Birman-maniacs

Έγω πήρα Α΄τρίμηνο 17,375:/::|:).Του Β΄τριμήνου παίρνω την Παρασκευή.Ευχηθήτε μου καλή τύχη:D!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σ'ευχαριστω Patsoukaki...:(Τουλαχιστον περναει καλα και μου την προσεχουν.:)
Χριστινακι ΜΠΡΑΒΟ κοριτσι μου,πολυ καλος ο μεσος ορος!:up:
Τίποτα:)!Εσείς θα έρθετε στην έκθεση(άσχετο);:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έγω πήρα Α΄τρίμηνο 17,375:/::|:).Του Β΄τριμήνου παίρνω την Παρασκευή.Ευχηθήτε μου καλή τύχη:D!!!

Gοοd luck...:up:

Καλη τυχη Patsoukaki,καληνυχτα Αγνη!:)
Ναι θα ερθω στην Εκθεση,θα συμμετεχει ο Σειριος.

Γεια σας!:D Τί κάνετε πανέμορφα,ερωτευμένα,λαίμαργα και με εξαίσιο pedigree Βιρμανάκια;:lol::up:

Εγώ είμαι στον 7ο!(ουρανό) Πήραμε βαθμούς και έβγαλα
18 και 9/13!!!! Αλλά,σκέφτομαι ότι θα σας κουράσει να λέω τί πήρα σε κάθε μάθημα... Αν το ζητήσει κάποιος το λέω.

Εσείς έχετε κανένα νέο;
Μπραβο Χριστινα!:up: Ο Χρηστος τους παιρνει αυριο:)
Ευχαριστώ...:redface:
Για το θεματάκι μας θα σου βρω αύριο μια δουλειά,γιατί δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα.Πάντως υπόσχεση θα βρω.:(:)
Ααααααααααα,ξέχασα.Κυρία Γιούλη δεχτήτε συγχαριτήρια και από εμένα...:up:
Ευχαριστουμε:)
Έγω πήρα Α΄τρίμηνο 17,375:/::|.Του Β΄τριμήνου παίρνω την Παρασκευή.Ευχηθήτε μου καλή τύχη:D!!!
Καλη τυχη, δεν ειναι ομως κακο το 17,375 ειδικα για πρωτο Τριμηνο...:hmm:

Χριστίνα,Μπράβο για τους βαθμούς σου:up:, το ίδιο και σε εσένα Αγνή:up:!
10x!:redface:
Χριστινακι ΜΠΡΑΒΟ κοριτσι μου,πολυ καλος ο μεσος ορος!:up:
Eυχαριστώ!:happy:
Μπραβο Χριστινα!:up: Ο Χρηστος τους παιρνει αυριο:)
Ευχαριστώ!:redface:
Καλή επιτυχία!:happy:

Τα Βιρμανάκια την έχουν κοπανήσει τελευταία!:lol:

Καλη τυχη Patsoukaki,καληνυχτα Αγνη!:)
Ναι θα ερθω στην Εκθεση,θα συμμετεχει ο Σειριος.
Ax, ωραία!Ανυπομωνώ να σας γνωρίσω!:D
Καλη τυχη, δεν ειναι ομως κακο το 17,375 ειδικα για πρωτο Τριμηνο...:hmm:
Για να το λέτε εσείς...:/::)
Τα Βιρμανάκια την έχουν κοπανήσει τελευταία!:lol:
Που να δεις τους Σιαμεζομανείς:lol:!

καληνύχτα!!!

Χριστινα, παλι πληροφορικη εχεις πρωτη ωρα?:P

Να πω κι εδώ μια τυπική καληνύχτα,που μάλλον θα μείνει μυστική...:P:lol:

Aυτη ειναι η Sakura:P η νεα γατα των Καταλινων....:blink:
Την λενε seal tortie:blink::hmm:...ρε Δωρα παρε ενα μεγεθυντικο φακο να με βοηθησεις να βρουμε το tortie....:lol:

Ωραια ωκεανι, στρογγυλα ματια:)

sakura_20090313_1.jpg

sakura_20090313_2.jpg

sakura_20090313_3.jpg

Μηπως ειναι μικρουλα και δε φαινεται;Ποσο ειναι;

Μηπως ειναι μικρουλα και δε φαινεται;Ποσο ειναι;
μικρουλα ειναι, ναι...το Νοεμβρη του 2008 γεννηθηκε...αλλα το κοκκινο θα επρεπε να ειχε φανει αμεσως:hmm:

Κι εμενα μου κανει εντυπωση,μου φαινεται για συμπαγες seal.Αν εχει πιο πανω στη μασκα τις πιτσιλιες;

Κι εμενα μου κανει εντυπωση,μου φαινεται για συμπαγες seal.Αν εχει πιο πανω στη μασκα τις πιτσιλιες;
Η μασκα της δε που κανει σαν δακρυ θυμιζει και λιγο chocolate:hmm:

Να παραδειγμα seal tortie...μουτζουριτσα:P

Barrie%20Tackley%202.jpg

το καλοκαιρι θα ζευγαρωσει η Rose η Αυστραλεζα με τον Ozzy...
Παμε για τρελο ταρταρουγι....αν βγει κανενα σαν τη Rose ομως, Δωρα μαζεψε με ε?:P:lol:Σε καθιστω υπευθυνη συμμορφωσης της Βιρμανομανιας μου:lol:

Ozzy
ozone_20061231_1rahm.jpg

Rose
rosie_20080621_4.jpg

Ναι αυτο ηθελα να σου πω κι εγω,μηπως ειναι σοκολατενια;Δεν ειναι και πολυ σκουρα η μυτουλα της για seal.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back