EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 20:00 Ο EL GATO έγραψε: #35.101 17-01-09 20:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι εννοεις στο στυλ μου;Ειναι Helmi; Click για ανάπτυξη... Τι λεει? Θα αρχισετε και δω στυλιστικες συζητησεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 20:03 Η moukelis έγραψε: #35.102 17-01-09 20:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι λεει? Θα αρχισετε και δω στυλιστικες συζητησεις? Click για ανάπτυξη... Αμαν μωρε Παυλο,ολο γκρινιαζεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 20:03 Ο EL GATO έγραψε: #35.103 17-01-09 20:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμαν μωρε Παυλο,ολο γκρινιαζεις! Click για ανάπτυξη... Που να με γνωρισεις κιολας. Θα νομιζεις οτι τωρα απαγγελω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 20:06 Η moukelis έγραψε: #35.104 17-01-09 20:06 Αληθεια;Μπα,κανεις δε με ξεπερνα,αμα εχουμε την ευκαιρια να γνωριστουμε απο κοντα θα φερω και το Δημητρη,να σου πει τι τραβαει 8 χρονια τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasbes Νεοφερμένο μέλος Η vasbes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 20:15 Η vasbes έγραψε: #35.105 17-01-09 20:15 καλησπέρα σε όλους!!! Ως ειδικοί birman-iacs θα ήθελα τη βοήθειά σας στην αναζήτηση ενός γατούλη ( birman φυσικά )..... Το θέλω πάααααρα πολύ γιαυτό ότι πληροφορία μπορεί κάποιος να μου δώσει...ευπρόσδεκτη!! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.... Βασιλική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 20:20 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.106 17-01-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από vasbes: καλησπέρα σε όλους!!! Ως ειδικοί birman-iacs θα ήθελα τη βοήθειά σας στην αναζήτηση ενός γατούλη ( birman φυσικά )..... Το θέλω πάααααρα πολύ γιαυτό ότι πληροφορία μπορεί κάποιος να μου δώσει...ευπρόσδεκτη!! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.... Βασιλική Click για ανάπτυξη... Aν θες να παρεις γατα βιρμανιας θα πρεπει να την αναζητησεις σε καποιο εκτροφειο του εξωτερικου καθως στην Ελλαδα δεν υπαρχει εκτροφειο...για περισσοτερες πληροφοριες κοιταξε το ακολουθο site: https://www.birman.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:05 Ο πυρροθριξ: #35.107 17-01-09 21:05 Γεια σας παιδια !χαθηκαμε!!! Θοδωρη απ'ο,τι βλεπω ο γατος σου εχει γινει γαταρος!!!αλλα βαλε βρε παιδι μου μια καθαρη φωτο να τον θαυμασω!!! νομιζω ειμαστε και συνομηλικοι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:09 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.108 17-01-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Γεια σας παιδια !χαθηκαμε!!! Θοδωρη απ'ο,τι βλεπω ο γατος σου εχει γινει γαταρος!!!αλλα βαλε βρε παιδι μου μια καθαρη φωτο να τον θαυμασω!!! νομιζω ειμαστε και συνομηλικοι!!! Click για ανάπτυξη... Δυστυχως δεν μπορω να βγαλω πιο καθαρες γιατι δεν εχω camera και ετσι αναγκαζομαι να τις τραβαω απο το κινητο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:10 Η zoo έγραψε: #35.109 17-01-09 21:10 Σιγά βρε παιδιά, είμαστε και καρδιακοί και σε κρίσιμη ηλικία!!! Θα μας πεθάνετε...πως να αντέξω τόση ομορφιά, πως...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maRina33 Νεοφερμένο μέλος Η maRina33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:11 Η maRina33 έγραψε: #35.110 17-01-09 21:11 λοιπον,hi !!!... θελω να σας κανω μια ερωτηση σχετικα με τα γατακια βιμανιας που απ οτι φαινεται γνωριζεται πολλα γι αυτα.. λοιπον,εγω εχω αγορασει απο pet shop στην ελλαδα ενα θηλυκο γατακι βιρμανιας...στο μαγαζι υπηρχαν 2 και μου ειπαν πως ηταν αδελφακια...το ενα ειχε τα λευκα γαντακια το αλλο οχι...ελα ομως που εμενα με διαλεξε αυτο που δεν ειχε λευκα γαντακια...εγω φυσικα δεν εκανα διακριση και πηρα την emma μου ασxετα που τα πατουσακια της ηταν και ειναι καφε!!!!!! η emma εχει ολα τα χαρακτηριστικα ενος βιρμανου(χρωμα τροιχωματος,σχημα προσωπου,χρωμα ματιων)ολα εκτος απο τα ασπρα γαντακια... μια κοπελα που βρηκα στο my cat μου ειπε πως γνωριζει απο γατακια βιρμανιας και πως η δικια μου ειναι...μου ειπε πως υπαρχουν γεννες που τα μωρα τυχαινει να βγαινουν με καφε ποδαρακια...αυτο οφειλεται στο οτι καποια γιαγια ή καποιος παππους ειναι π.χ.περσιας ή μισος περσιας μισος βιρμανος... εσας σας ρωταω για να παρω μια δευτερη γνωμη... σας ευχαριστω = ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:11 Ο πυρροθριξ: #35.111 17-01-09 21:11 να'μαστε κι εμεις σε παλιες ποζες,συντομα θα βγαλω καινουριες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:12 Ο πυρροθριξ: #35.112 17-01-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δυστυχως δεν μπορω να βγαλω πιο καθαρες γιατι δεν εχω camera και ετσι αναγκαζομαι να τις τραβαω απο το κινητο μου... Click για ανάπτυξη... στο φως του ηλιου να τις τραβας!!!θα φαινονται πολυ καθαρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.113 17-01-09 21:18 Να μερικες πιο καθαρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:22 Ο πυρροθριξ: #35.114 17-01-09 21:22 Αρχική Δημοσίευση από maRina33: λοιπον,hi !!!... θελω να σας κανω μια ερωτηση σχετικα με τα γατακια βιμανιας που απ οτι φαινεται γνωριζεται πολλα γι αυτα.. λοιπον,εγω εχω αγορασει απο pet shop στην ελλαδα ενα θηλυκο γατακι βιρμανιας...στο μαγαζι υπηρχαν 2 και μου ειπαν πως ηταν αδελφακια...το ενα ειχε τα λευκα γαντακια το αλλο οχι...ελα ομως που εμενα με διαλεξε αυτο που δεν ειχε λευκα γαντακια...εγω φυσικα δεν εκανα διακριση και πηρα την emma μου ασxετα που τα πατουσακια της ηταν και ειναι καφε!!!!!! η emma εχει ολα τα χαρακτηριστικα ενος βιρμανου(χρωμα τροιχωματος,σχημα προσωπου,χρωμα ματιων)ολα εκτος απο τα ασπρα γαντακια... μια κοπελα που βρηκα στο my cat μου ειπε πως γνωριζει απο γατακια βιρμανιας και πως η δικια μου ειναι...μου ειπε πως υπαρχουν γεννες που τα μωρα τυχαινει να βγαινουν με καφε ποδαρακια...αυτο οφειλεται στο οτι καποια γιαγια ή καποιος παππους ειναι π.χ.περσιας ή μισος περσιας μισος βιρμανος... εσας σας ρωταω για να παρω μια δευτερη γνωμη... σας ευχαριστω = ) Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι πως οταν μπλεκεται αλλο αιμα τα γαντακια χανονται!το γονιδιο που ευθυνεται για το σχηματισμο των γαντιων δεν ειναι πολυ ισχυρο και μολις μπει ξενο αιμα στην ρατσα χανεται.Ειναι μια κοπελα,η Γιουλη , που εχει μια βιρμανικη χωρις γαντακια σαν και την δικη σου.Η μιση ειναι ραγκντολ.Δεν παυει ομως να ειναι μια υπεροχη και γλυκια γατα.Και αυτης τα αδελφακια ειχαν καλτσακια.Για να λεμε ομως οτι μια γατα ειναι βιρμανιας πρεπει απαραιτητως να εχει καλτσακια.Ειναι στα στανταρτς της φυλης. Το θεμα ειναι πως για μια τετοια γατα δεν ξερω αν θα δωσει ευκολα χρηματα καποιος για να την παρει.Επομενως θα πρεπει να εξασφαλησεις τα σπιτακια των γατιων πριν γεννηθουν,πριν καν μεινει εγκυος η γατα θα σου ελεγα.Δεν φανταζομαι να θελεις να σου μεινουν ολα τα γατακια σπιτι..δυστυχως στο ακουσμα "ημιαιμο" πολυ κανουν πισω και χανουν μια υπεροχη γατα!Γι'αυτο μπορεις να ρωτησεις ανθρωπους -σαν γκαλοπ ας πουμε-να δεις αν θα ενδιαφεροντουσαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:24 Ο πυρροθριξ: #35.115 17-01-09 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να μερικες πιο καθαρες Click για ανάπτυξη... Θοδωρη ειναι ενας κουκλος να τον χαιρεσαι!!! πολυ ωραια ματια και ειναι και ασπρος-ασπρος!!!φτου-φτου!!!και πολυ ωραιο μπλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:26 Ο πυρροθριξ: #35.116 17-01-09 21:26 τελικα το παλεψες με την αλλεργια?ολα καλα φανταζομαι!!! πες μας βρε λιγα για τον μικρο σου!!!τι σου κανει,γλυκιες,τσαλιμια,ειναι σοβαρος?με το τσιγκελι θα στα βγαζω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maRina33 Νεοφερμένο μέλος Η maRina33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:27 Η maRina33 έγραψε: #35.117 17-01-09 21:27 κοιτα,εγω θελω να τα κρατησω ολα...τωρα η μαμα μου ειναι αντιθετη σ αυτο αλλα.... εχουμαι παρα πολλους γατοφιλους και ηδη μας εχουν ζητησει γυρω στα 10 ατομα γατακι..αλλα εγω τους λεω να μην βιαζονται και ολα θα πανε καλα...με τον γατο της γιουλη μπορει να ζευγαρωσει και η δικια μου...τον μορφεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Ο πυρροθριξ: #35.118 17-01-09 21:30 καλε τοση ωρα δεν σχολιασα τη Σεμελη!!ντροπη!!! Ρε Γιουλη τι κουκλα ειναι αυτη?αχ ενα ταμπακι κι εγω το ηθελα ρε γμτ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η moukelis έγραψε: #35.119 17-01-09 21:30 Τι ομορφος που εγινε Θοδωρη!Απο χαρακτηρα πως ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.120 17-01-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τελικα το παλεψες με την αλλεργια?ολα καλα φανταζομαι!!! πες μας βρε λιγα για τον μικρο σου!!!τι σου κανει,γλυκιες,τσαλιμια,ειναι σοβαρος?με το τσιγκελι θα στα βγαζω? Click για ανάπτυξη... Πηγα να δω εναν πνευμονολογο σχετικα με την αλλεργια και μου εδωσε καποια χαπια για τον βηχα(στην αρχη που τον πηρα τον Πλατωνα εβηχα πολυ) που τωρα εχει εξαφανιστει,τωρα εχω που και που κανα φτερνισμα και λιγο πρηξιμο στα σημεια που με γρατζουναει κατα τ'αλλα τιποτα σοβαρο...Χαδακια ερχεται και μου κανει το πρωι οταν σηκωνομαι οπου κανει και γουρ γουρ,καποιες φορες με ακολουθαει και γενικα οσο περναει ο καιρος αρχιζει να με συνηθιζει και γινεται ολο και πιο τρυφερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1754 1755 1756 1757 1758 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1756 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1756 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι εννοεις στο στυλ μου;Ειναι Helmi; Click για ανάπτυξη... Τι λεει? Θα αρχισετε και δω στυλιστικες συζητησεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 20:03 Η moukelis έγραψε: #35.102 17-01-09 20:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι λεει? Θα αρχισετε και δω στυλιστικες συζητησεις? Click για ανάπτυξη... Αμαν μωρε Παυλο,ολο γκρινιαζεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 20:03 Ο EL GATO έγραψε: #35.103 17-01-09 20:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμαν μωρε Παυλο,ολο γκρινιαζεις! Click για ανάπτυξη... Που να με γνωρισεις κιολας. Θα νομιζεις οτι τωρα απαγγελω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 20:06 Η moukelis έγραψε: #35.104 17-01-09 20:06 Αληθεια;Μπα,κανεις δε με ξεπερνα,αμα εχουμε την ευκαιρια να γνωριστουμε απο κοντα θα φερω και το Δημητρη,να σου πει τι τραβαει 8 χρονια τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasbes Νεοφερμένο μέλος Η vasbes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 20:15 Η vasbes έγραψε: #35.105 17-01-09 20:15 καλησπέρα σε όλους!!! Ως ειδικοί birman-iacs θα ήθελα τη βοήθειά σας στην αναζήτηση ενός γατούλη ( birman φυσικά )..... Το θέλω πάααααρα πολύ γιαυτό ότι πληροφορία μπορεί κάποιος να μου δώσει...ευπρόσδεκτη!! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.... Βασιλική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 20:20 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.106 17-01-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από vasbes: καλησπέρα σε όλους!!! Ως ειδικοί birman-iacs θα ήθελα τη βοήθειά σας στην αναζήτηση ενός γατούλη ( birman φυσικά )..... Το θέλω πάααααρα πολύ γιαυτό ότι πληροφορία μπορεί κάποιος να μου δώσει...ευπρόσδεκτη!! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.... Βασιλική Click για ανάπτυξη... Aν θες να παρεις γατα βιρμανιας θα πρεπει να την αναζητησεις σε καποιο εκτροφειο του εξωτερικου καθως στην Ελλαδα δεν υπαρχει εκτροφειο...για περισσοτερες πληροφοριες κοιταξε το ακολουθο site: https://www.birman.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:05 Ο πυρροθριξ: #35.107 17-01-09 21:05 Γεια σας παιδια !χαθηκαμε!!! Θοδωρη απ'ο,τι βλεπω ο γατος σου εχει γινει γαταρος!!!αλλα βαλε βρε παιδι μου μια καθαρη φωτο να τον θαυμασω!!! νομιζω ειμαστε και συνομηλικοι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:09 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.108 17-01-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Γεια σας παιδια !χαθηκαμε!!! Θοδωρη απ'ο,τι βλεπω ο γατος σου εχει γινει γαταρος!!!αλλα βαλε βρε παιδι μου μια καθαρη φωτο να τον θαυμασω!!! νομιζω ειμαστε και συνομηλικοι!!! Click για ανάπτυξη... Δυστυχως δεν μπορω να βγαλω πιο καθαρες γιατι δεν εχω camera και ετσι αναγκαζομαι να τις τραβαω απο το κινητο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:10 Η zoo έγραψε: #35.109 17-01-09 21:10 Σιγά βρε παιδιά, είμαστε και καρδιακοί και σε κρίσιμη ηλικία!!! Θα μας πεθάνετε...πως να αντέξω τόση ομορφιά, πως...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maRina33 Νεοφερμένο μέλος Η maRina33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:11 Η maRina33 έγραψε: #35.110 17-01-09 21:11 λοιπον,hi !!!... θελω να σας κανω μια ερωτηση σχετικα με τα γατακια βιμανιας που απ οτι φαινεται γνωριζεται πολλα γι αυτα.. λοιπον,εγω εχω αγορασει απο pet shop στην ελλαδα ενα θηλυκο γατακι βιρμανιας...στο μαγαζι υπηρχαν 2 και μου ειπαν πως ηταν αδελφακια...το ενα ειχε τα λευκα γαντακια το αλλο οχι...ελα ομως που εμενα με διαλεξε αυτο που δεν ειχε λευκα γαντακια...εγω φυσικα δεν εκανα διακριση και πηρα την emma μου ασxετα που τα πατουσακια της ηταν και ειναι καφε!!!!!! η emma εχει ολα τα χαρακτηριστικα ενος βιρμανου(χρωμα τροιχωματος,σχημα προσωπου,χρωμα ματιων)ολα εκτος απο τα ασπρα γαντακια... μια κοπελα που βρηκα στο my cat μου ειπε πως γνωριζει απο γατακια βιρμανιας και πως η δικια μου ειναι...μου ειπε πως υπαρχουν γεννες που τα μωρα τυχαινει να βγαινουν με καφε ποδαρακια...αυτο οφειλεται στο οτι καποια γιαγια ή καποιος παππους ειναι π.χ.περσιας ή μισος περσιας μισος βιρμανος... εσας σας ρωταω για να παρω μια δευτερη γνωμη... σας ευχαριστω = ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:11 Ο πυρροθριξ: #35.111 17-01-09 21:11 να'μαστε κι εμεις σε παλιες ποζες,συντομα θα βγαλω καινουριες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:12 Ο πυρροθριξ: #35.112 17-01-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δυστυχως δεν μπορω να βγαλω πιο καθαρες γιατι δεν εχω camera και ετσι αναγκαζομαι να τις τραβαω απο το κινητο μου... Click για ανάπτυξη... στο φως του ηλιου να τις τραβας!!!θα φαινονται πολυ καθαρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.113 17-01-09 21:18 Να μερικες πιο καθαρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:22 Ο πυρροθριξ: #35.114 17-01-09 21:22 Αρχική Δημοσίευση από maRina33: λοιπον,hi !!!... θελω να σας κανω μια ερωτηση σχετικα με τα γατακια βιμανιας που απ οτι φαινεται γνωριζεται πολλα γι αυτα.. λοιπον,εγω εχω αγορασει απο pet shop στην ελλαδα ενα θηλυκο γατακι βιρμανιας...στο μαγαζι υπηρχαν 2 και μου ειπαν πως ηταν αδελφακια...το ενα ειχε τα λευκα γαντακια το αλλο οχι...ελα ομως που εμενα με διαλεξε αυτο που δεν ειχε λευκα γαντακια...εγω φυσικα δεν εκανα διακριση και πηρα την emma μου ασxετα που τα πατουσακια της ηταν και ειναι καφε!!!!!! η emma εχει ολα τα χαρακτηριστικα ενος βιρμανου(χρωμα τροιχωματος,σχημα προσωπου,χρωμα ματιων)ολα εκτος απο τα ασπρα γαντακια... μια κοπελα που βρηκα στο my cat μου ειπε πως γνωριζει απο γατακια βιρμανιας και πως η δικια μου ειναι...μου ειπε πως υπαρχουν γεννες που τα μωρα τυχαινει να βγαινουν με καφε ποδαρακια...αυτο οφειλεται στο οτι καποια γιαγια ή καποιος παππους ειναι π.χ.περσιας ή μισος περσιας μισος βιρμανος... εσας σας ρωταω για να παρω μια δευτερη γνωμη... σας ευχαριστω = ) Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι πως οταν μπλεκεται αλλο αιμα τα γαντακια χανονται!το γονιδιο που ευθυνεται για το σχηματισμο των γαντιων δεν ειναι πολυ ισχυρο και μολις μπει ξενο αιμα στην ρατσα χανεται.Ειναι μια κοπελα,η Γιουλη , που εχει μια βιρμανικη χωρις γαντακια σαν και την δικη σου.Η μιση ειναι ραγκντολ.Δεν παυει ομως να ειναι μια υπεροχη και γλυκια γατα.Και αυτης τα αδελφακια ειχαν καλτσακια.Για να λεμε ομως οτι μια γατα ειναι βιρμανιας πρεπει απαραιτητως να εχει καλτσακια.Ειναι στα στανταρτς της φυλης. Το θεμα ειναι πως για μια τετοια γατα δεν ξερω αν θα δωσει ευκολα χρηματα καποιος για να την παρει.Επομενως θα πρεπει να εξασφαλησεις τα σπιτακια των γατιων πριν γεννηθουν,πριν καν μεινει εγκυος η γατα θα σου ελεγα.Δεν φανταζομαι να θελεις να σου μεινουν ολα τα γατακια σπιτι..δυστυχως στο ακουσμα "ημιαιμο" πολυ κανουν πισω και χανουν μια υπεροχη γατα!Γι'αυτο μπορεις να ρωτησεις ανθρωπους -σαν γκαλοπ ας πουμε-να δεις αν θα ενδιαφεροντουσαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:24 Ο πυρροθριξ: #35.115 17-01-09 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να μερικες πιο καθαρες Click για ανάπτυξη... Θοδωρη ειναι ενας κουκλος να τον χαιρεσαι!!! πολυ ωραια ματια και ειναι και ασπρος-ασπρος!!!φτου-φτου!!!και πολυ ωραιο μπλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:26 Ο πυρροθριξ: #35.116 17-01-09 21:26 τελικα το παλεψες με την αλλεργια?ολα καλα φανταζομαι!!! πες μας βρε λιγα για τον μικρο σου!!!τι σου κανει,γλυκιες,τσαλιμια,ειναι σοβαρος?με το τσιγκελι θα στα βγαζω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maRina33 Νεοφερμένο μέλος Η maRina33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:27 Η maRina33 έγραψε: #35.117 17-01-09 21:27 κοιτα,εγω θελω να τα κρατησω ολα...τωρα η μαμα μου ειναι αντιθετη σ αυτο αλλα.... εχουμαι παρα πολλους γατοφιλους και ηδη μας εχουν ζητησει γυρω στα 10 ατομα γατακι..αλλα εγω τους λεω να μην βιαζονται και ολα θα πανε καλα...με τον γατο της γιουλη μπορει να ζευγαρωσει και η δικια μου...τον μορφεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Ο πυρροθριξ: #35.118 17-01-09 21:30 καλε τοση ωρα δεν σχολιασα τη Σεμελη!!ντροπη!!! Ρε Γιουλη τι κουκλα ειναι αυτη?αχ ενα ταμπακι κι εγω το ηθελα ρε γμτ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η moukelis έγραψε: #35.119 17-01-09 21:30 Τι ομορφος που εγινε Θοδωρη!Απο χαρακτηρα πως ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.120 17-01-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τελικα το παλεψες με την αλλεργια?ολα καλα φανταζομαι!!! πες μας βρε λιγα για τον μικρο σου!!!τι σου κανει,γλυκιες,τσαλιμια,ειναι σοβαρος?με το τσιγκελι θα στα βγαζω? Click για ανάπτυξη... Πηγα να δω εναν πνευμονολογο σχετικα με την αλλεργια και μου εδωσε καποια χαπια για τον βηχα(στην αρχη που τον πηρα τον Πλατωνα εβηχα πολυ) που τωρα εχει εξαφανιστει,τωρα εχω που και που κανα φτερνισμα και λιγο πρηξιμο στα σημεια που με γρατζουναει κατα τ'αλλα τιποτα σοβαρο...Χαδακια ερχεται και μου κανει το πρωι οταν σηκωνομαι οπου κανει και γουρ γουρ,καποιες φορες με ακολουθαει και γενικα οσο περναει ο καιρος αρχιζει να με συνηθιζει και γινεται ολο και πιο τρυφερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1754 1755 1756 1757 1758 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1756 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1756 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι λεει? Θα αρχισετε και δω στυλιστικες συζητησεις? Click για ανάπτυξη... Αμαν μωρε Παυλο,ολο γκρινιαζεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 20:03 Ο EL GATO έγραψε: #35.103 17-01-09 20:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμαν μωρε Παυλο,ολο γκρινιαζεις! Click για ανάπτυξη... Που να με γνωρισεις κιολας. Θα νομιζεις οτι τωρα απαγγελω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 20:06 Η moukelis έγραψε: #35.104 17-01-09 20:06 Αληθεια;Μπα,κανεις δε με ξεπερνα,αμα εχουμε την ευκαιρια να γνωριστουμε απο κοντα θα φερω και το Δημητρη,να σου πει τι τραβαει 8 χρονια τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasbes Νεοφερμένο μέλος Η vasbes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 20:15 Η vasbes έγραψε: #35.105 17-01-09 20:15 καλησπέρα σε όλους!!! Ως ειδικοί birman-iacs θα ήθελα τη βοήθειά σας στην αναζήτηση ενός γατούλη ( birman φυσικά )..... Το θέλω πάααααρα πολύ γιαυτό ότι πληροφορία μπορεί κάποιος να μου δώσει...ευπρόσδεκτη!! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.... Βασιλική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 20:20 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.106 17-01-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από vasbes: καλησπέρα σε όλους!!! Ως ειδικοί birman-iacs θα ήθελα τη βοήθειά σας στην αναζήτηση ενός γατούλη ( birman φυσικά )..... Το θέλω πάααααρα πολύ γιαυτό ότι πληροφορία μπορεί κάποιος να μου δώσει...ευπρόσδεκτη!! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.... Βασιλική Click για ανάπτυξη... Aν θες να παρεις γατα βιρμανιας θα πρεπει να την αναζητησεις σε καποιο εκτροφειο του εξωτερικου καθως στην Ελλαδα δεν υπαρχει εκτροφειο...για περισσοτερες πληροφοριες κοιταξε το ακολουθο site: https://www.birman.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:05 Ο πυρροθριξ: #35.107 17-01-09 21:05 Γεια σας παιδια !χαθηκαμε!!! Θοδωρη απ'ο,τι βλεπω ο γατος σου εχει γινει γαταρος!!!αλλα βαλε βρε παιδι μου μια καθαρη φωτο να τον θαυμασω!!! νομιζω ειμαστε και συνομηλικοι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:09 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.108 17-01-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Γεια σας παιδια !χαθηκαμε!!! Θοδωρη απ'ο,τι βλεπω ο γατος σου εχει γινει γαταρος!!!αλλα βαλε βρε παιδι μου μια καθαρη φωτο να τον θαυμασω!!! νομιζω ειμαστε και συνομηλικοι!!! Click για ανάπτυξη... Δυστυχως δεν μπορω να βγαλω πιο καθαρες γιατι δεν εχω camera και ετσι αναγκαζομαι να τις τραβαω απο το κινητο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:10 Η zoo έγραψε: #35.109 17-01-09 21:10 Σιγά βρε παιδιά, είμαστε και καρδιακοί και σε κρίσιμη ηλικία!!! Θα μας πεθάνετε...πως να αντέξω τόση ομορφιά, πως...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maRina33 Νεοφερμένο μέλος Η maRina33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:11 Η maRina33 έγραψε: #35.110 17-01-09 21:11 λοιπον,hi !!!... θελω να σας κανω μια ερωτηση σχετικα με τα γατακια βιμανιας που απ οτι φαινεται γνωριζεται πολλα γι αυτα.. λοιπον,εγω εχω αγορασει απο pet shop στην ελλαδα ενα θηλυκο γατακι βιρμανιας...στο μαγαζι υπηρχαν 2 και μου ειπαν πως ηταν αδελφακια...το ενα ειχε τα λευκα γαντακια το αλλο οχι...ελα ομως που εμενα με διαλεξε αυτο που δεν ειχε λευκα γαντακια...εγω φυσικα δεν εκανα διακριση και πηρα την emma μου ασxετα που τα πατουσακια της ηταν και ειναι καφε!!!!!! η emma εχει ολα τα χαρακτηριστικα ενος βιρμανου(χρωμα τροιχωματος,σχημα προσωπου,χρωμα ματιων)ολα εκτος απο τα ασπρα γαντακια... μια κοπελα που βρηκα στο my cat μου ειπε πως γνωριζει απο γατακια βιρμανιας και πως η δικια μου ειναι...μου ειπε πως υπαρχουν γεννες που τα μωρα τυχαινει να βγαινουν με καφε ποδαρακια...αυτο οφειλεται στο οτι καποια γιαγια ή καποιος παππους ειναι π.χ.περσιας ή μισος περσιας μισος βιρμανος... εσας σας ρωταω για να παρω μια δευτερη γνωμη... σας ευχαριστω = ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:11 Ο πυρροθριξ: #35.111 17-01-09 21:11 να'μαστε κι εμεις σε παλιες ποζες,συντομα θα βγαλω καινουριες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:12 Ο πυρροθριξ: #35.112 17-01-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δυστυχως δεν μπορω να βγαλω πιο καθαρες γιατι δεν εχω camera και ετσι αναγκαζομαι να τις τραβαω απο το κινητο μου... Click για ανάπτυξη... στο φως του ηλιου να τις τραβας!!!θα φαινονται πολυ καθαρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.113 17-01-09 21:18 Να μερικες πιο καθαρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:22 Ο πυρροθριξ: #35.114 17-01-09 21:22 Αρχική Δημοσίευση από maRina33: λοιπον,hi !!!... θελω να σας κανω μια ερωτηση σχετικα με τα γατακια βιμανιας που απ οτι φαινεται γνωριζεται πολλα γι αυτα.. λοιπον,εγω εχω αγορασει απο pet shop στην ελλαδα ενα θηλυκο γατακι βιρμανιας...στο μαγαζι υπηρχαν 2 και μου ειπαν πως ηταν αδελφακια...το ενα ειχε τα λευκα γαντακια το αλλο οχι...ελα ομως που εμενα με διαλεξε αυτο που δεν ειχε λευκα γαντακια...εγω φυσικα δεν εκανα διακριση και πηρα την emma μου ασxετα που τα πατουσακια της ηταν και ειναι καφε!!!!!! η emma εχει ολα τα χαρακτηριστικα ενος βιρμανου(χρωμα τροιχωματος,σχημα προσωπου,χρωμα ματιων)ολα εκτος απο τα ασπρα γαντακια... μια κοπελα που βρηκα στο my cat μου ειπε πως γνωριζει απο γατακια βιρμανιας και πως η δικια μου ειναι...μου ειπε πως υπαρχουν γεννες που τα μωρα τυχαινει να βγαινουν με καφε ποδαρακια...αυτο οφειλεται στο οτι καποια γιαγια ή καποιος παππους ειναι π.χ.περσιας ή μισος περσιας μισος βιρμανος... εσας σας ρωταω για να παρω μια δευτερη γνωμη... σας ευχαριστω = ) Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι πως οταν μπλεκεται αλλο αιμα τα γαντακια χανονται!το γονιδιο που ευθυνεται για το σχηματισμο των γαντιων δεν ειναι πολυ ισχυρο και μολις μπει ξενο αιμα στην ρατσα χανεται.Ειναι μια κοπελα,η Γιουλη , που εχει μια βιρμανικη χωρις γαντακια σαν και την δικη σου.Η μιση ειναι ραγκντολ.Δεν παυει ομως να ειναι μια υπεροχη και γλυκια γατα.Και αυτης τα αδελφακια ειχαν καλτσακια.Για να λεμε ομως οτι μια γατα ειναι βιρμανιας πρεπει απαραιτητως να εχει καλτσακια.Ειναι στα στανταρτς της φυλης. Το θεμα ειναι πως για μια τετοια γατα δεν ξερω αν θα δωσει ευκολα χρηματα καποιος για να την παρει.Επομενως θα πρεπει να εξασφαλησεις τα σπιτακια των γατιων πριν γεννηθουν,πριν καν μεινει εγκυος η γατα θα σου ελεγα.Δεν φανταζομαι να θελεις να σου μεινουν ολα τα γατακια σπιτι..δυστυχως στο ακουσμα "ημιαιμο" πολυ κανουν πισω και χανουν μια υπεροχη γατα!Γι'αυτο μπορεις να ρωτησεις ανθρωπους -σαν γκαλοπ ας πουμε-να δεις αν θα ενδιαφεροντουσαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:24 Ο πυρροθριξ: #35.115 17-01-09 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να μερικες πιο καθαρες Click για ανάπτυξη... Θοδωρη ειναι ενας κουκλος να τον χαιρεσαι!!! πολυ ωραια ματια και ειναι και ασπρος-ασπρος!!!φτου-φτου!!!και πολυ ωραιο μπλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:26 Ο πυρροθριξ: #35.116 17-01-09 21:26 τελικα το παλεψες με την αλλεργια?ολα καλα φανταζομαι!!! πες μας βρε λιγα για τον μικρο σου!!!τι σου κανει,γλυκιες,τσαλιμια,ειναι σοβαρος?με το τσιγκελι θα στα βγαζω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maRina33 Νεοφερμένο μέλος Η maRina33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:27 Η maRina33 έγραψε: #35.117 17-01-09 21:27 κοιτα,εγω θελω να τα κρατησω ολα...τωρα η μαμα μου ειναι αντιθετη σ αυτο αλλα.... εχουμαι παρα πολλους γατοφιλους και ηδη μας εχουν ζητησει γυρω στα 10 ατομα γατακι..αλλα εγω τους λεω να μην βιαζονται και ολα θα πανε καλα...με τον γατο της γιουλη μπορει να ζευγαρωσει και η δικια μου...τον μορφεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Ο πυρροθριξ: #35.118 17-01-09 21:30 καλε τοση ωρα δεν σχολιασα τη Σεμελη!!ντροπη!!! Ρε Γιουλη τι κουκλα ειναι αυτη?αχ ενα ταμπακι κι εγω το ηθελα ρε γμτ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η moukelis έγραψε: #35.119 17-01-09 21:30 Τι ομορφος που εγινε Θοδωρη!Απο χαρακτηρα πως ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.120 17-01-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τελικα το παλεψες με την αλλεργια?ολα καλα φανταζομαι!!! πες μας βρε λιγα για τον μικρο σου!!!τι σου κανει,γλυκιες,τσαλιμια,ειναι σοβαρος?με το τσιγκελι θα στα βγαζω? Click για ανάπτυξη... Πηγα να δω εναν πνευμονολογο σχετικα με την αλλεργια και μου εδωσε καποια χαπια για τον βηχα(στην αρχη που τον πηρα τον Πλατωνα εβηχα πολυ) που τωρα εχει εξαφανιστει,τωρα εχω που και που κανα φτερνισμα και λιγο πρηξιμο στα σημεια που με γρατζουναει κατα τ'αλλα τιποτα σοβαρο...Χαδακια ερχεται και μου κανει το πρωι οταν σηκωνομαι οπου κανει και γουρ γουρ,καποιες φορες με ακολουθαει και γενικα οσο περναει ο καιρος αρχιζει να με συνηθιζει και γινεται ολο και πιο τρυφερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1754 1755 1756 1757 1758 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1756 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1756 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμαν μωρε Παυλο,ολο γκρινιαζεις! Click για ανάπτυξη... Που να με γνωρισεις κιολας. Θα νομιζεις οτι τωρα απαγγελω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 20:06 Η moukelis έγραψε: #35.104 17-01-09 20:06 Αληθεια;Μπα,κανεις δε με ξεπερνα,αμα εχουμε την ευκαιρια να γνωριστουμε απο κοντα θα φερω και το Δημητρη,να σου πει τι τραβαει 8 χρονια τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasbes Νεοφερμένο μέλος Η vasbes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 20:15 Η vasbes έγραψε: #35.105 17-01-09 20:15 καλησπέρα σε όλους!!! Ως ειδικοί birman-iacs θα ήθελα τη βοήθειά σας στην αναζήτηση ενός γατούλη ( birman φυσικά )..... Το θέλω πάααααρα πολύ γιαυτό ότι πληροφορία μπορεί κάποιος να μου δώσει...ευπρόσδεκτη!! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.... Βασιλική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 20:20 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.106 17-01-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από vasbes: καλησπέρα σε όλους!!! Ως ειδικοί birman-iacs θα ήθελα τη βοήθειά σας στην αναζήτηση ενός γατούλη ( birman φυσικά )..... Το θέλω πάααααρα πολύ γιαυτό ότι πληροφορία μπορεί κάποιος να μου δώσει...ευπρόσδεκτη!! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.... Βασιλική Click για ανάπτυξη... Aν θες να παρεις γατα βιρμανιας θα πρεπει να την αναζητησεις σε καποιο εκτροφειο του εξωτερικου καθως στην Ελλαδα δεν υπαρχει εκτροφειο...για περισσοτερες πληροφοριες κοιταξε το ακολουθο site: https://www.birman.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:05 Ο πυρροθριξ: #35.107 17-01-09 21:05 Γεια σας παιδια !χαθηκαμε!!! Θοδωρη απ'ο,τι βλεπω ο γατος σου εχει γινει γαταρος!!!αλλα βαλε βρε παιδι μου μια καθαρη φωτο να τον θαυμασω!!! νομιζω ειμαστε και συνομηλικοι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:09 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.108 17-01-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Γεια σας παιδια !χαθηκαμε!!! Θοδωρη απ'ο,τι βλεπω ο γατος σου εχει γινει γαταρος!!!αλλα βαλε βρε παιδι μου μια καθαρη φωτο να τον θαυμασω!!! νομιζω ειμαστε και συνομηλικοι!!! Click για ανάπτυξη... Δυστυχως δεν μπορω να βγαλω πιο καθαρες γιατι δεν εχω camera και ετσι αναγκαζομαι να τις τραβαω απο το κινητο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:10 Η zoo έγραψε: #35.109 17-01-09 21:10 Σιγά βρε παιδιά, είμαστε και καρδιακοί και σε κρίσιμη ηλικία!!! Θα μας πεθάνετε...πως να αντέξω τόση ομορφιά, πως...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maRina33 Νεοφερμένο μέλος Η maRina33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:11 Η maRina33 έγραψε: #35.110 17-01-09 21:11 λοιπον,hi !!!... θελω να σας κανω μια ερωτηση σχετικα με τα γατακια βιμανιας που απ οτι φαινεται γνωριζεται πολλα γι αυτα.. λοιπον,εγω εχω αγορασει απο pet shop στην ελλαδα ενα θηλυκο γατακι βιρμανιας...στο μαγαζι υπηρχαν 2 και μου ειπαν πως ηταν αδελφακια...το ενα ειχε τα λευκα γαντακια το αλλο οχι...ελα ομως που εμενα με διαλεξε αυτο που δεν ειχε λευκα γαντακια...εγω φυσικα δεν εκανα διακριση και πηρα την emma μου ασxετα που τα πατουσακια της ηταν και ειναι καφε!!!!!! η emma εχει ολα τα χαρακτηριστικα ενος βιρμανου(χρωμα τροιχωματος,σχημα προσωπου,χρωμα ματιων)ολα εκτος απο τα ασπρα γαντακια... μια κοπελα που βρηκα στο my cat μου ειπε πως γνωριζει απο γατακια βιρμανιας και πως η δικια μου ειναι...μου ειπε πως υπαρχουν γεννες που τα μωρα τυχαινει να βγαινουν με καφε ποδαρακια...αυτο οφειλεται στο οτι καποια γιαγια ή καποιος παππους ειναι π.χ.περσιας ή μισος περσιας μισος βιρμανος... εσας σας ρωταω για να παρω μια δευτερη γνωμη... σας ευχαριστω = ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:11 Ο πυρροθριξ: #35.111 17-01-09 21:11 να'μαστε κι εμεις σε παλιες ποζες,συντομα θα βγαλω καινουριες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:12 Ο πυρροθριξ: #35.112 17-01-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δυστυχως δεν μπορω να βγαλω πιο καθαρες γιατι δεν εχω camera και ετσι αναγκαζομαι να τις τραβαω απο το κινητο μου... Click για ανάπτυξη... στο φως του ηλιου να τις τραβας!!!θα φαινονται πολυ καθαρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.113 17-01-09 21:18 Να μερικες πιο καθαρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:22 Ο πυρροθριξ: #35.114 17-01-09 21:22 Αρχική Δημοσίευση από maRina33: λοιπον,hi !!!... θελω να σας κανω μια ερωτηση σχετικα με τα γατακια βιμανιας που απ οτι φαινεται γνωριζεται πολλα γι αυτα.. λοιπον,εγω εχω αγορασει απο pet shop στην ελλαδα ενα θηλυκο γατακι βιρμανιας...στο μαγαζι υπηρχαν 2 και μου ειπαν πως ηταν αδελφακια...το ενα ειχε τα λευκα γαντακια το αλλο οχι...ελα ομως που εμενα με διαλεξε αυτο που δεν ειχε λευκα γαντακια...εγω φυσικα δεν εκανα διακριση και πηρα την emma μου ασxετα που τα πατουσακια της ηταν και ειναι καφε!!!!!! η emma εχει ολα τα χαρακτηριστικα ενος βιρμανου(χρωμα τροιχωματος,σχημα προσωπου,χρωμα ματιων)ολα εκτος απο τα ασπρα γαντακια... μια κοπελα που βρηκα στο my cat μου ειπε πως γνωριζει απο γατακια βιρμανιας και πως η δικια μου ειναι...μου ειπε πως υπαρχουν γεννες που τα μωρα τυχαινει να βγαινουν με καφε ποδαρακια...αυτο οφειλεται στο οτι καποια γιαγια ή καποιος παππους ειναι π.χ.περσιας ή μισος περσιας μισος βιρμανος... εσας σας ρωταω για να παρω μια δευτερη γνωμη... σας ευχαριστω = ) Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι πως οταν μπλεκεται αλλο αιμα τα γαντακια χανονται!το γονιδιο που ευθυνεται για το σχηματισμο των γαντιων δεν ειναι πολυ ισχυρο και μολις μπει ξενο αιμα στην ρατσα χανεται.Ειναι μια κοπελα,η Γιουλη , που εχει μια βιρμανικη χωρις γαντακια σαν και την δικη σου.Η μιση ειναι ραγκντολ.Δεν παυει ομως να ειναι μια υπεροχη και γλυκια γατα.Και αυτης τα αδελφακια ειχαν καλτσακια.Για να λεμε ομως οτι μια γατα ειναι βιρμανιας πρεπει απαραιτητως να εχει καλτσακια.Ειναι στα στανταρτς της φυλης. Το θεμα ειναι πως για μια τετοια γατα δεν ξερω αν θα δωσει ευκολα χρηματα καποιος για να την παρει.Επομενως θα πρεπει να εξασφαλησεις τα σπιτακια των γατιων πριν γεννηθουν,πριν καν μεινει εγκυος η γατα θα σου ελεγα.Δεν φανταζομαι να θελεις να σου μεινουν ολα τα γατακια σπιτι..δυστυχως στο ακουσμα "ημιαιμο" πολυ κανουν πισω και χανουν μια υπεροχη γατα!Γι'αυτο μπορεις να ρωτησεις ανθρωπους -σαν γκαλοπ ας πουμε-να δεις αν θα ενδιαφεροντουσαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:24 Ο πυρροθριξ: #35.115 17-01-09 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να μερικες πιο καθαρες Click για ανάπτυξη... Θοδωρη ειναι ενας κουκλος να τον χαιρεσαι!!! πολυ ωραια ματια και ειναι και ασπρος-ασπρος!!!φτου-φτου!!!και πολυ ωραιο μπλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:26 Ο πυρροθριξ: #35.116 17-01-09 21:26 τελικα το παλεψες με την αλλεργια?ολα καλα φανταζομαι!!! πες μας βρε λιγα για τον μικρο σου!!!τι σου κανει,γλυκιες,τσαλιμια,ειναι σοβαρος?με το τσιγκελι θα στα βγαζω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maRina33 Νεοφερμένο μέλος Η maRina33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:27 Η maRina33 έγραψε: #35.117 17-01-09 21:27 κοιτα,εγω θελω να τα κρατησω ολα...τωρα η μαμα μου ειναι αντιθετη σ αυτο αλλα.... εχουμαι παρα πολλους γατοφιλους και ηδη μας εχουν ζητησει γυρω στα 10 ατομα γατακι..αλλα εγω τους λεω να μην βιαζονται και ολα θα πανε καλα...με τον γατο της γιουλη μπορει να ζευγαρωσει και η δικια μου...τον μορφεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Ο πυρροθριξ: #35.118 17-01-09 21:30 καλε τοση ωρα δεν σχολιασα τη Σεμελη!!ντροπη!!! Ρε Γιουλη τι κουκλα ειναι αυτη?αχ ενα ταμπακι κι εγω το ηθελα ρε γμτ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η moukelis έγραψε: #35.119 17-01-09 21:30 Τι ομορφος που εγινε Θοδωρη!Απο χαρακτηρα πως ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.120 17-01-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τελικα το παλεψες με την αλλεργια?ολα καλα φανταζομαι!!! πες μας βρε λιγα για τον μικρο σου!!!τι σου κανει,γλυκιες,τσαλιμια,ειναι σοβαρος?με το τσιγκελι θα στα βγαζω? Click για ανάπτυξη... Πηγα να δω εναν πνευμονολογο σχετικα με την αλλεργια και μου εδωσε καποια χαπια για τον βηχα(στην αρχη που τον πηρα τον Πλατωνα εβηχα πολυ) που τωρα εχει εξαφανιστει,τωρα εχω που και που κανα φτερνισμα και λιγο πρηξιμο στα σημεια που με γρατζουναει κατα τ'αλλα τιποτα σοβαρο...Χαδακια ερχεται και μου κανει το πρωι οταν σηκωνομαι οπου κανει και γουρ γουρ,καποιες φορες με ακολουθαει και γενικα οσο περναει ο καιρος αρχιζει να με συνηθιζει και γινεται ολο και πιο τρυφερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1754 1755 1756 1757 1758 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1756 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1756 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αληθεια;Μπα,κανεις δε με ξεπερνα,αμα εχουμε την ευκαιρια να γνωριστουμε απο κοντα θα φερω και το Δημητρη,να σου πει τι τραβαει 8 χρονια τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasbes Νεοφερμένο μέλος Η vasbes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 20:15 Η vasbes έγραψε: #35.105 17-01-09 20:15 καλησπέρα σε όλους!!! Ως ειδικοί birman-iacs θα ήθελα τη βοήθειά σας στην αναζήτηση ενός γατούλη ( birman φυσικά )..... Το θέλω πάααααρα πολύ γιαυτό ότι πληροφορία μπορεί κάποιος να μου δώσει...ευπρόσδεκτη!! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.... Βασιλική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 20:20 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.106 17-01-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από vasbes: καλησπέρα σε όλους!!! Ως ειδικοί birman-iacs θα ήθελα τη βοήθειά σας στην αναζήτηση ενός γατούλη ( birman φυσικά )..... Το θέλω πάααααρα πολύ γιαυτό ότι πληροφορία μπορεί κάποιος να μου δώσει...ευπρόσδεκτη!! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.... Βασιλική Click για ανάπτυξη... Aν θες να παρεις γατα βιρμανιας θα πρεπει να την αναζητησεις σε καποιο εκτροφειο του εξωτερικου καθως στην Ελλαδα δεν υπαρχει εκτροφειο...για περισσοτερες πληροφοριες κοιταξε το ακολουθο site: https://www.birman.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:05 Ο πυρροθριξ: #35.107 17-01-09 21:05 Γεια σας παιδια !χαθηκαμε!!! Θοδωρη απ'ο,τι βλεπω ο γατος σου εχει γινει γαταρος!!!αλλα βαλε βρε παιδι μου μια καθαρη φωτο να τον θαυμασω!!! νομιζω ειμαστε και συνομηλικοι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:09 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.108 17-01-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Γεια σας παιδια !χαθηκαμε!!! Θοδωρη απ'ο,τι βλεπω ο γατος σου εχει γινει γαταρος!!!αλλα βαλε βρε παιδι μου μια καθαρη φωτο να τον θαυμασω!!! νομιζω ειμαστε και συνομηλικοι!!! Click για ανάπτυξη... Δυστυχως δεν μπορω να βγαλω πιο καθαρες γιατι δεν εχω camera και ετσι αναγκαζομαι να τις τραβαω απο το κινητο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:10 Η zoo έγραψε: #35.109 17-01-09 21:10 Σιγά βρε παιδιά, είμαστε και καρδιακοί και σε κρίσιμη ηλικία!!! Θα μας πεθάνετε...πως να αντέξω τόση ομορφιά, πως...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maRina33 Νεοφερμένο μέλος Η maRina33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:11 Η maRina33 έγραψε: #35.110 17-01-09 21:11 λοιπον,hi !!!... θελω να σας κανω μια ερωτηση σχετικα με τα γατακια βιμανιας που απ οτι φαινεται γνωριζεται πολλα γι αυτα.. λοιπον,εγω εχω αγορασει απο pet shop στην ελλαδα ενα θηλυκο γατακι βιρμανιας...στο μαγαζι υπηρχαν 2 και μου ειπαν πως ηταν αδελφακια...το ενα ειχε τα λευκα γαντακια το αλλο οχι...ελα ομως που εμενα με διαλεξε αυτο που δεν ειχε λευκα γαντακια...εγω φυσικα δεν εκανα διακριση και πηρα την emma μου ασxετα που τα πατουσακια της ηταν και ειναι καφε!!!!!! η emma εχει ολα τα χαρακτηριστικα ενος βιρμανου(χρωμα τροιχωματος,σχημα προσωπου,χρωμα ματιων)ολα εκτος απο τα ασπρα γαντακια... μια κοπελα που βρηκα στο my cat μου ειπε πως γνωριζει απο γατακια βιρμανιας και πως η δικια μου ειναι...μου ειπε πως υπαρχουν γεννες που τα μωρα τυχαινει να βγαινουν με καφε ποδαρακια...αυτο οφειλεται στο οτι καποια γιαγια ή καποιος παππους ειναι π.χ.περσιας ή μισος περσιας μισος βιρμανος... εσας σας ρωταω για να παρω μια δευτερη γνωμη... σας ευχαριστω = ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:11 Ο πυρροθριξ: #35.111 17-01-09 21:11 να'μαστε κι εμεις σε παλιες ποζες,συντομα θα βγαλω καινουριες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:12 Ο πυρροθριξ: #35.112 17-01-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δυστυχως δεν μπορω να βγαλω πιο καθαρες γιατι δεν εχω camera και ετσι αναγκαζομαι να τις τραβαω απο το κινητο μου... Click για ανάπτυξη... στο φως του ηλιου να τις τραβας!!!θα φαινονται πολυ καθαρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.113 17-01-09 21:18 Να μερικες πιο καθαρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:22 Ο πυρροθριξ: #35.114 17-01-09 21:22 Αρχική Δημοσίευση από maRina33: λοιπον,hi !!!... θελω να σας κανω μια ερωτηση σχετικα με τα γατακια βιμανιας που απ οτι φαινεται γνωριζεται πολλα γι αυτα.. λοιπον,εγω εχω αγορασει απο pet shop στην ελλαδα ενα θηλυκο γατακι βιρμανιας...στο μαγαζι υπηρχαν 2 και μου ειπαν πως ηταν αδελφακια...το ενα ειχε τα λευκα γαντακια το αλλο οχι...ελα ομως που εμενα με διαλεξε αυτο που δεν ειχε λευκα γαντακια...εγω φυσικα δεν εκανα διακριση και πηρα την emma μου ασxετα που τα πατουσακια της ηταν και ειναι καφε!!!!!! η emma εχει ολα τα χαρακτηριστικα ενος βιρμανου(χρωμα τροιχωματος,σχημα προσωπου,χρωμα ματιων)ολα εκτος απο τα ασπρα γαντακια... μια κοπελα που βρηκα στο my cat μου ειπε πως γνωριζει απο γατακια βιρμανιας και πως η δικια μου ειναι...μου ειπε πως υπαρχουν γεννες που τα μωρα τυχαινει να βγαινουν με καφε ποδαρακια...αυτο οφειλεται στο οτι καποια γιαγια ή καποιος παππους ειναι π.χ.περσιας ή μισος περσιας μισος βιρμανος... εσας σας ρωταω για να παρω μια δευτερη γνωμη... σας ευχαριστω = ) Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι πως οταν μπλεκεται αλλο αιμα τα γαντακια χανονται!το γονιδιο που ευθυνεται για το σχηματισμο των γαντιων δεν ειναι πολυ ισχυρο και μολις μπει ξενο αιμα στην ρατσα χανεται.Ειναι μια κοπελα,η Γιουλη , που εχει μια βιρμανικη χωρις γαντακια σαν και την δικη σου.Η μιση ειναι ραγκντολ.Δεν παυει ομως να ειναι μια υπεροχη και γλυκια γατα.Και αυτης τα αδελφακια ειχαν καλτσακια.Για να λεμε ομως οτι μια γατα ειναι βιρμανιας πρεπει απαραιτητως να εχει καλτσακια.Ειναι στα στανταρτς της φυλης. Το θεμα ειναι πως για μια τετοια γατα δεν ξερω αν θα δωσει ευκολα χρηματα καποιος για να την παρει.Επομενως θα πρεπει να εξασφαλησεις τα σπιτακια των γατιων πριν γεννηθουν,πριν καν μεινει εγκυος η γατα θα σου ελεγα.Δεν φανταζομαι να θελεις να σου μεινουν ολα τα γατακια σπιτι..δυστυχως στο ακουσμα "ημιαιμο" πολυ κανουν πισω και χανουν μια υπεροχη γατα!Γι'αυτο μπορεις να ρωτησεις ανθρωπους -σαν γκαλοπ ας πουμε-να δεις αν θα ενδιαφεροντουσαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:24 Ο πυρροθριξ: #35.115 17-01-09 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να μερικες πιο καθαρες Click για ανάπτυξη... Θοδωρη ειναι ενας κουκλος να τον χαιρεσαι!!! πολυ ωραια ματια και ειναι και ασπρος-ασπρος!!!φτου-φτου!!!και πολυ ωραιο μπλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:26 Ο πυρροθριξ: #35.116 17-01-09 21:26 τελικα το παλεψες με την αλλεργια?ολα καλα φανταζομαι!!! πες μας βρε λιγα για τον μικρο σου!!!τι σου κανει,γλυκιες,τσαλιμια,ειναι σοβαρος?με το τσιγκελι θα στα βγαζω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maRina33 Νεοφερμένο μέλος Η maRina33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:27 Η maRina33 έγραψε: #35.117 17-01-09 21:27 κοιτα,εγω θελω να τα κρατησω ολα...τωρα η μαμα μου ειναι αντιθετη σ αυτο αλλα.... εχουμαι παρα πολλους γατοφιλους και ηδη μας εχουν ζητησει γυρω στα 10 ατομα γατακι..αλλα εγω τους λεω να μην βιαζονται και ολα θα πανε καλα...με τον γατο της γιουλη μπορει να ζευγαρωσει και η δικια μου...τον μορφεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Ο πυρροθριξ: #35.118 17-01-09 21:30 καλε τοση ωρα δεν σχολιασα τη Σεμελη!!ντροπη!!! Ρε Γιουλη τι κουκλα ειναι αυτη?αχ ενα ταμπακι κι εγω το ηθελα ρε γμτ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η moukelis έγραψε: #35.119 17-01-09 21:30 Τι ομορφος που εγινε Θοδωρη!Απο χαρακτηρα πως ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.120 17-01-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τελικα το παλεψες με την αλλεργια?ολα καλα φανταζομαι!!! πες μας βρε λιγα για τον μικρο σου!!!τι σου κανει,γλυκιες,τσαλιμια,ειναι σοβαρος?με το τσιγκελι θα στα βγαζω? Click για ανάπτυξη... Πηγα να δω εναν πνευμονολογο σχετικα με την αλλεργια και μου εδωσε καποια χαπια για τον βηχα(στην αρχη που τον πηρα τον Πλατωνα εβηχα πολυ) που τωρα εχει εξαφανιστει,τωρα εχω που και που κανα φτερνισμα και λιγο πρηξιμο στα σημεια που με γρατζουναει κατα τ'αλλα τιποτα σοβαρο...Χαδακια ερχεται και μου κανει το πρωι οταν σηκωνομαι οπου κανει και γουρ γουρ,καποιες φορες με ακολουθαει και γενικα οσο περναει ο καιρος αρχιζει να με συνηθιζει και γινεται ολο και πιο τρυφερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1754 1755 1756 1757 1758 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1756 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1756 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλησπέρα σε όλους!!! Ως ειδικοί birman-iacs θα ήθελα τη βοήθειά σας στην αναζήτηση ενός γατούλη ( birman φυσικά )..... Το θέλω πάααααρα πολύ γιαυτό ότι πληροφορία μπορεί κάποιος να μου δώσει...ευπρόσδεκτη!! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.... Βασιλική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 20:20 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.106 17-01-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από vasbes: καλησπέρα σε όλους!!! Ως ειδικοί birman-iacs θα ήθελα τη βοήθειά σας στην αναζήτηση ενός γατούλη ( birman φυσικά )..... Το θέλω πάααααρα πολύ γιαυτό ότι πληροφορία μπορεί κάποιος να μου δώσει...ευπρόσδεκτη!! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.... Βασιλική Click για ανάπτυξη... Aν θες να παρεις γατα βιρμανιας θα πρεπει να την αναζητησεις σε καποιο εκτροφειο του εξωτερικου καθως στην Ελλαδα δεν υπαρχει εκτροφειο...για περισσοτερες πληροφοριες κοιταξε το ακολουθο site: https://www.birman.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:05 Ο πυρροθριξ: #35.107 17-01-09 21:05 Γεια σας παιδια !χαθηκαμε!!! Θοδωρη απ'ο,τι βλεπω ο γατος σου εχει γινει γαταρος!!!αλλα βαλε βρε παιδι μου μια καθαρη φωτο να τον θαυμασω!!! νομιζω ειμαστε και συνομηλικοι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:09 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.108 17-01-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Γεια σας παιδια !χαθηκαμε!!! Θοδωρη απ'ο,τι βλεπω ο γατος σου εχει γινει γαταρος!!!αλλα βαλε βρε παιδι μου μια καθαρη φωτο να τον θαυμασω!!! νομιζω ειμαστε και συνομηλικοι!!! Click για ανάπτυξη... Δυστυχως δεν μπορω να βγαλω πιο καθαρες γιατι δεν εχω camera και ετσι αναγκαζομαι να τις τραβαω απο το κινητο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:10 Η zoo έγραψε: #35.109 17-01-09 21:10 Σιγά βρε παιδιά, είμαστε και καρδιακοί και σε κρίσιμη ηλικία!!! Θα μας πεθάνετε...πως να αντέξω τόση ομορφιά, πως...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maRina33 Νεοφερμένο μέλος Η maRina33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:11 Η maRina33 έγραψε: #35.110 17-01-09 21:11 λοιπον,hi !!!... θελω να σας κανω μια ερωτηση σχετικα με τα γατακια βιμανιας που απ οτι φαινεται γνωριζεται πολλα γι αυτα.. λοιπον,εγω εχω αγορασει απο pet shop στην ελλαδα ενα θηλυκο γατακι βιρμανιας...στο μαγαζι υπηρχαν 2 και μου ειπαν πως ηταν αδελφακια...το ενα ειχε τα λευκα γαντακια το αλλο οχι...ελα ομως που εμενα με διαλεξε αυτο που δεν ειχε λευκα γαντακια...εγω φυσικα δεν εκανα διακριση και πηρα την emma μου ασxετα που τα πατουσακια της ηταν και ειναι καφε!!!!!! η emma εχει ολα τα χαρακτηριστικα ενος βιρμανου(χρωμα τροιχωματος,σχημα προσωπου,χρωμα ματιων)ολα εκτος απο τα ασπρα γαντακια... μια κοπελα που βρηκα στο my cat μου ειπε πως γνωριζει απο γατακια βιρμανιας και πως η δικια μου ειναι...μου ειπε πως υπαρχουν γεννες που τα μωρα τυχαινει να βγαινουν με καφε ποδαρακια...αυτο οφειλεται στο οτι καποια γιαγια ή καποιος παππους ειναι π.χ.περσιας ή μισος περσιας μισος βιρμανος... εσας σας ρωταω για να παρω μια δευτερη γνωμη... σας ευχαριστω = ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:11 Ο πυρροθριξ: #35.111 17-01-09 21:11 να'μαστε κι εμεις σε παλιες ποζες,συντομα θα βγαλω καινουριες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:12 Ο πυρροθριξ: #35.112 17-01-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δυστυχως δεν μπορω να βγαλω πιο καθαρες γιατι δεν εχω camera και ετσι αναγκαζομαι να τις τραβαω απο το κινητο μου... Click για ανάπτυξη... στο φως του ηλιου να τις τραβας!!!θα φαινονται πολυ καθαρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.113 17-01-09 21:18 Να μερικες πιο καθαρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:22 Ο πυρροθριξ: #35.114 17-01-09 21:22 Αρχική Δημοσίευση από maRina33: λοιπον,hi !!!... θελω να σας κανω μια ερωτηση σχετικα με τα γατακια βιμανιας που απ οτι φαινεται γνωριζεται πολλα γι αυτα.. λοιπον,εγω εχω αγορασει απο pet shop στην ελλαδα ενα θηλυκο γατακι βιρμανιας...στο μαγαζι υπηρχαν 2 και μου ειπαν πως ηταν αδελφακια...το ενα ειχε τα λευκα γαντακια το αλλο οχι...ελα ομως που εμενα με διαλεξε αυτο που δεν ειχε λευκα γαντακια...εγω φυσικα δεν εκανα διακριση και πηρα την emma μου ασxετα που τα πατουσακια της ηταν και ειναι καφε!!!!!! η emma εχει ολα τα χαρακτηριστικα ενος βιρμανου(χρωμα τροιχωματος,σχημα προσωπου,χρωμα ματιων)ολα εκτος απο τα ασπρα γαντακια... μια κοπελα που βρηκα στο my cat μου ειπε πως γνωριζει απο γατακια βιρμανιας και πως η δικια μου ειναι...μου ειπε πως υπαρχουν γεννες που τα μωρα τυχαινει να βγαινουν με καφε ποδαρακια...αυτο οφειλεται στο οτι καποια γιαγια ή καποιος παππους ειναι π.χ.περσιας ή μισος περσιας μισος βιρμανος... εσας σας ρωταω για να παρω μια δευτερη γνωμη... σας ευχαριστω = ) Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι πως οταν μπλεκεται αλλο αιμα τα γαντακια χανονται!το γονιδιο που ευθυνεται για το σχηματισμο των γαντιων δεν ειναι πολυ ισχυρο και μολις μπει ξενο αιμα στην ρατσα χανεται.Ειναι μια κοπελα,η Γιουλη , που εχει μια βιρμανικη χωρις γαντακια σαν και την δικη σου.Η μιση ειναι ραγκντολ.Δεν παυει ομως να ειναι μια υπεροχη και γλυκια γατα.Και αυτης τα αδελφακια ειχαν καλτσακια.Για να λεμε ομως οτι μια γατα ειναι βιρμανιας πρεπει απαραιτητως να εχει καλτσακια.Ειναι στα στανταρτς της φυλης. Το θεμα ειναι πως για μια τετοια γατα δεν ξερω αν θα δωσει ευκολα χρηματα καποιος για να την παρει.Επομενως θα πρεπει να εξασφαλησεις τα σπιτακια των γατιων πριν γεννηθουν,πριν καν μεινει εγκυος η γατα θα σου ελεγα.Δεν φανταζομαι να θελεις να σου μεινουν ολα τα γατακια σπιτι..δυστυχως στο ακουσμα "ημιαιμο" πολυ κανουν πισω και χανουν μια υπεροχη γατα!Γι'αυτο μπορεις να ρωτησεις ανθρωπους -σαν γκαλοπ ας πουμε-να δεις αν θα ενδιαφεροντουσαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:24 Ο πυρροθριξ: #35.115 17-01-09 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να μερικες πιο καθαρες Click για ανάπτυξη... Θοδωρη ειναι ενας κουκλος να τον χαιρεσαι!!! πολυ ωραια ματια και ειναι και ασπρος-ασπρος!!!φτου-φτου!!!και πολυ ωραιο μπλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:26 Ο πυρροθριξ: #35.116 17-01-09 21:26 τελικα το παλεψες με την αλλεργια?ολα καλα φανταζομαι!!! πες μας βρε λιγα για τον μικρο σου!!!τι σου κανει,γλυκιες,τσαλιμια,ειναι σοβαρος?με το τσιγκελι θα στα βγαζω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maRina33 Νεοφερμένο μέλος Η maRina33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:27 Η maRina33 έγραψε: #35.117 17-01-09 21:27 κοιτα,εγω θελω να τα κρατησω ολα...τωρα η μαμα μου ειναι αντιθετη σ αυτο αλλα.... εχουμαι παρα πολλους γατοφιλους και ηδη μας εχουν ζητησει γυρω στα 10 ατομα γατακι..αλλα εγω τους λεω να μην βιαζονται και ολα θα πανε καλα...με τον γατο της γιουλη μπορει να ζευγαρωσει και η δικια μου...τον μορφεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Ο πυρροθριξ: #35.118 17-01-09 21:30 καλε τοση ωρα δεν σχολιασα τη Σεμελη!!ντροπη!!! Ρε Γιουλη τι κουκλα ειναι αυτη?αχ ενα ταμπακι κι εγω το ηθελα ρε γμτ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η moukelis έγραψε: #35.119 17-01-09 21:30 Τι ομορφος που εγινε Θοδωρη!Απο χαρακτηρα πως ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.120 17-01-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τελικα το παλεψες με την αλλεργια?ολα καλα φανταζομαι!!! πες μας βρε λιγα για τον μικρο σου!!!τι σου κανει,γλυκιες,τσαλιμια,ειναι σοβαρος?με το τσιγκελι θα στα βγαζω? Click για ανάπτυξη... Πηγα να δω εναν πνευμονολογο σχετικα με την αλλεργια και μου εδωσε καποια χαπια για τον βηχα(στην αρχη που τον πηρα τον Πλατωνα εβηχα πολυ) που τωρα εχει εξαφανιστει,τωρα εχω που και που κανα φτερνισμα και λιγο πρηξιμο στα σημεια που με γρατζουναει κατα τ'αλλα τιποτα σοβαρο...Χαδακια ερχεται και μου κανει το πρωι οταν σηκωνομαι οπου κανει και γουρ γουρ,καποιες φορες με ακολουθαει και γενικα οσο περναει ο καιρος αρχιζει να με συνηθιζει και γινεται ολο και πιο τρυφερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1754 1755 1756 1757 1758 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1756 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1756 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vasbes: καλησπέρα σε όλους!!! Ως ειδικοί birman-iacs θα ήθελα τη βοήθειά σας στην αναζήτηση ενός γατούλη ( birman φυσικά )..... Το θέλω πάααααρα πολύ γιαυτό ότι πληροφορία μπορεί κάποιος να μου δώσει...ευπρόσδεκτη!! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.... Βασιλική Click για ανάπτυξη... Aν θες να παρεις γατα βιρμανιας θα πρεπει να την αναζητησεις σε καποιο εκτροφειο του εξωτερικου καθως στην Ελλαδα δεν υπαρχει εκτροφειο...για περισσοτερες πληροφοριες κοιταξε το ακολουθο site: https://www.birman.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:05 Ο πυρροθριξ: #35.107 17-01-09 21:05 Γεια σας παιδια !χαθηκαμε!!! Θοδωρη απ'ο,τι βλεπω ο γατος σου εχει γινει γαταρος!!!αλλα βαλε βρε παιδι μου μια καθαρη φωτο να τον θαυμασω!!! νομιζω ειμαστε και συνομηλικοι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:09 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.108 17-01-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Γεια σας παιδια !χαθηκαμε!!! Θοδωρη απ'ο,τι βλεπω ο γατος σου εχει γινει γαταρος!!!αλλα βαλε βρε παιδι μου μια καθαρη φωτο να τον θαυμασω!!! νομιζω ειμαστε και συνομηλικοι!!! Click για ανάπτυξη... Δυστυχως δεν μπορω να βγαλω πιο καθαρες γιατι δεν εχω camera και ετσι αναγκαζομαι να τις τραβαω απο το κινητο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:10 Η zoo έγραψε: #35.109 17-01-09 21:10 Σιγά βρε παιδιά, είμαστε και καρδιακοί και σε κρίσιμη ηλικία!!! Θα μας πεθάνετε...πως να αντέξω τόση ομορφιά, πως...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maRina33 Νεοφερμένο μέλος Η maRina33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:11 Η maRina33 έγραψε: #35.110 17-01-09 21:11 λοιπον,hi !!!... θελω να σας κανω μια ερωτηση σχετικα με τα γατακια βιμανιας που απ οτι φαινεται γνωριζεται πολλα γι αυτα.. λοιπον,εγω εχω αγορασει απο pet shop στην ελλαδα ενα θηλυκο γατακι βιρμανιας...στο μαγαζι υπηρχαν 2 και μου ειπαν πως ηταν αδελφακια...το ενα ειχε τα λευκα γαντακια το αλλο οχι...ελα ομως που εμενα με διαλεξε αυτο που δεν ειχε λευκα γαντακια...εγω φυσικα δεν εκανα διακριση και πηρα την emma μου ασxετα που τα πατουσακια της ηταν και ειναι καφε!!!!!! η emma εχει ολα τα χαρακτηριστικα ενος βιρμανου(χρωμα τροιχωματος,σχημα προσωπου,χρωμα ματιων)ολα εκτος απο τα ασπρα γαντακια... μια κοπελα που βρηκα στο my cat μου ειπε πως γνωριζει απο γατακια βιρμανιας και πως η δικια μου ειναι...μου ειπε πως υπαρχουν γεννες που τα μωρα τυχαινει να βγαινουν με καφε ποδαρακια...αυτο οφειλεται στο οτι καποια γιαγια ή καποιος παππους ειναι π.χ.περσιας ή μισος περσιας μισος βιρμανος... εσας σας ρωταω για να παρω μια δευτερη γνωμη... σας ευχαριστω = ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:11 Ο πυρροθριξ: #35.111 17-01-09 21:11 να'μαστε κι εμεις σε παλιες ποζες,συντομα θα βγαλω καινουριες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:12 Ο πυρροθριξ: #35.112 17-01-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δυστυχως δεν μπορω να βγαλω πιο καθαρες γιατι δεν εχω camera και ετσι αναγκαζομαι να τις τραβαω απο το κινητο μου... Click για ανάπτυξη... στο φως του ηλιου να τις τραβας!!!θα φαινονται πολυ καθαρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.113 17-01-09 21:18 Να μερικες πιο καθαρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:22 Ο πυρροθριξ: #35.114 17-01-09 21:22 Αρχική Δημοσίευση από maRina33: λοιπον,hi !!!... θελω να σας κανω μια ερωτηση σχετικα με τα γατακια βιμανιας που απ οτι φαινεται γνωριζεται πολλα γι αυτα.. λοιπον,εγω εχω αγορασει απο pet shop στην ελλαδα ενα θηλυκο γατακι βιρμανιας...στο μαγαζι υπηρχαν 2 και μου ειπαν πως ηταν αδελφακια...το ενα ειχε τα λευκα γαντακια το αλλο οχι...ελα ομως που εμενα με διαλεξε αυτο που δεν ειχε λευκα γαντακια...εγω φυσικα δεν εκανα διακριση και πηρα την emma μου ασxετα που τα πατουσακια της ηταν και ειναι καφε!!!!!! η emma εχει ολα τα χαρακτηριστικα ενος βιρμανου(χρωμα τροιχωματος,σχημα προσωπου,χρωμα ματιων)ολα εκτος απο τα ασπρα γαντακια... μια κοπελα που βρηκα στο my cat μου ειπε πως γνωριζει απο γατακια βιρμανιας και πως η δικια μου ειναι...μου ειπε πως υπαρχουν γεννες που τα μωρα τυχαινει να βγαινουν με καφε ποδαρακια...αυτο οφειλεται στο οτι καποια γιαγια ή καποιος παππους ειναι π.χ.περσιας ή μισος περσιας μισος βιρμανος... εσας σας ρωταω για να παρω μια δευτερη γνωμη... σας ευχαριστω = ) Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι πως οταν μπλεκεται αλλο αιμα τα γαντακια χανονται!το γονιδιο που ευθυνεται για το σχηματισμο των γαντιων δεν ειναι πολυ ισχυρο και μολις μπει ξενο αιμα στην ρατσα χανεται.Ειναι μια κοπελα,η Γιουλη , που εχει μια βιρμανικη χωρις γαντακια σαν και την δικη σου.Η μιση ειναι ραγκντολ.Δεν παυει ομως να ειναι μια υπεροχη και γλυκια γατα.Και αυτης τα αδελφακια ειχαν καλτσακια.Για να λεμε ομως οτι μια γατα ειναι βιρμανιας πρεπει απαραιτητως να εχει καλτσακια.Ειναι στα στανταρτς της φυλης. Το θεμα ειναι πως για μια τετοια γατα δεν ξερω αν θα δωσει ευκολα χρηματα καποιος για να την παρει.Επομενως θα πρεπει να εξασφαλησεις τα σπιτακια των γατιων πριν γεννηθουν,πριν καν μεινει εγκυος η γατα θα σου ελεγα.Δεν φανταζομαι να θελεις να σου μεινουν ολα τα γατακια σπιτι..δυστυχως στο ακουσμα "ημιαιμο" πολυ κανουν πισω και χανουν μια υπεροχη γατα!Γι'αυτο μπορεις να ρωτησεις ανθρωπους -σαν γκαλοπ ας πουμε-να δεις αν θα ενδιαφεροντουσαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:24 Ο πυρροθριξ: #35.115 17-01-09 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να μερικες πιο καθαρες Click για ανάπτυξη... Θοδωρη ειναι ενας κουκλος να τον χαιρεσαι!!! πολυ ωραια ματια και ειναι και ασπρος-ασπρος!!!φτου-φτου!!!και πολυ ωραιο μπλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:26 Ο πυρροθριξ: #35.116 17-01-09 21:26 τελικα το παλεψες με την αλλεργια?ολα καλα φανταζομαι!!! πες μας βρε λιγα για τον μικρο σου!!!τι σου κανει,γλυκιες,τσαλιμια,ειναι σοβαρος?με το τσιγκελι θα στα βγαζω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maRina33 Νεοφερμένο μέλος Η maRina33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:27 Η maRina33 έγραψε: #35.117 17-01-09 21:27 κοιτα,εγω θελω να τα κρατησω ολα...τωρα η μαμα μου ειναι αντιθετη σ αυτο αλλα.... εχουμαι παρα πολλους γατοφιλους και ηδη μας εχουν ζητησει γυρω στα 10 ατομα γατακι..αλλα εγω τους λεω να μην βιαζονται και ολα θα πανε καλα...με τον γατο της γιουλη μπορει να ζευγαρωσει και η δικια μου...τον μορφεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Ο πυρροθριξ: #35.118 17-01-09 21:30 καλε τοση ωρα δεν σχολιασα τη Σεμελη!!ντροπη!!! Ρε Γιουλη τι κουκλα ειναι αυτη?αχ ενα ταμπακι κι εγω το ηθελα ρε γμτ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η moukelis έγραψε: #35.119 17-01-09 21:30 Τι ομορφος που εγινε Θοδωρη!Απο χαρακτηρα πως ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.120 17-01-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τελικα το παλεψες με την αλλεργια?ολα καλα φανταζομαι!!! πες μας βρε λιγα για τον μικρο σου!!!τι σου κανει,γλυκιες,τσαλιμια,ειναι σοβαρος?με το τσιγκελι θα στα βγαζω? Click για ανάπτυξη... Πηγα να δω εναν πνευμονολογο σχετικα με την αλλεργια και μου εδωσε καποια χαπια για τον βηχα(στην αρχη που τον πηρα τον Πλατωνα εβηχα πολυ) που τωρα εχει εξαφανιστει,τωρα εχω που και που κανα φτερνισμα και λιγο πρηξιμο στα σημεια που με γρατζουναει κατα τ'αλλα τιποτα σοβαρο...Χαδακια ερχεται και μου κανει το πρωι οταν σηκωνομαι οπου κανει και γουρ γουρ,καποιες φορες με ακολουθαει και γενικα οσο περναει ο καιρος αρχιζει να με συνηθιζει και γινεται ολο και πιο τρυφερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1754 1755 1756 1757 1758 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1756 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1756 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας παιδια !χαθηκαμε!!! Θοδωρη απ'ο,τι βλεπω ο γατος σου εχει γινει γαταρος!!!αλλα βαλε βρε παιδι μου μια καθαρη φωτο να τον θαυμασω!!! νομιζω ειμαστε και συνομηλικοι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:09 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.108 17-01-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Γεια σας παιδια !χαθηκαμε!!! Θοδωρη απ'ο,τι βλεπω ο γατος σου εχει γινει γαταρος!!!αλλα βαλε βρε παιδι μου μια καθαρη φωτο να τον θαυμασω!!! νομιζω ειμαστε και συνομηλικοι!!! Click για ανάπτυξη... Δυστυχως δεν μπορω να βγαλω πιο καθαρες γιατι δεν εχω camera και ετσι αναγκαζομαι να τις τραβαω απο το κινητο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:10 Η zoo έγραψε: #35.109 17-01-09 21:10 Σιγά βρε παιδιά, είμαστε και καρδιακοί και σε κρίσιμη ηλικία!!! Θα μας πεθάνετε...πως να αντέξω τόση ομορφιά, πως...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maRina33 Νεοφερμένο μέλος Η maRina33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:11 Η maRina33 έγραψε: #35.110 17-01-09 21:11 λοιπον,hi !!!... θελω να σας κανω μια ερωτηση σχετικα με τα γατακια βιμανιας που απ οτι φαινεται γνωριζεται πολλα γι αυτα.. λοιπον,εγω εχω αγορασει απο pet shop στην ελλαδα ενα θηλυκο γατακι βιρμανιας...στο μαγαζι υπηρχαν 2 και μου ειπαν πως ηταν αδελφακια...το ενα ειχε τα λευκα γαντακια το αλλο οχι...ελα ομως που εμενα με διαλεξε αυτο που δεν ειχε λευκα γαντακια...εγω φυσικα δεν εκανα διακριση και πηρα την emma μου ασxετα που τα πατουσακια της ηταν και ειναι καφε!!!!!! η emma εχει ολα τα χαρακτηριστικα ενος βιρμανου(χρωμα τροιχωματος,σχημα προσωπου,χρωμα ματιων)ολα εκτος απο τα ασπρα γαντακια... μια κοπελα που βρηκα στο my cat μου ειπε πως γνωριζει απο γατακια βιρμανιας και πως η δικια μου ειναι...μου ειπε πως υπαρχουν γεννες που τα μωρα τυχαινει να βγαινουν με καφε ποδαρακια...αυτο οφειλεται στο οτι καποια γιαγια ή καποιος παππους ειναι π.χ.περσιας ή μισος περσιας μισος βιρμανος... εσας σας ρωταω για να παρω μια δευτερη γνωμη... σας ευχαριστω = ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:11 Ο πυρροθριξ: #35.111 17-01-09 21:11 να'μαστε κι εμεις σε παλιες ποζες,συντομα θα βγαλω καινουριες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:12 Ο πυρροθριξ: #35.112 17-01-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δυστυχως δεν μπορω να βγαλω πιο καθαρες γιατι δεν εχω camera και ετσι αναγκαζομαι να τις τραβαω απο το κινητο μου... Click για ανάπτυξη... στο φως του ηλιου να τις τραβας!!!θα φαινονται πολυ καθαρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.113 17-01-09 21:18 Να μερικες πιο καθαρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:22 Ο πυρροθριξ: #35.114 17-01-09 21:22 Αρχική Δημοσίευση από maRina33: λοιπον,hi !!!... θελω να σας κανω μια ερωτηση σχετικα με τα γατακια βιμανιας που απ οτι φαινεται γνωριζεται πολλα γι αυτα.. λοιπον,εγω εχω αγορασει απο pet shop στην ελλαδα ενα θηλυκο γατακι βιρμανιας...στο μαγαζι υπηρχαν 2 και μου ειπαν πως ηταν αδελφακια...το ενα ειχε τα λευκα γαντακια το αλλο οχι...ελα ομως που εμενα με διαλεξε αυτο που δεν ειχε λευκα γαντακια...εγω φυσικα δεν εκανα διακριση και πηρα την emma μου ασxετα που τα πατουσακια της ηταν και ειναι καφε!!!!!! η emma εχει ολα τα χαρακτηριστικα ενος βιρμανου(χρωμα τροιχωματος,σχημα προσωπου,χρωμα ματιων)ολα εκτος απο τα ασπρα γαντακια... μια κοπελα που βρηκα στο my cat μου ειπε πως γνωριζει απο γατακια βιρμανιας και πως η δικια μου ειναι...μου ειπε πως υπαρχουν γεννες που τα μωρα τυχαινει να βγαινουν με καφε ποδαρακια...αυτο οφειλεται στο οτι καποια γιαγια ή καποιος παππους ειναι π.χ.περσιας ή μισος περσιας μισος βιρμανος... εσας σας ρωταω για να παρω μια δευτερη γνωμη... σας ευχαριστω = ) Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι πως οταν μπλεκεται αλλο αιμα τα γαντακια χανονται!το γονιδιο που ευθυνεται για το σχηματισμο των γαντιων δεν ειναι πολυ ισχυρο και μολις μπει ξενο αιμα στην ρατσα χανεται.Ειναι μια κοπελα,η Γιουλη , που εχει μια βιρμανικη χωρις γαντακια σαν και την δικη σου.Η μιση ειναι ραγκντολ.Δεν παυει ομως να ειναι μια υπεροχη και γλυκια γατα.Και αυτης τα αδελφακια ειχαν καλτσακια.Για να λεμε ομως οτι μια γατα ειναι βιρμανιας πρεπει απαραιτητως να εχει καλτσακια.Ειναι στα στανταρτς της φυλης. Το θεμα ειναι πως για μια τετοια γατα δεν ξερω αν θα δωσει ευκολα χρηματα καποιος για να την παρει.Επομενως θα πρεπει να εξασφαλησεις τα σπιτακια των γατιων πριν γεννηθουν,πριν καν μεινει εγκυος η γατα θα σου ελεγα.Δεν φανταζομαι να θελεις να σου μεινουν ολα τα γατακια σπιτι..δυστυχως στο ακουσμα "ημιαιμο" πολυ κανουν πισω και χανουν μια υπεροχη γατα!Γι'αυτο μπορεις να ρωτησεις ανθρωπους -σαν γκαλοπ ας πουμε-να δεις αν θα ενδιαφεροντουσαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:24 Ο πυρροθριξ: #35.115 17-01-09 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να μερικες πιο καθαρες Click για ανάπτυξη... Θοδωρη ειναι ενας κουκλος να τον χαιρεσαι!!! πολυ ωραια ματια και ειναι και ασπρος-ασπρος!!!φτου-φτου!!!και πολυ ωραιο μπλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:26 Ο πυρροθριξ: #35.116 17-01-09 21:26 τελικα το παλεψες με την αλλεργια?ολα καλα φανταζομαι!!! πες μας βρε λιγα για τον μικρο σου!!!τι σου κανει,γλυκιες,τσαλιμια,ειναι σοβαρος?με το τσιγκελι θα στα βγαζω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maRina33 Νεοφερμένο μέλος Η maRina33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:27 Η maRina33 έγραψε: #35.117 17-01-09 21:27 κοιτα,εγω θελω να τα κρατησω ολα...τωρα η μαμα μου ειναι αντιθετη σ αυτο αλλα.... εχουμαι παρα πολλους γατοφιλους και ηδη μας εχουν ζητησει γυρω στα 10 ατομα γατακι..αλλα εγω τους λεω να μην βιαζονται και ολα θα πανε καλα...με τον γατο της γιουλη μπορει να ζευγαρωσει και η δικια μου...τον μορφεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Ο πυρροθριξ: #35.118 17-01-09 21:30 καλε τοση ωρα δεν σχολιασα τη Σεμελη!!ντροπη!!! Ρε Γιουλη τι κουκλα ειναι αυτη?αχ ενα ταμπακι κι εγω το ηθελα ρε γμτ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η moukelis έγραψε: #35.119 17-01-09 21:30 Τι ομορφος που εγινε Θοδωρη!Απο χαρακτηρα πως ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.120 17-01-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τελικα το παλεψες με την αλλεργια?ολα καλα φανταζομαι!!! πες μας βρε λιγα για τον μικρο σου!!!τι σου κανει,γλυκιες,τσαλιμια,ειναι σοβαρος?με το τσιγκελι θα στα βγαζω? Click για ανάπτυξη... Πηγα να δω εναν πνευμονολογο σχετικα με την αλλεργια και μου εδωσε καποια χαπια για τον βηχα(στην αρχη που τον πηρα τον Πλατωνα εβηχα πολυ) που τωρα εχει εξαφανιστει,τωρα εχω που και που κανα φτερνισμα και λιγο πρηξιμο στα σημεια που με γρατζουναει κατα τ'αλλα τιποτα σοβαρο...Χαδακια ερχεται και μου κανει το πρωι οταν σηκωνομαι οπου κανει και γουρ γουρ,καποιες φορες με ακολουθαει και γενικα οσο περναει ο καιρος αρχιζει να με συνηθιζει και γινεται ολο και πιο τρυφερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1754 1755 1756 1757 1758 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1756 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1756 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Γεια σας παιδια !χαθηκαμε!!! Θοδωρη απ'ο,τι βλεπω ο γατος σου εχει γινει γαταρος!!!αλλα βαλε βρε παιδι μου μια καθαρη φωτο να τον θαυμασω!!! νομιζω ειμαστε και συνομηλικοι!!! Click για ανάπτυξη... Δυστυχως δεν μπορω να βγαλω πιο καθαρες γιατι δεν εχω camera και ετσι αναγκαζομαι να τις τραβαω απο το κινητο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:10 Η zoo έγραψε: #35.109 17-01-09 21:10 Σιγά βρε παιδιά, είμαστε και καρδιακοί και σε κρίσιμη ηλικία!!! Θα μας πεθάνετε...πως να αντέξω τόση ομορφιά, πως...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maRina33 Νεοφερμένο μέλος Η maRina33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:11 Η maRina33 έγραψε: #35.110 17-01-09 21:11 λοιπον,hi !!!... θελω να σας κανω μια ερωτηση σχετικα με τα γατακια βιμανιας που απ οτι φαινεται γνωριζεται πολλα γι αυτα.. λοιπον,εγω εχω αγορασει απο pet shop στην ελλαδα ενα θηλυκο γατακι βιρμανιας...στο μαγαζι υπηρχαν 2 και μου ειπαν πως ηταν αδελφακια...το ενα ειχε τα λευκα γαντακια το αλλο οχι...ελα ομως που εμενα με διαλεξε αυτο που δεν ειχε λευκα γαντακια...εγω φυσικα δεν εκανα διακριση και πηρα την emma μου ασxετα που τα πατουσακια της ηταν και ειναι καφε!!!!!! η emma εχει ολα τα χαρακτηριστικα ενος βιρμανου(χρωμα τροιχωματος,σχημα προσωπου,χρωμα ματιων)ολα εκτος απο τα ασπρα γαντακια... μια κοπελα που βρηκα στο my cat μου ειπε πως γνωριζει απο γατακια βιρμανιας και πως η δικια μου ειναι...μου ειπε πως υπαρχουν γεννες που τα μωρα τυχαινει να βγαινουν με καφε ποδαρακια...αυτο οφειλεται στο οτι καποια γιαγια ή καποιος παππους ειναι π.χ.περσιας ή μισος περσιας μισος βιρμανος... εσας σας ρωταω για να παρω μια δευτερη γνωμη... σας ευχαριστω = ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:11 Ο πυρροθριξ: #35.111 17-01-09 21:11 να'μαστε κι εμεις σε παλιες ποζες,συντομα θα βγαλω καινουριες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:12 Ο πυρροθριξ: #35.112 17-01-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δυστυχως δεν μπορω να βγαλω πιο καθαρες γιατι δεν εχω camera και ετσι αναγκαζομαι να τις τραβαω απο το κινητο μου... Click για ανάπτυξη... στο φως του ηλιου να τις τραβας!!!θα φαινονται πολυ καθαρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.113 17-01-09 21:18 Να μερικες πιο καθαρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:22 Ο πυρροθριξ: #35.114 17-01-09 21:22 Αρχική Δημοσίευση από maRina33: λοιπον,hi !!!... θελω να σας κανω μια ερωτηση σχετικα με τα γατακια βιμανιας που απ οτι φαινεται γνωριζεται πολλα γι αυτα.. λοιπον,εγω εχω αγορασει απο pet shop στην ελλαδα ενα θηλυκο γατακι βιρμανιας...στο μαγαζι υπηρχαν 2 και μου ειπαν πως ηταν αδελφακια...το ενα ειχε τα λευκα γαντακια το αλλο οχι...ελα ομως που εμενα με διαλεξε αυτο που δεν ειχε λευκα γαντακια...εγω φυσικα δεν εκανα διακριση και πηρα την emma μου ασxετα που τα πατουσακια της ηταν και ειναι καφε!!!!!! η emma εχει ολα τα χαρακτηριστικα ενος βιρμανου(χρωμα τροιχωματος,σχημα προσωπου,χρωμα ματιων)ολα εκτος απο τα ασπρα γαντακια... μια κοπελα που βρηκα στο my cat μου ειπε πως γνωριζει απο γατακια βιρμανιας και πως η δικια μου ειναι...μου ειπε πως υπαρχουν γεννες που τα μωρα τυχαινει να βγαινουν με καφε ποδαρακια...αυτο οφειλεται στο οτι καποια γιαγια ή καποιος παππους ειναι π.χ.περσιας ή μισος περσιας μισος βιρμανος... εσας σας ρωταω για να παρω μια δευτερη γνωμη... σας ευχαριστω = ) Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι πως οταν μπλεκεται αλλο αιμα τα γαντακια χανονται!το γονιδιο που ευθυνεται για το σχηματισμο των γαντιων δεν ειναι πολυ ισχυρο και μολις μπει ξενο αιμα στην ρατσα χανεται.Ειναι μια κοπελα,η Γιουλη , που εχει μια βιρμανικη χωρις γαντακια σαν και την δικη σου.Η μιση ειναι ραγκντολ.Δεν παυει ομως να ειναι μια υπεροχη και γλυκια γατα.Και αυτης τα αδελφακια ειχαν καλτσακια.Για να λεμε ομως οτι μια γατα ειναι βιρμανιας πρεπει απαραιτητως να εχει καλτσακια.Ειναι στα στανταρτς της φυλης. Το θεμα ειναι πως για μια τετοια γατα δεν ξερω αν θα δωσει ευκολα χρηματα καποιος για να την παρει.Επομενως θα πρεπει να εξασφαλησεις τα σπιτακια των γατιων πριν γεννηθουν,πριν καν μεινει εγκυος η γατα θα σου ελεγα.Δεν φανταζομαι να θελεις να σου μεινουν ολα τα γατακια σπιτι..δυστυχως στο ακουσμα "ημιαιμο" πολυ κανουν πισω και χανουν μια υπεροχη γατα!Γι'αυτο μπορεις να ρωτησεις ανθρωπους -σαν γκαλοπ ας πουμε-να δεις αν θα ενδιαφεροντουσαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:24 Ο πυρροθριξ: #35.115 17-01-09 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να μερικες πιο καθαρες Click για ανάπτυξη... Θοδωρη ειναι ενας κουκλος να τον χαιρεσαι!!! πολυ ωραια ματια και ειναι και ασπρος-ασπρος!!!φτου-φτου!!!και πολυ ωραιο μπλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:26 Ο πυρροθριξ: #35.116 17-01-09 21:26 τελικα το παλεψες με την αλλεργια?ολα καλα φανταζομαι!!! πες μας βρε λιγα για τον μικρο σου!!!τι σου κανει,γλυκιες,τσαλιμια,ειναι σοβαρος?με το τσιγκελι θα στα βγαζω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maRina33 Νεοφερμένο μέλος Η maRina33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:27 Η maRina33 έγραψε: #35.117 17-01-09 21:27 κοιτα,εγω θελω να τα κρατησω ολα...τωρα η μαμα μου ειναι αντιθετη σ αυτο αλλα.... εχουμαι παρα πολλους γατοφιλους και ηδη μας εχουν ζητησει γυρω στα 10 ατομα γατακι..αλλα εγω τους λεω να μην βιαζονται και ολα θα πανε καλα...με τον γατο της γιουλη μπορει να ζευγαρωσει και η δικια μου...τον μορφεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Ο πυρροθριξ: #35.118 17-01-09 21:30 καλε τοση ωρα δεν σχολιασα τη Σεμελη!!ντροπη!!! Ρε Γιουλη τι κουκλα ειναι αυτη?αχ ενα ταμπακι κι εγω το ηθελα ρε γμτ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η moukelis έγραψε: #35.119 17-01-09 21:30 Τι ομορφος που εγινε Θοδωρη!Απο χαρακτηρα πως ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.120 17-01-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τελικα το παλεψες με την αλλεργια?ολα καλα φανταζομαι!!! πες μας βρε λιγα για τον μικρο σου!!!τι σου κανει,γλυκιες,τσαλιμια,ειναι σοβαρος?με το τσιγκελι θα στα βγαζω? Click για ανάπτυξη... Πηγα να δω εναν πνευμονολογο σχετικα με την αλλεργια και μου εδωσε καποια χαπια για τον βηχα(στην αρχη που τον πηρα τον Πλατωνα εβηχα πολυ) που τωρα εχει εξαφανιστει,τωρα εχω που και που κανα φτερνισμα και λιγο πρηξιμο στα σημεια που με γρατζουναει κατα τ'αλλα τιποτα σοβαρο...Χαδακια ερχεται και μου κανει το πρωι οταν σηκωνομαι οπου κανει και γουρ γουρ,καποιες φορες με ακολουθαει και γενικα οσο περναει ο καιρος αρχιζει να με συνηθιζει και γινεται ολο και πιο τρυφερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1754 1755 1756 1757 1758 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1756 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1756 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σιγά βρε παιδιά, είμαστε και καρδιακοί και σε κρίσιμη ηλικία!!! Θα μας πεθάνετε...πως να αντέξω τόση ομορφιά, πως...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maRina33 Νεοφερμένο μέλος Η maRina33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:11 Η maRina33 έγραψε: #35.110 17-01-09 21:11 λοιπον,hi !!!... θελω να σας κανω μια ερωτηση σχετικα με τα γατακια βιμανιας που απ οτι φαινεται γνωριζεται πολλα γι αυτα.. λοιπον,εγω εχω αγορασει απο pet shop στην ελλαδα ενα θηλυκο γατακι βιρμανιας...στο μαγαζι υπηρχαν 2 και μου ειπαν πως ηταν αδελφακια...το ενα ειχε τα λευκα γαντακια το αλλο οχι...ελα ομως που εμενα με διαλεξε αυτο που δεν ειχε λευκα γαντακια...εγω φυσικα δεν εκανα διακριση και πηρα την emma μου ασxετα που τα πατουσακια της ηταν και ειναι καφε!!!!!! η emma εχει ολα τα χαρακτηριστικα ενος βιρμανου(χρωμα τροιχωματος,σχημα προσωπου,χρωμα ματιων)ολα εκτος απο τα ασπρα γαντακια... μια κοπελα που βρηκα στο my cat μου ειπε πως γνωριζει απο γατακια βιρμανιας και πως η δικια μου ειναι...μου ειπε πως υπαρχουν γεννες που τα μωρα τυχαινει να βγαινουν με καφε ποδαρακια...αυτο οφειλεται στο οτι καποια γιαγια ή καποιος παππους ειναι π.χ.περσιας ή μισος περσιας μισος βιρμανος... εσας σας ρωταω για να παρω μια δευτερη γνωμη... σας ευχαριστω = ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:11 Ο πυρροθριξ: #35.111 17-01-09 21:11 να'μαστε κι εμεις σε παλιες ποζες,συντομα θα βγαλω καινουριες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:12 Ο πυρροθριξ: #35.112 17-01-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δυστυχως δεν μπορω να βγαλω πιο καθαρες γιατι δεν εχω camera και ετσι αναγκαζομαι να τις τραβαω απο το κινητο μου... Click για ανάπτυξη... στο φως του ηλιου να τις τραβας!!!θα φαινονται πολυ καθαρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.113 17-01-09 21:18 Να μερικες πιο καθαρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:22 Ο πυρροθριξ: #35.114 17-01-09 21:22 Αρχική Δημοσίευση από maRina33: λοιπον,hi !!!... θελω να σας κανω μια ερωτηση σχετικα με τα γατακια βιμανιας που απ οτι φαινεται γνωριζεται πολλα γι αυτα.. λοιπον,εγω εχω αγορασει απο pet shop στην ελλαδα ενα θηλυκο γατακι βιρμανιας...στο μαγαζι υπηρχαν 2 και μου ειπαν πως ηταν αδελφακια...το ενα ειχε τα λευκα γαντακια το αλλο οχι...ελα ομως που εμενα με διαλεξε αυτο που δεν ειχε λευκα γαντακια...εγω φυσικα δεν εκανα διακριση και πηρα την emma μου ασxετα που τα πατουσακια της ηταν και ειναι καφε!!!!!! η emma εχει ολα τα χαρακτηριστικα ενος βιρμανου(χρωμα τροιχωματος,σχημα προσωπου,χρωμα ματιων)ολα εκτος απο τα ασπρα γαντακια... μια κοπελα που βρηκα στο my cat μου ειπε πως γνωριζει απο γατακια βιρμανιας και πως η δικια μου ειναι...μου ειπε πως υπαρχουν γεννες που τα μωρα τυχαινει να βγαινουν με καφε ποδαρακια...αυτο οφειλεται στο οτι καποια γιαγια ή καποιος παππους ειναι π.χ.περσιας ή μισος περσιας μισος βιρμανος... εσας σας ρωταω για να παρω μια δευτερη γνωμη... σας ευχαριστω = ) Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι πως οταν μπλεκεται αλλο αιμα τα γαντακια χανονται!το γονιδιο που ευθυνεται για το σχηματισμο των γαντιων δεν ειναι πολυ ισχυρο και μολις μπει ξενο αιμα στην ρατσα χανεται.Ειναι μια κοπελα,η Γιουλη , που εχει μια βιρμανικη χωρις γαντακια σαν και την δικη σου.Η μιση ειναι ραγκντολ.Δεν παυει ομως να ειναι μια υπεροχη και γλυκια γατα.Και αυτης τα αδελφακια ειχαν καλτσακια.Για να λεμε ομως οτι μια γατα ειναι βιρμανιας πρεπει απαραιτητως να εχει καλτσακια.Ειναι στα στανταρτς της φυλης. Το θεμα ειναι πως για μια τετοια γατα δεν ξερω αν θα δωσει ευκολα χρηματα καποιος για να την παρει.Επομενως θα πρεπει να εξασφαλησεις τα σπιτακια των γατιων πριν γεννηθουν,πριν καν μεινει εγκυος η γατα θα σου ελεγα.Δεν φανταζομαι να θελεις να σου μεινουν ολα τα γατακια σπιτι..δυστυχως στο ακουσμα "ημιαιμο" πολυ κανουν πισω και χανουν μια υπεροχη γατα!Γι'αυτο μπορεις να ρωτησεις ανθρωπους -σαν γκαλοπ ας πουμε-να δεις αν θα ενδιαφεροντουσαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:24 Ο πυρροθριξ: #35.115 17-01-09 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να μερικες πιο καθαρες Click για ανάπτυξη... Θοδωρη ειναι ενας κουκλος να τον χαιρεσαι!!! πολυ ωραια ματια και ειναι και ασπρος-ασπρος!!!φτου-φτου!!!και πολυ ωραιο μπλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:26 Ο πυρροθριξ: #35.116 17-01-09 21:26 τελικα το παλεψες με την αλλεργια?ολα καλα φανταζομαι!!! πες μας βρε λιγα για τον μικρο σου!!!τι σου κανει,γλυκιες,τσαλιμια,ειναι σοβαρος?με το τσιγκελι θα στα βγαζω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maRina33 Νεοφερμένο μέλος Η maRina33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:27 Η maRina33 έγραψε: #35.117 17-01-09 21:27 κοιτα,εγω θελω να τα κρατησω ολα...τωρα η μαμα μου ειναι αντιθετη σ αυτο αλλα.... εχουμαι παρα πολλους γατοφιλους και ηδη μας εχουν ζητησει γυρω στα 10 ατομα γατακι..αλλα εγω τους λεω να μην βιαζονται και ολα θα πανε καλα...με τον γατο της γιουλη μπορει να ζευγαρωσει και η δικια μου...τον μορφεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Ο πυρροθριξ: #35.118 17-01-09 21:30 καλε τοση ωρα δεν σχολιασα τη Σεμελη!!ντροπη!!! Ρε Γιουλη τι κουκλα ειναι αυτη?αχ ενα ταμπακι κι εγω το ηθελα ρε γμτ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η moukelis έγραψε: #35.119 17-01-09 21:30 Τι ομορφος που εγινε Θοδωρη!Απο χαρακτηρα πως ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.120 17-01-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τελικα το παλεψες με την αλλεργια?ολα καλα φανταζομαι!!! πες μας βρε λιγα για τον μικρο σου!!!τι σου κανει,γλυκιες,τσαλιμια,ειναι σοβαρος?με το τσιγκελι θα στα βγαζω? Click για ανάπτυξη... Πηγα να δω εναν πνευμονολογο σχετικα με την αλλεργια και μου εδωσε καποια χαπια για τον βηχα(στην αρχη που τον πηρα τον Πλατωνα εβηχα πολυ) που τωρα εχει εξαφανιστει,τωρα εχω που και που κανα φτερνισμα και λιγο πρηξιμο στα σημεια που με γρατζουναει κατα τ'αλλα τιποτα σοβαρο...Χαδακια ερχεται και μου κανει το πρωι οταν σηκωνομαι οπου κανει και γουρ γουρ,καποιες φορες με ακολουθαει και γενικα οσο περναει ο καιρος αρχιζει να με συνηθιζει και γινεται ολο και πιο τρυφερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1754 1755 1756 1757 1758 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1756 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1756 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
λοιπον,hi !!!... θελω να σας κανω μια ερωτηση σχετικα με τα γατακια βιμανιας που απ οτι φαινεται γνωριζεται πολλα γι αυτα.. λοιπον,εγω εχω αγορασει απο pet shop στην ελλαδα ενα θηλυκο γατακι βιρμανιας...στο μαγαζι υπηρχαν 2 και μου ειπαν πως ηταν αδελφακια...το ενα ειχε τα λευκα γαντακια το αλλο οχι...ελα ομως που εμενα με διαλεξε αυτο που δεν ειχε λευκα γαντακια...εγω φυσικα δεν εκανα διακριση και πηρα την emma μου ασxετα που τα πατουσακια της ηταν και ειναι καφε!!!!!! η emma εχει ολα τα χαρακτηριστικα ενος βιρμανου(χρωμα τροιχωματος,σχημα προσωπου,χρωμα ματιων)ολα εκτος απο τα ασπρα γαντακια... μια κοπελα που βρηκα στο my cat μου ειπε πως γνωριζει απο γατακια βιρμανιας και πως η δικια μου ειναι...μου ειπε πως υπαρχουν γεννες που τα μωρα τυχαινει να βγαινουν με καφε ποδαρακια...αυτο οφειλεται στο οτι καποια γιαγια ή καποιος παππους ειναι π.χ.περσιας ή μισος περσιας μισος βιρμανος... εσας σας ρωταω για να παρω μια δευτερη γνωμη... σας ευχαριστω = ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:11 Ο πυρροθριξ: #35.111 17-01-09 21:11 να'μαστε κι εμεις σε παλιες ποζες,συντομα θα βγαλω καινουριες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:12 Ο πυρροθριξ: #35.112 17-01-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δυστυχως δεν μπορω να βγαλω πιο καθαρες γιατι δεν εχω camera και ετσι αναγκαζομαι να τις τραβαω απο το κινητο μου... Click για ανάπτυξη... στο φως του ηλιου να τις τραβας!!!θα φαινονται πολυ καθαρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.113 17-01-09 21:18 Να μερικες πιο καθαρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:22 Ο πυρροθριξ: #35.114 17-01-09 21:22 Αρχική Δημοσίευση από maRina33: λοιπον,hi !!!... θελω να σας κανω μια ερωτηση σχετικα με τα γατακια βιμανιας που απ οτι φαινεται γνωριζεται πολλα γι αυτα.. λοιπον,εγω εχω αγορασει απο pet shop στην ελλαδα ενα θηλυκο γατακι βιρμανιας...στο μαγαζι υπηρχαν 2 και μου ειπαν πως ηταν αδελφακια...το ενα ειχε τα λευκα γαντακια το αλλο οχι...ελα ομως που εμενα με διαλεξε αυτο που δεν ειχε λευκα γαντακια...εγω φυσικα δεν εκανα διακριση και πηρα την emma μου ασxετα που τα πατουσακια της ηταν και ειναι καφε!!!!!! η emma εχει ολα τα χαρακτηριστικα ενος βιρμανου(χρωμα τροιχωματος,σχημα προσωπου,χρωμα ματιων)ολα εκτος απο τα ασπρα γαντακια... μια κοπελα που βρηκα στο my cat μου ειπε πως γνωριζει απο γατακια βιρμανιας και πως η δικια μου ειναι...μου ειπε πως υπαρχουν γεννες που τα μωρα τυχαινει να βγαινουν με καφε ποδαρακια...αυτο οφειλεται στο οτι καποια γιαγια ή καποιος παππους ειναι π.χ.περσιας ή μισος περσιας μισος βιρμανος... εσας σας ρωταω για να παρω μια δευτερη γνωμη... σας ευχαριστω = ) Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι πως οταν μπλεκεται αλλο αιμα τα γαντακια χανονται!το γονιδιο που ευθυνεται για το σχηματισμο των γαντιων δεν ειναι πολυ ισχυρο και μολις μπει ξενο αιμα στην ρατσα χανεται.Ειναι μια κοπελα,η Γιουλη , που εχει μια βιρμανικη χωρις γαντακια σαν και την δικη σου.Η μιση ειναι ραγκντολ.Δεν παυει ομως να ειναι μια υπεροχη και γλυκια γατα.Και αυτης τα αδελφακια ειχαν καλτσακια.Για να λεμε ομως οτι μια γατα ειναι βιρμανιας πρεπει απαραιτητως να εχει καλτσακια.Ειναι στα στανταρτς της φυλης. Το θεμα ειναι πως για μια τετοια γατα δεν ξερω αν θα δωσει ευκολα χρηματα καποιος για να την παρει.Επομενως θα πρεπει να εξασφαλησεις τα σπιτακια των γατιων πριν γεννηθουν,πριν καν μεινει εγκυος η γατα θα σου ελεγα.Δεν φανταζομαι να θελεις να σου μεινουν ολα τα γατακια σπιτι..δυστυχως στο ακουσμα "ημιαιμο" πολυ κανουν πισω και χανουν μια υπεροχη γατα!Γι'αυτο μπορεις να ρωτησεις ανθρωπους -σαν γκαλοπ ας πουμε-να δεις αν θα ενδιαφεροντουσαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:24 Ο πυρροθριξ: #35.115 17-01-09 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να μερικες πιο καθαρες Click για ανάπτυξη... Θοδωρη ειναι ενας κουκλος να τον χαιρεσαι!!! πολυ ωραια ματια και ειναι και ασπρος-ασπρος!!!φτου-φτου!!!και πολυ ωραιο μπλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:26 Ο πυρροθριξ: #35.116 17-01-09 21:26 τελικα το παλεψες με την αλλεργια?ολα καλα φανταζομαι!!! πες μας βρε λιγα για τον μικρο σου!!!τι σου κανει,γλυκιες,τσαλιμια,ειναι σοβαρος?με το τσιγκελι θα στα βγαζω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maRina33 Νεοφερμένο μέλος Η maRina33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:27 Η maRina33 έγραψε: #35.117 17-01-09 21:27 κοιτα,εγω θελω να τα κρατησω ολα...τωρα η μαμα μου ειναι αντιθετη σ αυτο αλλα.... εχουμαι παρα πολλους γατοφιλους και ηδη μας εχουν ζητησει γυρω στα 10 ατομα γατακι..αλλα εγω τους λεω να μην βιαζονται και ολα θα πανε καλα...με τον γατο της γιουλη μπορει να ζευγαρωσει και η δικια μου...τον μορφεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Ο πυρροθριξ: #35.118 17-01-09 21:30 καλε τοση ωρα δεν σχολιασα τη Σεμελη!!ντροπη!!! Ρε Γιουλη τι κουκλα ειναι αυτη?αχ ενα ταμπακι κι εγω το ηθελα ρε γμτ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η moukelis έγραψε: #35.119 17-01-09 21:30 Τι ομορφος που εγινε Θοδωρη!Απο χαρακτηρα πως ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.120 17-01-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τελικα το παλεψες με την αλλεργια?ολα καλα φανταζομαι!!! πες μας βρε λιγα για τον μικρο σου!!!τι σου κανει,γλυκιες,τσαλιμια,ειναι σοβαρος?με το τσιγκελι θα στα βγαζω? Click για ανάπτυξη... Πηγα να δω εναν πνευμονολογο σχετικα με την αλλεργια και μου εδωσε καποια χαπια για τον βηχα(στην αρχη που τον πηρα τον Πλατωνα εβηχα πολυ) που τωρα εχει εξαφανιστει,τωρα εχω που και που κανα φτερνισμα και λιγο πρηξιμο στα σημεια που με γρατζουναει κατα τ'αλλα τιποτα σοβαρο...Χαδακια ερχεται και μου κανει το πρωι οταν σηκωνομαι οπου κανει και γουρ γουρ,καποιες φορες με ακολουθαει και γενικα οσο περναει ο καιρος αρχιζει να με συνηθιζει και γινεται ολο και πιο τρυφερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1754 1755 1756 1757 1758 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1756 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1756 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
να'μαστε κι εμεις σε παλιες ποζες,συντομα θα βγαλω καινουριες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:12 Ο πυρροθριξ: #35.112 17-01-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δυστυχως δεν μπορω να βγαλω πιο καθαρες γιατι δεν εχω camera και ετσι αναγκαζομαι να τις τραβαω απο το κινητο μου... Click για ανάπτυξη... στο φως του ηλιου να τις τραβας!!!θα φαινονται πολυ καθαρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.113 17-01-09 21:18 Να μερικες πιο καθαρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:22 Ο πυρροθριξ: #35.114 17-01-09 21:22 Αρχική Δημοσίευση από maRina33: λοιπον,hi !!!... θελω να σας κανω μια ερωτηση σχετικα με τα γατακια βιμανιας που απ οτι φαινεται γνωριζεται πολλα γι αυτα.. λοιπον,εγω εχω αγορασει απο pet shop στην ελλαδα ενα θηλυκο γατακι βιρμανιας...στο μαγαζι υπηρχαν 2 και μου ειπαν πως ηταν αδελφακια...το ενα ειχε τα λευκα γαντακια το αλλο οχι...ελα ομως που εμενα με διαλεξε αυτο που δεν ειχε λευκα γαντακια...εγω φυσικα δεν εκανα διακριση και πηρα την emma μου ασxετα που τα πατουσακια της ηταν και ειναι καφε!!!!!! η emma εχει ολα τα χαρακτηριστικα ενος βιρμανου(χρωμα τροιχωματος,σχημα προσωπου,χρωμα ματιων)ολα εκτος απο τα ασπρα γαντακια... μια κοπελα που βρηκα στο my cat μου ειπε πως γνωριζει απο γατακια βιρμανιας και πως η δικια μου ειναι...μου ειπε πως υπαρχουν γεννες που τα μωρα τυχαινει να βγαινουν με καφε ποδαρακια...αυτο οφειλεται στο οτι καποια γιαγια ή καποιος παππους ειναι π.χ.περσιας ή μισος περσιας μισος βιρμανος... εσας σας ρωταω για να παρω μια δευτερη γνωμη... σας ευχαριστω = ) Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι πως οταν μπλεκεται αλλο αιμα τα γαντακια χανονται!το γονιδιο που ευθυνεται για το σχηματισμο των γαντιων δεν ειναι πολυ ισχυρο και μολις μπει ξενο αιμα στην ρατσα χανεται.Ειναι μια κοπελα,η Γιουλη , που εχει μια βιρμανικη χωρις γαντακια σαν και την δικη σου.Η μιση ειναι ραγκντολ.Δεν παυει ομως να ειναι μια υπεροχη και γλυκια γατα.Και αυτης τα αδελφακια ειχαν καλτσακια.Για να λεμε ομως οτι μια γατα ειναι βιρμανιας πρεπει απαραιτητως να εχει καλτσακια.Ειναι στα στανταρτς της φυλης. Το θεμα ειναι πως για μια τετοια γατα δεν ξερω αν θα δωσει ευκολα χρηματα καποιος για να την παρει.Επομενως θα πρεπει να εξασφαλησεις τα σπιτακια των γατιων πριν γεννηθουν,πριν καν μεινει εγκυος η γατα θα σου ελεγα.Δεν φανταζομαι να θελεις να σου μεινουν ολα τα γατακια σπιτι..δυστυχως στο ακουσμα "ημιαιμο" πολυ κανουν πισω και χανουν μια υπεροχη γατα!Γι'αυτο μπορεις να ρωτησεις ανθρωπους -σαν γκαλοπ ας πουμε-να δεις αν θα ενδιαφεροντουσαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:24 Ο πυρροθριξ: #35.115 17-01-09 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να μερικες πιο καθαρες Click για ανάπτυξη... Θοδωρη ειναι ενας κουκλος να τον χαιρεσαι!!! πολυ ωραια ματια και ειναι και ασπρος-ασπρος!!!φτου-φτου!!!και πολυ ωραιο μπλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:26 Ο πυρροθριξ: #35.116 17-01-09 21:26 τελικα το παλεψες με την αλλεργια?ολα καλα φανταζομαι!!! πες μας βρε λιγα για τον μικρο σου!!!τι σου κανει,γλυκιες,τσαλιμια,ειναι σοβαρος?με το τσιγκελι θα στα βγαζω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maRina33 Νεοφερμένο μέλος Η maRina33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:27 Η maRina33 έγραψε: #35.117 17-01-09 21:27 κοιτα,εγω θελω να τα κρατησω ολα...τωρα η μαμα μου ειναι αντιθετη σ αυτο αλλα.... εχουμαι παρα πολλους γατοφιλους και ηδη μας εχουν ζητησει γυρω στα 10 ατομα γατακι..αλλα εγω τους λεω να μην βιαζονται και ολα θα πανε καλα...με τον γατο της γιουλη μπορει να ζευγαρωσει και η δικια μου...τον μορφεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Ο πυρροθριξ: #35.118 17-01-09 21:30 καλε τοση ωρα δεν σχολιασα τη Σεμελη!!ντροπη!!! Ρε Γιουλη τι κουκλα ειναι αυτη?αχ ενα ταμπακι κι εγω το ηθελα ρε γμτ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η moukelis έγραψε: #35.119 17-01-09 21:30 Τι ομορφος που εγινε Θοδωρη!Απο χαρακτηρα πως ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.120 17-01-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τελικα το παλεψες με την αλλεργια?ολα καλα φανταζομαι!!! πες μας βρε λιγα για τον μικρο σου!!!τι σου κανει,γλυκιες,τσαλιμια,ειναι σοβαρος?με το τσιγκελι θα στα βγαζω? Click για ανάπτυξη... Πηγα να δω εναν πνευμονολογο σχετικα με την αλλεργια και μου εδωσε καποια χαπια για τον βηχα(στην αρχη που τον πηρα τον Πλατωνα εβηχα πολυ) που τωρα εχει εξαφανιστει,τωρα εχω που και που κανα φτερνισμα και λιγο πρηξιμο στα σημεια που με γρατζουναει κατα τ'αλλα τιποτα σοβαρο...Χαδακια ερχεται και μου κανει το πρωι οταν σηκωνομαι οπου κανει και γουρ γουρ,καποιες φορες με ακολουθαει και γενικα οσο περναει ο καιρος αρχιζει να με συνηθιζει και γινεται ολο και πιο τρυφερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1754 1755 1756 1757 1758 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1756 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1756 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δυστυχως δεν μπορω να βγαλω πιο καθαρες γιατι δεν εχω camera και ετσι αναγκαζομαι να τις τραβαω απο το κινητο μου... Click για ανάπτυξη... στο φως του ηλιου να τις τραβας!!!θα φαινονται πολυ καθαρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.113 17-01-09 21:18 Να μερικες πιο καθαρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:22 Ο πυρροθριξ: #35.114 17-01-09 21:22 Αρχική Δημοσίευση από maRina33: λοιπον,hi !!!... θελω να σας κανω μια ερωτηση σχετικα με τα γατακια βιμανιας που απ οτι φαινεται γνωριζεται πολλα γι αυτα.. λοιπον,εγω εχω αγορασει απο pet shop στην ελλαδα ενα θηλυκο γατακι βιρμανιας...στο μαγαζι υπηρχαν 2 και μου ειπαν πως ηταν αδελφακια...το ενα ειχε τα λευκα γαντακια το αλλο οχι...ελα ομως που εμενα με διαλεξε αυτο που δεν ειχε λευκα γαντακια...εγω φυσικα δεν εκανα διακριση και πηρα την emma μου ασxετα που τα πατουσακια της ηταν και ειναι καφε!!!!!! η emma εχει ολα τα χαρακτηριστικα ενος βιρμανου(χρωμα τροιχωματος,σχημα προσωπου,χρωμα ματιων)ολα εκτος απο τα ασπρα γαντακια... μια κοπελα που βρηκα στο my cat μου ειπε πως γνωριζει απο γατακια βιρμανιας και πως η δικια μου ειναι...μου ειπε πως υπαρχουν γεννες που τα μωρα τυχαινει να βγαινουν με καφε ποδαρακια...αυτο οφειλεται στο οτι καποια γιαγια ή καποιος παππους ειναι π.χ.περσιας ή μισος περσιας μισος βιρμανος... εσας σας ρωταω για να παρω μια δευτερη γνωμη... σας ευχαριστω = ) Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι πως οταν μπλεκεται αλλο αιμα τα γαντακια χανονται!το γονιδιο που ευθυνεται για το σχηματισμο των γαντιων δεν ειναι πολυ ισχυρο και μολις μπει ξενο αιμα στην ρατσα χανεται.Ειναι μια κοπελα,η Γιουλη , που εχει μια βιρμανικη χωρις γαντακια σαν και την δικη σου.Η μιση ειναι ραγκντολ.Δεν παυει ομως να ειναι μια υπεροχη και γλυκια γατα.Και αυτης τα αδελφακια ειχαν καλτσακια.Για να λεμε ομως οτι μια γατα ειναι βιρμανιας πρεπει απαραιτητως να εχει καλτσακια.Ειναι στα στανταρτς της φυλης. Το θεμα ειναι πως για μια τετοια γατα δεν ξερω αν θα δωσει ευκολα χρηματα καποιος για να την παρει.Επομενως θα πρεπει να εξασφαλησεις τα σπιτακια των γατιων πριν γεννηθουν,πριν καν μεινει εγκυος η γατα θα σου ελεγα.Δεν φανταζομαι να θελεις να σου μεινουν ολα τα γατακια σπιτι..δυστυχως στο ακουσμα "ημιαιμο" πολυ κανουν πισω και χανουν μια υπεροχη γατα!Γι'αυτο μπορεις να ρωτησεις ανθρωπους -σαν γκαλοπ ας πουμε-να δεις αν θα ενδιαφεροντουσαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:24 Ο πυρροθριξ: #35.115 17-01-09 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να μερικες πιο καθαρες Click για ανάπτυξη... Θοδωρη ειναι ενας κουκλος να τον χαιρεσαι!!! πολυ ωραια ματια και ειναι και ασπρος-ασπρος!!!φτου-φτου!!!και πολυ ωραιο μπλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:26 Ο πυρροθριξ: #35.116 17-01-09 21:26 τελικα το παλεψες με την αλλεργια?ολα καλα φανταζομαι!!! πες μας βρε λιγα για τον μικρο σου!!!τι σου κανει,γλυκιες,τσαλιμια,ειναι σοβαρος?με το τσιγκελι θα στα βγαζω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maRina33 Νεοφερμένο μέλος Η maRina33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:27 Η maRina33 έγραψε: #35.117 17-01-09 21:27 κοιτα,εγω θελω να τα κρατησω ολα...τωρα η μαμα μου ειναι αντιθετη σ αυτο αλλα.... εχουμαι παρα πολλους γατοφιλους και ηδη μας εχουν ζητησει γυρω στα 10 ατομα γατακι..αλλα εγω τους λεω να μην βιαζονται και ολα θα πανε καλα...με τον γατο της γιουλη μπορει να ζευγαρωσει και η δικια μου...τον μορφεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Ο πυρροθριξ: #35.118 17-01-09 21:30 καλε τοση ωρα δεν σχολιασα τη Σεμελη!!ντροπη!!! Ρε Γιουλη τι κουκλα ειναι αυτη?αχ ενα ταμπακι κι εγω το ηθελα ρε γμτ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η moukelis έγραψε: #35.119 17-01-09 21:30 Τι ομορφος που εγινε Θοδωρη!Απο χαρακτηρα πως ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.120 17-01-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τελικα το παλεψες με την αλλεργια?ολα καλα φανταζομαι!!! πες μας βρε λιγα για τον μικρο σου!!!τι σου κανει,γλυκιες,τσαλιμια,ειναι σοβαρος?με το τσιγκελι θα στα βγαζω? Click για ανάπτυξη... Πηγα να δω εναν πνευμονολογο σχετικα με την αλλεργια και μου εδωσε καποια χαπια για τον βηχα(στην αρχη που τον πηρα τον Πλατωνα εβηχα πολυ) που τωρα εχει εξαφανιστει,τωρα εχω που και που κανα φτερνισμα και λιγο πρηξιμο στα σημεια που με γρατζουναει κατα τ'αλλα τιποτα σοβαρο...Χαδακια ερχεται και μου κανει το πρωι οταν σηκωνομαι οπου κανει και γουρ γουρ,καποιες φορες με ακολουθαει και γενικα οσο περναει ο καιρος αρχιζει να με συνηθιζει και γινεται ολο και πιο τρυφερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1754 1755 1756 1757 1758 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1756 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1756 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να μερικες πιο καθαρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:22 Ο πυρροθριξ: #35.114 17-01-09 21:22 Αρχική Δημοσίευση από maRina33: λοιπον,hi !!!... θελω να σας κανω μια ερωτηση σχετικα με τα γατακια βιμανιας που απ οτι φαινεται γνωριζεται πολλα γι αυτα.. λοιπον,εγω εχω αγορασει απο pet shop στην ελλαδα ενα θηλυκο γατακι βιρμανιας...στο μαγαζι υπηρχαν 2 και μου ειπαν πως ηταν αδελφακια...το ενα ειχε τα λευκα γαντακια το αλλο οχι...ελα ομως που εμενα με διαλεξε αυτο που δεν ειχε λευκα γαντακια...εγω φυσικα δεν εκανα διακριση και πηρα την emma μου ασxετα που τα πατουσακια της ηταν και ειναι καφε!!!!!! η emma εχει ολα τα χαρακτηριστικα ενος βιρμανου(χρωμα τροιχωματος,σχημα προσωπου,χρωμα ματιων)ολα εκτος απο τα ασπρα γαντακια... μια κοπελα που βρηκα στο my cat μου ειπε πως γνωριζει απο γατακια βιρμανιας και πως η δικια μου ειναι...μου ειπε πως υπαρχουν γεννες που τα μωρα τυχαινει να βγαινουν με καφε ποδαρακια...αυτο οφειλεται στο οτι καποια γιαγια ή καποιος παππους ειναι π.χ.περσιας ή μισος περσιας μισος βιρμανος... εσας σας ρωταω για να παρω μια δευτερη γνωμη... σας ευχαριστω = ) Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι πως οταν μπλεκεται αλλο αιμα τα γαντακια χανονται!το γονιδιο που ευθυνεται για το σχηματισμο των γαντιων δεν ειναι πολυ ισχυρο και μολις μπει ξενο αιμα στην ρατσα χανεται.Ειναι μια κοπελα,η Γιουλη , που εχει μια βιρμανικη χωρις γαντακια σαν και την δικη σου.Η μιση ειναι ραγκντολ.Δεν παυει ομως να ειναι μια υπεροχη και γλυκια γατα.Και αυτης τα αδελφακια ειχαν καλτσακια.Για να λεμε ομως οτι μια γατα ειναι βιρμανιας πρεπει απαραιτητως να εχει καλτσακια.Ειναι στα στανταρτς της φυλης. Το θεμα ειναι πως για μια τετοια γατα δεν ξερω αν θα δωσει ευκολα χρηματα καποιος για να την παρει.Επομενως θα πρεπει να εξασφαλησεις τα σπιτακια των γατιων πριν γεννηθουν,πριν καν μεινει εγκυος η γατα θα σου ελεγα.Δεν φανταζομαι να θελεις να σου μεινουν ολα τα γατακια σπιτι..δυστυχως στο ακουσμα "ημιαιμο" πολυ κανουν πισω και χανουν μια υπεροχη γατα!Γι'αυτο μπορεις να ρωτησεις ανθρωπους -σαν γκαλοπ ας πουμε-να δεις αν θα ενδιαφεροντουσαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:24 Ο πυρροθριξ: #35.115 17-01-09 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να μερικες πιο καθαρες Click για ανάπτυξη... Θοδωρη ειναι ενας κουκλος να τον χαιρεσαι!!! πολυ ωραια ματια και ειναι και ασπρος-ασπρος!!!φτου-φτου!!!και πολυ ωραιο μπλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:26 Ο πυρροθριξ: #35.116 17-01-09 21:26 τελικα το παλεψες με την αλλεργια?ολα καλα φανταζομαι!!! πες μας βρε λιγα για τον μικρο σου!!!τι σου κανει,γλυκιες,τσαλιμια,ειναι σοβαρος?με το τσιγκελι θα στα βγαζω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maRina33 Νεοφερμένο μέλος Η maRina33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:27 Η maRina33 έγραψε: #35.117 17-01-09 21:27 κοιτα,εγω θελω να τα κρατησω ολα...τωρα η μαμα μου ειναι αντιθετη σ αυτο αλλα.... εχουμαι παρα πολλους γατοφιλους και ηδη μας εχουν ζητησει γυρω στα 10 ατομα γατακι..αλλα εγω τους λεω να μην βιαζονται και ολα θα πανε καλα...με τον γατο της γιουλη μπορει να ζευγαρωσει και η δικια μου...τον μορφεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Ο πυρροθριξ: #35.118 17-01-09 21:30 καλε τοση ωρα δεν σχολιασα τη Σεμελη!!ντροπη!!! Ρε Γιουλη τι κουκλα ειναι αυτη?αχ ενα ταμπακι κι εγω το ηθελα ρε γμτ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η moukelis έγραψε: #35.119 17-01-09 21:30 Τι ομορφος που εγινε Θοδωρη!Απο χαρακτηρα πως ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.120 17-01-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τελικα το παλεψες με την αλλεργια?ολα καλα φανταζομαι!!! πες μας βρε λιγα για τον μικρο σου!!!τι σου κανει,γλυκιες,τσαλιμια,ειναι σοβαρος?με το τσιγκελι θα στα βγαζω? Click για ανάπτυξη... Πηγα να δω εναν πνευμονολογο σχετικα με την αλλεργια και μου εδωσε καποια χαπια για τον βηχα(στην αρχη που τον πηρα τον Πλατωνα εβηχα πολυ) που τωρα εχει εξαφανιστει,τωρα εχω που και που κανα φτερνισμα και λιγο πρηξιμο στα σημεια που με γρατζουναει κατα τ'αλλα τιποτα σοβαρο...Χαδακια ερχεται και μου κανει το πρωι οταν σηκωνομαι οπου κανει και γουρ γουρ,καποιες φορες με ακολουθαει και γενικα οσο περναει ο καιρος αρχιζει να με συνηθιζει και γινεται ολο και πιο τρυφερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1754 1755 1756 1757 1758 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1756 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1756 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από maRina33: λοιπον,hi !!!... θελω να σας κανω μια ερωτηση σχετικα με τα γατακια βιμανιας που απ οτι φαινεται γνωριζεται πολλα γι αυτα.. λοιπον,εγω εχω αγορασει απο pet shop στην ελλαδα ενα θηλυκο γατακι βιρμανιας...στο μαγαζι υπηρχαν 2 και μου ειπαν πως ηταν αδελφακια...το ενα ειχε τα λευκα γαντακια το αλλο οχι...ελα ομως που εμενα με διαλεξε αυτο που δεν ειχε λευκα γαντακια...εγω φυσικα δεν εκανα διακριση και πηρα την emma μου ασxετα που τα πατουσακια της ηταν και ειναι καφε!!!!!! η emma εχει ολα τα χαρακτηριστικα ενος βιρμανου(χρωμα τροιχωματος,σχημα προσωπου,χρωμα ματιων)ολα εκτος απο τα ασπρα γαντακια... μια κοπελα που βρηκα στο my cat μου ειπε πως γνωριζει απο γατακια βιρμανιας και πως η δικια μου ειναι...μου ειπε πως υπαρχουν γεννες που τα μωρα τυχαινει να βγαινουν με καφε ποδαρακια...αυτο οφειλεται στο οτι καποια γιαγια ή καποιος παππους ειναι π.χ.περσιας ή μισος περσιας μισος βιρμανος... εσας σας ρωταω για να παρω μια δευτερη γνωμη... σας ευχαριστω = ) Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι πως οταν μπλεκεται αλλο αιμα τα γαντακια χανονται!το γονιδιο που ευθυνεται για το σχηματισμο των γαντιων δεν ειναι πολυ ισχυρο και μολις μπει ξενο αιμα στην ρατσα χανεται.Ειναι μια κοπελα,η Γιουλη , που εχει μια βιρμανικη χωρις γαντακια σαν και την δικη σου.Η μιση ειναι ραγκντολ.Δεν παυει ομως να ειναι μια υπεροχη και γλυκια γατα.Και αυτης τα αδελφακια ειχαν καλτσακια.Για να λεμε ομως οτι μια γατα ειναι βιρμανιας πρεπει απαραιτητως να εχει καλτσακια.Ειναι στα στανταρτς της φυλης. Το θεμα ειναι πως για μια τετοια γατα δεν ξερω αν θα δωσει ευκολα χρηματα καποιος για να την παρει.Επομενως θα πρεπει να εξασφαλησεις τα σπιτακια των γατιων πριν γεννηθουν,πριν καν μεινει εγκυος η γατα θα σου ελεγα.Δεν φανταζομαι να θελεις να σου μεινουν ολα τα γατακια σπιτι..δυστυχως στο ακουσμα "ημιαιμο" πολυ κανουν πισω και χανουν μια υπεροχη γατα!Γι'αυτο μπορεις να ρωτησεις ανθρωπους -σαν γκαλοπ ας πουμε-να δεις αν θα ενδιαφεροντουσαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:24 Ο πυρροθριξ: #35.115 17-01-09 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να μερικες πιο καθαρες Click για ανάπτυξη... Θοδωρη ειναι ενας κουκλος να τον χαιρεσαι!!! πολυ ωραια ματια και ειναι και ασπρος-ασπρος!!!φτου-φτου!!!και πολυ ωραιο μπλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:26 Ο πυρροθριξ: #35.116 17-01-09 21:26 τελικα το παλεψες με την αλλεργια?ολα καλα φανταζομαι!!! πες μας βρε λιγα για τον μικρο σου!!!τι σου κανει,γλυκιες,τσαλιμια,ειναι σοβαρος?με το τσιγκελι θα στα βγαζω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maRina33 Νεοφερμένο μέλος Η maRina33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:27 Η maRina33 έγραψε: #35.117 17-01-09 21:27 κοιτα,εγω θελω να τα κρατησω ολα...τωρα η μαμα μου ειναι αντιθετη σ αυτο αλλα.... εχουμαι παρα πολλους γατοφιλους και ηδη μας εχουν ζητησει γυρω στα 10 ατομα γατακι..αλλα εγω τους λεω να μην βιαζονται και ολα θα πανε καλα...με τον γατο της γιουλη μπορει να ζευγαρωσει και η δικια μου...τον μορφεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Ο πυρροθριξ: #35.118 17-01-09 21:30 καλε τοση ωρα δεν σχολιασα τη Σεμελη!!ντροπη!!! Ρε Γιουλη τι κουκλα ειναι αυτη?αχ ενα ταμπακι κι εγω το ηθελα ρε γμτ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η moukelis έγραψε: #35.119 17-01-09 21:30 Τι ομορφος που εγινε Θοδωρη!Απο χαρακτηρα πως ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.120 17-01-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τελικα το παλεψες με την αλλεργια?ολα καλα φανταζομαι!!! πες μας βρε λιγα για τον μικρο σου!!!τι σου κανει,γλυκιες,τσαλιμια,ειναι σοβαρος?με το τσιγκελι θα στα βγαζω? Click για ανάπτυξη... Πηγα να δω εναν πνευμονολογο σχετικα με την αλλεργια και μου εδωσε καποια χαπια για τον βηχα(στην αρχη που τον πηρα τον Πλατωνα εβηχα πολυ) που τωρα εχει εξαφανιστει,τωρα εχω που και που κανα φτερνισμα και λιγο πρηξιμο στα σημεια που με γρατζουναει κατα τ'αλλα τιποτα σοβαρο...Χαδακια ερχεται και μου κανει το πρωι οταν σηκωνομαι οπου κανει και γουρ γουρ,καποιες φορες με ακολουθαει και γενικα οσο περναει ο καιρος αρχιζει να με συνηθιζει και γινεται ολο και πιο τρυφερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1754 1755 1756 1757 1758 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1756 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1756 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να μερικες πιο καθαρες Click για ανάπτυξη... Θοδωρη ειναι ενας κουκλος να τον χαιρεσαι!!! πολυ ωραια ματια και ειναι και ασπρος-ασπρος!!!φτου-φτου!!!και πολυ ωραιο μπλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:26 Ο πυρροθριξ: #35.116 17-01-09 21:26 τελικα το παλεψες με την αλλεργια?ολα καλα φανταζομαι!!! πες μας βρε λιγα για τον μικρο σου!!!τι σου κανει,γλυκιες,τσαλιμια,ειναι σοβαρος?με το τσιγκελι θα στα βγαζω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maRina33 Νεοφερμένο μέλος Η maRina33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:27 Η maRina33 έγραψε: #35.117 17-01-09 21:27 κοιτα,εγω θελω να τα κρατησω ολα...τωρα η μαμα μου ειναι αντιθετη σ αυτο αλλα.... εχουμαι παρα πολλους γατοφιλους και ηδη μας εχουν ζητησει γυρω στα 10 ατομα γατακι..αλλα εγω τους λεω να μην βιαζονται και ολα θα πανε καλα...με τον γατο της γιουλη μπορει να ζευγαρωσει και η δικια μου...τον μορφεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Ο πυρροθριξ: #35.118 17-01-09 21:30 καλε τοση ωρα δεν σχολιασα τη Σεμελη!!ντροπη!!! Ρε Γιουλη τι κουκλα ειναι αυτη?αχ ενα ταμπακι κι εγω το ηθελα ρε γμτ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η moukelis έγραψε: #35.119 17-01-09 21:30 Τι ομορφος που εγινε Θοδωρη!Απο χαρακτηρα πως ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.120 17-01-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τελικα το παλεψες με την αλλεργια?ολα καλα φανταζομαι!!! πες μας βρε λιγα για τον μικρο σου!!!τι σου κανει,γλυκιες,τσαλιμια,ειναι σοβαρος?με το τσιγκελι θα στα βγαζω? Click για ανάπτυξη... Πηγα να δω εναν πνευμονολογο σχετικα με την αλλεργια και μου εδωσε καποια χαπια για τον βηχα(στην αρχη που τον πηρα τον Πλατωνα εβηχα πολυ) που τωρα εχει εξαφανιστει,τωρα εχω που και που κανα φτερνισμα και λιγο πρηξιμο στα σημεια που με γρατζουναει κατα τ'αλλα τιποτα σοβαρο...Χαδακια ερχεται και μου κανει το πρωι οταν σηκωνομαι οπου κανει και γουρ γουρ,καποιες φορες με ακολουθαει και γενικα οσο περναει ο καιρος αρχιζει να με συνηθιζει και γινεται ολο και πιο τρυφερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1754 1755 1756 1757 1758 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1756 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1756 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τελικα το παλεψες με την αλλεργια?ολα καλα φανταζομαι!!! πες μας βρε λιγα για τον μικρο σου!!!τι σου κανει,γλυκιες,τσαλιμια,ειναι σοβαρος?με το τσιγκελι θα στα βγαζω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maRina33 Νεοφερμένο μέλος Η maRina33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:27 Η maRina33 έγραψε: #35.117 17-01-09 21:27 κοιτα,εγω θελω να τα κρατησω ολα...τωρα η μαμα μου ειναι αντιθετη σ αυτο αλλα.... εχουμαι παρα πολλους γατοφιλους και ηδη μας εχουν ζητησει γυρω στα 10 ατομα γατακι..αλλα εγω τους λεω να μην βιαζονται και ολα θα πανε καλα...με τον γατο της γιουλη μπορει να ζευγαρωσει και η δικια μου...τον μορφεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Ο πυρροθριξ: #35.118 17-01-09 21:30 καλε τοση ωρα δεν σχολιασα τη Σεμελη!!ντροπη!!! Ρε Γιουλη τι κουκλα ειναι αυτη?αχ ενα ταμπακι κι εγω το ηθελα ρε γμτ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η moukelis έγραψε: #35.119 17-01-09 21:30 Τι ομορφος που εγινε Θοδωρη!Απο χαρακτηρα πως ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.120 17-01-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τελικα το παλεψες με την αλλεργια?ολα καλα φανταζομαι!!! πες μας βρε λιγα για τον μικρο σου!!!τι σου κανει,γλυκιες,τσαλιμια,ειναι σοβαρος?με το τσιγκελι θα στα βγαζω? Click για ανάπτυξη... Πηγα να δω εναν πνευμονολογο σχετικα με την αλλεργια και μου εδωσε καποια χαπια για τον βηχα(στην αρχη που τον πηρα τον Πλατωνα εβηχα πολυ) που τωρα εχει εξαφανιστει,τωρα εχω που και που κανα φτερνισμα και λιγο πρηξιμο στα σημεια που με γρατζουναει κατα τ'αλλα τιποτα σοβαρο...Χαδακια ερχεται και μου κανει το πρωι οταν σηκωνομαι οπου κανει και γουρ γουρ,καποιες φορες με ακολουθαει και γενικα οσο περναει ο καιρος αρχιζει να με συνηθιζει και γινεται ολο και πιο τρυφερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1754 1755 1756 1757 1758 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1756 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1756 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κοιτα,εγω θελω να τα κρατησω ολα...τωρα η μαμα μου ειναι αντιθετη σ αυτο αλλα.... εχουμαι παρα πολλους γατοφιλους και ηδη μας εχουν ζητησει γυρω στα 10 ατομα γατακι..αλλα εγω τους λεω να μην βιαζονται και ολα θα πανε καλα...με τον γατο της γιουλη μπορει να ζευγαρωσει και η δικια μου...τον μορφεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Ο πυρροθριξ: #35.118 17-01-09 21:30 καλε τοση ωρα δεν σχολιασα τη Σεμελη!!ντροπη!!! Ρε Γιουλη τι κουκλα ειναι αυτη?αχ ενα ταμπακι κι εγω το ηθελα ρε γμτ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η moukelis έγραψε: #35.119 17-01-09 21:30 Τι ομορφος που εγινε Θοδωρη!Απο χαρακτηρα πως ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.120 17-01-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τελικα το παλεψες με την αλλεργια?ολα καλα φανταζομαι!!! πες μας βρε λιγα για τον μικρο σου!!!τι σου κανει,γλυκιες,τσαλιμια,ειναι σοβαρος?με το τσιγκελι θα στα βγαζω? Click για ανάπτυξη... Πηγα να δω εναν πνευμονολογο σχετικα με την αλλεργια και μου εδωσε καποια χαπια για τον βηχα(στην αρχη που τον πηρα τον Πλατωνα εβηχα πολυ) που τωρα εχει εξαφανιστει,τωρα εχω που και που κανα φτερνισμα και λιγο πρηξιμο στα σημεια που με γρατζουναει κατα τ'αλλα τιποτα σοβαρο...Χαδακια ερχεται και μου κανει το πρωι οταν σηκωνομαι οπου κανει και γουρ γουρ,καποιες φορες με ακολουθαει και γενικα οσο περναει ο καιρος αρχιζει να με συνηθιζει και γινεται ολο και πιο τρυφερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1754 1755 1756 1757 1758 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1756 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1756 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλε τοση ωρα δεν σχολιασα τη Σεμελη!!ντροπη!!! Ρε Γιουλη τι κουκλα ειναι αυτη?αχ ενα ταμπακι κι εγω το ηθελα ρε γμτ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η moukelis έγραψε: #35.119 17-01-09 21:30 Τι ομορφος που εγινε Θοδωρη!Απο χαρακτηρα πως ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.120 17-01-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τελικα το παλεψες με την αλλεργια?ολα καλα φανταζομαι!!! πες μας βρε λιγα για τον μικρο σου!!!τι σου κανει,γλυκιες,τσαλιμια,ειναι σοβαρος?με το τσιγκελι θα στα βγαζω? Click για ανάπτυξη... Πηγα να δω εναν πνευμονολογο σχετικα με την αλλεργια και μου εδωσε καποια χαπια για τον βηχα(στην αρχη που τον πηρα τον Πλατωνα εβηχα πολυ) που τωρα εχει εξαφανιστει,τωρα εχω που και που κανα φτερνισμα και λιγο πρηξιμο στα σημεια που με γρατζουναει κατα τ'αλλα τιποτα σοβαρο...Χαδακια ερχεται και μου κανει το πρωι οταν σηκωνομαι οπου κανει και γουρ γουρ,καποιες φορες με ακολουθαει και γενικα οσο περναει ο καιρος αρχιζει να με συνηθιζει και γινεται ολο και πιο τρυφερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1754 1755 1756 1757 1758 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1756 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1756 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Τι ομορφος που εγινε Θοδωρη!Απο χαρακτηρα πως ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.120 17-01-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τελικα το παλεψες με την αλλεργια?ολα καλα φανταζομαι!!! πες μας βρε λιγα για τον μικρο σου!!!τι σου κανει,γλυκιες,τσαλιμια,ειναι σοβαρος?με το τσιγκελι θα στα βγαζω? Click για ανάπτυξη... Πηγα να δω εναν πνευμονολογο σχετικα με την αλλεργια και μου εδωσε καποια χαπια για τον βηχα(στην αρχη που τον πηρα τον Πλατωνα εβηχα πολυ) που τωρα εχει εξαφανιστει,τωρα εχω που και που κανα φτερνισμα και λιγο πρηξιμο στα σημεια που με γρατζουναει κατα τ'αλλα τιποτα σοβαρο...Χαδακια ερχεται και μου κανει το πρωι οταν σηκωνομαι οπου κανει και γουρ γουρ,καποιες φορες με ακολουθαει και γενικα οσο περναει ο καιρος αρχιζει να με συνηθιζει και γινεται ολο και πιο τρυφερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τελικα το παλεψες με την αλλεργια?ολα καλα φανταζομαι!!! πες μας βρε λιγα για τον μικρο σου!!!τι σου κανει,γλυκιες,τσαλιμια,ειναι σοβαρος?με το τσιγκελι θα στα βγαζω? Click για ανάπτυξη... Πηγα να δω εναν πνευμονολογο σχετικα με την αλλεργια και μου εδωσε καποια χαπια για τον βηχα(στην αρχη που τον πηρα τον Πλατωνα εβηχα πολυ) που τωρα εχει εξαφανιστει,τωρα εχω που και που κανα φτερνισμα και λιγο πρηξιμο στα σημεια που με γρατζουναει κατα τ'αλλα τιποτα σοβαρο...Χαδακια ερχεται και μου κανει το πρωι οταν σηκωνομαι οπου κανει και γουρ γουρ,καποιες φορες με ακολουθαει και γενικα οσο περναει ο καιρος αρχιζει να με συνηθιζει και γινεται ολο και πιο τρυφερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.