Birman-maniacs

Που ειναι ολα τα βιρμανακια εξαφανισμενα?:hmm:
Μαλλον τους επιασε η ζεστη κι εχουν εξαφανιστει!

Τελικα και η lilac point κουκλες ειναι!
λοιπον εγω τελικα Διονυση κατεληξα στο εξης.
Δεν ειναι το χρωμα, ειναι το προσωπο που με τραβαει στη γατα και στη Βιρμανη...η συγκεκριμενη ειναι κουκλα γιατι εχει πολυ ωραια χαρακτηριστικα...εχω δει και λιλα που δεν μου αρεσαν καθολου οπως και κοκκινες που μου αρεσαν πολυ ενω το κοκκινο δεν μου αρεσει ...επισης ουτε οι ταρταρουγες μου αρεσουν αλλα εχω δει κατι καταπληκτικες λογω ωραιων χαρακτηριστικων...
παντως σου ειπα οτι τρελαινομαι για την Angel σου ε?? :redface::redface::D
καλα οχι οτι παει πισω η Chloe, αλλα η Angel ειναι η αδυναμια μου...:inlove::inlove:
Nιαουυυυυυυ!

Και των δυο ειναι:lol:

Φανταζομαι οτι αυτη η αντιδραση ειναι του Πλατωνα και οχι του Θοδωρη:lol::lol:
:lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τα κοκκινουλια των καταλινων:inlove:

grisu_20090628_4.jpg

grisu_20090628_1.jpg

grisu_20090628_3.jpg

grisu_20090628_5.jpg

glittermouse_20090628_1.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και τα seal αγορακια, που ευχομαστε να μην βγουν show η breed:P
τρελαινομαι με τον ποντικαρο:up::lol:

hakimo_20090628_1.jpg

haitinights_20090628_1.jpg

Γιατι καλε,ποιος τα θελει;

λοιπον εγω τελικα Διονυση κατεληξα στο εξης.
Δεν ειναι το χρωμα, ειναι το προσωπο που με τραβαει στη γατα και στη Βιρμανη...η συγκεκριμενη ειναι κουκλα γιατι εχει πολυ ωραια χαρακτηριστικα...εχω δει και λιλα που δεν μου αρεσαν καθολου οπως και κοκκινες που μου αρεσαν πολυ ενω το κοκκινο δεν μου αρεσει ...επισης ουτε οι ταρταρουγες μου αρεσουν αλλα εχω δει κατι καταπληκτικες λογω ωραιων χαρακτηριστικων...
παντως σου ειπα οτι τρελαινομαι για την Angel σου ε?? :redface::redface::D
καλα οχι οτι παει πισω η Chloe, αλλα η Angel ειναι η αδυναμια μου...:inlove::inlove:

:lol::lol::lol::lol:

Συμφωνω με αυτο που λές οτι δεν εχει να κανει μονο με το χρωμα κ.τ.λ.
Πολλες φορες και μια κακη φωτογραφια το καταστρεφει το γατονι!!!

Αληθεια σου αρεσει πολυ η Angel μου?
Ειναι η πρωτη φορα που μου το λες;):lol::lol:
Σου κανω δημοσια την προταση (αν θελεις βεβαια να αναλαβεις την πολυ σοβαρη υποχρεωση) να γινεις η νονα της Angel:D:D:lol:

Περα απο την πλακα οι περισοοτεροι , αν οχι ολοι, ξετρελενονται με την Angel!
Το βλεπω εγω απο τωρα.....Η Chloe θα ειναι μια ζωη η αδικημενη, καλυμμενη απο τη λαμψη της Angel:/::cry::cry:

και τα seal αγορακια, που ευχομαστε να μην βγουν show η breed:P
τρελαινομαι με τον ποντικαρο:up::lol:

hakimo_20090628_1.jpg

haitinights_20090628_1.jpg
Ακομη δεν αποφασιστηκε?

Γιατι καλε,ποιος τα θελει;
ενας γνωστος μου...
Συμφωνω με αυτο που λές οτι δεν εχει να κανει μονο με το χρωμα κ.τ.λ.
Πολλες φορες και μια κακη φωτογραφια το καταστρεφει το γατονι!!!

Αληθεια σου αρεσει πολυ η Angel μου?
Ειναι η πρωτη φορα που μου το λες;):lol::lol:
Σου κανω δημοσια την προταση (αν θελεις βεβαια να αναλαβεις την πολυ σοβαρη υποχρεωση) να γινεις η νονα της Angel:D:D:lol:

Το βλεπω εγω απο τωρα.....Η Chloe θα ειναι μια ζωη η αδικημενη, καλυμμενη απο τη λαμψη της Angel:/::cry::cry:
καλε τι ειναι αυτα που λες???? :blink:η Chloe ειναι κουκλα!! Και επιβλητικη γατα:up:απλα δεν εχει τη γλυκα πιστευω της Angel...:)
Να γινω νονα της Chloe να μη μου στεναχωριεσαι?;):P:lol:
Ακομη δεν αποφασιστηκε?

Εμενα πιο πολυ μου αρεσει η Cloe...Αλλα εγω δεν πιανομαι,ειμαι λοξη και κακια εκτροφεας.:lol:Αυτη η μικρη να μου το θυμηθειτε,θα μεγαλωσει και θα τριβετε τα ματια σας!

Ακομη δεν αποφασιστηκε?
οχι...
Εμενα πιο πολυ μου αρεσει η Cloe...Αλλα εγω δεν πιανομαι,ειμαι λοξη και κακια εκτροφεας.:lol:Αυτη η μικρη να μου το θυμηθειτε,θα μεγαλωσει και θα τριβετε τα ματια σας!
ωραια...γινε εσυ της Chloe να γινω εγω της Aγγελικουλας;):lol:
Διονυση συμφωνεις?:redface::P

τι υποχρεωσεις θα εχουμε? Μπορουμε να ζουλαμε οποτε θεμε ελευθερα?? :lol::lol::lol:

οχι...

τι υποχρεωσεις θα εχουμε? Μπορουμε να ζουλαμε οποτε θεμε ελευθερα?? :lol::lol::lol:
Ναι ναι,να ξερουμε τι υποχρεωσεις εχουμε,εγω εχω κι αλλο βαφτιστηρι,απαιτητικο.:lol:

Τι σου ειναι ομως το ματι της κακιας εκτροφεως!!!!!!:lol::lol::lol:

Που ειναι ολα τα βιρμανακια εξαφανισμενα?:hmm:
Μαλλον τους επιασε η ζεστη κι εχουν εξαφανιστει!

Τελικα και η lilac point κουκλες ειναι!
Grynet2ar10m.jpg

Grynet4ar11m2.jpg

Grynet5ar.jpg
Καλέ τι ομορφιά είναι αυτη!!! Τελικά έχει δίκιο η Γιουλη που λέει οτι σημασία δεν εχει και τοσο το χρώμα όσο το πρόσωπο κι η εκφραση...

Οοοοχι Διονύση μην το λες αυτο!! Ειναι και οι δυο τους πανέμορφες κουκλίτσες!!! Θα δεις που μεγαλώνοντας θα μας ξετρελανουν οι μικρές σου! :up::up::up:

Τι σου ειναι ομως το ματι της κακιας εκτροφεως!!!!!!:lol::lol::lol:
Βεβαιως,κανομεν και μαγια!:lol::lol::lol:

οχι...

Ναι μεσα ειμαι!!!!
Ε βρε Γιουλη τα ρωτανε αυτα?
Τα κλασσικα. Τα ρουχα για τη βαφτιση. το στολισμο της εκκλησιας, τα δωρα μας σε γιορτες, γεννεθλια, Χριστουγεννα και Πασχα κ.τλ:lol::lol::lol:
Τιποτα βρε , τι υποχρεωσεις!!!!
Μονο θετικη ενεργεια και αγαπη θελουμε:)

Ναι ναι,να ξερουμε τι υποχρεωσεις εχουμε,εγω εχω κι αλλο βαφτιστηρι,απαιτητικο.:lol:

Για λεγε. για λεγε να μαθαινουμε κι εμεις οι πρωταρηδες!!!!;)

Ναι μεσα ειμαι!!!!
Τα κλασσικα. Τα ρουχα για τη βαφτιση. το στολισμο της εκκλησιας, τα δωρα μας σε γιορτες, γεννεθλια, Χριστουγεννα και Πασχα κ.τλ:lol::lol::lol:

αυτη την εχω μπολικη Διονυση μου:redface::D:D

Ναι μεσα ειμαι!!!!

Εχω και ανθρωποπαιδο βαφτιστηρι,και γατοπαιδο.:rolleyes:Το γατοπαιδο ειναι ολιγον τι πιο απαιτητικο...:lol:Πλακα κανω,εξ'αποστασεως τον βαφτισα,και βοηθησα τον μπαμπα του να τον βρει,οποτε με αποκαλει κουμπαρα.:lol:

Δωρα? Ειδες πως βρηκε η Μελινα τον Ιβαν εξω απο το σπιτι της?
Λες να ανοιξω κι εγω μια μερα τη πορτα μου και να με περιμενει απ'εξω μια "Μαρια"? :hmm::P:lol::lol::lol::lol::lol:

Δωρα? Ειδες πως βρηκε η Μελινα τον Ιβαν εξω απο το σπιτι της?
Λες να ανοιξω κι εγω μια μερα τη πορτα μου και να με περιμενει απ'εξω μια "Μαρια"? :hmm::P:lol::lol::lol::lol::lol:
Δε θελω να σε πικρανω,αλλα οι πιθανοτητες ειναι λιγες...Μαρη λες να συμβαινουν τετοια κι εγω σαν τον βλακα να ξεπενταριαστηκα για τα νορβηγακια;:lol:Παρεπιπτοντως,τελικα θα της βαλω τα χρηματα πριν την παραλαβη,μου ηρθε επιστροφη απο την εφορια.:)

Δε θελω να σε πικρανω,αλλα οι πιθανοτητες ειναι λιγες...Μαρη λες να συμβαινουν τετοια κι εγω σαν τον βλακα να ξεπενταριαστηκα για τα νορβηγακια;:lol:Παρεπιπτοντως,τελικα θα της βαλω τα χρηματα πριν την παραλαβη,μου ηρθε επιστροφη απο την εφορια.:)
:up::up::up::up::up:

Λοιπόν,αστέρια:αυτό blue point είναι,ή πάλι έξω έπεσα το χαζούλι;:redface::confused:
919622110830-3523819083-9c03daa727.jpg.at.ashx

Γιατί είμαι ανάμεσα στο point και το torbie.:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back