Birman-maniacs

Καλε τώρα μόλις διάβασα τα τελευταία τελευταία σας μηνύματα κ δεν προλαβαίνω να διαβάσω και τα άλλα γιατι ξαναφεύγω σε λίγο για δουλεια!
Τι λέγατε ωρέ για καρτελάκια και τα ρέστα? Φτιάξτε μου κι εμενα ή πείτε μου να μου δώσετε καμια ιδέα να φτιάξω στα μωρά μου!!! Οσο για αμμο Δωράκι, νομίζω πως πριν ξεκινήσει η έκθεση η εταιρεία που είναι και σπόνσορας, μοιράζει σε όλους μας άμμους. Απο ένα σακί για κάθε γάτα.
Αλλα καλου κακου πρέπει να έχουμε κι εμεις μαζί μας. Να πάρεις σκαφάκι σάνιτας αλλα δεν θα κάνουν τίποτα. συνήθως τις ώρες της έκθεσης δεν τρώνε και δεν κατουράνε. :hmm:
Aπλα καρτελακια με το ονομα τους πανω στο κλουβακι....αλλα δεν ξερω ακομα πως θα το κανω και απο τι:hmm:
καλα θα τα πουμε αναλυτικα στο τηλ;):)

Αναστασο, με τι σαμπουαν τα πλενεις?
Εγω εστειλα το Μαριο να μου παρει απο το Super Market Johnsons σαμπουαν για μωρα και με πηρε τηλ. λεγοντας μου τι τυπο να μου παρει γιατι εχει πολλα...με σιταρι λεει, με χαμομηλι...παρε το κλασσικο του λεω...ειναι για τα δικα σου μαλλια μου λεει? δηλ. πολλα, σπαστα κλπ? οχι του λεω ειναι για "παντου μαλλια" :P:P
Α....μου λεει...καταλαβα:/::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειναι μια ιδεα διακοσμησης για την Εκθεση Αναστασω μου...Απλα ρωτησα για την αμμο γιατι δεν ξερω αν θα εχει εκει πετ σοπ και δε μπορω να κουβαλαω ΚΑΙ αμμο απο την Καλυμνο.Ποια διασταση ταψακι χωραει;Εχω μια πολυ μικρη αμμολεκανη της royal canin.Και σιγα που δε θα φαει ο κοιλιοδουλος ο Σειριος τοσες ωρες...
Παρε αυτη τη μικρη...κι εχε την μεσα συνεχεια...χωραει;)
Αλλα δε νομιζω να φαει...θα εχει ψιλοστρες;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστω Γιουλιτσκα!
Θα παρω αυτη και θα παρω και λιγη αμμο για καλο και για κακο σε ενα σακουλακι,ελπιζω να μην γινει σαν τουβλο η βαλιτσα μου.

ετσι πλενουμε
https://www.youtube.com/watch?v=zhS8scLRFEw&NR=1

κι ετσι χτενιζουμε και πουδραρουμε

https://www.youtube.com/watch?v=bE7tt1WKUu4&feature=related
Τί τρβάνε για μια έκθεση!:P:lol::up:
Μετά το μπάνιο,ήταν σαν μοντέρνα Σιάμ!:blink::lol:

Και εκεί που τη χτένιζε και την πουδράριζε και προσπαθούσε να αποδράσει...:lol::lol::lol: Σίγουρα θα σκεφτόταν:
-Καλέ,κάποιος!S.O.S!!! :lol::lol::lol:

Πάντως έχει ενδιαφέρον.:):hmm::up:

Καλημερα:)
Εκανα το Σεμελιω μπανιο χθες!
Ηθελα να τη κανω Σαββατο πρωι αλλα μου μπηκε χθες μεσα στη σταχτη και λεω ευκαιρια ειναι....ειχα και το καινουργιο σαμπουαν johnsons με χαμομηλι...
Μια χαρα εκατσε μωρε η ψυχουλα...αδιαμαρτυρητα...οχι οτι της αρεσε ομως κιολας:Pαλλα στο σεσουαρ τρομαξε πααααρα πολυ...δεν θα το ξανακανω...:/:
Μετα εγινε αφρος....φουντωτη φουντωτη κι οταν πουδραριστηκαμε....αγνωριστη:blink:Περσικο με φατσα Βιρμανιας:lol::lol:

Ειναι μια ιδεα διακοσμησης για την Εκθεση Αναστασω μου...Απλα ρωτησα για την αμμο γιατι δεν ξερω αν θα εχει εκει πετ σοπ και δε μπορω να κουβαλαω ΚΑΙ αμμο απο την Καλυμνο.Ποια διασταση ταψακι χωραει;Εχω μια πολυ μικρη αμμολεκανη της royal canin.Και σιγα που δε θα φαει ο κοιλιοδουλος ο Σειριος τοσες ωρες...
Aααα ωραία η διακόσμιση. Θα τα πούμε κιόλας τηλ.
Οσο για άμμο, σου είπα ότι δίνουν στην έκθεση το πρωί μόλις πάμε. Μια συσκευασία για κάθε γάτα. Τουλάχιστον έτσι έγινε στην προηγουμενη έκθεση. Θα ρωτήσουμε και τη Νεκταρία να μας πει τι προβλέπουν. ΑΛλα μην κουβαλάς τοσο δρόμο και άμμο. Θα σου φέρουμε εμεις καλε αν είναι..:)Μην παίρνεις κι όρκο οτι θα φάει ο Σειριος..:redface:

Aπλα καρτελακια με το ονομα τους πανω στο κλουβακι....αλλα δεν ξερω ακομα πως θα το κανω και απο τι:hmm:
καλα θα τα πουμε αναλυτικα στο τηλ;):)

Αναστασο, με τι σαμπουαν τα πλενεις?
Εγω εστειλα το Μαριο να μου παρει απο το Super Market Johnsons σαμπουαν για μωρα και με πηρε τηλ. λεγοντας μου τι τυπο να μου παρει γιατι εχει πολλα...με σιταρι λεει, με χαμομηλι...παρε το κλασσικο του λεω...ειναι για τα δικα σου μαλλια μου λεει? δηλ. πολλα, σπαστα κλπ? οχι του λεω ειναι για "παντου μαλλια" :P:P
Α....μου λεει...καταλαβα:/::lol:
:lol::lol: Βρε τον κακομοίρη το Μάριο τι έπαθε.:lol:
Οσο για το σαμπουάν το είχα γράψει με πλήρη τίτλο στα περσάκια θα το βρω και θα στο αναφέρω. Αλλα υπάρχει κι ένα άλλο που μου το είπε η εκτροφέας.

Ηθελα να τη κανω Σαββατο πρωι αλλα μου μπηκε χθες μεσα στη σταχτη και λεω ευκαιρια ειναι....ειχα και το καινουργιο σαμπουαν johnsons με χαμομηλι...
Μια χαρα εκατσε μωρε η ψυχουλα...αδιαμαρτυρητα...οχι οτι της αρεσε ομως κιολας:Pαλλα στο σεσουαρ τρομαξε πααααρα πολυ...δεν θα το ξανακανω...:/:
Μετα εγινε αφρος....φουντωτη φουντωτη κι οταν πουδραριστηκαμε....αγνωριστη:blink:Περσικο με φατσα Βιρμανιας:lol::lol:
Με τις υγιες σας στο κορτιτσάκι σου Γιουλάκο!!!
Φιλάκια απο εμάς!
Τελικά Γιουλη μου φτάνω να το ξαναπώ. Τα μακρύτριχα και τα ημιμακρυτριχα ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ το μπάνιο (έστω μια στις τόσες) γιατι πρέπει να ανανεώνεται η τρίχα τους και να καθαρίζει καλά που αυτο δεν το καταφέρνουν τα καημένα μόνα τους. Θα δεις τωρα διαφορά στη τρίχα της Σεμέλης σου.:up:

Αναστασουλα μου εχεις απολυτο δικιο:up:....
Αχου να δεις τι καλα που καθοτανε το κοριτσακι μου...σαν αρνακι...το λυπομουνα...σα σκουλικακι εγινε μετα:P...αλλα στο τελος...μοσχοβολουσε χαμομηλακι κι εγινε αφρατο προβατακι...:)
Πες μου τα σαμπουαν αν τα βρεις σε παρακαλω:)

(καλα ειμαι απιστευτη χαζομαμα:redface::redface:)

Το βρήκα Γιουλη μου από το θέμα των περσικών που το είχα γράψει και στο δίνω εδώ:
Λοιπον για καλό σαμπουάν έχω ενα που παίρνω από τον κτηνίατρο μου κι είναι τέλειο δεν ξέρω ομως αν κυκλοφορεί στο εμπόριο. Γραφω ακριβώς ό,τι αναγραφεται στην ετικέτα:
---------------------------------------------------------------------------

Pet sampoo
Clean + Gloss
Σαμπουάν για σκύλους και γάτες
Για κάθε τύπο τριχώματος
Υποαλλεργικό με άρωμα βανίλιας και καρύδας

Pet quality products
-------------------------------------------------------------------------
Επάνω στο μπουκάλι έχει και τα στοιχεία του αντιπρόσωπου που το διαθέτει στην Έλλάδα: Αποκλειστική διάθεση, P.Q.P
τηλ. 210 4624144
------------------------------------------------------------------------
Επίσης είναι και ένα άλλο που μου είπε η Αννα η εκτροφέας: της
Bio-Groom, έχουν και μαλακτικό.
αλλα δεν τα έχω πάρει ποτέ.

Το βρήκα Γιουλη μου από το θέμα των περσικών που το είχα γράψει και στο δίνω εδώ:
Λοιπον για καλό σαμπουάν έχω ενα που παίρνω από τον κτηνίατρο μου κι είναι τέλειο δεν ξέρω ομως αν κυκλοφορεί στο εμπόριο. Γραφω ακριβώς ό,τι αναγραφεται στην ετικέτα:
---------------------------------------------------------------------------

Pet sampoo
Clean + Gloss
Σαμπουάν για σκύλους και γάτες
Για κάθε τύπο τριχώματος
Υποαλλεργικό με άρωμα βανίλιας και καρύδας

Pet quality products
-------------------------------------------------------------------------

Επάνω στο μπουκάλι έχει και τα στοιχεία του αντιπρόσωπου που το διαθέτει στην Έλλάδα: Αποκλειστική διάθεση, P.Q.P

τηλ. 210 4624144

------------------------------------------------------------------------

Επίσης είναι και ένα άλλο που μου είπε η Αννα η εκτροφέας: της

Bio-Groom, έχουν και μαλακτικό.​

αλλα δεν τα έχω πάρει ποτέ.
Χιλια ευχαριστω!!! :up:Θα παρω τηλ και τη Φλωρα παντως να δω τι παιζει;):hmm:
απο pet shop το πηρες?

Φωτογραφία δεν έχει;:hmm::lol:

Φωτογραφία δεν έχει;:hmm::lol:
αν μπορεσω σημερα...γιατι χθες βραδυ δεν ειχα καλο φως...

Γεια σας! :D
Οπως ειπα και στις αγγελιες, ψαχνω καποιον με αρσενικο british shorthair στη Ροδο. Οχι για τωρα ομως, ειναι μικρη. Να κανονισουμε για οταν χρειαστει!
Την λενε αρκουδα και σε 10 μερες θα γινει 6 μηνων. :>

Οπως ειπα και στις αγγελιες, ψαχνω καποιον με αρσενικο british shorthair στη Ροδο. Οχι για τωρα ομως, ειναι μικρη. Να κανονισουμε για οταν χρειαστει!

εισαι σε λαθος νημα...εδω πρεπει να μπεις;)
https://www.mypetz.gr/threads/british-maniacs.221942/

Είναι πολύ όμορφη!

Πως φαινεται ο φωτογραφος...:up:

Πολυ ωραια γατουλα,και μαλιστα υπαρχει αρσενικος στη Ροδο,νομιζω μπλε κι αυτος.Ρωτα στα βρετανακια,ειναι μικρο της Ραϊσας και θα σου πουν λεπτομερειες.

Ναι ναι ναι περιμένουμε Σεμελιώ φρεσκοπλυμένο και μοχομυριστό:up:.

εισαι σε λαθος νημα...εδω πρεπει να μπεις;)
https://www.mypetz.gr/threads/british-maniacs.221942/

Πωπω! Ναι, πως την πατησα ετσι.. Απο την βιασυνη μου..
Συγνωμη!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back