indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 18:13 Η indrilgon: #38.141 20-04-09 18:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χρονια Πολλα Ζωη Πραγματι εχει φατσα μπεμπας η Σεμελη Αθανατη Δωρα... Αχου μωρε Ζωη, τελικα θελεις να παρεις γατονακι? Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλααααα. Σταμάτησα και πότε να θέλω; Απλά μετά από πολύ μπλα μπλα από όλους κατέληξα να πάρω γατάκι από εκτροφείο θυληκό αργότερα και να είναι και tortie που θα μπορώ να του κάνω και μια – δυο γέννες. Και είμαι στο ψάξιμο ακόμα…Αλλα που θα μου πάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 18:16 Η indrilgon: #38.142 20-04-09 18:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ζωη γιατι ειναι δυσκολο; Click για ανάπτυξη... εμ, τόσο καιρό ψάχνω… Θα μου πεις, αλλοι ψάχνουν περισότερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 18:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.143 20-04-09 18:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ζωη γιατι ειναι δυσκολο; Καλα περναμε Γιουλιτσκα,ολοι ειναι μια χαρα,και τα σκυλια μας και τα γατια μας και τα ψασρια μας...ζωολογικος κηπος εχουμε γινει.Ο Σειριος κοιμαται μαζι μου,η Μόιρα με τον αδερφο μου,ο Φιντελ στο σαλονι,ο Ιβαν στην αυλη...Εχουμε ενα μονο υπνοδωματιο που δεν εχει ζουδι! Εσεις δεν πηγατε πουθενα για Πασχα; Click για ανάπτυξη... μια χαρα σας βρισκω...να σου στειλω το Μαριο να ερθει μετα εδω να του φανουν λιγα τα δικα μας? Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Χρόνια πολλααααα. Σταμάτησα και πότε να θέλω; Απλά μετά από πολύ μπλα μπλα από όλους κατέληξα να πάρω γατάκι από εκτροφείο θυληκό αργότερα και να είναι και tortie που θα μπορώ να του κάνω και μια – δυο γέννες. Και είμαι στο ψάξιμο ακόμα…Αλλα που θα μου πάει? Click για ανάπτυξη... οι καταλινες περιμενουν 2-3 γεννες με τορτελινες να ξερεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 18:25 Η moukelis έγραψε: #38.144 20-04-09 18:25 Αμε οποτε θες στειλε τον,να δεις τι επαθε η μαμα της Χριστινας οταν μπηκε στο σπιτι... Ζωη μην αγχωνεσαι,οπως ειπε και η γιουλη οι καταλινες περιμενουν τορτελινες (εμεις τωρα περνιομαστε για σοβαροι ανθρωποι ε; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 18:37 Η indrilgon: #38.145 20-04-09 18:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μια χαρα σας βρισκω...να σου στειλω το Μαριο να ερθει μετα εδω να του φανουν λιγα τα δικα μας? οι καταλινες περιμενουν 2-3 γεννες με τορτελινες να ξερεις Click για ανάπτυξη... Το ξέρω μπαίνω συχνά και χαζεύω. Αλλά όπως είπα καταλήξαμε αργότερα να πάρουμε την πολυπόθητη tortie. Σε δυο – τρία χρόνια που θα τελειώσω με την σχολή. Τώρα για ασερνικουλι ψάχνω και ημίαιμο να είναι, Αλλά έχω τρελαθεί με τις Βιρμανίας… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 18:48 Η moukelis έγραψε: #38.146 20-04-09 18:48 Ζωη να παρεις αυτον τον λευκο τον μακρυτριχο με τα γαλαζια ματια που ειχες πει να τον δειτε.Ειναι κουκλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 18:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.147 20-04-09 18:49 αν πατε στα News στις καταλινες και δειτε τις φωτο της Faraya...θα δειτε οτι γραψανε τα νεα των βραβειων της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 18:50 Η moukelis έγραψε: #38.148 20-04-09 18:50 Καταλινολινκ περικαλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 18:57 Η indrilgon: #38.149 20-04-09 18:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ζωη να παρεις αυτον τον λευκο τον μακρυτριχο με τα γαλαζια ματια που ειχες πει να τον δειτε.Ειναι κουκλος. Click για ανάπτυξη... Ναι για αυτόν το σκέφτομαι αλλά έχει αντιρισεις ο φίλος μου γιατί είναι τριών και ίσως δυσκολευτεί με τα ταξίδια κ.τ.λ.π. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 19:01 Η moukelis έγραψε: #38.150 20-04-09 19:01 Νομιζω οτι δεν παιζει ρολο η ηλικια,αλλα ο χαρακτηρας.Ειδικα αν ειναι μικρο το γατακι εχω την εντυπωση οτι ειναι πιο ευαισθητο οσον αφορα μεγαλα ταξιδια κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 09:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.151 21-04-09 09:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καταλινολινκ περικαλω. Click για ανάπτυξη... Οριστε.... https://www.catalis-heilige-birma.de/ στο εξωφυλλο ποζαρει ο Versacce μικρουλης...καλα ιδιο το αγαθο βλεμμα του με της Σεμελης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 09:42 Η moukelis έγραψε: #38.152 21-04-09 09:42 Η Σεμελη εχει πολυ πιο αγαθο βλεμμα.Ωραια μικρα πρεπει να βγουν ε;Πολυ ταρταρουγι όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 09:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.153 21-04-09 09:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Σεμελη εχει πολυ πιο αγαθο βλεμμα.Ωραια μικρα πρεπει να βγουν ε;Πολυ ταρταρουγι όμως... Click για ανάπτυξη... τορτελινια δεν τα ειπαμε? Τα προτιμουν οι εκτροφεις λογω μεγαλης βενταλιας χρωματων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:28 Η moukelis έγραψε: #38.154 21-04-09 11:28 Εμενα μου αρεσουν λιγοτερο απο ολα τα βιρμανακια παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.155 21-04-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα μου αρεσουν λιγοτερο απο ολα τα βιρμανακια παντως. Click για ανάπτυξη... συμφωνω....σπανια βγαινει καποια ομορφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:25 Ο dion1 έγραψε: #38.156 23-04-09 16:25 Γιουλη οι ημερες πλησιαζουν για την Καλυψω ή κανω λαθος? Ποτε με το καλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:34 Η PATSOUKAKI: #38.157 23-04-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από dion: Γιουλη οι ημερες πλησιαζουν για την Καλυψω ή κανω λαθος? Ποτε με το καλο? Click για ανάπτυξη... Ναι, για πείτε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.158 23-04-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από dion: Γιουλη οι ημερες πλησιαζουν για την Καλυψω ή κανω λαθος? Ποτε με το καλο? Click για ανάπτυξη... σε μια εβδομαδα περιπου Εσυ Διονυση? Κανενα νεο απο το εκτροφειο?? Εδω ειναι το θεμα της Καλυψουλας https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=33399 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:40 Ο dion1 έγραψε: #38.159 23-04-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε μια εβδομαδα περιπου Εσυ Διονυση? Κανενα νεο απο το εκτροφειο?? Εδω ειναι το θεμα της Καλυψουλας https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=33399 Click για ανάπτυξη... Πω πω οι μερες εφτασαν!!! Πως αισθανεσαι? Γενικα εχεις εμπειρια με γεννες? Αυτες τι ημερες περιμενω να μου πει το χρωμα απο τα γατακια......Εχουμε πολυ καιρο ακομα μπροστα μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.160 23-04-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από dion: Πω πω οι μερες εφτασαν!!! Πως αισθανεσαι? Γενικα εχεις εμπειρια με γεννες? Αυτες τι ημερες περιμενω να μου πει το χρωμα απο τα γατακια......Εχουμε πολυ καιρο ακομα μπροστα μας!!! Click για ανάπτυξη... με μια μικρη αγωνια ειμαι...εχω εμπειρια, αλλα τοτε ημουν κοριτσακι... ο καιρος περνα γρηγορα...θα δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1906 1907 1908 1909 1910 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1908 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1908 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χρονια Πολλα Ζωη Πραγματι εχει φατσα μπεμπας η Σεμελη Αθανατη Δωρα... Αχου μωρε Ζωη, τελικα θελεις να παρεις γατονακι? Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλααααα. Σταμάτησα και πότε να θέλω; Απλά μετά από πολύ μπλα μπλα από όλους κατέληξα να πάρω γατάκι από εκτροφείο θυληκό αργότερα και να είναι και tortie που θα μπορώ να του κάνω και μια – δυο γέννες. Και είμαι στο ψάξιμο ακόμα…Αλλα που θα μου πάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 18:16 Η indrilgon: #38.142 20-04-09 18:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ζωη γιατι ειναι δυσκολο; Click για ανάπτυξη... εμ, τόσο καιρό ψάχνω… Θα μου πεις, αλλοι ψάχνουν περισότερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 18:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.143 20-04-09 18:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ζωη γιατι ειναι δυσκολο; Καλα περναμε Γιουλιτσκα,ολοι ειναι μια χαρα,και τα σκυλια μας και τα γατια μας και τα ψασρια μας...ζωολογικος κηπος εχουμε γινει.Ο Σειριος κοιμαται μαζι μου,η Μόιρα με τον αδερφο μου,ο Φιντελ στο σαλονι,ο Ιβαν στην αυλη...Εχουμε ενα μονο υπνοδωματιο που δεν εχει ζουδι! Εσεις δεν πηγατε πουθενα για Πασχα; Click για ανάπτυξη... μια χαρα σας βρισκω...να σου στειλω το Μαριο να ερθει μετα εδω να του φανουν λιγα τα δικα μας? Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Χρόνια πολλααααα. Σταμάτησα και πότε να θέλω; Απλά μετά από πολύ μπλα μπλα από όλους κατέληξα να πάρω γατάκι από εκτροφείο θυληκό αργότερα και να είναι και tortie που θα μπορώ να του κάνω και μια – δυο γέννες. Και είμαι στο ψάξιμο ακόμα…Αλλα που θα μου πάει? Click για ανάπτυξη... οι καταλινες περιμενουν 2-3 γεννες με τορτελινες να ξερεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 18:25 Η moukelis έγραψε: #38.144 20-04-09 18:25 Αμε οποτε θες στειλε τον,να δεις τι επαθε η μαμα της Χριστινας οταν μπηκε στο σπιτι... Ζωη μην αγχωνεσαι,οπως ειπε και η γιουλη οι καταλινες περιμενουν τορτελινες (εμεις τωρα περνιομαστε για σοβαροι ανθρωποι ε; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 18:37 Η indrilgon: #38.145 20-04-09 18:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μια χαρα σας βρισκω...να σου στειλω το Μαριο να ερθει μετα εδω να του φανουν λιγα τα δικα μας? οι καταλινες περιμενουν 2-3 γεννες με τορτελινες να ξερεις Click για ανάπτυξη... Το ξέρω μπαίνω συχνά και χαζεύω. Αλλά όπως είπα καταλήξαμε αργότερα να πάρουμε την πολυπόθητη tortie. Σε δυο – τρία χρόνια που θα τελειώσω με την σχολή. Τώρα για ασερνικουλι ψάχνω και ημίαιμο να είναι, Αλλά έχω τρελαθεί με τις Βιρμανίας… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 18:48 Η moukelis έγραψε: #38.146 20-04-09 18:48 Ζωη να παρεις αυτον τον λευκο τον μακρυτριχο με τα γαλαζια ματια που ειχες πει να τον δειτε.Ειναι κουκλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 18:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.147 20-04-09 18:49 αν πατε στα News στις καταλινες και δειτε τις φωτο της Faraya...θα δειτε οτι γραψανε τα νεα των βραβειων της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 18:50 Η moukelis έγραψε: #38.148 20-04-09 18:50 Καταλινολινκ περικαλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 18:57 Η indrilgon: #38.149 20-04-09 18:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ζωη να παρεις αυτον τον λευκο τον μακρυτριχο με τα γαλαζια ματια που ειχες πει να τον δειτε.Ειναι κουκλος. Click για ανάπτυξη... Ναι για αυτόν το σκέφτομαι αλλά έχει αντιρισεις ο φίλος μου γιατί είναι τριών και ίσως δυσκολευτεί με τα ταξίδια κ.τ.λ.π. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 19:01 Η moukelis έγραψε: #38.150 20-04-09 19:01 Νομιζω οτι δεν παιζει ρολο η ηλικια,αλλα ο χαρακτηρας.Ειδικα αν ειναι μικρο το γατακι εχω την εντυπωση οτι ειναι πιο ευαισθητο οσον αφορα μεγαλα ταξιδια κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 09:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.151 21-04-09 09:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καταλινολινκ περικαλω. Click για ανάπτυξη... Οριστε.... https://www.catalis-heilige-birma.de/ στο εξωφυλλο ποζαρει ο Versacce μικρουλης...καλα ιδιο το αγαθο βλεμμα του με της Σεμελης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 09:42 Η moukelis έγραψε: #38.152 21-04-09 09:42 Η Σεμελη εχει πολυ πιο αγαθο βλεμμα.Ωραια μικρα πρεπει να βγουν ε;Πολυ ταρταρουγι όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 09:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.153 21-04-09 09:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Σεμελη εχει πολυ πιο αγαθο βλεμμα.Ωραια μικρα πρεπει να βγουν ε;Πολυ ταρταρουγι όμως... Click για ανάπτυξη... τορτελινια δεν τα ειπαμε? Τα προτιμουν οι εκτροφεις λογω μεγαλης βενταλιας χρωματων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:28 Η moukelis έγραψε: #38.154 21-04-09 11:28 Εμενα μου αρεσουν λιγοτερο απο ολα τα βιρμανακια παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.155 21-04-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα μου αρεσουν λιγοτερο απο ολα τα βιρμανακια παντως. Click για ανάπτυξη... συμφωνω....σπανια βγαινει καποια ομορφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:25 Ο dion1 έγραψε: #38.156 23-04-09 16:25 Γιουλη οι ημερες πλησιαζουν για την Καλυψω ή κανω λαθος? Ποτε με το καλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:34 Η PATSOUKAKI: #38.157 23-04-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από dion: Γιουλη οι ημερες πλησιαζουν για την Καλυψω ή κανω λαθος? Ποτε με το καλο? Click για ανάπτυξη... Ναι, για πείτε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.158 23-04-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από dion: Γιουλη οι ημερες πλησιαζουν για την Καλυψω ή κανω λαθος? Ποτε με το καλο? Click για ανάπτυξη... σε μια εβδομαδα περιπου Εσυ Διονυση? Κανενα νεο απο το εκτροφειο?? Εδω ειναι το θεμα της Καλυψουλας https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=33399 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:40 Ο dion1 έγραψε: #38.159 23-04-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε μια εβδομαδα περιπου Εσυ Διονυση? Κανενα νεο απο το εκτροφειο?? Εδω ειναι το θεμα της Καλυψουλας https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=33399 Click για ανάπτυξη... Πω πω οι μερες εφτασαν!!! Πως αισθανεσαι? Γενικα εχεις εμπειρια με γεννες? Αυτες τι ημερες περιμενω να μου πει το χρωμα απο τα γατακια......Εχουμε πολυ καιρο ακομα μπροστα μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.160 23-04-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από dion: Πω πω οι μερες εφτασαν!!! Πως αισθανεσαι? Γενικα εχεις εμπειρια με γεννες? Αυτες τι ημερες περιμενω να μου πει το χρωμα απο τα γατακια......Εχουμε πολυ καιρο ακομα μπροστα μας!!! Click για ανάπτυξη... με μια μικρη αγωνια ειμαι...εχω εμπειρια, αλλα τοτε ημουν κοριτσακι... ο καιρος περνα γρηγορα...θα δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1906 1907 1908 1909 1910 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1908 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1908 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ζωη γιατι ειναι δυσκολο; Click για ανάπτυξη... εμ, τόσο καιρό ψάχνω… Θα μου πεις, αλλοι ψάχνουν περισότερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 18:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.143 20-04-09 18:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ζωη γιατι ειναι δυσκολο; Καλα περναμε Γιουλιτσκα,ολοι ειναι μια χαρα,και τα σκυλια μας και τα γατια μας και τα ψασρια μας...ζωολογικος κηπος εχουμε γινει.Ο Σειριος κοιμαται μαζι μου,η Μόιρα με τον αδερφο μου,ο Φιντελ στο σαλονι,ο Ιβαν στην αυλη...Εχουμε ενα μονο υπνοδωματιο που δεν εχει ζουδι! Εσεις δεν πηγατε πουθενα για Πασχα; Click για ανάπτυξη... μια χαρα σας βρισκω...να σου στειλω το Μαριο να ερθει μετα εδω να του φανουν λιγα τα δικα μας? Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Χρόνια πολλααααα. Σταμάτησα και πότε να θέλω; Απλά μετά από πολύ μπλα μπλα από όλους κατέληξα να πάρω γατάκι από εκτροφείο θυληκό αργότερα και να είναι και tortie που θα μπορώ να του κάνω και μια – δυο γέννες. Και είμαι στο ψάξιμο ακόμα…Αλλα που θα μου πάει? Click για ανάπτυξη... οι καταλινες περιμενουν 2-3 γεννες με τορτελινες να ξερεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 18:25 Η moukelis έγραψε: #38.144 20-04-09 18:25 Αμε οποτε θες στειλε τον,να δεις τι επαθε η μαμα της Χριστινας οταν μπηκε στο σπιτι... Ζωη μην αγχωνεσαι,οπως ειπε και η γιουλη οι καταλινες περιμενουν τορτελινες (εμεις τωρα περνιομαστε για σοβαροι ανθρωποι ε; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 18:37 Η indrilgon: #38.145 20-04-09 18:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μια χαρα σας βρισκω...να σου στειλω το Μαριο να ερθει μετα εδω να του φανουν λιγα τα δικα μας? οι καταλινες περιμενουν 2-3 γεννες με τορτελινες να ξερεις Click για ανάπτυξη... Το ξέρω μπαίνω συχνά και χαζεύω. Αλλά όπως είπα καταλήξαμε αργότερα να πάρουμε την πολυπόθητη tortie. Σε δυο – τρία χρόνια που θα τελειώσω με την σχολή. Τώρα για ασερνικουλι ψάχνω και ημίαιμο να είναι, Αλλά έχω τρελαθεί με τις Βιρμανίας… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 18:48 Η moukelis έγραψε: #38.146 20-04-09 18:48 Ζωη να παρεις αυτον τον λευκο τον μακρυτριχο με τα γαλαζια ματια που ειχες πει να τον δειτε.Ειναι κουκλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 18:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.147 20-04-09 18:49 αν πατε στα News στις καταλινες και δειτε τις φωτο της Faraya...θα δειτε οτι γραψανε τα νεα των βραβειων της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 18:50 Η moukelis έγραψε: #38.148 20-04-09 18:50 Καταλινολινκ περικαλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 18:57 Η indrilgon: #38.149 20-04-09 18:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ζωη να παρεις αυτον τον λευκο τον μακρυτριχο με τα γαλαζια ματια που ειχες πει να τον δειτε.Ειναι κουκλος. Click για ανάπτυξη... Ναι για αυτόν το σκέφτομαι αλλά έχει αντιρισεις ο φίλος μου γιατί είναι τριών και ίσως δυσκολευτεί με τα ταξίδια κ.τ.λ.π. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 19:01 Η moukelis έγραψε: #38.150 20-04-09 19:01 Νομιζω οτι δεν παιζει ρολο η ηλικια,αλλα ο χαρακτηρας.Ειδικα αν ειναι μικρο το γατακι εχω την εντυπωση οτι ειναι πιο ευαισθητο οσον αφορα μεγαλα ταξιδια κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 09:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.151 21-04-09 09:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καταλινολινκ περικαλω. Click για ανάπτυξη... Οριστε.... https://www.catalis-heilige-birma.de/ στο εξωφυλλο ποζαρει ο Versacce μικρουλης...καλα ιδιο το αγαθο βλεμμα του με της Σεμελης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 09:42 Η moukelis έγραψε: #38.152 21-04-09 09:42 Η Σεμελη εχει πολυ πιο αγαθο βλεμμα.Ωραια μικρα πρεπει να βγουν ε;Πολυ ταρταρουγι όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 09:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.153 21-04-09 09:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Σεμελη εχει πολυ πιο αγαθο βλεμμα.Ωραια μικρα πρεπει να βγουν ε;Πολυ ταρταρουγι όμως... Click για ανάπτυξη... τορτελινια δεν τα ειπαμε? Τα προτιμουν οι εκτροφεις λογω μεγαλης βενταλιας χρωματων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:28 Η moukelis έγραψε: #38.154 21-04-09 11:28 Εμενα μου αρεσουν λιγοτερο απο ολα τα βιρμανακια παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.155 21-04-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα μου αρεσουν λιγοτερο απο ολα τα βιρμανακια παντως. Click για ανάπτυξη... συμφωνω....σπανια βγαινει καποια ομορφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:25 Ο dion1 έγραψε: #38.156 23-04-09 16:25 Γιουλη οι ημερες πλησιαζουν για την Καλυψω ή κανω λαθος? Ποτε με το καλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:34 Η PATSOUKAKI: #38.157 23-04-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από dion: Γιουλη οι ημερες πλησιαζουν για την Καλυψω ή κανω λαθος? Ποτε με το καλο? Click για ανάπτυξη... Ναι, για πείτε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.158 23-04-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από dion: Γιουλη οι ημερες πλησιαζουν για την Καλυψω ή κανω λαθος? Ποτε με το καλο? Click για ανάπτυξη... σε μια εβδομαδα περιπου Εσυ Διονυση? Κανενα νεο απο το εκτροφειο?? Εδω ειναι το θεμα της Καλυψουλας https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=33399 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:40 Ο dion1 έγραψε: #38.159 23-04-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε μια εβδομαδα περιπου Εσυ Διονυση? Κανενα νεο απο το εκτροφειο?? Εδω ειναι το θεμα της Καλυψουλας https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=33399 Click για ανάπτυξη... Πω πω οι μερες εφτασαν!!! Πως αισθανεσαι? Γενικα εχεις εμπειρια με γεννες? Αυτες τι ημερες περιμενω να μου πει το χρωμα απο τα γατακια......Εχουμε πολυ καιρο ακομα μπροστα μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.160 23-04-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από dion: Πω πω οι μερες εφτασαν!!! Πως αισθανεσαι? Γενικα εχεις εμπειρια με γεννες? Αυτες τι ημερες περιμενω να μου πει το χρωμα απο τα γατακια......Εχουμε πολυ καιρο ακομα μπροστα μας!!! Click για ανάπτυξη... με μια μικρη αγωνια ειμαι...εχω εμπειρια, αλλα τοτε ημουν κοριτσακι... ο καιρος περνα γρηγορα...θα δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1906 1907 1908 1909 1910 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1908 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1908 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ζωη γιατι ειναι δυσκολο; Καλα περναμε Γιουλιτσκα,ολοι ειναι μια χαρα,και τα σκυλια μας και τα γατια μας και τα ψασρια μας...ζωολογικος κηπος εχουμε γινει.Ο Σειριος κοιμαται μαζι μου,η Μόιρα με τον αδερφο μου,ο Φιντελ στο σαλονι,ο Ιβαν στην αυλη...Εχουμε ενα μονο υπνοδωματιο που δεν εχει ζουδι! Εσεις δεν πηγατε πουθενα για Πασχα; Click για ανάπτυξη... μια χαρα σας βρισκω...να σου στειλω το Μαριο να ερθει μετα εδω να του φανουν λιγα τα δικα μας? Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Χρόνια πολλααααα. Σταμάτησα και πότε να θέλω; Απλά μετά από πολύ μπλα μπλα από όλους κατέληξα να πάρω γατάκι από εκτροφείο θυληκό αργότερα και να είναι και tortie που θα μπορώ να του κάνω και μια – δυο γέννες. Και είμαι στο ψάξιμο ακόμα…Αλλα που θα μου πάει? Click για ανάπτυξη... οι καταλινες περιμενουν 2-3 γεννες με τορτελινες να ξερεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 18:25 Η moukelis έγραψε: #38.144 20-04-09 18:25 Αμε οποτε θες στειλε τον,να δεις τι επαθε η μαμα της Χριστινας οταν μπηκε στο σπιτι... Ζωη μην αγχωνεσαι,οπως ειπε και η γιουλη οι καταλινες περιμενουν τορτελινες (εμεις τωρα περνιομαστε για σοβαροι ανθρωποι ε; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 18:37 Η indrilgon: #38.145 20-04-09 18:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μια χαρα σας βρισκω...να σου στειλω το Μαριο να ερθει μετα εδω να του φανουν λιγα τα δικα μας? οι καταλινες περιμενουν 2-3 γεννες με τορτελινες να ξερεις Click για ανάπτυξη... Το ξέρω μπαίνω συχνά και χαζεύω. Αλλά όπως είπα καταλήξαμε αργότερα να πάρουμε την πολυπόθητη tortie. Σε δυο – τρία χρόνια που θα τελειώσω με την σχολή. Τώρα για ασερνικουλι ψάχνω και ημίαιμο να είναι, Αλλά έχω τρελαθεί με τις Βιρμανίας… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 18:48 Η moukelis έγραψε: #38.146 20-04-09 18:48 Ζωη να παρεις αυτον τον λευκο τον μακρυτριχο με τα γαλαζια ματια που ειχες πει να τον δειτε.Ειναι κουκλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 18:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.147 20-04-09 18:49 αν πατε στα News στις καταλινες και δειτε τις φωτο της Faraya...θα δειτε οτι γραψανε τα νεα των βραβειων της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 18:50 Η moukelis έγραψε: #38.148 20-04-09 18:50 Καταλινολινκ περικαλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 18:57 Η indrilgon: #38.149 20-04-09 18:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ζωη να παρεις αυτον τον λευκο τον μακρυτριχο με τα γαλαζια ματια που ειχες πει να τον δειτε.Ειναι κουκλος. Click για ανάπτυξη... Ναι για αυτόν το σκέφτομαι αλλά έχει αντιρισεις ο φίλος μου γιατί είναι τριών και ίσως δυσκολευτεί με τα ταξίδια κ.τ.λ.π. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 19:01 Η moukelis έγραψε: #38.150 20-04-09 19:01 Νομιζω οτι δεν παιζει ρολο η ηλικια,αλλα ο χαρακτηρας.Ειδικα αν ειναι μικρο το γατακι εχω την εντυπωση οτι ειναι πιο ευαισθητο οσον αφορα μεγαλα ταξιδια κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 09:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.151 21-04-09 09:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καταλινολινκ περικαλω. Click για ανάπτυξη... Οριστε.... https://www.catalis-heilige-birma.de/ στο εξωφυλλο ποζαρει ο Versacce μικρουλης...καλα ιδιο το αγαθο βλεμμα του με της Σεμελης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 09:42 Η moukelis έγραψε: #38.152 21-04-09 09:42 Η Σεμελη εχει πολυ πιο αγαθο βλεμμα.Ωραια μικρα πρεπει να βγουν ε;Πολυ ταρταρουγι όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 09:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.153 21-04-09 09:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Σεμελη εχει πολυ πιο αγαθο βλεμμα.Ωραια μικρα πρεπει να βγουν ε;Πολυ ταρταρουγι όμως... Click για ανάπτυξη... τορτελινια δεν τα ειπαμε? Τα προτιμουν οι εκτροφεις λογω μεγαλης βενταλιας χρωματων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:28 Η moukelis έγραψε: #38.154 21-04-09 11:28 Εμενα μου αρεσουν λιγοτερο απο ολα τα βιρμανακια παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.155 21-04-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα μου αρεσουν λιγοτερο απο ολα τα βιρμανακια παντως. Click για ανάπτυξη... συμφωνω....σπανια βγαινει καποια ομορφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:25 Ο dion1 έγραψε: #38.156 23-04-09 16:25 Γιουλη οι ημερες πλησιαζουν για την Καλυψω ή κανω λαθος? Ποτε με το καλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:34 Η PATSOUKAKI: #38.157 23-04-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από dion: Γιουλη οι ημερες πλησιαζουν για την Καλυψω ή κανω λαθος? Ποτε με το καλο? Click για ανάπτυξη... Ναι, για πείτε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.158 23-04-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από dion: Γιουλη οι ημερες πλησιαζουν για την Καλυψω ή κανω λαθος? Ποτε με το καλο? Click για ανάπτυξη... σε μια εβδομαδα περιπου Εσυ Διονυση? Κανενα νεο απο το εκτροφειο?? Εδω ειναι το θεμα της Καλυψουλας https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=33399 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:40 Ο dion1 έγραψε: #38.159 23-04-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε μια εβδομαδα περιπου Εσυ Διονυση? Κανενα νεο απο το εκτροφειο?? Εδω ειναι το θεμα της Καλυψουλας https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=33399 Click για ανάπτυξη... Πω πω οι μερες εφτασαν!!! Πως αισθανεσαι? Γενικα εχεις εμπειρια με γεννες? Αυτες τι ημερες περιμενω να μου πει το χρωμα απο τα γατακια......Εχουμε πολυ καιρο ακομα μπροστα μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.160 23-04-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από dion: Πω πω οι μερες εφτασαν!!! Πως αισθανεσαι? Γενικα εχεις εμπειρια με γεννες? Αυτες τι ημερες περιμενω να μου πει το χρωμα απο τα γατακια......Εχουμε πολυ καιρο ακομα μπροστα μας!!! Click για ανάπτυξη... με μια μικρη αγωνια ειμαι...εχω εμπειρια, αλλα τοτε ημουν κοριτσακι... ο καιρος περνα γρηγορα...θα δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1906 1907 1908 1909 1910 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1908 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1908 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αμε οποτε θες στειλε τον,να δεις τι επαθε η μαμα της Χριστινας οταν μπηκε στο σπιτι... Ζωη μην αγχωνεσαι,οπως ειπε και η γιουλη οι καταλινες περιμενουν τορτελινες (εμεις τωρα περνιομαστε για σοβαροι ανθρωποι ε; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 18:37 Η indrilgon: #38.145 20-04-09 18:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μια χαρα σας βρισκω...να σου στειλω το Μαριο να ερθει μετα εδω να του φανουν λιγα τα δικα μας? οι καταλινες περιμενουν 2-3 γεννες με τορτελινες να ξερεις Click για ανάπτυξη... Το ξέρω μπαίνω συχνά και χαζεύω. Αλλά όπως είπα καταλήξαμε αργότερα να πάρουμε την πολυπόθητη tortie. Σε δυο – τρία χρόνια που θα τελειώσω με την σχολή. Τώρα για ασερνικουλι ψάχνω και ημίαιμο να είναι, Αλλά έχω τρελαθεί με τις Βιρμανίας… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 18:48 Η moukelis έγραψε: #38.146 20-04-09 18:48 Ζωη να παρεις αυτον τον λευκο τον μακρυτριχο με τα γαλαζια ματια που ειχες πει να τον δειτε.Ειναι κουκλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 18:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.147 20-04-09 18:49 αν πατε στα News στις καταλινες και δειτε τις φωτο της Faraya...θα δειτε οτι γραψανε τα νεα των βραβειων της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 18:50 Η moukelis έγραψε: #38.148 20-04-09 18:50 Καταλινολινκ περικαλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 18:57 Η indrilgon: #38.149 20-04-09 18:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ζωη να παρεις αυτον τον λευκο τον μακρυτριχο με τα γαλαζια ματια που ειχες πει να τον δειτε.Ειναι κουκλος. Click για ανάπτυξη... Ναι για αυτόν το σκέφτομαι αλλά έχει αντιρισεις ο φίλος μου γιατί είναι τριών και ίσως δυσκολευτεί με τα ταξίδια κ.τ.λ.π. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 19:01 Η moukelis έγραψε: #38.150 20-04-09 19:01 Νομιζω οτι δεν παιζει ρολο η ηλικια,αλλα ο χαρακτηρας.Ειδικα αν ειναι μικρο το γατακι εχω την εντυπωση οτι ειναι πιο ευαισθητο οσον αφορα μεγαλα ταξιδια κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 09:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.151 21-04-09 09:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καταλινολινκ περικαλω. Click για ανάπτυξη... Οριστε.... https://www.catalis-heilige-birma.de/ στο εξωφυλλο ποζαρει ο Versacce μικρουλης...καλα ιδιο το αγαθο βλεμμα του με της Σεμελης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 09:42 Η moukelis έγραψε: #38.152 21-04-09 09:42 Η Σεμελη εχει πολυ πιο αγαθο βλεμμα.Ωραια μικρα πρεπει να βγουν ε;Πολυ ταρταρουγι όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 09:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.153 21-04-09 09:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Σεμελη εχει πολυ πιο αγαθο βλεμμα.Ωραια μικρα πρεπει να βγουν ε;Πολυ ταρταρουγι όμως... Click για ανάπτυξη... τορτελινια δεν τα ειπαμε? Τα προτιμουν οι εκτροφεις λογω μεγαλης βενταλιας χρωματων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:28 Η moukelis έγραψε: #38.154 21-04-09 11:28 Εμενα μου αρεσουν λιγοτερο απο ολα τα βιρμανακια παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.155 21-04-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα μου αρεσουν λιγοτερο απο ολα τα βιρμανακια παντως. Click για ανάπτυξη... συμφωνω....σπανια βγαινει καποια ομορφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:25 Ο dion1 έγραψε: #38.156 23-04-09 16:25 Γιουλη οι ημερες πλησιαζουν για την Καλυψω ή κανω λαθος? Ποτε με το καλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:34 Η PATSOUKAKI: #38.157 23-04-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από dion: Γιουλη οι ημερες πλησιαζουν για την Καλυψω ή κανω λαθος? Ποτε με το καλο? Click για ανάπτυξη... Ναι, για πείτε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.158 23-04-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από dion: Γιουλη οι ημερες πλησιαζουν για την Καλυψω ή κανω λαθος? Ποτε με το καλο? Click για ανάπτυξη... σε μια εβδομαδα περιπου Εσυ Διονυση? Κανενα νεο απο το εκτροφειο?? Εδω ειναι το θεμα της Καλυψουλας https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=33399 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:40 Ο dion1 έγραψε: #38.159 23-04-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε μια εβδομαδα περιπου Εσυ Διονυση? Κανενα νεο απο το εκτροφειο?? Εδω ειναι το θεμα της Καλυψουλας https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=33399 Click για ανάπτυξη... Πω πω οι μερες εφτασαν!!! Πως αισθανεσαι? Γενικα εχεις εμπειρια με γεννες? Αυτες τι ημερες περιμενω να μου πει το χρωμα απο τα γατακια......Εχουμε πολυ καιρο ακομα μπροστα μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.160 23-04-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από dion: Πω πω οι μερες εφτασαν!!! Πως αισθανεσαι? Γενικα εχεις εμπειρια με γεννες? Αυτες τι ημερες περιμενω να μου πει το χρωμα απο τα γατακια......Εχουμε πολυ καιρο ακομα μπροστα μας!!! Click για ανάπτυξη... με μια μικρη αγωνια ειμαι...εχω εμπειρια, αλλα τοτε ημουν κοριτσακι... ο καιρος περνα γρηγορα...θα δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1906 1907 1908 1909 1910 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1908 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1908 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μια χαρα σας βρισκω...να σου στειλω το Μαριο να ερθει μετα εδω να του φανουν λιγα τα δικα μας? οι καταλινες περιμενουν 2-3 γεννες με τορτελινες να ξερεις Click για ανάπτυξη... Το ξέρω μπαίνω συχνά και χαζεύω. Αλλά όπως είπα καταλήξαμε αργότερα να πάρουμε την πολυπόθητη tortie. Σε δυο – τρία χρόνια που θα τελειώσω με την σχολή. Τώρα για ασερνικουλι ψάχνω και ημίαιμο να είναι, Αλλά έχω τρελαθεί με τις Βιρμανίας… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 18:48 Η moukelis έγραψε: #38.146 20-04-09 18:48 Ζωη να παρεις αυτον τον λευκο τον μακρυτριχο με τα γαλαζια ματια που ειχες πει να τον δειτε.Ειναι κουκλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 18:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.147 20-04-09 18:49 αν πατε στα News στις καταλινες και δειτε τις φωτο της Faraya...θα δειτε οτι γραψανε τα νεα των βραβειων της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 18:50 Η moukelis έγραψε: #38.148 20-04-09 18:50 Καταλινολινκ περικαλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 18:57 Η indrilgon: #38.149 20-04-09 18:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ζωη να παρεις αυτον τον λευκο τον μακρυτριχο με τα γαλαζια ματια που ειχες πει να τον δειτε.Ειναι κουκλος. Click για ανάπτυξη... Ναι για αυτόν το σκέφτομαι αλλά έχει αντιρισεις ο φίλος μου γιατί είναι τριών και ίσως δυσκολευτεί με τα ταξίδια κ.τ.λ.π. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 19:01 Η moukelis έγραψε: #38.150 20-04-09 19:01 Νομιζω οτι δεν παιζει ρολο η ηλικια,αλλα ο χαρακτηρας.Ειδικα αν ειναι μικρο το γατακι εχω την εντυπωση οτι ειναι πιο ευαισθητο οσον αφορα μεγαλα ταξιδια κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 09:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.151 21-04-09 09:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καταλινολινκ περικαλω. Click για ανάπτυξη... Οριστε.... https://www.catalis-heilige-birma.de/ στο εξωφυλλο ποζαρει ο Versacce μικρουλης...καλα ιδιο το αγαθο βλεμμα του με της Σεμελης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 09:42 Η moukelis έγραψε: #38.152 21-04-09 09:42 Η Σεμελη εχει πολυ πιο αγαθο βλεμμα.Ωραια μικρα πρεπει να βγουν ε;Πολυ ταρταρουγι όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 09:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.153 21-04-09 09:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Σεμελη εχει πολυ πιο αγαθο βλεμμα.Ωραια μικρα πρεπει να βγουν ε;Πολυ ταρταρουγι όμως... Click για ανάπτυξη... τορτελινια δεν τα ειπαμε? Τα προτιμουν οι εκτροφεις λογω μεγαλης βενταλιας χρωματων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:28 Η moukelis έγραψε: #38.154 21-04-09 11:28 Εμενα μου αρεσουν λιγοτερο απο ολα τα βιρμανακια παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.155 21-04-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα μου αρεσουν λιγοτερο απο ολα τα βιρμανακια παντως. Click για ανάπτυξη... συμφωνω....σπανια βγαινει καποια ομορφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:25 Ο dion1 έγραψε: #38.156 23-04-09 16:25 Γιουλη οι ημερες πλησιαζουν για την Καλυψω ή κανω λαθος? Ποτε με το καλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:34 Η PATSOUKAKI: #38.157 23-04-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από dion: Γιουλη οι ημερες πλησιαζουν για την Καλυψω ή κανω λαθος? Ποτε με το καλο? Click για ανάπτυξη... Ναι, για πείτε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.158 23-04-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από dion: Γιουλη οι ημερες πλησιαζουν για την Καλυψω ή κανω λαθος? Ποτε με το καλο? Click για ανάπτυξη... σε μια εβδομαδα περιπου Εσυ Διονυση? Κανενα νεο απο το εκτροφειο?? Εδω ειναι το θεμα της Καλυψουλας https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=33399 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:40 Ο dion1 έγραψε: #38.159 23-04-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε μια εβδομαδα περιπου Εσυ Διονυση? Κανενα νεο απο το εκτροφειο?? Εδω ειναι το θεμα της Καλυψουλας https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=33399 Click για ανάπτυξη... Πω πω οι μερες εφτασαν!!! Πως αισθανεσαι? Γενικα εχεις εμπειρια με γεννες? Αυτες τι ημερες περιμενω να μου πει το χρωμα απο τα γατακια......Εχουμε πολυ καιρο ακομα μπροστα μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.160 23-04-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από dion: Πω πω οι μερες εφτασαν!!! Πως αισθανεσαι? Γενικα εχεις εμπειρια με γεννες? Αυτες τι ημερες περιμενω να μου πει το χρωμα απο τα γατακια......Εχουμε πολυ καιρο ακομα μπροστα μας!!! Click για ανάπτυξη... με μια μικρη αγωνια ειμαι...εχω εμπειρια, αλλα τοτε ημουν κοριτσακι... ο καιρος περνα γρηγορα...θα δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1906 1907 1908 1909 1910 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1908 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1908 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ζωη να παρεις αυτον τον λευκο τον μακρυτριχο με τα γαλαζια ματια που ειχες πει να τον δειτε.Ειναι κουκλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 18:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.147 20-04-09 18:49 αν πατε στα News στις καταλινες και δειτε τις φωτο της Faraya...θα δειτε οτι γραψανε τα νεα των βραβειων της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 18:50 Η moukelis έγραψε: #38.148 20-04-09 18:50 Καταλινολινκ περικαλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 18:57 Η indrilgon: #38.149 20-04-09 18:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ζωη να παρεις αυτον τον λευκο τον μακρυτριχο με τα γαλαζια ματια που ειχες πει να τον δειτε.Ειναι κουκλος. Click για ανάπτυξη... Ναι για αυτόν το σκέφτομαι αλλά έχει αντιρισεις ο φίλος μου γιατί είναι τριών και ίσως δυσκολευτεί με τα ταξίδια κ.τ.λ.π. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 19:01 Η moukelis έγραψε: #38.150 20-04-09 19:01 Νομιζω οτι δεν παιζει ρολο η ηλικια,αλλα ο χαρακτηρας.Ειδικα αν ειναι μικρο το γατακι εχω την εντυπωση οτι ειναι πιο ευαισθητο οσον αφορα μεγαλα ταξιδια κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 09:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.151 21-04-09 09:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καταλινολινκ περικαλω. Click για ανάπτυξη... Οριστε.... https://www.catalis-heilige-birma.de/ στο εξωφυλλο ποζαρει ο Versacce μικρουλης...καλα ιδιο το αγαθο βλεμμα του με της Σεμελης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 09:42 Η moukelis έγραψε: #38.152 21-04-09 09:42 Η Σεμελη εχει πολυ πιο αγαθο βλεμμα.Ωραια μικρα πρεπει να βγουν ε;Πολυ ταρταρουγι όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 09:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.153 21-04-09 09:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Σεμελη εχει πολυ πιο αγαθο βλεμμα.Ωραια μικρα πρεπει να βγουν ε;Πολυ ταρταρουγι όμως... Click για ανάπτυξη... τορτελινια δεν τα ειπαμε? Τα προτιμουν οι εκτροφεις λογω μεγαλης βενταλιας χρωματων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:28 Η moukelis έγραψε: #38.154 21-04-09 11:28 Εμενα μου αρεσουν λιγοτερο απο ολα τα βιρμανακια παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.155 21-04-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα μου αρεσουν λιγοτερο απο ολα τα βιρμανακια παντως. Click για ανάπτυξη... συμφωνω....σπανια βγαινει καποια ομορφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:25 Ο dion1 έγραψε: #38.156 23-04-09 16:25 Γιουλη οι ημερες πλησιαζουν για την Καλυψω ή κανω λαθος? Ποτε με το καλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:34 Η PATSOUKAKI: #38.157 23-04-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από dion: Γιουλη οι ημερες πλησιαζουν για την Καλυψω ή κανω λαθος? Ποτε με το καλο? Click για ανάπτυξη... Ναι, για πείτε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.158 23-04-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από dion: Γιουλη οι ημερες πλησιαζουν για την Καλυψω ή κανω λαθος? Ποτε με το καλο? Click για ανάπτυξη... σε μια εβδομαδα περιπου Εσυ Διονυση? Κανενα νεο απο το εκτροφειο?? Εδω ειναι το θεμα της Καλυψουλας https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=33399 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:40 Ο dion1 έγραψε: #38.159 23-04-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε μια εβδομαδα περιπου Εσυ Διονυση? Κανενα νεο απο το εκτροφειο?? Εδω ειναι το θεμα της Καλυψουλας https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=33399 Click για ανάπτυξη... Πω πω οι μερες εφτασαν!!! Πως αισθανεσαι? Γενικα εχεις εμπειρια με γεννες? Αυτες τι ημερες περιμενω να μου πει το χρωμα απο τα γατακια......Εχουμε πολυ καιρο ακομα μπροστα μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.160 23-04-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από dion: Πω πω οι μερες εφτασαν!!! Πως αισθανεσαι? Γενικα εχεις εμπειρια με γεννες? Αυτες τι ημερες περιμενω να μου πει το χρωμα απο τα γατακια......Εχουμε πολυ καιρο ακομα μπροστα μας!!! Click για ανάπτυξη... με μια μικρη αγωνια ειμαι...εχω εμπειρια, αλλα τοτε ημουν κοριτσακι... ο καιρος περνα γρηγορα...θα δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1906 1907 1908 1909 1910 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1908 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1908 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αν πατε στα News στις καταλινες και δειτε τις φωτο της Faraya...θα δειτε οτι γραψανε τα νεα των βραβειων της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 18:50 Η moukelis έγραψε: #38.148 20-04-09 18:50 Καταλινολινκ περικαλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 18:57 Η indrilgon: #38.149 20-04-09 18:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ζωη να παρεις αυτον τον λευκο τον μακρυτριχο με τα γαλαζια ματια που ειχες πει να τον δειτε.Ειναι κουκλος. Click για ανάπτυξη... Ναι για αυτόν το σκέφτομαι αλλά έχει αντιρισεις ο φίλος μου γιατί είναι τριών και ίσως δυσκολευτεί με τα ταξίδια κ.τ.λ.π. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 19:01 Η moukelis έγραψε: #38.150 20-04-09 19:01 Νομιζω οτι δεν παιζει ρολο η ηλικια,αλλα ο χαρακτηρας.Ειδικα αν ειναι μικρο το γατακι εχω την εντυπωση οτι ειναι πιο ευαισθητο οσον αφορα μεγαλα ταξιδια κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 09:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.151 21-04-09 09:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καταλινολινκ περικαλω. Click για ανάπτυξη... Οριστε.... https://www.catalis-heilige-birma.de/ στο εξωφυλλο ποζαρει ο Versacce μικρουλης...καλα ιδιο το αγαθο βλεμμα του με της Σεμελης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 09:42 Η moukelis έγραψε: #38.152 21-04-09 09:42 Η Σεμελη εχει πολυ πιο αγαθο βλεμμα.Ωραια μικρα πρεπει να βγουν ε;Πολυ ταρταρουγι όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 09:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.153 21-04-09 09:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Σεμελη εχει πολυ πιο αγαθο βλεμμα.Ωραια μικρα πρεπει να βγουν ε;Πολυ ταρταρουγι όμως... Click για ανάπτυξη... τορτελινια δεν τα ειπαμε? Τα προτιμουν οι εκτροφεις λογω μεγαλης βενταλιας χρωματων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:28 Η moukelis έγραψε: #38.154 21-04-09 11:28 Εμενα μου αρεσουν λιγοτερο απο ολα τα βιρμανακια παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.155 21-04-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα μου αρεσουν λιγοτερο απο ολα τα βιρμανακια παντως. Click για ανάπτυξη... συμφωνω....σπανια βγαινει καποια ομορφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:25 Ο dion1 έγραψε: #38.156 23-04-09 16:25 Γιουλη οι ημερες πλησιαζουν για την Καλυψω ή κανω λαθος? Ποτε με το καλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:34 Η PATSOUKAKI: #38.157 23-04-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από dion: Γιουλη οι ημερες πλησιαζουν για την Καλυψω ή κανω λαθος? Ποτε με το καλο? Click για ανάπτυξη... Ναι, για πείτε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.158 23-04-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από dion: Γιουλη οι ημερες πλησιαζουν για την Καλυψω ή κανω λαθος? Ποτε με το καλο? Click για ανάπτυξη... σε μια εβδομαδα περιπου Εσυ Διονυση? Κανενα νεο απο το εκτροφειο?? Εδω ειναι το θεμα της Καλυψουλας https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=33399 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:40 Ο dion1 έγραψε: #38.159 23-04-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε μια εβδομαδα περιπου Εσυ Διονυση? Κανενα νεο απο το εκτροφειο?? Εδω ειναι το θεμα της Καλυψουλας https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=33399 Click για ανάπτυξη... Πω πω οι μερες εφτασαν!!! Πως αισθανεσαι? Γενικα εχεις εμπειρια με γεννες? Αυτες τι ημερες περιμενω να μου πει το χρωμα απο τα γατακια......Εχουμε πολυ καιρο ακομα μπροστα μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.160 23-04-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από dion: Πω πω οι μερες εφτασαν!!! Πως αισθανεσαι? Γενικα εχεις εμπειρια με γεννες? Αυτες τι ημερες περιμενω να μου πει το χρωμα απο τα γατακια......Εχουμε πολυ καιρο ακομα μπροστα μας!!! Click για ανάπτυξη... με μια μικρη αγωνια ειμαι...εχω εμπειρια, αλλα τοτε ημουν κοριτσακι... ο καιρος περνα γρηγορα...θα δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1906 1907 1908 1909 1910 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1908 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1908 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καταλινολινκ περικαλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 18:57 Η indrilgon: #38.149 20-04-09 18:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ζωη να παρεις αυτον τον λευκο τον μακρυτριχο με τα γαλαζια ματια που ειχες πει να τον δειτε.Ειναι κουκλος. Click για ανάπτυξη... Ναι για αυτόν το σκέφτομαι αλλά έχει αντιρισεις ο φίλος μου γιατί είναι τριών και ίσως δυσκολευτεί με τα ταξίδια κ.τ.λ.π. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 19:01 Η moukelis έγραψε: #38.150 20-04-09 19:01 Νομιζω οτι δεν παιζει ρολο η ηλικια,αλλα ο χαρακτηρας.Ειδικα αν ειναι μικρο το γατακι εχω την εντυπωση οτι ειναι πιο ευαισθητο οσον αφορα μεγαλα ταξιδια κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 09:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.151 21-04-09 09:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καταλινολινκ περικαλω. Click για ανάπτυξη... Οριστε.... https://www.catalis-heilige-birma.de/ στο εξωφυλλο ποζαρει ο Versacce μικρουλης...καλα ιδιο το αγαθο βλεμμα του με της Σεμελης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 09:42 Η moukelis έγραψε: #38.152 21-04-09 09:42 Η Σεμελη εχει πολυ πιο αγαθο βλεμμα.Ωραια μικρα πρεπει να βγουν ε;Πολυ ταρταρουγι όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 09:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.153 21-04-09 09:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Σεμελη εχει πολυ πιο αγαθο βλεμμα.Ωραια μικρα πρεπει να βγουν ε;Πολυ ταρταρουγι όμως... Click για ανάπτυξη... τορτελινια δεν τα ειπαμε? Τα προτιμουν οι εκτροφεις λογω μεγαλης βενταλιας χρωματων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:28 Η moukelis έγραψε: #38.154 21-04-09 11:28 Εμενα μου αρεσουν λιγοτερο απο ολα τα βιρμανακια παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.155 21-04-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα μου αρεσουν λιγοτερο απο ολα τα βιρμανακια παντως. Click για ανάπτυξη... συμφωνω....σπανια βγαινει καποια ομορφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:25 Ο dion1 έγραψε: #38.156 23-04-09 16:25 Γιουλη οι ημερες πλησιαζουν για την Καλυψω ή κανω λαθος? Ποτε με το καλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:34 Η PATSOUKAKI: #38.157 23-04-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από dion: Γιουλη οι ημερες πλησιαζουν για την Καλυψω ή κανω λαθος? Ποτε με το καλο? Click για ανάπτυξη... Ναι, για πείτε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.158 23-04-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από dion: Γιουλη οι ημερες πλησιαζουν για την Καλυψω ή κανω λαθος? Ποτε με το καλο? Click για ανάπτυξη... σε μια εβδομαδα περιπου Εσυ Διονυση? Κανενα νεο απο το εκτροφειο?? Εδω ειναι το θεμα της Καλυψουλας https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=33399 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:40 Ο dion1 έγραψε: #38.159 23-04-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε μια εβδομαδα περιπου Εσυ Διονυση? Κανενα νεο απο το εκτροφειο?? Εδω ειναι το θεμα της Καλυψουλας https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=33399 Click για ανάπτυξη... Πω πω οι μερες εφτασαν!!! Πως αισθανεσαι? Γενικα εχεις εμπειρια με γεννες? Αυτες τι ημερες περιμενω να μου πει το χρωμα απο τα γατακια......Εχουμε πολυ καιρο ακομα μπροστα μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.160 23-04-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από dion: Πω πω οι μερες εφτασαν!!! Πως αισθανεσαι? Γενικα εχεις εμπειρια με γεννες? Αυτες τι ημερες περιμενω να μου πει το χρωμα απο τα γατακια......Εχουμε πολυ καιρο ακομα μπροστα μας!!! Click για ανάπτυξη... με μια μικρη αγωνια ειμαι...εχω εμπειρια, αλλα τοτε ημουν κοριτσακι... ο καιρος περνα γρηγορα...θα δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1906 1907 1908 1909 1910 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1908 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1908 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ζωη να παρεις αυτον τον λευκο τον μακρυτριχο με τα γαλαζια ματια που ειχες πει να τον δειτε.Ειναι κουκλος. Click για ανάπτυξη... Ναι για αυτόν το σκέφτομαι αλλά έχει αντιρισεις ο φίλος μου γιατί είναι τριών και ίσως δυσκολευτεί με τα ταξίδια κ.τ.λ.π. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 19:01 Η moukelis έγραψε: #38.150 20-04-09 19:01 Νομιζω οτι δεν παιζει ρολο η ηλικια,αλλα ο χαρακτηρας.Ειδικα αν ειναι μικρο το γατακι εχω την εντυπωση οτι ειναι πιο ευαισθητο οσον αφορα μεγαλα ταξιδια κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 09:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.151 21-04-09 09:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καταλινολινκ περικαλω. Click για ανάπτυξη... Οριστε.... https://www.catalis-heilige-birma.de/ στο εξωφυλλο ποζαρει ο Versacce μικρουλης...καλα ιδιο το αγαθο βλεμμα του με της Σεμελης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 09:42 Η moukelis έγραψε: #38.152 21-04-09 09:42 Η Σεμελη εχει πολυ πιο αγαθο βλεμμα.Ωραια μικρα πρεπει να βγουν ε;Πολυ ταρταρουγι όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 09:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.153 21-04-09 09:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Σεμελη εχει πολυ πιο αγαθο βλεμμα.Ωραια μικρα πρεπει να βγουν ε;Πολυ ταρταρουγι όμως... Click για ανάπτυξη... τορτελινια δεν τα ειπαμε? Τα προτιμουν οι εκτροφεις λογω μεγαλης βενταλιας χρωματων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:28 Η moukelis έγραψε: #38.154 21-04-09 11:28 Εμενα μου αρεσουν λιγοτερο απο ολα τα βιρμανακια παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.155 21-04-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα μου αρεσουν λιγοτερο απο ολα τα βιρμανακια παντως. Click για ανάπτυξη... συμφωνω....σπανια βγαινει καποια ομορφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:25 Ο dion1 έγραψε: #38.156 23-04-09 16:25 Γιουλη οι ημερες πλησιαζουν για την Καλυψω ή κανω λαθος? Ποτε με το καλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:34 Η PATSOUKAKI: #38.157 23-04-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από dion: Γιουλη οι ημερες πλησιαζουν για την Καλυψω ή κανω λαθος? Ποτε με το καλο? Click για ανάπτυξη... Ναι, για πείτε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.158 23-04-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από dion: Γιουλη οι ημερες πλησιαζουν για την Καλυψω ή κανω λαθος? Ποτε με το καλο? Click για ανάπτυξη... σε μια εβδομαδα περιπου Εσυ Διονυση? Κανενα νεο απο το εκτροφειο?? Εδω ειναι το θεμα της Καλυψουλας https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=33399 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:40 Ο dion1 έγραψε: #38.159 23-04-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε μια εβδομαδα περιπου Εσυ Διονυση? Κανενα νεο απο το εκτροφειο?? Εδω ειναι το θεμα της Καλυψουλας https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=33399 Click για ανάπτυξη... Πω πω οι μερες εφτασαν!!! Πως αισθανεσαι? Γενικα εχεις εμπειρια με γεννες? Αυτες τι ημερες περιμενω να μου πει το χρωμα απο τα γατακια......Εχουμε πολυ καιρο ακομα μπροστα μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.160 23-04-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από dion: Πω πω οι μερες εφτασαν!!! Πως αισθανεσαι? Γενικα εχεις εμπειρια με γεννες? Αυτες τι ημερες περιμενω να μου πει το χρωμα απο τα γατακια......Εχουμε πολυ καιρο ακομα μπροστα μας!!! Click για ανάπτυξη... με μια μικρη αγωνια ειμαι...εχω εμπειρια, αλλα τοτε ημουν κοριτσακι... ο καιρος περνα γρηγορα...θα δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1906 1907 1908 1909 1910 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1908 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1908 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νομιζω οτι δεν παιζει ρολο η ηλικια,αλλα ο χαρακτηρας.Ειδικα αν ειναι μικρο το γατακι εχω την εντυπωση οτι ειναι πιο ευαισθητο οσον αφορα μεγαλα ταξιδια κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 09:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.151 21-04-09 09:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καταλινολινκ περικαλω. Click για ανάπτυξη... Οριστε.... https://www.catalis-heilige-birma.de/ στο εξωφυλλο ποζαρει ο Versacce μικρουλης...καλα ιδιο το αγαθο βλεμμα του με της Σεμελης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 09:42 Η moukelis έγραψε: #38.152 21-04-09 09:42 Η Σεμελη εχει πολυ πιο αγαθο βλεμμα.Ωραια μικρα πρεπει να βγουν ε;Πολυ ταρταρουγι όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 09:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.153 21-04-09 09:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Σεμελη εχει πολυ πιο αγαθο βλεμμα.Ωραια μικρα πρεπει να βγουν ε;Πολυ ταρταρουγι όμως... Click για ανάπτυξη... τορτελινια δεν τα ειπαμε? Τα προτιμουν οι εκτροφεις λογω μεγαλης βενταλιας χρωματων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:28 Η moukelis έγραψε: #38.154 21-04-09 11:28 Εμενα μου αρεσουν λιγοτερο απο ολα τα βιρμανακια παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.155 21-04-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα μου αρεσουν λιγοτερο απο ολα τα βιρμανακια παντως. Click για ανάπτυξη... συμφωνω....σπανια βγαινει καποια ομορφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:25 Ο dion1 έγραψε: #38.156 23-04-09 16:25 Γιουλη οι ημερες πλησιαζουν για την Καλυψω ή κανω λαθος? Ποτε με το καλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:34 Η PATSOUKAKI: #38.157 23-04-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από dion: Γιουλη οι ημερες πλησιαζουν για την Καλυψω ή κανω λαθος? Ποτε με το καλο? Click για ανάπτυξη... Ναι, για πείτε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.158 23-04-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από dion: Γιουλη οι ημερες πλησιαζουν για την Καλυψω ή κανω λαθος? Ποτε με το καλο? Click για ανάπτυξη... σε μια εβδομαδα περιπου Εσυ Διονυση? Κανενα νεο απο το εκτροφειο?? Εδω ειναι το θεμα της Καλυψουλας https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=33399 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:40 Ο dion1 έγραψε: #38.159 23-04-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε μια εβδομαδα περιπου Εσυ Διονυση? Κανενα νεο απο το εκτροφειο?? Εδω ειναι το θεμα της Καλυψουλας https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=33399 Click για ανάπτυξη... Πω πω οι μερες εφτασαν!!! Πως αισθανεσαι? Γενικα εχεις εμπειρια με γεννες? Αυτες τι ημερες περιμενω να μου πει το χρωμα απο τα γατακια......Εχουμε πολυ καιρο ακομα μπροστα μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.160 23-04-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από dion: Πω πω οι μερες εφτασαν!!! Πως αισθανεσαι? Γενικα εχεις εμπειρια με γεννες? Αυτες τι ημερες περιμενω να μου πει το χρωμα απο τα γατακια......Εχουμε πολυ καιρο ακομα μπροστα μας!!! Click για ανάπτυξη... με μια μικρη αγωνια ειμαι...εχω εμπειρια, αλλα τοτε ημουν κοριτσακι... ο καιρος περνα γρηγορα...θα δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1906 1907 1908 1909 1910 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1908 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1908 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καταλινολινκ περικαλω. Click για ανάπτυξη... Οριστε.... https://www.catalis-heilige-birma.de/ στο εξωφυλλο ποζαρει ο Versacce μικρουλης...καλα ιδιο το αγαθο βλεμμα του με της Σεμελης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 09:42 Η moukelis έγραψε: #38.152 21-04-09 09:42 Η Σεμελη εχει πολυ πιο αγαθο βλεμμα.Ωραια μικρα πρεπει να βγουν ε;Πολυ ταρταρουγι όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 09:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.153 21-04-09 09:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Σεμελη εχει πολυ πιο αγαθο βλεμμα.Ωραια μικρα πρεπει να βγουν ε;Πολυ ταρταρουγι όμως... Click για ανάπτυξη... τορτελινια δεν τα ειπαμε? Τα προτιμουν οι εκτροφεις λογω μεγαλης βενταλιας χρωματων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:28 Η moukelis έγραψε: #38.154 21-04-09 11:28 Εμενα μου αρεσουν λιγοτερο απο ολα τα βιρμανακια παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.155 21-04-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα μου αρεσουν λιγοτερο απο ολα τα βιρμανακια παντως. Click για ανάπτυξη... συμφωνω....σπανια βγαινει καποια ομορφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:25 Ο dion1 έγραψε: #38.156 23-04-09 16:25 Γιουλη οι ημερες πλησιαζουν για την Καλυψω ή κανω λαθος? Ποτε με το καλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:34 Η PATSOUKAKI: #38.157 23-04-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από dion: Γιουλη οι ημερες πλησιαζουν για την Καλυψω ή κανω λαθος? Ποτε με το καλο? Click για ανάπτυξη... Ναι, για πείτε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.158 23-04-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από dion: Γιουλη οι ημερες πλησιαζουν για την Καλυψω ή κανω λαθος? Ποτε με το καλο? Click για ανάπτυξη... σε μια εβδομαδα περιπου Εσυ Διονυση? Κανενα νεο απο το εκτροφειο?? Εδω ειναι το θεμα της Καλυψουλας https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=33399 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:40 Ο dion1 έγραψε: #38.159 23-04-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε μια εβδομαδα περιπου Εσυ Διονυση? Κανενα νεο απο το εκτροφειο?? Εδω ειναι το θεμα της Καλυψουλας https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=33399 Click για ανάπτυξη... Πω πω οι μερες εφτασαν!!! Πως αισθανεσαι? Γενικα εχεις εμπειρια με γεννες? Αυτες τι ημερες περιμενω να μου πει το χρωμα απο τα γατακια......Εχουμε πολυ καιρο ακομα μπροστα μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.160 23-04-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από dion: Πω πω οι μερες εφτασαν!!! Πως αισθανεσαι? Γενικα εχεις εμπειρια με γεννες? Αυτες τι ημερες περιμενω να μου πει το χρωμα απο τα γατακια......Εχουμε πολυ καιρο ακομα μπροστα μας!!! Click για ανάπτυξη... με μια μικρη αγωνια ειμαι...εχω εμπειρια, αλλα τοτε ημουν κοριτσακι... ο καιρος περνα γρηγορα...θα δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1906 1907 1908 1909 1910 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1908 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1908 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η Σεμελη εχει πολυ πιο αγαθο βλεμμα.Ωραια μικρα πρεπει να βγουν ε;Πολυ ταρταρουγι όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 09:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.153 21-04-09 09:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Σεμελη εχει πολυ πιο αγαθο βλεμμα.Ωραια μικρα πρεπει να βγουν ε;Πολυ ταρταρουγι όμως... Click για ανάπτυξη... τορτελινια δεν τα ειπαμε? Τα προτιμουν οι εκτροφεις λογω μεγαλης βενταλιας χρωματων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:28 Η moukelis έγραψε: #38.154 21-04-09 11:28 Εμενα μου αρεσουν λιγοτερο απο ολα τα βιρμανακια παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.155 21-04-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα μου αρεσουν λιγοτερο απο ολα τα βιρμανακια παντως. Click για ανάπτυξη... συμφωνω....σπανια βγαινει καποια ομορφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:25 Ο dion1 έγραψε: #38.156 23-04-09 16:25 Γιουλη οι ημερες πλησιαζουν για την Καλυψω ή κανω λαθος? Ποτε με το καλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:34 Η PATSOUKAKI: #38.157 23-04-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από dion: Γιουλη οι ημερες πλησιαζουν για την Καλυψω ή κανω λαθος? Ποτε με το καλο? Click για ανάπτυξη... Ναι, για πείτε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.158 23-04-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από dion: Γιουλη οι ημερες πλησιαζουν για την Καλυψω ή κανω λαθος? Ποτε με το καλο? Click για ανάπτυξη... σε μια εβδομαδα περιπου Εσυ Διονυση? Κανενα νεο απο το εκτροφειο?? Εδω ειναι το θεμα της Καλυψουλας https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=33399 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:40 Ο dion1 έγραψε: #38.159 23-04-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε μια εβδομαδα περιπου Εσυ Διονυση? Κανενα νεο απο το εκτροφειο?? Εδω ειναι το θεμα της Καλυψουλας https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=33399 Click για ανάπτυξη... Πω πω οι μερες εφτασαν!!! Πως αισθανεσαι? Γενικα εχεις εμπειρια με γεννες? Αυτες τι ημερες περιμενω να μου πει το χρωμα απο τα γατακια......Εχουμε πολυ καιρο ακομα μπροστα μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.160 23-04-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από dion: Πω πω οι μερες εφτασαν!!! Πως αισθανεσαι? Γενικα εχεις εμπειρια με γεννες? Αυτες τι ημερες περιμενω να μου πει το χρωμα απο τα γατακια......Εχουμε πολυ καιρο ακομα μπροστα μας!!! Click για ανάπτυξη... με μια μικρη αγωνια ειμαι...εχω εμπειρια, αλλα τοτε ημουν κοριτσακι... ο καιρος περνα γρηγορα...θα δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1906 1907 1908 1909 1910 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1908 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1908 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Σεμελη εχει πολυ πιο αγαθο βλεμμα.Ωραια μικρα πρεπει να βγουν ε;Πολυ ταρταρουγι όμως... Click για ανάπτυξη... τορτελινια δεν τα ειπαμε? Τα προτιμουν οι εκτροφεις λογω μεγαλης βενταλιας χρωματων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:28 Η moukelis έγραψε: #38.154 21-04-09 11:28 Εμενα μου αρεσουν λιγοτερο απο ολα τα βιρμανακια παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.155 21-04-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα μου αρεσουν λιγοτερο απο ολα τα βιρμανακια παντως. Click για ανάπτυξη... συμφωνω....σπανια βγαινει καποια ομορφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:25 Ο dion1 έγραψε: #38.156 23-04-09 16:25 Γιουλη οι ημερες πλησιαζουν για την Καλυψω ή κανω λαθος? Ποτε με το καλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:34 Η PATSOUKAKI: #38.157 23-04-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από dion: Γιουλη οι ημερες πλησιαζουν για την Καλυψω ή κανω λαθος? Ποτε με το καλο? Click για ανάπτυξη... Ναι, για πείτε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.158 23-04-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από dion: Γιουλη οι ημερες πλησιαζουν για την Καλυψω ή κανω λαθος? Ποτε με το καλο? Click για ανάπτυξη... σε μια εβδομαδα περιπου Εσυ Διονυση? Κανενα νεο απο το εκτροφειο?? Εδω ειναι το θεμα της Καλυψουλας https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=33399 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:40 Ο dion1 έγραψε: #38.159 23-04-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε μια εβδομαδα περιπου Εσυ Διονυση? Κανενα νεο απο το εκτροφειο?? Εδω ειναι το θεμα της Καλυψουλας https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=33399 Click για ανάπτυξη... Πω πω οι μερες εφτασαν!!! Πως αισθανεσαι? Γενικα εχεις εμπειρια με γεννες? Αυτες τι ημερες περιμενω να μου πει το χρωμα απο τα γατακια......Εχουμε πολυ καιρο ακομα μπροστα μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.160 23-04-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από dion: Πω πω οι μερες εφτασαν!!! Πως αισθανεσαι? Γενικα εχεις εμπειρια με γεννες? Αυτες τι ημερες περιμενω να μου πει το χρωμα απο τα γατακια......Εχουμε πολυ καιρο ακομα μπροστα μας!!! Click για ανάπτυξη... με μια μικρη αγωνια ειμαι...εχω εμπειρια, αλλα τοτε ημουν κοριτσακι... ο καιρος περνα γρηγορα...θα δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1906 1907 1908 1909 1910 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1908 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1908 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμενα μου αρεσουν λιγοτερο απο ολα τα βιρμανακια παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.155 21-04-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα μου αρεσουν λιγοτερο απο ολα τα βιρμανακια παντως. Click για ανάπτυξη... συμφωνω....σπανια βγαινει καποια ομορφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:25 Ο dion1 έγραψε: #38.156 23-04-09 16:25 Γιουλη οι ημερες πλησιαζουν για την Καλυψω ή κανω λαθος? Ποτε με το καλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:34 Η PATSOUKAKI: #38.157 23-04-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από dion: Γιουλη οι ημερες πλησιαζουν για την Καλυψω ή κανω λαθος? Ποτε με το καλο? Click για ανάπτυξη... Ναι, για πείτε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.158 23-04-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από dion: Γιουλη οι ημερες πλησιαζουν για την Καλυψω ή κανω λαθος? Ποτε με το καλο? Click για ανάπτυξη... σε μια εβδομαδα περιπου Εσυ Διονυση? Κανενα νεο απο το εκτροφειο?? Εδω ειναι το θεμα της Καλυψουλας https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=33399 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:40 Ο dion1 έγραψε: #38.159 23-04-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε μια εβδομαδα περιπου Εσυ Διονυση? Κανενα νεο απο το εκτροφειο?? Εδω ειναι το θεμα της Καλυψουλας https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=33399 Click για ανάπτυξη... Πω πω οι μερες εφτασαν!!! Πως αισθανεσαι? Γενικα εχεις εμπειρια με γεννες? Αυτες τι ημερες περιμενω να μου πει το χρωμα απο τα γατακια......Εχουμε πολυ καιρο ακομα μπροστα μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.160 23-04-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από dion: Πω πω οι μερες εφτασαν!!! Πως αισθανεσαι? Γενικα εχεις εμπειρια με γεννες? Αυτες τι ημερες περιμενω να μου πει το χρωμα απο τα γατακια......Εχουμε πολυ καιρο ακομα μπροστα μας!!! Click για ανάπτυξη... με μια μικρη αγωνια ειμαι...εχω εμπειρια, αλλα τοτε ημουν κοριτσακι... ο καιρος περνα γρηγορα...θα δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1906 1907 1908 1909 1910 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1908 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1908 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα μου αρεσουν λιγοτερο απο ολα τα βιρμανακια παντως. Click για ανάπτυξη... συμφωνω....σπανια βγαινει καποια ομορφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:25 Ο dion1 έγραψε: #38.156 23-04-09 16:25 Γιουλη οι ημερες πλησιαζουν για την Καλυψω ή κανω λαθος? Ποτε με το καλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:34 Η PATSOUKAKI: #38.157 23-04-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από dion: Γιουλη οι ημερες πλησιαζουν για την Καλυψω ή κανω λαθος? Ποτε με το καλο? Click για ανάπτυξη... Ναι, για πείτε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.158 23-04-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από dion: Γιουλη οι ημερες πλησιαζουν για την Καλυψω ή κανω λαθος? Ποτε με το καλο? Click για ανάπτυξη... σε μια εβδομαδα περιπου Εσυ Διονυση? Κανενα νεο απο το εκτροφειο?? Εδω ειναι το θεμα της Καλυψουλας https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=33399 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:40 Ο dion1 έγραψε: #38.159 23-04-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε μια εβδομαδα περιπου Εσυ Διονυση? Κανενα νεο απο το εκτροφειο?? Εδω ειναι το θεμα της Καλυψουλας https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=33399 Click για ανάπτυξη... Πω πω οι μερες εφτασαν!!! Πως αισθανεσαι? Γενικα εχεις εμπειρια με γεννες? Αυτες τι ημερες περιμενω να μου πει το χρωμα απο τα γατακια......Εχουμε πολυ καιρο ακομα μπροστα μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.160 23-04-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από dion: Πω πω οι μερες εφτασαν!!! Πως αισθανεσαι? Γενικα εχεις εμπειρια με γεννες? Αυτες τι ημερες περιμενω να μου πει το χρωμα απο τα γατακια......Εχουμε πολυ καιρο ακομα μπροστα μας!!! Click για ανάπτυξη... με μια μικρη αγωνια ειμαι...εχω εμπειρια, αλλα τοτε ημουν κοριτσακι... ο καιρος περνα γρηγορα...θα δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1906 1907 1908 1909 1910 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1908 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1908 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιουλη οι ημερες πλησιαζουν για την Καλυψω ή κανω λαθος? Ποτε με το καλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:34 Η PATSOUKAKI: #38.157 23-04-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από dion: Γιουλη οι ημερες πλησιαζουν για την Καλυψω ή κανω λαθος? Ποτε με το καλο? Click για ανάπτυξη... Ναι, για πείτε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.158 23-04-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από dion: Γιουλη οι ημερες πλησιαζουν για την Καλυψω ή κανω λαθος? Ποτε με το καλο? Click για ανάπτυξη... σε μια εβδομαδα περιπου Εσυ Διονυση? Κανενα νεο απο το εκτροφειο?? Εδω ειναι το θεμα της Καλυψουλας https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=33399 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:40 Ο dion1 έγραψε: #38.159 23-04-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε μια εβδομαδα περιπου Εσυ Διονυση? Κανενα νεο απο το εκτροφειο?? Εδω ειναι το θεμα της Καλυψουλας https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=33399 Click για ανάπτυξη... Πω πω οι μερες εφτασαν!!! Πως αισθανεσαι? Γενικα εχεις εμπειρια με γεννες? Αυτες τι ημερες περιμενω να μου πει το χρωμα απο τα γατακια......Εχουμε πολυ καιρο ακομα μπροστα μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.160 23-04-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από dion: Πω πω οι μερες εφτασαν!!! Πως αισθανεσαι? Γενικα εχεις εμπειρια με γεννες? Αυτες τι ημερες περιμενω να μου πει το χρωμα απο τα γατακια......Εχουμε πολυ καιρο ακομα μπροστα μας!!! Click για ανάπτυξη... με μια μικρη αγωνια ειμαι...εχω εμπειρια, αλλα τοτε ημουν κοριτσακι... ο καιρος περνα γρηγορα...θα δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1906 1907 1908 1909 1910 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1908 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1908 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dion: Γιουλη οι ημερες πλησιαζουν για την Καλυψω ή κανω λαθος? Ποτε με το καλο? Click για ανάπτυξη... Ναι, για πείτε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.158 23-04-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από dion: Γιουλη οι ημερες πλησιαζουν για την Καλυψω ή κανω λαθος? Ποτε με το καλο? Click για ανάπτυξη... σε μια εβδομαδα περιπου Εσυ Διονυση? Κανενα νεο απο το εκτροφειο?? Εδω ειναι το θεμα της Καλυψουλας https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=33399 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:40 Ο dion1 έγραψε: #38.159 23-04-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε μια εβδομαδα περιπου Εσυ Διονυση? Κανενα νεο απο το εκτροφειο?? Εδω ειναι το θεμα της Καλυψουλας https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=33399 Click για ανάπτυξη... Πω πω οι μερες εφτασαν!!! Πως αισθανεσαι? Γενικα εχεις εμπειρια με γεννες? Αυτες τι ημερες περιμενω να μου πει το χρωμα απο τα γατακια......Εχουμε πολυ καιρο ακομα μπροστα μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.160 23-04-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από dion: Πω πω οι μερες εφτασαν!!! Πως αισθανεσαι? Γενικα εχεις εμπειρια με γεννες? Αυτες τι ημερες περιμενω να μου πει το χρωμα απο τα γατακια......Εχουμε πολυ καιρο ακομα μπροστα μας!!! Click για ανάπτυξη... με μια μικρη αγωνια ειμαι...εχω εμπειρια, αλλα τοτε ημουν κοριτσακι... ο καιρος περνα γρηγορα...θα δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1906 1907 1908 1909 1910 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1908 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1908 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dion: Γιουλη οι ημερες πλησιαζουν για την Καλυψω ή κανω λαθος? Ποτε με το καλο? Click για ανάπτυξη... σε μια εβδομαδα περιπου Εσυ Διονυση? Κανενα νεο απο το εκτροφειο?? Εδω ειναι το θεμα της Καλυψουλας https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=33399 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:40 Ο dion1 έγραψε: #38.159 23-04-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε μια εβδομαδα περιπου Εσυ Διονυση? Κανενα νεο απο το εκτροφειο?? Εδω ειναι το θεμα της Καλυψουλας https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=33399 Click για ανάπτυξη... Πω πω οι μερες εφτασαν!!! Πως αισθανεσαι? Γενικα εχεις εμπειρια με γεννες? Αυτες τι ημερες περιμενω να μου πει το χρωμα απο τα γατακια......Εχουμε πολυ καιρο ακομα μπροστα μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.160 23-04-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από dion: Πω πω οι μερες εφτασαν!!! Πως αισθανεσαι? Γενικα εχεις εμπειρια με γεννες? Αυτες τι ημερες περιμενω να μου πει το χρωμα απο τα γατακια......Εχουμε πολυ καιρο ακομα μπροστα μας!!! Click για ανάπτυξη... με μια μικρη αγωνια ειμαι...εχω εμπειρια, αλλα τοτε ημουν κοριτσακι... ο καιρος περνα γρηγορα...θα δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1906 1907 1908 1909 1910 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1908 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1908 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε μια εβδομαδα περιπου Εσυ Διονυση? Κανενα νεο απο το εκτροφειο?? Εδω ειναι το θεμα της Καλυψουλας https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=33399 Click για ανάπτυξη... Πω πω οι μερες εφτασαν!!! Πως αισθανεσαι? Γενικα εχεις εμπειρια με γεννες? Αυτες τι ημερες περιμενω να μου πει το χρωμα απο τα γατακια......Εχουμε πολυ καιρο ακομα μπροστα μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.160 23-04-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από dion: Πω πω οι μερες εφτασαν!!! Πως αισθανεσαι? Γενικα εχεις εμπειρια με γεννες? Αυτες τι ημερες περιμενω να μου πει το χρωμα απο τα γατακια......Εχουμε πολυ καιρο ακομα μπροστα μας!!! Click για ανάπτυξη... με μια μικρη αγωνια ειμαι...εχω εμπειρια, αλλα τοτε ημουν κοριτσακι... ο καιρος περνα γρηγορα...θα δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από dion: Πω πω οι μερες εφτασαν!!! Πως αισθανεσαι? Γενικα εχεις εμπειρια με γεννες? Αυτες τι ημερες περιμενω να μου πει το χρωμα απο τα γατακια......Εχουμε πολυ καιρο ακομα μπροστα μας!!! Click για ανάπτυξη... με μια μικρη αγωνια ειμαι...εχω εμπειρια, αλλα τοτε ημουν κοριτσακι... ο καιρος περνα γρηγορα...θα δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.