Birman-maniacs

Σιγουρα;Μη σας ανακατεψω μωρε...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σιγουρα;Μη σας ανακατεψω μωρε...
:lol::lol:κουλουβαχατα μια ζωη ειμαστε αλλωστε:P
μετραμε μερες κι εμεις!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αγγελος με κερατακια Ελενα...
τωρα αν σας πω τι κανει δεν θα το πιστεψετε...πανω απο τα ψεκασματα του Μορφεα παει και κανει μια μικρη τσισια για να του τα σκεπασει...ευτυχως μας εσωσε το μπαλκονι:/::P
μονο με εμενα ειναι μες στη πουδρενια αθωοτητα...παντως θυμαμαι οτι και η Καλυψω περασε ενα διαστημα στριμαδας απιστευτης...
γυναίκες παιδί μου τι περιμένεις:lol: αθώες αθώες μέχρι που να νιώσουν το κάλεσμα της φύσης μετά το μάτι αποκτάει μια πονηριά άλλο πράμα.

γυναίκες παιδί μου τι περιμένεις:lol: αθώες αθώες μέχρι που να νιώσουν το κάλεσμα της φύσης μετά το μάτι αποκτάει μια πονηριά άλλο πράμα.
στο ματι,:P στο χερι,:P στο νυχι:(:P
αντε να ερθει και στο πιπι να ηρεμησουμε:lol:

:lol::lol::lol::lol::up:
που θα πάει θα κατέβει

Και ως συνήθως πετάγεται η άκυρη...:rolleyes::lol:

Παραγγείλαμε τα λουράκια για τους κούνελους από ένα μεγάλο pet shop(δεν πουλάνε ζώα,μόνο τροφές,αξεσουάρ κλπ)! Αλλά θα τα φέρουν λέει από το 2010.. Γμτ,κι ήθελα να τους πάρω Βόλο να πάμε Πήλιο:|:lol:

τι ειδους λουρακια Χριστινα?

κατι ακομα πιο ασχετο...πως λεγονται αυτα τα βραχακια ή αλλα αντικειμενα με το τρεχουμενο ανακυκλωσιμο νερακι που τρεχει με ηλεκτρικο ρευμα? :hmm:υπαρχει καποιο link να χαζεψω?

τι ειδους λουρακια Χριστινα?
Αυτά
https://www.ferplast.com/scheda_prod...oditori-jogging/id_menu=04040801/frm_pagina=1
Είναι πολύ ωραία,είχαν το small στο pet shop και το είδα από κοντά:) Πολύ καλή κατασκευή,μόνο που τα xομπιτομωρά μου θέλουν το large:P:lol:
κατι ακομα πιο ασχετο...πως λεγονται αυτα τα βραχακια ή αλλα αντικειμενα με το τρεχουμενο ανακυκλωσιμο νερακι που τρεχει με ηλεκτρικο ρευμα? :hmm:υπαρχει καποιο link να χαζεψω?
Α μου αρέσουν πολύ κι εμένα αυτά,αλλά δεν ξέρω πώς λέγονται:/: Τα στήνουν και τα πουλάνε και σε πάγκους καμιά φορά έξω από το Allou,όποτε πάμε με τα παιδιά τα βλέπουμε:P Αλλά έχω δει και σε μαγαζιά...

Αυτά
https://www.ferplast.com/scheda_prod...oditori-jogging/id_menu=04040801/frm_pagina=1
Είναι πολύ ωραία,είχαν το small στο pet shop και το είδα από κοντά:) Πολύ καλή κατασκευή,μόνο που τα xομπιτομωρά μου θέλουν το large:P:lol:

Α μου αρέσουν πολύ κι εμένα αυτά,αλλά δεν ξέρω πώς λέγονται:/: Τα στήνουν και τα πουλάνε και σε πάγκους καμιά φορά έξω από το Allou,όποτε πάμε με τα παιδιά τα βλέπουμε:P Αλλά έχω δει και σε μαγαζιά...
και τα πας βολτα με αυτα?

Γιουλη δοκιμασε να βαλεις εικονες rock fountain.

και τα πας βολτα με αυτα?
Ναι,δεν έχεις δει; Στο εξωτερικό τα βγάζουν βόλτα κανονικα:P Αλλά έτσι και σε δει ο ελληναρας να βολτάρεις το κουνέλι...:lol::lol::lol:

https://www.youtube.com/watch?v=794nBgzIVWs
(Η μουσική είναι λίγο έλεος:lol:)

Γιουλη δοκιμασε να βαλεις εικονες rock fountain.
Δώρα βγάζει κανονικό σιντριβάνι... Εγώ κόλλησα ένα mini στην αρχη:P και κοίτα τι βρήκα
master:BWW039.jpg

e1719.jpg
31140.jpg

Χμ...δεν ξερω τοτε πως μπορεις να βρεις το μικρο...

τι ομορφο και πρακτικο ειναι αυτο το λουρακι!! γλυκα ειναι το κουνελακι:up:
πολυ ωραιο το συντριβανακι αυτο!!!

Γιούλη,αυτό λες να είναι ασορτί με το i phone?:hmm:
33539.jpg

πολυ μου αρεσουν Χριστινα!!!
αραγε αν παρω ενα και το εχω πολυ καθαρο κανει για τα γατονια που σιγουρα θα πινουν απο εκει??:hmm:

εδω στην Ελλαδα υπαρχουν αυτα Χριστινα??

πολυ μου αρεσουν Χριστινα!!!
αραγε αν παρω ενα και το εχω πολυ καθαρο κανει για τα γατονια που σιγουρα θα πινουν απο εκει??:hmm:
Δεν ξέρω... Πάντως αν είναι να πίνουν από βρυσάκι,τί λες για αυτο;
https://www.mypetz.gr/threads/drinkwell-platinum-pet-fountain.222231/

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back