Birman-maniacs

Δωρα:και εγω θελω οπωσδηπωτε γατακι-παντατιφ βιρμανακι αλλα ακουσα οτι φτιαχνεις και κεραμυδογατακια και θελω ενα σε πορτακαλοκοκκινο γιατι εχω ενα τετοιο γατακι!!δες το αβαταρ μου!!!ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!
Πυρροθριξ(με το ωραίο όνομα από τον Αστερίξ:P)Μπες να δεις να μου πεις ποιο σου αρεσει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μας "εφυγαν" όλα,το τελευταίο είναι κατω στα τελευταία του...:(
λυπαμαι πολυ...
Ξερεις τι εφταιξε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

λυπαμαι πολυ...
Ξερεις τι εφταιξε?
Δεν ξέρουμε,και η μαμά δεν παρουσιάζερι κανένα σύμπτωμα για να καταλάβουμε...μπορεί να έφταιξε που ήταν πολύ μικρούλα,ή να είχε κανέναν ιο...:(

Συν-Βιρμανομανιακοί, μήπως να λέγαμε στη Δώρα να έκανε πιο μεγάλη τη φατσούλα του γάτου για να μη φαίνεται πολύ άσπρο πίσω από το κεφάλι του;:hmm:Μαζί με τα πιο στρουμπουλά μπουτάκια..

Να κανω μια ανακοινωση: το θεμα γαμος και παιδια (δυστυχως - για μενα, για τον αλλο τον ...........γρρρ ευτυχως??? ) πηρε οριστικη αναβολη για του χρόνου!! Ειμαι σε αρκετα ασχημη ψυχολογική κατασταση και θα ηθελα να μη αναφερουμε το γεγονος οτι ηθελα παιδακι , γιατι στεναχωριεμαι αφανταστα. :(Οκ κορίτσια??? ευχαριστω για την προσοχη σας :|

οκ χίλια συγνώμη, δεν ήθελα να σε στεναχωρήσω!κι εγω τον τρεναρω τον δικο μου μην ανησυχεις θελει τον χρόνο του!ολα θα πανε καλα, για sex μπορουμε να λεμε ομως έτσι?χιχι

Συν-Βιρμανομανιακοί, μήπως να λέγαμε στη Δώρα να έκανε πιο μεγάλη τη φατσούλα του γάτου για να μη φαίνεται πολύ άσπρο πίσω από το κεφάλι του;:hmm:Μαζί με τα πιο στρουμπουλά μπουτάκια..
Ναι συνφωνω..τωρα που ειδα κ τις αλλες φωτο.

οκ χίλια συγνώμη, δεν ήθελα να σε στεναχωρήσω!κι εγω τον τρεναρω τον δικο μου μην ανησυχεις θελει τον χρόνο του!ολα θα πανε καλα, για sex μπορουμε να λεμε ομως έτσι?χιχι
Μην ζητάς συγγνωμη, δεν εχεις γιατί ....απλα νιωθω οτι μεγαλωνω, χαζο θα μου πειτε, αλλα τι να κανω, ετσι νιωθω!!:(

Κι εγώ το πρότεινα αυτό,να κάνω λίγο πιο πλατύ το σοκολατί μέρος στη φατσούλα,αλλά σε μερικούς άρεσε έτσι.:hmm:

Μην ζητάς συγγνωμη, δεν εχεις γιατί ....απλα νιωθω οτι μεγαλωνω, χαζο θα μου πειτε, αλλα τι να κανω, ετσι νιωθω!!:(

Άντε, βρε που νιώθεις μεγάλη! Εγώ τι να πω;:(

Πυρροθριξ(με το ωραίο όνομα από τον Αστερίξ:P)Μπες να δεις να μου πεις ποιο σου αρεσει.
Με λενε Δαναη:Pκαι σ'ευχαριστω για το κοπλιμαν:)κι εμενα μου αρεσει πολυ.Ημουν μεταξυ Πυρροθριξ και Μελανωρα για την γατα μου και τελικα επελεξα το δευτερο μιας και ειναι δικη μου λεξη.
Λοιπον μου αρεσει το τελευταιο που εχεις το ριγε,με πρασινο ματι αλλα οχι πολυ εντονο,(του δικου μου ειναι σαν ρωγα σταφυλιου)και το χρωμα του ειναι red tabby.
Να συνεννοηθουμε και πως θα σε πληρωσω και αν γινεται να μου τα στειλεις μιας και εγω μενω στους Δελφους.
Σ' ευχαριστω πολυ και ελπιζω να μην σε δυσκολευω...

Γεια σου Δανάη!! τι εγινε με το catnip?τι ανιδραση ειχε το γατουλη σου?
δεν καταλαβα....επαιζε με το παιχνιδακι που του το εβαλα μεσα,μετα βαρεθηκε...του εβαλα μεσα στο φαγητο,το εφαγε...μετα δεν του ξαναεδωσα γιατι ολο λειπω και δεν μπορω να τον παρακολουθησω...:hmm:

Άντε, βρε που νιώθεις μεγάλη! Εγώ τι να πω;:(
Με εχει πιάσει τι αν πω....φοβαμαι οτι οταν θα ξυπνησει ο ''στρουμπουλος '' θα ειναι πια αργα για μενα....γιατι αυτος μεχρι τα 90 μπορει να σπερνει!!:mad::mad:

Με λενε Δαναη:Pκαι σ'ευχαριστω για το κοπλιμαν:)κι εμενα μου αρεσει πολυ.Ημουν μεταξυ Πυρροθριξ και Μελανωρα για την γατα μου και τελικα επελεξα το δευτερο μιας και ειναι δικη μου λεξη.
Λοιπον μου αρεσει το τελευταιο που εχεις το ριγε,με πρασινο ματι αλλα οχι πολυ εντονο,(του δικου μου ειναι σαν ρωγα σταφυλιου)και το χρωμα του ειναι red tabby.
Να συνεννοηθουμε και πως θα σε πληρωσω και αν γινεται να μου τα στειλεις μιας και εγω μενω στους Δελφους.
Σ' ευχαριστω πολυ και ελπιζω να μην σε δυσκολευω...
Καθόλου δε με δυσκολευεις βρε,τι λες τωρα.
ΝΑ υπολογίσεις μόνο τα έξοδα αποστολής,και στο στέλνω με ότι βολεύεσαι,κούριερ ή ταχυδρομείο.πορτοκαλί με μπεζ εννοείς,ή πορτοκαλί με κόκκινο;Σαν το σαφράνι;:hmm:

Καθόλου δε με δυσκολευεις βρε,τι λες τωρα.
ΝΑ υπολογίσεις μόνο τα έξοδα αποστολής,και στο στέλνω με ότι βολεύεσαι,κούριερ ή ταχυδρομείο.πορτοκαλί με μπεζ εννοείς,ή πορτοκαλί με κόκκινο;Σαν το σαφράνι;:hmm:
αλλο το μπεξ και αλλο το σαφρανι?ειναι πιο κιτρινο ?

Μπείτε, διαβάστε και πατήστε το "Petition" στην μπάρα...

https://www.animalsaviors.org/

:mad::mad::mad::mad:

^&*%$@#*&^ Κινέζοι!!!:mad::mad:

Με εχει πιάσει τι αν πω....φοβαμαι οτι οταν θα ξυπνησει ο ''στρουμπουλος '' θα ειναι πια αργα για μενα....γιατι αυτος μεχρι τα 90 μπορει να σπερνει!!:mad::mad:
ΡΕ ΠΑΣ ΚΑΛΑ Η ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ?
εσενα σε πηραν τα χρονια?στην φωτο δειχνεις σαν λυκειοκοριτσο!!!
εισαι νινι ακομα....:)

Είσαι πολύ γλυκιά και πολύ όμορφη...και νέα! Αν δεις ότι δεν κάνει "κούκου", υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια... Αυτό στο λέει μια υπέρμαχος των σταθερών σχέσεων και "χαζή ερωτιάρα"...

Άντα μην αγχώνεσαι όλα θα πάνε καλα, ακομα εισαι μικτη, εγω ειμαι 30 και δεν αγχωνομαι, η επιστημη προχωραει πολυ κατ' αρχην και δεν νοειται να αγχωνεσαι!καλυτερα να ειστε σιγουροι και οι 2 πριν το μεγαλο βήμα.Σας αφηνω φιλακια...Γιουλη που εισαι παιδι μου?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back