Birman-maniacs

Καληνύχτα!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χαιρετω την ωραια παρεα

Γεια σας, λεγομαι Διονυσης και χαιρομαι που βρηκα την ωραια παρεα σας.
Και ποσο μαλλον τους Birnan maniacs αφου ειμαι λατρης της Ιερης Γατας της Βιρμανιας.
Η χαρα μου ειναι ακομη μεγαλυτερη αφου αρχες Ιουνιου θα αποκτησω (επιτελους) την πρωτη μου Βιρμανικη και..... ισως σχεδον την ιδια περιοδο και τη δευτερη.Τα γατακια ειναι σχεδον 1 μηνα και δεν μπορω να περιμενω τη στιγμη που θα τα παρω.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και ποσο μαλλον τους Birnan maniacs αφου ειμαι λατρης της Ιερης Γατας της Βιρμανιας.
Η χαρα μου ειναι ακομη μεγαλυτερη αφου αρχες Ιουνιου θα αποκτησω (επιτελους) την πρωτη μου Βιρμανικη και..... ισως σχεδον την ιδια περιοδο και τη δευτερη.Τα γατακια ειναι σχεδον 1 μηνα και δεν μπορω να περιμενω τη στιγμη που θα τα παρω.....

Καλημέρα και καλως ήρθατε...
Δεν έχετε γάτα και θα πάρετε;Από που θα την πάρετε;
Μόλις θα την αποκτήσετε ανοίξτε ένα θέμα στο forum
να μας γράφετε για αυτήν!:happy:

Καλώς τον!!! Καλώς ήρθες και με το καλό να πάρεις τις γατουλες σου όταν έρθει η στιγμή!!! Να μας λες τα νέα τους και να βάζεις και φωτο για να τα καμαρώνουμε.!!!:D

Καλημερα και καλωσηρθες!
Τι χρωματισμου γατουλα θα παρεις κι απο που;Ανυπομονουμε να τη γνωρισουμε!

Σε καλοσωριζουμε στη παρεα μας!! Αν θελεις γραφες μας εδω να μας λες τα νεα τους και να τις καμαρωνουμε:):):up:
Ο,τι πληροφοριες θελεις εδω θα τις βρεις:P
επισης διαβασε εδω www.birman.gr

Kαλημερα παιδια:D:D:D
Η γιατρος μας, μας επιασε ενα γατακι στη κοιλιτσα αλλα τα πιο πανω δεν τα επιασε γιατι σφιγγοταν η ζουζουνα μου:P
Σε 10 μερες θα παμε για υπερηχο για να εχουν μεγαλωσει, να εχουν σχηματιστει οι καρδουλες τους και να ξερουμε ποσα γατακια εχει:)

Αρα επιβεβαιωθηκε η εγκυμοσυνη!Με το καλο να τα δεχτειτε Γιουλιτσκα,και να ειναι ολα γερα!:D

Αρα επιβεβαιωθηκε η εγκυμοσυνη!Με το καλο να τα δεχτειτε Γιουλιτσκα,και να ειναι ολα γερα!:D
Και στα δικα σας Δωρα....;):up::up:

Ευχαριστουμε,μας εχει στην αναμονη προς το παρον και ανησυχει την πεθερα της,που φοβαται μην τραυματιστει,μην παθει τιποτα στο παιχνιδι κτλ.

Ευχαριστουμε,μας εχει στην αναμονη προς το παρον και ανησυχει την πεθερα της,που φοβαται μην τραυματιστει,μην παθει τιποτα στο παιχνιδι κτλ.
να μην ανησυχει καλε πες της....η Καλυψω μεχρι προτινος πλακωνοταν με τη Σεμελη....τελευταια, δεν θελει κανεναν....μονο την ησυχια της....οσο για το Μορφεα...ολο ανυχες φαπες του ριχνει:/:

αρχισε η παρελαση?? Γιατι δεν εισαι εκει??:P

Ευχαριστω πολυ για τη θερμη υποδοχη!
Προς το παρον δεν εχω καμια γατα.
Τα γατακια ειναι Blue point (το αγαπημενο μου χρωμα).
Το ενα γατακι που θα παρω σιγουρα, ειναι απο Αγγλια και το δευτερο( που το σκεφτομαι ακομη) απο Ολλανδια.
Η αληθεια ειναι οτι θα ηθελα να εχω ενα ζευγαρι γιατι ταλαιπωρηθηκα παρα πολυ για να βρω τα γατακια.
Ειναι τραγικο να μην εχουμε στη χωρα μας γεννητορες και να αναγκαζομαστε να ψαχνουμε σε εκτροφεια του εξωτερικου.
Αληθεια, ποσο ευκολο ή μαλλον δυσκολο ειναι να εχεις ενα ζευγαρι αστειρωτων γατιων μεσα στο σπιτι?

αρχισε η παρελαση?? Γιατι δεν εισαι εκει??:P
Αφου ψηνομαι μαρη,που να πα στην παρελαση...Ασε που δεν πηγα εκκλησια σημερα καιδ εν θα φαω και ψαρια,σε λιγο θα με ριξουν στην πυρα.:P

Μόλις γύρισα από παρέλαση!
Με το καλό να δεχτήτε τα γατάκια κ.Γιούλη και εσείς κ.Δώρα!

Ευχαριστω πολυ για τη θερμη υποδοχη!
Προς το παρον δεν εχω καμια γατα.
Τα γατακια ειναι Blue point (το αγαπημενο μου χρωμα).
Το ενα γατακι που θα παρω σιγουρα, ειναι απο Αγγλια και το δευτερο( που το σκεφτομαι ακομη) απο Ολλανδια.
Η αληθεια ειναι οτι θα ηθελα να εχω ενα ζευγαρι γιατι ταλαιπωρηθηκα παρα πολυ για να βρω τα γατακια.
Ειναι τραγικο να μην εχουμε στη χωρα μας γεννητορες και να αναγκαζομαστε να ψαχνουμε σε εκτροφεια του εξωτερικου.
Αληθεια, ποσο ευκολο ή μαλλον δυσκολο ειναι να εχεις ενα ζευγαρι αστειρωτων γατιων μεσα στο σπιτι?
Ειμαι πολυ χαρουμενη που ηρθες στη παρεα μας....:):)
Ο Μορφεας μου blue point ειναι απο τη Γερμανια το ιδιο και η Σεμελη μου chocolate tabby point και η Καλυψω seal point απο Ελλαδα...
Ειναι και τα 3 αστειρωτα...προσφατα ζευγαρωσε ο Μορφεας με τη Καλυψω....
Χρειαζεται υπομονη οταν τα ζωα ειναι αστειρωτα, γιατι οι ορμονες τα κανουν πιο ενεργητικα και πιο φωνακλαδικα να στο πω ετσι απλα....επισης οι περισσοτεροι αρσενικοι μετα απο μια ηλικια ψεκαζουν...
Γενικα απαιτειται ενας χωρος ιδιαιτερος για να ζει ο επιβητορας που να επικοινωνει ομως συχνα και με το υπολοιπο σπιτι και φυσικα να απολαμβανει την ιδια προσοχη με τη θηλυκια...
H Ολλανδια εχει πολυ καλες γραμμες!! Πολυ καλη επιλογη...θα ειναι και τα δυο blue point ε? Αν σκεφτεσαι να τα ζευγαρωσεις θα προτεινα να τα παρεις διαφορετικου χρωματος ειναι καλυτερο αυτο για την εκτροφη τους...απο Αγγλια θα στο δωσουν αστειρωτο?Ειναι γατακι αναπαραγωγης?:hmm:
Αφου ψηνομαι μαρη,που να πα στην παρελαση...Ασε που δεν πηγα εκκλησια σημερα καιδ εν θα φαω και ψαρια,σε λιγο θα με ριξουν στην πυρα.:P
αχ ναι καλε....περαστικα:/:

Ειμαι πολυ χαρουμενη που ηρθες στη παρεα μας....:):)
Ο Μορφεας μου blue point ειναι απο τη Γερμανια το ιδιο και η Σεμελη μου chocolate tabby point και η Καλυψω seal point απο Ελλαδα...
Ειναι και τα 3 αστειρωτα...προσφατα ζευγαρωσε ο Μορφεας με τη Καλυψω....
Χρειαζεται υπομονη οταν τα ζωα ειναι αστειρωτα, γιατι οι ορμονες τα κανουν πιο ενεργητικα και πιο φωνακλαδικα να στο πω ετσι απλα....επισης οι περισσοτεροι αρσενικοι μετα απο μια ηλικια ψεκαζουν...
Γενικα απαιτειται ενας χωρος ιδιαιτερος για να ζει ο επιβητορας που να επικοινωνει ομως συχνα και με το υπολοιπο σπιτι και φυσικα να απολαμβανει την ιδια προσοχη με τη θηλυκια...
H Ολλανδια εχει πολυ καλες γραμμες!! Πολυ καλη επιλογη...θα ειναι και τα δυο blue point ε? Αν σκεφτεσαι να τα ζευγαρωσεις θα προτεινα να τα παρεις διαφορετικου χρωματος ειναι καλυτερο αυτο για την εκτροφη τους...απο Αγγλια θα στο δωσουν αστειρωτο?Ειναι γατακι αναπαραγωγης?:hmm:

Σου ευχομαι καλη τυχη μετην εγκυμοσυνη της Καλυψους.
Η αληθεια ειναι οτι το σπιτι ειναι αρκετα μικρο και δεν υπαρχει η δυνατοτητα να εχω τον αρσενικο σε ξεχωριστο δωματιο.
Και τα 2 γατακια ειναι Blue point.
Αυτο της Ολλανδιας ειναι Breeding quality με ωραια markings και βαθυ μπλε ματια.
Αυτο της Αγγλιας εμφανιζει τωρα τα markings οποτε περιμενω εχοντας σταυρομενα τα δαχτυλα να βγουν καλα.

Η γιατρος μας, μας επιασε ενα γατακι στη κοιλιτσα αλλα τα πιο πανω δεν τα επιασε γιατι σφιγγοταν η ζουζουνα μου:P
Σε 10 μερες θα παμε για υπερηχο για να εχουν μεγαλωσει, να εχουν σχηματιστει οι καρδουλες τους και να ξερουμε ποσα γατακια εχει:)

Γιούπιιιιιιιιι!!!!!!!:up::up::up: Αντε, καλη λεφτερια Καλυψούλα μας!!!! :D:D:D Γιούλη μου, θα αποκτησεις και εγγονακια!!!:lol:

Φανταστικό :up:!!!!!!!!!Αχ να μπορούσα να πάρω ένα:(:cry::cry::cry:...

Σου ευχομαι καλη τυχη μετην εγκυμοσυνη της Καλυψους.
Η αληθεια ειναι οτι το σπιτι ειναι αρκετα μικρο και δεν υπαρχει η δυνατοτητα να εχω τον αρσενικο σε ξεχωριστο δωματιο.
Και τα 2 γατακια ειναι Blue point.
Αυτο της Ολλανδιας ειναι Breeding quality με ωραια markings και βαθυ μπλε ματια.
Αυτο της Αγγλιας εμφανιζει τωρα τα markings οποτε περιμενω εχοντας σταυρομενα τα δαχτυλα να βγουν καλα.
μπραβο Διονυση! πολυ χαιρομαι...ειδικα για το Breeding quality...ειναι ο αρσενικος ή η θηλυκια? Μπορεις να μας βαλεις το site των εκτροφειων και να μας πεις για ποια προκειται?
Εμενα ειναι ο Μορφεας Breeding quality ενω η Σεμελη breeding και show quality.... Μαλιστα κερδισε και το τιτλο του best of the best in show στη κατηγορια της 6-10 μηνων τη Κυριακη που μας περασε, στην Εκθεση Μορφολογιας Γατας της FIFE στον Αστερα της Βουλιαγμενης:redface::)Στο αλμπουμ μου απο κατω μπορεις να δεις φωτο...Η Καλυψω ειναι pet γιατι δεν κληρονομησε τα λευκα γαντια...

Γιούπιιιιιιιιι!!!!!!!:up::up::up: Αντε, καλη λεφτερια Καλυψούλα μας!!!! :D:D:D Γιούλη μου, θα αποκτησεις και εγγονακια!!!:lol:
κατι τετοια ελεγα κι εγω χθες στο Καλυψακι μου την ωρα που την εξεταζε η γιατρος:redface:...οτι θα μου κανει εγγονακια...νεα κοπελα θα γινω γιαγια:P:P:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back