Versacce μπαμπας της Σεμελης που σκουρηνε κι ομορφηνε κι αλλο... Ο πιο γλυκος, ομορφος κι αγαθος Βιρμανος κατα τη γνωμη μου... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι επιβητορας στο εκτροφειο απο το οποιο την πηρα... Στη γεννα "F" θα δεις τη Σεμελη (Faraya) και στη γεννα "B" θα δεις το Μορφεα (Barishu) https://www.catalis-heilige-birma.de/ Παντως ο Versacce εχει αγαθοβιολικο βλεμμα...ενω η Σεμελη εχει το βλεμα της μαμας της...πονηρο... Click για ανάπτυξη... Γιουλη μου καλημέρα! Πραγματικά είναι τέλειος βιρμανός ο μπαμπάς της Σεμέλης σου. Κι όπως λέει κι η 'Ελενα θα γίνει το Σεμελάκι σου ιδιο όταν μεγαλώσει! Πάντως το βλέμμα του πατέρα της είναι και θα παραμείνει σαν μωρου!!! Και η Σεμέλη σου είναι ακριβώς ίδια ιδιώς αυτο φαίνεται στη φωτό που είναι πάνω στο χαλάκι. Να μου τα φιλήσεις τα μωρά σου. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 16:37 Η elvenstar: #34.849 12-01-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι επιβητορας στο εκτροφειο απο το οποιο την πηρα... Στη γεννα "F" θα δεις τη Σεμελη (Faraya) και στη γεννα "B" θα δεις το Μορφεα (Barishu) https://www.catalis-heilige-birma.de/ Παντως ο Versacce εχει αγαθοβιολικο βλεμμα...ενω η Σεμελη εχει το βλεμα της μαμας της...πονηρο... Click για ανάπτυξη... Ε είναι κ κορίτσι η Σεμέλη μην το ξεχνάς Λοιπόν πάω να δω τα μωρά σου στο εκτροφείο. Ο μπαμπάς πάντως είναι θεϊκός γάτος μπουνταλάς ξεμπουνταλάς είναι πανέμορφος άμα τον κάνει retired θα γίνει σκοτωμός νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 19:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.850 12-01-09 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε είναι κ κορίτσι η Σεμέλη μην το ξεχνάς Λοιπόν πάω να δω τα μωρά σου στο εκτροφείο. Ο μπαμπάς πάντως είναι θεϊκός γάτος μπουνταλάς ξεμπουνταλάς είναι πανέμορφος άμα τον κάνει retired θα γίνει σκοτωμός νομίζω Click για ανάπτυξη... εγω εχω παθει ψυχωση με αυτο το γατο...οταν τον εφεραν απο την Αυστραλια το εβαλα σκοπο να παρω μια κορη σαν αυτον. Τα ξημερωματα που ειχαν τη γεννα ημασταν On line στο Msn... ε ρε χαρα μετα απο μια εβδομαδα οταν βγηκε και το χρωμα της μικρης...παρτυ εκανα και να φανταστεις οτι και τις δυο φορε που πηγα Γερμανια δεν καταφερα να παω στο εκτροφειο τους...μου τα εφεραν και τα δυο, Μορφεα και Σεμελη στο σπιτι της φιλης μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 20:50 Η avtwvia έγραψε: #34.851 12-01-09 20:50 Kαι επειδη σας το ειχα ταξει το βιρμανικο κουνελι φωτογραφηθηκε μονο τουανφας προφιλ αλλα και με ολη την οικογενεια αδερφη,πατερας,βιρμανη,μητερα,αδερφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 21:21 Η elvenstar: #34.852 12-01-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω εχω παθει ψυχωση με αυτο το γατο...οταν τον εφεραν απο την Αυστραλια το εβαλα σκοπο να παρω μια κορη σαν αυτον. Τα ξημερωματα που ειχαν τη γεννα ημασταν On line στο Msn... ε ρε χαρα μετα απο μια εβδομαδα οταν βγηκε και το χρωμα της μικρης...παρτυ εκανα και να φανταστεις οτι και τις δυο φορε που πηγα Γερμανια δεν καταφερα να παω στο εκτροφειο τους...μου τα εφεραν και τα δυο, Μορφεα και Σεμελη στο σπιτι της φιλης μου... Click για ανάπτυξη... Είναι λογικό που έπαθες ψύχωση κ εγώ που τον είδα τρελάθηκα. Περίμενες on line να γεννηθεί; Σαν τους πατεράδες που περιμένουν έξω από το μαιευτήριο είσαι πολύ τυχερή τελικά που βγήκε ένα γατάκι όπως το ήθελες εγώ λέω αν μεγαλώσει λίγο κ παχύνει θα γίνει ίδια ο μπαμπάς του μοιάζει πάρα πολύ.Να ξαναπάς κ να τον δεις ή μπορεί κ να τον βρεις σε έκθεση Πάντως αν τον αποσύρουν λέω να αρχίσεις να συνηθίζεις την ιδέα του 4ου γατιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:28 Η bunny έγραψε: #34.853 12-01-09 23:28 Γεια σας! Τι νέα; Εμείς περιμένουμε το πράσινο φως(αν το πάρουμε) από τη μαμά της κοπέλας με την κουνελίτσα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα και καλη εβδομαδα! Ο Versacce μπαμπας της Σεμελης που σκουρηνε κι ομορφηνε κι αλλο... Ο πιο γλυκος, ομορφος κι αγαθος Βιρμανος κατα τη γνωμη μου... Click για ανάπτυξη... Και κατά τη δική μου! Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Kαι επειδη σας το ειχα ταξει το βιρμανικο κουνελι φωτογραφηθηκε μονο τουανφας προφιλ αλλα και με ολη την οικογενεια αδερφη,πατερας,βιρμανη,μητερα,αδερφη Click για ανάπτυξη... Τέλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 10:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.854 13-01-09 10:04 Καλημερα! Νεκρα απο τους Birmans παλι σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:04 Η Raisa έγραψε: #34.855 13-01-09 11:04 Καλημέρα Γιουλάκι....είμαι εγώ εδώ Τι έκανες τελικά με τα ράφια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.856 13-01-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Γιουλάκι....είμαι εγώ εδώ Τι έκανες τελικά με τα ράφια? Click για ανάπτυξη... καλημερα Νικολετακι! Ακομα τιποτα...θα κανω συντομα ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:11 Η Raisa έγραψε: #34.857 13-01-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημερα Νικολετακι! Ακομα τιποτα...θα κανω συντομα ομως Click για ανάπτυξη... Ο Μάριος το ξέρει??? Θα είναι πολύ όμορφα πάντως αν το κάνεις....και επάνω να βάλεις μαξιλαράκια με χρατς χρατς για να μην πέφτουν όλη την ώρα...βάλε μια λωρίδα χρατς στον τοίχο και μια στα μαξιλάρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.858 13-01-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ο Μάριος το ξέρει??? Θα είναι πολύ όμορφα πάντως αν το κάνεις....και επάνω να βάλεις μαξιλαράκια με χρατς χρατς για να μην πέφτουν όλη την ώρα...βάλε μια λωρίδα χρατς στον τοίχο και μια στα μαξιλάρια Click για ανάπτυξη... καλε πολυ εξυπνο αυτο με το χρατςκι εγω σκεφτομουν πως να κολησω το μοκετακι τελικα δεν ειμαι καθολου πρακτικος ανθρωπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:23 Η Raisa έγραψε: #34.859 13-01-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε πολυ εξυπνο αυτο με το χρατςκι εγω σκεφτομουν πως να κολησω το μοκετακι τελικα δεν ειμαι καθολου πρακτικος ανθρωπος Click για ανάπτυξη... Από πρακτική τίποτε άλλο Το ίδιο μπορείς να κάνεις και πάνω στο πεζούλι....να είναι στα μαλακά τα μωρά...αν θέλεις πάλι μοκέτα στα ράφια πάλι με χρατς χρατς να την κάνεις...έτσι θα μπορείς να την πλένεις όποτε θέλεις...καλό εεε??? Το Σεμελάκι τι κάνει? Άρχισε να φαίνεται το τάμπυ περισσότερο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:47 Η elvenstar: #34.860 13-01-09 11:47 Καλημέρα κορίτσια, φτιάχνεται ραφάκια ε; πήρα κ εγώ μοκέτα θα στρώσετε στα ραφάκια; δεν είναι κάπως σκληρή για να ντύσετε το ραφάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1741 1742 1743 1744 1745 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1743 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1743 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιουλη σου το έγραψα κ στους Βρετανούς ο μπαμπάς είναι Τ Ε Λ Ε Ι Ο Σ!!!!! και παρατηρώντας τις φωτογραφίες μπαμπά κ κόρης παρατήρηση ότι αν παχύνει λίγο η Σεμέλη θα είναι ίδια ο μπαμπάς της Αλήθεια ποιος τον έχει αυτόν τον κούκλο τον Βερσάζε; Click για ανάπτυξη... ειναι επιβητορας στο εκτροφειο απο το οποιο την πηρα... Στη γεννα "F" θα δεις τη Σεμελη (Faraya) και στη γεννα "B" θα δεις το Μορφεα (Barishu) https://www.catalis-heilige-birma.de/ Παντως ο Versacce εχει αγαθοβιολικο βλεμμα...ενω η Σεμελη εχει το βλεμα της μαμας της...πονηρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:55 Η staman2 έγραψε: #34.848 12-01-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα και καλη εβδομαδα! Ο Versacce μπαμπας της Σεμελης που σκουρηνε κι ομορφηνε κι αλλο... Ο πιο γλυκος, ομορφος κι αγαθος Βιρμανος κατα τη γνωμη μου... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι επιβητορας στο εκτροφειο απο το οποιο την πηρα... Στη γεννα "F" θα δεις τη Σεμελη (Faraya) και στη γεννα "B" θα δεις το Μορφεα (Barishu) https://www.catalis-heilige-birma.de/ Παντως ο Versacce εχει αγαθοβιολικο βλεμμα...ενω η Σεμελη εχει το βλεμα της μαμας της...πονηρο... Click για ανάπτυξη... Γιουλη μου καλημέρα! Πραγματικά είναι τέλειος βιρμανός ο μπαμπάς της Σεμέλης σου. Κι όπως λέει κι η 'Ελενα θα γίνει το Σεμελάκι σου ιδιο όταν μεγαλώσει! Πάντως το βλέμμα του πατέρα της είναι και θα παραμείνει σαν μωρου!!! Και η Σεμέλη σου είναι ακριβώς ίδια ιδιώς αυτο φαίνεται στη φωτό που είναι πάνω στο χαλάκι. Να μου τα φιλήσεις τα μωρά σου. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 16:37 Η elvenstar: #34.849 12-01-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι επιβητορας στο εκτροφειο απο το οποιο την πηρα... Στη γεννα "F" θα δεις τη Σεμελη (Faraya) και στη γεννα "B" θα δεις το Μορφεα (Barishu) https://www.catalis-heilige-birma.de/ Παντως ο Versacce εχει αγαθοβιολικο βλεμμα...ενω η Σεμελη εχει το βλεμα της μαμας της...πονηρο... Click για ανάπτυξη... Ε είναι κ κορίτσι η Σεμέλη μην το ξεχνάς Λοιπόν πάω να δω τα μωρά σου στο εκτροφείο. Ο μπαμπάς πάντως είναι θεϊκός γάτος μπουνταλάς ξεμπουνταλάς είναι πανέμορφος άμα τον κάνει retired θα γίνει σκοτωμός νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 19:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.850 12-01-09 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε είναι κ κορίτσι η Σεμέλη μην το ξεχνάς Λοιπόν πάω να δω τα μωρά σου στο εκτροφείο. Ο μπαμπάς πάντως είναι θεϊκός γάτος μπουνταλάς ξεμπουνταλάς είναι πανέμορφος άμα τον κάνει retired θα γίνει σκοτωμός νομίζω Click για ανάπτυξη... εγω εχω παθει ψυχωση με αυτο το γατο...οταν τον εφεραν απο την Αυστραλια το εβαλα σκοπο να παρω μια κορη σαν αυτον. Τα ξημερωματα που ειχαν τη γεννα ημασταν On line στο Msn... ε ρε χαρα μετα απο μια εβδομαδα οταν βγηκε και το χρωμα της μικρης...παρτυ εκανα και να φανταστεις οτι και τις δυο φορε που πηγα Γερμανια δεν καταφερα να παω στο εκτροφειο τους...μου τα εφεραν και τα δυο, Μορφεα και Σεμελη στο σπιτι της φιλης μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 20:50 Η avtwvia έγραψε: #34.851 12-01-09 20:50 Kαι επειδη σας το ειχα ταξει το βιρμανικο κουνελι φωτογραφηθηκε μονο τουανφας προφιλ αλλα και με ολη την οικογενεια αδερφη,πατερας,βιρμανη,μητερα,αδερφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 21:21 Η elvenstar: #34.852 12-01-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω εχω παθει ψυχωση με αυτο το γατο...οταν τον εφεραν απο την Αυστραλια το εβαλα σκοπο να παρω μια κορη σαν αυτον. Τα ξημερωματα που ειχαν τη γεννα ημασταν On line στο Msn... ε ρε χαρα μετα απο μια εβδομαδα οταν βγηκε και το χρωμα της μικρης...παρτυ εκανα και να φανταστεις οτι και τις δυο φορε που πηγα Γερμανια δεν καταφερα να παω στο εκτροφειο τους...μου τα εφεραν και τα δυο, Μορφεα και Σεμελη στο σπιτι της φιλης μου... Click για ανάπτυξη... Είναι λογικό που έπαθες ψύχωση κ εγώ που τον είδα τρελάθηκα. Περίμενες on line να γεννηθεί; Σαν τους πατεράδες που περιμένουν έξω από το μαιευτήριο είσαι πολύ τυχερή τελικά που βγήκε ένα γατάκι όπως το ήθελες εγώ λέω αν μεγαλώσει λίγο κ παχύνει θα γίνει ίδια ο μπαμπάς του μοιάζει πάρα πολύ.Να ξαναπάς κ να τον δεις ή μπορεί κ να τον βρεις σε έκθεση Πάντως αν τον αποσύρουν λέω να αρχίσεις να συνηθίζεις την ιδέα του 4ου γατιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:28 Η bunny έγραψε: #34.853 12-01-09 23:28 Γεια σας! Τι νέα; Εμείς περιμένουμε το πράσινο φως(αν το πάρουμε) από τη μαμά της κοπέλας με την κουνελίτσα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα και καλη εβδομαδα! Ο Versacce μπαμπας της Σεμελης που σκουρηνε κι ομορφηνε κι αλλο... Ο πιο γλυκος, ομορφος κι αγαθος Βιρμανος κατα τη γνωμη μου... Click για ανάπτυξη... Και κατά τη δική μου! Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Kαι επειδη σας το ειχα ταξει το βιρμανικο κουνελι φωτογραφηθηκε μονο τουανφας προφιλ αλλα και με ολη την οικογενεια αδερφη,πατερας,βιρμανη,μητερα,αδερφη Click για ανάπτυξη... Τέλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 10:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.854 13-01-09 10:04 Καλημερα! Νεκρα απο τους Birmans παλι σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:04 Η Raisa έγραψε: #34.855 13-01-09 11:04 Καλημέρα Γιουλάκι....είμαι εγώ εδώ Τι έκανες τελικά με τα ράφια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.856 13-01-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Γιουλάκι....είμαι εγώ εδώ Τι έκανες τελικά με τα ράφια? Click για ανάπτυξη... καλημερα Νικολετακι! Ακομα τιποτα...θα κανω συντομα ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:11 Η Raisa έγραψε: #34.857 13-01-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημερα Νικολετακι! Ακομα τιποτα...θα κανω συντομα ομως Click για ανάπτυξη... Ο Μάριος το ξέρει??? Θα είναι πολύ όμορφα πάντως αν το κάνεις....και επάνω να βάλεις μαξιλαράκια με χρατς χρατς για να μην πέφτουν όλη την ώρα...βάλε μια λωρίδα χρατς στον τοίχο και μια στα μαξιλάρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.858 13-01-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ο Μάριος το ξέρει??? Θα είναι πολύ όμορφα πάντως αν το κάνεις....και επάνω να βάλεις μαξιλαράκια με χρατς χρατς για να μην πέφτουν όλη την ώρα...βάλε μια λωρίδα χρατς στον τοίχο και μια στα μαξιλάρια Click για ανάπτυξη... καλε πολυ εξυπνο αυτο με το χρατςκι εγω σκεφτομουν πως να κολησω το μοκετακι τελικα δεν ειμαι καθολου πρακτικος ανθρωπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:23 Η Raisa έγραψε: #34.859 13-01-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε πολυ εξυπνο αυτο με το χρατςκι εγω σκεφτομουν πως να κολησω το μοκετακι τελικα δεν ειμαι καθολου πρακτικος ανθρωπος Click για ανάπτυξη... Από πρακτική τίποτε άλλο Το ίδιο μπορείς να κάνεις και πάνω στο πεζούλι....να είναι στα μαλακά τα μωρά...αν θέλεις πάλι μοκέτα στα ράφια πάλι με χρατς χρατς να την κάνεις...έτσι θα μπορείς να την πλένεις όποτε θέλεις...καλό εεε??? Το Σεμελάκι τι κάνει? Άρχισε να φαίνεται το τάμπυ περισσότερο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:47 Η elvenstar: #34.860 13-01-09 11:47 Καλημέρα κορίτσια, φτιάχνεται ραφάκια ε; πήρα κ εγώ μοκέτα θα στρώσετε στα ραφάκια; δεν είναι κάπως σκληρή για να ντύσετε το ραφάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1741 1742 1743 1744 1745 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1743 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1743 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα και καλη εβδομαδα! Ο Versacce μπαμπας της Σεμελης που σκουρηνε κι ομορφηνε κι αλλο... Ο πιο γλυκος, ομορφος κι αγαθος Βιρμανος κατα τη γνωμη μου... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι επιβητορας στο εκτροφειο απο το οποιο την πηρα... Στη γεννα "F" θα δεις τη Σεμελη (Faraya) και στη γεννα "B" θα δεις το Μορφεα (Barishu) https://www.catalis-heilige-birma.de/ Παντως ο Versacce εχει αγαθοβιολικο βλεμμα...ενω η Σεμελη εχει το βλεμα της μαμας της...πονηρο... Click για ανάπτυξη... Γιουλη μου καλημέρα! Πραγματικά είναι τέλειος βιρμανός ο μπαμπάς της Σεμέλης σου. Κι όπως λέει κι η 'Ελενα θα γίνει το Σεμελάκι σου ιδιο όταν μεγαλώσει! Πάντως το βλέμμα του πατέρα της είναι και θα παραμείνει σαν μωρου!!! Και η Σεμέλη σου είναι ακριβώς ίδια ιδιώς αυτο φαίνεται στη φωτό που είναι πάνω στο χαλάκι. Να μου τα φιλήσεις τα μωρά σου. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 16:37 Η elvenstar: #34.849 12-01-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι επιβητορας στο εκτροφειο απο το οποιο την πηρα... Στη γεννα "F" θα δεις τη Σεμελη (Faraya) και στη γεννα "B" θα δεις το Μορφεα (Barishu) https://www.catalis-heilige-birma.de/ Παντως ο Versacce εχει αγαθοβιολικο βλεμμα...ενω η Σεμελη εχει το βλεμα της μαμας της...πονηρο... Click για ανάπτυξη... Ε είναι κ κορίτσι η Σεμέλη μην το ξεχνάς Λοιπόν πάω να δω τα μωρά σου στο εκτροφείο. Ο μπαμπάς πάντως είναι θεϊκός γάτος μπουνταλάς ξεμπουνταλάς είναι πανέμορφος άμα τον κάνει retired θα γίνει σκοτωμός νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 19:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.850 12-01-09 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε είναι κ κορίτσι η Σεμέλη μην το ξεχνάς Λοιπόν πάω να δω τα μωρά σου στο εκτροφείο. Ο μπαμπάς πάντως είναι θεϊκός γάτος μπουνταλάς ξεμπουνταλάς είναι πανέμορφος άμα τον κάνει retired θα γίνει σκοτωμός νομίζω Click για ανάπτυξη... εγω εχω παθει ψυχωση με αυτο το γατο...οταν τον εφεραν απο την Αυστραλια το εβαλα σκοπο να παρω μια κορη σαν αυτον. Τα ξημερωματα που ειχαν τη γεννα ημασταν On line στο Msn... ε ρε χαρα μετα απο μια εβδομαδα οταν βγηκε και το χρωμα της μικρης...παρτυ εκανα και να φανταστεις οτι και τις δυο φορε που πηγα Γερμανια δεν καταφερα να παω στο εκτροφειο τους...μου τα εφεραν και τα δυο, Μορφεα και Σεμελη στο σπιτι της φιλης μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 20:50 Η avtwvia έγραψε: #34.851 12-01-09 20:50 Kαι επειδη σας το ειχα ταξει το βιρμανικο κουνελι φωτογραφηθηκε μονο τουανφας προφιλ αλλα και με ολη την οικογενεια αδερφη,πατερας,βιρμανη,μητερα,αδερφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 21:21 Η elvenstar: #34.852 12-01-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω εχω παθει ψυχωση με αυτο το γατο...οταν τον εφεραν απο την Αυστραλια το εβαλα σκοπο να παρω μια κορη σαν αυτον. Τα ξημερωματα που ειχαν τη γεννα ημασταν On line στο Msn... ε ρε χαρα μετα απο μια εβδομαδα οταν βγηκε και το χρωμα της μικρης...παρτυ εκανα και να φανταστεις οτι και τις δυο φορε που πηγα Γερμανια δεν καταφερα να παω στο εκτροφειο τους...μου τα εφεραν και τα δυο, Μορφεα και Σεμελη στο σπιτι της φιλης μου... Click για ανάπτυξη... Είναι λογικό που έπαθες ψύχωση κ εγώ που τον είδα τρελάθηκα. Περίμενες on line να γεννηθεί; Σαν τους πατεράδες που περιμένουν έξω από το μαιευτήριο είσαι πολύ τυχερή τελικά που βγήκε ένα γατάκι όπως το ήθελες εγώ λέω αν μεγαλώσει λίγο κ παχύνει θα γίνει ίδια ο μπαμπάς του μοιάζει πάρα πολύ.Να ξαναπάς κ να τον δεις ή μπορεί κ να τον βρεις σε έκθεση Πάντως αν τον αποσύρουν λέω να αρχίσεις να συνηθίζεις την ιδέα του 4ου γατιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:28 Η bunny έγραψε: #34.853 12-01-09 23:28 Γεια σας! Τι νέα; Εμείς περιμένουμε το πράσινο φως(αν το πάρουμε) από τη μαμά της κοπέλας με την κουνελίτσα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα και καλη εβδομαδα! Ο Versacce μπαμπας της Σεμελης που σκουρηνε κι ομορφηνε κι αλλο... Ο πιο γλυκος, ομορφος κι αγαθος Βιρμανος κατα τη γνωμη μου... Click για ανάπτυξη... Και κατά τη δική μου! Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Kαι επειδη σας το ειχα ταξει το βιρμανικο κουνελι φωτογραφηθηκε μονο τουανφας προφιλ αλλα και με ολη την οικογενεια αδερφη,πατερας,βιρμανη,μητερα,αδερφη Click για ανάπτυξη... Τέλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 10:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.854 13-01-09 10:04 Καλημερα! Νεκρα απο τους Birmans παλι σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:04 Η Raisa έγραψε: #34.855 13-01-09 11:04 Καλημέρα Γιουλάκι....είμαι εγώ εδώ Τι έκανες τελικά με τα ράφια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.856 13-01-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Γιουλάκι....είμαι εγώ εδώ Τι έκανες τελικά με τα ράφια? Click για ανάπτυξη... καλημερα Νικολετακι! Ακομα τιποτα...θα κανω συντομα ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:11 Η Raisa έγραψε: #34.857 13-01-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημερα Νικολετακι! Ακομα τιποτα...θα κανω συντομα ομως Click για ανάπτυξη... Ο Μάριος το ξέρει??? Θα είναι πολύ όμορφα πάντως αν το κάνεις....και επάνω να βάλεις μαξιλαράκια με χρατς χρατς για να μην πέφτουν όλη την ώρα...βάλε μια λωρίδα χρατς στον τοίχο και μια στα μαξιλάρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.858 13-01-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ο Μάριος το ξέρει??? Θα είναι πολύ όμορφα πάντως αν το κάνεις....και επάνω να βάλεις μαξιλαράκια με χρατς χρατς για να μην πέφτουν όλη την ώρα...βάλε μια λωρίδα χρατς στον τοίχο και μια στα μαξιλάρια Click για ανάπτυξη... καλε πολυ εξυπνο αυτο με το χρατςκι εγω σκεφτομουν πως να κολησω το μοκετακι τελικα δεν ειμαι καθολου πρακτικος ανθρωπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:23 Η Raisa έγραψε: #34.859 13-01-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε πολυ εξυπνο αυτο με το χρατςκι εγω σκεφτομουν πως να κολησω το μοκετακι τελικα δεν ειμαι καθολου πρακτικος ανθρωπος Click για ανάπτυξη... Από πρακτική τίποτε άλλο Το ίδιο μπορείς να κάνεις και πάνω στο πεζούλι....να είναι στα μαλακά τα μωρά...αν θέλεις πάλι μοκέτα στα ράφια πάλι με χρατς χρατς να την κάνεις...έτσι θα μπορείς να την πλένεις όποτε θέλεις...καλό εεε??? Το Σεμελάκι τι κάνει? Άρχισε να φαίνεται το τάμπυ περισσότερο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:47 Η elvenstar: #34.860 13-01-09 11:47 Καλημέρα κορίτσια, φτιάχνεται ραφάκια ε; πήρα κ εγώ μοκέτα θα στρώσετε στα ραφάκια; δεν είναι κάπως σκληρή για να ντύσετε το ραφάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1741 1742 1743 1744 1745 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1743 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1743 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι επιβητορας στο εκτροφειο απο το οποιο την πηρα... Στη γεννα "F" θα δεις τη Σεμελη (Faraya) και στη γεννα "B" θα δεις το Μορφεα (Barishu) https://www.catalis-heilige-birma.de/ Παντως ο Versacce εχει αγαθοβιολικο βλεμμα...ενω η Σεμελη εχει το βλεμα της μαμας της...πονηρο... Click για ανάπτυξη... Ε είναι κ κορίτσι η Σεμέλη μην το ξεχνάς Λοιπόν πάω να δω τα μωρά σου στο εκτροφείο. Ο μπαμπάς πάντως είναι θεϊκός γάτος μπουνταλάς ξεμπουνταλάς είναι πανέμορφος άμα τον κάνει retired θα γίνει σκοτωμός νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 19:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.850 12-01-09 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε είναι κ κορίτσι η Σεμέλη μην το ξεχνάς Λοιπόν πάω να δω τα μωρά σου στο εκτροφείο. Ο μπαμπάς πάντως είναι θεϊκός γάτος μπουνταλάς ξεμπουνταλάς είναι πανέμορφος άμα τον κάνει retired θα γίνει σκοτωμός νομίζω Click για ανάπτυξη... εγω εχω παθει ψυχωση με αυτο το γατο...οταν τον εφεραν απο την Αυστραλια το εβαλα σκοπο να παρω μια κορη σαν αυτον. Τα ξημερωματα που ειχαν τη γεννα ημασταν On line στο Msn... ε ρε χαρα μετα απο μια εβδομαδα οταν βγηκε και το χρωμα της μικρης...παρτυ εκανα και να φανταστεις οτι και τις δυο φορε που πηγα Γερμανια δεν καταφερα να παω στο εκτροφειο τους...μου τα εφεραν και τα δυο, Μορφεα και Σεμελη στο σπιτι της φιλης μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 20:50 Η avtwvia έγραψε: #34.851 12-01-09 20:50 Kαι επειδη σας το ειχα ταξει το βιρμανικο κουνελι φωτογραφηθηκε μονο τουανφας προφιλ αλλα και με ολη την οικογενεια αδερφη,πατερας,βιρμανη,μητερα,αδερφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 21:21 Η elvenstar: #34.852 12-01-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω εχω παθει ψυχωση με αυτο το γατο...οταν τον εφεραν απο την Αυστραλια το εβαλα σκοπο να παρω μια κορη σαν αυτον. Τα ξημερωματα που ειχαν τη γεννα ημασταν On line στο Msn... ε ρε χαρα μετα απο μια εβδομαδα οταν βγηκε και το χρωμα της μικρης...παρτυ εκανα και να φανταστεις οτι και τις δυο φορε που πηγα Γερμανια δεν καταφερα να παω στο εκτροφειο τους...μου τα εφεραν και τα δυο, Μορφεα και Σεμελη στο σπιτι της φιλης μου... Click για ανάπτυξη... Είναι λογικό που έπαθες ψύχωση κ εγώ που τον είδα τρελάθηκα. Περίμενες on line να γεννηθεί; Σαν τους πατεράδες που περιμένουν έξω από το μαιευτήριο είσαι πολύ τυχερή τελικά που βγήκε ένα γατάκι όπως το ήθελες εγώ λέω αν μεγαλώσει λίγο κ παχύνει θα γίνει ίδια ο μπαμπάς του μοιάζει πάρα πολύ.Να ξαναπάς κ να τον δεις ή μπορεί κ να τον βρεις σε έκθεση Πάντως αν τον αποσύρουν λέω να αρχίσεις να συνηθίζεις την ιδέα του 4ου γατιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:28 Η bunny έγραψε: #34.853 12-01-09 23:28 Γεια σας! Τι νέα; Εμείς περιμένουμε το πράσινο φως(αν το πάρουμε) από τη μαμά της κοπέλας με την κουνελίτσα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα και καλη εβδομαδα! Ο Versacce μπαμπας της Σεμελης που σκουρηνε κι ομορφηνε κι αλλο... Ο πιο γλυκος, ομορφος κι αγαθος Βιρμανος κατα τη γνωμη μου... Click για ανάπτυξη... Και κατά τη δική μου! Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Kαι επειδη σας το ειχα ταξει το βιρμανικο κουνελι φωτογραφηθηκε μονο τουανφας προφιλ αλλα και με ολη την οικογενεια αδερφη,πατερας,βιρμανη,μητερα,αδερφη Click για ανάπτυξη... Τέλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 10:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.854 13-01-09 10:04 Καλημερα! Νεκρα απο τους Birmans παλι σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:04 Η Raisa έγραψε: #34.855 13-01-09 11:04 Καλημέρα Γιουλάκι....είμαι εγώ εδώ Τι έκανες τελικά με τα ράφια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.856 13-01-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Γιουλάκι....είμαι εγώ εδώ Τι έκανες τελικά με τα ράφια? Click για ανάπτυξη... καλημερα Νικολετακι! Ακομα τιποτα...θα κανω συντομα ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:11 Η Raisa έγραψε: #34.857 13-01-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημερα Νικολετακι! Ακομα τιποτα...θα κανω συντομα ομως Click για ανάπτυξη... Ο Μάριος το ξέρει??? Θα είναι πολύ όμορφα πάντως αν το κάνεις....και επάνω να βάλεις μαξιλαράκια με χρατς χρατς για να μην πέφτουν όλη την ώρα...βάλε μια λωρίδα χρατς στον τοίχο και μια στα μαξιλάρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.858 13-01-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ο Μάριος το ξέρει??? Θα είναι πολύ όμορφα πάντως αν το κάνεις....και επάνω να βάλεις μαξιλαράκια με χρατς χρατς για να μην πέφτουν όλη την ώρα...βάλε μια λωρίδα χρατς στον τοίχο και μια στα μαξιλάρια Click για ανάπτυξη... καλε πολυ εξυπνο αυτο με το χρατςκι εγω σκεφτομουν πως να κολησω το μοκετακι τελικα δεν ειμαι καθολου πρακτικος ανθρωπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:23 Η Raisa έγραψε: #34.859 13-01-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε πολυ εξυπνο αυτο με το χρατςκι εγω σκεφτομουν πως να κολησω το μοκετακι τελικα δεν ειμαι καθολου πρακτικος ανθρωπος Click για ανάπτυξη... Από πρακτική τίποτε άλλο Το ίδιο μπορείς να κάνεις και πάνω στο πεζούλι....να είναι στα μαλακά τα μωρά...αν θέλεις πάλι μοκέτα στα ράφια πάλι με χρατς χρατς να την κάνεις...έτσι θα μπορείς να την πλένεις όποτε θέλεις...καλό εεε??? Το Σεμελάκι τι κάνει? Άρχισε να φαίνεται το τάμπυ περισσότερο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:47 Η elvenstar: #34.860 13-01-09 11:47 Καλημέρα κορίτσια, φτιάχνεται ραφάκια ε; πήρα κ εγώ μοκέτα θα στρώσετε στα ραφάκια; δεν είναι κάπως σκληρή για να ντύσετε το ραφάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1741 1742 1743 1744 1745 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1743 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1743 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε είναι κ κορίτσι η Σεμέλη μην το ξεχνάς Λοιπόν πάω να δω τα μωρά σου στο εκτροφείο. Ο μπαμπάς πάντως είναι θεϊκός γάτος μπουνταλάς ξεμπουνταλάς είναι πανέμορφος άμα τον κάνει retired θα γίνει σκοτωμός νομίζω Click για ανάπτυξη... εγω εχω παθει ψυχωση με αυτο το γατο...οταν τον εφεραν απο την Αυστραλια το εβαλα σκοπο να παρω μια κορη σαν αυτον. Τα ξημερωματα που ειχαν τη γεννα ημασταν On line στο Msn... ε ρε χαρα μετα απο μια εβδομαδα οταν βγηκε και το χρωμα της μικρης...παρτυ εκανα και να φανταστεις οτι και τις δυο φορε που πηγα Γερμανια δεν καταφερα να παω στο εκτροφειο τους...μου τα εφεραν και τα δυο, Μορφεα και Σεμελη στο σπιτι της φιλης μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 20:50 Η avtwvia έγραψε: #34.851 12-01-09 20:50 Kαι επειδη σας το ειχα ταξει το βιρμανικο κουνελι φωτογραφηθηκε μονο τουανφας προφιλ αλλα και με ολη την οικογενεια αδερφη,πατερας,βιρμανη,μητερα,αδερφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 21:21 Η elvenstar: #34.852 12-01-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω εχω παθει ψυχωση με αυτο το γατο...οταν τον εφεραν απο την Αυστραλια το εβαλα σκοπο να παρω μια κορη σαν αυτον. Τα ξημερωματα που ειχαν τη γεννα ημασταν On line στο Msn... ε ρε χαρα μετα απο μια εβδομαδα οταν βγηκε και το χρωμα της μικρης...παρτυ εκανα και να φανταστεις οτι και τις δυο φορε που πηγα Γερμανια δεν καταφερα να παω στο εκτροφειο τους...μου τα εφεραν και τα δυο, Μορφεα και Σεμελη στο σπιτι της φιλης μου... Click για ανάπτυξη... Είναι λογικό που έπαθες ψύχωση κ εγώ που τον είδα τρελάθηκα. Περίμενες on line να γεννηθεί; Σαν τους πατεράδες που περιμένουν έξω από το μαιευτήριο είσαι πολύ τυχερή τελικά που βγήκε ένα γατάκι όπως το ήθελες εγώ λέω αν μεγαλώσει λίγο κ παχύνει θα γίνει ίδια ο μπαμπάς του μοιάζει πάρα πολύ.Να ξαναπάς κ να τον δεις ή μπορεί κ να τον βρεις σε έκθεση Πάντως αν τον αποσύρουν λέω να αρχίσεις να συνηθίζεις την ιδέα του 4ου γατιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:28 Η bunny έγραψε: #34.853 12-01-09 23:28 Γεια σας! Τι νέα; Εμείς περιμένουμε το πράσινο φως(αν το πάρουμε) από τη μαμά της κοπέλας με την κουνελίτσα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα και καλη εβδομαδα! Ο Versacce μπαμπας της Σεμελης που σκουρηνε κι ομορφηνε κι αλλο... Ο πιο γλυκος, ομορφος κι αγαθος Βιρμανος κατα τη γνωμη μου... Click για ανάπτυξη... Και κατά τη δική μου! Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Kαι επειδη σας το ειχα ταξει το βιρμανικο κουνελι φωτογραφηθηκε μονο τουανφας προφιλ αλλα και με ολη την οικογενεια αδερφη,πατερας,βιρμανη,μητερα,αδερφη Click για ανάπτυξη... Τέλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 10:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.854 13-01-09 10:04 Καλημερα! Νεκρα απο τους Birmans παλι σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:04 Η Raisa έγραψε: #34.855 13-01-09 11:04 Καλημέρα Γιουλάκι....είμαι εγώ εδώ Τι έκανες τελικά με τα ράφια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.856 13-01-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Γιουλάκι....είμαι εγώ εδώ Τι έκανες τελικά με τα ράφια? Click για ανάπτυξη... καλημερα Νικολετακι! Ακομα τιποτα...θα κανω συντομα ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:11 Η Raisa έγραψε: #34.857 13-01-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημερα Νικολετακι! Ακομα τιποτα...θα κανω συντομα ομως Click για ανάπτυξη... Ο Μάριος το ξέρει??? Θα είναι πολύ όμορφα πάντως αν το κάνεις....και επάνω να βάλεις μαξιλαράκια με χρατς χρατς για να μην πέφτουν όλη την ώρα...βάλε μια λωρίδα χρατς στον τοίχο και μια στα μαξιλάρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.858 13-01-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ο Μάριος το ξέρει??? Θα είναι πολύ όμορφα πάντως αν το κάνεις....και επάνω να βάλεις μαξιλαράκια με χρατς χρατς για να μην πέφτουν όλη την ώρα...βάλε μια λωρίδα χρατς στον τοίχο και μια στα μαξιλάρια Click για ανάπτυξη... καλε πολυ εξυπνο αυτο με το χρατςκι εγω σκεφτομουν πως να κολησω το μοκετακι τελικα δεν ειμαι καθολου πρακτικος ανθρωπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:23 Η Raisa έγραψε: #34.859 13-01-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε πολυ εξυπνο αυτο με το χρατςκι εγω σκεφτομουν πως να κολησω το μοκετακι τελικα δεν ειμαι καθολου πρακτικος ανθρωπος Click για ανάπτυξη... Από πρακτική τίποτε άλλο Το ίδιο μπορείς να κάνεις και πάνω στο πεζούλι....να είναι στα μαλακά τα μωρά...αν θέλεις πάλι μοκέτα στα ράφια πάλι με χρατς χρατς να την κάνεις...έτσι θα μπορείς να την πλένεις όποτε θέλεις...καλό εεε??? Το Σεμελάκι τι κάνει? Άρχισε να φαίνεται το τάμπυ περισσότερο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:47 Η elvenstar: #34.860 13-01-09 11:47 Καλημέρα κορίτσια, φτιάχνεται ραφάκια ε; πήρα κ εγώ μοκέτα θα στρώσετε στα ραφάκια; δεν είναι κάπως σκληρή για να ντύσετε το ραφάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1741 1742 1743 1744 1745 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1743 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1743 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Kαι επειδη σας το ειχα ταξει το βιρμανικο κουνελι φωτογραφηθηκε μονο τουανφας προφιλ αλλα και με ολη την οικογενεια αδερφη,πατερας,βιρμανη,μητερα,αδερφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 21:21 Η elvenstar: #34.852 12-01-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω εχω παθει ψυχωση με αυτο το γατο...οταν τον εφεραν απο την Αυστραλια το εβαλα σκοπο να παρω μια κορη σαν αυτον. Τα ξημερωματα που ειχαν τη γεννα ημασταν On line στο Msn... ε ρε χαρα μετα απο μια εβδομαδα οταν βγηκε και το χρωμα της μικρης...παρτυ εκανα και να φανταστεις οτι και τις δυο φορε που πηγα Γερμανια δεν καταφερα να παω στο εκτροφειο τους...μου τα εφεραν και τα δυο, Μορφεα και Σεμελη στο σπιτι της φιλης μου... Click για ανάπτυξη... Είναι λογικό που έπαθες ψύχωση κ εγώ που τον είδα τρελάθηκα. Περίμενες on line να γεννηθεί; Σαν τους πατεράδες που περιμένουν έξω από το μαιευτήριο είσαι πολύ τυχερή τελικά που βγήκε ένα γατάκι όπως το ήθελες εγώ λέω αν μεγαλώσει λίγο κ παχύνει θα γίνει ίδια ο μπαμπάς του μοιάζει πάρα πολύ.Να ξαναπάς κ να τον δεις ή μπορεί κ να τον βρεις σε έκθεση Πάντως αν τον αποσύρουν λέω να αρχίσεις να συνηθίζεις την ιδέα του 4ου γατιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:28 Η bunny έγραψε: #34.853 12-01-09 23:28 Γεια σας! Τι νέα; Εμείς περιμένουμε το πράσινο φως(αν το πάρουμε) από τη μαμά της κοπέλας με την κουνελίτσα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα και καλη εβδομαδα! Ο Versacce μπαμπας της Σεμελης που σκουρηνε κι ομορφηνε κι αλλο... Ο πιο γλυκος, ομορφος κι αγαθος Βιρμανος κατα τη γνωμη μου... Click για ανάπτυξη... Και κατά τη δική μου! Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Kαι επειδη σας το ειχα ταξει το βιρμανικο κουνελι φωτογραφηθηκε μονο τουανφας προφιλ αλλα και με ολη την οικογενεια αδερφη,πατερας,βιρμανη,μητερα,αδερφη Click για ανάπτυξη... Τέλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 10:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.854 13-01-09 10:04 Καλημερα! Νεκρα απο τους Birmans παλι σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:04 Η Raisa έγραψε: #34.855 13-01-09 11:04 Καλημέρα Γιουλάκι....είμαι εγώ εδώ Τι έκανες τελικά με τα ράφια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.856 13-01-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Γιουλάκι....είμαι εγώ εδώ Τι έκανες τελικά με τα ράφια? Click για ανάπτυξη... καλημερα Νικολετακι! Ακομα τιποτα...θα κανω συντομα ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:11 Η Raisa έγραψε: #34.857 13-01-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημερα Νικολετακι! Ακομα τιποτα...θα κανω συντομα ομως Click για ανάπτυξη... Ο Μάριος το ξέρει??? Θα είναι πολύ όμορφα πάντως αν το κάνεις....και επάνω να βάλεις μαξιλαράκια με χρατς χρατς για να μην πέφτουν όλη την ώρα...βάλε μια λωρίδα χρατς στον τοίχο και μια στα μαξιλάρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.858 13-01-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ο Μάριος το ξέρει??? Θα είναι πολύ όμορφα πάντως αν το κάνεις....και επάνω να βάλεις μαξιλαράκια με χρατς χρατς για να μην πέφτουν όλη την ώρα...βάλε μια λωρίδα χρατς στον τοίχο και μια στα μαξιλάρια Click για ανάπτυξη... καλε πολυ εξυπνο αυτο με το χρατςκι εγω σκεφτομουν πως να κολησω το μοκετακι τελικα δεν ειμαι καθολου πρακτικος ανθρωπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:23 Η Raisa έγραψε: #34.859 13-01-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε πολυ εξυπνο αυτο με το χρατςκι εγω σκεφτομουν πως να κολησω το μοκετακι τελικα δεν ειμαι καθολου πρακτικος ανθρωπος Click για ανάπτυξη... Από πρακτική τίποτε άλλο Το ίδιο μπορείς να κάνεις και πάνω στο πεζούλι....να είναι στα μαλακά τα μωρά...αν θέλεις πάλι μοκέτα στα ράφια πάλι με χρατς χρατς να την κάνεις...έτσι θα μπορείς να την πλένεις όποτε θέλεις...καλό εεε??? Το Σεμελάκι τι κάνει? Άρχισε να φαίνεται το τάμπυ περισσότερο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:47 Η elvenstar: #34.860 13-01-09 11:47 Καλημέρα κορίτσια, φτιάχνεται ραφάκια ε; πήρα κ εγώ μοκέτα θα στρώσετε στα ραφάκια; δεν είναι κάπως σκληρή για να ντύσετε το ραφάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1741 1742 1743 1744 1745 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1743 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1743 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω εχω παθει ψυχωση με αυτο το γατο...οταν τον εφεραν απο την Αυστραλια το εβαλα σκοπο να παρω μια κορη σαν αυτον. Τα ξημερωματα που ειχαν τη γεννα ημασταν On line στο Msn... ε ρε χαρα μετα απο μια εβδομαδα οταν βγηκε και το χρωμα της μικρης...παρτυ εκανα και να φανταστεις οτι και τις δυο φορε που πηγα Γερμανια δεν καταφερα να παω στο εκτροφειο τους...μου τα εφεραν και τα δυο, Μορφεα και Σεμελη στο σπιτι της φιλης μου... Click για ανάπτυξη... Είναι λογικό που έπαθες ψύχωση κ εγώ που τον είδα τρελάθηκα. Περίμενες on line να γεννηθεί; Σαν τους πατεράδες που περιμένουν έξω από το μαιευτήριο είσαι πολύ τυχερή τελικά που βγήκε ένα γατάκι όπως το ήθελες εγώ λέω αν μεγαλώσει λίγο κ παχύνει θα γίνει ίδια ο μπαμπάς του μοιάζει πάρα πολύ.Να ξαναπάς κ να τον δεις ή μπορεί κ να τον βρεις σε έκθεση Πάντως αν τον αποσύρουν λέω να αρχίσεις να συνηθίζεις την ιδέα του 4ου γατιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:28 Η bunny έγραψε: #34.853 12-01-09 23:28 Γεια σας! Τι νέα; Εμείς περιμένουμε το πράσινο φως(αν το πάρουμε) από τη μαμά της κοπέλας με την κουνελίτσα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα και καλη εβδομαδα! Ο Versacce μπαμπας της Σεμελης που σκουρηνε κι ομορφηνε κι αλλο... Ο πιο γλυκος, ομορφος κι αγαθος Βιρμανος κατα τη γνωμη μου... Click για ανάπτυξη... Και κατά τη δική μου! Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Kαι επειδη σας το ειχα ταξει το βιρμανικο κουνελι φωτογραφηθηκε μονο τουανφας προφιλ αλλα και με ολη την οικογενεια αδερφη,πατερας,βιρμανη,μητερα,αδερφη Click για ανάπτυξη... Τέλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 10:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.854 13-01-09 10:04 Καλημερα! Νεκρα απο τους Birmans παλι σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:04 Η Raisa έγραψε: #34.855 13-01-09 11:04 Καλημέρα Γιουλάκι....είμαι εγώ εδώ Τι έκανες τελικά με τα ράφια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.856 13-01-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Γιουλάκι....είμαι εγώ εδώ Τι έκανες τελικά με τα ράφια? Click για ανάπτυξη... καλημερα Νικολετακι! Ακομα τιποτα...θα κανω συντομα ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:11 Η Raisa έγραψε: #34.857 13-01-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημερα Νικολετακι! Ακομα τιποτα...θα κανω συντομα ομως Click για ανάπτυξη... Ο Μάριος το ξέρει??? Θα είναι πολύ όμορφα πάντως αν το κάνεις....και επάνω να βάλεις μαξιλαράκια με χρατς χρατς για να μην πέφτουν όλη την ώρα...βάλε μια λωρίδα χρατς στον τοίχο και μια στα μαξιλάρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.858 13-01-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ο Μάριος το ξέρει??? Θα είναι πολύ όμορφα πάντως αν το κάνεις....και επάνω να βάλεις μαξιλαράκια με χρατς χρατς για να μην πέφτουν όλη την ώρα...βάλε μια λωρίδα χρατς στον τοίχο και μια στα μαξιλάρια Click για ανάπτυξη... καλε πολυ εξυπνο αυτο με το χρατςκι εγω σκεφτομουν πως να κολησω το μοκετακι τελικα δεν ειμαι καθολου πρακτικος ανθρωπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:23 Η Raisa έγραψε: #34.859 13-01-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε πολυ εξυπνο αυτο με το χρατςκι εγω σκεφτομουν πως να κολησω το μοκετακι τελικα δεν ειμαι καθολου πρακτικος ανθρωπος Click για ανάπτυξη... Από πρακτική τίποτε άλλο Το ίδιο μπορείς να κάνεις και πάνω στο πεζούλι....να είναι στα μαλακά τα μωρά...αν θέλεις πάλι μοκέτα στα ράφια πάλι με χρατς χρατς να την κάνεις...έτσι θα μπορείς να την πλένεις όποτε θέλεις...καλό εεε??? Το Σεμελάκι τι κάνει? Άρχισε να φαίνεται το τάμπυ περισσότερο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:47 Η elvenstar: #34.860 13-01-09 11:47 Καλημέρα κορίτσια, φτιάχνεται ραφάκια ε; πήρα κ εγώ μοκέτα θα στρώσετε στα ραφάκια; δεν είναι κάπως σκληρή για να ντύσετε το ραφάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1741 1742 1743 1744 1745 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1743 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1743 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σας! Τι νέα; Εμείς περιμένουμε το πράσινο φως(αν το πάρουμε) από τη μαμά της κοπέλας με την κουνελίτσα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα και καλη εβδομαδα! Ο Versacce μπαμπας της Σεμελης που σκουρηνε κι ομορφηνε κι αλλο... Ο πιο γλυκος, ομορφος κι αγαθος Βιρμανος κατα τη γνωμη μου... Click για ανάπτυξη... Και κατά τη δική μου! Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Kαι επειδη σας το ειχα ταξει το βιρμανικο κουνελι φωτογραφηθηκε μονο τουανφας προφιλ αλλα και με ολη την οικογενεια αδερφη,πατερας,βιρμανη,μητερα,αδερφη Click για ανάπτυξη... Τέλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 10:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.854 13-01-09 10:04 Καλημερα! Νεκρα απο τους Birmans παλι σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:04 Η Raisa έγραψε: #34.855 13-01-09 11:04 Καλημέρα Γιουλάκι....είμαι εγώ εδώ Τι έκανες τελικά με τα ράφια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.856 13-01-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Γιουλάκι....είμαι εγώ εδώ Τι έκανες τελικά με τα ράφια? Click για ανάπτυξη... καλημερα Νικολετακι! Ακομα τιποτα...θα κανω συντομα ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:11 Η Raisa έγραψε: #34.857 13-01-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημερα Νικολετακι! Ακομα τιποτα...θα κανω συντομα ομως Click για ανάπτυξη... Ο Μάριος το ξέρει??? Θα είναι πολύ όμορφα πάντως αν το κάνεις....και επάνω να βάλεις μαξιλαράκια με χρατς χρατς για να μην πέφτουν όλη την ώρα...βάλε μια λωρίδα χρατς στον τοίχο και μια στα μαξιλάρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.858 13-01-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ο Μάριος το ξέρει??? Θα είναι πολύ όμορφα πάντως αν το κάνεις....και επάνω να βάλεις μαξιλαράκια με χρατς χρατς για να μην πέφτουν όλη την ώρα...βάλε μια λωρίδα χρατς στον τοίχο και μια στα μαξιλάρια Click για ανάπτυξη... καλε πολυ εξυπνο αυτο με το χρατςκι εγω σκεφτομουν πως να κολησω το μοκετακι τελικα δεν ειμαι καθολου πρακτικος ανθρωπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:23 Η Raisa έγραψε: #34.859 13-01-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε πολυ εξυπνο αυτο με το χρατςκι εγω σκεφτομουν πως να κολησω το μοκετακι τελικα δεν ειμαι καθολου πρακτικος ανθρωπος Click για ανάπτυξη... Από πρακτική τίποτε άλλο Το ίδιο μπορείς να κάνεις και πάνω στο πεζούλι....να είναι στα μαλακά τα μωρά...αν θέλεις πάλι μοκέτα στα ράφια πάλι με χρατς χρατς να την κάνεις...έτσι θα μπορείς να την πλένεις όποτε θέλεις...καλό εεε??? Το Σεμελάκι τι κάνει? Άρχισε να φαίνεται το τάμπυ περισσότερο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:47 Η elvenstar: #34.860 13-01-09 11:47 Καλημέρα κορίτσια, φτιάχνεται ραφάκια ε; πήρα κ εγώ μοκέτα θα στρώσετε στα ραφάκια; δεν είναι κάπως σκληρή για να ντύσετε το ραφάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1741 1742 1743 1744 1745 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1743 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1743 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημερα! Νεκρα απο τους Birmans παλι σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:04 Η Raisa έγραψε: #34.855 13-01-09 11:04 Καλημέρα Γιουλάκι....είμαι εγώ εδώ Τι έκανες τελικά με τα ράφια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.856 13-01-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Γιουλάκι....είμαι εγώ εδώ Τι έκανες τελικά με τα ράφια? Click για ανάπτυξη... καλημερα Νικολετακι! Ακομα τιποτα...θα κανω συντομα ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:11 Η Raisa έγραψε: #34.857 13-01-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημερα Νικολετακι! Ακομα τιποτα...θα κανω συντομα ομως Click για ανάπτυξη... Ο Μάριος το ξέρει??? Θα είναι πολύ όμορφα πάντως αν το κάνεις....και επάνω να βάλεις μαξιλαράκια με χρατς χρατς για να μην πέφτουν όλη την ώρα...βάλε μια λωρίδα χρατς στον τοίχο και μια στα μαξιλάρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.858 13-01-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ο Μάριος το ξέρει??? Θα είναι πολύ όμορφα πάντως αν το κάνεις....και επάνω να βάλεις μαξιλαράκια με χρατς χρατς για να μην πέφτουν όλη την ώρα...βάλε μια λωρίδα χρατς στον τοίχο και μια στα μαξιλάρια Click για ανάπτυξη... καλε πολυ εξυπνο αυτο με το χρατςκι εγω σκεφτομουν πως να κολησω το μοκετακι τελικα δεν ειμαι καθολου πρακτικος ανθρωπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:23 Η Raisa έγραψε: #34.859 13-01-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε πολυ εξυπνο αυτο με το χρατςκι εγω σκεφτομουν πως να κολησω το μοκετακι τελικα δεν ειμαι καθολου πρακτικος ανθρωπος Click για ανάπτυξη... Από πρακτική τίποτε άλλο Το ίδιο μπορείς να κάνεις και πάνω στο πεζούλι....να είναι στα μαλακά τα μωρά...αν θέλεις πάλι μοκέτα στα ράφια πάλι με χρατς χρατς να την κάνεις...έτσι θα μπορείς να την πλένεις όποτε θέλεις...καλό εεε??? Το Σεμελάκι τι κάνει? Άρχισε να φαίνεται το τάμπυ περισσότερο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:47 Η elvenstar: #34.860 13-01-09 11:47 Καλημέρα κορίτσια, φτιάχνεται ραφάκια ε; πήρα κ εγώ μοκέτα θα στρώσετε στα ραφάκια; δεν είναι κάπως σκληρή για να ντύσετε το ραφάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1741 1742 1743 1744 1745 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1743 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1743 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα Γιουλάκι....είμαι εγώ εδώ Τι έκανες τελικά με τα ράφια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.856 13-01-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Γιουλάκι....είμαι εγώ εδώ Τι έκανες τελικά με τα ράφια? Click για ανάπτυξη... καλημερα Νικολετακι! Ακομα τιποτα...θα κανω συντομα ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:11 Η Raisa έγραψε: #34.857 13-01-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημερα Νικολετακι! Ακομα τιποτα...θα κανω συντομα ομως Click για ανάπτυξη... Ο Μάριος το ξέρει??? Θα είναι πολύ όμορφα πάντως αν το κάνεις....και επάνω να βάλεις μαξιλαράκια με χρατς χρατς για να μην πέφτουν όλη την ώρα...βάλε μια λωρίδα χρατς στον τοίχο και μια στα μαξιλάρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.858 13-01-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ο Μάριος το ξέρει??? Θα είναι πολύ όμορφα πάντως αν το κάνεις....και επάνω να βάλεις μαξιλαράκια με χρατς χρατς για να μην πέφτουν όλη την ώρα...βάλε μια λωρίδα χρατς στον τοίχο και μια στα μαξιλάρια Click για ανάπτυξη... καλε πολυ εξυπνο αυτο με το χρατςκι εγω σκεφτομουν πως να κολησω το μοκετακι τελικα δεν ειμαι καθολου πρακτικος ανθρωπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:23 Η Raisa έγραψε: #34.859 13-01-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε πολυ εξυπνο αυτο με το χρατςκι εγω σκεφτομουν πως να κολησω το μοκετακι τελικα δεν ειμαι καθολου πρακτικος ανθρωπος Click για ανάπτυξη... Από πρακτική τίποτε άλλο Το ίδιο μπορείς να κάνεις και πάνω στο πεζούλι....να είναι στα μαλακά τα μωρά...αν θέλεις πάλι μοκέτα στα ράφια πάλι με χρατς χρατς να την κάνεις...έτσι θα μπορείς να την πλένεις όποτε θέλεις...καλό εεε??? Το Σεμελάκι τι κάνει? Άρχισε να φαίνεται το τάμπυ περισσότερο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:47 Η elvenstar: #34.860 13-01-09 11:47 Καλημέρα κορίτσια, φτιάχνεται ραφάκια ε; πήρα κ εγώ μοκέτα θα στρώσετε στα ραφάκια; δεν είναι κάπως σκληρή για να ντύσετε το ραφάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1741 1742 1743 1744 1745 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1743 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1743 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Γιουλάκι....είμαι εγώ εδώ Τι έκανες τελικά με τα ράφια? Click για ανάπτυξη... καλημερα Νικολετακι! Ακομα τιποτα...θα κανω συντομα ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:11 Η Raisa έγραψε: #34.857 13-01-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημερα Νικολετακι! Ακομα τιποτα...θα κανω συντομα ομως Click για ανάπτυξη... Ο Μάριος το ξέρει??? Θα είναι πολύ όμορφα πάντως αν το κάνεις....και επάνω να βάλεις μαξιλαράκια με χρατς χρατς για να μην πέφτουν όλη την ώρα...βάλε μια λωρίδα χρατς στον τοίχο και μια στα μαξιλάρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.858 13-01-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ο Μάριος το ξέρει??? Θα είναι πολύ όμορφα πάντως αν το κάνεις....και επάνω να βάλεις μαξιλαράκια με χρατς χρατς για να μην πέφτουν όλη την ώρα...βάλε μια λωρίδα χρατς στον τοίχο και μια στα μαξιλάρια Click για ανάπτυξη... καλε πολυ εξυπνο αυτο με το χρατςκι εγω σκεφτομουν πως να κολησω το μοκετακι τελικα δεν ειμαι καθολου πρακτικος ανθρωπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:23 Η Raisa έγραψε: #34.859 13-01-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε πολυ εξυπνο αυτο με το χρατςκι εγω σκεφτομουν πως να κολησω το μοκετακι τελικα δεν ειμαι καθολου πρακτικος ανθρωπος Click για ανάπτυξη... Από πρακτική τίποτε άλλο Το ίδιο μπορείς να κάνεις και πάνω στο πεζούλι....να είναι στα μαλακά τα μωρά...αν θέλεις πάλι μοκέτα στα ράφια πάλι με χρατς χρατς να την κάνεις...έτσι θα μπορείς να την πλένεις όποτε θέλεις...καλό εεε??? Το Σεμελάκι τι κάνει? Άρχισε να φαίνεται το τάμπυ περισσότερο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:47 Η elvenstar: #34.860 13-01-09 11:47 Καλημέρα κορίτσια, φτιάχνεται ραφάκια ε; πήρα κ εγώ μοκέτα θα στρώσετε στα ραφάκια; δεν είναι κάπως σκληρή για να ντύσετε το ραφάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1741 1742 1743 1744 1745 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1743 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1743 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημερα Νικολετακι! Ακομα τιποτα...θα κανω συντομα ομως Click για ανάπτυξη... Ο Μάριος το ξέρει??? Θα είναι πολύ όμορφα πάντως αν το κάνεις....και επάνω να βάλεις μαξιλαράκια με χρατς χρατς για να μην πέφτουν όλη την ώρα...βάλε μια λωρίδα χρατς στον τοίχο και μια στα μαξιλάρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.858 13-01-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ο Μάριος το ξέρει??? Θα είναι πολύ όμορφα πάντως αν το κάνεις....και επάνω να βάλεις μαξιλαράκια με χρατς χρατς για να μην πέφτουν όλη την ώρα...βάλε μια λωρίδα χρατς στον τοίχο και μια στα μαξιλάρια Click για ανάπτυξη... καλε πολυ εξυπνο αυτο με το χρατςκι εγω σκεφτομουν πως να κολησω το μοκετακι τελικα δεν ειμαι καθολου πρακτικος ανθρωπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:23 Η Raisa έγραψε: #34.859 13-01-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε πολυ εξυπνο αυτο με το χρατςκι εγω σκεφτομουν πως να κολησω το μοκετακι τελικα δεν ειμαι καθολου πρακτικος ανθρωπος Click για ανάπτυξη... Από πρακτική τίποτε άλλο Το ίδιο μπορείς να κάνεις και πάνω στο πεζούλι....να είναι στα μαλακά τα μωρά...αν θέλεις πάλι μοκέτα στα ράφια πάλι με χρατς χρατς να την κάνεις...έτσι θα μπορείς να την πλένεις όποτε θέλεις...καλό εεε??? Το Σεμελάκι τι κάνει? Άρχισε να φαίνεται το τάμπυ περισσότερο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:47 Η elvenstar: #34.860 13-01-09 11:47 Καλημέρα κορίτσια, φτιάχνεται ραφάκια ε; πήρα κ εγώ μοκέτα θα στρώσετε στα ραφάκια; δεν είναι κάπως σκληρή για να ντύσετε το ραφάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1741 1742 1743 1744 1745 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1743 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1743 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ο Μάριος το ξέρει??? Θα είναι πολύ όμορφα πάντως αν το κάνεις....και επάνω να βάλεις μαξιλαράκια με χρατς χρατς για να μην πέφτουν όλη την ώρα...βάλε μια λωρίδα χρατς στον τοίχο και μια στα μαξιλάρια Click για ανάπτυξη... καλε πολυ εξυπνο αυτο με το χρατςκι εγω σκεφτομουν πως να κολησω το μοκετακι τελικα δεν ειμαι καθολου πρακτικος ανθρωπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:23 Η Raisa έγραψε: #34.859 13-01-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε πολυ εξυπνο αυτο με το χρατςκι εγω σκεφτομουν πως να κολησω το μοκετακι τελικα δεν ειμαι καθολου πρακτικος ανθρωπος Click για ανάπτυξη... Από πρακτική τίποτε άλλο Το ίδιο μπορείς να κάνεις και πάνω στο πεζούλι....να είναι στα μαλακά τα μωρά...αν θέλεις πάλι μοκέτα στα ράφια πάλι με χρατς χρατς να την κάνεις...έτσι θα μπορείς να την πλένεις όποτε θέλεις...καλό εεε??? Το Σεμελάκι τι κάνει? Άρχισε να φαίνεται το τάμπυ περισσότερο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:47 Η elvenstar: #34.860 13-01-09 11:47 Καλημέρα κορίτσια, φτιάχνεται ραφάκια ε; πήρα κ εγώ μοκέτα θα στρώσετε στα ραφάκια; δεν είναι κάπως σκληρή για να ντύσετε το ραφάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1741 1742 1743 1744 1745 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1743 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1743 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε πολυ εξυπνο αυτο με το χρατςκι εγω σκεφτομουν πως να κολησω το μοκετακι τελικα δεν ειμαι καθολου πρακτικος ανθρωπος Click για ανάπτυξη... Από πρακτική τίποτε άλλο Το ίδιο μπορείς να κάνεις και πάνω στο πεζούλι....να είναι στα μαλακά τα μωρά...αν θέλεις πάλι μοκέτα στα ράφια πάλι με χρατς χρατς να την κάνεις...έτσι θα μπορείς να την πλένεις όποτε θέλεις...καλό εεε??? Το Σεμελάκι τι κάνει? Άρχισε να φαίνεται το τάμπυ περισσότερο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:47 Η elvenstar: #34.860 13-01-09 11:47 Καλημέρα κορίτσια, φτιάχνεται ραφάκια ε; πήρα κ εγώ μοκέτα θα στρώσετε στα ραφάκια; δεν είναι κάπως σκληρή για να ντύσετε το ραφάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλημέρα κορίτσια, φτιάχνεται ραφάκια ε; πήρα κ εγώ μοκέτα θα στρώσετε στα ραφάκια; δεν είναι κάπως σκληρή για να ντύσετε το ραφάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.