Birman-maniacs

Γιούλη, αυτή πιανεται για να δεις τη συμμετρία απο τις πατούσες?? :hmm::lol::lol:

Φαίνονται πολύ καλές... αλλά θα προτιμούσα μια μεγαλυτερη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ θα σας χαιρετήσω σύντομα γιατί θα πάω το γιο μου στον οδοντίατρο...πρέπει σταδιακά να του βγάλει 6 δόντια γιατί θα κάνει ορθοδοντική...και αυτό είναι δυστηχώς απαραίτητο... και φοβάται ο κακομοίρης... :(
Εδώ τον βλέπετε πιο μικρό... δεν είχα άλλη λαγουδοφωτό... κι έτσι βλέπετε κι ένα σκύλο Πυρηναίων που είχαμε παλιά τη Μπαλού!
christos-baloo.jpg
Εβαλα και εγω σιδερακια ...δεν θα σου πω οτι ειναι παιχνιδακι, αλλα οτι χρειαζεται κουραγιο και υπομονή...2,5 χρονια τα φορουσα! :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εβαλα και εγω σιδερακια ...δεν θα σου πω οτι ειναι παιχνιδακι, αλλα οτι χρειαζεται κουραγιο και υπομονή...2,5 χρονια τα φορουσα! :(

Εγώ 3 χρόνια τα φορούσα...:P

Ναι...στο σώμα πιο πολύ... το σκούρο χρώμα στα άκρα το παίρνουν σχετικά γρήγορα..
Εκτός από τα μπλε... που έχουν ένα υπέροχο χρώμα πάγου αλειμένο στο... πανέμορφο κορμί τους... θα το δεις και στο...δικό σου!
Κάπως έτσι θα'ναι... Κανένα σχόλιο??

untitled.jpg
καλα το μπλε ειναι η αδυναμια μου!!!τελικα νομιζω οτι οταν παρω την γατα δεν θα ασχολουμαι με τιποτε αλλο.Θα καθομαι και θα την χαζευω...αφου εχω παθει εναν ερωτα πρν καν το δω....αχ...

Αρα ξέρεις την ''δοκιμασία'' ....ελπιζω να μην του βγάλει ολα μαζι!!

Αρα ξέρεις την ''δοκιμασία'' ....ελπιζω να μην του βγάλει ολα μαζι!!

Όχι βέβαια! Εγώ που είχα βγάλει 4... μου τα έβγαλε σε 2 δόσεις...
Μου έμοιασε το παιδί μου...

Εγώ 3 χρόνια τα φορούσα...:P
εμενα καλε μου ειπε η οδοντιατρος να τα βαλω τωρα...της λεω καλα,τωρα το θυμηθικες?γιατι με εχει απο μικρη.Αστο της λεω δεν παω για μοντελο:P

Όχι βέβαια! Εγώ που είχα βγάλει 4... μου τα έβγαλε σε 2 δόσεις...
Μου έμοιασε το παιδί μου...
Θα σε ευγνωμονεί αργοτερα..;)

παντως ειναι γλυκος σαν λουκουμας ο γιοκας σου!!!:)

εμενα καλε μου ειπε η οδοντιατρος να τα βαλω τωρα...της λεω καλα,τωρα το θυμηθικες?γιατι με εχει απο μικρη.Αστο της λεω δεν παω για μοντελο:P
Μπορεί οταν ησουν μικρουλα να μην χρειαζοταν, αλλα οσο μεγαλωνουμε και στα δοντια υπάρχουν αλλαγές. Δεν σου ζήτησε να βγάλεις μια ακτινογραφία??:hmm:

Μπορεί οταν ησουν μικρουλα να μην χρειαζοταν, αλλα οσο μεγαλωνουμε και στα δοντια υπάρχουν αλλαγές. Δεν σου ζήτησε να βγάλεις μια ακτινογραφία??:hmm:
μικρη εβγαλα,τωρα οχι.Εχω καποια δοντια τα οποια εχουν βγει πιο μεσα απ ο,τι θα επρεπε αλλα δεν φαινονται γιατι ειναι πισω.Στο δημοτικο λοιπον που αλλαζα δοντα μου ειπε οτι δεν πειραζει.Τωρα τι την επιασε δεν ξερω.

Μηπως να παρεις κ μια δευτερη γνωμη?? και μια φίλη μου ετοιμαζεται να βαλει τωρα κ ειναι στην ηλικία μας. Μικρή δεν ηταν ανάγκη να βάλει αλλα τωρα λεει χειροτέρεψαν τα πραγματα. Θα βάλει τα διαφανή για να μην φαίνονται κ ολας!!

Παντως να μπω τωρα στα 29 σ'αυτη την διαδικασια,να μην μπορω να φαω εξω...δεν παρχει περπτωση.Αν μου ελεγε ειναι απαραιτητο θα το εκανα.Αλλα μου λεει"θα σου ελεγα να το σκεφτεις για σιδερακια":/:

Να προτείνω κατι? αλλα μην με παρετε με τις πέτρες ...
P4090878.jpg
να παρουμε απο καρφίτσα η καθε μια

παντως ειναι γλυκος σαν λουκουμας ο γιοκας σου!!!:)
Γλυκός... αλλά αγριεμένος προέφηβος...τώρα παίρνει και μποι απότομο και μ'έχει πεθάνει στη... μαγκιά...

Μηπως να παρεις κ μια δευτερη γνωμη?? και μια φίλη μου ετοιμαζεται να βαλει τωρα κ ειναι στην ηλικία μας. Μικρή δεν ηταν ανάγκη να βάλει αλλα τωρα λεει χειροτέρεψαν τα πραγματα. Θα βάλει τα διαφανή για να μην φαίνονται κ ολας!!
αμ φαινονται Αντακο μου!!
ειχε ερθει μια φιλη μου που φορουσε αυτα τα διαφανα και οταν πηγαιναμε εξω για φαγητο ζουσε ενα δραμα.ολο το φαι κολλαει πανω..αστα.Μετα πηγαιναμε στο ξενοδοχειο να πλυνει δοντια κ μετα βγαιναμε για ποτο

τις φτιαχνει μια κοπέλα απο το φορουμ... ;)

Να προτείνω κατι? αλλα μην με παρετε με τις πέτρες ...να παρουμε απο καρφίτσα η καθε μια

Αχ! Ένα σοκολατόγατο! :lol:

Γιούλη μην φύγεις,σου έχω μια έκπληξη;)

Γλυκός... αλλά αγριεμένος προέφηβος...τώρα παίρνει και μποι απότομο και μ'έχει πεθάνει στη... μαγκιά...
χι χι!!!
ποσο ειναι?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back