Birman-maniacs

callista.jpg

καλά αυτό είναι σχεδόν σαν γαντοφορεμένο περσικό κοιτάτε τι στρογγυλά μάτια έχει:up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα Βιρμανάκια!!! :)Γεμίσατε ομορφιές στο θεμα σας!!!:up:
Για πάτε κι απ΄τα περσάκια να μας χαζέψετε λιγάκι!:up::lol:
πηγαμε πηγαμε πρωι πρωι:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

birman-kittens.jpg

cat-blue-tabby-birman-and-seal-tabby-birman-kittens-in-flowerpots_653124.jpg

1574R-010221.jpg

00095752.jpg

00098786.jpg

00110247.jpg

00025727.jpg

00023385.jpg

00100270.jpg

00106362.jpg

00100269.jpg

Δωρα σου αρεσουν πιο πολυ τα seal point ή τα choc. point οπως αυτο ας πουμε?:hmm:

00098786.jpg

tiara.assise.0104.jpg

Πανεμορφη!:inlove::inlove:

Index0909.jpg

Chocolate ειναι αυτο;:confused:
Μου αρεσουν πολυ τα seal γιατι κανουν ωραια αντιθεση τα ματια τους,μου αρεσει και η γλυκα των chocolate σαν αποχρωση,αλλα δε μου αρεσει που δεν κανουν μασκα μεγαλη οπως τα seal και δεν πιανει κατω απο τη μυτη.

Chocolate ειναι αυτο;:confused:
Μου αρεσουν πολυ τα seal γιατι κανουν ωραια αντιθεση τα ματια τους,μου αρεσει και η γλυκα των chocolate σαν αποχρωση,αλλα δε μου αρεσει που δεν κανουν μασκα μεγαλη οπως τα seal και δεν πιανει κατω απο τη μυτη.
συμφωνω απολυτα Δωρι....
τα choc. Κανουν μικρη μασκουλα σαν δακρυ...αυτο τα κανει να μοιαζουν λιγο τριγωνικα ενω δεν ειναι....υπαρχουν ομως κατι choc. ονειρο...σαν την αδελφη της Σεμελης π.χ.
το καλο με τα choc. ειναι οτι διατηρουν το υπολευκο χρωμα της γουνας με τα χρονια ενω τα seal καποια στιγμη σκουραινουν πολυ...

Ναι,οντως,ειδικα τα αρσενικα seal σκουραινουν πολυ,κι εμενα μου αρεσει που ειναι πιο ανοιχτοχρωμα και πιο ομοιομορφα στο λευκο τους τα σοκολατενια.

Αυτή τί είναι;Μπλε τάμπυ;
και πανω που ηθελα να στη βαλω για ασκηση Χριστινακι! το βρηκες παρολο που στη φωτο δεν φαινεται καλα :up:
Αντε για υπνο τωρα...ο Χρηστος επεσε στο κρεβατακι του...:P
Καληνυχτα:)

και πανω που ηθελα να στη βαλω για ασκηση Χριστινακι! το βρηκες παρολο που στη φωτο δεν φαινεται καλα :up:
Αντε για υπνο τωρα...ο Χρηστος επεσε στο κρεβατακι του...:P
Καληνυχτα:)
H αλήθεια είναι ότι είχα κάποιους ενδοιασμούς,ήμουν ανάμεσα στο μπλε και το λιλά,αλλά μου έκανε κλικ το μπλε.:D:lol:

Ναι,τώρα πίνω το γάλα μου και πάω.:baby:

H αλήθεια είναι ότι είχα κάποιους ενδοιασμούς,ήμουν ανάμεσα στο μπλε και το λιλά,αλλά μου έκανε κλικ το μπλε.:D:lol:

Ναι,τώρα πίνω το γάλα μου και πάω.:baby:
εγω του μπεμπη μου του το παω στο κρεβατι και το πινει...ο κανακαρης μου:redface::lol:

εγω του μπεμπη μου του το παω στο κρεβατι και το πινει...ο κανακαρης μου:redface::lol:
Εγώ το γάλα μου το πίνω στο γραφείο συνήθως...:rolleyes::lol: Γιούλη δεν πιστεύω να λες τέτοια μπροστά σε κόσμο...:P:lol:

Εγώ το γάλα μου το πίνω στο γραφείο συνήθως...:rolleyes::lol: Γιούλη δεν πιστεύω να λες τέτοια μπροστά σε κόσμο...:P:lol:
σε κοσμο τα λεω:redface:....μπροστα στο Χρηστο δεν τα λεω:lol::lol:

θα τον γνωρισεις στην Εκθεση Χριστινακι! Nα εχεις και παρεα!
Θα ερθει οπωσδηποτε φετος!
Καμια φορα με ρωταει...."τι κανει η bunny"? :cool::P

σε κοσμο τα λεω:redface:....μπροστα στο Χρηστο δεν τα λεω:lol::lol:
O Xρήστος δεν το ξέρει φαντάζομαι...γι' αυτό ζεις ακόμα!:P
θα τον γνωρισεις στην Εκθεση Χριστινακι! Nα εχεις και παρεα!
Θα ερθει οπωσδηποτε φετος!
Καμια φορα με ρωταει...."τι κανει η bunny"? :cool::P
Καλά είναι.:P:lol: Θα έρθει ε;:hmm:Του αρέσει,θέλω να πω ασχολείται;:hmm:Γιατί τα αγόρια συνήθως δεν...

Ερώτηση

Μου έθεσαν μια ερώτηση. (γνωστή μου έχει Βιρμανίας) αν υπάρχει σωστή ηλικία για στείρωση.

Ναι, είναι γνωστό ότι πολλοί εκτροφείς τα στειρώνουν 3-5 μηνών, αλλά ρωτάει αν υπάρχει κάποια πιο επίσημη κατεύθυνση, απο κάποιο Οργανισμό, ή σύλλογο Κτηνιατρικό κλπ κλπ:redface:...

Εγώ πιστεύω ότι θα είναι όπως σε κάθε γάτα.. γιατί η ανατομία είναι η ίδια... αλλά δεν χάνω τίποτις να ρωτήσω.:redface:

Ευχαριστώ.

Τι ομορφιές ειναι αυτές!!!!!!!!!!!!! Μου αρέσουν όλα μπορω να πω.:up::up:

Οσο για την στείρωση ειδικά για τις βιρμανίας δεν ξέρω αν αλλαζει κάτι... Οι λάτρεις της φυλής μπορουν να απαντήσουν οταν το δουν το ποστ αν ξέρουν.:)
Πάντως τελευταία που μίλησα με τον κτηνίατρο μου είπε πως τα αγορια ειναι καλό να στειρωνονται γύρω στους 6,5 μήνες και μετά, και τα κορίτσια εκει γύρω πάλι εκτος αν παρουσιάσουν ενωρίτερα οίστρο.
Ομως το οτι πολλοί εκτροφεις τα στειρώνουν και απο τους 4 μήνες διαφέρει απο γατα σε γατα κατα την γνώμη του. Γιατι λεει εχει τύχει να στειρωθει γατί 4 μηνών και να μην αναπτυχθει όχι σωματικά αλλα εγκεφαλικά. Ανάλογα με την ανάπτυξη του καθε ζωου μάλλον θα ειναι...
:)

Μου έθεσαν μια ερώτηση. (γνωστή μου έχει Βιρμανίας) αν υπάρχει σωστή ηλικία για στείρωση.

Ναι, είναι γνωστό ότι πολλοί εκτροφείς τα στειρώνουν 3-5 μηνών, αλλά ρωτάει αν υπάρχει κάποια πιο επίσημη κατεύθυνση, απο κάποιο Οργανισμό, ή σύλλογο Κτηνιατρικό κλπ κλπ:redface:...

Εγώ πιστεύω ότι θα είναι όπως σε κάθε γάτα.. γιατί η ανατομία είναι η ίδια... αλλά δεν χάνω τίποτις να ρωτήσω.:redface:

Ευχαριστώ.
η καλυτερη ηλικια ειναι απο 10 - 14 μηνων περιπου Julia...αυτο τουλαχιστον λενε οι εκτροφεις που τα πηρα εγω...
τα Βιρμανικα ειναι τεμπελικα στην αναπτυξη τους...
θα σου στειλω με Pm ενα σχετικο link...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back