Birman-maniacs

το 2ο μου αρεσε... αλλα γενικα τα γυαλινα που ειχατε βαλει πριν ηταν πιο ωραιαααα :P

Η Δωρα δεν χρησιμοποιεί γυαλί...ούτως ή αλλως...το γυαλί θέλει δουλειά και μηχανήματα... χρησιμοποιεί ένα είδος πηλού που είναι κι αυτό όμορφο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

https://www.thebreastcancersite.com/clickToGive/home.faces?siteId=2 μπορειτε να επισκεφτειτε αυτο το σιτε και απλα να κανετε κλικ εκει δεξια ?? :rolleyes:ειναι εντελως δωρεαν, δεν κοστιζει τιποτα .

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αλλα γενικα τα γυαλινα που ειχατε βαλει πριν ηταν πιο ωραιαααα :P

Ε, ναι! Αυτά είναι πιο τσαχπίνικα σχέδια;):P

Δώρα, πες μας και πόσο θα στοιχίσει...ΟΚ?
Θα πάρουμε τουλάχιστον 4... πολύ πιθανόν και περισσότερες... :hmm:

Δώρα, κάνε μας καλή τιμή, εντάξει; Κι εγώ ίσως πάρω περισσότερες για δωράκια:hmm:

Η Δωρα δεν χρησιμοποιεί γυαλί...ούτως ή αλλως...το γυαλί θέλει δουλειά και μηχανήματα... χρησιμοποιεί ένα είδος πηλού που είναι κι αυτό όμορφο...

Νια οκ! Καταλαβα και πιο νομιζω...παλια ασχοληθηκα με το αθλημα για λιγο... ;)

https://www.thebreastcancersite.com/clickToGive/home.faces?siteId=2 μπορειτε να επισκεφτειτε αυτο το σιτε και απλα να κανετε κλικ εκει δεξια ?? :rolleyes:ειναι εντελως δωρεαν, δεν κοστιζει τιποτα .

ΟΚ!;):):):):):)

Αγάλι αγάλι φτιάχουμε
Birmaniacs κολιεδάκι
πανέμορφο και στρουμπουλό
απ' το καλό Δωράκι...

Πάρτε κορίτσια για λαιμό,
ψωνίστε και για δώρα,
όλα καλά κι όλα φθηνά
απ'τη καλή μας Δώρα!

Δώρα με προσλάμβάνεις τώρα για Promoter?? :lol:

Ναι κορίτσια είπα και πριν,δεν θα είναι σαν τα γυάλινα,αν και μπορώ να προσθέσω λίγο υλικό με glitter αν τα θέλετε λίγο πιο γυαλιστερά.Για σας κορίτσια μου δωρεάν,πείτε μου μόνο σαν ποιον real life γατούλη θέλετε τα πατουσάκια,σαν του Μορφεα ή σαν της Ρενατα ας πουμε,για να καταλάβω ακριβώς.

Μπήκα... και το έκανα...:up:

Αγάλι αγάλι φτιάχουμε
Birmaniacs κολιεδάκι
πανέμορφο και στρουμπουλό
απ' το καλό Δωράκι...

Πάρτε κορίτσια για λαιμό,
ψωνίστε και για δώρα,
όλα καλά κι όλα φθηνά
απ'τη καλή μας Δώρα!

Δώρα με προσλάμβάνεις τώρα για Promoter?? :lol:
:lol::lol::lol:Προσλαμβάνεσαι!:lol::lol::lol:

Ναι κορίτσια είπα και πριν,δεν θα είναι σαν τα γυάλινα,αν και μπορώ να προσθέσω λίγο υλικό με glitter αν τα θέλετε λίγο πιο γυαλιστερά.Για σας κορίτσια μου δωρεάν,πείτε μου μόνο σαν ποιον real life γατούλη θέλετε τα πατουσάκια,σαν του Μορφεα ή σαν της Ρενατα ας πουμε,για να καταλάβω ακριβώς.
Σαν της Ρενάτας! :up:

Για σας κορίτσια μου δωρεάν,πείτε μου μόνο σαν ποιον real life γατούλη θέλετε τα πατουσάκια,σαν του Μορφεα ή σαν της Ρενατα ας πουμε,για να καταλάβω ακριβώς.

Α, όχι δωρεάν! Ο κόπος πρέπει να ανταμοίβεται;) Απλά, κάνε μας καλή τιμή! Όσο για το μοντέλο, εγώ...χμ.. ψηφίζω Ρενάτα:redface::redface::redface::redface:

:rolleyes::rolleyes:

Α, όχι δωρεάν! Ο κόπος πρέπει να ανταμοίβεται;) Απλά, κάνε μας καλή τιμή! Όσο για το μοντέλο, εγώ...χμ.. ψηφίζω Ρενάτα:redface::redface::redface::redface:

:rolleyes::rolleyes:

και... βέβαια θα σε ανταμοίψουμε.:redface:.. έτσι ώστε να έχουμε το θάρρος να ξαναψωνίσουμε...:redface:
Πες μας...

Ευχαριστω κορίτσια που με ακουσατε και μπηκατε στο σιτε. Ουτε εγω συμφωνω να μας τα κανεις δωρεαν, τοσο κόπο θα κανεις, ειναι κ τα υλικα που κοστίζουν...:)

Δώρα, είναι εντάξει με αυτό που σου είπα πριν για την τρυπούλα; Στο πάνω μέρος ή πίσω από το κεφάλι; Κάνε μας ένα δείγμα δοκιμαστικά, όποτε μπορέσεις, για να έχουμε κι εμείς μια ιδέα πώς θα είναι...

Ναου!!

Δώρα, είναι εντάξει με αυτό που σου είπα πριν για την τρυπούλα; Στο πάνω μέρος ή πίσω από το κεφάλι; Κάνε μας ένα δείγμα δοκιμαστικά, όποτε μπορέσεις, για να έχουμε κι εμείς μια ιδέα πώς θα είναι...
Μπορώ να σας κάνω τρυπούλα στο πάνω μέρος και να σας βάλω κρικάκι εκεί.Στο πίσω μέρος αν το βάλουμε θα γέρνει προς τα μπροστά νομίζω όταν το κρεμάσετε...;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back