Birman-maniacs

Δεν εχω αλλεργικο ασθμα,αλλα βρογχικο,απλα εκρινε οτι οι γατες ειναι επαβαρυντικος παραγοντας.
μετα τη θεα του Σμυρναιικου πωπου ομως...τα ξεχασε ολα:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μα ειναι δυνατον,εχω δεκα χρονια ασθμα,με βρηκε με 97% πληροτητα,το ελεγχω μια χαρα,και θα μου πει να διωξω τις γατες μου;Μπορει να χτυπιεται χαμαι,εξαλλου δεν ειναι ο μονιμος γιατρος μου,αλλα ενας που πηγα για δευτερη γνωμη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μα ειναι δυνατον,εχω δεκα χρονια ασθμα,με βρηκε με 97% πληροτητα,το ελεγχω μια χαρα,και θα μου πει να διωξω τις γατες μου;Μπορει να χτυπιεται χαμαι,εξαλλου δεν ειναι ο μονιμος γιατρος μου,αλλα ενας που πηγα για δευτερη γνωμη.
του πρωτου η γνωμη ποια ηταν?

μετα τη θεα του Σμυρναιικου πωπου ομως...τα ξεχασε ολα:lol::lol::lol:
Γιουλη μου ειπε επι λεξη "οι γατες ενοχοποιουνται για το ασθμα" κι εγω σκεφτομουν απο μεσα μου "οι δικες μου ειναι αναισθητες,δεν ενοχοποιουνται για τιποτα".:lol:Ο Δημητρης προτεινε να του παμε το Σειριο στην επομενη συνεδρια και να προσπαθησει να τον κανει να νιωσει ενοχες.:lol:

Γιουλη μου ειπε επι λεξη "οι γατες ενοχοποιουνται για το ασθμα" κι εγω σκεφτομουν απο μεσα μου "οι δικες μου ειναι αναισθητες,δεν ενοχοποιουνται για τιποτα".:lol:Ο Δημητρης προτεινε να του παμε το Σειριο στην επομενη συνεδρια και να προσπαθησει να τον κανει να νιωσει ενοχες.:lol:
φοβαμαι οτι αν πας το Σειριο, θα σου πει...αυτος τουλαχιστον να φυγει οπωσδηποτε:cry:
κι εσυ να του πεις...Φυσικα γιατρε μου! Σας τον χαριζω:D:D
:lol::lol::lol:

του πρωτου η γνωμη ποια ηταν?
Ο γιατρος μου οταν τον ειχα ρωτησει παλιοτερα μηπως πειραζει που εχω γατες (για να δω αν θα μου πει ναι να τον σουταρω:P) μου ειπε "ελα τωρα μορφωμενη κοπελα,μη με βγαζεις απο τα ρουχα μου!".Μου εξηγησε οτι το ασθμα ειναι ενα πολυ δυσκολο νοσημα,με πολλους παραγοντες που το δημιουργουν,και με ποικιλλες αντιδρασεις σε καθε ανθρωπο,καθε στιγμη.Οποτε καθε ασθενης κρινεται ξεχωριστα,και αναλογα με τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη.Αφου εμενα δεκα χρονια δε με ενοχλουν,και δε με επιβαρυνουν,τελος.

Ο γιατρος μου οταν τον ειχα ρωτησει παλιοτερα μηπως πειραζει που εχω γατες (για να δω αν θα μου πει ναι να τον σουταρω:P) μου ειπε "ελα τωρα μορφωμενη κοπελα,μη με βγαζεις απο τα ρουχα μου!".Μου εξηγησε οτι το ασθμα ειναι ενα πολυ δυσκολο νοσημα,με πολλους παραγοντες που το δημιουργουν,και με ποικιλλες αντιδρασεις σε καθε ανθρωπο,καθε στιγμη.Οποτε καθε ασθενης κρινεται ξεχωριστα,και αναλογα με τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη.Αφου εμενα δεκα χρονια δε με ενοχλουν,και δε με επιβαρυνουν,τελος.
:up:
τι τον ηθελες το δευτερο τοτε? :P
τωρα θα σε κουβαλαει στι ιατρειο χωρις λογο να μπανιζει πωπο...:lol::lol:

Οχι μαρη,ειναι παντρεμενος ανθρωπας.:P
Οι γονεις μου επεμεναν.Ειναι καλος γιατρος,δε λεω,αλλα ειναι νεος και προσπαθει να σε πεισει.Too hard.:lol:

Οχι μαρη,ειναι παντρεμενος ανθρωπας.:P
Οι γονεις μου επεμεναν.Ειναι καλος γιατρος,δε λεω,αλλα ειναι νεος και προσπαθει να σε πεισει.Too hard.:lol:
βρηκε ανθρωπο να πεισει:lol:

Υπονοεις οτι ειμαι ισχυρογνωμων;:mad::lol:

Καλημερα! :)
Δωρα, η φιλη των Καταλινων Μικαελα (που εδωσε τον Ιωνα στη Βασια) θα παρει τη Jamaica...
να τη ζητησω επομενως απο τη Μικαελα:lol::lol::lol::lol:

:(:(:(:(:(

Προλαβαινουμε να την στειλουμε "να μιλαει με τα ψαρια;"Να βαλω το Σειριο στην πτηση για Γερμανια;

Προλαβαινουμε να την στειλουμε "να μιλαει με τα ψαρια;"Να βαλω το Σειριο στην πτηση για Γερμανια;
:lol::P:lol::P

Δεν ηταν αστειο,μη γελας.Δε φτανει που ηθελε να μας δωσει χαζο γατι,μας πηρε και το κανελωμενο μεσα απο τα πατουσια.

τις ρωτησα αν περιμενουν γεννες....
κοιτα τα Planned matings Summer - Αutumn 2009

Ozzi
ozone_20061231_1rahm.jpg

Diams λιλα
diams_20090524_1.jpg

θα βγει πιθανα blue cream η blue τορτελινα;)

ο ΘΕΟΣ :inlove::inlove::inlove:
versacce_20080510_2.jpg

με την Sassari blue point

sassari20090509_5.jpg

εδω παιζουν πολλα...σε μπλε / σοκ. ταμπυ ή και solid...
μου αρεσει το ζευγαρακι:)

choc. tabby
xantrice_1108_3.jpg

Οzzi
ozzi_20081011_2sml.jpg

Δεν ηταν αστειο,μη γελας.Δε φτανει που ηθελε να μας δωσει χαζο γατι,μας πηρε και το κανελωμενο μεσα απο τα πατουσια.
πραγματι καμια σχεση οι γατες της με τις καταλινογατες...:P

Γιουλη τι διαφορα εχουν οι μπλε-κρεμ απο τις μπλε τορτελινες;

Γιουλη τι διαφορα εχουν οι μπλε-κρεμ απο τις μπλε τορτελινες;
κοιτα οι μπλε τορτελινες εχουν κοκκινο εντονο...οι μπλε κρεμ ειναι πιο παστελενιες...αλλα πολλοι δεν κανουν το διαχωρισμο...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back