Birman-maniacs

Η πρώτη αντίδραση στην αγγελία του (δες από κάτω) ... ήταν κάπως επιθετική δεν βρίσκεις? Πρώτα ρωτάμε... μαθαίνουμε και μετά σχολιάζουμε. Έτσι πιστεύω.

Ήταν ΠΟΛΥ επιθετική:mad:....Σκέφτηκα να κάνω αναφορά, αλλά μετά το άφησα!:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μουκελις????????/ τι ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΑ σκουλαρικια ειναι αυτα με τις πατουσε και τις φατσουλες γατιών???? επειδη εχω χασει σελιδες εδω μεσα... Μονη σου τα φτιαχνεις ολα αυτα???? :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αααααχ, αυτά είναι ΤΕΛΕΙΑ:up::up::up:

Ωραία! Αλλά δεν φοράω σκουλαρήκια...:hmm:

Δώρα έχεις δουλειά! Με μας τις παλαβές τώρα που έμπλεξες!
Εγώ π.χ. που έχω και καφέ και μπλε Βιρμανάκι θα κάνω 2 κρεμαστά σε 2 χρώματα!! :lol:

αυτο θα παρω για τον Αλφι λ'εγεται entirely too fat:lol::lol:

Ωραία! Αλλά δεν φοράω σκουλαρήκια...:hmm:

Δώρα έχεις δουλειά! Με μας τις παλαβές τώρα που έμπλεξες!
Εγώ π.χ. που έχω και καφέ και μπλε Βιρμανάκι θα κάνω 2 κρεμαστά σε 2 χρώματα!! :lol:
Κατι ομως για το λαιμο??

Κατι ομως για το λαιμο??

Αυτό ας πούμε βρε! ;)

snowshow12-05.JPG

αυτο θα παρω για τον Αλφι λ'εγεται entirely too fat:lol::lol:

Αν σου πω ότι όταν το είδα τον σκέφτηκα! :lol:

Ήταν ΠΟΛΥ επιθετική:mad:....Σκέφτηκα να κάνω αναφορά, αλλά μετά το άφησα!:/:

Η Κλειάννα δεν είναι κακιά. Απλά παιδεύεται πολύ με τα αδέσποτα και της "τη δίνει" όταν κάποιοι πουλάνε ζώα... Από την άλλη, υπάρχει πάντα εδώ μέσα ένας "ρατσισμός" προς όσους επιλέγουν ράτσα και όχι "ταράτσα" και αυτό μου τη δίνει στα νεύρα. Εγώ να δείτε τι άκουσα όταν έγραφα ότι αναζητάω Βιρμανάκι - και όταν είπα και την τιμή, ε, εκεί να δείτε γλέντια... Κάποια στιγμή αυτός ο "ρατσισμός" πρέπει να σταματήσει! Όλα γάτες είναι και αν κάποια δεν έχουν στον ήλιο μοίρα δε φταίει αυτός που επιλέγει γατί με ονοματεπώνυμο. Αντί να πάνε να κάνουν αναφορές και ξανά-αναφορές στους δήμους, τις νομαρχίες και τις κοινότητες για να στειρώνουν τα αδέσποτα, γράφουν και γράφουν και (μας)γράφουν... Τέλος πάντων, αν όσοι έχουν αδεσποτάκια είναι φιλόζωοι και όσοι έχουν ράτσας δεν είναι...ε, τότε δεν είμαι φιλόζωη, τι να γίνει...

και αυτο μου αρεσει..

Πάντως, όσον αφορά την αγγελία του κ. Κώστα για τα μωρά, γιατί έχω την εντύπωση ότι είναι ζευγάρωμα με Σιαμ;:hmm:Πρώτον, γιατί ένας αρσενικός Βιρμανός είναι όπως ένας Εσκιμώος στη Σαχάρα και δεύτερον, ψάχνουν οι ίδιοι να αγοράσουν αρσενικό γάτο...:hmm:Καλά, παιδιά, έτσι και υπάρξει ποτέ καθαρόαιμο μωρό Βιρμανάκι (εκτός από των "συμπεθέρων"), θα έχει γενεί θαύμα:lol:

Η Κλειάννα δεν είναι κακιά. Απλά παιδεύεται πολύ με τα αδέσποτα και της "τη δίνει" όταν κάποιοι πουλάνε ζώα... Από την άλλη, υπάρχει πάντα εδώ μέσα ένας "ρατσισμός" προς όσους επιλέγουν ράτσα και όχι "ταράτσα" και αυτό μου τη δίνει στα νεύρα. Εγώ να δείτε τι άκουσα όταν έγραφα ότι αναζητάω Βιρμανάκι - και όταν είπα και την τιμή, ε, εκεί να δείτε γλέντια... Κάποια στιγμή αυτός ο "ρατσισμός" πρέπει να σταματήσει! Όλα γάτες είναι και αν κάποια δεν έχουν στον ήλιο μοίρα δε φταίει αυτός που επιλέγει γατί με ονοματεπώνυμο. Αντί να πάνε να κάνουν αναφορές και ξανά-αναφορές στους δήμους, τις νομαρχίες και τις κοινότητες για να στειρώνουν τα αδέσποτα, γράφουν και γράφουν και (μας)γράφουν... Τέλος πάντων, αν όσοι έχουν αδεσποτάκια είναι φιλόζωοι και όσοι έχουν ράτσας δεν είναι...ε, τότε δεν είμαι φιλόζωη, τι να γίνει...

Το ξέρω ότι δεν είναι κακιά...δεν θα μπορούσε άλλωστε να είναι αφού ασχολείται τόσο πολύ με τα αδέσποτα, αυτό θέλει αγάπη!
Δεν μπορεί όμως να επιτίθεται έτσι σε όσους έχουν άλλη άποψη για κάποια πράγματα σχετικά με τα ζώα!!! Αυτό είναι κάτι που με ενοχλεί αφάνταστα εδώ μέσα:down:

Το κολιεδάκι που έβαλες πιο πάνω, Γιούλη, μου αρέσει σα σχέδιο:);)

μουκελις????????/ τι ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΑ σκουλαρικια ειναι αυτα με τις πατουσε και τις φατσουλες γατιών???? επειδη εχω χασει σελιδες εδω μεσα... Μονη σου τα φτιαχνεις ολα αυτα???? :up:
Ναι μόνη μου τα φτιάχνω,κι έχω κι άλλα,πιο περίπλοκα σχέδια με φιγούρες.Χαίρομαι που σου άρεσαν!:)

Συμφωνώ!!
Είμαι 37 χρονών και μια ζωή είχα αδέσποτα...(κολλημένα απ'τη μάνα μου).
Θέλω τώρα να κάνω το κέφι μου με όποιο είδος γάτας θέλω, που μπορεί να κοστίζει όσο εγώ μπορώ και θέλω.
Ενώ στο κήπο μου έχω στειρωμένα και εμβολιασμένα όσα γατιά αντέχω!

Μπορείς να μας φτιάξεις τα 2 σχεδιάκια και να μας τα στείλεις φωτο να τα δούμε? :redface:
Πείτε μου ποια σχεδιάκια θέλετε και να δω τι μπορώ να κάνω.Μόνο που στις φωτογραφίες δε βγαίνουν και πολύ καθαρα,θα βγουν σαν αυτές στο μπλογκ.;)

Πάντως, όσον αφορά την αγγελία του κ. Κώστα για τα μωρά, γιατί έχω την εντύπωση ότι είναι ζευγάρωμα με Σιαμ;:hmm:Πρώτον, γιατί ένας αρσενικός Βιρμανός είναι όπως ένας Εσκιμώος στη Σαχάρα και δεύτερον, ψάχνουν οι ίδιοι να αγοράσουν αρσενικό γάτο...:hmm:Καλά, παιδιά, έτσι και υπάρξει ποτέ καθαρόαιμο μωρό Βιρμανάκι (εκτός από των "συμπεθέρων"), θα έχει γενεί θαύμα:lol:

Θα δούμε Φωτεινή, θα δούμε...:hmm:

Συμφωνώ!!
Είμαι 37 χρονών και μια ζωή είχα αδέσποτα...(κολλημένα απ'τη μάνα μου).
Θέλω τώρα να κάνω το κέφι μου με όποιο είδος γάτας θέλω, που μπορεί να κοστίζει όσο εγώ μπορώ και θέλω.
Ενώ στο κήπο μου έχω στειρωμένα και εμβολιασμένα όσα γατιά αντέχω!

πολλές φορες εχει ξεκαθαριστεί απο τους μοντς οτι αυτο ειναι ενα σαιτ για γατες γενια και όχι ενα φιλοζωικό σαιτ για να απαγορευονται οι πωλησεις, η αναζητηση "γαμπρου-νύφης" , τα ρατσας κλπ ;)
Ολοι αγαπαμε τις γατες και το μοτο ειναι : Ας μιλήσουμε για γάτες.

πολλές φορες εχει ξεκαθαριστεί απο τους μοντς οτι αυτο ειναι ενα σαιτ για γατες γενια και όχι ενα φιλοζωικό σαιτ για να απαγορευονται οι πωλησεις, η αναζητηση "γαμπρου-νύφης" , τα ρατσας κλπ ;)
Ολοι αγαπαμε τις γατες και το μοτο ειναι : Ας μιλήσουμε για γάτες.

Μπράβο!!!
Έτσι ακριβώς είναι Νιαουρίνι!!!:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back