Kalliastar
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289
Περιβόητο μέλος
ΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ.....................
Μαρίνα δεν είδες κανένα γατάκι....

ΔΕΝ είδες κανένα γατάκι..............

ΚΑΝΕΝΑ γατάκι.....

ΚΑΝΕΝΑ γατάκι.......... 
ΚΑΝΕΝΑ μα ΚΑΝΕΝΑ γατάκι.........

Όχι Βασίλη...
Δεν θέλουμε κανένα γατάκι....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος
mrniceguy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αλλα γατακια απο Γερμανια φερνετε;![]()
ναι. Σιβηριας

εσας τους 2 πρεπει να σας κανω block, ignore, και οτι αλλο υπαρχει γιατι με παρασερνετε να παρω 2ο γατακι![]()
εαν δεν γνωρισεις απο κοντα βιρμανακι, δεν εχεις γνωρισει τιποτα

Θέλωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
και εγω

ΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ......................
ΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ.....................
Μαρίνα δεν είδες κανένα γατάκι....
ΔΕΝ είδες κανένα γατάκι..............
ΚΑΝΕΝΑ γατάκι.....ΚΑΝΕΝΑ γατάκι..........
ΚΑΝΕΝΑ μα ΚΑΝΕΝΑ γατάκι.........
Όχι Βασίλη...Δεν θέλουμε κανένα γατάκι....
![]()
εγω προσφερθηκα παντως

Τι θα κάνεις στη Γερμανία, Βασιλάκη;
διακοπες 8)
moukelis
Επιφανές μέλος

marina289
Περιβόητο μέλος
, σαν τον Quentin!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mrniceguy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κανενα αλλο παρεμφερες;![]()
sphynx ε? και δεν το ελεγες απο την αρχη

Προσωπική προτίμηση,όλα τα Βιρμανάκια είναι για διαφήμιση, αλλά μου αρέσουν πιο πολύ αυτά που έχουν μουτζουρίτσα στο φατσάκι τους, σαν τον Quentin!
το εκπληκτικο ειναι ο χαρακτηρας τους ο οποιος ταιριαζει γαντι στη γλυκια τους φυσιογνωμια

moukelis
Επιφανές μέλος

mrniceguy
Εκκολαπτόμενο μέλος
γμτ, προσπαθω να θυμηθω που το ειχα δει...
moukelis
Επιφανές μέλος
mrniceguy
Εκκολαπτόμενο μέλος

.
moukelis
Επιφανές μέλος

maria_lulu
Επιφανές μέλος
stagonitsaa
Εκκολαπτόμενο μέλος
.................Αυτή είναι η νεαρή Νεράϊδα του "σήμερα"!!!!!!!!!!!!!!To θέμα βλέπω έχει παγώσει, ας το ζεστάνουμε λίγο, η πέρλα μας γέννησε μικρά ελληνικά Βιρμανάκια
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
........5μήνες και 11 μέρες μετά
...
Το καλοκαίρι,καλώς εχόντων των πραγμάτων,θα αποκτήσουμε και αδερφάκι να έχει το κοριτσάκι μας παρέα

moukelis
Επιφανές μέλος
marina289
Περιβόητο μέλος
Και με το λατρεμένο μουτζουράκι στο μουσούδι!

Fotini
Διάσημο μέλος

Να τη χαίρεσαι!
stagonitsaa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σε ευχαριστούμε Δώρα!!! Σε εσένα χρωστάμε το οτι σήμερα την έχουμε στην αγκαλιά μας,να μας γεμίζει το σπίτι χαρά. Χάρη στις δικές σου πληροφορίες μάθαμε οτι ο Βασίλης είχε βιρμανάκια,αλλιώς ακόμα θα ψάχναμεEιναι απιστευτη,να τη χαιρεστε!
Όταν ολοι μας είχαν απογοητεύσει και είχαμε πελαγώσει,βρέθηκες εσύ και η χαρά μας έφτασε στον ουρανό,όταν διαβάσαμε το μήνυμά σου πως υπάρχει εκτροφέας

Τι χαρά που είχαμε νιώσει εκείνη τη μέρα
Κι εσύ φάν της μουτζούρας Μαρίνα?Όντως πολύ πολύ όμορφη!!!
Και με το λατρεμένο μουτζουράκι στο μουσούδι!![]()

Welcome to the club
Eμείς αρχικά δεν ήμασταν
(shame on us!
)Θέλαμε ανοιχτόχρωμο
,γι αυτό κοιτούσαμε για λιλά πόιντ,απο τότε που πήραμε τη Νεράϊδα και μετά,όταν είδαμε τι καταπληκτικό πλάσμα είναι,αλλάξαμε κάθετα απόψεις για το χρώμα 
Πολύ χαριτωμένη! Μου θυμίζει τη δικιά μου στην παιδική της ηλικία
Να τη χαίρεσαι!
Σε ευχαριστώ Φωτεινή!Ανυπομονώ και είμαι περίεργη να δώ τι απόχρωση θα πάρει μεγαλώνοντας,μιας και το χρώμα τους ολοκληρώνεται στα δύο πρώτα χρόνια της ζωής τους.

marina289
Περιβόητο μέλος
Ναι!Κι εσύ φάν της μουτζούρας Μαρίνα?Welcome to the club
Eμείς αρχικά δεν ήμασταν(shame on us!
)Θέλαμε ανοιχτόχρωμο
,γι αυτό κοιτούσαμε για λιλά πόιντ,απο τότε που πήραμε τη Νεράϊδα και μετά,όταν είδαμε τι καταπληκτικό πλάσμα είναι,αλλάξαμε κάθετα απόψεις για το χρώμα
![]()
Και εγώ φαν της ... μουτζούρας!

Τα κάνει να φαίνονται πολύ χαριτωμένα και παιχνιδιάρικα!!!!
stagonitsaa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι!![]()
Και εγώ φαν της ... μουτζούρας!
Τα κάνει να φαίνονται πολύ χαριτωμένα και παιχνιδιάρικα!!!!
Ο μπαμπάς μου πάντως όταν την είδε για πρώτη φορά είπε: "αυτό μέσα σε τζάκι γεννήθηκε και είναι έτσι μουτζουρωμένο το μουτράκι του?"
.............απο τότε τη φωνάζει "σταχτοπούτα"

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool