Birman-maniacs

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να ξυπνήσεις έναν άντρα.. και να τον συνεφέρεις από το τζετ λαγκ...:redface:;)

π.χ. μπορείς να γίνεις Αθηνούλα... και να κρυφτείς κάτω από τη κουβέρτα του...! :redface:;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Original Birmaniac ο Πυρροθριξ! Μπράβο... απλά εμείς σας το λέμε κι εσείς αποφασίζετε...Για το κολιεδάκι? Σ'αρέσει?:hmm: Εσύ θέλεις??
εσυ καλη μου καλα εκανες και με ειδοποιησες και το εκτιμω πολυ.Θα μπορουσα και να το ηθελα ,εσυ δεν το ηξερες.Ασε που τοτε που μου το ειπες δεν ηξερες τι ηταν ημιαιμο!
α και κατι διαβασα παραπανω που ελεγες οτι με πηρες και με διεκοψες-αν θυμαμαι καλα-μην ακουω βλακειες!!!εσυ θα με παιρνεις οπωτε θες.Μου φτιαχνεις τη μερα εχεις πολυ χαρουμενη φωνη!!!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αληθεια, καταλαβα καλα οτι μετα απο 3 εβδομάδες θα ετοιμα? και θα τα φερεις Βασια εσυ Αθηνα? οπως προειπα ..εχω μπερδευτει με τα προβατα και τις λωριδιτσες στα πατουσακια που δεν ξερω ποσο καφε πρεπει να ειναι !!:(

εσυ καλη μου καλα εκανες και με ειδοποιησες και το εκτιμω πολυ.Θα μπορουσα και να το ηθελα ,εσυ δεν το ηξερες.Ασε που τοτε που μου το ειπες δεν ηξερες τι ηταν ημιαιμο!
α και κατι διαβασα παραπανω που ελεγες οτι με πηρες και με διεκοψες-αν θυμαμαι καλα-μην ακουω βλακειες!!!εσυ θα με παιρνεις οπωτε θες.Μου φτιαχνεις τη μερα εχεις πολυ χαρουμενη φωνη!!!:D

Ευχαριστώ!!! :redface::redface:

π.χ. μπορείς να γίνεις Αθηνούλα... και να κρυφτείς κάτω από τη κουβέρτα του...! :redface:;)
Να το σχολιασω...:hmm: να μη το σχολιασω :hmm::lol::lol:

Θα παραγγείλουμε ένα και για σένα... τα υπόλοιπα είναι...δική μας δουλειά...;):P
δεν υπαρχει περιπτωση να μην πληρωσω,ξεχαστε το

Αληθεια, καταλαβα καλα οτι μετα απο 3 εβδομάδες θα ετοιμα? και θα τα φερεις Βασια εσυ Αθηνα? οπως προειπα ..εχω μπερδευτει με τα προβατα και τις λωριδιτσες στα πατουσακια που δεν ξερω ποσο καφε πρεπει να ειναι !!:(

Λοιπόν άσε τα πρόβατα να τα λύσει η Βάσια...
Για το Βιρμανάκι ζήτησα να μεγαλώσει λίγο το καφέ στα μπροστινά πόδια προς τα πάνω, διατηρώντας το λευκό στο τέλος...

θα μου πεις διευθυνση και θα παιξει κουριερ απο μενα κερασμένο:up:
οχι,παιδια δεν ειναι σωστο!!!!Ευχαριστω παντως για την σκεψη!!!

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να ξυπνήσεις έναν άντρα.. και να τον συνεφέρεις από το τζετ λαγκ...:redface:;)
φτου σου δεν ντρεπεσαι!!!νηστευεις ειπαμε?δεν σου ειπαν οτι νηστευουμε απο ΟΛΑ?:lol::lol::lol:

εγω ειπα να παω να τα παρω, αλλα θα πρεπει να τα κανει η κοπελα, αυτη θα μου πει!παιδια αν σας απαντησει για το ποτε καντε μου τηλ γιατι θα μπαινω αραια και που οταν κατεβω!Αντα ασε το λαιμουδάκι και το βρυκολακάκι!

Λοιπόν άσε τα πρόβατα να τα λύσει η Βάσια...
Για το Βιρμανάκι ζήτησα να μεγαλώσει λίγο το καφέ στα μπροστινά πόδια προς τα πάνω, διατηρώντας το λευκό στο τέλος...
το πρωτο ομωε μερος δεν μου το λυσατε....αφηστε τα ΠΡΟΒΑΤΑ και πες μου για το πιο πανω μερος :cry::cry:

φτου σου δεν ντρεπεσαι!!!νηστευεις ειπαμε?δεν σου ειπαν οτι νηστευουμε απο ΟΛΑ?:lol::lol::lol:

πες τα!της το ειπα κι εγω και λεει απο αυτό όχι!:lol:

Σύρμα!
Μπήκε η φωτό της Βιρμανής στην αγγελία. Seal tabby...
Έχει κρύψει τα μωρά... θα σκάσω!!!

Αν τον παρεις τηλεφωνο?? θα το ακουσει ομως?:hmm:αν κοιμηθει μεχρι αργα το βραδυ, το μονο σιγουρο ειναι οτι θα βρυκολακιασει..και μπορει να δαγκωσει το λαιμουδακι σου !!:lol:
οταν κοιμαται δεν ακουει ΤΙΠΟΤΑ ειναι απιστευτο αλλα αληθινο!!!

Σε πληροφορω ρωτουσαμε ηλικιωμενες στο δρομο (πανω απο 60 - 70) αν νηστεουν και το σεξ. Ξερετε τι απαντουσανε ?? ''ε οχι και το σεξ, αυτο ειναι δωρο Θεου!!!'':lol::up:

Σε πληροφορω ρωτουσαμε ηλικιωμενες στο δρομο (πανω απο 60 - 70) αν νηστεουν και το σεξ. Ξερετε τι απαντουσανε ?? ''ε οχι και το σεξ, αυτο ειναι δωρο Θεου!!!'':lol::up:

βρε σεξομανή!

Ναι σου λεω, και ολες ηταν πανω απο τα 65 ....:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back