ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.061 17-04-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιούλη, αυτή πιανεται για να δεις τη συμμετρία απο τις πατούσες?? Click για ανάπτυξη... Φαίνονται πολύ καλές... αλλά θα προτιμούσα μια μεγαλυτερη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 15:46 Η Αντα έγραψε: #4.062 17-04-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ θα σας χαιρετήσω σύντομα γιατί θα πάω το γιο μου στον οδοντίατρο...πρέπει σταδιακά να του βγάλει 6 δόντια γιατί θα κάνει ορθοδοντική...και αυτό είναι δυστηχώς απαραίτητο... και φοβάται ο κακομοίρης... Εδώ τον βλέπετε πιο μικρό... δεν είχα άλλη λαγουδοφωτό... κι έτσι βλέπετε κι ένα σκύλο Πυρηναίων που είχαμε παλιά τη Μπαλού! Click για ανάπτυξη... Εβαλα και εγω σιδερακια ...δεν θα σου πω οτι ειναι παιχνιδακι, αλλα οτι χρειαζεται κουραγιο και υπομονή...2,5 χρονια τα φορουσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.063 17-04-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εβαλα και εγω σιδερακια ...δεν θα σου πω οτι ειναι παιχνιδακι, αλλα οτι χρειαζεται κουραγιο και υπομονή...2,5 χρονια τα φορουσα! Click για ανάπτυξη... Εγώ 3 χρόνια τα φορούσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 15:49 Ο πυρροθριξ: #4.064 17-04-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...στο σώμα πιο πολύ... το σκούρο χρώμα στα άκρα το παίρνουν σχετικά γρήγορα.. Εκτός από τα μπλε... που έχουν ένα υπέροχο χρώμα πάγου αλειμένο στο... πανέμορφο κορμί τους... θα το δεις και στο...δικό σου! Κάπως έτσι θα'ναι... Κανένα σχόλιο?? Click για ανάπτυξη... καλα το μπλε ειναι η αδυναμια μου!!!τελικα νομιζω οτι οταν παρω την γατα δεν θα ασχολουμαι με τιποτε αλλο.Θα καθομαι και θα την χαζευω...αφου εχω παθει εναν ερωτα πρν καν το δω....αχ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 15:49 Η Αντα έγραψε: #4.065 17-04-08 15:49 Αρα ξέρεις την ''δοκιμασία'' ....ελπιζω να μην του βγάλει ολα μαζι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.066 17-04-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αρα ξέρεις την ''δοκιμασία'' ....ελπιζω να μην του βγάλει ολα μαζι!! Click για ανάπτυξη... Όχι βέβαια! Εγώ που είχα βγάλει 4... μου τα έβγαλε σε 2 δόσεις... Μου έμοιασε το παιδί μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 15:52 Ο πυρροθριξ: #4.067 17-04-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ 3 χρόνια τα φορούσα... Click για ανάπτυξη... εμενα καλε μου ειπε η οδοντιατρος να τα βαλω τωρα...της λεω καλα,τωρα το θυμηθικες?γιατι με εχει απο μικρη.Αστο της λεω δεν παω για μοντελο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 15:53 Η Αντα έγραψε: #4.068 17-04-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όχι βέβαια! Εγώ που είχα βγάλει 4... μου τα έβγαλε σε 2 δόσεις... Μου έμοιασε το παιδί μου... Click για ανάπτυξη... Θα σε ευγνωμονεί αργοτερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 15:54 Ο πυρροθριξ: #4.069 17-04-08 15:54 παντως ειναι γλυκος σαν λουκουμας ο γιοκας σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 15:55 Η Αντα έγραψε: #4.070 17-04-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμενα καλε μου ειπε η οδοντιατρος να τα βαλω τωρα...της λεω καλα,τωρα το θυμηθικες?γιατι με εχει απο μικρη.Αστο της λεω δεν παω για μοντελο Click για ανάπτυξη... Μπορεί οταν ησουν μικρουλα να μην χρειαζοταν, αλλα οσο μεγαλωνουμε και στα δοντια υπάρχουν αλλαγές. Δεν σου ζήτησε να βγάλεις μια ακτινογραφία?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 15:58 Ο πυρροθριξ: #4.071 17-04-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορεί οταν ησουν μικρουλα να μην χρειαζοταν, αλλα οσο μεγαλωνουμε και στα δοντια υπάρχουν αλλαγές. Δεν σου ζήτησε να βγάλεις μια ακτινογραφία?? Click για ανάπτυξη... μικρη εβγαλα,τωρα οχι.Εχω καποια δοντια τα οποια εχουν βγει πιο μεσα απ ο,τι θα επρεπε αλλα δεν φαινονται γιατι ειναι πισω.Στο δημοτικο λοιπον που αλλαζα δοντα μου ειπε οτι δεν πειραζει.Τωρα τι την επιασε δεν ξερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:01 Η Αντα έγραψε: #4.072 17-04-08 16:01 Μηπως να παρεις κ μια δευτερη γνωμη?? και μια φίλη μου ετοιμαζεται να βαλει τωρα κ ειναι στην ηλικία μας. Μικρή δεν ηταν ανάγκη να βάλει αλλα τωρα λεει χειροτέρεψαν τα πραγματα. Θα βάλει τα διαφανή για να μην φαίνονται κ ολας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:01 Ο πυρροθριξ: #4.073 17-04-08 16:01 Παντως να μπω τωρα στα 29 σ'αυτη την διαδικασια,να μην μπορω να φαω εξω...δεν παρχει περπτωση.Αν μου ελεγε ειναι απαραιτητο θα το εκανα.Αλλα μου λεει"θα σου ελεγα να το σκεφτεις για σιδερακια" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:03 Η Αντα έγραψε: #4.074 17-04-08 16:03 Να προτείνω κατι? αλλα μην με παρετε με τις πέτρες ... να παρουμε απο καρφίτσα η καθε μια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.075 17-04-08 16:03 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παντως ειναι γλυκος σαν λουκουμας ο γιοκας σου!!! Click για ανάπτυξη... Γλυκός... αλλά αγριεμένος προέφηβος...τώρα παίρνει και μποι απότομο και μ'έχει πεθάνει στη... μαγκιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:04 Ο πυρροθριξ: #4.076 17-04-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μηπως να παρεις κ μια δευτερη γνωμη?? και μια φίλη μου ετοιμαζεται να βαλει τωρα κ ειναι στην ηλικία μας. Μικρή δεν ηταν ανάγκη να βάλει αλλα τωρα λεει χειροτέρεψαν τα πραγματα. Θα βάλει τα διαφανή για να μην φαίνονται κ ολας!! Click για ανάπτυξη... αμ φαινονται Αντακο μου!! ειχε ερθει μια φιλη μου που φορουσε αυτα τα διαφανα και οταν πηγαιναμε εξω για φαγητο ζουσε ενα δραμα.ολο το φαι κολλαει πανω..αστα.Μετα πηγαιναμε στο ξενοδοχειο να πλυνει δοντια κ μετα βγαιναμε για ποτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #4.077 17-04-08 16:04 τις φτιαχνει μια κοπέλα απο το φορουμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.078 17-04-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να προτείνω κατι? αλλα μην με παρετε με τις πέτρες ...να παρουμε απο καρφίτσα η καθε μια Click για ανάπτυξη... Αχ! Ένα σοκολατόγατο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ereferina Νεοφερμένο μέλος Ο ereferina δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:06 Ο ereferina: #4.079 17-04-08 16:06 Γιούλη μην φύγεις,σου έχω μια έκπληξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:06 Ο πυρροθριξ: #4.080 17-04-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γλυκός... αλλά αγριεμένος προέφηβος...τώρα παίρνει και μποι απότομο και μ'έχει πεθάνει στη... μαγκιά... Click για ανάπτυξη... χι χι!!! ποσο ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 202 203 204 205 206 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 204 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 204 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιούλη, αυτή πιανεται για να δεις τη συμμετρία απο τις πατούσες?? Click για ανάπτυξη... Φαίνονται πολύ καλές... αλλά θα προτιμούσα μια μεγαλυτερη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 15:46 Η Αντα έγραψε: #4.062 17-04-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ θα σας χαιρετήσω σύντομα γιατί θα πάω το γιο μου στον οδοντίατρο...πρέπει σταδιακά να του βγάλει 6 δόντια γιατί θα κάνει ορθοδοντική...και αυτό είναι δυστηχώς απαραίτητο... και φοβάται ο κακομοίρης... Εδώ τον βλέπετε πιο μικρό... δεν είχα άλλη λαγουδοφωτό... κι έτσι βλέπετε κι ένα σκύλο Πυρηναίων που είχαμε παλιά τη Μπαλού! Click για ανάπτυξη... Εβαλα και εγω σιδερακια ...δεν θα σου πω οτι ειναι παιχνιδακι, αλλα οτι χρειαζεται κουραγιο και υπομονή...2,5 χρονια τα φορουσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.063 17-04-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εβαλα και εγω σιδερακια ...δεν θα σου πω οτι ειναι παιχνιδακι, αλλα οτι χρειαζεται κουραγιο και υπομονή...2,5 χρονια τα φορουσα! Click για ανάπτυξη... Εγώ 3 χρόνια τα φορούσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 15:49 Ο πυρροθριξ: #4.064 17-04-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...στο σώμα πιο πολύ... το σκούρο χρώμα στα άκρα το παίρνουν σχετικά γρήγορα.. Εκτός από τα μπλε... που έχουν ένα υπέροχο χρώμα πάγου αλειμένο στο... πανέμορφο κορμί τους... θα το δεις και στο...δικό σου! Κάπως έτσι θα'ναι... Κανένα σχόλιο?? Click για ανάπτυξη... καλα το μπλε ειναι η αδυναμια μου!!!τελικα νομιζω οτι οταν παρω την γατα δεν θα ασχολουμαι με τιποτε αλλο.Θα καθομαι και θα την χαζευω...αφου εχω παθει εναν ερωτα πρν καν το δω....αχ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 15:49 Η Αντα έγραψε: #4.065 17-04-08 15:49 Αρα ξέρεις την ''δοκιμασία'' ....ελπιζω να μην του βγάλει ολα μαζι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.066 17-04-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αρα ξέρεις την ''δοκιμασία'' ....ελπιζω να μην του βγάλει ολα μαζι!! Click για ανάπτυξη... Όχι βέβαια! Εγώ που είχα βγάλει 4... μου τα έβγαλε σε 2 δόσεις... Μου έμοιασε το παιδί μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 15:52 Ο πυρροθριξ: #4.067 17-04-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ 3 χρόνια τα φορούσα... Click για ανάπτυξη... εμενα καλε μου ειπε η οδοντιατρος να τα βαλω τωρα...της λεω καλα,τωρα το θυμηθικες?γιατι με εχει απο μικρη.Αστο της λεω δεν παω για μοντελο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 15:53 Η Αντα έγραψε: #4.068 17-04-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όχι βέβαια! Εγώ που είχα βγάλει 4... μου τα έβγαλε σε 2 δόσεις... Μου έμοιασε το παιδί μου... Click για ανάπτυξη... Θα σε ευγνωμονεί αργοτερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 15:54 Ο πυρροθριξ: #4.069 17-04-08 15:54 παντως ειναι γλυκος σαν λουκουμας ο γιοκας σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 15:55 Η Αντα έγραψε: #4.070 17-04-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμενα καλε μου ειπε η οδοντιατρος να τα βαλω τωρα...της λεω καλα,τωρα το θυμηθικες?γιατι με εχει απο μικρη.Αστο της λεω δεν παω για μοντελο Click για ανάπτυξη... Μπορεί οταν ησουν μικρουλα να μην χρειαζοταν, αλλα οσο μεγαλωνουμε και στα δοντια υπάρχουν αλλαγές. Δεν σου ζήτησε να βγάλεις μια ακτινογραφία?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 15:58 Ο πυρροθριξ: #4.071 17-04-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορεί οταν ησουν μικρουλα να μην χρειαζοταν, αλλα οσο μεγαλωνουμε και στα δοντια υπάρχουν αλλαγές. Δεν σου ζήτησε να βγάλεις μια ακτινογραφία?? Click για ανάπτυξη... μικρη εβγαλα,τωρα οχι.Εχω καποια δοντια τα οποια εχουν βγει πιο μεσα απ ο,τι θα επρεπε αλλα δεν φαινονται γιατι ειναι πισω.Στο δημοτικο λοιπον που αλλαζα δοντα μου ειπε οτι δεν πειραζει.Τωρα τι την επιασε δεν ξερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:01 Η Αντα έγραψε: #4.072 17-04-08 16:01 Μηπως να παρεις κ μια δευτερη γνωμη?? και μια φίλη μου ετοιμαζεται να βαλει τωρα κ ειναι στην ηλικία μας. Μικρή δεν ηταν ανάγκη να βάλει αλλα τωρα λεει χειροτέρεψαν τα πραγματα. Θα βάλει τα διαφανή για να μην φαίνονται κ ολας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:01 Ο πυρροθριξ: #4.073 17-04-08 16:01 Παντως να μπω τωρα στα 29 σ'αυτη την διαδικασια,να μην μπορω να φαω εξω...δεν παρχει περπτωση.Αν μου ελεγε ειναι απαραιτητο θα το εκανα.Αλλα μου λεει"θα σου ελεγα να το σκεφτεις για σιδερακια" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:03 Η Αντα έγραψε: #4.074 17-04-08 16:03 Να προτείνω κατι? αλλα μην με παρετε με τις πέτρες ... να παρουμε απο καρφίτσα η καθε μια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.075 17-04-08 16:03 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παντως ειναι γλυκος σαν λουκουμας ο γιοκας σου!!! Click για ανάπτυξη... Γλυκός... αλλά αγριεμένος προέφηβος...τώρα παίρνει και μποι απότομο και μ'έχει πεθάνει στη... μαγκιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:04 Ο πυρροθριξ: #4.076 17-04-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μηπως να παρεις κ μια δευτερη γνωμη?? και μια φίλη μου ετοιμαζεται να βαλει τωρα κ ειναι στην ηλικία μας. Μικρή δεν ηταν ανάγκη να βάλει αλλα τωρα λεει χειροτέρεψαν τα πραγματα. Θα βάλει τα διαφανή για να μην φαίνονται κ ολας!! Click για ανάπτυξη... αμ φαινονται Αντακο μου!! ειχε ερθει μια φιλη μου που φορουσε αυτα τα διαφανα και οταν πηγαιναμε εξω για φαγητο ζουσε ενα δραμα.ολο το φαι κολλαει πανω..αστα.Μετα πηγαιναμε στο ξενοδοχειο να πλυνει δοντια κ μετα βγαιναμε για ποτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #4.077 17-04-08 16:04 τις φτιαχνει μια κοπέλα απο το φορουμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.078 17-04-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να προτείνω κατι? αλλα μην με παρετε με τις πέτρες ...να παρουμε απο καρφίτσα η καθε μια Click για ανάπτυξη... Αχ! Ένα σοκολατόγατο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ereferina Νεοφερμένο μέλος Ο ereferina δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:06 Ο ereferina: #4.079 17-04-08 16:06 Γιούλη μην φύγεις,σου έχω μια έκπληξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:06 Ο πυρροθριξ: #4.080 17-04-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γλυκός... αλλά αγριεμένος προέφηβος...τώρα παίρνει και μποι απότομο και μ'έχει πεθάνει στη... μαγκιά... Click για ανάπτυξη... χι χι!!! ποσο ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 202 203 204 205 206 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 204 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 204 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ θα σας χαιρετήσω σύντομα γιατί θα πάω το γιο μου στον οδοντίατρο...πρέπει σταδιακά να του βγάλει 6 δόντια γιατί θα κάνει ορθοδοντική...και αυτό είναι δυστηχώς απαραίτητο... και φοβάται ο κακομοίρης... Εδώ τον βλέπετε πιο μικρό... δεν είχα άλλη λαγουδοφωτό... κι έτσι βλέπετε κι ένα σκύλο Πυρηναίων που είχαμε παλιά τη Μπαλού! Click για ανάπτυξη... Εβαλα και εγω σιδερακια ...δεν θα σου πω οτι ειναι παιχνιδακι, αλλα οτι χρειαζεται κουραγιο και υπομονή...2,5 χρονια τα φορουσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.063 17-04-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εβαλα και εγω σιδερακια ...δεν θα σου πω οτι ειναι παιχνιδακι, αλλα οτι χρειαζεται κουραγιο και υπομονή...2,5 χρονια τα φορουσα! Click για ανάπτυξη... Εγώ 3 χρόνια τα φορούσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 15:49 Ο πυρροθριξ: #4.064 17-04-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...στο σώμα πιο πολύ... το σκούρο χρώμα στα άκρα το παίρνουν σχετικά γρήγορα.. Εκτός από τα μπλε... που έχουν ένα υπέροχο χρώμα πάγου αλειμένο στο... πανέμορφο κορμί τους... θα το δεις και στο...δικό σου! Κάπως έτσι θα'ναι... Κανένα σχόλιο?? Click για ανάπτυξη... καλα το μπλε ειναι η αδυναμια μου!!!τελικα νομιζω οτι οταν παρω την γατα δεν θα ασχολουμαι με τιποτε αλλο.Θα καθομαι και θα την χαζευω...αφου εχω παθει εναν ερωτα πρν καν το δω....αχ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 15:49 Η Αντα έγραψε: #4.065 17-04-08 15:49 Αρα ξέρεις την ''δοκιμασία'' ....ελπιζω να μην του βγάλει ολα μαζι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.066 17-04-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αρα ξέρεις την ''δοκιμασία'' ....ελπιζω να μην του βγάλει ολα μαζι!! Click για ανάπτυξη... Όχι βέβαια! Εγώ που είχα βγάλει 4... μου τα έβγαλε σε 2 δόσεις... Μου έμοιασε το παιδί μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 15:52 Ο πυρροθριξ: #4.067 17-04-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ 3 χρόνια τα φορούσα... Click για ανάπτυξη... εμενα καλε μου ειπε η οδοντιατρος να τα βαλω τωρα...της λεω καλα,τωρα το θυμηθικες?γιατι με εχει απο μικρη.Αστο της λεω δεν παω για μοντελο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 15:53 Η Αντα έγραψε: #4.068 17-04-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όχι βέβαια! Εγώ που είχα βγάλει 4... μου τα έβγαλε σε 2 δόσεις... Μου έμοιασε το παιδί μου... Click για ανάπτυξη... Θα σε ευγνωμονεί αργοτερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 15:54 Ο πυρροθριξ: #4.069 17-04-08 15:54 παντως ειναι γλυκος σαν λουκουμας ο γιοκας σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 15:55 Η Αντα έγραψε: #4.070 17-04-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμενα καλε μου ειπε η οδοντιατρος να τα βαλω τωρα...της λεω καλα,τωρα το θυμηθικες?γιατι με εχει απο μικρη.Αστο της λεω δεν παω για μοντελο Click για ανάπτυξη... Μπορεί οταν ησουν μικρουλα να μην χρειαζοταν, αλλα οσο μεγαλωνουμε και στα δοντια υπάρχουν αλλαγές. Δεν σου ζήτησε να βγάλεις μια ακτινογραφία?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 15:58 Ο πυρροθριξ: #4.071 17-04-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορεί οταν ησουν μικρουλα να μην χρειαζοταν, αλλα οσο μεγαλωνουμε και στα δοντια υπάρχουν αλλαγές. Δεν σου ζήτησε να βγάλεις μια ακτινογραφία?? Click για ανάπτυξη... μικρη εβγαλα,τωρα οχι.Εχω καποια δοντια τα οποια εχουν βγει πιο μεσα απ ο,τι θα επρεπε αλλα δεν φαινονται γιατι ειναι πισω.Στο δημοτικο λοιπον που αλλαζα δοντα μου ειπε οτι δεν πειραζει.Τωρα τι την επιασε δεν ξερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:01 Η Αντα έγραψε: #4.072 17-04-08 16:01 Μηπως να παρεις κ μια δευτερη γνωμη?? και μια φίλη μου ετοιμαζεται να βαλει τωρα κ ειναι στην ηλικία μας. Μικρή δεν ηταν ανάγκη να βάλει αλλα τωρα λεει χειροτέρεψαν τα πραγματα. Θα βάλει τα διαφανή για να μην φαίνονται κ ολας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:01 Ο πυρροθριξ: #4.073 17-04-08 16:01 Παντως να μπω τωρα στα 29 σ'αυτη την διαδικασια,να μην μπορω να φαω εξω...δεν παρχει περπτωση.Αν μου ελεγε ειναι απαραιτητο θα το εκανα.Αλλα μου λεει"θα σου ελεγα να το σκεφτεις για σιδερακια" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:03 Η Αντα έγραψε: #4.074 17-04-08 16:03 Να προτείνω κατι? αλλα μην με παρετε με τις πέτρες ... να παρουμε απο καρφίτσα η καθε μια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.075 17-04-08 16:03 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παντως ειναι γλυκος σαν λουκουμας ο γιοκας σου!!! Click για ανάπτυξη... Γλυκός... αλλά αγριεμένος προέφηβος...τώρα παίρνει και μποι απότομο και μ'έχει πεθάνει στη... μαγκιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:04 Ο πυρροθριξ: #4.076 17-04-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μηπως να παρεις κ μια δευτερη γνωμη?? και μια φίλη μου ετοιμαζεται να βαλει τωρα κ ειναι στην ηλικία μας. Μικρή δεν ηταν ανάγκη να βάλει αλλα τωρα λεει χειροτέρεψαν τα πραγματα. Θα βάλει τα διαφανή για να μην φαίνονται κ ολας!! Click για ανάπτυξη... αμ φαινονται Αντακο μου!! ειχε ερθει μια φιλη μου που φορουσε αυτα τα διαφανα και οταν πηγαιναμε εξω για φαγητο ζουσε ενα δραμα.ολο το φαι κολλαει πανω..αστα.Μετα πηγαιναμε στο ξενοδοχειο να πλυνει δοντια κ μετα βγαιναμε για ποτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #4.077 17-04-08 16:04 τις φτιαχνει μια κοπέλα απο το φορουμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.078 17-04-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να προτείνω κατι? αλλα μην με παρετε με τις πέτρες ...να παρουμε απο καρφίτσα η καθε μια Click για ανάπτυξη... Αχ! Ένα σοκολατόγατο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ereferina Νεοφερμένο μέλος Ο ereferina δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:06 Ο ereferina: #4.079 17-04-08 16:06 Γιούλη μην φύγεις,σου έχω μια έκπληξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:06 Ο πυρροθριξ: #4.080 17-04-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γλυκός... αλλά αγριεμένος προέφηβος...τώρα παίρνει και μποι απότομο και μ'έχει πεθάνει στη... μαγκιά... Click για ανάπτυξη... χι χι!!! ποσο ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 202 203 204 205 206 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 204 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 204 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εβαλα και εγω σιδερακια ...δεν θα σου πω οτι ειναι παιχνιδακι, αλλα οτι χρειαζεται κουραγιο και υπομονή...2,5 χρονια τα φορουσα! Click για ανάπτυξη... Εγώ 3 χρόνια τα φορούσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 15:49 Ο πυρροθριξ: #4.064 17-04-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...στο σώμα πιο πολύ... το σκούρο χρώμα στα άκρα το παίρνουν σχετικά γρήγορα.. Εκτός από τα μπλε... που έχουν ένα υπέροχο χρώμα πάγου αλειμένο στο... πανέμορφο κορμί τους... θα το δεις και στο...δικό σου! Κάπως έτσι θα'ναι... Κανένα σχόλιο?? Click για ανάπτυξη... καλα το μπλε ειναι η αδυναμια μου!!!τελικα νομιζω οτι οταν παρω την γατα δεν θα ασχολουμαι με τιποτε αλλο.Θα καθομαι και θα την χαζευω...αφου εχω παθει εναν ερωτα πρν καν το δω....αχ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 15:49 Η Αντα έγραψε: #4.065 17-04-08 15:49 Αρα ξέρεις την ''δοκιμασία'' ....ελπιζω να μην του βγάλει ολα μαζι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.066 17-04-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αρα ξέρεις την ''δοκιμασία'' ....ελπιζω να μην του βγάλει ολα μαζι!! Click για ανάπτυξη... Όχι βέβαια! Εγώ που είχα βγάλει 4... μου τα έβγαλε σε 2 δόσεις... Μου έμοιασε το παιδί μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 15:52 Ο πυρροθριξ: #4.067 17-04-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ 3 χρόνια τα φορούσα... Click για ανάπτυξη... εμενα καλε μου ειπε η οδοντιατρος να τα βαλω τωρα...της λεω καλα,τωρα το θυμηθικες?γιατι με εχει απο μικρη.Αστο της λεω δεν παω για μοντελο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 15:53 Η Αντα έγραψε: #4.068 17-04-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όχι βέβαια! Εγώ που είχα βγάλει 4... μου τα έβγαλε σε 2 δόσεις... Μου έμοιασε το παιδί μου... Click για ανάπτυξη... Θα σε ευγνωμονεί αργοτερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 15:54 Ο πυρροθριξ: #4.069 17-04-08 15:54 παντως ειναι γλυκος σαν λουκουμας ο γιοκας σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 15:55 Η Αντα έγραψε: #4.070 17-04-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμενα καλε μου ειπε η οδοντιατρος να τα βαλω τωρα...της λεω καλα,τωρα το θυμηθικες?γιατι με εχει απο μικρη.Αστο της λεω δεν παω για μοντελο Click για ανάπτυξη... Μπορεί οταν ησουν μικρουλα να μην χρειαζοταν, αλλα οσο μεγαλωνουμε και στα δοντια υπάρχουν αλλαγές. Δεν σου ζήτησε να βγάλεις μια ακτινογραφία?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 15:58 Ο πυρροθριξ: #4.071 17-04-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορεί οταν ησουν μικρουλα να μην χρειαζοταν, αλλα οσο μεγαλωνουμε και στα δοντια υπάρχουν αλλαγές. Δεν σου ζήτησε να βγάλεις μια ακτινογραφία?? Click για ανάπτυξη... μικρη εβγαλα,τωρα οχι.Εχω καποια δοντια τα οποια εχουν βγει πιο μεσα απ ο,τι θα επρεπε αλλα δεν φαινονται γιατι ειναι πισω.Στο δημοτικο λοιπον που αλλαζα δοντα μου ειπε οτι δεν πειραζει.Τωρα τι την επιασε δεν ξερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:01 Η Αντα έγραψε: #4.072 17-04-08 16:01 Μηπως να παρεις κ μια δευτερη γνωμη?? και μια φίλη μου ετοιμαζεται να βαλει τωρα κ ειναι στην ηλικία μας. Μικρή δεν ηταν ανάγκη να βάλει αλλα τωρα λεει χειροτέρεψαν τα πραγματα. Θα βάλει τα διαφανή για να μην φαίνονται κ ολας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:01 Ο πυρροθριξ: #4.073 17-04-08 16:01 Παντως να μπω τωρα στα 29 σ'αυτη την διαδικασια,να μην μπορω να φαω εξω...δεν παρχει περπτωση.Αν μου ελεγε ειναι απαραιτητο θα το εκανα.Αλλα μου λεει"θα σου ελεγα να το σκεφτεις για σιδερακια" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:03 Η Αντα έγραψε: #4.074 17-04-08 16:03 Να προτείνω κατι? αλλα μην με παρετε με τις πέτρες ... να παρουμε απο καρφίτσα η καθε μια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.075 17-04-08 16:03 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παντως ειναι γλυκος σαν λουκουμας ο γιοκας σου!!! Click για ανάπτυξη... Γλυκός... αλλά αγριεμένος προέφηβος...τώρα παίρνει και μποι απότομο και μ'έχει πεθάνει στη... μαγκιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:04 Ο πυρροθριξ: #4.076 17-04-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μηπως να παρεις κ μια δευτερη γνωμη?? και μια φίλη μου ετοιμαζεται να βαλει τωρα κ ειναι στην ηλικία μας. Μικρή δεν ηταν ανάγκη να βάλει αλλα τωρα λεει χειροτέρεψαν τα πραγματα. Θα βάλει τα διαφανή για να μην φαίνονται κ ολας!! Click για ανάπτυξη... αμ φαινονται Αντακο μου!! ειχε ερθει μια φιλη μου που φορουσε αυτα τα διαφανα και οταν πηγαιναμε εξω για φαγητο ζουσε ενα δραμα.ολο το φαι κολλαει πανω..αστα.Μετα πηγαιναμε στο ξενοδοχειο να πλυνει δοντια κ μετα βγαιναμε για ποτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #4.077 17-04-08 16:04 τις φτιαχνει μια κοπέλα απο το φορουμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.078 17-04-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να προτείνω κατι? αλλα μην με παρετε με τις πέτρες ...να παρουμε απο καρφίτσα η καθε μια Click για ανάπτυξη... Αχ! Ένα σοκολατόγατο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ereferina Νεοφερμένο μέλος Ο ereferina δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:06 Ο ereferina: #4.079 17-04-08 16:06 Γιούλη μην φύγεις,σου έχω μια έκπληξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:06 Ο πυρροθριξ: #4.080 17-04-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γλυκός... αλλά αγριεμένος προέφηβος...τώρα παίρνει και μποι απότομο και μ'έχει πεθάνει στη... μαγκιά... Click για ανάπτυξη... χι χι!!! ποσο ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 202 203 204 205 206 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 204 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 204 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...στο σώμα πιο πολύ... το σκούρο χρώμα στα άκρα το παίρνουν σχετικά γρήγορα.. Εκτός από τα μπλε... που έχουν ένα υπέροχο χρώμα πάγου αλειμένο στο... πανέμορφο κορμί τους... θα το δεις και στο...δικό σου! Κάπως έτσι θα'ναι... Κανένα σχόλιο?? Click για ανάπτυξη... καλα το μπλε ειναι η αδυναμια μου!!!τελικα νομιζω οτι οταν παρω την γατα δεν θα ασχολουμαι με τιποτε αλλο.Θα καθομαι και θα την χαζευω...αφου εχω παθει εναν ερωτα πρν καν το δω....αχ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 15:49 Η Αντα έγραψε: #4.065 17-04-08 15:49 Αρα ξέρεις την ''δοκιμασία'' ....ελπιζω να μην του βγάλει ολα μαζι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.066 17-04-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αρα ξέρεις την ''δοκιμασία'' ....ελπιζω να μην του βγάλει ολα μαζι!! Click για ανάπτυξη... Όχι βέβαια! Εγώ που είχα βγάλει 4... μου τα έβγαλε σε 2 δόσεις... Μου έμοιασε το παιδί μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 15:52 Ο πυρροθριξ: #4.067 17-04-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ 3 χρόνια τα φορούσα... Click για ανάπτυξη... εμενα καλε μου ειπε η οδοντιατρος να τα βαλω τωρα...της λεω καλα,τωρα το θυμηθικες?γιατι με εχει απο μικρη.Αστο της λεω δεν παω για μοντελο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 15:53 Η Αντα έγραψε: #4.068 17-04-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όχι βέβαια! Εγώ που είχα βγάλει 4... μου τα έβγαλε σε 2 δόσεις... Μου έμοιασε το παιδί μου... Click για ανάπτυξη... Θα σε ευγνωμονεί αργοτερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 15:54 Ο πυρροθριξ: #4.069 17-04-08 15:54 παντως ειναι γλυκος σαν λουκουμας ο γιοκας σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 15:55 Η Αντα έγραψε: #4.070 17-04-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμενα καλε μου ειπε η οδοντιατρος να τα βαλω τωρα...της λεω καλα,τωρα το θυμηθικες?γιατι με εχει απο μικρη.Αστο της λεω δεν παω για μοντελο Click για ανάπτυξη... Μπορεί οταν ησουν μικρουλα να μην χρειαζοταν, αλλα οσο μεγαλωνουμε και στα δοντια υπάρχουν αλλαγές. Δεν σου ζήτησε να βγάλεις μια ακτινογραφία?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 15:58 Ο πυρροθριξ: #4.071 17-04-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορεί οταν ησουν μικρουλα να μην χρειαζοταν, αλλα οσο μεγαλωνουμε και στα δοντια υπάρχουν αλλαγές. Δεν σου ζήτησε να βγάλεις μια ακτινογραφία?? Click για ανάπτυξη... μικρη εβγαλα,τωρα οχι.Εχω καποια δοντια τα οποια εχουν βγει πιο μεσα απ ο,τι θα επρεπε αλλα δεν φαινονται γιατι ειναι πισω.Στο δημοτικο λοιπον που αλλαζα δοντα μου ειπε οτι δεν πειραζει.Τωρα τι την επιασε δεν ξερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:01 Η Αντα έγραψε: #4.072 17-04-08 16:01 Μηπως να παρεις κ μια δευτερη γνωμη?? και μια φίλη μου ετοιμαζεται να βαλει τωρα κ ειναι στην ηλικία μας. Μικρή δεν ηταν ανάγκη να βάλει αλλα τωρα λεει χειροτέρεψαν τα πραγματα. Θα βάλει τα διαφανή για να μην φαίνονται κ ολας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:01 Ο πυρροθριξ: #4.073 17-04-08 16:01 Παντως να μπω τωρα στα 29 σ'αυτη την διαδικασια,να μην μπορω να φαω εξω...δεν παρχει περπτωση.Αν μου ελεγε ειναι απαραιτητο θα το εκανα.Αλλα μου λεει"θα σου ελεγα να το σκεφτεις για σιδερακια" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:03 Η Αντα έγραψε: #4.074 17-04-08 16:03 Να προτείνω κατι? αλλα μην με παρετε με τις πέτρες ... να παρουμε απο καρφίτσα η καθε μια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.075 17-04-08 16:03 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παντως ειναι γλυκος σαν λουκουμας ο γιοκας σου!!! Click για ανάπτυξη... Γλυκός... αλλά αγριεμένος προέφηβος...τώρα παίρνει και μποι απότομο και μ'έχει πεθάνει στη... μαγκιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:04 Ο πυρροθριξ: #4.076 17-04-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μηπως να παρεις κ μια δευτερη γνωμη?? και μια φίλη μου ετοιμαζεται να βαλει τωρα κ ειναι στην ηλικία μας. Μικρή δεν ηταν ανάγκη να βάλει αλλα τωρα λεει χειροτέρεψαν τα πραγματα. Θα βάλει τα διαφανή για να μην φαίνονται κ ολας!! Click για ανάπτυξη... αμ φαινονται Αντακο μου!! ειχε ερθει μια φιλη μου που φορουσε αυτα τα διαφανα και οταν πηγαιναμε εξω για φαγητο ζουσε ενα δραμα.ολο το φαι κολλαει πανω..αστα.Μετα πηγαιναμε στο ξενοδοχειο να πλυνει δοντια κ μετα βγαιναμε για ποτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #4.077 17-04-08 16:04 τις φτιαχνει μια κοπέλα απο το φορουμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.078 17-04-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να προτείνω κατι? αλλα μην με παρετε με τις πέτρες ...να παρουμε απο καρφίτσα η καθε μια Click για ανάπτυξη... Αχ! Ένα σοκολατόγατο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ereferina Νεοφερμένο μέλος Ο ereferina δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:06 Ο ereferina: #4.079 17-04-08 16:06 Γιούλη μην φύγεις,σου έχω μια έκπληξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:06 Ο πυρροθριξ: #4.080 17-04-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γλυκός... αλλά αγριεμένος προέφηβος...τώρα παίρνει και μποι απότομο και μ'έχει πεθάνει στη... μαγκιά... Click για ανάπτυξη... χι χι!!! ποσο ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 202 203 204 205 206 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 204 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 204 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρα ξέρεις την ''δοκιμασία'' ....ελπιζω να μην του βγάλει ολα μαζι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.066 17-04-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αρα ξέρεις την ''δοκιμασία'' ....ελπιζω να μην του βγάλει ολα μαζι!! Click για ανάπτυξη... Όχι βέβαια! Εγώ που είχα βγάλει 4... μου τα έβγαλε σε 2 δόσεις... Μου έμοιασε το παιδί μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 15:52 Ο πυρροθριξ: #4.067 17-04-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ 3 χρόνια τα φορούσα... Click για ανάπτυξη... εμενα καλε μου ειπε η οδοντιατρος να τα βαλω τωρα...της λεω καλα,τωρα το θυμηθικες?γιατι με εχει απο μικρη.Αστο της λεω δεν παω για μοντελο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 15:53 Η Αντα έγραψε: #4.068 17-04-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όχι βέβαια! Εγώ που είχα βγάλει 4... μου τα έβγαλε σε 2 δόσεις... Μου έμοιασε το παιδί μου... Click για ανάπτυξη... Θα σε ευγνωμονεί αργοτερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 15:54 Ο πυρροθριξ: #4.069 17-04-08 15:54 παντως ειναι γλυκος σαν λουκουμας ο γιοκας σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 15:55 Η Αντα έγραψε: #4.070 17-04-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμενα καλε μου ειπε η οδοντιατρος να τα βαλω τωρα...της λεω καλα,τωρα το θυμηθικες?γιατι με εχει απο μικρη.Αστο της λεω δεν παω για μοντελο Click για ανάπτυξη... Μπορεί οταν ησουν μικρουλα να μην χρειαζοταν, αλλα οσο μεγαλωνουμε και στα δοντια υπάρχουν αλλαγές. Δεν σου ζήτησε να βγάλεις μια ακτινογραφία?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 15:58 Ο πυρροθριξ: #4.071 17-04-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορεί οταν ησουν μικρουλα να μην χρειαζοταν, αλλα οσο μεγαλωνουμε και στα δοντια υπάρχουν αλλαγές. Δεν σου ζήτησε να βγάλεις μια ακτινογραφία?? Click για ανάπτυξη... μικρη εβγαλα,τωρα οχι.Εχω καποια δοντια τα οποια εχουν βγει πιο μεσα απ ο,τι θα επρεπε αλλα δεν φαινονται γιατι ειναι πισω.Στο δημοτικο λοιπον που αλλαζα δοντα μου ειπε οτι δεν πειραζει.Τωρα τι την επιασε δεν ξερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:01 Η Αντα έγραψε: #4.072 17-04-08 16:01 Μηπως να παρεις κ μια δευτερη γνωμη?? και μια φίλη μου ετοιμαζεται να βαλει τωρα κ ειναι στην ηλικία μας. Μικρή δεν ηταν ανάγκη να βάλει αλλα τωρα λεει χειροτέρεψαν τα πραγματα. Θα βάλει τα διαφανή για να μην φαίνονται κ ολας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:01 Ο πυρροθριξ: #4.073 17-04-08 16:01 Παντως να μπω τωρα στα 29 σ'αυτη την διαδικασια,να μην μπορω να φαω εξω...δεν παρχει περπτωση.Αν μου ελεγε ειναι απαραιτητο θα το εκανα.Αλλα μου λεει"θα σου ελεγα να το σκεφτεις για σιδερακια" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:03 Η Αντα έγραψε: #4.074 17-04-08 16:03 Να προτείνω κατι? αλλα μην με παρετε με τις πέτρες ... να παρουμε απο καρφίτσα η καθε μια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.075 17-04-08 16:03 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παντως ειναι γλυκος σαν λουκουμας ο γιοκας σου!!! Click για ανάπτυξη... Γλυκός... αλλά αγριεμένος προέφηβος...τώρα παίρνει και μποι απότομο και μ'έχει πεθάνει στη... μαγκιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:04 Ο πυρροθριξ: #4.076 17-04-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μηπως να παρεις κ μια δευτερη γνωμη?? και μια φίλη μου ετοιμαζεται να βαλει τωρα κ ειναι στην ηλικία μας. Μικρή δεν ηταν ανάγκη να βάλει αλλα τωρα λεει χειροτέρεψαν τα πραγματα. Θα βάλει τα διαφανή για να μην φαίνονται κ ολας!! Click για ανάπτυξη... αμ φαινονται Αντακο μου!! ειχε ερθει μια φιλη μου που φορουσε αυτα τα διαφανα και οταν πηγαιναμε εξω για φαγητο ζουσε ενα δραμα.ολο το φαι κολλαει πανω..αστα.Μετα πηγαιναμε στο ξενοδοχειο να πλυνει δοντια κ μετα βγαιναμε για ποτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #4.077 17-04-08 16:04 τις φτιαχνει μια κοπέλα απο το φορουμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.078 17-04-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να προτείνω κατι? αλλα μην με παρετε με τις πέτρες ...να παρουμε απο καρφίτσα η καθε μια Click για ανάπτυξη... Αχ! Ένα σοκολατόγατο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ereferina Νεοφερμένο μέλος Ο ereferina δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:06 Ο ereferina: #4.079 17-04-08 16:06 Γιούλη μην φύγεις,σου έχω μια έκπληξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:06 Ο πυρροθριξ: #4.080 17-04-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γλυκός... αλλά αγριεμένος προέφηβος...τώρα παίρνει και μποι απότομο και μ'έχει πεθάνει στη... μαγκιά... Click για ανάπτυξη... χι χι!!! ποσο ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 202 203 204 205 206 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 204 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 204 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αρα ξέρεις την ''δοκιμασία'' ....ελπιζω να μην του βγάλει ολα μαζι!! Click για ανάπτυξη... Όχι βέβαια! Εγώ που είχα βγάλει 4... μου τα έβγαλε σε 2 δόσεις... Μου έμοιασε το παιδί μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 15:52 Ο πυρροθριξ: #4.067 17-04-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ 3 χρόνια τα φορούσα... Click για ανάπτυξη... εμενα καλε μου ειπε η οδοντιατρος να τα βαλω τωρα...της λεω καλα,τωρα το θυμηθικες?γιατι με εχει απο μικρη.Αστο της λεω δεν παω για μοντελο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 15:53 Η Αντα έγραψε: #4.068 17-04-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όχι βέβαια! Εγώ που είχα βγάλει 4... μου τα έβγαλε σε 2 δόσεις... Μου έμοιασε το παιδί μου... Click για ανάπτυξη... Θα σε ευγνωμονεί αργοτερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 15:54 Ο πυρροθριξ: #4.069 17-04-08 15:54 παντως ειναι γλυκος σαν λουκουμας ο γιοκας σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 15:55 Η Αντα έγραψε: #4.070 17-04-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμενα καλε μου ειπε η οδοντιατρος να τα βαλω τωρα...της λεω καλα,τωρα το θυμηθικες?γιατι με εχει απο μικρη.Αστο της λεω δεν παω για μοντελο Click για ανάπτυξη... Μπορεί οταν ησουν μικρουλα να μην χρειαζοταν, αλλα οσο μεγαλωνουμε και στα δοντια υπάρχουν αλλαγές. Δεν σου ζήτησε να βγάλεις μια ακτινογραφία?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 15:58 Ο πυρροθριξ: #4.071 17-04-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορεί οταν ησουν μικρουλα να μην χρειαζοταν, αλλα οσο μεγαλωνουμε και στα δοντια υπάρχουν αλλαγές. Δεν σου ζήτησε να βγάλεις μια ακτινογραφία?? Click για ανάπτυξη... μικρη εβγαλα,τωρα οχι.Εχω καποια δοντια τα οποια εχουν βγει πιο μεσα απ ο,τι θα επρεπε αλλα δεν φαινονται γιατι ειναι πισω.Στο δημοτικο λοιπον που αλλαζα δοντα μου ειπε οτι δεν πειραζει.Τωρα τι την επιασε δεν ξερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:01 Η Αντα έγραψε: #4.072 17-04-08 16:01 Μηπως να παρεις κ μια δευτερη γνωμη?? και μια φίλη μου ετοιμαζεται να βαλει τωρα κ ειναι στην ηλικία μας. Μικρή δεν ηταν ανάγκη να βάλει αλλα τωρα λεει χειροτέρεψαν τα πραγματα. Θα βάλει τα διαφανή για να μην φαίνονται κ ολας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:01 Ο πυρροθριξ: #4.073 17-04-08 16:01 Παντως να μπω τωρα στα 29 σ'αυτη την διαδικασια,να μην μπορω να φαω εξω...δεν παρχει περπτωση.Αν μου ελεγε ειναι απαραιτητο θα το εκανα.Αλλα μου λεει"θα σου ελεγα να το σκεφτεις για σιδερακια" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:03 Η Αντα έγραψε: #4.074 17-04-08 16:03 Να προτείνω κατι? αλλα μην με παρετε με τις πέτρες ... να παρουμε απο καρφίτσα η καθε μια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.075 17-04-08 16:03 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παντως ειναι γλυκος σαν λουκουμας ο γιοκας σου!!! Click για ανάπτυξη... Γλυκός... αλλά αγριεμένος προέφηβος...τώρα παίρνει και μποι απότομο και μ'έχει πεθάνει στη... μαγκιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:04 Ο πυρροθριξ: #4.076 17-04-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μηπως να παρεις κ μια δευτερη γνωμη?? και μια φίλη μου ετοιμαζεται να βαλει τωρα κ ειναι στην ηλικία μας. Μικρή δεν ηταν ανάγκη να βάλει αλλα τωρα λεει χειροτέρεψαν τα πραγματα. Θα βάλει τα διαφανή για να μην φαίνονται κ ολας!! Click για ανάπτυξη... αμ φαινονται Αντακο μου!! ειχε ερθει μια φιλη μου που φορουσε αυτα τα διαφανα και οταν πηγαιναμε εξω για φαγητο ζουσε ενα δραμα.ολο το φαι κολλαει πανω..αστα.Μετα πηγαιναμε στο ξενοδοχειο να πλυνει δοντια κ μετα βγαιναμε για ποτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #4.077 17-04-08 16:04 τις φτιαχνει μια κοπέλα απο το φορουμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.078 17-04-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να προτείνω κατι? αλλα μην με παρετε με τις πέτρες ...να παρουμε απο καρφίτσα η καθε μια Click για ανάπτυξη... Αχ! Ένα σοκολατόγατο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ereferina Νεοφερμένο μέλος Ο ereferina δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:06 Ο ereferina: #4.079 17-04-08 16:06 Γιούλη μην φύγεις,σου έχω μια έκπληξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:06 Ο πυρροθριξ: #4.080 17-04-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γλυκός... αλλά αγριεμένος προέφηβος...τώρα παίρνει και μποι απότομο και μ'έχει πεθάνει στη... μαγκιά... Click για ανάπτυξη... χι χι!!! ποσο ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 202 203 204 205 206 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 204 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 204 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ 3 χρόνια τα φορούσα... Click για ανάπτυξη... εμενα καλε μου ειπε η οδοντιατρος να τα βαλω τωρα...της λεω καλα,τωρα το θυμηθικες?γιατι με εχει απο μικρη.Αστο της λεω δεν παω για μοντελο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 15:53 Η Αντα έγραψε: #4.068 17-04-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όχι βέβαια! Εγώ που είχα βγάλει 4... μου τα έβγαλε σε 2 δόσεις... Μου έμοιασε το παιδί μου... Click για ανάπτυξη... Θα σε ευγνωμονεί αργοτερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 15:54 Ο πυρροθριξ: #4.069 17-04-08 15:54 παντως ειναι γλυκος σαν λουκουμας ο γιοκας σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 15:55 Η Αντα έγραψε: #4.070 17-04-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμενα καλε μου ειπε η οδοντιατρος να τα βαλω τωρα...της λεω καλα,τωρα το θυμηθικες?γιατι με εχει απο μικρη.Αστο της λεω δεν παω για μοντελο Click για ανάπτυξη... Μπορεί οταν ησουν μικρουλα να μην χρειαζοταν, αλλα οσο μεγαλωνουμε και στα δοντια υπάρχουν αλλαγές. Δεν σου ζήτησε να βγάλεις μια ακτινογραφία?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 15:58 Ο πυρροθριξ: #4.071 17-04-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορεί οταν ησουν μικρουλα να μην χρειαζοταν, αλλα οσο μεγαλωνουμε και στα δοντια υπάρχουν αλλαγές. Δεν σου ζήτησε να βγάλεις μια ακτινογραφία?? Click για ανάπτυξη... μικρη εβγαλα,τωρα οχι.Εχω καποια δοντια τα οποια εχουν βγει πιο μεσα απ ο,τι θα επρεπε αλλα δεν φαινονται γιατι ειναι πισω.Στο δημοτικο λοιπον που αλλαζα δοντα μου ειπε οτι δεν πειραζει.Τωρα τι την επιασε δεν ξερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:01 Η Αντα έγραψε: #4.072 17-04-08 16:01 Μηπως να παρεις κ μια δευτερη γνωμη?? και μια φίλη μου ετοιμαζεται να βαλει τωρα κ ειναι στην ηλικία μας. Μικρή δεν ηταν ανάγκη να βάλει αλλα τωρα λεει χειροτέρεψαν τα πραγματα. Θα βάλει τα διαφανή για να μην φαίνονται κ ολας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:01 Ο πυρροθριξ: #4.073 17-04-08 16:01 Παντως να μπω τωρα στα 29 σ'αυτη την διαδικασια,να μην μπορω να φαω εξω...δεν παρχει περπτωση.Αν μου ελεγε ειναι απαραιτητο θα το εκανα.Αλλα μου λεει"θα σου ελεγα να το σκεφτεις για σιδερακια" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:03 Η Αντα έγραψε: #4.074 17-04-08 16:03 Να προτείνω κατι? αλλα μην με παρετε με τις πέτρες ... να παρουμε απο καρφίτσα η καθε μια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.075 17-04-08 16:03 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παντως ειναι γλυκος σαν λουκουμας ο γιοκας σου!!! Click για ανάπτυξη... Γλυκός... αλλά αγριεμένος προέφηβος...τώρα παίρνει και μποι απότομο και μ'έχει πεθάνει στη... μαγκιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:04 Ο πυρροθριξ: #4.076 17-04-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μηπως να παρεις κ μια δευτερη γνωμη?? και μια φίλη μου ετοιμαζεται να βαλει τωρα κ ειναι στην ηλικία μας. Μικρή δεν ηταν ανάγκη να βάλει αλλα τωρα λεει χειροτέρεψαν τα πραγματα. Θα βάλει τα διαφανή για να μην φαίνονται κ ολας!! Click για ανάπτυξη... αμ φαινονται Αντακο μου!! ειχε ερθει μια φιλη μου που φορουσε αυτα τα διαφανα και οταν πηγαιναμε εξω για φαγητο ζουσε ενα δραμα.ολο το φαι κολλαει πανω..αστα.Μετα πηγαιναμε στο ξενοδοχειο να πλυνει δοντια κ μετα βγαιναμε για ποτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #4.077 17-04-08 16:04 τις φτιαχνει μια κοπέλα απο το φορουμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.078 17-04-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να προτείνω κατι? αλλα μην με παρετε με τις πέτρες ...να παρουμε απο καρφίτσα η καθε μια Click για ανάπτυξη... Αχ! Ένα σοκολατόγατο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ereferina Νεοφερμένο μέλος Ο ereferina δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:06 Ο ereferina: #4.079 17-04-08 16:06 Γιούλη μην φύγεις,σου έχω μια έκπληξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:06 Ο πυρροθριξ: #4.080 17-04-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γλυκός... αλλά αγριεμένος προέφηβος...τώρα παίρνει και μποι απότομο και μ'έχει πεθάνει στη... μαγκιά... Click για ανάπτυξη... χι χι!!! ποσο ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 202 203 204 205 206 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 204 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 204 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όχι βέβαια! Εγώ που είχα βγάλει 4... μου τα έβγαλε σε 2 δόσεις... Μου έμοιασε το παιδί μου... Click για ανάπτυξη... Θα σε ευγνωμονεί αργοτερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 15:54 Ο πυρροθριξ: #4.069 17-04-08 15:54 παντως ειναι γλυκος σαν λουκουμας ο γιοκας σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 15:55 Η Αντα έγραψε: #4.070 17-04-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμενα καλε μου ειπε η οδοντιατρος να τα βαλω τωρα...της λεω καλα,τωρα το θυμηθικες?γιατι με εχει απο μικρη.Αστο της λεω δεν παω για μοντελο Click για ανάπτυξη... Μπορεί οταν ησουν μικρουλα να μην χρειαζοταν, αλλα οσο μεγαλωνουμε και στα δοντια υπάρχουν αλλαγές. Δεν σου ζήτησε να βγάλεις μια ακτινογραφία?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 15:58 Ο πυρροθριξ: #4.071 17-04-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορεί οταν ησουν μικρουλα να μην χρειαζοταν, αλλα οσο μεγαλωνουμε και στα δοντια υπάρχουν αλλαγές. Δεν σου ζήτησε να βγάλεις μια ακτινογραφία?? Click για ανάπτυξη... μικρη εβγαλα,τωρα οχι.Εχω καποια δοντια τα οποια εχουν βγει πιο μεσα απ ο,τι θα επρεπε αλλα δεν φαινονται γιατι ειναι πισω.Στο δημοτικο λοιπον που αλλαζα δοντα μου ειπε οτι δεν πειραζει.Τωρα τι την επιασε δεν ξερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:01 Η Αντα έγραψε: #4.072 17-04-08 16:01 Μηπως να παρεις κ μια δευτερη γνωμη?? και μια φίλη μου ετοιμαζεται να βαλει τωρα κ ειναι στην ηλικία μας. Μικρή δεν ηταν ανάγκη να βάλει αλλα τωρα λεει χειροτέρεψαν τα πραγματα. Θα βάλει τα διαφανή για να μην φαίνονται κ ολας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:01 Ο πυρροθριξ: #4.073 17-04-08 16:01 Παντως να μπω τωρα στα 29 σ'αυτη την διαδικασια,να μην μπορω να φαω εξω...δεν παρχει περπτωση.Αν μου ελεγε ειναι απαραιτητο θα το εκανα.Αλλα μου λεει"θα σου ελεγα να το σκεφτεις για σιδερακια" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:03 Η Αντα έγραψε: #4.074 17-04-08 16:03 Να προτείνω κατι? αλλα μην με παρετε με τις πέτρες ... να παρουμε απο καρφίτσα η καθε μια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.075 17-04-08 16:03 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παντως ειναι γλυκος σαν λουκουμας ο γιοκας σου!!! Click για ανάπτυξη... Γλυκός... αλλά αγριεμένος προέφηβος...τώρα παίρνει και μποι απότομο και μ'έχει πεθάνει στη... μαγκιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:04 Ο πυρροθριξ: #4.076 17-04-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μηπως να παρεις κ μια δευτερη γνωμη?? και μια φίλη μου ετοιμαζεται να βαλει τωρα κ ειναι στην ηλικία μας. Μικρή δεν ηταν ανάγκη να βάλει αλλα τωρα λεει χειροτέρεψαν τα πραγματα. Θα βάλει τα διαφανή για να μην φαίνονται κ ολας!! Click για ανάπτυξη... αμ φαινονται Αντακο μου!! ειχε ερθει μια φιλη μου που φορουσε αυτα τα διαφανα και οταν πηγαιναμε εξω για φαγητο ζουσε ενα δραμα.ολο το φαι κολλαει πανω..αστα.Μετα πηγαιναμε στο ξενοδοχειο να πλυνει δοντια κ μετα βγαιναμε για ποτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #4.077 17-04-08 16:04 τις φτιαχνει μια κοπέλα απο το φορουμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.078 17-04-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να προτείνω κατι? αλλα μην με παρετε με τις πέτρες ...να παρουμε απο καρφίτσα η καθε μια Click για ανάπτυξη... Αχ! Ένα σοκολατόγατο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ereferina Νεοφερμένο μέλος Ο ereferina δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:06 Ο ereferina: #4.079 17-04-08 16:06 Γιούλη μην φύγεις,σου έχω μια έκπληξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:06 Ο πυρροθριξ: #4.080 17-04-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γλυκός... αλλά αγριεμένος προέφηβος...τώρα παίρνει και μποι απότομο και μ'έχει πεθάνει στη... μαγκιά... Click για ανάπτυξη... χι χι!!! ποσο ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 202 203 204 205 206 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 204 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 204 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παντως ειναι γλυκος σαν λουκουμας ο γιοκας σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 15:55 Η Αντα έγραψε: #4.070 17-04-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμενα καλε μου ειπε η οδοντιατρος να τα βαλω τωρα...της λεω καλα,τωρα το θυμηθικες?γιατι με εχει απο μικρη.Αστο της λεω δεν παω για μοντελο Click για ανάπτυξη... Μπορεί οταν ησουν μικρουλα να μην χρειαζοταν, αλλα οσο μεγαλωνουμε και στα δοντια υπάρχουν αλλαγές. Δεν σου ζήτησε να βγάλεις μια ακτινογραφία?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 15:58 Ο πυρροθριξ: #4.071 17-04-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορεί οταν ησουν μικρουλα να μην χρειαζοταν, αλλα οσο μεγαλωνουμε και στα δοντια υπάρχουν αλλαγές. Δεν σου ζήτησε να βγάλεις μια ακτινογραφία?? Click για ανάπτυξη... μικρη εβγαλα,τωρα οχι.Εχω καποια δοντια τα οποια εχουν βγει πιο μεσα απ ο,τι θα επρεπε αλλα δεν φαινονται γιατι ειναι πισω.Στο δημοτικο λοιπον που αλλαζα δοντα μου ειπε οτι δεν πειραζει.Τωρα τι την επιασε δεν ξερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:01 Η Αντα έγραψε: #4.072 17-04-08 16:01 Μηπως να παρεις κ μια δευτερη γνωμη?? και μια φίλη μου ετοιμαζεται να βαλει τωρα κ ειναι στην ηλικία μας. Μικρή δεν ηταν ανάγκη να βάλει αλλα τωρα λεει χειροτέρεψαν τα πραγματα. Θα βάλει τα διαφανή για να μην φαίνονται κ ολας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:01 Ο πυρροθριξ: #4.073 17-04-08 16:01 Παντως να μπω τωρα στα 29 σ'αυτη την διαδικασια,να μην μπορω να φαω εξω...δεν παρχει περπτωση.Αν μου ελεγε ειναι απαραιτητο θα το εκανα.Αλλα μου λεει"θα σου ελεγα να το σκεφτεις για σιδερακια" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:03 Η Αντα έγραψε: #4.074 17-04-08 16:03 Να προτείνω κατι? αλλα μην με παρετε με τις πέτρες ... να παρουμε απο καρφίτσα η καθε μια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.075 17-04-08 16:03 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παντως ειναι γλυκος σαν λουκουμας ο γιοκας σου!!! Click για ανάπτυξη... Γλυκός... αλλά αγριεμένος προέφηβος...τώρα παίρνει και μποι απότομο και μ'έχει πεθάνει στη... μαγκιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:04 Ο πυρροθριξ: #4.076 17-04-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μηπως να παρεις κ μια δευτερη γνωμη?? και μια φίλη μου ετοιμαζεται να βαλει τωρα κ ειναι στην ηλικία μας. Μικρή δεν ηταν ανάγκη να βάλει αλλα τωρα λεει χειροτέρεψαν τα πραγματα. Θα βάλει τα διαφανή για να μην φαίνονται κ ολας!! Click για ανάπτυξη... αμ φαινονται Αντακο μου!! ειχε ερθει μια φιλη μου που φορουσε αυτα τα διαφανα και οταν πηγαιναμε εξω για φαγητο ζουσε ενα δραμα.ολο το φαι κολλαει πανω..αστα.Μετα πηγαιναμε στο ξενοδοχειο να πλυνει δοντια κ μετα βγαιναμε για ποτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #4.077 17-04-08 16:04 τις φτιαχνει μια κοπέλα απο το φορουμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.078 17-04-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να προτείνω κατι? αλλα μην με παρετε με τις πέτρες ...να παρουμε απο καρφίτσα η καθε μια Click για ανάπτυξη... Αχ! Ένα σοκολατόγατο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ereferina Νεοφερμένο μέλος Ο ereferina δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:06 Ο ereferina: #4.079 17-04-08 16:06 Γιούλη μην φύγεις,σου έχω μια έκπληξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:06 Ο πυρροθριξ: #4.080 17-04-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γλυκός... αλλά αγριεμένος προέφηβος...τώρα παίρνει και μποι απότομο και μ'έχει πεθάνει στη... μαγκιά... Click για ανάπτυξη... χι χι!!! ποσο ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 202 203 204 205 206 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 204 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 204 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμενα καλε μου ειπε η οδοντιατρος να τα βαλω τωρα...της λεω καλα,τωρα το θυμηθικες?γιατι με εχει απο μικρη.Αστο της λεω δεν παω για μοντελο Click για ανάπτυξη... Μπορεί οταν ησουν μικρουλα να μην χρειαζοταν, αλλα οσο μεγαλωνουμε και στα δοντια υπάρχουν αλλαγές. Δεν σου ζήτησε να βγάλεις μια ακτινογραφία?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 15:58 Ο πυρροθριξ: #4.071 17-04-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορεί οταν ησουν μικρουλα να μην χρειαζοταν, αλλα οσο μεγαλωνουμε και στα δοντια υπάρχουν αλλαγές. Δεν σου ζήτησε να βγάλεις μια ακτινογραφία?? Click για ανάπτυξη... μικρη εβγαλα,τωρα οχι.Εχω καποια δοντια τα οποια εχουν βγει πιο μεσα απ ο,τι θα επρεπε αλλα δεν φαινονται γιατι ειναι πισω.Στο δημοτικο λοιπον που αλλαζα δοντα μου ειπε οτι δεν πειραζει.Τωρα τι την επιασε δεν ξερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:01 Η Αντα έγραψε: #4.072 17-04-08 16:01 Μηπως να παρεις κ μια δευτερη γνωμη?? και μια φίλη μου ετοιμαζεται να βαλει τωρα κ ειναι στην ηλικία μας. Μικρή δεν ηταν ανάγκη να βάλει αλλα τωρα λεει χειροτέρεψαν τα πραγματα. Θα βάλει τα διαφανή για να μην φαίνονται κ ολας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:01 Ο πυρροθριξ: #4.073 17-04-08 16:01 Παντως να μπω τωρα στα 29 σ'αυτη την διαδικασια,να μην μπορω να φαω εξω...δεν παρχει περπτωση.Αν μου ελεγε ειναι απαραιτητο θα το εκανα.Αλλα μου λεει"θα σου ελεγα να το σκεφτεις για σιδερακια" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:03 Η Αντα έγραψε: #4.074 17-04-08 16:03 Να προτείνω κατι? αλλα μην με παρετε με τις πέτρες ... να παρουμε απο καρφίτσα η καθε μια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.075 17-04-08 16:03 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παντως ειναι γλυκος σαν λουκουμας ο γιοκας σου!!! Click για ανάπτυξη... Γλυκός... αλλά αγριεμένος προέφηβος...τώρα παίρνει και μποι απότομο και μ'έχει πεθάνει στη... μαγκιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:04 Ο πυρροθριξ: #4.076 17-04-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μηπως να παρεις κ μια δευτερη γνωμη?? και μια φίλη μου ετοιμαζεται να βαλει τωρα κ ειναι στην ηλικία μας. Μικρή δεν ηταν ανάγκη να βάλει αλλα τωρα λεει χειροτέρεψαν τα πραγματα. Θα βάλει τα διαφανή για να μην φαίνονται κ ολας!! Click για ανάπτυξη... αμ φαινονται Αντακο μου!! ειχε ερθει μια φιλη μου που φορουσε αυτα τα διαφανα και οταν πηγαιναμε εξω για φαγητο ζουσε ενα δραμα.ολο το φαι κολλαει πανω..αστα.Μετα πηγαιναμε στο ξενοδοχειο να πλυνει δοντια κ μετα βγαιναμε για ποτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #4.077 17-04-08 16:04 τις φτιαχνει μια κοπέλα απο το φορουμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.078 17-04-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να προτείνω κατι? αλλα μην με παρετε με τις πέτρες ...να παρουμε απο καρφίτσα η καθε μια Click για ανάπτυξη... Αχ! Ένα σοκολατόγατο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ereferina Νεοφερμένο μέλος Ο ereferina δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:06 Ο ereferina: #4.079 17-04-08 16:06 Γιούλη μην φύγεις,σου έχω μια έκπληξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:06 Ο πυρροθριξ: #4.080 17-04-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γλυκός... αλλά αγριεμένος προέφηβος...τώρα παίρνει και μποι απότομο και μ'έχει πεθάνει στη... μαγκιά... Click για ανάπτυξη... χι χι!!! ποσο ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 202 203 204 205 206 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 204 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 204 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορεί οταν ησουν μικρουλα να μην χρειαζοταν, αλλα οσο μεγαλωνουμε και στα δοντια υπάρχουν αλλαγές. Δεν σου ζήτησε να βγάλεις μια ακτινογραφία?? Click για ανάπτυξη... μικρη εβγαλα,τωρα οχι.Εχω καποια δοντια τα οποια εχουν βγει πιο μεσα απ ο,τι θα επρεπε αλλα δεν φαινονται γιατι ειναι πισω.Στο δημοτικο λοιπον που αλλαζα δοντα μου ειπε οτι δεν πειραζει.Τωρα τι την επιασε δεν ξερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:01 Η Αντα έγραψε: #4.072 17-04-08 16:01 Μηπως να παρεις κ μια δευτερη γνωμη?? και μια φίλη μου ετοιμαζεται να βαλει τωρα κ ειναι στην ηλικία μας. Μικρή δεν ηταν ανάγκη να βάλει αλλα τωρα λεει χειροτέρεψαν τα πραγματα. Θα βάλει τα διαφανή για να μην φαίνονται κ ολας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:01 Ο πυρροθριξ: #4.073 17-04-08 16:01 Παντως να μπω τωρα στα 29 σ'αυτη την διαδικασια,να μην μπορω να φαω εξω...δεν παρχει περπτωση.Αν μου ελεγε ειναι απαραιτητο θα το εκανα.Αλλα μου λεει"θα σου ελεγα να το σκεφτεις για σιδερακια" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:03 Η Αντα έγραψε: #4.074 17-04-08 16:03 Να προτείνω κατι? αλλα μην με παρετε με τις πέτρες ... να παρουμε απο καρφίτσα η καθε μια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.075 17-04-08 16:03 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παντως ειναι γλυκος σαν λουκουμας ο γιοκας σου!!! Click για ανάπτυξη... Γλυκός... αλλά αγριεμένος προέφηβος...τώρα παίρνει και μποι απότομο και μ'έχει πεθάνει στη... μαγκιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:04 Ο πυρροθριξ: #4.076 17-04-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μηπως να παρεις κ μια δευτερη γνωμη?? και μια φίλη μου ετοιμαζεται να βαλει τωρα κ ειναι στην ηλικία μας. Μικρή δεν ηταν ανάγκη να βάλει αλλα τωρα λεει χειροτέρεψαν τα πραγματα. Θα βάλει τα διαφανή για να μην φαίνονται κ ολας!! Click για ανάπτυξη... αμ φαινονται Αντακο μου!! ειχε ερθει μια φιλη μου που φορουσε αυτα τα διαφανα και οταν πηγαιναμε εξω για φαγητο ζουσε ενα δραμα.ολο το φαι κολλαει πανω..αστα.Μετα πηγαιναμε στο ξενοδοχειο να πλυνει δοντια κ μετα βγαιναμε για ποτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #4.077 17-04-08 16:04 τις φτιαχνει μια κοπέλα απο το φορουμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.078 17-04-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να προτείνω κατι? αλλα μην με παρετε με τις πέτρες ...να παρουμε απο καρφίτσα η καθε μια Click για ανάπτυξη... Αχ! Ένα σοκολατόγατο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ereferina Νεοφερμένο μέλος Ο ereferina δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:06 Ο ereferina: #4.079 17-04-08 16:06 Γιούλη μην φύγεις,σου έχω μια έκπληξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:06 Ο πυρροθριξ: #4.080 17-04-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γλυκός... αλλά αγριεμένος προέφηβος...τώρα παίρνει και μποι απότομο και μ'έχει πεθάνει στη... μαγκιά... Click για ανάπτυξη... χι χι!!! ποσο ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 202 203 204 205 206 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 204 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 204 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μηπως να παρεις κ μια δευτερη γνωμη?? και μια φίλη μου ετοιμαζεται να βαλει τωρα κ ειναι στην ηλικία μας. Μικρή δεν ηταν ανάγκη να βάλει αλλα τωρα λεει χειροτέρεψαν τα πραγματα. Θα βάλει τα διαφανή για να μην φαίνονται κ ολας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:01 Ο πυρροθριξ: #4.073 17-04-08 16:01 Παντως να μπω τωρα στα 29 σ'αυτη την διαδικασια,να μην μπορω να φαω εξω...δεν παρχει περπτωση.Αν μου ελεγε ειναι απαραιτητο θα το εκανα.Αλλα μου λεει"θα σου ελεγα να το σκεφτεις για σιδερακια" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:03 Η Αντα έγραψε: #4.074 17-04-08 16:03 Να προτείνω κατι? αλλα μην με παρετε με τις πέτρες ... να παρουμε απο καρφίτσα η καθε μια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.075 17-04-08 16:03 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παντως ειναι γλυκος σαν λουκουμας ο γιοκας σου!!! Click για ανάπτυξη... Γλυκός... αλλά αγριεμένος προέφηβος...τώρα παίρνει και μποι απότομο και μ'έχει πεθάνει στη... μαγκιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:04 Ο πυρροθριξ: #4.076 17-04-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μηπως να παρεις κ μια δευτερη γνωμη?? και μια φίλη μου ετοιμαζεται να βαλει τωρα κ ειναι στην ηλικία μας. Μικρή δεν ηταν ανάγκη να βάλει αλλα τωρα λεει χειροτέρεψαν τα πραγματα. Θα βάλει τα διαφανή για να μην φαίνονται κ ολας!! Click για ανάπτυξη... αμ φαινονται Αντακο μου!! ειχε ερθει μια φιλη μου που φορουσε αυτα τα διαφανα και οταν πηγαιναμε εξω για φαγητο ζουσε ενα δραμα.ολο το φαι κολλαει πανω..αστα.Μετα πηγαιναμε στο ξενοδοχειο να πλυνει δοντια κ μετα βγαιναμε για ποτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #4.077 17-04-08 16:04 τις φτιαχνει μια κοπέλα απο το φορουμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.078 17-04-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να προτείνω κατι? αλλα μην με παρετε με τις πέτρες ...να παρουμε απο καρφίτσα η καθε μια Click για ανάπτυξη... Αχ! Ένα σοκολατόγατο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ereferina Νεοφερμένο μέλος Ο ereferina δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:06 Ο ereferina: #4.079 17-04-08 16:06 Γιούλη μην φύγεις,σου έχω μια έκπληξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:06 Ο πυρροθριξ: #4.080 17-04-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γλυκός... αλλά αγριεμένος προέφηβος...τώρα παίρνει και μποι απότομο και μ'έχει πεθάνει στη... μαγκιά... Click για ανάπτυξη... χι χι!!! ποσο ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 202 203 204 205 206 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 204 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 204 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παντως να μπω τωρα στα 29 σ'αυτη την διαδικασια,να μην μπορω να φαω εξω...δεν παρχει περπτωση.Αν μου ελεγε ειναι απαραιτητο θα το εκανα.Αλλα μου λεει"θα σου ελεγα να το σκεφτεις για σιδερακια" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:03 Η Αντα έγραψε: #4.074 17-04-08 16:03 Να προτείνω κατι? αλλα μην με παρετε με τις πέτρες ... να παρουμε απο καρφίτσα η καθε μια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.075 17-04-08 16:03 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παντως ειναι γλυκος σαν λουκουμας ο γιοκας σου!!! Click για ανάπτυξη... Γλυκός... αλλά αγριεμένος προέφηβος...τώρα παίρνει και μποι απότομο και μ'έχει πεθάνει στη... μαγκιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:04 Ο πυρροθριξ: #4.076 17-04-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μηπως να παρεις κ μια δευτερη γνωμη?? και μια φίλη μου ετοιμαζεται να βαλει τωρα κ ειναι στην ηλικία μας. Μικρή δεν ηταν ανάγκη να βάλει αλλα τωρα λεει χειροτέρεψαν τα πραγματα. Θα βάλει τα διαφανή για να μην φαίνονται κ ολας!! Click για ανάπτυξη... αμ φαινονται Αντακο μου!! ειχε ερθει μια φιλη μου που φορουσε αυτα τα διαφανα και οταν πηγαιναμε εξω για φαγητο ζουσε ενα δραμα.ολο το φαι κολλαει πανω..αστα.Μετα πηγαιναμε στο ξενοδοχειο να πλυνει δοντια κ μετα βγαιναμε για ποτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #4.077 17-04-08 16:04 τις φτιαχνει μια κοπέλα απο το φορουμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.078 17-04-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να προτείνω κατι? αλλα μην με παρετε με τις πέτρες ...να παρουμε απο καρφίτσα η καθε μια Click για ανάπτυξη... Αχ! Ένα σοκολατόγατο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ereferina Νεοφερμένο μέλος Ο ereferina δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:06 Ο ereferina: #4.079 17-04-08 16:06 Γιούλη μην φύγεις,σου έχω μια έκπληξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:06 Ο πυρροθριξ: #4.080 17-04-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γλυκός... αλλά αγριεμένος προέφηβος...τώρα παίρνει και μποι απότομο και μ'έχει πεθάνει στη... μαγκιά... Click για ανάπτυξη... χι χι!!! ποσο ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 202 203 204 205 206 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 204 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 204 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να προτείνω κατι? αλλα μην με παρετε με τις πέτρες ... να παρουμε απο καρφίτσα η καθε μια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.075 17-04-08 16:03 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παντως ειναι γλυκος σαν λουκουμας ο γιοκας σου!!! Click για ανάπτυξη... Γλυκός... αλλά αγριεμένος προέφηβος...τώρα παίρνει και μποι απότομο και μ'έχει πεθάνει στη... μαγκιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:04 Ο πυρροθριξ: #4.076 17-04-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μηπως να παρεις κ μια δευτερη γνωμη?? και μια φίλη μου ετοιμαζεται να βαλει τωρα κ ειναι στην ηλικία μας. Μικρή δεν ηταν ανάγκη να βάλει αλλα τωρα λεει χειροτέρεψαν τα πραγματα. Θα βάλει τα διαφανή για να μην φαίνονται κ ολας!! Click για ανάπτυξη... αμ φαινονται Αντακο μου!! ειχε ερθει μια φιλη μου που φορουσε αυτα τα διαφανα και οταν πηγαιναμε εξω για φαγητο ζουσε ενα δραμα.ολο το φαι κολλαει πανω..αστα.Μετα πηγαιναμε στο ξενοδοχειο να πλυνει δοντια κ μετα βγαιναμε για ποτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #4.077 17-04-08 16:04 τις φτιαχνει μια κοπέλα απο το φορουμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.078 17-04-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να προτείνω κατι? αλλα μην με παρετε με τις πέτρες ...να παρουμε απο καρφίτσα η καθε μια Click για ανάπτυξη... Αχ! Ένα σοκολατόγατο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ereferina Νεοφερμένο μέλος Ο ereferina δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:06 Ο ereferina: #4.079 17-04-08 16:06 Γιούλη μην φύγεις,σου έχω μια έκπληξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:06 Ο πυρροθριξ: #4.080 17-04-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γλυκός... αλλά αγριεμένος προέφηβος...τώρα παίρνει και μποι απότομο και μ'έχει πεθάνει στη... μαγκιά... Click για ανάπτυξη... χι χι!!! ποσο ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 202 203 204 205 206 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 204 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 204 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παντως ειναι γλυκος σαν λουκουμας ο γιοκας σου!!! Click για ανάπτυξη... Γλυκός... αλλά αγριεμένος προέφηβος...τώρα παίρνει και μποι απότομο και μ'έχει πεθάνει στη... μαγκιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:04 Ο πυρροθριξ: #4.076 17-04-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μηπως να παρεις κ μια δευτερη γνωμη?? και μια φίλη μου ετοιμαζεται να βαλει τωρα κ ειναι στην ηλικία μας. Μικρή δεν ηταν ανάγκη να βάλει αλλα τωρα λεει χειροτέρεψαν τα πραγματα. Θα βάλει τα διαφανή για να μην φαίνονται κ ολας!! Click για ανάπτυξη... αμ φαινονται Αντακο μου!! ειχε ερθει μια φιλη μου που φορουσε αυτα τα διαφανα και οταν πηγαιναμε εξω για φαγητο ζουσε ενα δραμα.ολο το φαι κολλαει πανω..αστα.Μετα πηγαιναμε στο ξενοδοχειο να πλυνει δοντια κ μετα βγαιναμε για ποτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #4.077 17-04-08 16:04 τις φτιαχνει μια κοπέλα απο το φορουμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.078 17-04-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να προτείνω κατι? αλλα μην με παρετε με τις πέτρες ...να παρουμε απο καρφίτσα η καθε μια Click για ανάπτυξη... Αχ! Ένα σοκολατόγατο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ereferina Νεοφερμένο μέλος Ο ereferina δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:06 Ο ereferina: #4.079 17-04-08 16:06 Γιούλη μην φύγεις,σου έχω μια έκπληξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:06 Ο πυρροθριξ: #4.080 17-04-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γλυκός... αλλά αγριεμένος προέφηβος...τώρα παίρνει και μποι απότομο και μ'έχει πεθάνει στη... μαγκιά... Click για ανάπτυξη... χι χι!!! ποσο ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 202 203 204 205 206 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 204 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 204 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μηπως να παρεις κ μια δευτερη γνωμη?? και μια φίλη μου ετοιμαζεται να βαλει τωρα κ ειναι στην ηλικία μας. Μικρή δεν ηταν ανάγκη να βάλει αλλα τωρα λεει χειροτέρεψαν τα πραγματα. Θα βάλει τα διαφανή για να μην φαίνονται κ ολας!! Click για ανάπτυξη... αμ φαινονται Αντακο μου!! ειχε ερθει μια φιλη μου που φορουσε αυτα τα διαφανα και οταν πηγαιναμε εξω για φαγητο ζουσε ενα δραμα.ολο το φαι κολλαει πανω..αστα.Μετα πηγαιναμε στο ξενοδοχειο να πλυνει δοντια κ μετα βγαιναμε για ποτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #4.077 17-04-08 16:04 τις φτιαχνει μια κοπέλα απο το φορουμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.078 17-04-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να προτείνω κατι? αλλα μην με παρετε με τις πέτρες ...να παρουμε απο καρφίτσα η καθε μια Click για ανάπτυξη... Αχ! Ένα σοκολατόγατο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ereferina Νεοφερμένο μέλος Ο ereferina δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:06 Ο ereferina: #4.079 17-04-08 16:06 Γιούλη μην φύγεις,σου έχω μια έκπληξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:06 Ο πυρροθριξ: #4.080 17-04-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γλυκός... αλλά αγριεμένος προέφηβος...τώρα παίρνει και μποι απότομο και μ'έχει πεθάνει στη... μαγκιά... Click για ανάπτυξη... χι χι!!! ποσο ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 202 203 204 205 206 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 204 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 204 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τις φτιαχνει μια κοπέλα απο το φορουμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.078 17-04-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να προτείνω κατι? αλλα μην με παρετε με τις πέτρες ...να παρουμε απο καρφίτσα η καθε μια Click για ανάπτυξη... Αχ! Ένα σοκολατόγατο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ereferina Νεοφερμένο μέλος Ο ereferina δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:06 Ο ereferina: #4.079 17-04-08 16:06 Γιούλη μην φύγεις,σου έχω μια έκπληξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:06 Ο πυρροθριξ: #4.080 17-04-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γλυκός... αλλά αγριεμένος προέφηβος...τώρα παίρνει και μποι απότομο και μ'έχει πεθάνει στη... μαγκιά... Click για ανάπτυξη... χι χι!!! ποσο ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 202 203 204 205 206 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 204 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 204 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να προτείνω κατι? αλλα μην με παρετε με τις πέτρες ...να παρουμε απο καρφίτσα η καθε μια Click για ανάπτυξη... Αχ! Ένα σοκολατόγατο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ereferina Νεοφερμένο μέλος Ο ereferina δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:06 Ο ereferina: #4.079 17-04-08 16:06 Γιούλη μην φύγεις,σου έχω μια έκπληξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:06 Ο πυρροθριξ: #4.080 17-04-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γλυκός... αλλά αγριεμένος προέφηβος...τώρα παίρνει και μποι απότομο και μ'έχει πεθάνει στη... μαγκιά... Click για ανάπτυξη... χι χι!!! ποσο ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 202 203 204 205 206 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 204 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 204 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Γιούλη μην φύγεις,σου έχω μια έκπληξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:06 Ο πυρροθριξ: #4.080 17-04-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γλυκός... αλλά αγριεμένος προέφηβος...τώρα παίρνει και μποι απότομο και μ'έχει πεθάνει στη... μαγκιά... Click για ανάπτυξη... χι χι!!! ποσο ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γλυκός... αλλά αγριεμένος προέφηβος...τώρα παίρνει και μποι απότομο και μ'έχει πεθάνει στη... μαγκιά... Click για ανάπτυξη... χι χι!!! ποσο ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.