Birman-maniacs

το τελειο Ρωμαικο Προφιλ της Βιρμανικης...
Πειραζει που εναι οι ομορφοτερες γατες του κοσμου?:inlove::inlove::inlove:

kissybaum21.jpg
Πολύ όμορφη γάτα.:up: Είναι Βιρμανίας,γι' αυτό!;):happy::lol::up::happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λεω να παρω αυτο το καναπε για το σαλονι, με αυτα τα αξεσουαρ...τι λετε εσεις?:hmm:
https://www.youtube.com/watch?v=X_yXTa8e5xU&NR=1
Σε τί χρώματα βγαίνει;:hmm::lol::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βρήκα κι αυτό::)
ostern2009.jpg

Δεν πειραζει Γιουλακο μου!!αφου ειναι!!!:rolleyes:
Και να σου πω,εχεις καταλαβει ακριβως τι θελω σε βιρμανικα!!!!
και γενικα σε γατακια!!
ειναι ΤΕΛΕΙΕΣ!!!!!!!!!!
τις θελω ολες!!!ΟΛΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ:up:
Βρε....κοιτα να δεις που η Γιαννα μας βγηκε κρυφοΒιρμανιακη:lol::up:
πρεπει να εκανα μια μπουρδα!!
ηθελα να κανω παραθεση ολες αυτες τις φωτογραφιες αλλα μαλλον εκανα μονο την μια!!!!:blink::blink::blink::blink:
καλυτερα:P:lol:
Ένα τέτοιο τυλίξτε μου παρακαλώ…:inlove::inlove::inlove:
το ηξερα:rolleyes:
Καλησπερα σε ολη τη βιρμανοπαρεα!
Θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας την υπεροχη εμπειρια που ειχα το περασμενο Σαββατοκυριακο καθως επισκευθηκα το εκτροφειο Kintamani Birmans ( https://www.gattosacrodibirmania.eu ) στη Ρωμη.
Καθως ηταν και η πρωτη φορα που ειδα βιρμανικη live, καταλαβαινετε πως επαθα την πλακα της ζωης μου!!! Τι καταπληκτικα πλασματα !!!! Καμια σχεση με τις φωτογραφιες και τα video πυ εχω δει.
Η Marta ( η εκτροφεας) ειχε εξι τελειες θυληκιες, εκ των οποιων οι τρεις ειχαν μωρακια (9 στο συνολο ) ημερων και μια ακομα ηταν να γεννησει τις επομενες ημερες.
Ευελπιστω καποιο θυληκο απο τα μωρακια να γινει δικο μου, καθως αλλαξαν τα σχεδια που ειχα αναφερει πριν λιγο καιρο.
Αποφασησα να παρω μονο μια θυληκια κουκλιτσα αφου η συμβιωση με ενα αστειρωτο αρσενικο φαινεται να ειναι δυσκολη.
Διονυση χαιρομαι παρα πολυ για σενα...θα μπω να χαζεψω το site!
Εκτος του οτι εχεις υπεροχο γουστο, αυτο που μου αρεσει στους ανθρωπους ειναι οταν προσπαθουν και πετυχαινουν αυτο που θελουν....κι οχι να τους πεσει σαν το μαννα εξ΄ουρανου! Και παλι μπραβο! :)
Περιμενουμε με χαρα νεα σου....κι οσο για τον αρσενικο, μη σκας...εχουμε εμεις...ομορφους, υγιεστατους κι αρκετους;):):):)

Εξαιρετικο Ιταλικο εκτροφειο με τελειες γραμμες! Και παλι μπραβο Διονυση!! :up::up:
παιδια.....Μετα τη Λισσαβωνα παω Ιταλια:P:lol::lol:

Κοιτατε στυλ οι Ιταλοι:rolleyes:

foto07.jpg

foto08.jpg

Φερνω κι εδω...στην εδρα της αυτη τη πανεμορφη Βιρμανη....δωρο της καλης μας Ελενας:rolleyes:

Διονυση εχουν οντως καταπληκτικες γατες!Με το καλο να δεχτεις τη μικρη σου!

Βρήκα κι αυτό::)
ostern2009.jpg
Ο αδελφουλης της Σεμελης ειναι αυτος...ο μπουνταλακος:P:lol:

Σημερα το Σεμελιω μου εκλεισε τους 9 μηνες:)
Το δωρακι απο τον αγαπημενο της Μορφεα ηταν οτι πρωι - πρωι δεν την αφηνε να βγει απο τη τουαλετα...της εσπρωχνε μεσα το πορτακι και την εγκλωβισε...
Το τερας:mad::mad::mad:(μα να μην υπαρχει ενα emotion να βγαζει καπνους απο το στομα):P

Βρε το τερας...:lol:

Βρε το τερας...:lol:
την εχει αχτι τρομερο μωρε Δωρα....μη τυχον και του κατσει μονο....:mad::lol::lol:

Ειναι πολυ κατινες τελικα τα αρσενικα.Η Μόιρα δεν του κραταει ποτε κακια του Σειριου ο,τι κι αν της κανει,αυτος ομως θα της το φυλαει και ανα πασα ωρα και στιγμη θα της τη φερει.Σε χλωρο κλαρι δεν την αφηνει την καημενη.

Ειναι πολυ κατινες τελικα τα αρσενικα.Η Μόιρα δεν του κραταει ποτε κακια του Σειριου ο,τι κι αν της κανει,αυτος ομως θα της το φυλαει και ανα πασα ωρα και στιγμη θα της τη φερει.Σε χλωρο κλαρι δεν την αφηνει την καημενη.
εγω δεν του χαριζομαι...του δινω και καμια σβουριχτη....οταν τη κυνηγα, τον κυνηγω κι εγω σ'ολο το σπιτι και τον στριμωχνω...οπως της το κανει κι αυτος...
Χαμενος κοπος...μετα την κυνηγα περισσοτερο:/:...μεχρι που τον κλεινω μονο του στο μπαλκονι κι ησυχαζουμε κι οι τρεις...
Μολις του ανοιξω, αρχιζουν τα μυτακια και τις γλυκες:blink::lol:

Η Καλυψω πριν μεινει εγκυος ετρεχε κι αυτη απο πισω στους καυγαδες χωρις να κανει τιποτα...απλα ηταν εκει...τωρα τους εχει και τους δυο γραμμενους στα γεννητικα της οργανα:lol:

Αχ ποτε θα σταματησει και η δικια μου να χοροπηδαει σαν το κουνελι...
Ειναι αληθεια αυτο που λες,αμα τον μαλωσω κι εγω που την πειραζει,μολις βρει ευκαιρια της ριχνει περισσοτερες.Μερικες φορες και για ασχετη αφορμη αν τον μαλωσω,στη Μόιρα ξεσμαει.Τερατα παιδι μου...

η Θεα Rossie ζευγαρωσε με τον Ozzi...
ευτυχως που περιμενουν μονο ταρταρουγες απο κοριτσια...αλλιως....επρεπε να σας αναθεσω να με μαζεψετε:/::lol:

rosie20090321_1.jpg

ozone_20061231_1rahm.jpg

Και η Sassi με το Versacce...
Εδω θα γινει ο χαμος απο ομορφιες:inlove::inlove::inlove:

sassari_20081226_1.jpg

versacce_20080510_2.jpg

Και η Pangari με τον Ozzi!
Παλι ταρταρουγες θα βγουν...

Pangari_20081019_2.jpg

ozzi_040108akt.jpg

Μακαρι να εχουν τα πολυποθητα ταρταρουγακια τους αυτη τη φορα...

Μακαρι να εχουν τα πολυποθητα ταρταρουγακια τους αυτη τη φορα...
Θα κρατησουν μια...θα στειρωθει ο Ozzi και θα κρατησουν μια ταρταρουγιτσα του για να συνεχιστει η γενια;)

Κοιτατε video:inlove::inlove::inlove:

https://www.truveo.com/Birman-Kittens/id/3425334129

Α ωραια,ελπιζω να τους βγει ενα ομορφο ταρταρουγακι Breed τοτε!:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back