Birman-maniacs

ειμαστε λίγο γρηγοροι!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μονο γρηγορες...Κοριτσια καντε λιγο κρατει,παω να βαλω τα μακαρονια κι ερχομαι.:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω με τον Ιωνα φάγαμε ήδη!:)

Μονο γρηγορες...Κοριτσια καντε λιγο κρατει,παω να βαλω τα μακαρονια κι ερχομαι.:lol:

εγω με τον Ιωνα φάγαμε ήδη!:)
:lol::lol::lol::lol::lol:

ετσι και ο Ιων...όπου κι αν βρίσκετε αν ακούσει μαχαιρι ή πιατο....εφτασε...με κλειστο μάτι απ΄τον ύπνο...αλλά έφτασε:lol:ευτυχως το στομαχακι όλα τα αλεθει...
Παραπατω απο τη νυστα, αλλα το δρομο προς τη κουζινα το βρισκω?? ναι κατι μου θυμιζει αυτο !! :blink:

Παραπατω απο τη νυστα, αλλα το δρομο προς τη κουζινα το βρισκω?? ναι κατι μου θυμιζει αυτο !! :blink:

η κοιλιά με σπρώχνει...τωρα δεν κοιμάσαι, τώρα τρως!:lol:

σας αφήνω...πάω λιγο να ξαπλώσω γιατι αυπνη είμαι και το βράδυ το βλέπω πάλι δύσκολο!κάθε μιση ώρα πάω και την σκουντάω..:D

Μακαρονια φαγατε κι εσεις Βασια;:lol:

Γεια σας:)
Δυστυχώς το σχέδιο μονο έκανα εγώ για το ονυχοδρόμιο και βοήθησα λίγο να μπεί το σχοινί, αν και πολύ θα ήθελα να ελεγα οτι το έφτιαξα εγώ:rolleyes: Βάσια τίποτα δεν ήταν έτοιμο, ολα ξεκίνησαν απ'το μηδέν:)
Η Αθηνά εχει οίστρο τελικά?

Γεια σου Βασιλη!! σκεφτεσαι να πουλησεις το σχεδιο? τη πατεντα? :hmm:μιλαει το επιχειρηματικο μυαλο....

Γεια σου Βασιλη!! σκεφτεσαι να πουλησεις το σχεδιο? τη πατεντα? :hmm:μιλαει το επιχειρηματικο μυαλο....
Ναί αύριο θα πάω στην Trixie:lol::lol::lol:

Ναί αύριο θα πάω στην Trixie:lol::lol::lol:
:up::up: θα χαρει πολυ ο πατερας σου να το μαθει...το φανταζεσαι, να του πεις '''εχω παραγγελια για 100 κομματια, ποτε θα τα παραδωσεις? '' :blink::lol::lol:

:up::up: θα χαρει πολυ ο πατερας σου να το μαθει...το φανταζεσαι, να του πεις '''εχω παραγγελια για 100 κομματια, ποτε θα τα παραδωσεις? '' :blink::lol::lol:
:lol::lol::lol:
Oχι μονο να του πω οτι εχω παραγγελία 100 κομμάτια αλλα και οτι εχει διορία μια βδομάδα:lol::lol::lol:

Τους κυλινδρους πως τους εφτιαξε? :hmm:πως τους σταθεροποιησε πανω στην επιφανεια?

Τους κυλινδρους πως τους εφτιαξε? :hmm:πως τους σταθεροποιησε πανω στην επιφανεια?
Οι κύλινδροι είναι πλαστικοί σωλήνες;) Τους στερέωσε στη βάση αφού πρόσθεσε κυλινδρικά κομμάτια ξύλου(μετρημένα σύμφωνα με τις διάμετρους των πλαστικών σωλήνων, περίπου 5 πόντους ύψος) και "κουμπώσαν" σε αυτά:) Αλλά μιλάμε για δουλειά ακριβείας, δεν κουνιέται σχεδόν καθόλου το γατόδεντρο..

Οι κύλινδροι είναι πλαστικοί σωλήνες;) Τους στερέωσε στη βάση αφού πρόσθεσε κυλινδρικά κομμάτια ξύλου(μετρημένα σύμφωνα με τις διάμετρους των πλαστικών σωλήνων, περίπου 5 πόντους ύψος) και "κουμπώσαν" σε αυτά:)
Πολυ καλη ιδεα....απο το Πρακτικερ πηρες τα υλικα? η βαση ειναι απο ξυλο? εβαλες καποιο μαλακο υφασμα σε αυτη? :hmm:

τις λατρευω αυτες τις γατες,δυστηχως δεν εχω μια....ψαχνω πολυ καιρο αλλα ολες ειναι πανακριβες μιας που ολα εχουν γινει εμποριο πια,κ δεχομαι να πουλησεις ενα ζωο για να κανεις αποσβεση οσων εδωσες κ εσυ για να το αγορασεις αλλα οταν γενναει 10γατακια νομιζω οτι ειναι υπεραρκετα να τα πουλαν 100 ευρω,μετα ειναι εμποριο...θελω πολυ μια τετοια γατα,εχω μια φανταστικη γατουλα(οχι ρατσας)κ θελω κ μια βιρμανιας....δυστηχως ειμαι ακομα φοιτητρια(στην κτηνιατρικη)κ δεν εχω τοσα λεφτα που ζητανε...αν καποιος την πουλαει σε μια λογικη τιμη ή την χαριζει θελω πολυ....
Κι εγώ κτηνίατρος θέλω να γίνω!:happy:

Φανταστικές οι φωτό σας!:up:

Χθες δεν μπόρεσα να μπω γιατί τις Δευτέρες
είμαι πολύ φορτωμένη...:/:

Αύριο θα μου φέρουν τον υπολογιστή μου...:rolleyes:

Αχ δε σας προλαβαίνω τελευταία!:(

μπράβο Βασίλη..πολύ καλό...και πολύ έξυπνο...λοιπόν ποσο το πουλάτε στην αγορα, μας είπες για τα υλικά;):Dναι η Αθηνά είχε οίστρο καραμπινάτο, και σε λίγο περιμένουμε νέο κύμα κακοκαιρίας....Δώρα εμεις φάγαμε κοτόπουλο μπουτάκι με πατάτες, ο Ιωνας φυσικά εμεινε στο μπουτάκι...:)

Πολυ καλη ιδεα....απο το Πρακτικερ πηρες τα υλικα? η βαση ειναι απο ξυλο? εβαλες καποιο μαλακο υφασμα σε αυτη? :hmm:
Ολα τα επίπεδα, οπως και η βάση είναι απο ξύλο. Απο τη μέση και πάνω μεσα απο τα ύφασματα εχει βάλει βαμβάκι επειδή θα κάθεται τον περισσότερο χρόνο για να είναι μαλακά:D Φτιάχνει καναπέδες, ταπετσαρίες και τετοια στον ελεύθερο χρόνο του, οποτε είναι η δουλειά του δεν εχω ιδέα απο που πήρε τα υλικά:/:

μπράβο είναι πολύ ωραίο Βασίλη και ο μικρος φαινεται να το χαιρεται..:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back