Birman-maniacs

Τι εννοεις στο στυλ μου;Ειναι Helmi;:lol:

Τι λεει? Θα αρχισετε και δω στυλιστικες συζητησεις?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι λεει? Θα αρχισετε και δω στυλιστικες συζητησεις?
Αμαν μωρε Παυλο,ολο γκρινιαζεις!:mad::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αμαν μωρε Παυλο,ολο γκρινιαζεις!:mad::lol:

Που να με γνωρισεις κιολας. Θα νομιζεις οτι τωρα απαγγελω.

Αληθεια;Μπα,κανεις δε με ξεπερνα,αμα εχουμε την ευκαιρια να γνωριστουμε απο κοντα θα φερω και το Δημητρη,να σου πει τι τραβαει 8 χρονια τωρα...

καλησπέρα σε όλους!!!

Ως ειδικοί birman-iacs θα ήθελα τη βοήθειά σας στην αναζήτηση ενός γατούλη ( birman φυσικά )..... Το θέλω πάααααρα πολύ γιαυτό ότι πληροφορία μπορεί κάποιος να μου δώσει...ευπρόσδεκτη!!;)

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων....

Βασιλική

καλησπέρα σε όλους!!!

Ως ειδικοί birman-iacs θα ήθελα τη βοήθειά σας στην αναζήτηση ενός γατούλη ( birman φυσικά )..... Το θέλω πάααααρα πολύ γιαυτό ότι πληροφορία μπορεί κάποιος να μου δώσει...ευπρόσδεκτη!!;)

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων....

Βασιλική

Aν θες να παρεις γατα βιρμανιας θα πρεπει να την αναζητησεις σε καποιο εκτροφειο του εξωτερικου καθως στην Ελλαδα δεν υπαρχει εκτροφειο...για περισσοτερες πληροφοριες κοιταξε το ακολουθο site: https://www.birman.gr/

Γεια σας παιδια !χαθηκαμε!!!
Θοδωρη απ'ο,τι βλεπω ο γατος σου εχει γινει γαταρος!!!αλλα βαλε βρε παιδι μου μια καθαρη φωτο να τον θαυμασω!!!
νομιζω ειμαστε και συνομηλικοι!!!:)

Γεια σας παιδια !χαθηκαμε!!!
Θοδωρη απ'ο,τι βλεπω ο γατος σου εχει γινει γαταρος!!!αλλα βαλε βρε παιδι μου μια καθαρη φωτο να τον θαυμασω!!!
νομιζω ειμαστε και συνομηλικοι!!!:)

Δυστυχως δεν μπορω να βγαλω πιο καθαρες γιατι δεν εχω camera και ετσι αναγκαζομαι να τις τραβαω απο το κινητο μου...

Σιγά βρε παιδιά, είμαστε και καρδιακοί και σε κρίσιμη ηλικία!!!:redface:

Θα μας πεθάνετε...πως να αντέξω τόση ομορφιά, πως...; :happy:

λοιπον,hi !!!...

θελω να σας κανω μια ερωτηση σχετικα με τα γατακια βιμανιας που απ οτι φαινεται γνωριζεται πολλα γι αυτα..

λοιπον,εγω εχω αγορασει απο pet shop στην ελλαδα ενα θηλυκο γατακι βιρμανιας...στο μαγαζι υπηρχαν 2 και μου ειπαν πως ηταν αδελφακια...το ενα ειχε τα λευκα γαντακια το αλλο οχι...ελα ομως που εμενα με διαλεξε αυτο που δεν ειχε λευκα γαντακια...εγω φυσικα δεν εκανα διακριση και πηρα την emma μου ασxετα που τα πατουσακια της ηταν και ειναι καφε!!!!!!

η emma εχει ολα τα χαρακτηριστικα ενος βιρμανου(χρωμα τροιχωματος,σχημα προσωπου,χρωμα ματιων)ολα εκτος απο τα ασπρα γαντακια...

μια κοπελα που βρηκα στο my cat μου ειπε πως γνωριζει απο γατακια βιρμανιας και πως η δικια μου ειναι...μου ειπε πως υπαρχουν γεννες που τα μωρα τυχαινει να βγαινουν με καφε ποδαρακια...αυτο οφειλεται στο οτι καποια γιαγια ή καποιος παππους ειναι π.χ.περσιας ή μισος περσιας μισος βιρμανος...

εσας σας ρωταω για να παρω μια δευτερη γνωμη...

σας ευχαριστω = ):up::up::up::up::up:

attachment.php

attachment.php

attachment.php

να'μαστε κι εμεις σε παλιες ποζες,συντομα θα βγαλω καινουριες!!!:)

Δυστυχως δεν μπορω να βγαλω πιο καθαρες γιατι δεν εχω camera και ετσι αναγκαζομαι να τις τραβαω απο το κινητο μου...
στο φως του ηλιου να τις τραβας!!!θα φαινονται πολυ καθαρα!!;)

Να μερικες πιο καθαρες

λοιπον,hi !!!...

θελω να σας κανω μια ερωτηση σχετικα με τα γατακια βιμανιας που απ οτι φαινεται γνωριζεται πολλα γι αυτα..

λοιπον,εγω εχω αγορασει απο pet shop στην ελλαδα ενα θηλυκο γατακι βιρμανιας...στο μαγαζι υπηρχαν 2 και μου ειπαν πως ηταν αδελφακια...το ενα ειχε τα λευκα γαντακια το αλλο οχι...ελα ομως που εμενα με διαλεξε αυτο που δεν ειχε λευκα γαντακια...εγω φυσικα δεν εκανα διακριση και πηρα την emma μου ασxετα που τα πατουσακια της ηταν και ειναι καφε!!!!!!

η emma εχει ολα τα χαρακτηριστικα ενος βιρμανου(χρωμα τροιχωματος,σχημα προσωπου,χρωμα ματιων)ολα εκτος απο τα ασπρα γαντακια...

μια κοπελα που βρηκα στο my cat μου ειπε πως γνωριζει απο γατακια βιρμανιας και πως η δικια μου ειναι...μου ειπε πως υπαρχουν γεννες που τα μωρα τυχαινει να βγαινουν με καφε ποδαρακια...αυτο οφειλεται στο οτι καποια γιαγια ή καποιος παππους ειναι π.χ.περσιας ή μισος περσιας μισος βιρμανος...

εσας σας ρωταω για να παρω μια δευτερη γνωμη...

σας ευχαριστω = ):up::up::up::up::up:
η αληθεια ειναι πως οταν μπλεκεται αλλο αιμα τα γαντακια χανονται!το γονιδιο που ευθυνεται για το σχηματισμο των γαντιων δεν ειναι πολυ ισχυρο και μολις μπει ξενο αιμα στην ρατσα χανεται.Ειναι μια κοπελα,η Γιουλη , που εχει μια βιρμανικη χωρις γαντακια σαν και την δικη σου.Η μιση ειναι ραγκντολ.Δεν παυει ομως να ειναι μια υπεροχη και γλυκια γατα.Και αυτης τα αδελφακια ειχαν καλτσακια.Για να λεμε ομως οτι μια γατα ειναι βιρμανιας πρεπει απαραιτητως να εχει καλτσακια.Ειναι στα στανταρτς της φυλης.

Το θεμα ειναι πως για μια τετοια γατα δεν ξερω αν θα δωσει ευκολα χρηματα καποιος για να την παρει.Επομενως θα πρεπει να εξασφαλησεις τα σπιτακια των γατιων πριν γεννηθουν,πριν καν μεινει εγκυος η γατα θα σου ελεγα.Δεν φανταζομαι να θελεις να σου μεινουν ολα τα γατακια σπιτι..δυστυχως στο ακουσμα "ημιαιμο" πολυ κανουν πισω και χανουν μια υπεροχη γατα!Γι'αυτο μπορεις να ρωτησεις ανθρωπους -σαν γκαλοπ ας πουμε-να δεις αν θα ενδιαφεροντουσαν.

Να μερικες πιο καθαρες

Θοδωρη ειναι ενας κουκλος να τον χαιρεσαι!!!:inlove::inlove::inlove:
πολυ ωραια ματια και ειναι και ασπρος-ασπρος!!!φτου-φτου!!!και πολυ ωραιο μπλε!!!

τελικα το παλεψες με την αλλεργια?ολα καλα φανταζομαι!!!:up:
πες μας βρε λιγα για τον μικρο σου!!!τι σου κανει,γλυκιες,τσαλιμια,ειναι σοβαρος?με το τσιγκελι θα στα βγαζω?:P

κοιτα,εγω θελω να τα κρατησω ολα...τωρα η μαμα μου ειναι αντιθετη σ αυτο αλλα....:)

εχουμαι παρα πολλους γατοφιλους και ηδη μας εχουν ζητησει γυρω στα 10 ατομα γατακι..αλλα εγω τους λεω να μην βιαζονται και ολα θα πανε καλα...με τον γατο της γιουλη μπορει να ζευγαρωσει και η δικια μου...τον μορφεα:up:

καλε τοση ωρα δεν σχολιασα τη Σεμελη!!ντροπη!!!
Ρε Γιουλη τι κουκλα ειναι αυτη?αχ ενα ταμπακι κι εγω το ηθελα ρε γμτ!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τι ομορφος που εγινε Θοδωρη!Απο χαρακτηρα πως ειναι;

τελικα το παλεψες με την αλλεργια?ολα καλα φανταζομαι!!!:up:
πες μας βρε λιγα για τον μικρο σου!!!τι σου κανει,γλυκιες,τσαλιμια,ειναι σοβαρος?με το τσιγκελι θα στα βγαζω?:P

Πηγα να δω εναν πνευμονολογο σχετικα με την αλλεργια και μου εδωσε καποια χαπια για τον βηχα(στην αρχη που τον πηρα τον Πλατωνα εβηχα πολυ) που τωρα εχει εξαφανιστει,τωρα εχω που και που κανα φτερνισμα και λιγο πρηξιμο στα σημεια που με γρατζουναει κατα τ'αλλα τιποτα σοβαρο...Χαδακια ερχεται και μου κανει το πρωι οταν σηκωνομαι οπου κανει και γουρ γουρ,καποιες φορες με ακολουθαει και γενικα οσο περναει ο καιρος αρχιζει να με συνηθιζει και γινεται ολο και πιο τρυφερος:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back