Birman-maniacs

DSCN1502.jpg

μετά τις σφαλιάρες!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παλια μου τέχνη...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DSCN1510.jpg

θα σε φάω...δως του Αθηνα..

n1345794297_1080770_1226.jpg

n1345794297_1080771_2104.jpg

n536264002_1324376_5031.jpg
n1008731276_30083304_1268.jpg

Μολις γυρισα απο την κοπη της πιτας του Mycat δυστυχως ομως δεν κερδισα το φλουρι αλλα το κερδισε η Κατερινα...:D

DSCN1496.jpg

να πεφτει και λιγο ξύλο!

Εγω πιστευω οτι τσακωνονται γιατι η Αθηνα θελει να γλυψει την σοκολατενια μυτουλα του Ιωνα για να γλυκαθει και εκεινος δεν την αφηνει:lol::lol:

α μπράβο!καλέ που χάθηκε αυτή?:hmm:έγινε και κοπή πίτας?πού καλε?δεν το πήρα χαμπαρι...

Εγω πιστευω οτι τσακωνονται γιατι η Αθηνα θελει να γλυψει την σοκολατενια μυτουλα του Ιωνα για να γλυκαθει και εκεινος δεν την αφηνει:lol::lol:

δεν ξέρω για τη μύτη, αλλά τα σοκολατένια αυτιά τα αρπάζει...:lol:βλέπεις τα σαγονάκια να περνάνε ξυστά...λες να τον πιάσει στις δαγκωνιες τον Πλατωνα?:hmm::D

Τι κουκλιά είναι αυτά; :blink::inlove::inlove::inlove:

δεν ξέρω για τη μύτη, αλλά τα σοκολατένια αυτιά τα αρπάζει...:lol:βλέπεις τα σαγονάκια να περνάνε ξυστά...λες να τον πιάσει στις δαγκωνιες τον Πλατωνα?:hmm::D

Αμα ερθει ο Πλατωνας πιστευω θα την βαλει σε ταξη...:lol:

α μπράβο!καλέ που χάθηκε αυτή?:hmm:έγινε και κοπή πίτας?πού καλε?δεν το πήρα χαμπαρι...

https://www.mypetz.gr/threads/Πότε-θα-πάμε-για-καφέ.220844/

Ξαναγυρισε το Βιρμανοπαρεακι! :up:

Ο Ερωτας...πολυ αντροφατσα ρε παιδι μου:up:...οχι σαν τα δικα μας...τα λαπαδοφατσα:lol:
ο Πλατωνας δε ΘΕΟΣ!!!!:up::up:να τον χαιρεσαι Θοδωρη! Πολυ χαρηκα που ξεπερασες το θεμα της αλλεργιας!!ΜΠΡΑΒΟ!!:up:
βασακο το ζευγαρακι σου δεν το χορταινω!!:)

θελω κ εγωωωωωωωωωωωωωωω

τις λατρευω αυτες τις γατες,δυστηχως δεν εχω μια....ψαχνω πολυ καιρο αλλα ολες ειναι πανακριβες μιας που ολα εχουν γινει εμποριο πια,κ δεχομαι να πουλησεις ενα ζωο για να κανεις αποσβεση οσων εδωσες κ εσυ για να το αγορασεις αλλα οταν γενναει 10γατακια νομιζω οτι ειναι υπεραρκετα να τα πουλαν 100 ευρω,μετα ειναι εμποριο...θελω πολυ μια τετοια γατα,εχω μια φανταστικη γατουλα(οχι ρατσας)κ θελω κ μια βιρμανιας....δυστηχως ειμαι ακομα φοιτητρια(στην κτηνιατρικη)κ δεν εχω τοσα λεφτα που ζητανε...αν καποιος την πουλαει σε μια λογικη τιμη ή την χαριζει θελω πολυ....

σε ποια κτηνιατρική είσαι φοιτήτρια?:hmm:

τις λατρευω αυτες τις γατες,δυστηχως δεν εχω μια....ψαχνω πολυ καιρο αλλα ολες ειναι πανακριβες μιας που ολα εχουν γινει εμποριο πια,κ δεχομαι να πουλησεις ενα ζωο για να κανεις αποσβεση οσων εδωσες κ εσυ για να το αγορασεις αλλα οταν γενναει 10γατακια νομιζω οτι ειναι υπεραρκετα να τα πουλαν 100 ευρω,μετα ειναι εμποριο...θελω πολυ μια τετοια γατα,εχω μια φανταστικη γατουλα(οχι ρατσας)κ θελω κ μια βιρμανιας....δυστηχως ειμαι ακομα φοιτητρια(στην κτηνιατρικη)κ δεν εχω τοσα λεφτα που ζητανε...αν καποιος την πουλαει σε μια λογικη τιμη ή την χαριζει θελω πολυ....

Δυστηχως γεννες δεν υπαρχουν ακομα ωστε να σου χαρισει καποιος μια ή να στην πουλησει...

Απιστευτο!!:blink:
Καθηγητρια και μαθητρια συναντιουνται στο τσατινγκ:P:lol::up:
Μικρος που ειναι ο κοσμος!!!:rolleyes:

και θέλει και βιρμανάκι...:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back