Birman-maniacs

Δεν τα δείχνει...:hmm::hmm::hmm:

μονο εγω τα βλεπω??:hmm::/:

Δείχνει τρία τετράγωμα κουτάκια που έχουν μέσα ένα <<χ>>

Εμενα δε μου βγαζει καν τα κουτακια.:(

Πως ανεβάσατε τις φωτογραφίες;Με τη διαχείρηση συνημμένων αρχείων;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ρε παιδια γνωριζετε τι ισχυει για τα γατακια που ταξιδευουν μεσα στα ορια της Ευρωπαικης Ενωσης σε σχεση με το εμβολιο κατα της λυσσας?
Ρωταω γιατι μετα απο επικοινωνια με την Κτηνιατρικη διευθυνση του Υπουργιου αγροτικης αναπτυξης μου ειπαν οτι πρεπει οπωσδηποτε να εχει κανει αντιλυσσικο.
Ο κυριος απο το ετροφειο της Ολλανδιας μου ειπε πως εχει δωσει γατακια σε διαφορες χωρες χωρις αντιλυσσικο και ταξιδεψαν χωρις προβλημα.
Οσοι εχετε παρει γατακια απο εξωτερικο τι εμπειριες εχετε?
Αποτελεσμα αυτου ειναι να καθυστερησω να παρω το γατακι κατα 3 εβδομαδες, δηλαδη θα το παρω σχεδον 4 μηνων.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ρε παιδια γνωριζετε τι ισχυει για τα γατακια που ταξιδευουν μεσα στα ορια της Ευρωπαικης Ενωσης σε σχεση με το εμβολιο κατα της λυσσας?
Ρωταω γιατι μετα απο επικοινωνια με την Κτηνιατρικη διευθυνση του Υπουργιου αγροτικης αναπτυξης μου ειπαν οτι πρεπει οπωσδηποτε να εχει κανει αντιλυσσικο.
Ο κυριος απο το ετροφειο της Ολλανδιας μου ειπε πως εχει δωσει γατακια σε διαφορες χωρες χωρις αντιλυσσικο και ταξιδεψαν χωρις προβλημα.
Οσοι εχετε παρει γατακια απο εξωτερικο τι εμπειριες εχετε?
Αποτελεσμα αυτου ειναι να καθυστερησω να παρω το γατακι κατα 3 εβδομαδες, δηλαδη θα το παρω σχεδον 4 μηνων.
πρεπει οπωσδηποτε να εχει κανει αντιλυσσικο εμβολιο για να ταξειδεψει...κι εμεις ολοι τα πηραμε γι'αυτο το λογο στην ηλικια των 4 μηνων;)

Tο νεο μας γατοδεντρο

ευχαριστουμε Αννα! Ειναι πανεμορφο!! Το αξιζε το Σεμελακι που διακριθηκε αλλα και ολα τ'αλλα αγαπημενα μας γατακια:)

CIMG3326.JPG

CIMG3321.JPG

CIMG3323.JPG

καποιοι ακομα προτιμανε τη σκηνουλα τους:P

CIMG3324.JPG

ευχαριστουμε Αννα! Ειναι πανεμορφο!! Το αξιζε το Σεμελακι που διακριθηκε αλλα και ολα τ'αλλα αγαπημενα μας γατακια:)

CIMG3326.JPG

CIMG3321.JPG

CIMG3323.JPG

CIMG3324.JPG

Ουάου!Η Σέμελη και η Καλυψώ είναι πάνω;Κούκλες!!!!!!!!

Ουάου!Η Σέμελη και η Καλυψώ είναι πάνω;Κούκλες!!!!!!!!
ναι...αυτες το εγκαινιασαν αμεσως... ο Μορφεας ακομα δεν το εμπιστευεται...και ειναι αναστατωμενος....προστατευει το χωρο του απο το νεο "εισβολεα" :Pκαλα που δεν ψεκαζει, γιατι θα το ειχε γεμισει:lol:

ναι...αυτες το εγκαινιασαν αμεσως... ο Μορφεας ακομα δεν το εμπιστευεται...και ειναι αναστατωμενος....προστατευει το χωρο του απο το νεο "εισβολεα" :Pκαλα που δεν ψεκαζει, γιατι θα το ειχε γεμισει:lol:

:lol::lol::lol:
α,ρε Μορφεα,προστατη των γυναικων του σπιτιου!!!:P:P
ωραιο ειναι το δεντρακι!!!
πολυ μ'αρεσει!!:up::up::up::up:

Με γεια!Πολυ ωραιο ειναι,και του παει η Καλυψω πολυ!:lol:

ευχαριστω παιδια....ναι ειναι ωραιο και παει με τα ματια τους:P

CIMG3326.JPG

CIMG3321.JPG

CIMG3323.JPG

CIMG3324.JPG
Αχουυυυυ τι τέλειο το νέο σας γατοδεντρο!!!:up::up:
Με γεια τους Γιουλη μου!!!:up::up:
Και πόσο ταιριάζει με τα χρώματά τους και με τις ματάρες τους!!!!! :up:
Μορφεάκο μου τρέχα κι εσύ να ξύσεις τα νυχάκια σου... Μην σου παίρνουν τον αέρα οι κυρίες!:lol::lol:
:lol:

O Lailoken (seal point)

20061029lailokenpp.JPG

και η Luthien Tinuviel (lilac point)

200201vielsottopoltrona.jpg

της φιλης μου της Roberta ζευγαρωσαν και κανανε 5 μωρακια....ακομα δεν ξερουν χρωματα...

Τωρα εμενα γιατι μου τα λεει αυτα???:/::P
Γιατί θα γίνεις μάνα της μάνας κ πρέπει να μαθαίνεις ;)
Γιουλη μου τελικά μπορεί να μη ταιριάζεται αλλά όλο κ σε κυνηγάνε τα ταυράκια,:lol: να μας ζήσουν τα μαγιάτικα βιρμανάκια:up::up:

CIMG3326.JPG

CIMG3321.JPG

CIMG3323.JPG

CIMG3324.JPG
Τέλειο το γατόδεντρό σας:up::up::up: κ έχει υπέροχο Βιρμανεζί χρώμα:lol: είμαι πολύ χαρούμενη γιατί σήμερα παρήγγειλα κ εγώ από την Άννα, ελπίζω να το τιμήσουν κ τα δικά μου όσο.
Γιατί οι κυρίες είναι στα ψηλά κ εξοστράκισαν το δροσερό αγόρι;:hmm:

Γεια σας!:) Μεγειά το γατόδεντρο!:up: Έχει και ωραίο χρώμα!:happy: Ναι,τα μωράκια δεν φαίνονται.:/: Πάντως σίγουρα θα είναι όμορφα...:rolleyes:

Χθες κόψαμε πάλι τα δοντάκια του Σίμπα,γιατί είχαν μεγαλώσει πολύ και δεν μπορούσε να ανοίξει το στόμα του...:/: Μόνο που μάτωσε λίγο...:( Γι' αυτό του έφερα να φάει μισό μήλο το οποίο και καταβρόχθησε λες και δεν τον πονούσε το δόντι!:blink::lol::inlove:

Γεια σας!:) Μεγειά το γατόδεντρο!:up: Έχει και ωραίο χρώμα!:happy: Ναι,τα μωράκια δεν φαίνονται.:/: Πάντως σίγουρα θα είναι όμορφα...:rolleyes:

Χθες κόψαμε πάλι τα δοντάκια του Σίμπα,γιατί είχαν μεγαλώσει πολύ και δεν μπορούσε να ανοίξει το στόμα του...:/: Μόνο που μάτωσε λίγο...:( Γι' αυτό του έφερα να φάει μισό μήλο το οποίο και καταβρόχθησε λες και δεν τον πονούσε το δόντι!:blink::lol::inlove:
Περαστικά σας:kiss: Αφού μπορεί κ τρώει αυτό είναι καλό δείγμα γιατί μάλλον δεν θα πονάει κ τόσο πολύ:hmm:

Περαστικά σας:kiss: Αφού μπορεί κ τρώει αυτό είναι καλό δείγμα γιατί μάλλον δεν θα πονάει κ τόσο πολύ:hmm:
Αυτό είναι πολύ καλό!:happy: Μάλλον θα έσπασε κάποιο αγγείο μέσα στο δοντάκι του...:hmm:

Αυτό είναι πολύ καλό!:happy: Μάλλον θα έσπασε κάποιο αγγείο μέσα στο δοντάκι του...:hmm:
Ωχ! μήπως να πάρεις ένα τηλεφωνο αύριο στο γιατρό ή κ στο πετ σοπ απ όπου τον πήρες, εννοώ μήπως κ χρειαστεί κάποια θεραπεία

Και μία φωτογραφία της Σεμέλης, δυστυχώς όμως επειδή κοιμόταν την πήρα έξω από το πλέγμα κ δεν φαίνεται η υπέροχη σκηνή που κοιμάται με το αρκουδάκι της:inlove::inlove::inlove::inlove:

Συνημμένα

• IMG586.jpg
    IMG586.jpg
    226,9 KB · Εμφανίσεις: 31
  • IMG587.jpg
    IMG587.jpg
    288,6 KB · Εμφανίσεις: 21
Και μία φωτογραφία της Σεμέλης, δυστυχώς όμως επειδή κοιμόταν την πήρα έξω από το πλέγμα κ δεν φαίνεται η υ
πέροχη σκηνή που κοιμάται με το αρκουδάκι της:inlove::inlove::inlove::inlove:

Έχει αρκουδάκι;Τι γλυκό....:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Και μία φωτογραφία της Σεμέλης, δυστυχώς όμως επειδή κοιμόταν την πήρα έξω από το πλέγμα κ δεν φαίνεται η υπέροχη σκηνή που κοιμάται με το αρκουδάκι της:inlove::inlove::inlove::inlove:
Ο Garfield είναι ο αγαπημένος της!:happy::up:
attachment.php

Ο Garfield είναι ο αγαπημένος της!:happy::up:
attachment.php

Πάλι δεν φαίνεται!Πως ανέβασες τη φωτογραφία;Με συννημένα,επικόλληση ή με την λειτουργία εισάγετε εικόνα;
Με την υπογραμμισμένη λειτουργία ούτε και εμένα μου βγάζει φωτογραφίες!

Ωχ! μήπως να πάρεις ένα τηλεφωνο αύριο στο γιατρό ή κ στο πετ σοπ απ όπου τον πήρες, εννοώ μήπως κ χρειαστεί κάποια θεραπεία
Όχι,η κτηνίατρος είπε ότι είναι συνηθισμένο στα κουνελάκια αυτό,αλλά είναι χρόνιο.:) Όπως πρέπει να κόβουμε εμείς τα νύχια μας,πρέπει να κόβουμε και τα δόντια του Σίμπα!:P:lol: Ο Έλβις πάντως δεν το έχει.:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back