moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Σιγουρα;Μη σας ανακατεψω μωρε...

κουλουβαχατα μια ζωη ειμαστε αλλωστε
μετραμε μερες κι εμεις!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
γυναίκες παιδί μου τι περιμένειςΑγγελος με κερατακια Ελενα...
τωρα αν σας πω τι κανει δεν θα το πιστεψετε...πανω απο τα ψεκασματα του Μορφεα παει και κανει μια μικρη τσισια για να του τα σκεπασει...ευτυχως μας εσωσε το μπαλκονι
μονο με εμενα ειναι μες στη πουδρενια αθωοτητα...παντως θυμαμαι οτι και η Καλυψω περασε ενα διαστημα στριμαδας απιστευτης...
αθώες αθώες μέχρι που να νιώσουν το κάλεσμα της φύσης μετά το μάτι αποκτάει μια πονηριά άλλο πράμα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
στο ματι,γυναίκες παιδί μου τι περιμένειςαθώες αθώες μέχρι που να νιώσουν το κάλεσμα της φύσης μετά το μάτι αποκτάει μια πονηριά άλλο πράμα.
στο χερι,
στο νυχι

αντε να ερθει και στο πιπι να ηρεμησουμε

elvenstar
Επιφανές μέλος

που θα πάει θα κατέβει
bunny
Περιβόητο μέλος

Παραγγείλαμε τα λουράκια για τους κούνελους από ένα μεγάλο pet shop(δεν πουλάνε ζώα,μόνο τροφές,αξεσουάρ κλπ)! Αλλά θα τα φέρουν λέει από το 2010.. Γμτ,κι ήθελα να τους πάρω Βόλο να πάμε Πήλιο

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
υπαρχει καποιο link να χαζεψω?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
Αυτάτι ειδους λουρακια Χριστινα?
https://www.ferplast.com/scheda_prod...oditori-jogging/id_menu=04040801/frm_pagina=1
Είναι πολύ ωραία,είχαν το small στο pet shop και το είδα από κοντά
Πολύ καλή κατασκευή,μόνο που τα xομπιτομωρά μου θέλουν το large

Α μου αρέσουν πολύ κι εμένα αυτά,αλλά δεν ξέρω πώς λέγονταικατι ακομα πιο ασχετο...πως λεγονται αυτα τα βραχακια ή αλλα αντικειμενα με το τρεχουμενο ανακυκλωσιμο νερακι που τρεχει με ηλεκτρικο ρευμα?υπαρχει καποιο link να χαζεψω?
Τα στήνουν και τα πουλάνε και σε πάγκους καμιά φορά έξω από το Allou,όποτε πάμε με τα παιδιά τα βλέπουμε
Αλλά έχω δει και σε μαγαζιά...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
και τα πας βολτα με αυτα?Αυτά
https://www.ferplast.com/scheda_prod...oditori-jogging/id_menu=04040801/frm_pagina=1
Είναι πολύ ωραία,είχαν το small στο pet shop και το είδα από κοντάΠολύ καλή κατασκευή,μόνο που τα xομπιτομωρά μου θέλουν το large
Α μου αρέσουν πολύ κι εμένα αυτά,αλλά δεν ξέρω πώς λέγονταιΤα στήνουν και τα πουλάνε και σε πάγκους καμιά φορά έξω από το Allou,όποτε πάμε με τα παιδιά τα βλέπουμε
Αλλά έχω δει και σε μαγαζιά...
moukelis
Επιφανές μέλος
bunny
Περιβόητο μέλος
Ναι,δεν έχεις δει; Στο εξωτερικό τα βγάζουν βόλτα κανονικακαι τα πας βολτα με αυτα?
Αλλά έτσι και σε δει ο ελληναρας να βολτάρεις το κουνέλι...

https://www.youtube.com/watch?v=794nBgzIVWs
(Η μουσική είναι λίγο έλεος
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
Δώρα βγάζει κανονικό σιντριβάνι... Εγώ κόλλησα ένα mini στην αρχηΓιουλη δοκιμασε να βαλεις εικονες rock fountain.
και κοίτα τι βρήκα
bunny
Περιβόητο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

πολυ ωραιο το συντριβανακι αυτο!!!
bunny
Περιβόητο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αραγε αν παρω ενα και το εχω πολυ καθαρο κανει για τα γατονια που σιγουρα θα πινουν απο εκει??

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
bunny
Περιβόητο μέλος
Δεν ξέρω... Πάντως αν είναι να πίνουν από βρυσάκι,τί λες για αυτο;πολυ μου αρεσουν Χριστινα!!!
αραγε αν παρω ενα και το εχω πολυ καθαρο κανει για τα γατονια που σιγουρα θα πινουν απο εκει??![]()
https://www.mypetz.gr/threads/drinkwell-platinum-pet-fountain.222231/
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool