Birman-maniacs

Μουντος ο καιρος σημερα....βεβαια τον Αλφι που τον βρισκεις που τον χανεις πανω στο προβατο ειναι. Μεγαλος ερωτας..ειναι περιπου και στα ιδια χρωματα, πολλες φορες τον ψαχνουμε και ειναι μπροστα μας!! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημέρα Αντα..βαρέθηκα τη βροχη!θέλω ήλιο...:(θα πάθω καταθλιψη με τόσο νερό....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημερα!!!!

καλημερα Θοδωρη!που χάθηκες εσυ καλε?πώς είναι ο μικρος που μάλλον είναι μεγάλος τωρα...

βαλε καμια φωτο απο τον Πλάτωνα, πρέπει να εχει γίνει θεικος γάτος!

Αντωνία μου αυτές τις ομορφιές θα δω όταν θα έρθω σπιτι σου? :)

Αααα είναι άρα αληθινό ενυδρείο αλλα λεπτό σε πάχος. Ομορφο είναι θα έλεγα πανέμορφο. Μόνον να είναι εύχρηστο στην περιποίηση του!:)
Κι όσο για τον Μπατ είναι τέλειος και πραγματικά σοκολατένιος όπως είπε κ η Δώρα :up::up:Αυτές οι ματάρες του οι εκφραστικές ειναι το τέλειο!!
Ναι Αναστασία αληθινό είναι το έχει ένα πετ σοπ που ψωνίζω κ το έχω δει live είναι καταπληκτικό κ έχει τα πάντα μέσα air bump, θερμοστάτη, ακόμα κ τη διακόσμηση δεν χρειαζεται να πάρεις κάτι έξτρα (εκτός από τα ψάρια βέβαια). τώρα για το καθαρισμα αν το κρεμάσεις είναι λίγο αβολο βεβαια αλλά όπως είδα υπάρχουν ηλ. σκουπες για ενυδρεία όπου δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά για το καθάρισμα:up:
Ευχαριστουμε για τα καλά σου λόγια για τον Μπατ:D
Ε αλλη η γλυκα του Μπατ κι αλλη της Σεμελης!Ειπαμε,ο Μπατ ειναι σοκολάτος υγειας,ενω η Σεμέλη γάλακτος!:P
Το ενυδρειο ειναι πολυ ωραιο Ελενα!
Δηλαδή μας λες μπιτερ:mad: άντε σε συγχωρώ όμως γιατί σου αρέσει το ενυδρείο κ γιατί το Σεμελίνι έχει έναν υπέροχο μπαμπά που θα του μοιάσει:up:

Kαλησπερα παιδια!
Καλα Θοδωρη πανεμορφος ο Πλατωνας!!!:up:

Ναι Αναστασία αληθινό είναι το έχει ένα πετ σοπ που ψωνίζω κ το έχω δει live είναι καταπληκτικό κ έχει τα πάντα μέσα air bump, θερμοστάτη, ακόμα κ τη διακόσμηση δεν χρειαζεται να πάρεις κάτι έξτρα (εκτός από τα ψάρια βέβαια). τώρα για το καθαρισμα αν το κρεμάσεις είναι λίγο αβολο βεβαια αλλά όπως είδα υπάρχουν ηλ. σκουπες για ενυδρεία όπου δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά για το καθάρισμα:up:
Ευχαριστουμε για τα καλά σου λόγια για τον Μπατ:D

Δηλαδή μας λες μπιτερ:mad: άντε σε συγχωρώ όμως γιατί σου αρέσει το ενυδρείο κ γιατί το Σεμελίνι έχει έναν υπέροχο μπαμπά που θα του μοιάσει:up:

εγω να δεις πως σε συγχωρω:P:lol::lol:

Σκεφτομαι πριν κανω στειρωση στον Πλατωνα να τον ζευγαρωσω μια φορα,ποια θα ηθελε να ειναι η τυχερη?

Δεν καταλαβα τη δευτερη φωτογραφια με το παιχνιδι .....ειναι απο κατω ο Πλατων?

Δεν καταλαβα τη δευτερη φωτογραφια με το παιχνιδι .....ειναι απο κατω ο Πλατων?

Oχι κοιμαται...

Σκεφτομαι πριν κανω στειρωση στον Πλατωνα να τον ζευγαρωσω μια φορα,ποια θα ηθελε να ειναι η τυχερη?
Η Καλυψω θα ζευγαρωσει με το Μορφεα οπου να΄ναι και τη Σεμελη τη βλεπω το Καλοκαιρι μαζι του...:hmm:
Ποσο μηνων ειναι ο Πλατωνας? Σου φωναζει τα βραδυα?
Μαλλον ειναι ακομα μικρος...μηπως ενδιαφερεται η Βασια?:hmm:

Η Καλυψω θα ζευγαρωσει με το Μορφεα οπου να΄ναι και τη Σεμελη τη βλεπω το Καλοκαιρι μαζι του...:hmm:
Ποσο μηνων ειναι ο Πλατωνας? Σου φωναζει τα βραδυα?
Μαλλον ειναι ακομα μικρος...μηπως ενδιαφερεται η Βασια?:hmm:

Κοντευει να γινει 7 μηνων και ουτε μου φωναζει τα βραδια απλα ελεγα οταν γινει μεγαλυτερος να τον ζευγαρωσω γιατι ειναι πολυ ομορφος και ετσι ειναι κριμα να τον στειρωσω χωρις να εχει αφησει απογονους...

Κοντευει να γινει 7 μηνων και ουτε μου φωναζει τα βραδια απλα ελεγα οταν γινει μεγαλυτερος να τον ζευγαρωσω γιατι ειναι πολυ ομορφος και ετσι ειναι κριμα να τον στειρωσω χωρις να εχει αφησει απογονους...
Ωραια τοτε περιμενε και βλεπουμε...;)
οι Βιρμανοι αργουν να αναπτυχθουν σεξουαλικα:)
Μονο θα ειναι προβλημα αν σου ψεκασει...μυριζει φριχτα...:/:

[/b]
εγω να δεις πως σε συγχωρω:P:lol::lol:
Γι αυτό το έβαλα κ εγώ το σχόλιο για να με συγχωρέσεις:lol::lol::lol:

Bασια αν θες να ζευγαρωσεις την Αθηνα με τον κουκλο και πολυ σεξουαλικο Πλατωνα πες μου!!!:lol:

Bασια αν θες να ζευγαρωσεις την Αθηνα με τον κουκλο και πολυ σεξουαλικο Πλατωνα πες μου!!!:lol:
Ειχε εναν οιστρο μεσα στο Φλεβαρη...τωρα περιμενει τον επομενο;):D
Παντως φοβαμαι οτι θα ειναι μικρουλης και αερο...μης, :redface:αλλα ισως να δεχτει η Βασια να δοκιμασετε:P

βαλε καμια φωτο απο τον Πλάτωνα, πρέπει να εχει γίνει θεικος γάτος!
παντως απο τα λεγομενα της...πρεπει να τον γουσταρει για την κορη της:P:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back